touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

22-04-25

15:19
Εμ! Λογικό ήταν!Τελικά υπάρχει ακόμα κοινή λογική στις ημέρες μας.
![]()
Νέα Ζηλανδία: Νομοσχέδιο ορίζει το φύλο βιολογικά - Δεν επιτρέπει την αναγνώριση τρανς ατόμων | Liberal.gr
Λαϊκιστικό κόμμα που συμμετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό της Νέας Ζηλανδίας κατέθεσε νομοσχέδιο που έχει στόχο να επιβάλλει τον βιολογικό ορισμό φύλου και, εφόσον υιοθετηθεί, δεν θα επιτρέπει τη νομική αναγνώριση των τρανς ανδρών και γυναικών.www.liberal.gr
![]()
Βρετανία: Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι τα τρανς άτομα δεν είναι «γυναίκες» νομικά
Οι δικαστές τάχθηκαν κατά της προσπάθειας της κυβέρνησης της Σκωτίας να θεωρήσει τα τρανς άτομα «γυναίκες» σε μία υπόθεση οι επιπτώσεις της οποίας αναμένεται να είναι εκτεταμένες.www.kathimerini.gr
Οι περίεργοι νόμοι των φύλων είναι ένα μπέρδεμα.
Απ τη μια λένε <Frauenquote> σε κάποιες θέσεις , δηλ υποχρεωτκό ποσοστό γυναικων, σε κάποιες υψηλόβαθμες θέσεις , για να τις βοηθήσουν
και απ την άλλη λένε, δεν υπάρχουν φύλα
Αυτά είναι ανακόλουθα!
Ένας άντρας, προκειμένου να διευκολυνθεί να πάρει τη θέση, δηλώνει κανονικά <γυναίκα>. Άντε να βγάλουν άκρη! Σου λέει <εγώ γυναίκα νοιώθω>.
Πάρ τ΄αυγό και κούρεψέ το!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εγώ, για να πω τη γνώμη μου, ειμαι αντίθετη με το Frauenquote.
Aν οι γυναίκες θέλουν ισότητα, δεν πρέπει να περιμένουν ιδιαίτερα προνόμια. Ευκαιρίες, ανεξαρτήτως φύλου, ίσες για όλους