Apro
Διάσημο μέλος

ποτέ μη το λες αυτό. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Όσο και αν μας διαλύουν και μας πληγώνουν, για κάποιο λόγο συμβαίνουν. Κάποια στιγμή θα εμφανιστεί κάτι που ποτέ δεν το περίμενες και τα το επιλέξεις και θα σε επιλέξει και τότε θα με θυμηθείς![]()
νομίζω λέμε το ίδιο πράγμα, με διαφορετικά λόγια....

δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω κάτι από τη ζωή ή αν περιμένει κάτι από εμένα αυτή....
αυτό δεν το γνωρίζω....
το θέμα είναι ότι πρέπει να κάνεις αυτά που νομίζεις και να αποφεύγεις τις πολλές σκέψεις....
δεν ξέρω τί είναι λογική, τί το συναίσθημα και πρέπει να τα πάρω όλα από την αρχή....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ευτυχία είναι απλά ευτυχία. Και η ειλικρινής ευτυχία μπορεί να επιτευχθεί μόνο χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.
ειπες την μεγαλυτερη αληθεια εδω μεσα.. αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρη οτι καταλαβαινεις το νοημα αυτου που εγραψες
Γιατί δεν είμαστε;
Μήπως είμαστε αλλά δεν το ξέρουμε;
Εγώ προσωπικά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, νιώθω πάντα ευτυχισμένος. Νιώθω σαν να τα έχω όλα και να μην μου λείπει τίποτα....![]()
πολυ ωραιος...
γιες
Μη κοιτα τον εαυτο σου μονο. Δες γυρω σου τον πλανητη. Νομιζω ειναι ευκολο να δεις ποσοι δεν ειναι και ποσοι νομιζουν οτι ειναι ή "φαινονται" να ειναι αλλα στην τριτη ηλικια αντιλαμβανονται οτι τελικα δεν ηταν (αλλά είναι αργα). Και φυσικα δε νομιζω να ειναι καποιος ευτυχισμενος και να μη το εχει παρει χαμπαρι ή να νομιζει το αντιθετο.
σηκωνει πολυ μεγαλη κουβεντα αυτο που λες.. πραγματικα μεγαλη κουβεντα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mel999
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

SICX
Διάσημο μέλος

εγω θα προσθετα "...θα σε μουτζωσουν, θα σε χτυπησουν"...και μονο που αυτα τα χερια θα ασχολουνται με ΕΣΕΝΑ

Independent
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπον για μενα πραγματικη ευτυχια στην ζωη είναι να ζεις για τα πραγματα που κανεις και θα κανεις και οχι να κανεις πραγματα για να ζησεις.
Με αλλα λογια να μην μετανιωνεις για τα πραγματα που κανεις και να περνας καλα και πανω απο ολα δημιουργικα προσφεροντας κατι στην κοινωνια και στους ανθρωπους που αγαπας.
Αλλα γενικότερα να ζήσεις την ζωη σου και την καθημερινοτητα σου στο επακρο. Δανεισμενος μια ατακα απο διαφημιση "ζησε την στιγμη!"
Αλλα είναι αρκετα δυσκολο να το προσδιορισεις :/

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

SICX
Διάσημο μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

tsarachaf ειπες πολυυυυ μεγαλη κουβεντα φιλε......ετσι, αν δε κλαψεις πως θα γελασεις???![]()
Βασικά, θα γελάσεις... Αλλά δεν θα καταλαβαίνεις την πραγματική του αξία...

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Να εχω την υγεια μου
parafernalia
Περιβόητο μέλος

Είπε κανείς τα λεφτά....;;;;
![]()

Το μέτρο της ευτυχίας είναι η ηδονή.

Φαντάζομαι ο κακομοίρης δεν είχε ιδέα από σαδο-μαζό!

Απ' την άλλη, αν τα λεφτά βγαίνουν με ηδονή, τι γίνεται;

«Το να αρκείται κανείς σ`αυτά που έχει, το θεωρώ πολύ σπουδαίο αγαθό: όχι για να αρκούμαστε σώνει και καλά στα λίγα, αλλά για να αρκούμαστε στα λίγα όταν λείπουν τα πολλά, με την γνήσια πεποίθηση ότι την πολυτέλεια την απολαμβάνουν πολύ καλύτερα οι άνθρωποι που δεν την έχουν ανάγκη... μας προετοιμάζει να σταθούμε άφοβοι μπροστά στα παιχνίδια της τύχης.»
nPb
Επιφανές μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

το χομπι σου επαγγελμα πχ..
συν βεβαια,να βρεις ενα ταιριαστο ταιρι..

SICX
Διάσημο μέλος

Βασικά, θα γελάσεις... Αλλά δεν θα καταλαβαίνεις την πραγματική του αξία...![]()
ασημαντο τετοιο γελιο

θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Tasos tull
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.