Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2007 στις 13:39 Ο Bill έγραψε: #41 20-06-07 13:39 Βλέπω ελάχιστα πράγματα στην τιβι.Ειδικά το πρωι.Μου ανεβαίνει η πίεση αμα τυχει και ανοιξω την τηλεοραση μολις σηκωθω απο το κρεβατι το πρωι.Φωνες,ιστοριες για το τιποτα. Μονο ντοκυμαντερ παρακολουθώ και καμια φορα ειδησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 09:43 Η provatooo: #42 17-05-08 09:43 τις διαφημησεις! μα επιτελους οταν τις βαζουν ειναι τοσο πολλες που ξεχνας την ταινια που εβλεπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lugar Πολύ δραστήριο μέλος Η lugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 846 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:01 Η lugar έγραψε: #43 21-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: τις διαφημησεις! μα επιτελους οταν τις βαζουν ειναι τοσο πολλες που ξεχνας την ταινια που εβλεπες! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!!!!!!!!!!!!! Επίσης reality σε οποιαδήποτε μορφή τους και κουτσομπολίστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η mania έγραψε: #44 21-05-08 10:38 Τις μεσημεριανές εκπομπές πρέπει να βρούνε κάτι άλλο να κάνουν τα μεσημέρια, ο κόσμος βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 22:20 Η Lorelai έγραψε: #45 21-05-08 22:20 ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΜΝΗΣΙΕΣ!!!! Τις εχουν σε ολα τα σιριαλ καραμελα, λες και παθαινουμε αμνησια καθε μερα! Ελεος καμια προτοτυπη ιδεα, καλλιτεχνες υποτιθεται οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Franky5465: #46 21-05-08 22:40 αν και έχω να παρακολουθησω εδώ και καιρό τηλεόραση κατα την διάρκεια της μέρας έχω σιχαθεί τα πρωινάδικα και τις ειδήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 21:04 Η kalypso έγραψε: #47 22-05-08 21:04 Έχω σιχαθεί τα σόου ταλέντων και όλους αυτούς που αυτοδιορίζονται κριτές των άλλων χωρίς καν πολλές φορές να διαθέτουν τα στοιχειώδη προσόντα για κάτι τέτοιο... Επίσης δεν θέλω να ξαναλλάξω κανάλι και να πέσω ΠΑΛΙ πάνω στην Πάνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2008 στις 21:49 Ο Guest 990498: #48 26-05-08 21:49 Καλλιστεία. Αμάν με αυτή την ηλίθια ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:03 Η Δανάη έγραψε: #49 26-05-08 22:03 τον Ψωμιάδη!! έλεος έχει καταντησει μαιντανός!!! Δεν έχει αφήσει εκπομπή για εκπομπή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:06 Ο Rempeskes: #50 26-05-08 22:06 θα συμφωνήσω με τον φίλο και συναγωνιστή βόρατ. είναι τόσο ηλίθια αυτή η ιστορία, εκτός από τα κομμάτια των μπικίνι και των ερωτήσεων χώρια που έχω να χαρώ καλλιστείο από το καιρό της Μις Θεολογίας (θυμάται κανείς?). Μου 'χε πει τότες ο φίλος μου ο Τακ πως θα καλλιστειαστεί μια γνωστή της αδερφής του, συμφοιτήτρια στη Θεολογική Αθηνών. Ε ξάπλωσα στο γεμάτο πράγματα κρεββάτι με φραπέ (...αείμνηστα χρόνια) και τον ρωτούσα... "αυτή είναι?" "όχι" "αυτή είναι?" "όχι" "μήπως αυτή?" "όχι..." "μήπ... ... ...!!!!!" ...εμφανίστηκε η μις, και έπαθα τέτοιο ταράκουλο που έχυσα το μισό καφέ πάνω μου και τον άλλο μισό πάνω στο leaflet του Floodland Από τότε μισώ τα καλλιστεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Ο Affliction: #51 10-07-08 14:51 Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο DrStrangelove: #52 10-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Click για ανάπτυξη... Βravo νέε μου , σε συγχαίρω.Να προσθέσω και τα δικά μου απωθημένα. 'Ολες τις εκπομπές που τηλεφωνούν οι κατίνες σε ψυχολόγες της συμφοράς για συμβουλές live. 'Εμαθα προφάτως ότι και ο Πρόδρομος (όχι ο νηστευτής, ο άλλος από το Big Brother) εκτός από δίσκους, τώρα δίνει ψυχολογικές συμβουλές παρέα με την Παγιατάκη και την άλλη την χοντρούλα την Πένυ, Τένια πως την λέν'αυτήν που ήταν παλιά συνεργάτης του Μικρούτσικου στα ξεκατινιάσματα.. σε ένα πρωινάδικο. Ονειρεύομαι επίσης μια μέρα να σβήσει από τον τηλεοπτικό χάρτη η Λαμπίρη και η Τατιάνα. 'Οσο για τη Ράνια Θρασιά ας πίνει ένα δυνατό καφέ πριν μπει στο studio. Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Guest 990498: #53 10-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:09 Ο DrStrangelove: #54 10-07-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:12 Ο vendetta έγραψε: #55 10-07-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:16 Ο DrStrangelove: #56 10-07-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Click για ανάπτυξη... Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:21 Ο vendetta έγραψε: #57 10-07-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Click για ανάπτυξη... Όλοι τους είναι το ίδιο φίλε μου...Για τα μπάζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #58 07-08-08 19:41 Mε την τηλεόραση είσαι αναγκασμένος να τρως στη μάπα ό, τι σου πλασάρουν, δίχως να έχεις και πολλές επιλογές – το ζάπινγκ δεν βοηθάει και πολύ, γιατί όσο κι αν μεταπηδάς από κανάλι σε κανάλι, ελάχιστα θα απαλλαχτείς από την κατευθυνόμενη πληροφόρηση και το «σκουπιδαριό» (για να μην είμαι ισοπεδωτικός, παραδέχομαι ότι η ελληνική τηλεόραση έχει και τις καλές στιγμές της). Στο Ιντερνετ υπάρχει τεράστια ποικιλία θεμάτων, ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ενώ επιλέγεις εσύ αυτό που γουστάρεις χωρίς να είσαι αναγκασμένος να φας ό, τι σου πλασάρουν οι άλλοι. Εντάξει…και το ίντερνετ έχει τις κακές πλευρές του…αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Σύμφωνα με έρευνες, παρουσιάζεται μια ολοένα αυξανόμενη τάση των νέων να προτιμούν περισσότερο το Διαδίκτυο παρά την t.v. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:27 Η ice-girl έγραψε: #59 07-08-08 21:27 δε βλεπω τηλεοραση! δε θα πω τι ΔΕΝ βλεπω αλλα τί βλεπω: φιλαρακια ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:35 Η Metallou19: #60 07-08-08 23:35 Σε διάφορες εκπομπές κουτσομπολίστικες και μη που έχουν τους καλεσμένους στα λεγόμενα "παράθυρα" και κάνουν "πολιτισμένες συζητήσεις" και φωνάζουν όλοι μαζί, ακόμα και στις ειδήσεις όταν συζητήτουν κάποιο σημαντικό θέμα και αρχίζουν και ορίοντε από τα "παράθυρα" και ανταλλάσουν κόσμιτικα επίθετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 giannhs2001 charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βλέπω ελάχιστα πράγματα στην τιβι.Ειδικά το πρωι.Μου ανεβαίνει η πίεση αμα τυχει και ανοιξω την τηλεοραση μολις σηκωθω απο το κρεβατι το πρωι.Φωνες,ιστοριες για το τιποτα. Μονο ντοκυμαντερ παρακολουθώ και καμια φορα ειδησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 09:43 Η provatooo: #42 17-05-08 09:43 τις διαφημησεις! μα επιτελους οταν τις βαζουν ειναι τοσο πολλες που ξεχνας την ταινια που εβλεπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lugar Πολύ δραστήριο μέλος Η lugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 846 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:01 Η lugar έγραψε: #43 21-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: τις διαφημησεις! μα επιτελους οταν τις βαζουν ειναι τοσο πολλες που ξεχνας την ταινια που εβλεπες! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!!!!!!!!!!!!! Επίσης reality σε οποιαδήποτε μορφή τους και κουτσομπολίστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η mania έγραψε: #44 21-05-08 10:38 Τις μεσημεριανές εκπομπές πρέπει να βρούνε κάτι άλλο να κάνουν τα μεσημέρια, ο κόσμος βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 22:20 Η Lorelai έγραψε: #45 21-05-08 22:20 ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΜΝΗΣΙΕΣ!!!! Τις εχουν σε ολα τα σιριαλ καραμελα, λες και παθαινουμε αμνησια καθε μερα! Ελεος καμια προτοτυπη ιδεα, καλλιτεχνες υποτιθεται οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Franky5465: #46 21-05-08 22:40 αν και έχω να παρακολουθησω εδώ και καιρό τηλεόραση κατα την διάρκεια της μέρας έχω σιχαθεί τα πρωινάδικα και τις ειδήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 21:04 Η kalypso έγραψε: #47 22-05-08 21:04 Έχω σιχαθεί τα σόου ταλέντων και όλους αυτούς που αυτοδιορίζονται κριτές των άλλων χωρίς καν πολλές φορές να διαθέτουν τα στοιχειώδη προσόντα για κάτι τέτοιο... Επίσης δεν θέλω να ξαναλλάξω κανάλι και να πέσω ΠΑΛΙ πάνω στην Πάνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2008 στις 21:49 Ο Guest 990498: #48 26-05-08 21:49 Καλλιστεία. Αμάν με αυτή την ηλίθια ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:03 Η Δανάη έγραψε: #49 26-05-08 22:03 τον Ψωμιάδη!! έλεος έχει καταντησει μαιντανός!!! Δεν έχει αφήσει εκπομπή για εκπομπή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:06 Ο Rempeskes: #50 26-05-08 22:06 θα συμφωνήσω με τον φίλο και συναγωνιστή βόρατ. είναι τόσο ηλίθια αυτή η ιστορία, εκτός από τα κομμάτια των μπικίνι και των ερωτήσεων χώρια που έχω να χαρώ καλλιστείο από το καιρό της Μις Θεολογίας (θυμάται κανείς?). Μου 'χε πει τότες ο φίλος μου ο Τακ πως θα καλλιστειαστεί μια γνωστή της αδερφής του, συμφοιτήτρια στη Θεολογική Αθηνών. Ε ξάπλωσα στο γεμάτο πράγματα κρεββάτι με φραπέ (...αείμνηστα χρόνια) και τον ρωτούσα... "αυτή είναι?" "όχι" "αυτή είναι?" "όχι" "μήπως αυτή?" "όχι..." "μήπ... ... ...!!!!!" ...εμφανίστηκε η μις, και έπαθα τέτοιο ταράκουλο που έχυσα το μισό καφέ πάνω μου και τον άλλο μισό πάνω στο leaflet του Floodland Από τότε μισώ τα καλλιστεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Ο Affliction: #51 10-07-08 14:51 Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο DrStrangelove: #52 10-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Click για ανάπτυξη... Βravo νέε μου , σε συγχαίρω.Να προσθέσω και τα δικά μου απωθημένα. 'Ολες τις εκπομπές που τηλεφωνούν οι κατίνες σε ψυχολόγες της συμφοράς για συμβουλές live. 'Εμαθα προφάτως ότι και ο Πρόδρομος (όχι ο νηστευτής, ο άλλος από το Big Brother) εκτός από δίσκους, τώρα δίνει ψυχολογικές συμβουλές παρέα με την Παγιατάκη και την άλλη την χοντρούλα την Πένυ, Τένια πως την λέν'αυτήν που ήταν παλιά συνεργάτης του Μικρούτσικου στα ξεκατινιάσματα.. σε ένα πρωινάδικο. Ονειρεύομαι επίσης μια μέρα να σβήσει από τον τηλεοπτικό χάρτη η Λαμπίρη και η Τατιάνα. 'Οσο για τη Ράνια Θρασιά ας πίνει ένα δυνατό καφέ πριν μπει στο studio. Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Guest 990498: #53 10-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:09 Ο DrStrangelove: #54 10-07-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:12 Ο vendetta έγραψε: #55 10-07-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:16 Ο DrStrangelove: #56 10-07-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Click για ανάπτυξη... Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:21 Ο vendetta έγραψε: #57 10-07-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Click για ανάπτυξη... Όλοι τους είναι το ίδιο φίλε μου...Για τα μπάζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #58 07-08-08 19:41 Mε την τηλεόραση είσαι αναγκασμένος να τρως στη μάπα ό, τι σου πλασάρουν, δίχως να έχεις και πολλές επιλογές – το ζάπινγκ δεν βοηθάει και πολύ, γιατί όσο κι αν μεταπηδάς από κανάλι σε κανάλι, ελάχιστα θα απαλλαχτείς από την κατευθυνόμενη πληροφόρηση και το «σκουπιδαριό» (για να μην είμαι ισοπεδωτικός, παραδέχομαι ότι η ελληνική τηλεόραση έχει και τις καλές στιγμές της). Στο Ιντερνετ υπάρχει τεράστια ποικιλία θεμάτων, ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ενώ επιλέγεις εσύ αυτό που γουστάρεις χωρίς να είσαι αναγκασμένος να φας ό, τι σου πλασάρουν οι άλλοι. Εντάξει…και το ίντερνετ έχει τις κακές πλευρές του…αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Σύμφωνα με έρευνες, παρουσιάζεται μια ολοένα αυξανόμενη τάση των νέων να προτιμούν περισσότερο το Διαδίκτυο παρά την t.v. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:27 Η ice-girl έγραψε: #59 07-08-08 21:27 δε βλεπω τηλεοραση! δε θα πω τι ΔΕΝ βλεπω αλλα τί βλεπω: φιλαρακια ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:35 Η Metallou19: #60 07-08-08 23:35 Σε διάφορες εκπομπές κουτσομπολίστικες και μη που έχουν τους καλεσμένους στα λεγόμενα "παράθυρα" και κάνουν "πολιτισμένες συζητήσεις" και φωνάζουν όλοι μαζί, ακόμα και στις ειδήσεις όταν συζητήτουν κάποιο σημαντικό θέμα και αρχίζουν και ορίοντε από τα "παράθυρα" και ανταλλάσουν κόσμιτικα επίθετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 giannhs2001 charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τις διαφημησεις! μα επιτελους οταν τις βαζουν ειναι τοσο πολλες που ξεχνας την ταινια που εβλεπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lugar Πολύ δραστήριο μέλος Η lugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 846 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:01 Η lugar έγραψε: #43 21-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: τις διαφημησεις! μα επιτελους οταν τις βαζουν ειναι τοσο πολλες που ξεχνας την ταινια που εβλεπες! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!!!!!!!!!!!!! Επίσης reality σε οποιαδήποτε μορφή τους και κουτσομπολίστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η mania έγραψε: #44 21-05-08 10:38 Τις μεσημεριανές εκπομπές πρέπει να βρούνε κάτι άλλο να κάνουν τα μεσημέρια, ο κόσμος βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 22:20 Η Lorelai έγραψε: #45 21-05-08 22:20 ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΜΝΗΣΙΕΣ!!!! Τις εχουν σε ολα τα σιριαλ καραμελα, λες και παθαινουμε αμνησια καθε μερα! Ελεος καμια προτοτυπη ιδεα, καλλιτεχνες υποτιθεται οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Franky5465: #46 21-05-08 22:40 αν και έχω να παρακολουθησω εδώ και καιρό τηλεόραση κατα την διάρκεια της μέρας έχω σιχαθεί τα πρωινάδικα και τις ειδήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 21:04 Η kalypso έγραψε: #47 22-05-08 21:04 Έχω σιχαθεί τα σόου ταλέντων και όλους αυτούς που αυτοδιορίζονται κριτές των άλλων χωρίς καν πολλές φορές να διαθέτουν τα στοιχειώδη προσόντα για κάτι τέτοιο... Επίσης δεν θέλω να ξαναλλάξω κανάλι και να πέσω ΠΑΛΙ πάνω στην Πάνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2008 στις 21:49 Ο Guest 990498: #48 26-05-08 21:49 Καλλιστεία. Αμάν με αυτή την ηλίθια ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:03 Η Δανάη έγραψε: #49 26-05-08 22:03 τον Ψωμιάδη!! έλεος έχει καταντησει μαιντανός!!! Δεν έχει αφήσει εκπομπή για εκπομπή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:06 Ο Rempeskes: #50 26-05-08 22:06 θα συμφωνήσω με τον φίλο και συναγωνιστή βόρατ. είναι τόσο ηλίθια αυτή η ιστορία, εκτός από τα κομμάτια των μπικίνι και των ερωτήσεων χώρια που έχω να χαρώ καλλιστείο από το καιρό της Μις Θεολογίας (θυμάται κανείς?). Μου 'χε πει τότες ο φίλος μου ο Τακ πως θα καλλιστειαστεί μια γνωστή της αδερφής του, συμφοιτήτρια στη Θεολογική Αθηνών. Ε ξάπλωσα στο γεμάτο πράγματα κρεββάτι με φραπέ (...αείμνηστα χρόνια) και τον ρωτούσα... "αυτή είναι?" "όχι" "αυτή είναι?" "όχι" "μήπως αυτή?" "όχι..." "μήπ... ... ...!!!!!" ...εμφανίστηκε η μις, και έπαθα τέτοιο ταράκουλο που έχυσα το μισό καφέ πάνω μου και τον άλλο μισό πάνω στο leaflet του Floodland Από τότε μισώ τα καλλιστεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Ο Affliction: #51 10-07-08 14:51 Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο DrStrangelove: #52 10-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Click για ανάπτυξη... Βravo νέε μου , σε συγχαίρω.Να προσθέσω και τα δικά μου απωθημένα. 'Ολες τις εκπομπές που τηλεφωνούν οι κατίνες σε ψυχολόγες της συμφοράς για συμβουλές live. 'Εμαθα προφάτως ότι και ο Πρόδρομος (όχι ο νηστευτής, ο άλλος από το Big Brother) εκτός από δίσκους, τώρα δίνει ψυχολογικές συμβουλές παρέα με την Παγιατάκη και την άλλη την χοντρούλα την Πένυ, Τένια πως την λέν'αυτήν που ήταν παλιά συνεργάτης του Μικρούτσικου στα ξεκατινιάσματα.. σε ένα πρωινάδικο. Ονειρεύομαι επίσης μια μέρα να σβήσει από τον τηλεοπτικό χάρτη η Λαμπίρη και η Τατιάνα. 'Οσο για τη Ράνια Θρασιά ας πίνει ένα δυνατό καφέ πριν μπει στο studio. Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Guest 990498: #53 10-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:09 Ο DrStrangelove: #54 10-07-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:12 Ο vendetta έγραψε: #55 10-07-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:16 Ο DrStrangelove: #56 10-07-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Click για ανάπτυξη... Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:21 Ο vendetta έγραψε: #57 10-07-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Click για ανάπτυξη... Όλοι τους είναι το ίδιο φίλε μου...Για τα μπάζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #58 07-08-08 19:41 Mε την τηλεόραση είσαι αναγκασμένος να τρως στη μάπα ό, τι σου πλασάρουν, δίχως να έχεις και πολλές επιλογές – το ζάπινγκ δεν βοηθάει και πολύ, γιατί όσο κι αν μεταπηδάς από κανάλι σε κανάλι, ελάχιστα θα απαλλαχτείς από την κατευθυνόμενη πληροφόρηση και το «σκουπιδαριό» (για να μην είμαι ισοπεδωτικός, παραδέχομαι ότι η ελληνική τηλεόραση έχει και τις καλές στιγμές της). Στο Ιντερνετ υπάρχει τεράστια ποικιλία θεμάτων, ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ενώ επιλέγεις εσύ αυτό που γουστάρεις χωρίς να είσαι αναγκασμένος να φας ό, τι σου πλασάρουν οι άλλοι. Εντάξει…και το ίντερνετ έχει τις κακές πλευρές του…αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Σύμφωνα με έρευνες, παρουσιάζεται μια ολοένα αυξανόμενη τάση των νέων να προτιμούν περισσότερο το Διαδίκτυο παρά την t.v. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:27 Η ice-girl έγραψε: #59 07-08-08 21:27 δε βλεπω τηλεοραση! δε θα πω τι ΔΕΝ βλεπω αλλα τί βλεπω: φιλαρακια ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:35 Η Metallou19: #60 07-08-08 23:35 Σε διάφορες εκπομπές κουτσομπολίστικες και μη που έχουν τους καλεσμένους στα λεγόμενα "παράθυρα" και κάνουν "πολιτισμένες συζητήσεις" και φωνάζουν όλοι μαζί, ακόμα και στις ειδήσεις όταν συζητήτουν κάποιο σημαντικό θέμα και αρχίζουν και ορίοντε από τα "παράθυρα" και ανταλλάσουν κόσμιτικα επίθετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 giannhs2001 charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από provatooo: τις διαφημησεις! μα επιτελους οταν τις βαζουν ειναι τοσο πολλες που ξεχνας την ταινια που εβλεπες! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ!!!!!!!!!!!!!! Επίσης reality σε οποιαδήποτε μορφή τους και κουτσομπολίστικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:38 Η mania έγραψε: #44 21-05-08 10:38 Τις μεσημεριανές εκπομπές πρέπει να βρούνε κάτι άλλο να κάνουν τα μεσημέρια, ο κόσμος βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 22:20 Η Lorelai έγραψε: #45 21-05-08 22:20 ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΜΝΗΣΙΕΣ!!!! Τις εχουν σε ολα τα σιριαλ καραμελα, λες και παθαινουμε αμνησια καθε μερα! Ελεος καμια προτοτυπη ιδεα, καλλιτεχνες υποτιθεται οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Franky5465: #46 21-05-08 22:40 αν και έχω να παρακολουθησω εδώ και καιρό τηλεόραση κατα την διάρκεια της μέρας έχω σιχαθεί τα πρωινάδικα και τις ειδήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 21:04 Η kalypso έγραψε: #47 22-05-08 21:04 Έχω σιχαθεί τα σόου ταλέντων και όλους αυτούς που αυτοδιορίζονται κριτές των άλλων χωρίς καν πολλές φορές να διαθέτουν τα στοιχειώδη προσόντα για κάτι τέτοιο... Επίσης δεν θέλω να ξαναλλάξω κανάλι και να πέσω ΠΑΛΙ πάνω στην Πάνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2008 στις 21:49 Ο Guest 990498: #48 26-05-08 21:49 Καλλιστεία. Αμάν με αυτή την ηλίθια ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:03 Η Δανάη έγραψε: #49 26-05-08 22:03 τον Ψωμιάδη!! έλεος έχει καταντησει μαιντανός!!! Δεν έχει αφήσει εκπομπή για εκπομπή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:06 Ο Rempeskes: #50 26-05-08 22:06 θα συμφωνήσω με τον φίλο και συναγωνιστή βόρατ. είναι τόσο ηλίθια αυτή η ιστορία, εκτός από τα κομμάτια των μπικίνι και των ερωτήσεων χώρια που έχω να χαρώ καλλιστείο από το καιρό της Μις Θεολογίας (θυμάται κανείς?). Μου 'χε πει τότες ο φίλος μου ο Τακ πως θα καλλιστειαστεί μια γνωστή της αδερφής του, συμφοιτήτρια στη Θεολογική Αθηνών. Ε ξάπλωσα στο γεμάτο πράγματα κρεββάτι με φραπέ (...αείμνηστα χρόνια) και τον ρωτούσα... "αυτή είναι?" "όχι" "αυτή είναι?" "όχι" "μήπως αυτή?" "όχι..." "μήπ... ... ...!!!!!" ...εμφανίστηκε η μις, και έπαθα τέτοιο ταράκουλο που έχυσα το μισό καφέ πάνω μου και τον άλλο μισό πάνω στο leaflet του Floodland Από τότε μισώ τα καλλιστεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Ο Affliction: #51 10-07-08 14:51 Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο DrStrangelove: #52 10-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Click για ανάπτυξη... Βravo νέε μου , σε συγχαίρω.Να προσθέσω και τα δικά μου απωθημένα. 'Ολες τις εκπομπές που τηλεφωνούν οι κατίνες σε ψυχολόγες της συμφοράς για συμβουλές live. 'Εμαθα προφάτως ότι και ο Πρόδρομος (όχι ο νηστευτής, ο άλλος από το Big Brother) εκτός από δίσκους, τώρα δίνει ψυχολογικές συμβουλές παρέα με την Παγιατάκη και την άλλη την χοντρούλα την Πένυ, Τένια πως την λέν'αυτήν που ήταν παλιά συνεργάτης του Μικρούτσικου στα ξεκατινιάσματα.. σε ένα πρωινάδικο. Ονειρεύομαι επίσης μια μέρα να σβήσει από τον τηλεοπτικό χάρτη η Λαμπίρη και η Τατιάνα. 'Οσο για τη Ράνια Θρασιά ας πίνει ένα δυνατό καφέ πριν μπει στο studio. Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Guest 990498: #53 10-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:09 Ο DrStrangelove: #54 10-07-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:12 Ο vendetta έγραψε: #55 10-07-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:16 Ο DrStrangelove: #56 10-07-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Click για ανάπτυξη... Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:21 Ο vendetta έγραψε: #57 10-07-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Click για ανάπτυξη... Όλοι τους είναι το ίδιο φίλε μου...Για τα μπάζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #58 07-08-08 19:41 Mε την τηλεόραση είσαι αναγκασμένος να τρως στη μάπα ό, τι σου πλασάρουν, δίχως να έχεις και πολλές επιλογές – το ζάπινγκ δεν βοηθάει και πολύ, γιατί όσο κι αν μεταπηδάς από κανάλι σε κανάλι, ελάχιστα θα απαλλαχτείς από την κατευθυνόμενη πληροφόρηση και το «σκουπιδαριό» (για να μην είμαι ισοπεδωτικός, παραδέχομαι ότι η ελληνική τηλεόραση έχει και τις καλές στιγμές της). Στο Ιντερνετ υπάρχει τεράστια ποικιλία θεμάτων, ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ενώ επιλέγεις εσύ αυτό που γουστάρεις χωρίς να είσαι αναγκασμένος να φας ό, τι σου πλασάρουν οι άλλοι. Εντάξει…και το ίντερνετ έχει τις κακές πλευρές του…αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Σύμφωνα με έρευνες, παρουσιάζεται μια ολοένα αυξανόμενη τάση των νέων να προτιμούν περισσότερο το Διαδίκτυο παρά την t.v. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:27 Η ice-girl έγραψε: #59 07-08-08 21:27 δε βλεπω τηλεοραση! δε θα πω τι ΔΕΝ βλεπω αλλα τί βλεπω: φιλαρακια ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:35 Η Metallou19: #60 07-08-08 23:35 Σε διάφορες εκπομπές κουτσομπολίστικες και μη που έχουν τους καλεσμένους στα λεγόμενα "παράθυρα" και κάνουν "πολιτισμένες συζητήσεις" και φωνάζουν όλοι μαζί, ακόμα και στις ειδήσεις όταν συζητήτουν κάποιο σημαντικό θέμα και αρχίζουν και ορίοντε από τα "παράθυρα" και ανταλλάσουν κόσμιτικα επίθετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 giannhs2001 charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τις μεσημεριανές εκπομπές πρέπει να βρούνε κάτι άλλο να κάνουν τα μεσημέρια, ο κόσμος βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 22:20 Η Lorelai έγραψε: #45 21-05-08 22:20 ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΜΝΗΣΙΕΣ!!!! Τις εχουν σε ολα τα σιριαλ καραμελα, λες και παθαινουμε αμνησια καθε μερα! Ελεος καμια προτοτυπη ιδεα, καλλιτεχνες υποτιθεται οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Franky5465: #46 21-05-08 22:40 αν και έχω να παρακολουθησω εδώ και καιρό τηλεόραση κατα την διάρκεια της μέρας έχω σιχαθεί τα πρωινάδικα και τις ειδήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 21:04 Η kalypso έγραψε: #47 22-05-08 21:04 Έχω σιχαθεί τα σόου ταλέντων και όλους αυτούς που αυτοδιορίζονται κριτές των άλλων χωρίς καν πολλές φορές να διαθέτουν τα στοιχειώδη προσόντα για κάτι τέτοιο... Επίσης δεν θέλω να ξαναλλάξω κανάλι και να πέσω ΠΑΛΙ πάνω στην Πάνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2008 στις 21:49 Ο Guest 990498: #48 26-05-08 21:49 Καλλιστεία. Αμάν με αυτή την ηλίθια ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:03 Η Δανάη έγραψε: #49 26-05-08 22:03 τον Ψωμιάδη!! έλεος έχει καταντησει μαιντανός!!! Δεν έχει αφήσει εκπομπή για εκπομπή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:06 Ο Rempeskes: #50 26-05-08 22:06 θα συμφωνήσω με τον φίλο και συναγωνιστή βόρατ. είναι τόσο ηλίθια αυτή η ιστορία, εκτός από τα κομμάτια των μπικίνι και των ερωτήσεων χώρια που έχω να χαρώ καλλιστείο από το καιρό της Μις Θεολογίας (θυμάται κανείς?). Μου 'χε πει τότες ο φίλος μου ο Τακ πως θα καλλιστειαστεί μια γνωστή της αδερφής του, συμφοιτήτρια στη Θεολογική Αθηνών. Ε ξάπλωσα στο γεμάτο πράγματα κρεββάτι με φραπέ (...αείμνηστα χρόνια) και τον ρωτούσα... "αυτή είναι?" "όχι" "αυτή είναι?" "όχι" "μήπως αυτή?" "όχι..." "μήπ... ... ...!!!!!" ...εμφανίστηκε η μις, και έπαθα τέτοιο ταράκουλο που έχυσα το μισό καφέ πάνω μου και τον άλλο μισό πάνω στο leaflet του Floodland Από τότε μισώ τα καλλιστεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Ο Affliction: #51 10-07-08 14:51 Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο DrStrangelove: #52 10-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Click για ανάπτυξη... Βravo νέε μου , σε συγχαίρω.Να προσθέσω και τα δικά μου απωθημένα. 'Ολες τις εκπομπές που τηλεφωνούν οι κατίνες σε ψυχολόγες της συμφοράς για συμβουλές live. 'Εμαθα προφάτως ότι και ο Πρόδρομος (όχι ο νηστευτής, ο άλλος από το Big Brother) εκτός από δίσκους, τώρα δίνει ψυχολογικές συμβουλές παρέα με την Παγιατάκη και την άλλη την χοντρούλα την Πένυ, Τένια πως την λέν'αυτήν που ήταν παλιά συνεργάτης του Μικρούτσικου στα ξεκατινιάσματα.. σε ένα πρωινάδικο. Ονειρεύομαι επίσης μια μέρα να σβήσει από τον τηλεοπτικό χάρτη η Λαμπίρη και η Τατιάνα. 'Οσο για τη Ράνια Θρασιά ας πίνει ένα δυνατό καφέ πριν μπει στο studio. Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Guest 990498: #53 10-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:09 Ο DrStrangelove: #54 10-07-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:12 Ο vendetta έγραψε: #55 10-07-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:16 Ο DrStrangelove: #56 10-07-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Click για ανάπτυξη... Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:21 Ο vendetta έγραψε: #57 10-07-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Click για ανάπτυξη... Όλοι τους είναι το ίδιο φίλε μου...Για τα μπάζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #58 07-08-08 19:41 Mε την τηλεόραση είσαι αναγκασμένος να τρως στη μάπα ό, τι σου πλασάρουν, δίχως να έχεις και πολλές επιλογές – το ζάπινγκ δεν βοηθάει και πολύ, γιατί όσο κι αν μεταπηδάς από κανάλι σε κανάλι, ελάχιστα θα απαλλαχτείς από την κατευθυνόμενη πληροφόρηση και το «σκουπιδαριό» (για να μην είμαι ισοπεδωτικός, παραδέχομαι ότι η ελληνική τηλεόραση έχει και τις καλές στιγμές της). Στο Ιντερνετ υπάρχει τεράστια ποικιλία θεμάτων, ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ενώ επιλέγεις εσύ αυτό που γουστάρεις χωρίς να είσαι αναγκασμένος να φας ό, τι σου πλασάρουν οι άλλοι. Εντάξει…και το ίντερνετ έχει τις κακές πλευρές του…αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Σύμφωνα με έρευνες, παρουσιάζεται μια ολοένα αυξανόμενη τάση των νέων να προτιμούν περισσότερο το Διαδίκτυο παρά την t.v. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:27 Η ice-girl έγραψε: #59 07-08-08 21:27 δε βλεπω τηλεοραση! δε θα πω τι ΔΕΝ βλεπω αλλα τί βλεπω: φιλαρακια ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:35 Η Metallou19: #60 07-08-08 23:35 Σε διάφορες εκπομπές κουτσομπολίστικες και μη που έχουν τους καλεσμένους στα λεγόμενα "παράθυρα" και κάνουν "πολιτισμένες συζητήσεις" και φωνάζουν όλοι μαζί, ακόμα και στις ειδήσεις όταν συζητήτουν κάποιο σημαντικό θέμα και αρχίζουν και ορίοντε από τα "παράθυρα" και ανταλλάσουν κόσμιτικα επίθετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 giannhs2001 charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΜΝΗΣΙΕΣ!!!! Τις εχουν σε ολα τα σιριαλ καραμελα, λες και παθαινουμε αμνησια καθε μερα! Ελεος καμια προτοτυπη ιδεα, καλλιτεχνες υποτιθεται οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Franky5465: #46 21-05-08 22:40 αν και έχω να παρακολουθησω εδώ και καιρό τηλεόραση κατα την διάρκεια της μέρας έχω σιχαθεί τα πρωινάδικα και τις ειδήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 21:04 Η kalypso έγραψε: #47 22-05-08 21:04 Έχω σιχαθεί τα σόου ταλέντων και όλους αυτούς που αυτοδιορίζονται κριτές των άλλων χωρίς καν πολλές φορές να διαθέτουν τα στοιχειώδη προσόντα για κάτι τέτοιο... Επίσης δεν θέλω να ξαναλλάξω κανάλι και να πέσω ΠΑΛΙ πάνω στην Πάνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2008 στις 21:49 Ο Guest 990498: #48 26-05-08 21:49 Καλλιστεία. Αμάν με αυτή την ηλίθια ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:03 Η Δανάη έγραψε: #49 26-05-08 22:03 τον Ψωμιάδη!! έλεος έχει καταντησει μαιντανός!!! Δεν έχει αφήσει εκπομπή για εκπομπή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:06 Ο Rempeskes: #50 26-05-08 22:06 θα συμφωνήσω με τον φίλο και συναγωνιστή βόρατ. είναι τόσο ηλίθια αυτή η ιστορία, εκτός από τα κομμάτια των μπικίνι και των ερωτήσεων χώρια που έχω να χαρώ καλλιστείο από το καιρό της Μις Θεολογίας (θυμάται κανείς?). Μου 'χε πει τότες ο φίλος μου ο Τακ πως θα καλλιστειαστεί μια γνωστή της αδερφής του, συμφοιτήτρια στη Θεολογική Αθηνών. Ε ξάπλωσα στο γεμάτο πράγματα κρεββάτι με φραπέ (...αείμνηστα χρόνια) και τον ρωτούσα... "αυτή είναι?" "όχι" "αυτή είναι?" "όχι" "μήπως αυτή?" "όχι..." "μήπ... ... ...!!!!!" ...εμφανίστηκε η μις, και έπαθα τέτοιο ταράκουλο που έχυσα το μισό καφέ πάνω μου και τον άλλο μισό πάνω στο leaflet του Floodland Από τότε μισώ τα καλλιστεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Ο Affliction: #51 10-07-08 14:51 Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο DrStrangelove: #52 10-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Click για ανάπτυξη... Βravo νέε μου , σε συγχαίρω.Να προσθέσω και τα δικά μου απωθημένα. 'Ολες τις εκπομπές που τηλεφωνούν οι κατίνες σε ψυχολόγες της συμφοράς για συμβουλές live. 'Εμαθα προφάτως ότι και ο Πρόδρομος (όχι ο νηστευτής, ο άλλος από το Big Brother) εκτός από δίσκους, τώρα δίνει ψυχολογικές συμβουλές παρέα με την Παγιατάκη και την άλλη την χοντρούλα την Πένυ, Τένια πως την λέν'αυτήν που ήταν παλιά συνεργάτης του Μικρούτσικου στα ξεκατινιάσματα.. σε ένα πρωινάδικο. Ονειρεύομαι επίσης μια μέρα να σβήσει από τον τηλεοπτικό χάρτη η Λαμπίρη και η Τατιάνα. 'Οσο για τη Ράνια Θρασιά ας πίνει ένα δυνατό καφέ πριν μπει στο studio. Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Guest 990498: #53 10-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:09 Ο DrStrangelove: #54 10-07-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:12 Ο vendetta έγραψε: #55 10-07-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:16 Ο DrStrangelove: #56 10-07-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Click για ανάπτυξη... Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:21 Ο vendetta έγραψε: #57 10-07-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Click για ανάπτυξη... Όλοι τους είναι το ίδιο φίλε μου...Για τα μπάζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #58 07-08-08 19:41 Mε την τηλεόραση είσαι αναγκασμένος να τρως στη μάπα ό, τι σου πλασάρουν, δίχως να έχεις και πολλές επιλογές – το ζάπινγκ δεν βοηθάει και πολύ, γιατί όσο κι αν μεταπηδάς από κανάλι σε κανάλι, ελάχιστα θα απαλλαχτείς από την κατευθυνόμενη πληροφόρηση και το «σκουπιδαριό» (για να μην είμαι ισοπεδωτικός, παραδέχομαι ότι η ελληνική τηλεόραση έχει και τις καλές στιγμές της). Στο Ιντερνετ υπάρχει τεράστια ποικιλία θεμάτων, ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ενώ επιλέγεις εσύ αυτό που γουστάρεις χωρίς να είσαι αναγκασμένος να φας ό, τι σου πλασάρουν οι άλλοι. Εντάξει…και το ίντερνετ έχει τις κακές πλευρές του…αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Σύμφωνα με έρευνες, παρουσιάζεται μια ολοένα αυξανόμενη τάση των νέων να προτιμούν περισσότερο το Διαδίκτυο παρά την t.v. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:27 Η ice-girl έγραψε: #59 07-08-08 21:27 δε βλεπω τηλεοραση! δε θα πω τι ΔΕΝ βλεπω αλλα τί βλεπω: φιλαρακια ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:35 Η Metallou19: #60 07-08-08 23:35 Σε διάφορες εκπομπές κουτσομπολίστικες και μη που έχουν τους καλεσμένους στα λεγόμενα "παράθυρα" και κάνουν "πολιτισμένες συζητήσεις" και φωνάζουν όλοι μαζί, ακόμα και στις ειδήσεις όταν συζητήτουν κάποιο σημαντικό θέμα και αρχίζουν και ορίοντε από τα "παράθυρα" και ανταλλάσουν κόσμιτικα επίθετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 giannhs2001 charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν και έχω να παρακολουθησω εδώ και καιρό τηλεόραση κατα την διάρκεια της μέρας έχω σιχαθεί τα πρωινάδικα και τις ειδήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Μαΐου 2008 στις 21:04 Η kalypso έγραψε: #47 22-05-08 21:04 Έχω σιχαθεί τα σόου ταλέντων και όλους αυτούς που αυτοδιορίζονται κριτές των άλλων χωρίς καν πολλές φορές να διαθέτουν τα στοιχειώδη προσόντα για κάτι τέτοιο... Επίσης δεν θέλω να ξαναλλάξω κανάλι και να πέσω ΠΑΛΙ πάνω στην Πάνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2008 στις 21:49 Ο Guest 990498: #48 26-05-08 21:49 Καλλιστεία. Αμάν με αυτή την ηλίθια ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:03 Η Δανάη έγραψε: #49 26-05-08 22:03 τον Ψωμιάδη!! έλεος έχει καταντησει μαιντανός!!! Δεν έχει αφήσει εκπομπή για εκπομπή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:06 Ο Rempeskes: #50 26-05-08 22:06 θα συμφωνήσω με τον φίλο και συναγωνιστή βόρατ. είναι τόσο ηλίθια αυτή η ιστορία, εκτός από τα κομμάτια των μπικίνι και των ερωτήσεων χώρια που έχω να χαρώ καλλιστείο από το καιρό της Μις Θεολογίας (θυμάται κανείς?). Μου 'χε πει τότες ο φίλος μου ο Τακ πως θα καλλιστειαστεί μια γνωστή της αδερφής του, συμφοιτήτρια στη Θεολογική Αθηνών. Ε ξάπλωσα στο γεμάτο πράγματα κρεββάτι με φραπέ (...αείμνηστα χρόνια) και τον ρωτούσα... "αυτή είναι?" "όχι" "αυτή είναι?" "όχι" "μήπως αυτή?" "όχι..." "μήπ... ... ...!!!!!" ...εμφανίστηκε η μις, και έπαθα τέτοιο ταράκουλο που έχυσα το μισό καφέ πάνω μου και τον άλλο μισό πάνω στο leaflet του Floodland Από τότε μισώ τα καλλιστεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Ο Affliction: #51 10-07-08 14:51 Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο DrStrangelove: #52 10-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Click για ανάπτυξη... Βravo νέε μου , σε συγχαίρω.Να προσθέσω και τα δικά μου απωθημένα. 'Ολες τις εκπομπές που τηλεφωνούν οι κατίνες σε ψυχολόγες της συμφοράς για συμβουλές live. 'Εμαθα προφάτως ότι και ο Πρόδρομος (όχι ο νηστευτής, ο άλλος από το Big Brother) εκτός από δίσκους, τώρα δίνει ψυχολογικές συμβουλές παρέα με την Παγιατάκη και την άλλη την χοντρούλα την Πένυ, Τένια πως την λέν'αυτήν που ήταν παλιά συνεργάτης του Μικρούτσικου στα ξεκατινιάσματα.. σε ένα πρωινάδικο. Ονειρεύομαι επίσης μια μέρα να σβήσει από τον τηλεοπτικό χάρτη η Λαμπίρη και η Τατιάνα. 'Οσο για τη Ράνια Θρασιά ας πίνει ένα δυνατό καφέ πριν μπει στο studio. Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Guest 990498: #53 10-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:09 Ο DrStrangelove: #54 10-07-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:12 Ο vendetta έγραψε: #55 10-07-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:16 Ο DrStrangelove: #56 10-07-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Click για ανάπτυξη... Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:21 Ο vendetta έγραψε: #57 10-07-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Click για ανάπτυξη... Όλοι τους είναι το ίδιο φίλε μου...Για τα μπάζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #58 07-08-08 19:41 Mε την τηλεόραση είσαι αναγκασμένος να τρως στη μάπα ό, τι σου πλασάρουν, δίχως να έχεις και πολλές επιλογές – το ζάπινγκ δεν βοηθάει και πολύ, γιατί όσο κι αν μεταπηδάς από κανάλι σε κανάλι, ελάχιστα θα απαλλαχτείς από την κατευθυνόμενη πληροφόρηση και το «σκουπιδαριό» (για να μην είμαι ισοπεδωτικός, παραδέχομαι ότι η ελληνική τηλεόραση έχει και τις καλές στιγμές της). Στο Ιντερνετ υπάρχει τεράστια ποικιλία θεμάτων, ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ενώ επιλέγεις εσύ αυτό που γουστάρεις χωρίς να είσαι αναγκασμένος να φας ό, τι σου πλασάρουν οι άλλοι. Εντάξει…και το ίντερνετ έχει τις κακές πλευρές του…αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Σύμφωνα με έρευνες, παρουσιάζεται μια ολοένα αυξανόμενη τάση των νέων να προτιμούν περισσότερο το Διαδίκτυο παρά την t.v. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:27 Η ice-girl έγραψε: #59 07-08-08 21:27 δε βλεπω τηλεοραση! δε θα πω τι ΔΕΝ βλεπω αλλα τί βλεπω: φιλαρακια ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:35 Η Metallou19: #60 07-08-08 23:35 Σε διάφορες εκπομπές κουτσομπολίστικες και μη που έχουν τους καλεσμένους στα λεγόμενα "παράθυρα" και κάνουν "πολιτισμένες συζητήσεις" και φωνάζουν όλοι μαζί, ακόμα και στις ειδήσεις όταν συζητήτουν κάποιο σημαντικό θέμα και αρχίζουν και ορίοντε από τα "παράθυρα" και ανταλλάσουν κόσμιτικα επίθετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 giannhs2001 charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω σιχαθεί τα σόου ταλέντων και όλους αυτούς που αυτοδιορίζονται κριτές των άλλων χωρίς καν πολλές φορές να διαθέτουν τα στοιχειώδη προσόντα για κάτι τέτοιο... Επίσης δεν θέλω να ξαναλλάξω κανάλι και να πέσω ΠΑΛΙ πάνω στην Πάνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Μαΐου 2008 στις 21:49 Ο Guest 990498: #48 26-05-08 21:49 Καλλιστεία. Αμάν με αυτή την ηλίθια ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:03 Η Δανάη έγραψε: #49 26-05-08 22:03 τον Ψωμιάδη!! έλεος έχει καταντησει μαιντανός!!! Δεν έχει αφήσει εκπομπή για εκπομπή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:06 Ο Rempeskes: #50 26-05-08 22:06 θα συμφωνήσω με τον φίλο και συναγωνιστή βόρατ. είναι τόσο ηλίθια αυτή η ιστορία, εκτός από τα κομμάτια των μπικίνι και των ερωτήσεων χώρια που έχω να χαρώ καλλιστείο από το καιρό της Μις Θεολογίας (θυμάται κανείς?). Μου 'χε πει τότες ο φίλος μου ο Τακ πως θα καλλιστειαστεί μια γνωστή της αδερφής του, συμφοιτήτρια στη Θεολογική Αθηνών. Ε ξάπλωσα στο γεμάτο πράγματα κρεββάτι με φραπέ (...αείμνηστα χρόνια) και τον ρωτούσα... "αυτή είναι?" "όχι" "αυτή είναι?" "όχι" "μήπως αυτή?" "όχι..." "μήπ... ... ...!!!!!" ...εμφανίστηκε η μις, και έπαθα τέτοιο ταράκουλο που έχυσα το μισό καφέ πάνω μου και τον άλλο μισό πάνω στο leaflet του Floodland Από τότε μισώ τα καλλιστεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Ο Affliction: #51 10-07-08 14:51 Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο DrStrangelove: #52 10-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Click για ανάπτυξη... Βravo νέε μου , σε συγχαίρω.Να προσθέσω και τα δικά μου απωθημένα. 'Ολες τις εκπομπές που τηλεφωνούν οι κατίνες σε ψυχολόγες της συμφοράς για συμβουλές live. 'Εμαθα προφάτως ότι και ο Πρόδρομος (όχι ο νηστευτής, ο άλλος από το Big Brother) εκτός από δίσκους, τώρα δίνει ψυχολογικές συμβουλές παρέα με την Παγιατάκη και την άλλη την χοντρούλα την Πένυ, Τένια πως την λέν'αυτήν που ήταν παλιά συνεργάτης του Μικρούτσικου στα ξεκατινιάσματα.. σε ένα πρωινάδικο. Ονειρεύομαι επίσης μια μέρα να σβήσει από τον τηλεοπτικό χάρτη η Λαμπίρη και η Τατιάνα. 'Οσο για τη Ράνια Θρασιά ας πίνει ένα δυνατό καφέ πριν μπει στο studio. Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Guest 990498: #53 10-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:09 Ο DrStrangelove: #54 10-07-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:12 Ο vendetta έγραψε: #55 10-07-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:16 Ο DrStrangelove: #56 10-07-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Click για ανάπτυξη... Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:21 Ο vendetta έγραψε: #57 10-07-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Click για ανάπτυξη... Όλοι τους είναι το ίδιο φίλε μου...Για τα μπάζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #58 07-08-08 19:41 Mε την τηλεόραση είσαι αναγκασμένος να τρως στη μάπα ό, τι σου πλασάρουν, δίχως να έχεις και πολλές επιλογές – το ζάπινγκ δεν βοηθάει και πολύ, γιατί όσο κι αν μεταπηδάς από κανάλι σε κανάλι, ελάχιστα θα απαλλαχτείς από την κατευθυνόμενη πληροφόρηση και το «σκουπιδαριό» (για να μην είμαι ισοπεδωτικός, παραδέχομαι ότι η ελληνική τηλεόραση έχει και τις καλές στιγμές της). Στο Ιντερνετ υπάρχει τεράστια ποικιλία θεμάτων, ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ενώ επιλέγεις εσύ αυτό που γουστάρεις χωρίς να είσαι αναγκασμένος να φας ό, τι σου πλασάρουν οι άλλοι. Εντάξει…και το ίντερνετ έχει τις κακές πλευρές του…αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Σύμφωνα με έρευνες, παρουσιάζεται μια ολοένα αυξανόμενη τάση των νέων να προτιμούν περισσότερο το Διαδίκτυο παρά την t.v. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:27 Η ice-girl έγραψε: #59 07-08-08 21:27 δε βλεπω τηλεοραση! δε θα πω τι ΔΕΝ βλεπω αλλα τί βλεπω: φιλαρακια ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:35 Η Metallou19: #60 07-08-08 23:35 Σε διάφορες εκπομπές κουτσομπολίστικες και μη που έχουν τους καλεσμένους στα λεγόμενα "παράθυρα" και κάνουν "πολιτισμένες συζητήσεις" και φωνάζουν όλοι μαζί, ακόμα και στις ειδήσεις όταν συζητήτουν κάποιο σημαντικό θέμα και αρχίζουν και ορίοντε από τα "παράθυρα" και ανταλλάσουν κόσμιτικα επίθετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 giannhs2001 charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλλιστεία. Αμάν με αυτή την ηλίθια ιστορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:03 Η Δανάη έγραψε: #49 26-05-08 22:03 τον Ψωμιάδη!! έλεος έχει καταντησει μαιντανός!!! Δεν έχει αφήσει εκπομπή για εκπομπή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:06 Ο Rempeskes: #50 26-05-08 22:06 θα συμφωνήσω με τον φίλο και συναγωνιστή βόρατ. είναι τόσο ηλίθια αυτή η ιστορία, εκτός από τα κομμάτια των μπικίνι και των ερωτήσεων χώρια που έχω να χαρώ καλλιστείο από το καιρό της Μις Θεολογίας (θυμάται κανείς?). Μου 'χε πει τότες ο φίλος μου ο Τακ πως θα καλλιστειαστεί μια γνωστή της αδερφής του, συμφοιτήτρια στη Θεολογική Αθηνών. Ε ξάπλωσα στο γεμάτο πράγματα κρεββάτι με φραπέ (...αείμνηστα χρόνια) και τον ρωτούσα... "αυτή είναι?" "όχι" "αυτή είναι?" "όχι" "μήπως αυτή?" "όχι..." "μήπ... ... ...!!!!!" ...εμφανίστηκε η μις, και έπαθα τέτοιο ταράκουλο που έχυσα το μισό καφέ πάνω μου και τον άλλο μισό πάνω στο leaflet του Floodland Από τότε μισώ τα καλλιστεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Ο Affliction: #51 10-07-08 14:51 Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο DrStrangelove: #52 10-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Click για ανάπτυξη... Βravo νέε μου , σε συγχαίρω.Να προσθέσω και τα δικά μου απωθημένα. 'Ολες τις εκπομπές που τηλεφωνούν οι κατίνες σε ψυχολόγες της συμφοράς για συμβουλές live. 'Εμαθα προφάτως ότι και ο Πρόδρομος (όχι ο νηστευτής, ο άλλος από το Big Brother) εκτός από δίσκους, τώρα δίνει ψυχολογικές συμβουλές παρέα με την Παγιατάκη και την άλλη την χοντρούλα την Πένυ, Τένια πως την λέν'αυτήν που ήταν παλιά συνεργάτης του Μικρούτσικου στα ξεκατινιάσματα.. σε ένα πρωινάδικο. Ονειρεύομαι επίσης μια μέρα να σβήσει από τον τηλεοπτικό χάρτη η Λαμπίρη και η Τατιάνα. 'Οσο για τη Ράνια Θρασιά ας πίνει ένα δυνατό καφέ πριν μπει στο studio. Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Guest 990498: #53 10-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:09 Ο DrStrangelove: #54 10-07-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:12 Ο vendetta έγραψε: #55 10-07-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:16 Ο DrStrangelove: #56 10-07-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Click για ανάπτυξη... Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:21 Ο vendetta έγραψε: #57 10-07-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Click για ανάπτυξη... Όλοι τους είναι το ίδιο φίλε μου...Για τα μπάζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #58 07-08-08 19:41 Mε την τηλεόραση είσαι αναγκασμένος να τρως στη μάπα ό, τι σου πλασάρουν, δίχως να έχεις και πολλές επιλογές – το ζάπινγκ δεν βοηθάει και πολύ, γιατί όσο κι αν μεταπηδάς από κανάλι σε κανάλι, ελάχιστα θα απαλλαχτείς από την κατευθυνόμενη πληροφόρηση και το «σκουπιδαριό» (για να μην είμαι ισοπεδωτικός, παραδέχομαι ότι η ελληνική τηλεόραση έχει και τις καλές στιγμές της). Στο Ιντερνετ υπάρχει τεράστια ποικιλία θεμάτων, ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ενώ επιλέγεις εσύ αυτό που γουστάρεις χωρίς να είσαι αναγκασμένος να φας ό, τι σου πλασάρουν οι άλλοι. Εντάξει…και το ίντερνετ έχει τις κακές πλευρές του…αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Σύμφωνα με έρευνες, παρουσιάζεται μια ολοένα αυξανόμενη τάση των νέων να προτιμούν περισσότερο το Διαδίκτυο παρά την t.v. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:27 Η ice-girl έγραψε: #59 07-08-08 21:27 δε βλεπω τηλεοραση! δε θα πω τι ΔΕΝ βλεπω αλλα τί βλεπω: φιλαρακια ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:35 Η Metallou19: #60 07-08-08 23:35 Σε διάφορες εκπομπές κουτσομπολίστικες και μη που έχουν τους καλεσμένους στα λεγόμενα "παράθυρα" και κάνουν "πολιτισμένες συζητήσεις" και φωνάζουν όλοι μαζί, ακόμα και στις ειδήσεις όταν συζητήτουν κάποιο σημαντικό θέμα και αρχίζουν και ορίοντε από τα "παράθυρα" και ανταλλάσουν κόσμιτικα επίθετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 giannhs2001 charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τον Ψωμιάδη!! έλεος έχει καταντησει μαιντανός!!! Δεν έχει αφήσει εκπομπή για εκπομπή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 22:06 Ο Rempeskes: #50 26-05-08 22:06 θα συμφωνήσω με τον φίλο και συναγωνιστή βόρατ. είναι τόσο ηλίθια αυτή η ιστορία, εκτός από τα κομμάτια των μπικίνι και των ερωτήσεων χώρια που έχω να χαρώ καλλιστείο από το καιρό της Μις Θεολογίας (θυμάται κανείς?). Μου 'χε πει τότες ο φίλος μου ο Τακ πως θα καλλιστειαστεί μια γνωστή της αδερφής του, συμφοιτήτρια στη Θεολογική Αθηνών. Ε ξάπλωσα στο γεμάτο πράγματα κρεββάτι με φραπέ (...αείμνηστα χρόνια) και τον ρωτούσα... "αυτή είναι?" "όχι" "αυτή είναι?" "όχι" "μήπως αυτή?" "όχι..." "μήπ... ... ...!!!!!" ...εμφανίστηκε η μις, και έπαθα τέτοιο ταράκουλο που έχυσα το μισό καφέ πάνω μου και τον άλλο μισό πάνω στο leaflet του Floodland Από τότε μισώ τα καλλιστεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Ο Affliction: #51 10-07-08 14:51 Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο DrStrangelove: #52 10-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Click για ανάπτυξη... Βravo νέε μου , σε συγχαίρω.Να προσθέσω και τα δικά μου απωθημένα. 'Ολες τις εκπομπές που τηλεφωνούν οι κατίνες σε ψυχολόγες της συμφοράς για συμβουλές live. 'Εμαθα προφάτως ότι και ο Πρόδρομος (όχι ο νηστευτής, ο άλλος από το Big Brother) εκτός από δίσκους, τώρα δίνει ψυχολογικές συμβουλές παρέα με την Παγιατάκη και την άλλη την χοντρούλα την Πένυ, Τένια πως την λέν'αυτήν που ήταν παλιά συνεργάτης του Μικρούτσικου στα ξεκατινιάσματα.. σε ένα πρωινάδικο. Ονειρεύομαι επίσης μια μέρα να σβήσει από τον τηλεοπτικό χάρτη η Λαμπίρη και η Τατιάνα. 'Οσο για τη Ράνια Θρασιά ας πίνει ένα δυνατό καφέ πριν μπει στο studio. Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Guest 990498: #53 10-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:09 Ο DrStrangelove: #54 10-07-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:12 Ο vendetta έγραψε: #55 10-07-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:16 Ο DrStrangelove: #56 10-07-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Click για ανάπτυξη... Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:21 Ο vendetta έγραψε: #57 10-07-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Click για ανάπτυξη... Όλοι τους είναι το ίδιο φίλε μου...Για τα μπάζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #58 07-08-08 19:41 Mε την τηλεόραση είσαι αναγκασμένος να τρως στη μάπα ό, τι σου πλασάρουν, δίχως να έχεις και πολλές επιλογές – το ζάπινγκ δεν βοηθάει και πολύ, γιατί όσο κι αν μεταπηδάς από κανάλι σε κανάλι, ελάχιστα θα απαλλαχτείς από την κατευθυνόμενη πληροφόρηση και το «σκουπιδαριό» (για να μην είμαι ισοπεδωτικός, παραδέχομαι ότι η ελληνική τηλεόραση έχει και τις καλές στιγμές της). Στο Ιντερνετ υπάρχει τεράστια ποικιλία θεμάτων, ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ενώ επιλέγεις εσύ αυτό που γουστάρεις χωρίς να είσαι αναγκασμένος να φας ό, τι σου πλασάρουν οι άλλοι. Εντάξει…και το ίντερνετ έχει τις κακές πλευρές του…αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Σύμφωνα με έρευνες, παρουσιάζεται μια ολοένα αυξανόμενη τάση των νέων να προτιμούν περισσότερο το Διαδίκτυο παρά την t.v. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:27 Η ice-girl έγραψε: #59 07-08-08 21:27 δε βλεπω τηλεοραση! δε θα πω τι ΔΕΝ βλεπω αλλα τί βλεπω: φιλαρακια ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:35 Η Metallou19: #60 07-08-08 23:35 Σε διάφορες εκπομπές κουτσομπολίστικες και μη που έχουν τους καλεσμένους στα λεγόμενα "παράθυρα" και κάνουν "πολιτισμένες συζητήσεις" και φωνάζουν όλοι μαζί, ακόμα και στις ειδήσεις όταν συζητήτουν κάποιο σημαντικό θέμα και αρχίζουν και ορίοντε από τα "παράθυρα" και ανταλλάσουν κόσμιτικα επίθετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 giannhs2001 charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα συμφωνήσω με τον φίλο και συναγωνιστή βόρατ. είναι τόσο ηλίθια αυτή η ιστορία, εκτός από τα κομμάτια των μπικίνι και των ερωτήσεων χώρια που έχω να χαρώ καλλιστείο από το καιρό της Μις Θεολογίας (θυμάται κανείς?). Μου 'χε πει τότες ο φίλος μου ο Τακ πως θα καλλιστειαστεί μια γνωστή της αδερφής του, συμφοιτήτρια στη Θεολογική Αθηνών. Ε ξάπλωσα στο γεμάτο πράγματα κρεββάτι με φραπέ (...αείμνηστα χρόνια) και τον ρωτούσα... "αυτή είναι?" "όχι" "αυτή είναι?" "όχι" "μήπως αυτή?" "όχι..." "μήπ... ... ...!!!!!" ...εμφανίστηκε η μις, και έπαθα τέτοιο ταράκουλο που έχυσα το μισό καφέ πάνω μου και τον άλλο μισό πάνω στο leaflet του Floodland Από τότε μισώ τα καλλιστεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Ο Affliction: #51 10-07-08 14:51 Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο DrStrangelove: #52 10-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Click για ανάπτυξη... Βravo νέε μου , σε συγχαίρω.Να προσθέσω και τα δικά μου απωθημένα. 'Ολες τις εκπομπές που τηλεφωνούν οι κατίνες σε ψυχολόγες της συμφοράς για συμβουλές live. 'Εμαθα προφάτως ότι και ο Πρόδρομος (όχι ο νηστευτής, ο άλλος από το Big Brother) εκτός από δίσκους, τώρα δίνει ψυχολογικές συμβουλές παρέα με την Παγιατάκη και την άλλη την χοντρούλα την Πένυ, Τένια πως την λέν'αυτήν που ήταν παλιά συνεργάτης του Μικρούτσικου στα ξεκατινιάσματα.. σε ένα πρωινάδικο. Ονειρεύομαι επίσης μια μέρα να σβήσει από τον τηλεοπτικό χάρτη η Λαμπίρη και η Τατιάνα. 'Οσο για τη Ράνια Θρασιά ας πίνει ένα δυνατό καφέ πριν μπει στο studio. Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Guest 990498: #53 10-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:09 Ο DrStrangelove: #54 10-07-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:12 Ο vendetta έγραψε: #55 10-07-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:16 Ο DrStrangelove: #56 10-07-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Click για ανάπτυξη... Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:21 Ο vendetta έγραψε: #57 10-07-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Click για ανάπτυξη... Όλοι τους είναι το ίδιο φίλε μου...Για τα μπάζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #58 07-08-08 19:41 Mε την τηλεόραση είσαι αναγκασμένος να τρως στη μάπα ό, τι σου πλασάρουν, δίχως να έχεις και πολλές επιλογές – το ζάπινγκ δεν βοηθάει και πολύ, γιατί όσο κι αν μεταπηδάς από κανάλι σε κανάλι, ελάχιστα θα απαλλαχτείς από την κατευθυνόμενη πληροφόρηση και το «σκουπιδαριό» (για να μην είμαι ισοπεδωτικός, παραδέχομαι ότι η ελληνική τηλεόραση έχει και τις καλές στιγμές της). Στο Ιντερνετ υπάρχει τεράστια ποικιλία θεμάτων, ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ενώ επιλέγεις εσύ αυτό που γουστάρεις χωρίς να είσαι αναγκασμένος να φας ό, τι σου πλασάρουν οι άλλοι. Εντάξει…και το ίντερνετ έχει τις κακές πλευρές του…αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Σύμφωνα με έρευνες, παρουσιάζεται μια ολοένα αυξανόμενη τάση των νέων να προτιμούν περισσότερο το Διαδίκτυο παρά την t.v. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:27 Η ice-girl έγραψε: #59 07-08-08 21:27 δε βλεπω τηλεοραση! δε θα πω τι ΔΕΝ βλεπω αλλα τί βλεπω: φιλαρακια ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:35 Η Metallou19: #60 07-08-08 23:35 Σε διάφορες εκπομπές κουτσομπολίστικες και μη που έχουν τους καλεσμένους στα λεγόμενα "παράθυρα" και κάνουν "πολιτισμένες συζητήσεις" και φωνάζουν όλοι μαζί, ακόμα και στις ειδήσεις όταν συζητήτουν κάποιο σημαντικό θέμα και αρχίζουν και ορίοντε από τα "παράθυρα" και ανταλλάσουν κόσμιτικα επίθετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 giannhs2001 charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:32 Ο DrStrangelove: #52 10-07-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Click για ανάπτυξη... Βravo νέε μου , σε συγχαίρω.Να προσθέσω και τα δικά μου απωθημένα. 'Ολες τις εκπομπές που τηλεφωνούν οι κατίνες σε ψυχολόγες της συμφοράς για συμβουλές live. 'Εμαθα προφάτως ότι και ο Πρόδρομος (όχι ο νηστευτής, ο άλλος από το Big Brother) εκτός από δίσκους, τώρα δίνει ψυχολογικές συμβουλές παρέα με την Παγιατάκη και την άλλη την χοντρούλα την Πένυ, Τένια πως την λέν'αυτήν που ήταν παλιά συνεργάτης του Μικρούτσικου στα ξεκατινιάσματα.. σε ένα πρωινάδικο. Ονειρεύομαι επίσης μια μέρα να σβήσει από τον τηλεοπτικό χάρτη η Λαμπίρη και η Τατιάνα. 'Οσο για τη Ράνια Θρασιά ας πίνει ένα δυνατό καφέ πριν μπει στο studio. Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Guest 990498: #53 10-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:09 Ο DrStrangelove: #54 10-07-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:12 Ο vendetta έγραψε: #55 10-07-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:16 Ο DrStrangelove: #56 10-07-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Click για ανάπτυξη... Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:21 Ο vendetta έγραψε: #57 10-07-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Click για ανάπτυξη... Όλοι τους είναι το ίδιο φίλε μου...Για τα μπάζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #58 07-08-08 19:41 Mε την τηλεόραση είσαι αναγκασμένος να τρως στη μάπα ό, τι σου πλασάρουν, δίχως να έχεις και πολλές επιλογές – το ζάπινγκ δεν βοηθάει και πολύ, γιατί όσο κι αν μεταπηδάς από κανάλι σε κανάλι, ελάχιστα θα απαλλαχτείς από την κατευθυνόμενη πληροφόρηση και το «σκουπιδαριό» (για να μην είμαι ισοπεδωτικός, παραδέχομαι ότι η ελληνική τηλεόραση έχει και τις καλές στιγμές της). Στο Ιντερνετ υπάρχει τεράστια ποικιλία θεμάτων, ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ενώ επιλέγεις εσύ αυτό που γουστάρεις χωρίς να είσαι αναγκασμένος να φας ό, τι σου πλασάρουν οι άλλοι. Εντάξει…και το ίντερνετ έχει τις κακές πλευρές του…αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Σύμφωνα με έρευνες, παρουσιάζεται μια ολοένα αυξανόμενη τάση των νέων να προτιμούν περισσότερο το Διαδίκτυο παρά την t.v. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:27 Η ice-girl έγραψε: #59 07-08-08 21:27 δε βλεπω τηλεοραση! δε θα πω τι ΔΕΝ βλεπω αλλα τί βλεπω: φιλαρακια ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:35 Η Metallou19: #60 07-08-08 23:35 Σε διάφορες εκπομπές κουτσομπολίστικες και μη που έχουν τους καλεσμένους στα λεγόμενα "παράθυρα" και κάνουν "πολιτισμένες συζητήσεις" και φωνάζουν όλοι μαζί, ακόμα και στις ειδήσεις όταν συζητήτουν κάποιο σημαντικό θέμα και αρχίζουν και ορίοντε από τα "παράθυρα" και ανταλλάσουν κόσμιτικα επίθετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 giannhs2001 charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Affliction: Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ. Click για ανάπτυξη... Βravo νέε μου , σε συγχαίρω.Να προσθέσω και τα δικά μου απωθημένα. 'Ολες τις εκπομπές που τηλεφωνούν οι κατίνες σε ψυχολόγες της συμφοράς για συμβουλές live. 'Εμαθα προφάτως ότι και ο Πρόδρομος (όχι ο νηστευτής, ο άλλος από το Big Brother) εκτός από δίσκους, τώρα δίνει ψυχολογικές συμβουλές παρέα με την Παγιατάκη και την άλλη την χοντρούλα την Πένυ, Τένια πως την λέν'αυτήν που ήταν παλιά συνεργάτης του Μικρούτσικου στα ξεκατινιάσματα.. σε ένα πρωινάδικο. Ονειρεύομαι επίσης μια μέρα να σβήσει από τον τηλεοπτικό χάρτη η Λαμπίρη και η Τατιάνα. 'Οσο για τη Ράνια Θρασιά ας πίνει ένα δυνατό καφέ πριν μπει στο studio. Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Ιουλίου 2008 στις 15:48 Ο Guest 990498: #53 10-07-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:09 Ο DrStrangelove: #54 10-07-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:12 Ο vendetta έγραψε: #55 10-07-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:16 Ο DrStrangelove: #56 10-07-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Click για ανάπτυξη... Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:21 Ο vendetta έγραψε: #57 10-07-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Click για ανάπτυξη... Όλοι τους είναι το ίδιο φίλε μου...Για τα μπάζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #58 07-08-08 19:41 Mε την τηλεόραση είσαι αναγκασμένος να τρως στη μάπα ό, τι σου πλασάρουν, δίχως να έχεις και πολλές επιλογές – το ζάπινγκ δεν βοηθάει και πολύ, γιατί όσο κι αν μεταπηδάς από κανάλι σε κανάλι, ελάχιστα θα απαλλαχτείς από την κατευθυνόμενη πληροφόρηση και το «σκουπιδαριό» (για να μην είμαι ισοπεδωτικός, παραδέχομαι ότι η ελληνική τηλεόραση έχει και τις καλές στιγμές της). Στο Ιντερνετ υπάρχει τεράστια ποικιλία θεμάτων, ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ενώ επιλέγεις εσύ αυτό που γουστάρεις χωρίς να είσαι αναγκασμένος να φας ό, τι σου πλασάρουν οι άλλοι. Εντάξει…και το ίντερνετ έχει τις κακές πλευρές του…αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Σύμφωνα με έρευνες, παρουσιάζεται μια ολοένα αυξανόμενη τάση των νέων να προτιμούν περισσότερο το Διαδίκτυο παρά την t.v. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:27 Η ice-girl έγραψε: #59 07-08-08 21:27 δε βλεπω τηλεοραση! δε θα πω τι ΔΕΝ βλεπω αλλα τί βλεπω: φιλαρακια ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:35 Η Metallou19: #60 07-08-08 23:35 Σε διάφορες εκπομπές κουτσομπολίστικες και μη που έχουν τους καλεσμένους στα λεγόμενα "παράθυρα" και κάνουν "πολιτισμένες συζητήσεις" και φωνάζουν όλοι μαζί, ακόμα και στις ειδήσεις όταν συζητήτουν κάποιο σημαντικό θέμα και αρχίζουν και ορίοντε από τα "παράθυρα" και ανταλλάσουν κόσμιτικα επίθετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 giannhs2001 charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:09 Ο DrStrangelove: #54 10-07-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:12 Ο vendetta έγραψε: #55 10-07-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:16 Ο DrStrangelove: #56 10-07-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Click για ανάπτυξη... Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:21 Ο vendetta έγραψε: #57 10-07-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Click για ανάπτυξη... Όλοι τους είναι το ίδιο φίλε μου...Για τα μπάζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #58 07-08-08 19:41 Mε την τηλεόραση είσαι αναγκασμένος να τρως στη μάπα ό, τι σου πλασάρουν, δίχως να έχεις και πολλές επιλογές – το ζάπινγκ δεν βοηθάει και πολύ, γιατί όσο κι αν μεταπηδάς από κανάλι σε κανάλι, ελάχιστα θα απαλλαχτείς από την κατευθυνόμενη πληροφόρηση και το «σκουπιδαριό» (για να μην είμαι ισοπεδωτικός, παραδέχομαι ότι η ελληνική τηλεόραση έχει και τις καλές στιγμές της). Στο Ιντερνετ υπάρχει τεράστια ποικιλία θεμάτων, ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ενώ επιλέγεις εσύ αυτό που γουστάρεις χωρίς να είσαι αναγκασμένος να φας ό, τι σου πλασάρουν οι άλλοι. Εντάξει…και το ίντερνετ έχει τις κακές πλευρές του…αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Σύμφωνα με έρευνες, παρουσιάζεται μια ολοένα αυξανόμενη τάση των νέων να προτιμούν περισσότερο το Διαδίκτυο παρά την t.v. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:27 Η ice-girl έγραψε: #59 07-08-08 21:27 δε βλεπω τηλεοραση! δε θα πω τι ΔΕΝ βλεπω αλλα τί βλεπω: φιλαρακια ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:35 Η Metallou19: #60 07-08-08 23:35 Σε διάφορες εκπομπές κουτσομπολίστικες και μη που έχουν τους καλεσμένους στα λεγόμενα "παράθυρα" και κάνουν "πολιτισμένες συζητήσεις" και φωνάζουν όλοι μαζί, ακόμα και στις ειδήσεις όταν συζητήτουν κάποιο σημαντικό θέμα και αρχίζουν και ορίοντε από τα "παράθυρα" και ανταλλάσουν κόσμιτικα επίθετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 giannhs2001 charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από borat: Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:12 Ο vendetta έγραψε: #55 10-07-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:16 Ο DrStrangelove: #56 10-07-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Click για ανάπτυξη... Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:21 Ο vendetta έγραψε: #57 10-07-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Click για ανάπτυξη... Όλοι τους είναι το ίδιο φίλε μου...Για τα μπάζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #58 07-08-08 19:41 Mε την τηλεόραση είσαι αναγκασμένος να τρως στη μάπα ό, τι σου πλασάρουν, δίχως να έχεις και πολλές επιλογές – το ζάπινγκ δεν βοηθάει και πολύ, γιατί όσο κι αν μεταπηδάς από κανάλι σε κανάλι, ελάχιστα θα απαλλαχτείς από την κατευθυνόμενη πληροφόρηση και το «σκουπιδαριό» (για να μην είμαι ισοπεδωτικός, παραδέχομαι ότι η ελληνική τηλεόραση έχει και τις καλές στιγμές της). Στο Ιντερνετ υπάρχει τεράστια ποικιλία θεμάτων, ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ενώ επιλέγεις εσύ αυτό που γουστάρεις χωρίς να είσαι αναγκασμένος να φας ό, τι σου πλασάρουν οι άλλοι. Εντάξει…και το ίντερνετ έχει τις κακές πλευρές του…αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Σύμφωνα με έρευνες, παρουσιάζεται μια ολοένα αυξανόμενη τάση των νέων να προτιμούν περισσότερο το Διαδίκτυο παρά την t.v. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:27 Η ice-girl έγραψε: #59 07-08-08 21:27 δε βλεπω τηλεοραση! δε θα πω τι ΔΕΝ βλεπω αλλα τί βλεπω: φιλαρακια ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:35 Η Metallou19: #60 07-08-08 23:35 Σε διάφορες εκπομπές κουτσομπολίστικες και μη που έχουν τους καλεσμένους στα λεγόμενα "παράθυρα" και κάνουν "πολιτισμένες συζητήσεις" και φωνάζουν όλοι μαζί, ακόμα και στις ειδήσεις όταν συζητήτουν κάποιο σημαντικό θέμα και αρχίζουν και ορίοντε από τα "παράθυρα" και ανταλλάσουν κόσμιτικα επίθετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 giannhs2001 charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα. Click για ανάπτυξη... Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:16 Ο DrStrangelove: #56 10-07-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Click για ανάπτυξη... Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:21 Ο vendetta έγραψε: #57 10-07-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Click για ανάπτυξη... Όλοι τους είναι το ίδιο φίλε μου...Για τα μπάζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #58 07-08-08 19:41 Mε την τηλεόραση είσαι αναγκασμένος να τρως στη μάπα ό, τι σου πλασάρουν, δίχως να έχεις και πολλές επιλογές – το ζάπινγκ δεν βοηθάει και πολύ, γιατί όσο κι αν μεταπηδάς από κανάλι σε κανάλι, ελάχιστα θα απαλλαχτείς από την κατευθυνόμενη πληροφόρηση και το «σκουπιδαριό» (για να μην είμαι ισοπεδωτικός, παραδέχομαι ότι η ελληνική τηλεόραση έχει και τις καλές στιγμές της). Στο Ιντερνετ υπάρχει τεράστια ποικιλία θεμάτων, ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ενώ επιλέγεις εσύ αυτό που γουστάρεις χωρίς να είσαι αναγκασμένος να φας ό, τι σου πλασάρουν οι άλλοι. Εντάξει…και το ίντερνετ έχει τις κακές πλευρές του…αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Σύμφωνα με έρευνες, παρουσιάζεται μια ολοένα αυξανόμενη τάση των νέων να προτιμούν περισσότερο το Διαδίκτυο παρά την t.v. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:27 Η ice-girl έγραψε: #59 07-08-08 21:27 δε βλεπω τηλεοραση! δε θα πω τι ΔΕΝ βλεπω αλλα τί βλεπω: φιλαρακια ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:35 Η Metallou19: #60 07-08-08 23:35 Σε διάφορες εκπομπές κουτσομπολίστικες και μη που έχουν τους καλεσμένους στα λεγόμενα "παράθυρα" και κάνουν "πολιτισμένες συζητήσεις" και φωνάζουν όλοι μαζί, ακόμα και στις ειδήσεις όταν συζητήτουν κάποιο σημαντικό θέμα και αρχίζουν και ορίοντε από τα "παράθυρα" και ανταλλάσουν κόσμιτικα επίθετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 giannhs2001 charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;; Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί... Click για ανάπτυξη... Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2008 στις 16:21 Ο vendetta έγραψε: #57 10-07-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Click για ανάπτυξη... Όλοι τους είναι το ίδιο φίλε μου...Για τα μπάζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #58 07-08-08 19:41 Mε την τηλεόραση είσαι αναγκασμένος να τρως στη μάπα ό, τι σου πλασάρουν, δίχως να έχεις και πολλές επιλογές – το ζάπινγκ δεν βοηθάει και πολύ, γιατί όσο κι αν μεταπηδάς από κανάλι σε κανάλι, ελάχιστα θα απαλλαχτείς από την κατευθυνόμενη πληροφόρηση και το «σκουπιδαριό» (για να μην είμαι ισοπεδωτικός, παραδέχομαι ότι η ελληνική τηλεόραση έχει και τις καλές στιγμές της). Στο Ιντερνετ υπάρχει τεράστια ποικιλία θεμάτων, ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ενώ επιλέγεις εσύ αυτό που γουστάρεις χωρίς να είσαι αναγκασμένος να φας ό, τι σου πλασάρουν οι άλλοι. Εντάξει…και το ίντερνετ έχει τις κακές πλευρές του…αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Σύμφωνα με έρευνες, παρουσιάζεται μια ολοένα αυξανόμενη τάση των νέων να προτιμούν περισσότερο το Διαδίκτυο παρά την t.v. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:27 Η ice-girl έγραψε: #59 07-08-08 21:27 δε βλεπω τηλεοραση! δε θα πω τι ΔΕΝ βλεπω αλλα τί βλεπω: φιλαρακια ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:35 Η Metallou19: #60 07-08-08 23:35 Σε διάφορες εκπομπές κουτσομπολίστικες και μη που έχουν τους καλεσμένους στα λεγόμενα "παράθυρα" και κάνουν "πολιτισμένες συζητήσεις" και φωνάζουν όλοι μαζί, ακόμα και στις ειδήσεις όταν συζητήτουν κάποιο σημαντικό θέμα και αρχίζουν και ορίοντε από τα "παράθυρα" και ανταλλάσουν κόσμιτικα επίθετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 giannhs2001 charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Trash από trash διαφέρει. Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή. Click για ανάπτυξη... Όλοι τους είναι το ίδιο φίλε μου...Για τα μπάζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #58 07-08-08 19:41 Mε την τηλεόραση είσαι αναγκασμένος να τρως στη μάπα ό, τι σου πλασάρουν, δίχως να έχεις και πολλές επιλογές – το ζάπινγκ δεν βοηθάει και πολύ, γιατί όσο κι αν μεταπηδάς από κανάλι σε κανάλι, ελάχιστα θα απαλλαχτείς από την κατευθυνόμενη πληροφόρηση και το «σκουπιδαριό» (για να μην είμαι ισοπεδωτικός, παραδέχομαι ότι η ελληνική τηλεόραση έχει και τις καλές στιγμές της). Στο Ιντερνετ υπάρχει τεράστια ποικιλία θεμάτων, ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ενώ επιλέγεις εσύ αυτό που γουστάρεις χωρίς να είσαι αναγκασμένος να φας ό, τι σου πλασάρουν οι άλλοι. Εντάξει…και το ίντερνετ έχει τις κακές πλευρές του…αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Σύμφωνα με έρευνες, παρουσιάζεται μια ολοένα αυξανόμενη τάση των νέων να προτιμούν περισσότερο το Διαδίκτυο παρά την t.v. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:27 Η ice-girl έγραψε: #59 07-08-08 21:27 δε βλεπω τηλεοραση! δε θα πω τι ΔΕΝ βλεπω αλλα τί βλεπω: φιλαρακια ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:35 Η Metallou19: #60 07-08-08 23:35 Σε διάφορες εκπομπές κουτσομπολίστικες και μη που έχουν τους καλεσμένους στα λεγόμενα "παράθυρα" και κάνουν "πολιτισμένες συζητήσεις" και φωνάζουν όλοι μαζί, ακόμα και στις ειδήσεις όταν συζητήτουν κάποιο σημαντικό θέμα και αρχίζουν και ορίοντε από τα "παράθυρα" και ανταλλάσουν κόσμιτικα επίθετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 giannhs2001 charmander SlimShady Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mε την τηλεόραση είσαι αναγκασμένος να τρως στη μάπα ό, τι σου πλασάρουν, δίχως να έχεις και πολλές επιλογές – το ζάπινγκ δεν βοηθάει και πολύ, γιατί όσο κι αν μεταπηδάς από κανάλι σε κανάλι, ελάχιστα θα απαλλαχτείς από την κατευθυνόμενη πληροφόρηση και το «σκουπιδαριό» (για να μην είμαι ισοπεδωτικός, παραδέχομαι ότι η ελληνική τηλεόραση έχει και τις καλές στιγμές της). Στο Ιντερνετ υπάρχει τεράστια ποικιλία θεμάτων, ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ενώ επιλέγεις εσύ αυτό που γουστάρεις χωρίς να είσαι αναγκασμένος να φας ό, τι σου πλασάρουν οι άλλοι. Εντάξει…και το ίντερνετ έχει τις κακές πλευρές του…αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Σύμφωνα με έρευνες, παρουσιάζεται μια ολοένα αυξανόμενη τάση των νέων να προτιμούν περισσότερο το Διαδίκτυο παρά την t.v. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 21:27 Η ice-girl έγραψε: #59 07-08-08 21:27 δε βλεπω τηλεοραση! δε θα πω τι ΔΕΝ βλεπω αλλα τί βλεπω: φιλαρακια ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:35 Η Metallou19: #60 07-08-08 23:35 Σε διάφορες εκπομπές κουτσομπολίστικες και μη που έχουν τους καλεσμένους στα λεγόμενα "παράθυρα" και κάνουν "πολιτισμένες συζητήσεις" και φωνάζουν όλοι μαζί, ακόμα και στις ειδήσεις όταν συζητήτουν κάποιο σημαντικό θέμα και αρχίζουν και ορίοντε από τα "παράθυρα" και ανταλλάσουν κόσμιτικα επίθετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2008 Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
δε βλεπω τηλεοραση! δε θα πω τι ΔΕΝ βλεπω αλλα τί βλεπω: φιλαρακια ._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Metallou19 Πολύ δραστήριο μέλος Η Blood Guzzler In Wonderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 23:35 Η Metallou19: #60 07-08-08 23:35 Σε διάφορες εκπομπές κουτσομπολίστικες και μη που έχουν τους καλεσμένους στα λεγόμενα "παράθυρα" και κάνουν "πολιτισμένες συζητήσεις" και φωνάζουν όλοι μαζί, ακόμα και στις ειδήσεις όταν συζητήτουν κάποιο σημαντικό θέμα και αρχίζουν και ορίοντε από τα "παράθυρα" και ανταλλάσουν κόσμιτικα επίθετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2008
Σε διάφορες εκπομπές κουτσομπολίστικες και μη που έχουν τους καλεσμένους στα λεγόμενα "παράθυρα" και κάνουν "πολιτισμένες συζητήσεις" και φωνάζουν όλοι μαζί, ακόμα και στις ειδήσεις όταν συζητήτουν κάποιο σημαντικό θέμα και αρχίζουν και ορίοντε από τα "παράθυρα" και ανταλλάσουν κόσμιτικα επίθετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.