mindcircus
Περιβόητο μέλος

Θα έρθει μια φορά να νιώσω πως κι εγώ ανήκω κάπου.
Θα γνωρίσω έναν άνθρωπο που λέει ναι και το εννοεί.
Μες στα μάτια να τον βλέπω και να μένω ο εαυτός μου,
να το λέω να το εννοώ πως είναι αυτός ο άνθρωπός μου.
.
Χιμ σου χω ενα νεο! Η Χαρουλα ακομα(!) τον ψαχνει

Τωρα πρεπει να γραψω κατι ον τοπικ που να το χω σκεφτει κιολας

Ε βασικα, για καθεμια ο ανδρας/ανδρας ειναι κατι διαφορετικο. Αλλη τον θελει ετσι αλλη γιουβετσι.
Δε βαριεσαι, υπαρχουν για ολους κατι και καποιος. Οχι οχι αλλα μισα και αηδιες(αγγελε σε βλεπω ετοιμος εισαι να μου χιμηξεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος

ααα…σαν να λέμε «αντέχουμε, άραγε, έναν άντρα - άντρα στο μουσουνου μας?»Λιονταρόψυχος, πίσω από μια...οθόνη (πλέον)![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro
Διάσημο μέλος

το μουστάκι, η κοιλιά, τα ποντίκια και η ουρά....
η πορτοfulham....
Noisette
Περιβόητο μέλος

η πορτοfuhlam....
...ξέχασες και το κομπολόι!

_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Να σου πω....ααα…σαν να λέμε «αντέχουμε, άραγε, έναν άντρα - άντρα στο μουσουνου μας?»

Βέβαια, για κάποιους (άντρες) που θέτουν σαν βάση των σχέσεων τους (με γυναίκες) ένα διαρκή αγώνα επικράτησης και αναμέτρηση δυνάμεων, ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις!

'Ετσι κι αλλιώς όμως, εγώ αυτούς δεν τους θεωρώ άνδρες αλλά....κοκοράκια!

Δεν ήμουν εγώ ο τύπος στο.....τρένο, στο ορκίζομαι!!!!!!!!!!!(αγγελε σε βλεπω ετοιμος εισαι να μου χιμηξεις)

.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Δεν ήμουν εγώ ο τύπος στο.....τρένο, στο ορκίζομαι!!!!!!!!!!!
.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

εγω να χιμηξω σε γυναικα?(αγγελε σε βλεπω ετοιμος εισαι να μου χιμηξεις![]()
ποτέ με κακο σκοπο..

Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Δηλαδή τι είναι ο άντρας/άντρας; Όπως λέμε καρέτα καρέτα; Γι' αυτό τείνει να εξαφανιστεί. Γρήγορα στην Greenpeace να οργανώσουμε εκστρατεία διάσωσης.Ε βασικα, για καθεμια ο ανδρας/ανδρας ειναι κατι διαφορετικο.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

μη γελας.τα σπερματοζωαρια πεφτουν σταθερα στον πολεμο της σημερινης καθημερινοτητας..Γι' αυτό τείνει να εξαφανιστεί.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

μη γελας.τα σπερματοζωαρια πεφτουν σταθερα στον πολεμο της σημερινης καθημερινοτητας..
Κρίμα που δεν υπάρχει ΔΝΤ σπερματοζωαρίων.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

πρεπει να μη στεγνωσει η αγορα απο ρευστο..!

chrisss
Εκκολαπτόμενο μέλος

2.σου ανοιγει καμια φορα καμια πορτα..
3.σου λεει που και που: κοριτσαρα μου σημερα θα σε παω στο ''ταδε μαγαζι''...
4.σου λεει οτι εισαι ομορφη με καθε ευκαιρια..
5.δε φοβαται κατσαριδες, αραχνες και τις εξουδετερωνει αλυπητα!!!!!
6.οταν οι κολλητοι του θα του πουνε:''μ@λ...κα αυτη-η κοπελα του- σε εχει βαλει μες το βρακι της'' αυτος θα απαντησει:''ναι,οντως και δεν ξερεις τι ωραια που περναω εκει μεσα!!!!!''
7.δεν σχολιαζει τις σεξουαλικες επιδοσεις της κοπελας με τους κολλητους του...
8.ξερει ποτε να το βουλωσει και να σε αφησει να γκρινιαξεις σα μωρο που εισαι...
9.ξερει ποτε να υψωσει τον τονο της φωνης του για να σταματησεις να γκρινιαζεις--επιτελους-- και να βρει μια λυση στο προβλημα...
10.ε δεν τον ενδιαφερει και πολυ τι θα βαλει..ενα μπλουζακι, ενα τζηνακι,ενα παπυτσακι και κομπλε! αα επισης δεν γνωριζει--εκτος αν ειναι η δουλεια του τετοια---τις τελευταιες τασεις της μοδας....
11.δε βγαζει τα φρυδια του
12.δεν ξυριζει τις γαμπες του.....
13.δεν εχει ανταυγειες...........
ουφ! τα υπολοιπα αλλη φορα!
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

1.κουβαλαει τα βαρια πραγματα---σακουλες,βαλιτσες-- και δεν τα φορτωνει σε εσενα..
5.δε φοβαται κατσαριδες, αραχνες και τις εξουδετερωνει αλυπητα!!!!!
Έχω διαβάσει όλα σου τα ποστ από 20 φορές το καθένα και ομολογώ ότι σε ερωτεύτηκα από τη πρώτη στιγμή που σε διάβασα στο φόρουμ. Πίστευα ότι θα γίνονταν κάτι μεταξύ μας. Είχα γράψει και ένα μακροσκελές γράμμα για να σε προσεγγίσω ΑΛΛΑ:
1. Έχω πρόβλημα με τη μέση μου οπότε δεν μπορώ να κουβαλήσω βαλίτσες
5. τα λυπάμαι τα έντομα και δεν τα σκοτώνω
Πραγματικά μόλις τελείωσε ένας μεγάλος έρωτας και είχα σχεδιάσει ένα ρομαντικό μήνα του μέλιτος στην Κένυα με σαφάρι

Α! Αυτό που κάνει τον άντρα είναι το κατα πόσο μοιάζει στον Τσακ Νόρρις
kritikaros
Εκκολαπτόμενο μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

Πραγματικά, ξενερώνεις όταν φοβούνται τα ζουζούνια… είναι ο ελάχιστος "κίνδυνος" που περιμένεις να αντιμετωπίζει για να σε "προστατέψει".5.δε φοβαται κατσαριδες, αραχνες και τις εξουδετερωνει αλυπητα!!!!!
Οι ποδοσφαιριστές ξυρίζουν τα πόδια τους.12.δεν ξυριζει τις γαμπες του.....

Αν δεν μπορεί να σκοτωσει ενα κουνούπι τι θα σκοτώσει ένα λιοντάρι ; (σε σαφάρι στην Κένυα, λέμε τώραΠραγματικά, ξενερώνεις όταν φοβούνται τα ζουζούνια… είναι ο ελάχιστος "κίνδυνος" που περιμένεις να αντιμετωπίζει για να σε "προστατέψει".

Εγώ πάντως συμφωνώ με όλους τους όρους της συμφορουμίστριας , εκτός απο το καλό ντύσιμο (κασουαλ) που πιστεύω ότι αναδεικνύει τον άντρα. Το κουστούμι ειναι για όσους θέλουν να παραστήσουν τους κυριους, και για τις κηδείες
Και ο Σβάρτσι τα ξυρίζει όπως και όλοι σχεδόν οι γνωστοί αθλητές που τα δείχνουν .Οι ποδοσφαιριστές ξυρίζουν τα πόδια τους.![]()
Άγγελος
Επιφανές μέλος

στα περισσοτερα απο τα υπολοιπα συμφωνω..
παντως μπορει καποιος να εχει φοβια με καποια εντομα και να μπορει να σκοτωσει ενα λιονταρι..

gandalf
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έστω μια γυναίκα η οποία φέρει (με εξαίρεση το ανδρικό πέος) όλα τα χαρακτηριστικά τα οποία κατά την γνώμη σας κάνουν τον άνδρα (πχ γενναιότητα, τιμιότητα, ευθύτητητα, όχι φόβο στα ζουζούνια, μασχαλίλα, ακόμα και λίγη τρίχα

Αυτή η γυναίκα είναι άνδρας?
Όχι βέβαια, θα πει κάποιος, διότι μετράνε και οι σεξουαλικές κλίσεις για να χαρακτηριστεί κάποιος άνδρας.
Οκ λοιπόν, έστω ότι αυτή η γυναίκα επιπλέον γουστάρει γυναίκες. Είναι άνδρας τώρα?
Όχι βέβαια, θα πει ένας άλλος, διότι κάποιος πρέπει να αυτοχαρακτηρίζεται ως άνδρας για να έιναι άνδρας.
Οκ λοιπόν, έστω ότι αυτή η γυναίκα θεωρεί τον εαυτο της άνδρα, πέρα απ'τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν. Τώρα είναι άνδρας??
Οχι βέβαια, θα πει ένας τρίτος, σημασία έχει τι θεωρεί η κοινωνία για σένα. Τι σημασία έχει αν θεωρείς τον εαυτό σου άνδρα, αν η κοινωνία σε θεωρεί κάτι άλλο?
Οκ λοιπόν, έστω ότι αυτή η γυναίκα είναι τόσο πειστική που πείθει την κοινωνία ότι είναι άνδρας....
Φανταστείτε τώρα ότι η γυναίκα της ιστορίας μας κάποια στιγμή πεθαίνει και την πηγαίνουν στο νεκροτομείο. Εκει ο ιατροδικαστής στην γενετική περιοχή ανακαλύπτει το αναπόφευκτο

"Ηταν γυναίκα τελικά"

Συμπέρασμα: Άνδρα σε κάνει το πέος, γυναίκα σε κάνει ο κόλπος. (σημείωση: το βιολογικό πέος, όχι το strap-on

Τα υπόλοιπα είναι για να χαιρόμαστε
chrisss
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πραγματικά, ξενερώνεις όταν φοβούνται τα ζουζούνια… είναι ο ελάχιστος "κίνδυνος" που περιμένεις να αντιμετωπίζει για να σε "προστατέψει".
Οι ποδοσφαιριστές ξυρίζουν τα πόδια τους.![]()
οκ εκτος αν ειναι αθλητης...παω πασο

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- rafaela11
- lugar
- MarcoReus
- fourkaki
- Athens2002
- elli russu
- giannhs2001
- charmander
- g_i_a_n_n_i_s_
- Viedo
- Memetchi
- Ryuzaki
- jj!
- Libertus
- αρετή
- Nickx
- Ace of Spades
- Forgetit
- louminis
- hirasawayui
- Idontknoww
- don_vito
- Jocaste
- American Economist
- CiNeFiL
- Jack of Spades
- brown eyes
- orchidea
- Έμμα
- Metalhead_4_life
- Scandal
- edweimaste
- Πανδεκτης
- Εχέμυθη
- panagiotis econ
- fmarulezkd
- uni77
- challenger
- SkyBlu
- GiorgosAsi
- johnsala
- Κλημεντίνη
- kastoras
- Μάρκος Βασίλης
- Johnny15
- Tommy_civil
- ΘανάσοςG4
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.