Drscientist
Εκκολαπτόμενο μέλος
 Ο Drscientist αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 18 ετών.  Έχει γράψει 192 μηνύματα. 

11-10-25

16:13

Δεν γίνεσαι λίγο υπερβολική; Γίνονται αυτά όντως ή είναι μεμονωμένες περίπτωσεις;να πηδιομαστε σαν τα ζωα μεσα σε τουαλετες και να φοράμε οτι πιο χυδαιο για να θεωρούμαστε προοδευτικοι ...
να γυρναω ημίγυμνη στους δρομους ....
οταν μιλαμε για καρναβαλι μιλαμε για ποτο αισχοι και ολα τα παραλειπόμενα ..
Εάν ναι, που γίνονται;
Επίσης δεν έχω καταλάβει πως ζητάς από μια κοπέλα να ... στην τουαλέτα.
Επίσης σε αυτούς που τους αρέσει να πίνουν δεν έχουν πρόβλημα να πιούν με κάθε ευκαιρία και άκυρο λόγο όπως για παράδειγμα "γιατί σήμερα είναι Τρίτη"
eupalinaros
Νεοφερμένο μέλος
 Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 

19-10-25

15:01

Προσωπικα σα γιορτη δε μου πολυαρεσει. Δεν ειμαι φαν του χορορ πως το λενε; Ενας λογος που δε θελω να φυγω πχ εξω ειναι οτι εκει το γιορταζουν ξεφρενα ολο το μηνα (ετσι εχω ακουσει τουλαχιστον). Υπομονη 13 και σημερα να περασει αυτη η αηδια να μπουμε σε εναν πιο ουσιωδη μηνα και να αφησουμε πισω μας αυτη τη δηθεν γιορτη. Κριστμας ιζ καμινγκ λεμε! Δεν ειναι εξισου μεγαλη γιορτη οσο τα Χριστουγεννα οπως και να το κανουμε. Ποτε δεν ηταν και - ευτυχως - ποτε δε θα ειναι. Στο μυαλο μου θα ειναι παντα ως αποκριες 2.0 (οι αποκριες μου αρεσουν πολυ περισσοτερο) και η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν χωρες στην Ευρωπη που δεν παιρνουν σοβαρα το halloween (σε μια εξ αυτων θα ζησω).
Για να μην παρεξηγηθω δε με ενοχλει ενα παρτι πχ στον we πολυχωρο που ειναι στις 31/10 (την αλλη Παρασκευη) - μαλιστα ισως παω - αλλα αυτο το ξεφρενο ολη η πολη/χωρα/Ευρωπη να κινειται σε ρυθμους χαλογουιν ολο τον Οκτωβρη (λες και το χαλογουιν πχ ειναι εξισου μεγαλο με τα Χριστουγεννα που δεν ειναι), παντου αναλογα θεματα κλπ με ξεπερναει. Πραγματικα νιωθω αλλος ανθρωπος καθε 2 του Νοεμβρη τα τελευταια 5-6 χρονια οταν συνειδητοποιω οτι περασε η αηδια που θελει να λεγεται και γιορτη και θα κανει αλλους 11 μηνες για να ξαναρθει.
Και στην τελικη υπαρχει και το Oktoberfest που ειναι πολυ πιο τιμια γιορτη με πολυ πιο ωραιες παραδοσεις. Αυτο θα επρεπε να ειναι το μεγαλο event του μηνα κι οχι το spooky/trick-or-treating! Α και το κυριοτερο! Δεν ειναι αμερικλανια!
								Για να μην παρεξηγηθω δε με ενοχλει ενα παρτι πχ στον we πολυχωρο που ειναι στις 31/10 (την αλλη Παρασκευη) - μαλιστα ισως παω - αλλα αυτο το ξεφρενο ολη η πολη/χωρα/Ευρωπη να κινειται σε ρυθμους χαλογουιν ολο τον Οκτωβρη (λες και το χαλογουιν πχ ειναι εξισου μεγαλο με τα Χριστουγεννα που δεν ειναι), παντου αναλογα θεματα κλπ με ξεπερναει. Πραγματικα νιωθω αλλος ανθρωπος καθε 2 του Νοεμβρη τα τελευταια 5-6 χρονια οταν συνειδητοποιω οτι περασε η αηδια που θελει να λεγεται και γιορτη και θα κανει αλλους 11 μηνες για να ξαναρθει.
Και στην τελικη υπαρχει και το Oktoberfest που ειναι πολυ πιο τιμια γιορτη με πολυ πιο ωραιες παραδοσεις. Αυτο θα επρεπε να ειναι το μεγαλο event του μηνα κι οχι το spooky/trick-or-treating! Α και το κυριοτερο! Δεν ειναι αμερικλανια!
Scandal
Διαχειριστής
 Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή  είναι συνδεδεμένος.  Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.434 μηνύματα. 

20-10-25

22:22

Halloween 2025: Φαντάσματα, μάγισσες και θεματικά πάρτι σε όλη την Αθήνα
Ελλάδα - Η Αθήνα ετοιμάζεται για Halloween 2025 με το Athens Halloween Festival στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης και θεματικά πάρτι σε μπαρ και χώρους εστίασης

www.parapolitika.gr

giannhs2001
Επιφανές μέλος
 Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.795 μηνύματα. 

21-10-25

00:31

Έχω δει και κάτι κριντζιές στα Halloween party που βάζουν μέσα στις αφίσες τους και τη λέξη "Gothic". 
Αφήστε ήσυχη μια υποκουλτούρα που δεν έχει να κάνει με την Αμερική (γεννήθηκε στην Αγγλία) και δεν είναι απλά ένα "spooky style"
								Αφήστε ήσυχη μια υποκουλτούρα που δεν έχει να κάνει με την Αμερική (γεννήθηκε στην Αγγλία) και δεν είναι απλά ένα "spooky style"

MementoMori
Νεοφερμένο μέλος
 Ο MementoMori αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 28 ετών.  Έχει γράψει 37 μηνύματα. 

23-10-25

17:01

Έχω δει και κάτι κριντζιές στα Halloween party που βάζουν μέσα στις αφίσες τους και τη λέξη "Gothic".
Πες τα!
Γενικά το Halloween είναι ό,τι πιο Αμερικάνικο-Αμερικανίστικο, μετά την "παράδοση" της Black Friday και τα Happy Meals των McDonalds.
Ντάξει και εμένα μ' αρέσουν οι ταινίες τρόμου, αλλά να ντυθώ Michael Myers ή Jason Voorhees ή Freddy Krueger και να χτυπάω τις πόρτες των κατοικιών να ρωτάω "trick or treat?" δεν ξέρω, νομίζω μέχρι 15-16 χρονών να το κάνεις έχει μία συναισθηματική αξία (κάτι που μετά θα το νοσταλγείς όταν θα το θυμάσαι μεγαλύτερος) αλλά μεγαλύτερος είναι κριντζ όσο δεν πάει.
Καμία σχέση με το καρναβάλι εδώ ή π.χ. το Βενετσιάνικο πάρτυ-μασκέ που έχει αιώνες παράδοσης και άλλη σημασία, το Αμερικανίστικο είναι βασισμένο στην εμπορευματοποίηση και τον καταναλωτισμό (όπως καθετί Αμερικάνικο έτσι και αλλιώς).
Σαν καλά Αμερικανάκια που είναι εδώ οι περισσότεροι, καταλαβαίνω γιατί να θέλουν να έρθει εδώ.
eupalinaros
Νεοφερμένο μέλος
 Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 

23-10-25

17:43

Καλά σίγουρα οι Απόκριες είναι πολύ ανώτερες από το halloween. Καλό και το halloween (δε με χαλάει ως γιορτή) αλλά ας ήταν όπως μέχρι το 2022 δλδ πιο limited. Τώρα πχ να βλέπω σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες παιδάκια να κάνουν trick-or-treating ε κάπου με ξεπερνάει. Ή πχ παντού αυτό από 1η Οκτώβρη ε κάπου ώπα! Ας άρχιζε να κάνει detouch στα μισά Οκτώβρη και οκ. Συνήθως εκεί στολίζω και για 28η και για halloween (2ο ή 3ο ΣΚ Οκτώβρη). Μην ξεχνάμε ότι ο μισός Οκτώβρης έχει τα φεστιβάλ μπύρας και λουκάνικου. Επίσης συνήθως πριν τις 10-15/10 δε βοηθάνε και οι θερμοκρασίες. Από ταινίες λίγες (4-5) αξίζουν (όπως βέβαια και οι Χριστουγεννιάτικες αφού οι πιο πολλές δε λένε). Αυτό που μου τη δίνει στο halloween (χώρια ότι είναι τρομερά ανατριχιαστικό) είναι ότι προέρχεται από τις ΗΠΑ (και να φανταστείς έχω μια playlist). Εγώ δεν έχω θέμα με κάθε τι προέρχεται από το εξωτερικό γενικά αλλά από τις ΗΠΑ έχω θέμα. Αν κάτι είναι δλδ αγγλικό, γερμανικό, ισπανικό, ιταλικό, γαλλικό, ρώσικο, κινέζικο, μεξικάνικο, βραζιλιάνικο κλπ οκ. Αλλά η Αμερική είναι απειλή για εμάς. Και από μουσική αν δω ότι κάτι είναι αμερικάνικο το ψιλοαποφεύγω. Το καλό είναι ότι έχει πιο φθηνό κόστος από αυτό των Χριστουγέννων.Πες τα!
Γενικά το Halloween είναι ό,τι πιο Αμερικάνικο-Αμερικανίστικο, μετά την "παράδοση" της Black Friday και τα Happy Meals των McDonalds.
Ντάξει και εμένα μ' αρέσουν οι ταινίες τρόμου, αλλά να ντυθώ Michael Myers ή Jason Voorhees ή Freddy Krueger και να χτυπάω τις πόρτες των κατοικιών να ρωτάω "trick or treat?" δεν ξέρω, νομίζω μέχρι 15-16 χρονών να το κάνεις έχει μία συναισθηματική αξία (κάτι που μετά θα το νοσταλγείς όταν θα το θυμάσαι μεγαλύτερος) αλλά μεγαλύτερος είναι κριντζ όσο δεν πάει.
Καμία σχέση με το καρναβάλι εδώ ή π.χ. το Βενετσιάνικο πάρτυ-μασκέ που έχει αιώνες παράδοσης και άλλη σημασία, το Αμερικανίστικο είναι βασισμένο στην εμπορευματοποίηση και τον καταναλωτισμό (όπως καθετί Αμερικάνικο έτσι και αλλιώς).
Σαν καλά Αμερικανάκια που είναι εδώ οι περισσότεροι, καταλαβαίνω γιατί να θέλουν να έρθει εδώ.
MementoMori
Νεοφερμένο μέλος
 Ο MementoMori αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 28 ετών.  Έχει γράψει 37 μηνύματα. 

23-10-25

17:53

Καλά σίγουρα οι Απόκριες είναι πολύ ανώτερες από το halloween. Καλό και το halloween (δε με χαλάει ως γιορτή) αλλά ας ήταν όπως μέχρι το 2022 δλδ πιο limited. Τώρα πχ να βλέπω σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες παιδάκια να κάνουν trick-or-treating ε κάπου με ξεπερνάει. Ή πχ παντού αυτό από 1η Οκτώβρη ε κάπου ώπα! Ας άρχιζε να κάνει detouch στα μισά Οκτώβρη και οκ. Συνήθως εκεί στολίζω και για 28η και για halloween (2ο ή 3ο ΣΚ Οκτώβρη). Μην ξεχνάμε ότι ο μισός Οκτώβρης έχει τα φεστιβάλ μπύρας και λουκάνικου. Επίσης συνήθως πριν τις 10-15/10 δε βοηθάνε και οι θερμοκρασίες. Από ταινίες λίγες (4-5) αξίζουν (όπως βέβαια και οι Χριστουγεννιάτικες αφού οι πιο πολλές δε λένε). Αυτό που μου τη δίνει στο halloween (χώρια ότι είναι τρομερά ανατριχιαστικό) είναι ότι προέρχεται από τις ΗΠΑ (και να φανταστείς έχω μια playlist). Εγώ δεν έχω θέμα με κάθε τι προέρχεται από το εξωτερικό γενικά αλλά από τις ΗΠΑ έχω θέμα. Αν κάτι είναι δλδ αγγλικό, γερμανικό, ισπανικό, ιταλικό, γαλλικό, ρώσικο, κινέζικο, μεξικάνικο, βραζιλιάνικο κλπ οκ. Αλλά η Αμερική είναι απειλή για εμάς. Και από μουσική αν δω ότι κάτι είναι αμερικάνικο το ψιλοαποφεύγω. Το καλό είναι ότι έχει πιο φθηνό κόστος από αυτό των Χριστουγέννων.
Έχεις πολλά points, έτσι ακριβώς είναι, για πολλούς λόγους δεν θα "δέσει" καλά με την Ελληνική πραγματικότητα (δεν λέω "Ελλάδα" επειδή η Ελλάδα θα το αποδεχτεί όπως τα αποδέχεται όλα αμάσητα, εννοώ για τα χρήματα που απαιτούνται κάθε χρόνο για τέτοιες παρελάσεις και φεστιβάλ και και και ως προς αναλογία με τους μισθούς, στην Αμερική π.χ. τα πιο φτηνά αποκριάτικα κοστούμια είναι 3 φορές πιο ακριβά από εδώ και εμείς τα εισάγουμε, ελάχιστα παραδοσιακά κοστούμια τα παράγουμε οι ίδιοι οπότε θα μας στράγγιζαν τα τελωνεία αν ερχόταν εδώ το Χάλοουιν).
Νομίζω οι Αμερικάνοι το κάνουν περισσότερο για να μπουν στο κλίμα της αντίστροφης μέτρησης των Χριστουγέννων που για Αμερική είναι το πιο φαντασμαγορικό γεγονός της χρονιάς.
Εδώ αν έρθει θα αργήσει να το αποδεχτεί η πλειοψηφία του κόσμου και πάντα θα θεωρείται ξένο.
Φαντάζομαι ο OP εννοεί να γίνει σαν άτυπη γιορτή αλλά σε εθνική εμβέλεια-κλίμακα, και όχι να το γιορτάζουν Αμερικάνοι που μένουν Ελλάδα.
Επειδή με αυτή τη λογική, 100 φυλές που υπάρχουν στην Ελλάδα θα έπρεπε να αποδεχτούμε σε εθνική εμβέλεια τα δικά τους έθιμα και παραδόσεις άρα να γιορτάζουμε ό,τι γιορτάζουν οι Μουσουλμάνοι, οι Εβραίοι, οι Βούλγαροι κτλπ;
Λίγο τραβηγμένο το τελευταίο.
Ακόμα και αν έρθει, αυτοί που θα το γιορτάζου θα είναι 10-20 χρονών το πολύ, δεν νομίζω να ντύνεται Batman ο κύριος Αγησίλαος και Catwoman η κυρία Καλλιόπη.

eupalinaros
Νεοφερμένο μέλος

23-10-25

18:16

για Ευρώπη δεν ισχύουν περίπου τα ίδια με εδώ;;; ή εκεί το γιορτάζουν ξέφρενα όπως οι ΗΠΑ;;; Με ενδιαφέρει το θέμα γι' αυτό ρωτάω.Έχεις πολλά points, έτσι ακριβώς είναι, για πολλούς λόγους δεν θα "δέσει" καλά με την Ελληνική πραγματικότητα (δεν λέω "Ελλάδα" επειδή η Ελλάδα θα το αποδεχτεί όπως τα αποδέχεται όλα αμάσητα, εννοώ για τα χρήματα που απαιτούνται κάθε χρόνο για τέτοιες παρελάσεις και φεστιβάλ και και και ως προς αναλογία με τους μισθούς, στην Αμερική π.χ. τα πιο φτηνά αποκριάτικα κοστούμια είναι 3 φορές πιο ακριβά από εδώ και εμείς τα εισάγουμε, ελάχιστα παραδοσιακά κοστούμια τα παράγουμε οι ίδιοι οπότε θα μας στράγγιζαν τα τελωνεία αν ερχόταν εδώ το Χάλοουιν).
Νομίζω οι Αμερικάνοι το κάνουν περισσότερο για να μπουν στο κλίμα της αντίστροφης μέτρησης των Χριστουγέννων που για Αμερική είναι το πιο φαντασμαγορικό γεγονός της χρονιάς.
Εδώ αν έρθει θα αργήσει να το αποδεχτεί η πλειοψηφία του κόσμου και πάντα θα θεωρείται ξένο.
Φαντάζομαι ο OP εννοεί να γίνει σαν άτυπη γιορτή αλλά σε εθνική εμβέλεια-κλίμακα, και όχι να το γιορτάζουν Αμερικάνοι που μένουν Ελλάδα.
Επειδή με αυτή τη λογική, 100 φυλές που υπάρχουν στην Ελλάδα θα έπρεπε να αποδεχτούμε σε εθνική εμβέλεια τα δικά τους έθιμα και παραδόσεις άρα να γιορτάζουμε ό,τι γιορτάζουν οι Μουσουλμάνοι, οι Εβραίοι, οι Βούλγαροι κτλπ;
Λίγο τραβηγμένο το τελευταίο.
Ακόμα και αν έρθει, αυτοί που θα το γιορτάζουν θα είναι 10-20 χρονών το πολύ, δεν νομίζω να ντύνεται Batman ο κύριος Αγησίλαος και Catwoman η κυρία Καλλιόπη.
MementoMori
Νεοφερμένο μέλος

23-10-25

18:20

για Ευρώπη δεν ισχύουν περίπου τα ίδια με εδώ;;; ή εκεί το γιορτάζουν ξέφρενα όπως οι ΗΠΑ;;; Με ενδιαφέρει το θέμα γι' αυτό ρωτάω.
Δεν ξέρω τι γίνεται στην Ευρώπη, εγώ Ελλάδα μένω, μία τριτοκοσμική χώρα που λεφτά δεν έχει για νοσοκομεία αλλά έχει δισεκατομμύρια να δίνει σε παλιά αεροσκάφη που σκούριαζαν χρόνια σε κάποιες ξεχασμένες Αμερικάνικες στρατιωτικές αποθήκες, που αν κάνουν πορεία 20 άτομα φέρνουν ειδικές δυνάμεις και ΟΠΚΕ αλλά για τα Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ σφυρίζουν κλέφτικα, που πρωθυπουργός έχει κλέψει μερικά εκατομμυριάκια μόνο εδώ και κάτι δεκαετίες (Panama Papers) όμως αν δεις ταινία ονλαιν θα φας πρόστιμο 750€.
Δεν ξέρω τι κάνουν εκεί Ευρώπη πέρα από το ουράνιο τόξο, εδώ συννεφιά έχει.

23-10-25

18:23

Καλά εσύ σε λιγότερο από 3 ώρες από την εγγραφή σου, πώς μπόρεσες να καταλήξεις ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι καλά Αμερικανάκια;;;Σαν καλά Αμερικανάκια που είναι εδώ οι περισσότεροι, καταλαβαίνω γιατί να θέλουν να έρθει εδώ.
MementoMori
Νεοφερμένο μέλος

23-10-25

18:25

Καλά εσύ σε λιγότερο από 3 ώρες από την εγγραφή σου, πώς μπόρεσες να καταλήξεις ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι καλά Αμερικανάκια;;;
Εδώ στην Ελλάδα, όχι εδώ στο e-steki.
Άτοπο σχόλιο με την εγγραφή.
Μπορεί να μπαίνω εδώ και καμιά δεκαετία χωρίς να ήμουν μέλος, τι όχι;

23-10-25

18:27

Για συνέχισε να δούμε πού το πας.Εδώ στην Ελλάδα, όχι εδώ στο e-steki.
Άτοπο σχόλιο με την εγγραφή.
Μπορεί να μπαίνω εδώ και καμιά δεκαετία χωρίς να ήμουν μέλος, τι όχι;
MementoMori
Νεοφερμένο μέλος

23-10-25

18:28

Για συνέχισε να δούμε πού το πας.
Ήρθα εδώ στο ποστ εξέφρασα την άποψή μου και αυτό.
Δεν το πάω κάπου, άλλος πετάγεται στο άκυρο.
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
 Η adams33 αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Επαγγέλλεται Μοντέλο.  Έχει γράψει 1.598 μηνύματα. 

Καθόλου, πήγαινε μια βόλτα Πάτρα και Ξάνθη Θεσσαλονίκη και μετά θα αλλάξεις γνώμη...Δεν γίνεσαι λίγο υπερβολική; Γίνονται αυτά όντως ή είναι μεμονωμένες περίπτωσεις;
Εάν ναι, που γίνονται;
Επίσης δεν έχω καταλάβει πως ζητάς από μια κοπέλα να ... στην τουαλέτα.
Επίσης σε αυτούς που τους αρέσει να πίνουν δεν έχουν πρόβλημα να πιούν με κάθε ευκαιρία και άκυρο λόγο όπως για παράδειγμα "γιατί σήμερα είναι Τρίτη"
Δεν ζητάς..καταλήγεις στην τουαλέτα..διαθέσιμες πολλές...
parafernalia
Περιβόητο μέλος
 Ο Νίκος αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.391 μηνύματα. 

Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
 Η Piskantrila αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Είναι 45 ετών.  Έχει γράψει 128 μηνύματα. 

Απ ότι ακουσα μονο, το Χαλογουιν ειναι γιορτη των νεκρων που μοιαζει με την δικη μας την παραδοση που λεει οτι μετα την ανασταση του Χριστου μεχρι και την Πεντηκοστη, οι ψυχες ερχονται στον τοπο των ζωντανων και ζουν αναμεσα μας για λίγο χρονικο διαστημα. Μετα, επανερχονται ξανα στον δικο τους ουρανιο τοπο.
Ακουσα όμως ότι με το Χαλογουιν γιορταζεται και ο σατανας. Δεν ξερω που κολλαει αυτο και πως προκυπτει. Ισως, αμα βρω λίγο χρονο, να το ψαξω περισσοτερο ή να σας διαβασω καλυτερα στο θεμα αυτο αν εχετε γραψει λεπτομερειες.
								Ακουσα όμως ότι με το Χαλογουιν γιορταζεται και ο σατανας. Δεν ξερω που κολλαει αυτο και πως προκυπτει. Ισως, αμα βρω λίγο χρονο, να το ψαξω περισσοτερο ή να σας διαβασω καλυτερα στο θεμα αυτο αν εχετε γραψει λεπτομερειες.
touvlo
Διάσημο μέλος
 Η touvlo αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.631 μηνύματα. 

Πάντως τώρα είναι ένα ωραίο πάρτυ.Απ ότι ακουσα μονο, το Χαλογουιν ειναι γιορτη των νεκρων που μοιαζει με την δικη μας την παραδοση που λεει οτι μετα την ανασταση του Χριστου μεχρι και την Πεντηκοστη, οι ψυχες ερχονται στον τοπο των ζωντανων και ζουν αναμεσα μας για λίγο χρονικο διαστημα. Μετα, επανερχονται ξανα στον δικο τους ουρανιο τοπο.
Ήδη η γειτονιά μας είναι στολισμένη.
Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
 Η Piskantrila αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Είναι 45 ετών.  Έχει γράψει 128 μηνύματα. 

Μπορεις να μας στειλεις καμια φωτο;Πάντως τώρα είναι ένα ωραίο πάρτυ.
Ήδη η γειτονιά μας είναι στολισμένη.

τι ξενερα είναι αυτή; Εγώ το βρίσκω πολύ φαν σαν γιορτή και χαίρομαι που παγκοσμιοποιείται το τζερτζελο. Για τα βαιμπς και μόνο από μένα είναι ναι.
								Valder
Τιμώμενο Μέλος
 Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.047 μηνύματα. 

Liberal Δυτικο-στρεφής είσαι;τι ξενερα είναι αυτή; Εγώ το βρίσκω πολύ φαν σαν γιορτή και χαίρομαι που παγκοσμιοποιείται το τζερτζελο. Για τα βαιμπς και μόνο από μένα είναι ναι.
Γουσταρετε παγκοσμιοποίηση καταναλωτισμό και βάΗΜΠς;;; ΒΑηΜπς;; ΒΑΗΜΠΣ Ε;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
- 
				Τα παρακάτω 3 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:- charmander
- Joji
- Piskantrila
- taketrance
- American Economist
- Scandal
- Libertus
- Entropy24
- touvlo
- Kate1914
- johnsala
- camil
- Paragontas7000
- Memetchi
- giannhs2001
- eupalinaros
- Arianara S3
- AggelikiGr
- Dr. Gl. Luminous
- Ilma
- bibliofagos
- rafaela11
- Drscientist
- Κίβδηλος
- fortheloveofshizaya
- ROM32
- ghоul
- fockos
- giorgos5002
- Hased Babis
- Giorgkalo
- Paladin
- fourkaki
- chester20080
- dreamer!!
- ayahuasca97
- Ωρορα
- Wonderkid
- fmarulezkd
- J.Cameron
- Advocatus diaboli
- A350
- D a f n i
- Fernando_A
- tsiobieman
- Debugging_Demon
- vasilis123321
- Sosstoss
- synthnightingale
- GeorgePap2003
- kalhkardia
- korlef
- jj!
- Ness
- phleidhs
- User2350
- kiyoshi
- P.Dam.
- marww
- iew
- Alessandra Eliza

- 
				 Φορτώνει...
- 

Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
 Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
 Αρχική Forum
 Αρχική Forum
					 Νέα Δημοσίευση
 Νέα Δημοσίευση
					 Προσωπικές Συζητήσεις
 Προσωπικές Συζητήσεις
					 Πολυμέσα - Gallery
 Πολυμέσα - Gallery
						 Συνδεδεμένοι Χρήστες
 Συνδεδεμένοι Χρήστες
					 Λίστα Αποκλεισμένων
 Λίστα Αποκλεισμένων