"γίνονται ανυπόφερτοι" (ζητάν ίσα δικαιώματα)
Όχι φίλη μου.
Δεν γίνονται ανυπόφερτοι επειδή ζητάν ίσα δικαιώματα.
Υπάρχει τεράστια διαφορά με το "Έχω ένα όνειρο που ο μαύρος μπορεί να συνυπάρξει με τον λευκό" του ΜΛΚ με το "οι λευκοί πρέπει να πληρώσουν αποζημιώσεις, black lives matter, σπάστε όλα τα ιστορικά αγάλματα
Υπάρχει τεράστια διαφορά με το "Θέλω δικαιώματα να αγαπώ όποιον θέλω, ανεξαρτήτως του φύλου" με το "θέλω αντρες που παίζουν τα κορίτσια να πάνε να διαβάζουνε ιστορίες σε μικρά παιδάκια
Υπάρχει τεράστια διαφορά με το "Θέλω να ψηφίσω, έχω φωνή, θέλω να ακουστώ" με το "οι άντρες είναι γουρούνια, δε χρησιμεύουν πουθενά, είναι dildos, είναι πορτοφόλια"
Υπάρχει τεράστια διαφορά με το "Είμαστε εργάτες, πρέπει να έχουμε τα μέσα μαζικής παραγωγής, δεν είμαστε δούλοι" με το "πρέπει οποισδήποτε αρνείται να σηκώσει το κόκκινο λάβαρο να εκτελεσθεί εν ψυχρώ".
Ειλικρινά, εγώ είμαι υπέρ σε όσα έχεις σχηματίσει στο κεφάλι σου οτι είμαι κατά. Δε θεωρώ τρανς άτομο κατώτερό μου, δε θεωρώ κανέναν ανώτερο ή κατώτερο (σε θέματα τα οποία δε μπορεί να ελέγξει τουλάχιστον, πιστεύω στην κοινωνική και εργατική ιεραρχία που δομεί την κοινωνία).
Δε μου αρέσουν οι ακρότητες όμως, δε μου αρέσει να προσπαθούν το φυσιολογικό να το κάνουν αφύσικο και το αφύσικο να το πλασάρουν φυσιολογικό. Καταλαβαίενις;