Ως εκ τούτου δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άντρες διστάζουν να την πέφτουν στις πολύ όμορφες και έξυπνες. Γιατί επιμένουν να ζητάνε λιγότερα στο βωμό της ασφάλειας και της ησυχίας, μειώνοντας την αξία του μείγματος σε μια κοπέλα που θα κάνει τη ζωή τους ευτυχισμένη.
Μήπως γιατί δε θεωρούν οτι η υπερβολική ομορφιά ή η υπερβολική εξυπνάδα σε μια κοπέλα θα τους κάνει ευτυχισμένους; Μήπως επειδή δεν κρίνουν τους ανθρώπους μόνο από την ομορφιά και την εξυπνάδα αλλά και από άλλα πράγματα; Μήπως γιατί μια μέτρια κοπέλα μπορεί να έχει άλλα χαρίσματα και αυτό να μετράει πιο πολύ για αυτούς;
(αν και μεταξύ μας έχω την εντύπωση οτι η εξυπνάδα δεν είναι το Νο 1 που ζητάς και την έβαλες εδώ μόνο και μόνο για να εξισορροπήσεις την αναζήτηση κυρίως ομορφιάς)
Αλλά καλύτερο δε θα ναι να τα βρείς μπαστούνια με μια πανέμορφη και πανέξυπνη που να σε γεμίζει, από το να τα βρείς μπαστούνια με κάτι για το οποίο στην ουσία συμβιβάζεσαι;
Ποιος μπορεί να είναι σίγουρος αν όλοι (ή έστω η πλειοψηφία) συμβιβάζεται; Αν ήταν έτσι οι μέτριες κι οι μέτριοι δε θα είχαν στον ήλιο μοίρα.
Δεν είπα, "οι έξυπνες κουκλάρες είναι το μόνο target group και οι άλλοι δεν είναι άνθρωποι αλλά κρέας" αλλά με άλλα λόγια "Γιατί όχι ΚΑΙ αυτές; Γιατί τις φοβάστε;"
Μα τι συμπεράσματα είναι αυτά; Ποιος λέει οτι τις φοβούνται; Τι είναι για να τις φοβηθούν;
Με αυτό που λες βγαίνει το συμπέρασμα οτι οι "τέλειες" κοπέλες καλά κάνουν και έχουν πολλές απαιτήσεις αφού εσείς τις έχετε τόσο ψηλά. Μην παραπονιέστε λοιπόν.
Έλεος.
Όχι όμως και να απορρίπτουμε και την τελειότητα γιατί πρέπει να βολευτεί το καημένο το μέτριο... Το μέτριο ή ας γίνει τέλειο, ή αν δεν μπορεί ας μείνει μέτριο μέχρι να ταιριάξει με κάτι άλλο. Απλό.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Καταρχήν ποια είναι η τελειότητα; Αφού λες οτι "το δικό σου καλύτερο μείγμα, είναι διαφορετικό από το δικό μου καλύτερο μείγμα". Οπότε ποιος κρίνει την τελειότητα; Κατά δεύτερον, ποιος απορρίπτει την τελειότητα; Μπορεί εμένα η τελειότητα να μη με καλύπτει. Με το ζόρι να κυνηγήσω την τελειότητα γιατί είναι τελειότητα; Κατά τρίτον, τι συμπερασμα είναι αυτό οτι απορρίπτουμε την τελειότητα για να βολευτεί το "καημένο" το μέτριο. Βλέπεις πόσο υποτιμητικό είναι αυτό που λες; Ποιο είναι το μέτριο αντικειμενικά; Εφόσον λες οτι υπάρχουν άπειρες εκφάνσεις ομορφιάς κι εξυπνάδας. Δε βλέπω πώς ενώνονται αυτά τα δύο που λες.
Ποιος σου λέει εσένα οτι το μέτριο (ας δεχτώ οτι υπάρχει) θέλει να γίνει τέλειο; Ποιος ο λόγος να το κάνει; Απαξιώνεις την πλειοψηφία των ανθρώπων αυτή τη στιγμή. Σε πληροφορώ οτι ούτε εγώ θα ήθελα να γίνω τέλεια ούτε κανείς σύντροφός μου θα ήθελα να γίνει τέλειος, ακριβώς γιατί όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί και πολύπλοκοι, και καθένας με τις χάρες του αγαπιέται.
Επιμένω οτι τα ποστ σου είναι άκρως υποτιμητικά. Το οτι εσύ ανέβασες τον πήχυ στις αναζητήσεις σου δε σημαίνει οτι μπορείς να υποτιμάς και να απαξιώνεις τους ανθρώπους και τις επιλογές τους.