Guest 712911
Επισκέπτης

Προσωπικά, το πρώτο που θα ήθελα να κάνω είναι να συναντηθώ με αγαπημένα μου πρόσωπα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

American Economist
Επιφανές μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

Μπάνιο!!!!!!!![]()
Και εγώ θέλω να κάνω μπάνιο στη θάλασσα.

Guest 699855
Επισκέπτης

Τόσο που μού έχει λείψει κάνω παντού, σε θάλασσα, σε πισίνα, σε λίμνη, είμαι πολύ κοντά να βάλω στο μπαλκόνι το φουσκωτό που κάνουν μπάνιο τα παιδιά... Απελπισία με πιάνει. Κατά τα άλλα δε μού έχει λείψει τίποτα τόσο πολύ.Και εγώ θέλω να κάνω μπάνιο στη θάλασσα.![]()
Guest 451212
Επισκέπτης

Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος

Να δω τους φίλους μου από το πανεπιστήμιο!!!Ειναι η πρώτη φορά που κατάλαβα ποσό σημαντικό είναι να έχεις φίλους!Μου έλειψαν πολύ![]()
Ελλαδα μενεις η Γερμανια?
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

Να πάω στη βιβλιοθήκη, γιατί νοιώθω ότι οι εργασίες μου δεν βγαίνουν, όπως "πρέπει", με πηγές του διαδικτύου.
κι εγω αυτο θέλω για διάβασμα αλλα όλοι μου λενε οτι θα ανοίξει μόνο για δανεισμό

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

- Να συναντήσω πρόσωπα που μου έχουν λείψει πάρα πολύ
-Να επανέλθω λίγο στη καθημερινότητα μου (δουλειά, σχολή, γυμναστήριο)
-Να πάω και λίγο στο νησί...η καραντίνα μας έφερε τα πάνω-κάτω
American Economist
Επιφανές μέλος

Ελλάδα και σπουδάζω οικονομικά!!!!Ελλαδα μενεις η Γερμανια?
Γερμανία θέλω να πάω στο μέλλον (βέβαια τώρα όχι και τόσο πολύ όσο παλια)!
prinCess.
Επιφανές μέλος

Να γυρίσω στην δουλειά μου που μου έχει λείψει ΑΠΕΙΡΑ, ακόμα και αυτοί οι σπαστικοί πελάτες βρε παιδί μου, η επικοινωνία με το κόσμο.
Κομμωτήριο από τις πρώτες
Και παντεκιουρ μάναμ γιατί θα βάλουμε και ξωφτερνα & ξώνυχα. :3
panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Guest 209912
Επισκέπτης

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

2. Σεξ.
3. Θα δω φιλους στην Αθηνα
4. Θα βγω βολτα σε οποιο μαγαζι έχει ανοιξει
γυμναστηριο θα κανω το σπτι μου με λάστιχα αντιστάσεων ετσι και αλλιως. Σιγα μη περιμενα να ανοιξουν. Μολις βιώσω την εμπειρια μου με τα λάστιχα μετά απο3-4 μήνες κατα το Σεπτεμβριο περιπου γιατι τωρα ξεκουράζομαι κ κανω ειδικες ασκησεις αποκατάστασης γι μια τενοντιτιδα που ειχα ηδη ειμαι στο μισο της αποκατάστασης ..... θα ξεκινησω το προγραμμα μου να αυξανω λιγο την ενταση καθε φορα με ακομα πιο σκληρα λάστιχα και μετα θα δουμε την απαντηση στο ερωτημα
''Μπορει κάποιος να πετυχει μυικη ανάπτυξη με λάστιχα;;;''

βεβαια το πιο σημαντικο σε ολα αυτα ακομη και εν καιρω καραντινας ειναι η ΔΙΑΤΡΟΦΗ! Πάμε που πάμε πισω λογω καραντινας και τραυματισμου αμα το ριξουμε κ στη σαβουρα κάθε μέρα μετά απλα θα χρειαστει να πάμε 4-5 μήνες πίσω. Οποτε μενεις ως εισαι ουτε χάσιμο κιλών ουτε ανέβασμα τρως και οτ θες 1 φορα στις 15 ημέρες και οχι ασυδοτα καθε μέρα και μολις επανέλθεις σε 1-2 το πολυ 3 μήνες εχεις πιάσει κ παλι φορμα!
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Επίσης ονειρεύομαι νησιά και ατέλειωτες ώρες στη θάλασσα αλλά λόγω πρακτικής μάλλον στα όνειρα θα μείνω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fourkaki
- Wonderkid
- Superhuman
- ioannaion
- louminis
- Libertus
- harry akritas
- Johnny15
- American Economist
- charmander
- Bella
- panagiotis econ
- Γατόπαρδος.
- DonaeB
- jj!
- whitelioness
- Unseen skygge
- Στωικος
- Εβανζελί
- Jocaste
- Vold
- Memetchi
- Εχέμυθη
- Κλημεντίνη
- fmarulezkd
- Μάρκος Βασίλης
- Μαρία2222
- fockos
- Μαυρίκιος
- chester20080
- me lene
- Trolling Stones
- orchidea
- Nickx
- prinCess.
- fretoe
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.