Τι γνώμη έχετε για το Halloween; Να έρθει και στην Ελλάδα;

Drscientist

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 192 μηνύματα.
να πηδιομαστε σαν τα ζωα μεσα σε τουαλετες και να φοράμε οτι πιο χυδαιο για να θεωρούμαστε προοδευτικοι ...

να γυρναω ημίγυμνη στους δρομους ....

οταν μιλαμε για καρναβαλι μιλαμε για ποτο αισχοι και ολα τα παραλειπόμενα ..
Δεν γίνεσαι λίγο υπερβολική; Γίνονται αυτά όντως ή είναι μεμονωμένες περίπτωσεις;
Εάν ναι, που γίνονται;

Επίσης δεν έχω καταλάβει πως ζητάς από μια κοπέλα να ... στην τουαλέτα.

Επίσης σε αυτούς που τους αρέσει να πίνουν δεν έχουν πρόβλημα να πιούν με κάθε ευκαιρία και άκυρο λόγο όπως για παράδειγμα "γιατί σήμερα είναι Τρίτη"

eupalinaros

Νεοφερμένο μέλος

Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 62 μηνύματα.
Προσωπικα σα γιορτη δε μου πολυαρεσει. Δεν ειμαι φαν του χορορ πως το λενε; Ενας λογος που δε θελω να φυγω πχ εξω ειναι οτι εκει το γιορταζουν ξεφρενα ολο το μηνα (ετσι εχω ακουσει τουλαχιστον). Υπομονη 13 και σημερα να περασει αυτη η αηδια να μπουμε σε εναν πιο ουσιωδη μηνα και να αφησουμε πισω μας αυτη τη δηθεν γιορτη. Κριστμας ιζ καμινγκ λεμε! Δεν ειναι εξισου μεγαλη γιορτη οσο τα Χριστουγεννα οπως και να το κανουμε. Ποτε δεν ηταν και - ευτυχως - ποτε δε θα ειναι. Στο μυαλο μου θα ειναι παντα ως αποκριες 2.0 (οι αποκριες μου αρεσουν πολυ περισσοτερο) και η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν χωρες στην Ευρωπη που δεν παιρνουν σοβαρα το halloween (σε μια εξ αυτων θα ζησω).

Για να μην παρεξηγηθω δε με ενοχλει ενα παρτι πχ στον we πολυχωρο που ειναι στις 31/10 (την αλλη Παρασκευη) - μαλιστα ισως παω - αλλα αυτο το ξεφρενο ολη η πολη/χωρα/Ευρωπη να κινειται σε ρυθμους χαλογουιν ολο τον Οκτωβρη (λες και το χαλογουιν πχ ειναι εξισου μεγαλο με τα Χριστουγεννα που δεν ειναι), παντου αναλογα θεματα κλπ με ξεπερναει. Πραγματικα νιωθω αλλος ανθρωπος καθε 2 του Νοεμβρη τα τελευταια 5-6 χρονια οταν συνειδητοποιω οτι περασε η αηδια που θελει να λεγεται και γιορτη και θα κανει αλλους 11 μηνες για να ξαναρθει.

Και στην τελικη υπαρχει και το Oktoberfest που ειναι πολυ πιο τιμια γιορτη με πολυ πιο ωραιες παραδοσεις. Αυτο θα επρεπε να ειναι το μεγαλο event του μηνα κι οχι το spooky/trick-or-treating! Α και το κυριοτερο! Δεν ειναι αμερικλανια!

Τελευταία επεξεργασία:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.351 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.754 μηνύματα.
Έχω δει και κάτι κριντζιές στα Halloween party που βάζουν μέσα στις αφίσες τους και τη λέξη "Gothic".

Αφήστε ήσυχη μια υποκουλτούρα που δεν έχει να κάνει με την Αμερική (γεννήθηκε στην Αγγλία) και δεν είναι απλά ένα "spooky style" :'(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια