Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

20-01-25

15:54
Eτσι ακριβως. Μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.
Το είχα πει και θα το ξαναπώ. Ότι ήταν η αντιφα, σήμερα θα είναι η antiwoke. Η ακρότητα οδηγεί στην ακρότητα και η τρέλα στη τρέλα
Έτσι όπως είχαμε τους αντιφα να φωνάζουν τα πάντα ως φασιστικα έτσι θα έχουμε τους νεοwoke να φωνάζουν τα πάντα woke.
Ααα άντρας που κλαίει στη τηλεόραση WoKe. Μαύρη γυναίκα μηχανικός WoKE. Εκφέρει κάποιος γνωμη... φυσικά WoKE.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.261 μηνύματα.

20-01-25

16:08
Ο κόσμος αρχίζει να θεραπεύεται
Οπότε τώρα όλοι αυτοί οι ισαποστάκηδες άγευστοι άχρωμοι npc έχουν ξεμείνει πίσω από την παγκόσμια πραγματικότητα εγκλωβισμένοι σε ένα αφήγημα που δεν πουλάει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Η ΝΔ την πάτησε γιατί προσκύνησε την woke παράνοια σε μια στιγμή που τα πράγματα είχαν ήδη αρχίσει να γυρνάνε.Κλασσικος νεοδημοκρατίας αρκάς. Ο φασίζων λαικισμος και ο ακρατος δικαιωματισμος στην ιδια πρόταση. Νουδουλικη θεωρία των δυο ίσων άκρων.
Αμα αυτο ειναι ακροδεξιά που ανέβηκε, εγω ειμαι ο Μπατμαν.
Οπότε τώρα όλοι αυτοί οι ισαποστάκηδες άγευστοι άχρωμοι npc έχουν ξεμείνει πίσω από την παγκόσμια πραγματικότητα εγκλωβισμένοι σε ένα αφήγημα που δεν πουλάει.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

20-01-25

16:22
Well said brother! Καλώς επέστρεψες, είναι τεράστια χαρά να είσαι πάλι μαζί μας!Ο κόσμος αρχίζει να θεραπεύεται
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Η ΝΔ την πάτησε γιατί προσκύνησε την woke παράνοια σε μια στιγμή που τα πράγματα είχαν ήδη αρχίσει να γυρνάνε.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

20-01-25

20:45
Ξέρετε τι με ενοχλεί εμένα περισσότερο; Όχι η ασυμφωνία απόψεων, αλλά η ασέβεια και από τους μεν και από τους δε.
Θες να μιλήσεις για λοατκι ζητήματα και φοβάσαι. Θέλουν να μιλήσουν για τα στραβά της woke κουλτούρας και φοβούνται μήπως τους πουν χωριαταραίους.
Ο ένας κοιτάει να βγάλει το μάτι του άλλου. Έλα όμως που αν ήμασταν ενωμένοι περισσότερα πράγματα θα καταφέρναμε.
Θες να μιλήσεις για λοατκι ζητήματα και φοβάσαι. Θέλουν να μιλήσουν για τα στραβά της woke κουλτούρας και φοβούνται μήπως τους πουν χωριαταραίους.
Ο ένας κοιτάει να βγάλει το μάτι του άλλου. Έλα όμως που αν ήμασταν ενωμένοι περισσότερα πράγματα θα καταφέρναμε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

21-01-25

07:26
Το είχα πει και θα το ξαναπώ. Ότι ήταν η αντιφα, σήμερα θα είναι η antiwoke. Η ακρότητα οδηγεί στην ακρότητα και η τρέλα στη τρέλα
Έτσι όπως είχαμε τους αντιφα να φωνάζουν τα πάντα ως φασιστικα έτσι θα έχουμε τους νεοwoke να φωνάζουν τα πάντα woke.
Ααα άντρας που κλαίει στη τηλεόραση WoKe. Μαύρη γυναίκα μηχανικός WoKE. Εκφέρει κάποιος γνωμη... φυσικά WoKE.
Δεν νομίζω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όχι ακόμα, καθώς η αντίδραση των περισσότερων ανθρώπων έχει να κάνει με συγκεκριμένες απόψεις/agenda που προωθούνται με ύπουλο τρόπο.
Συνήθως όταν λέμε woke agenda εννοούμαι παρανοϊκές απόψεις όπως είναι το άνοιγμα των συνόρων χωρίς κανένα έλεγχο, remake ταινιών όπου αντικαθιστούν ιστορικά πρόσωπα με μαύρους ηθοποιούς μόνο και μόνο για να δείξουμε ότι στηρίζουμε το diversity, καθώς και τα DEI programs τα οποία προσλαμβάνουν εργαζόμενους βάση κοινωνικών χαρακτηριστικών και όχι βάση γνώσεων και προσόντων. Η woke agenda έχει να κάνει επίσης και με απόψεις του τύπου ότι τα φύλα είναι άπειρα και όχι 2, αλλά και ότι ανήλικα παιδιά μπορούν να κάνουν αλλαγή φύλου έτσι στο άκυρο. Αυτό είναι η woke agenda κυρίως, κανονικά όλοι επέτρεπε να είμαστε εναντίον της καθώς δεν έχει στόχο ούτε την ισότητα, ούτε την κοινωνική δικαιοσύνη. Ίσα ίσα το μόνο που θέλει να πετύχει είναι να διχάσει τους ανθρώπους, επιβάλλοντας censorship και δικτατορία της μειοψηφίας. Είναι δεδομένο ότι θα καταρρεύσει, ήδη έχει αρχίσει να χάνει σημαντικό έδαφος, καθώς κανένα είδους δικτατορία δεν επιβιώνει, ενώ η κοινή λογική πάντα επικρατεί στο τέλος.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.208 μηνύματα.

07-02-25

13:34
ΟΚ, ήταν τετελεσμένο, βέβαια, αλλά και πάλι...
Μετά τους Γκεη Φορ Πάλεσταϊν,
Μετά τους Αθεους Φορ Ισλαμισμο...
φτανουμε σήμερα, επιτέλους στους Trans εναντίον του Woke.
Ο πρωταγωνιστής του τρισάθλιου μιουζικάλ "Εμιλια Περεζ", που προετοίμαζαν στα κρυφά για 13!!! Οσκαρ, αποκαλύφθηκε ως ρατσιστής με λιαν βεβαρημένο Τουιτερικό μητρώο.
Τώρα τρέχουν να τα μαζέψουν, απέσυραν την υποψηφιότητά του, και το Νετφλιξ λέει: έ να μην αναφέρουμε το όνονομά του (του πρωταγωνιστή ) στα διαφημιστικά τρέιλερ.
You couldn't make it up, που λέν και στο χωριό..
www.spiked-online.com
Ο πρωταγωνιστής του τρισάθλιου μιουζικάλ "Εμιλια Περεζ", που προετοίμαζαν στα κρυφά για 13!!! Οσκαρ, αποκαλύφθηκε ως ρατσιστής με λιαν βεβαρημένο Τουιτερικό μητρώο.
Τώρα τρέχουν να τα μαζέψουν, απέσυραν την υποψηφιότητά του, και το Νετφλιξ λέει: έ να μην αναφέρουμε το όνονομά του (του πρωταγωνιστή ) στα διαφημιστικά τρέιλερ.

How Emilia Pérez offended just about everyone
Karla Sofía Gascón's tweets aren’t even the most insulting thing about this wretched musical.

Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.261 μηνύματα.

07-02-25

13:50
Η Ιερά εξέταση του wokισμου αποφάσισε.
#Cancel στον trans φασίστα.
Τα κάστρα πέφτουν από μέσα.
#Cancel στον trans φασίστα.
Τα κάστρα πέφτουν από μέσα.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.

07-02-25

13:52
Από τις πλέον τρισάθλιες ταινίες που έχω δει εδώ και καιρό. Από όπου και αν το πιάσεις θεματικά, αισθητικά, στυλιστικά, από άποψη χαρακτήρων.... Έχε χάρη που έκανε κρύο εκείνη την ημέρα και υπέβαλα τον εαυτό μου να μείνει στη ζέστη αίθουσα μέχρι το τέλος. Αηδία.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

07-02-25

14:43
ΟΚ, ήταν τετελεσμένο, βέβαια, αλλά και πάλι...
![]()
How Emilia Pérez offended just about everyone
Karla Sofía Gascón's tweets aren’t even the most insulting thing about this wretched musical.www.spiked-online.com
Πως οι Ναζί είχαν τους "τιμητικά Αρίους" για κάποιους Εβραίους έτσι και εδώ έχουμε την τιμητικά βασισμένη τρανς

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

07-02-25

15:00
Πολλές τρανς κυρίες είναι εξαιρετικά βασισμένες και θρήσκες και απ όλα.
Αγαπάμε ladyboys, αγαπάμε τρανς.
Αγαπάμε ladyboys, αγαπάμε τρανς.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

07-02-25

16:01
Εννοείται ότι ένας trans μπορεί να είναι based.
Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο κοινή λογική.
Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο κοινή λογική.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

07-02-25

19:06
Αν δεν είχε την ίδια κριτική που έχει ο οποιαδήποτε θα λέγατε ότι επειδή είναι τρανς της δίνουν άφεση και θα μιλούσατε για υποκρισία. Αλλά εντάξει, ξέροντας ότι η αντίφαση στις περσόνες και τα λεγόμενα σας είναι εμφανής καθημερινά, μάλλον θα περιμένατε κάτι παρόμοιο 

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

07-02-25

19:11
Από τις πλέον τρισάθλιες ταινίες που έχω δει εδώ και καιρό. Από όπου και αν το πιάσεις θεματικά, αισθητικά, στυλιστικά, από άποψη χαρακτήρων.... Έχε χάρη που έκανε κρύο εκείνη την ημέρα και υπέβαλα τον εαυτό μου να μείνει στη ζέστη αίθουσα μέχρι το τέλος. Αηδία.
Τόσο χάλια ήταν δηλαδή;; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι ότι προτάθηκε για 13 Oscars, για τους γνωστους λόγους.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.

07-02-25

19:38
Εμένα Φώτη με έπιασε δυσφορία. Μου φάνηκε απίστευτη κακογουστιά και ο συνδυασμός μιούζικαλ καθόλου ταιριαστός. Με έπιασε τέτοια δυσφορία που ξυνομουν ακατάσχετα σε όλη την ταινία. Ψυχοσωματική αντίδραση , όταν δεν είμαι καλά και πιέζομαι.Τόσο χάλια ήταν δηλαδή;; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι ότι προτάθηκε για 13 Oscars, για τους γνωστους λόγους.
American Economist
Επιφανές μέλος

07-02-25

19:41
Εμένα Φώτη με έπιασε δυσφορία. Μου φάνηκε απίστευτη κακογουστιά και ο συνδυασμός μιούζικαλ καθόλου ταιριαστός. Με έπιασε τέτοια δυσφορία που ξυνομουν ακατάσχετα σε όλη την ταινία. Ψυχοσωματική αντίδραση , όταν δεν είμαι καλά και πιέζομαι.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, σε πιστεύω για να το λες έτσι θα είναι. Το θέμα βέβαια είναι ότι αυτή η κακόγουστη ταινία, σύμφωνα με τα λεγόμενα σας καθώς δεν την έχω δει, προτάθηκε για 13 Oscar awards. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου με το ζόρι να δίνουμε βραβεία σε άτομα/ταινίες που δεν αξίζουν, μόνο και μόνο επειδή ανήκουν σε μειοψηφίες.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

07-02-25

20:06
"He criticised Muslim immigration into his native Spain, called the late George Floyd a ‘drug-addict swindler’ and said, effectively, that the 2021 Oscars were too woke (‘ didn’t know if I was watching an Afro-Korean festival [or] a Black Lives Matter demonstration… an ugly, ugly gala’)."
Ούτε καν την ήξερα την ταινία, δεν βλέπω τέτοιες αηδίες, αλλά ο τυπάς/τύπισσα, τι διάολο είναι, τα είπε πολύ @ρχιδάτα (κι ας τα έκοψε)

Ούτε καν την ήξερα την ταινία, δεν βλέπω τέτοιες αηδίες, αλλά ο τυπάς/τύπισσα, τι διάολο είναι, τα είπε πολύ @ρχιδάτα (κι ας τα έκοψε)

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

07-02-25

20:55
Ξέρεις τι είμαι, Γλαύκη.Εμένα Φώτη με έπιασε δυσφορία. Μου φάνηκε απίστευτη κακογουστιά και ο συνδυασμός μιούζικαλ καθόλου ταιριαστός. Με έπιασε τέτοια δυσφορία που ξυνομουν ακατάσχετα σε όλη την ταινία. Ψυχοσωματική αντίδραση , όταν δεν είμαι καλά και πιέζομαι.
Λυπάμαι για την εμπειρία σου. Δεν την έχω δει την ταινία και ούτε έχω καμιά σκοτούρα να τη δω προσωπικά.
American Economist
Επιφανές μέλος

12-02-25

21:39
Η παράνοια στον πλανήτη συνεχίζει να αυξάνεται δυστυχώς.
www.protothema.gr

Σάλος με καθηγήτρια στην Αυστραλία που αυτοπροσδιορίζεται ως γάτα – Θέλει να τη λένε «Μις Γουργουρητό»
Μετά τη δημοσιοποίηση των περιστατικών που συνέβησαν στην τάξη και την κατακραυγή που ξεσήκωσαν, δεν επέστρεψε στην εργασία της
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

19-03-25

22:32

Ιμάν Κελίφ: «Δεν είμαι τρανς, δεν μπορεί να με φοβίσει ο Τραμπ»
Η Αλγερινή Ολυμπιονίκης μίλησε στο ITV για την κατάσταση που βίωσε στο Παρίσι, ενώ απάντησε στον πρόεδρο των ΗΠΑ που την αποκάλεσε άνδρα πυγμάχο - Η Κελίφ ονειρεύεται μετάλλιο και στο Λος Άντζελες
ναι είναι γορίτσι (αφού δεν είναι ούτε αγόρι, ούτε κορίτσι)

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

25-03-25

00:41

Βανέσα Βενέτη: «Όταν η κόρη μου ήταν 4 ετών είπα στη σύζυγό μου ότι είμαι γυναίκα»
Η Βανεσα Βενέτη μια τρανς γυναίκα 49 ετών που ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως αισθητικός άκρων βρίσκεται στην τελική ευθεία επιβεβαίωσης του φύλου της με χειρουργική διαδικασία. Η ίδια μίλησε για την προσπάθειά της, αλλά και τις σχέσεις με την πρώην σύζυγό της που έχουν αποκατασταθεί στην...

@American Economist

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- touvlo
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Paragontas7000
- American Economist
- globglogabgalab
- charmander
- taketrance
- vasilis123321
- giannhs2001
- Vasiliis
- Luludaki
- camil
- Reader
- Joji
- rafaela11
- A350
- thenutritionist
- Hased Babis
- Andante
- Wonderkid
- back2967
- NeosUser2023
- fourkaki
- Jack of Spades
- chester20080
- Ilma
- despoina13
- Debugging_Demon
- Libertus
- Jim4ever
- J.Cameron
- ROM32
- kalhkardia
- fmarulezkd
- userguest
- Advocatus diaboli
- kafka
- Fernando_A
- tsiobieman
- Sosstoss
- Ωρορα
- exotic xo
- MarcoReus
- Μαυρίκιος
- Ryuzaki
- teacher_40
- Nala
- physicscrazy
- Αντικειμενικός
- GeorgePap2003
- Dr. Gl. Luminous
- jellojina
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- gmoutzour
- jj!
- еще один пророк р...
- Antonia Alexandra
- Arianara S3
- bibliofagos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.