Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

17-11-24

17:24
Αυτο ειναι βάσιμο επιχείρημα @ilias90 ^^^Το να είσαι woke ή anti-woke δεν σε αυτοπεριορίζει απαραίτητα. Μπορεί να είσαι woke και anti-woke μαζί με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της ταυτότητάς σου. Αλλά όταν μπαίνεις μέσα στον πυρήνα των culture wars με το να αντιτίθεσαι είτε προς τη μία κατεύθυνση είτε προς την άλλη, δεν θεωρείς ότι αυτομάτως αποκτάς και τον χαρακτηρισμό;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

17-11-24

17:25
Δεν αποκάλεσα τίποτα εσένα προσωπικά. Γιατί σε ενοχλεί τόσο πολύ;
Για πες μου, πως θα προτιμούσες να αναφέρομε σε cis άτομα; Πως θα έγραφες αυτο που είπα ποιο πριν;
Πάντως το να γκρινιάζεις για το cis όταν φέρεσαι έτσι στα τρανς άτομα είναι για τα γέλια. Είναι ακριβός όπως είπα και στο άλλο μήνυμα μου.
Δεν λειτουργεί έτσι όπως το περιγράφεις το πράγμα πάντως, δεν ξυπνάς μία μέρα και "αποφασίζεις ότι είσαι γυναίκα".
Ο Τραμπ και η ακροδεξιά θριαμβεύουν επειδή κάποιο άτομο είπε την λέξη cis; Δεν νομίζω. Αν με κάτι τόσο απλό όλοι τριγκαρίζονται τότε δεν θα άντεχαν το μίσος που δέχονται σε καθημερινή βάση τα τρανς άτομα από τους ίδιους μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν. Όλο αυτό είναι κάτι τύπου "Εγώ μπορώ να σε χτυπώ αλλά εσύ δεν μπορείς ούτε καν να με κοιτάξεις".
Ο κόσμος πάντα αντιπαθούσε τα τρανς άτομα. Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό, και ούτε είναι κάτι που εύκολα θα σταματήσει. Ευτυχώς είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με 20+ χρόνια πριν.
Τα τρανς άτομα έχουν το ίδιο δικαίωμα που έχεις και εσύ στην κοινωνική ζωή.
Ξαναλέω ότι δεν είναι φυσιολογικό ούτε ανθρώπινο δικαίωμα να διαβάζουν drag queens παραμύθια σε μαθητές, ούτε είναι δικαίωμα να υπάρχουν σημαίες LGBT στα σχολεία. Case closed
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.542 μηνύματα.

17-11-24

17:26
Είναι ένα ύπουλο τέχνασμα των προοδευτικών για να αντιστρέψουν την κατάσταση. Να δημιουργήσουν τους antiwoke και σε αυτούς να συγκαταλέγουν τα πιο ακραία στοιχεία, ώστε να κερδίσουν συμπάθεια. Παλιές καλές τακτικές προπαγάνδας.Αυτο ειναι βάσιμο επιχείρημα @ilias90 ^^^
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

17-11-24

17:26
Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω με τους χαρακτηρισμούς, είναι πχ όταν εσύ μοιράζεις με τη σέσουλα χαρακτηρισμούς του τύπου "εσείς οι woke", "ο woke φασισμός σας" κτλ.Αυτο ειναι βάσιμο επιχείρημα @ilias90 ^^^
Δηλαδή αυτοί είναι αυτομάτως woke με αυτά που λένε, αλλά όχι εσύ anti-woke;

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

17-11-24

17:27
Ι mean... Τα συγκεκριμένα άτομα αυτοπροσδιορίζονται ως wokeΑυτό που προσπαθώ να καταλάβω με τους χαρακτηρισμούς, είναι πχ όταν εσύ μοιράζεις με τη σέσουλα χαρακτηρισμούς του τύπου "εσείς οι woke", "ο woke φασισμός σας" κτλ.
Δηλαδή αυτοί είναι αυτομάτως woke με αυτά που λένε, αλλά όχι εσύ anti-woke;![]()
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.542 μηνύματα.

17-11-24

17:28
Δεν χρειάζεται να αναφέρεσαι κάπως σε αυτά. Είναι κανονικοί άντρες και κανονικές γυναίκες, νορμάλ δηλαδή.Δεν αποκάλεσα τίποτα εσένα προσωπικά. Γιατί σε ενοχλεί τόσο πολύ;
Για πες μου, πως θα προτιμούσες να αναφέρομε σε cis άτομα; Πως θα έγραφες αυτο που είπα ποιο πριν;
Οι χαρακτηρισμοί είναι μόνο για αυτούς που δεν νιώθουν εντάξει με αυτό που είναι.
Αυτά.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

17-11-24

17:32
Η woke κουλτούρα συνεχίζει να επηρεάζει τη σύγχρονη κοινωνία, προκαλώντας σημαντικές αλλαγές στην αντίληψη της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ισότητας. Αν και η κουλτούρα αυτή έχει κάνει βήματα προς την αποδοχή και την ευαισθητοποίηση για τα δικαιώματα των μειονοτήτων, η έντονη κριτική που δέχεται υπογραμμίζει τις αμφιβολίες που υπάρχουν για το αν αυτή η προσέγγιση είναι πραγματικά επωφελής για την κοινωνία στο σύνολό της. Μελλοντικές εξελίξεις θα κρίνουν αν η woke κουλτούρα θα καταφέρει να πετύχει τις κοινωνικές μεταρρυθμίσεις που επιδιώκει χωρίς να οδηγήσει σε νέες κοινωνικές διαιρέσεις.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

17-11-24

17:33
Koίτα μεταξύ μας η woke κουλτούρα έχει καταφέρει πολλά, ναι, αλλα ότι με τόσο κόπο έχει καταφέρει τα διαλύει σιγα σιγά γιατί οι οπαδοί της γίνονται ανυπόφερτοιΗ woke κουλτούρα συνεχίζει να επηρεάζει τη σύγχρονη κοινωνία, προκαλώντας σημαντικές αλλαγές στην αντίληψη της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ισότητας. Αν και η κουλτούρα αυτή έχει κάνει βήματα προς την αποδοχή και την ευαισθητοποίηση για τα δικαιώματα των μειονοτήτων, η έντονη κριτική που δέχεται υπογραμμίζει τις αμφιβολίες που υπάρχουν για το αν αυτή η προσέγγιση είναι πραγματικά επωφελής για την κοινωνία στο σύνολό της. Μελλοντικές εξελίξεις θα κρίνουν αν η woke κουλτούρα θα καταφέρει να πετύχει τις κοινωνικές μεταρρυθμίσεις που επιδιώκει χωρίς να οδηγήσει σε νέες κοινωνικές διαιρέσεις.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

17-11-24

17:33
Εδω θα στο δωσω 100%.Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω με τους χαρακτηρισμούς, είναι πχ όταν εσύ μοιράζεις με τη σέσουλα χαρακτηρισμούς του τύπου "εσείς οι woke", "ο woke φασισμός σας" κτλ.
Δηλαδή αυτοί είναι αυτομάτως woke με αυτά που λένε, αλλά όχι εσύ anti-woke;![]()
Γι αυτο και ο γονιμος υγιής διάλογος ειναι απαραίτητος και οχι η περιχαράκωση. Γιατι ετσι μπορεις να του πεις του άλλου ναι ειμαι, αλλά μεχρι εκεί.
Όπως στο άλλο θέμα σου λεει ο άλλος "Ναι ειμαι νεοδημοκράτης, ψηφισα για να χω σταθερη οικονομία, δε συμφωνω με το να σκοτωνονται παιδια στα Τέμπη".
Είναι νεοδημοκράτης, αλλά η εξήγησή του αυτη μου τον διαχωρίζει εσωτερικά, απο καποιον που θα πει "ψηφισα Καραμανλή γιατί γούστα".
Για μενα μιλώντας, βεβαίως και είμαι anti-woke. Ξεκάθαρα. 200%.
Όχι όμως και anti-LGBT. Δεν εχω τιποτα με τους ανθρωπους οπως εχω ξαναπεί. Μονο με την "ιδεολογία".
Για να το δωσω και στον Ηλία πιο καθαρά, είμαστε αντιwoke, δεν υπάρχει λογος να κανουμε weasel out, αλλωστε γι αυτο αγωνιστήκαμε. Αλλά είμαστε η μετρημενη πτέρυγα, η λογική, ο αρχικός βασισμένος πυρήνας της σκέψης αυτής, όχι αυτοι που θα ρθουν μετα και θα το κανουν γκολ και θα βαλουν μεσα κι άλλα "α να πάρουμε την Πόλη" και πράγματα που δεν εχουν σχέση με τη woke ατζέντα.
Christiiina03
Νεοφερμένο μέλος
Η Christiiina03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 53 μηνύματα.

17-11-24

17:35
Δεν μίλησα ποτέ για drag queens. Ούτε και εσύ μέχρι που ήρθε αυτό το post, για τρανς άτομα μιλάγαμε.Ξαναλέω ότι δεν είναι φυσιολογικό ούτε ανθρώπινο δικαίωμα να διαβάζουν drag queens παραμύθια σε μαθητές, ούτε είναι δικαίωμα να υπάρχουν σημαίες LGBT στα σχολεία. Case closed
Δεν βλέπω το θέμα με LGBT σημαίες στα σχολεία, και οι LGBT μαθητές πρέπει να νιώθουν αποδεκτοί.
Όπως είπα και πριν:Δεν χρειάζεται να αναφέρεσαι κάπως σε αυτά. Είναι κανονικοί άντρες και κανονικές γυναίκες, νορμάλ δηλαδή.
Οι χαρακτηρισμοί είναι μόνο για αυτούς που δεν νιώθουν εντάξει με αυτό που είναι.
Αυτά.
Λυπάμαι αλλά αυτό δεν είναι δεκτό.Δύστυχος πολλοί τριγκαρίζονται από αυτό επειδή αυτό τους βάζει σε ίδιο επίπεδο με τα τρανς άτομα, θέλουν να το βλέπουν ως "εμείς είμαστε οι κανονικοί, αυτοί είναι οι ανώμαλοι".
"γίνονται ανυπόφερτοι" (ζητάν ίσα δικαιώματα)Koίτα μεταξύ μας η woke κουλτούρα έχει καταφέρει πολλά, ναι, αλλα ότι με τόσο κόπο έχει καταφέρει τα διαλύει σιγα σιγά γιατί οι οπαδοί της γίνονται ανυπόφερτοι
Δεν υπάρχει LGBT ιδεολογία.Όχι όμως και anti-LGBT. Δεν εχω τιποτα με τους ανθρωπους οπως εχω ξαναπεί. Μονο με την "ιδεολογία".
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

17-11-24

17:36
Ενώ η woke κουλτούρα έχει καταφέρει να φέρει θετικές αλλαγές και να αναδείξει σημαντικά ζητήματα, οι υπερβολές και η επιβολή αυστηρών κανόνων φέρνουν συχνά το αντίθετο αποτέλεσμα, δημιουργώντας περισσότερη ένταση και διχασμό παρά πρόοδο. Αυτή η εξέλιξη έχει αρχίσει να υπονομεύει την ίδια την αξία της κίνησης, καθώς οι επικριτές της θεωρούν ότι τελικά αποδυναμώνει το μήνυμα της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ισότηταςΗ woke κουλτούρα συνεχίζει να επηρεάζει τη σύγχρονη κοινωνία, προκαλώντας σημαντικές αλλαγές στην αντίληψη της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ισότητας. Αν και η κουλτούρα αυτή έχει κάνει βήματα προς την αποδοχή και την ευαισθητοποίηση για τα δικαιώματα των μειονοτήτων, η έντονη κριτική που δέχεται υπογραμμίζει τις αμφιβολίες που υπάρχουν για το αν αυτή η προσέγγιση είναι πραγματικά επωφελής για την κοινωνία στο σύνολό της. Μελλοντικές εξελίξεις θα κρίνουν αν η woke κουλτούρα θα καταφέρει να πετύχει τις κοινωνικές μεταρρυθμίσεις που επιδιώκει χωρίς να οδηγήσει σε νέες κοινωνικές διαιρέσεις.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

17-11-24

17:38
Ενώ η woke κουλτούρα έχει καταφέρει να φέρει θετικές αλλαγές και να αναδείξει σημαντικά ζητήματα, οι υπερβολές και η επιβολή αυστηρών κανόνων φέρνουν συχνά το αντίθετο αποτέλεσμα, δημιουργώντας περισσότερη ένταση και διχασμό παρά πρόοδο. Αυτή η εξέλιξη έχει αρχίσει να υπονομεύει την ίδια την αξία της κίνησης, καθώς οι επικριτές της θεωρούν ότι τελικά αποδυναμώνει το μήνυμα της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ισότητας
Διακρίνω σιγά σιγά flip flop όπως έκανε ο Μητσοτάκης?? Μπράβο βέβαια, καθώς αργά ή γρήγορα η woke παράνοια θα ανήκει στο παρελθόν.
juste un instant
Επιφανές μέλος

17-11-24

17:38
Κανένας δεν μίλησε για παράνοια. Όχι ότι δεν υπάρχει καθόλου αλλά περισσότερο παρανοϊκές είναι οι αντιδράσεις των αντιγουόκ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

17-11-24

17:39
Τι λογικό άλμα - assumption είναι αυτό; Είπα εγω οτι είναι ιδεολογία;Δεν υπάρχει LGBT ιδεολογία.
Δηλαδη αμα πω είμαι "Αντι-τούρκος" δηλαδη αντιτιθεμαι στους Τούρκους, ο Τούρκος ειναι ιδεολογία;
Τέσπα, μην δολιχοδρομούμε κρίμα ειναι, έχουμε μια ωραία συζήτηση.
American Economist
Επιφανές μέλος

17-11-24

17:42
Κανένας δεν μίλησε για παράνοια. Όχι ότι δεν υπάρχει καθόλου αλλά περισσότερο παρανοϊκές είναι οι αντιδράσεις των αντιγουόκ.
Μπράβο σιγά σιγά δέχεσαι ότι υπάρχει woke παράνοια, όπως κάνει κάθε λογικός άνθρωπος που δεν φοράει παρωπίδες.
nearos
Επιφανές μέλος

17-11-24

17:42
Όχι φίλη μου."γίνονται ανυπόφερτοι" (ζητάν ίσα δικαιώματα)
Δεν γίνονται ανυπόφερτοι επειδή ζητάν ίσα δικαιώματα.
Υπάρχει τεράστια διαφορά με το "Έχω ένα όνειρο που ο μαύρος μπορεί να συνυπάρξει με τον λευκό" του ΜΛΚ με το "οι λευκοί πρέπει να πληρώσουν αποζημιώσεις, black lives matter, σπάστε όλα τα ιστορικά αγάλματα
Υπάρχει τεράστια διαφορά με το "Θέλω δικαιώματα να αγαπώ όποιον θέλω, ανεξαρτήτως του φύλου" με το "θέλω αντρες που παίζουν τα κορίτσια να πάνε να διαβάζουνε ιστορίες σε μικρά παιδάκια
Υπάρχει τεράστια διαφορά με το "Θέλω να ψηφίσω, έχω φωνή, θέλω να ακουστώ" με το "οι άντρες είναι γουρούνια, δε χρησιμεύουν πουθενά, είναι dildos, είναι πορτοφόλια"
Υπάρχει τεράστια διαφορά με το "Είμαστε εργάτες, πρέπει να έχουμε τα μέσα μαζικής παραγωγής, δεν είμαστε δούλοι" με το "πρέπει οποισδήποτε αρνείται να σηκώσει το κόκκινο λάβαρο να εκτελεσθεί εν ψυχρώ".
Ειλικρινά, εγώ είμαι υπέρ σε όσα έχεις σχηματίσει στο κεφάλι σου οτι είμαι κατά. Δε θεωρώ τρανς άτομο κατώτερό μου, δε θεωρώ κανέναν ανώτερο ή κατώτερο (σε θέματα τα οποία δε μπορεί να ελέγξει τουλάχιστον, πιστεύω στην κοινωνική και εργατική ιεραρχία που δομεί την κοινωνία).
Δε μου αρέσουν οι ακρότητες όμως, δε μου αρέσει να προσπαθούν το φυσιολογικό να το κάνουν αφύσικο και το αφύσικο να το πλασάρουν φυσιολογικό. Καταλαβαίενις;
juste un instant
Επιφανές μέλος

17-11-24

17:45
Όταν ένα κίνημα γίνεται μαζικό, όλο κ κάποιοι θα παρουσιάσουν ακρότητες ή δεν θα μπορούν να ελεγχθούν.Μπράβο σιγά σιγά δέχεσαι ότι υπάρχει woke παράνοια, όπως κάνει κάθε λογικός άνθρωπος που δεν φοράει παρωπίδες.
Το θέμα είναι πόσο πολύ έχουν αλλάξει οι αντιλήψεις για τους γκέι σε τοσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ε, κάτι θα έχουν πετύχει.
American Economist
Επιφανές μέλος

17-11-24

17:46
Δεν μίλησα ποτέ για drag queens. Ούτε και εσύ μέχρι που ήρθε αυτό το post, για τρανς άτομα μιλάγαμε.
Δεν βλέπω το θέμα με LGBT σημαίες στα σχολεία, και οι LGBT μαθητές πρέπει να νιώθουν αποδεκτοί.
Όπως είπα και πριν:
Λυπάμαι αλλά αυτό δεν είναι δεκτό.
"γίνονται ανυπόφερτοι" (ζητάν ίσα δικαιώματα)
Δεν υπάρχει LGBT ιδεολογία.
Οι LGBT μαθητές στα σχολεία είναι απολύτως αποδεκτοί πλέον. Η μόνη σημαία που είναι αποδεκτό να υπάρχει στα σχολεία και σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες είναι η Ελληνική. Η σημαία των LGBT μπορεί να υπάρχει όπου αλλού θέλει, σε χώρους και περιστάσεις που είναι κατάλληλες. Με την λογική σου να βάλουμε σημαίες τις Αλβανίας, Ουκρανίας, Ρουμανίας κτλ στα σχολεία ώστε να νιώσουν αποδεκτοί οι μαθητές που κατάγονται από εκείνες τις χώρες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όταν ένα κίνημα γίνεται μαζικό, όλο κ κάποιοι θα παρουσιάσουν ακρότητες ή δεν θα μπορούν να ελεγχθούν.
Το θέμα είναι πόσο πολύ έχουν αλλάξει οι αντιλήψεις για τους γκέι σε τοσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ε, κάτι θα έχουν πετύχει.
Άλλο το Woke κίνημα και άλλο ο γάμος των LGBT. Όταν η μαζική πλειοψηφία των ομοφυλόφιλων κράζει την Woke culture, καταλαβαίνουμε πόσο trash και toxic είναι σαν ιδέα
ilias90
Περιβόητο μέλος

17-11-24

17:50
Μου αρέσει που απαντάς και σοβαρά. Παραθέτει τον εαυτό του με κείμενα από chatgpt. Άλλα επίπεδαΔιακρίνω σιγά σιγά flip flop όπως έκανε ο Μητσοτάκης?? Μπράβο βέβαια, καθώς αργά ή γρήγορα η woke παράνοια θα ανήκει στο παρελθόν.

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

17-11-24

17:50
Μην παίρνεις και όρκο γι' αυτό, Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.Οι LGBT μαθητές στα σχολεία είναι απολύτως αποδεκτοί πλέον.
Ήταν ένα παιδί στο - καλή ώρα που το βλέπουμε - First Dates πριν καιρό από επαρχιακή πόλη και λέει ότι πέρασε πολύ δύσκολα εκεί από το σχολείο, σε σημείο να του κάνει εντύπωση που στην Αθήνα έκανε φίλους που τον αποδέχονται, ακόμα και str8 άντρες.
Αποδεκτός είσαι μόνο αν είσαι άντρας και αρρενωπός ή "ανεκτά" θυληπρεπής και γυναίκα και θηλυκή ή "ανεκτά" μη θηλυκή. Αλλιώς, ειδικά στο σχολείο κι αν δεν έχεις τσαγανό - ισχυρή προσωπικότητα, δεν περνάς καλά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- touvlo
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Paragontas7000
- American Economist
- globglogabgalab
- charmander
- taketrance
- vasilis123321
- giannhs2001
- Vasiliis
- Luludaki
- camil
- Reader
- Joji
- rafaela11
- A350
- thenutritionist
- Hased Babis
- Andante
- Wonderkid
- back2967
- NeosUser2023
- fourkaki
- Jack of Spades
- chester20080
- Ilma
- despoina13
- Debugging_Demon
- Libertus
- Jim4ever
- J.Cameron
- ROM32
- kalhkardia
- fmarulezkd
- userguest
- Advocatus diaboli
- kafka
- Fernando_A
- tsiobieman
- Sosstoss
- Ωρορα
- exotic xo
- MarcoReus
- Μαυρίκιος
- Ryuzaki
- teacher_40
- Nala
- physicscrazy
- Αντικειμενικός
- GeorgePap2003
- Dr. Gl. Luminous
- jellojina
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- gmoutzour
- jj!
- еще один пророк р...
- Antonia Alexandra
- Arianara S3
- bibliofagos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.