Μονο ντοκυμαντερ παρακολουθώ και καμια φορα ειδησεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lugar
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι εγώ!!!!!!!!!!!!!!τις διαφημησεις! μα επιτελους οταν τις βαζουν ειναι τοσο πολλες που ξεχνας την ταινια που εβλεπες!![]()
Επίσης reality σε οποιαδήποτε μορφή τους και κουτσομπολίστικα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Lorelai
Εκκολαπτόμενο μέλος

Franky5465
Νεοφερμένο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

Επίσης δεν θέλω να ξαναλλάξω κανάλι και να πέσω ΠΑΛΙ πάνω στην Πάνια...

Guest 990498
Επισκέπτης

Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

χώρια που έχω να χαρώ καλλιστείο από το καιρό της Μις Θεολογίας (θυμάται κανείς?). Μου 'χε πει τότες ο φίλος μου ο Τακ πως θα καλλιστειαστεί μια γνωστή της αδερφής του, συμφοιτήτρια στη Θεολογική Αθηνών. Ε ξάπλωσα στο γεμάτο πράγματα κρεββάτι με φραπέ (...αείμνηστα χρόνια) και τον ρωτούσα...
"αυτή είναι?"
"όχι"
"αυτή είναι?"
"όχι"
"μήπως αυτή?"
"όχι..."
"μήπ... ... ...!!!!!"
...εμφανίστηκε η μις, και έπαθα τέτοιο ταράκουλο

Από τότε μισώ τα καλλιστεία

Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Το Λαζόπουλο (απορώ τι του βρίσκουν και έχει τόση τηλεθέαση) και τις χαζές επιθεωρήσεις του Σεφερλή που εδώ και 10 χρόνια κάνει το ίδιο σαχλό χιούμορ.
Βravo νέε μου

Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ;
Guest 990498
Επισκέπτης

Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τον Πέτρο Λεωτσάκο, την Τσεσεμελή, τον Φουστέρη, και την Βίκυ Μιχαλονάκου ; Πού είναι η trash τηλεόραση που κάποτε διασκέδαζε τον κόσμο ;
Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube.

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι ακόμη στο youtube.![]()
Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα.
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευτυχώς. Είναι η καλή πλευρά του trash όπως και ο Mister Εθνικά Μπούτια. 'Οχι άλλο Ρούλα Βροχοπούλου ! Ναι και στον Γιάννη Γαλάτη, στην 'Εφη Θώδη και στα θρυλικά ξεκατινιάσματά τους, που είναι μια καλή αρχή να ξαναγεννηθεί το trash στα τηλεοπτικά πράγματα.
Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;;

Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί...
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Και το να γεννηθεί ξανά το trash στα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα είναι καλό;;;
Αν και νομίζω ότι ποτέ δεν έφυγε για να ξαναγεννηθεί...
Trash από trash διαφέρει.

vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος

Trash από trash διαφέρει.Μ'αρέσει το καλό trash. 'Αλλο Κυρία Ελισάβετ, άλλο Βροχοπούλου. 'Αλλο Γαλάτης, άλλο Ευαγγελόπουλος. Η Μιχαλονάκου και ο Γαλάτης είναι εκκεντρικοί, η Βροχοπούλου είναι φαιδρή.
Όλοι τους είναι το ίδιο φίλε μου...Για τα μπάζα...

@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος

Στο Ιντερνετ υπάρχει τεράστια ποικιλία θεμάτων, ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ενώ επιλέγεις εσύ αυτό που γουστάρεις χωρίς να είσαι αναγκασμένος να φας ό, τι σου πλασάρουν οι άλλοι. Εντάξει…και το ίντερνετ έχει τις κακές πλευρές του…αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.
Σύμφωνα με έρευνες, παρουσιάζεται μια ολοένα αυξανόμενη τάση των νέων να προτιμούν περισσότερο το Διαδίκτυο παρά την t.v.
ice-girl
Νεοφερμένο μέλος

δε θα πω τι ΔΕΝ βλεπω αλλα τί βλεπω:
φιλαρακια ._
Metallou19
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.