sirtis Νεοφερμένο μέλος Ο sirtis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 22:11 Ο sirtis έγραψε: #361 14-11-10 22:11 Η ερώτηση τίθεται λίγο λάθος. Γιατί πρέπει να βρούμε τί θέλουν? Γιατί? Εξετάσεις δίνουμε? Γιατί πρέπει να προσαρμοστεί ο άντρας σε ό,τι θέλει η γυναίκα? Τότε δεν είναι ο εαυτός του. Αλλά... "κάτι απλά αρεστό" στη γυναίκα. Δηλαδή ένα ψέμα. Κοροϊδευόμαστε δηλαδή!! Μάθετε όλοι (και κυρίως ας ακούσουν οι γυναίκες της παρέας) ότι πρέπει να βρίσκουμε ΤΙ είμαστε ικανοί να χάσουμε για χάρη της/ου άλλης/ου. Και όχι τί θέλει ο/η άλλος/η να του/ης κάνουμε ή να προσποιηθούμε. ΜΕΓΑΛΗ διαφορά. Γιατί αν πρέπει εγώ για να σε "ρίξω" κορίτσι μου, να "προσαρμοστώ" στα θέλω σου, αντίστοιχα, θα μπορούσα να απαιτήσω και εγώ, εσύ κορίτσι μου, να "προσαρμοστείς" στα δικά μου τα θέλω. Άρα.. ΔΕΝ υπάρχει ποτέ κοινός τόπος. ΔΕ συναντιόμαστε ΠΟΥΘΕΝΑ. Κοροϊδευόμαστε. ΓΙΑΥΤΟ και γεμάτες οι παρέες οι 30+ισες ελεύθερες. Που στην ουσία κάθε άλλο παρά προσβάσιμες ή διαθέσιμες είναι. Η κάθε σχέση είναι ΟΧΙ συμφωνία στα δικά μου. Η κάθε σχέση είναι ΑΠΟΔΟΧΗ στο ποια αντέχω να χάσω. Πολλά είπα.. αλλά... δύσκολο το θέμα! Καλή επιτυχία σε όλους/ες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bibibo Νεοφερμένο μέλος Η bibibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 22:41 Η bibibo έγραψε: #362 14-11-10 22:41 Αγάπη , σεβασμό, κατανόηση , αγάπη και πάλι αγάπη .. πάρα πολύ αγάπη . Εγώ αυτά θέλω ,και νομίζω οι περισσότερες από εμάς. Θέλω να πιστεύω δηλαδή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2010 στις 14:29 Η Sweet_Butterfly: #363 15-11-10 14:29 Αρχική Δημοσίευση από bibibo: Αγάπη , σεβασμό, κατανόηση , αγάπη και πάλι αγάπη .. πάρα πολύ αγάπη . Εγώ αυτά θέλω ,και νομίζω οι περισσότερες από εμάς. Θέλω να πιστεύω δηλαδή.. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ.... + τρυφερότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2010 στις 20:28 Η e-sofia έγραψε: #364 15-11-10 20:28 Κατανόηση είναι αυτό που ζητάει μια γυναίκα... όλα τα άλλα έρχονται... Είναι σημαντικό να καταλαβαίνει ο άντρας τι λες και να το κατανοεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fnou Πολύ δραστήριο μέλος Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 02:59 Η fnou έγραψε: #365 16-11-10 02:59 θα μιλησω για μενα γιατι καποιες αλλες γυναικες μπορει να ζητανε αλλα... θελω να με αποδεχτει ετσι οπως ειμαι και να μου δινει αγαπη! να με προσεχει και να μου εχει εμπιστοσυνη... αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 16:49 Ο Irodis έγραψε: #366 16-11-10 16:49 νομιζω ειπες οσα επρεπε να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:36 Ο Άγγελος έγραψε: #367 16-11-10 17:36 σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:40 Η Subject to change: #368 16-11-10 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Click για ανάπτυξη... Άντρα θέλουμε, όχι λαμπραντόρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:48 Ο Άγγελος έγραψε: #369 16-11-10 17:48 Άντρα θέλουμε, όχι λαμπραντόρ. Click για ανάπτυξη... παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:50 Η Subject to change: #370 16-11-10 17:50 Ok Dr. Freud, ο,τι πεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Η Ciela έγραψε: #371 16-11-10 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Click για ανάπτυξη... χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? (σορυ γ το οφ) και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 12:17 Ο Άγγελος έγραψε: #372 17-11-10 12:17 χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? Click για ανάπτυξη... μεσα επεσες.. και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... αυτες τις γυναικες ψαχνουμε και εμεις.. τα κριαρακια.. βεβαια τα να ειναι φυλακας και προστατης ο ανδρας τοσο ωστε να μην εμποδιζει και καταπιεζει τη γυναικα..αλλο φυλακας άγγελος αλλο δυναστης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:26 Ο Irodis έγραψε: #373 17-11-10 17:26 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:41 Ο Άγγελος έγραψε: #374 17-11-10 18:41 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Click για ανάπτυξη... ω ναι,,, τι φαντασιωσεις μπορει να εχει ενας ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:49 Ο Γιώργος έγραψε: #375 17-11-10 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Ο tsarachaf: #376 17-11-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Click για ανάπτυξη... Ο Αγγελος ηταν που εμαθε στον Πιτ Παπαδακο οσα ξερει ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:37 Η love_angel: #377 17-11-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:52 Ο tsarachaf: #378 17-11-10 20:52 Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Boom έγραψε: #379 17-11-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #380 17-11-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Click για ανάπτυξη... Ανα, γεια σου!!! Επισης... Στον ιδιο αντρα υπαρχει η περιπτωση αυτο που σας μαγευει, να σας απωθει κιολας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 217 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli euretra Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Ωρορα Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 AggelikiGr American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki pendejo Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Joji Δροσουλίτης Shadowban charmander Jim175 marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η ερώτηση τίθεται λίγο λάθος. Γιατί πρέπει να βρούμε τί θέλουν? Γιατί? Εξετάσεις δίνουμε? Γιατί πρέπει να προσαρμοστεί ο άντρας σε ό,τι θέλει η γυναίκα? Τότε δεν είναι ο εαυτός του. Αλλά... "κάτι απλά αρεστό" στη γυναίκα. Δηλαδή ένα ψέμα. Κοροϊδευόμαστε δηλαδή!! Μάθετε όλοι (και κυρίως ας ακούσουν οι γυναίκες της παρέας) ότι πρέπει να βρίσκουμε ΤΙ είμαστε ικανοί να χάσουμε για χάρη της/ου άλλης/ου. Και όχι τί θέλει ο/η άλλος/η να του/ης κάνουμε ή να προσποιηθούμε. ΜΕΓΑΛΗ διαφορά. Γιατί αν πρέπει εγώ για να σε "ρίξω" κορίτσι μου, να "προσαρμοστώ" στα θέλω σου, αντίστοιχα, θα μπορούσα να απαιτήσω και εγώ, εσύ κορίτσι μου, να "προσαρμοστείς" στα δικά μου τα θέλω. Άρα.. ΔΕΝ υπάρχει ποτέ κοινός τόπος. ΔΕ συναντιόμαστε ΠΟΥΘΕΝΑ. Κοροϊδευόμαστε. ΓΙΑΥΤΟ και γεμάτες οι παρέες οι 30+ισες ελεύθερες. Που στην ουσία κάθε άλλο παρά προσβάσιμες ή διαθέσιμες είναι. Η κάθε σχέση είναι ΟΧΙ συμφωνία στα δικά μου. Η κάθε σχέση είναι ΑΠΟΔΟΧΗ στο ποια αντέχω να χάσω. Πολλά είπα.. αλλά... δύσκολο το θέμα! Καλή επιτυχία σε όλους/ες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bibibo Νεοφερμένο μέλος Η bibibo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2010 στις 22:41 Η bibibo έγραψε: #362 14-11-10 22:41 Αγάπη , σεβασμό, κατανόηση , αγάπη και πάλι αγάπη .. πάρα πολύ αγάπη . Εγώ αυτά θέλω ,και νομίζω οι περισσότερες από εμάς. Θέλω να πιστεύω δηλαδή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2010 στις 14:29 Η Sweet_Butterfly: #363 15-11-10 14:29 Αρχική Δημοσίευση από bibibo: Αγάπη , σεβασμό, κατανόηση , αγάπη και πάλι αγάπη .. πάρα πολύ αγάπη . Εγώ αυτά θέλω ,και νομίζω οι περισσότερες από εμάς. Θέλω να πιστεύω δηλαδή.. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ.... + τρυφερότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2010 στις 20:28 Η e-sofia έγραψε: #364 15-11-10 20:28 Κατανόηση είναι αυτό που ζητάει μια γυναίκα... όλα τα άλλα έρχονται... Είναι σημαντικό να καταλαβαίνει ο άντρας τι λες και να το κατανοεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fnou Πολύ δραστήριο μέλος Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 02:59 Η fnou έγραψε: #365 16-11-10 02:59 θα μιλησω για μενα γιατι καποιες αλλες γυναικες μπορει να ζητανε αλλα... θελω να με αποδεχτει ετσι οπως ειμαι και να μου δινει αγαπη! να με προσεχει και να μου εχει εμπιστοσυνη... αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 16:49 Ο Irodis έγραψε: #366 16-11-10 16:49 νομιζω ειπες οσα επρεπε να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:36 Ο Άγγελος έγραψε: #367 16-11-10 17:36 σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:40 Η Subject to change: #368 16-11-10 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Click για ανάπτυξη... Άντρα θέλουμε, όχι λαμπραντόρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:48 Ο Άγγελος έγραψε: #369 16-11-10 17:48 Άντρα θέλουμε, όχι λαμπραντόρ. Click για ανάπτυξη... παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:50 Η Subject to change: #370 16-11-10 17:50 Ok Dr. Freud, ο,τι πεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Η Ciela έγραψε: #371 16-11-10 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Click για ανάπτυξη... χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? (σορυ γ το οφ) και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 12:17 Ο Άγγελος έγραψε: #372 17-11-10 12:17 χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? Click για ανάπτυξη... μεσα επεσες.. και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... αυτες τις γυναικες ψαχνουμε και εμεις.. τα κριαρακια.. βεβαια τα να ειναι φυλακας και προστατης ο ανδρας τοσο ωστε να μην εμποδιζει και καταπιεζει τη γυναικα..αλλο φυλακας άγγελος αλλο δυναστης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:26 Ο Irodis έγραψε: #373 17-11-10 17:26 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:41 Ο Άγγελος έγραψε: #374 17-11-10 18:41 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Click για ανάπτυξη... ω ναι,,, τι φαντασιωσεις μπορει να εχει ενας ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:49 Ο Γιώργος έγραψε: #375 17-11-10 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Ο tsarachaf: #376 17-11-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Click για ανάπτυξη... Ο Αγγελος ηταν που εμαθε στον Πιτ Παπαδακο οσα ξερει ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:37 Η love_angel: #377 17-11-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:52 Ο tsarachaf: #378 17-11-10 20:52 Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Boom έγραψε: #379 17-11-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #380 17-11-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Click για ανάπτυξη... Ανα, γεια σου!!! Επισης... Στον ιδιο αντρα υπαρχει η περιπτωση αυτο που σας μαγευει, να σας απωθει κιολας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 217 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli euretra Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Ωρορα Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 AggelikiGr American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki pendejo Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Joji Δροσουλίτης Shadowban charmander Jim175 marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγάπη , σεβασμό, κατανόηση , αγάπη και πάλι αγάπη .. πάρα πολύ αγάπη . Εγώ αυτά θέλω ,και νομίζω οι περισσότερες από εμάς. Θέλω να πιστεύω δηλαδή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2010 στις 14:29 Η Sweet_Butterfly: #363 15-11-10 14:29 Αρχική Δημοσίευση από bibibo: Αγάπη , σεβασμό, κατανόηση , αγάπη και πάλι αγάπη .. πάρα πολύ αγάπη . Εγώ αυτά θέλω ,και νομίζω οι περισσότερες από εμάς. Θέλω να πιστεύω δηλαδή.. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ.... + τρυφερότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2010 στις 20:28 Η e-sofia έγραψε: #364 15-11-10 20:28 Κατανόηση είναι αυτό που ζητάει μια γυναίκα... όλα τα άλλα έρχονται... Είναι σημαντικό να καταλαβαίνει ο άντρας τι λες και να το κατανοεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fnou Πολύ δραστήριο μέλος Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 02:59 Η fnou έγραψε: #365 16-11-10 02:59 θα μιλησω για μενα γιατι καποιες αλλες γυναικες μπορει να ζητανε αλλα... θελω να με αποδεχτει ετσι οπως ειμαι και να μου δινει αγαπη! να με προσεχει και να μου εχει εμπιστοσυνη... αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 16:49 Ο Irodis έγραψε: #366 16-11-10 16:49 νομιζω ειπες οσα επρεπε να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:36 Ο Άγγελος έγραψε: #367 16-11-10 17:36 σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:40 Η Subject to change: #368 16-11-10 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Click για ανάπτυξη... Άντρα θέλουμε, όχι λαμπραντόρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:48 Ο Άγγελος έγραψε: #369 16-11-10 17:48 Άντρα θέλουμε, όχι λαμπραντόρ. Click για ανάπτυξη... παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:50 Η Subject to change: #370 16-11-10 17:50 Ok Dr. Freud, ο,τι πεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Η Ciela έγραψε: #371 16-11-10 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Click για ανάπτυξη... χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? (σορυ γ το οφ) και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 12:17 Ο Άγγελος έγραψε: #372 17-11-10 12:17 χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? Click για ανάπτυξη... μεσα επεσες.. και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... αυτες τις γυναικες ψαχνουμε και εμεις.. τα κριαρακια.. βεβαια τα να ειναι φυλακας και προστατης ο ανδρας τοσο ωστε να μην εμποδιζει και καταπιεζει τη γυναικα..αλλο φυλακας άγγελος αλλο δυναστης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:26 Ο Irodis έγραψε: #373 17-11-10 17:26 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:41 Ο Άγγελος έγραψε: #374 17-11-10 18:41 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Click για ανάπτυξη... ω ναι,,, τι φαντασιωσεις μπορει να εχει ενας ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:49 Ο Γιώργος έγραψε: #375 17-11-10 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Ο tsarachaf: #376 17-11-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Click για ανάπτυξη... Ο Αγγελος ηταν που εμαθε στον Πιτ Παπαδακο οσα ξερει ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:37 Η love_angel: #377 17-11-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:52 Ο tsarachaf: #378 17-11-10 20:52 Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Boom έγραψε: #379 17-11-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #380 17-11-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Click για ανάπτυξη... Ανα, γεια σου!!! Επισης... Στον ιδιο αντρα υπαρχει η περιπτωση αυτο που σας μαγευει, να σας απωθει κιολας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 217 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli euretra Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Ωρορα Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 AggelikiGr American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki pendejo Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Joji Δροσουλίτης Shadowban charmander Jim175 marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bibibo: Αγάπη , σεβασμό, κατανόηση , αγάπη και πάλι αγάπη .. πάρα πολύ αγάπη . Εγώ αυτά θέλω ,και νομίζω οι περισσότερες από εμάς. Θέλω να πιστεύω δηλαδή.. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ.... + τρυφερότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2010 στις 20:28 Η e-sofia έγραψε: #364 15-11-10 20:28 Κατανόηση είναι αυτό που ζητάει μια γυναίκα... όλα τα άλλα έρχονται... Είναι σημαντικό να καταλαβαίνει ο άντρας τι λες και να το κατανοεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fnou Πολύ δραστήριο μέλος Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 02:59 Η fnou έγραψε: #365 16-11-10 02:59 θα μιλησω για μενα γιατι καποιες αλλες γυναικες μπορει να ζητανε αλλα... θελω να με αποδεχτει ετσι οπως ειμαι και να μου δινει αγαπη! να με προσεχει και να μου εχει εμπιστοσυνη... αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 16:49 Ο Irodis έγραψε: #366 16-11-10 16:49 νομιζω ειπες οσα επρεπε να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:36 Ο Άγγελος έγραψε: #367 16-11-10 17:36 σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:40 Η Subject to change: #368 16-11-10 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Click για ανάπτυξη... Άντρα θέλουμε, όχι λαμπραντόρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:48 Ο Άγγελος έγραψε: #369 16-11-10 17:48 Άντρα θέλουμε, όχι λαμπραντόρ. Click για ανάπτυξη... παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:50 Η Subject to change: #370 16-11-10 17:50 Ok Dr. Freud, ο,τι πεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Η Ciela έγραψε: #371 16-11-10 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Click για ανάπτυξη... χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? (σορυ γ το οφ) και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 12:17 Ο Άγγελος έγραψε: #372 17-11-10 12:17 χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? Click για ανάπτυξη... μεσα επεσες.. και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... αυτες τις γυναικες ψαχνουμε και εμεις.. τα κριαρακια.. βεβαια τα να ειναι φυλακας και προστατης ο ανδρας τοσο ωστε να μην εμποδιζει και καταπιεζει τη γυναικα..αλλο φυλακας άγγελος αλλο δυναστης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:26 Ο Irodis έγραψε: #373 17-11-10 17:26 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:41 Ο Άγγελος έγραψε: #374 17-11-10 18:41 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Click για ανάπτυξη... ω ναι,,, τι φαντασιωσεις μπορει να εχει ενας ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:49 Ο Γιώργος έγραψε: #375 17-11-10 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Ο tsarachaf: #376 17-11-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Click για ανάπτυξη... Ο Αγγελος ηταν που εμαθε στον Πιτ Παπαδακο οσα ξερει ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:37 Η love_angel: #377 17-11-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:52 Ο tsarachaf: #378 17-11-10 20:52 Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Boom έγραψε: #379 17-11-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #380 17-11-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Click για ανάπτυξη... Ανα, γεια σου!!! Επισης... Στον ιδιο αντρα υπαρχει η περιπτωση αυτο που σας μαγευει, να σας απωθει κιολας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 217 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli euretra Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Ωρορα Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 AggelikiGr American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki pendejo Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Joji Δροσουλίτης Shadowban charmander Jim175 marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατανόηση είναι αυτό που ζητάει μια γυναίκα... όλα τα άλλα έρχονται... Είναι σημαντικό να καταλαβαίνει ο άντρας τι λες και να το κατανοεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou Πολύ δραστήριο μέλος Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 02:59 Η fnou έγραψε: #365 16-11-10 02:59 θα μιλησω για μενα γιατι καποιες αλλες γυναικες μπορει να ζητανε αλλα... θελω να με αποδεχτει ετσι οπως ειμαι και να μου δινει αγαπη! να με προσεχει και να μου εχει εμπιστοσυνη... αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 16:49 Ο Irodis έγραψε: #366 16-11-10 16:49 νομιζω ειπες οσα επρεπε να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:36 Ο Άγγελος έγραψε: #367 16-11-10 17:36 σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:40 Η Subject to change: #368 16-11-10 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Click για ανάπτυξη... Άντρα θέλουμε, όχι λαμπραντόρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:48 Ο Άγγελος έγραψε: #369 16-11-10 17:48 Άντρα θέλουμε, όχι λαμπραντόρ. Click για ανάπτυξη... παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:50 Η Subject to change: #370 16-11-10 17:50 Ok Dr. Freud, ο,τι πεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Η Ciela έγραψε: #371 16-11-10 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Click για ανάπτυξη... χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? (σορυ γ το οφ) και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 12:17 Ο Άγγελος έγραψε: #372 17-11-10 12:17 χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? Click για ανάπτυξη... μεσα επεσες.. και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... αυτες τις γυναικες ψαχνουμε και εμεις.. τα κριαρακια.. βεβαια τα να ειναι φυλακας και προστατης ο ανδρας τοσο ωστε να μην εμποδιζει και καταπιεζει τη γυναικα..αλλο φυλακας άγγελος αλλο δυναστης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:26 Ο Irodis έγραψε: #373 17-11-10 17:26 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:41 Ο Άγγελος έγραψε: #374 17-11-10 18:41 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Click για ανάπτυξη... ω ναι,,, τι φαντασιωσεις μπορει να εχει ενας ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:49 Ο Γιώργος έγραψε: #375 17-11-10 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Ο tsarachaf: #376 17-11-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Click για ανάπτυξη... Ο Αγγελος ηταν που εμαθε στον Πιτ Παπαδακο οσα ξερει ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:37 Η love_angel: #377 17-11-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:52 Ο tsarachaf: #378 17-11-10 20:52 Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Boom έγραψε: #379 17-11-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #380 17-11-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Click για ανάπτυξη... Ανα, γεια σου!!! Επισης... Στον ιδιο αντρα υπαρχει η περιπτωση αυτο που σας μαγευει, να σας απωθει κιολας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 217 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli euretra Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Ωρορα Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 AggelikiGr American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki pendejo Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Joji Δροσουλίτης Shadowban charmander Jim175 marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα μιλησω για μενα γιατι καποιες αλλες γυναικες μπορει να ζητανε αλλα... θελω να με αποδεχτει ετσι οπως ειμαι και να μου δινει αγαπη! να με προσεχει και να μου εχει εμπιστοσυνη... αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 16:49 Ο Irodis έγραψε: #366 16-11-10 16:49 νομιζω ειπες οσα επρεπε να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:36 Ο Άγγελος έγραψε: #367 16-11-10 17:36 σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:40 Η Subject to change: #368 16-11-10 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Click για ανάπτυξη... Άντρα θέλουμε, όχι λαμπραντόρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:48 Ο Άγγελος έγραψε: #369 16-11-10 17:48 Άντρα θέλουμε, όχι λαμπραντόρ. Click για ανάπτυξη... παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:50 Η Subject to change: #370 16-11-10 17:50 Ok Dr. Freud, ο,τι πεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Η Ciela έγραψε: #371 16-11-10 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Click για ανάπτυξη... χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? (σορυ γ το οφ) και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 12:17 Ο Άγγελος έγραψε: #372 17-11-10 12:17 χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? Click για ανάπτυξη... μεσα επεσες.. και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... αυτες τις γυναικες ψαχνουμε και εμεις.. τα κριαρακια.. βεβαια τα να ειναι φυλακας και προστατης ο ανδρας τοσο ωστε να μην εμποδιζει και καταπιεζει τη γυναικα..αλλο φυλακας άγγελος αλλο δυναστης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:26 Ο Irodis έγραψε: #373 17-11-10 17:26 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:41 Ο Άγγελος έγραψε: #374 17-11-10 18:41 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Click για ανάπτυξη... ω ναι,,, τι φαντασιωσεις μπορει να εχει ενας ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:49 Ο Γιώργος έγραψε: #375 17-11-10 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Ο tsarachaf: #376 17-11-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Click για ανάπτυξη... Ο Αγγελος ηταν που εμαθε στον Πιτ Παπαδακο οσα ξερει ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:37 Η love_angel: #377 17-11-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:52 Ο tsarachaf: #378 17-11-10 20:52 Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Boom έγραψε: #379 17-11-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #380 17-11-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Click για ανάπτυξη... Ανα, γεια σου!!! Επισης... Στον ιδιο αντρα υπαρχει η περιπτωση αυτο που σας μαγευει, να σας απωθει κιολας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 217 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli euretra Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Ωρορα Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 AggelikiGr American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki pendejo Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Joji Δροσουλίτης Shadowban charmander Jim175 marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νομιζω ειπες οσα επρεπε να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:36 Ο Άγγελος έγραψε: #367 16-11-10 17:36 σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:40 Η Subject to change: #368 16-11-10 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Click για ανάπτυξη... Άντρα θέλουμε, όχι λαμπραντόρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:48 Ο Άγγελος έγραψε: #369 16-11-10 17:48 Άντρα θέλουμε, όχι λαμπραντόρ. Click για ανάπτυξη... παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:50 Η Subject to change: #370 16-11-10 17:50 Ok Dr. Freud, ο,τι πεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Η Ciela έγραψε: #371 16-11-10 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Click για ανάπτυξη... χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? (σορυ γ το οφ) και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 12:17 Ο Άγγελος έγραψε: #372 17-11-10 12:17 χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? Click για ανάπτυξη... μεσα επεσες.. και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... αυτες τις γυναικες ψαχνουμε και εμεις.. τα κριαρακια.. βεβαια τα να ειναι φυλακας και προστατης ο ανδρας τοσο ωστε να μην εμποδιζει και καταπιεζει τη γυναικα..αλλο φυλακας άγγελος αλλο δυναστης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:26 Ο Irodis έγραψε: #373 17-11-10 17:26 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:41 Ο Άγγελος έγραψε: #374 17-11-10 18:41 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Click για ανάπτυξη... ω ναι,,, τι φαντασιωσεις μπορει να εχει ενας ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:49 Ο Γιώργος έγραψε: #375 17-11-10 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Ο tsarachaf: #376 17-11-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Click για ανάπτυξη... Ο Αγγελος ηταν που εμαθε στον Πιτ Παπαδακο οσα ξερει ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:37 Η love_angel: #377 17-11-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:52 Ο tsarachaf: #378 17-11-10 20:52 Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Boom έγραψε: #379 17-11-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #380 17-11-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Click για ανάπτυξη... Ανα, γεια σου!!! Επισης... Στον ιδιο αντρα υπαρχει η περιπτωση αυτο που σας μαγευει, να σας απωθει κιολας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 217 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli euretra Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Ωρορα Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 AggelikiGr American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki pendejo Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Joji Δροσουλίτης Shadowban charmander Jim175 marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:40 Η Subject to change: #368 16-11-10 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Click για ανάπτυξη... Άντρα θέλουμε, όχι λαμπραντόρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:48 Ο Άγγελος έγραψε: #369 16-11-10 17:48 Άντρα θέλουμε, όχι λαμπραντόρ. Click για ανάπτυξη... παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:50 Η Subject to change: #370 16-11-10 17:50 Ok Dr. Freud, ο,τι πεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Η Ciela έγραψε: #371 16-11-10 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Click για ανάπτυξη... χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? (σορυ γ το οφ) και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 12:17 Ο Άγγελος έγραψε: #372 17-11-10 12:17 χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? Click για ανάπτυξη... μεσα επεσες.. και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... αυτες τις γυναικες ψαχνουμε και εμεις.. τα κριαρακια.. βεβαια τα να ειναι φυλακας και προστατης ο ανδρας τοσο ωστε να μην εμποδιζει και καταπιεζει τη γυναικα..αλλο φυλακας άγγελος αλλο δυναστης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:26 Ο Irodis έγραψε: #373 17-11-10 17:26 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:41 Ο Άγγελος έγραψε: #374 17-11-10 18:41 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Click για ανάπτυξη... ω ναι,,, τι φαντασιωσεις μπορει να εχει ενας ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:49 Ο Γιώργος έγραψε: #375 17-11-10 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Ο tsarachaf: #376 17-11-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Click για ανάπτυξη... Ο Αγγελος ηταν που εμαθε στον Πιτ Παπαδακο οσα ξερει ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:37 Η love_angel: #377 17-11-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:52 Ο tsarachaf: #378 17-11-10 20:52 Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Boom έγραψε: #379 17-11-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #380 17-11-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Click για ανάπτυξη... Ανα, γεια σου!!! Επισης... Στον ιδιο αντρα υπαρχει η περιπτωση αυτο που σας μαγευει, να σας απωθει κιολας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 217 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli euretra Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Ωρορα Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 AggelikiGr American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki pendejo Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Joji Δροσουλίτης Shadowban charmander Jim175 marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Click για ανάπτυξη... Άντρα θέλουμε, όχι λαμπραντόρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:48 Ο Άγγελος έγραψε: #369 16-11-10 17:48 Άντρα θέλουμε, όχι λαμπραντόρ. Click για ανάπτυξη... παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:50 Η Subject to change: #370 16-11-10 17:50 Ok Dr. Freud, ο,τι πεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Η Ciela έγραψε: #371 16-11-10 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Click για ανάπτυξη... χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? (σορυ γ το οφ) και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 12:17 Ο Άγγελος έγραψε: #372 17-11-10 12:17 χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? Click για ανάπτυξη... μεσα επεσες.. και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... αυτες τις γυναικες ψαχνουμε και εμεις.. τα κριαρακια.. βεβαια τα να ειναι φυλακας και προστατης ο ανδρας τοσο ωστε να μην εμποδιζει και καταπιεζει τη γυναικα..αλλο φυλακας άγγελος αλλο δυναστης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:26 Ο Irodis έγραψε: #373 17-11-10 17:26 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:41 Ο Άγγελος έγραψε: #374 17-11-10 18:41 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Click για ανάπτυξη... ω ναι,,, τι φαντασιωσεις μπορει να εχει ενας ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:49 Ο Γιώργος έγραψε: #375 17-11-10 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Ο tsarachaf: #376 17-11-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Click για ανάπτυξη... Ο Αγγελος ηταν που εμαθε στον Πιτ Παπαδακο οσα ξερει ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:37 Η love_angel: #377 17-11-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:52 Ο tsarachaf: #378 17-11-10 20:52 Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Boom έγραψε: #379 17-11-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #380 17-11-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Click για ανάπτυξη... Ανα, γεια σου!!! Επισης... Στον ιδιο αντρα υπαρχει η περιπτωση αυτο που σας μαγευει, να σας απωθει κιολας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 217 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli euretra Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Ωρορα Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 AggelikiGr American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki pendejo Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Joji Δροσουλίτης Shadowban charmander Jim175 marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντρα θέλουμε, όχι λαμπραντόρ. Click για ανάπτυξη... παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 17:50 Η Subject to change: #370 16-11-10 17:50 Ok Dr. Freud, ο,τι πεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Η Ciela έγραψε: #371 16-11-10 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Click για ανάπτυξη... χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? (σορυ γ το οφ) και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 12:17 Ο Άγγελος έγραψε: #372 17-11-10 12:17 χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? Click για ανάπτυξη... μεσα επεσες.. και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... αυτες τις γυναικες ψαχνουμε και εμεις.. τα κριαρακια.. βεβαια τα να ειναι φυλακας και προστατης ο ανδρας τοσο ωστε να μην εμποδιζει και καταπιεζει τη γυναικα..αλλο φυλακας άγγελος αλλο δυναστης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:26 Ο Irodis έγραψε: #373 17-11-10 17:26 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:41 Ο Άγγελος έγραψε: #374 17-11-10 18:41 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Click για ανάπτυξη... ω ναι,,, τι φαντασιωσεις μπορει να εχει ενας ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:49 Ο Γιώργος έγραψε: #375 17-11-10 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Ο tsarachaf: #376 17-11-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Click για ανάπτυξη... Ο Αγγελος ηταν που εμαθε στον Πιτ Παπαδακο οσα ξερει ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:37 Η love_angel: #377 17-11-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:52 Ο tsarachaf: #378 17-11-10 20:52 Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Boom έγραψε: #379 17-11-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #380 17-11-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Click για ανάπτυξη... Ανα, γεια σου!!! Επισης... Στον ιδιο αντρα υπαρχει η περιπτωση αυτο που σας μαγευει, να σας απωθει κιολας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 217 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli euretra Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Ωρορα Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 AggelikiGr American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki pendejo Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Joji Δροσουλίτης Shadowban charmander Jim175 marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ok Dr. Freud, ο,τι πεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 23:25 Η Ciela έγραψε: #371 16-11-10 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Click για ανάπτυξη... χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? (σορυ γ το οφ) και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 12:17 Ο Άγγελος έγραψε: #372 17-11-10 12:17 χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? Click για ανάπτυξη... μεσα επεσες.. και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... αυτες τις γυναικες ψαχνουμε και εμεις.. τα κριαρακια.. βεβαια τα να ειναι φυλακας και προστατης ο ανδρας τοσο ωστε να μην εμποδιζει και καταπιεζει τη γυναικα..αλλο φυλακας άγγελος αλλο δυναστης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:26 Ο Irodis έγραψε: #373 17-11-10 17:26 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:41 Ο Άγγελος έγραψε: #374 17-11-10 18:41 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Click για ανάπτυξη... ω ναι,,, τι φαντασιωσεις μπορει να εχει ενας ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:49 Ο Γιώργος έγραψε: #375 17-11-10 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Ο tsarachaf: #376 17-11-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Click για ανάπτυξη... Ο Αγγελος ηταν που εμαθε στον Πιτ Παπαδακο οσα ξερει ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:37 Η love_angel: #377 17-11-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:52 Ο tsarachaf: #378 17-11-10 20:52 Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Boom έγραψε: #379 17-11-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #380 17-11-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Click για ανάπτυξη... Ανα, γεια σου!!! Επισης... Στον ιδιο αντρα υπαρχει η περιπτωση αυτο που σας μαγευει, να σας απωθει κιολας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 217 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli euretra Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Ωρορα Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 AggelikiGr American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki pendejo Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Joji Δροσουλίτης Shadowban charmander Jim175 marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σας αρεσει να ειναι προστατης? ιπποτης? φυλακας παντα για εσας? Click για ανάπτυξη... χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? (σορυ γ το οφ) και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 12:17 Ο Άγγελος έγραψε: #372 17-11-10 12:17 χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? Click για ανάπτυξη... μεσα επεσες.. και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... αυτες τις γυναικες ψαχνουμε και εμεις.. τα κριαρακια.. βεβαια τα να ειναι φυλακας και προστατης ο ανδρας τοσο ωστε να μην εμποδιζει και καταπιεζει τη γυναικα..αλλο φυλακας άγγελος αλλο δυναστης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:26 Ο Irodis έγραψε: #373 17-11-10 17:26 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:41 Ο Άγγελος έγραψε: #374 17-11-10 18:41 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Click για ανάπτυξη... ω ναι,,, τι φαντασιωσεις μπορει να εχει ενας ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:49 Ο Γιώργος έγραψε: #375 17-11-10 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Ο tsarachaf: #376 17-11-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Click για ανάπτυξη... Ο Αγγελος ηταν που εμαθε στον Πιτ Παπαδακο οσα ξερει ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:37 Η love_angel: #377 17-11-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:52 Ο tsarachaf: #378 17-11-10 20:52 Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Boom έγραψε: #379 17-11-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #380 17-11-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Click για ανάπτυξη... Ανα, γεια σου!!! Επισης... Στον ιδιο αντρα υπαρχει η περιπτωση αυτο που σας μαγευει, να σας απωθει κιολας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 217 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli euretra Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Ωρορα Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 AggelikiGr American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki pendejo Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Joji Δροσουλίτης Shadowban charmander Jim175 marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχα μολις μου ρθε φλασια απο ενα αλλο τοπικ οτι είσαι κριαρακι. μα αυτο τωρα είναι συμπτωση? Click για ανάπτυξη... μεσα επεσες.. και ναι σε μερικες απο μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... αυτες τις γυναικες ψαχνουμε και εμεις.. τα κριαρακια.. βεβαια τα να ειναι φυλακας και προστατης ο ανδρας τοσο ωστε να μην εμποδιζει και καταπιεζει τη γυναικα..αλλο φυλακας άγγελος αλλο δυναστης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:26 Ο Irodis έγραψε: #373 17-11-10 17:26 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:41 Ο Άγγελος έγραψε: #374 17-11-10 18:41 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Click για ανάπτυξη... ω ναι,,, τι φαντασιωσεις μπορει να εχει ενας ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:49 Ο Γιώργος έγραψε: #375 17-11-10 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Ο tsarachaf: #376 17-11-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Click για ανάπτυξη... Ο Αγγελος ηταν που εμαθε στον Πιτ Παπαδακο οσα ξερει ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:37 Η love_angel: #377 17-11-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:52 Ο tsarachaf: #378 17-11-10 20:52 Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Boom έγραψε: #379 17-11-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #380 17-11-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Click για ανάπτυξη... Ανα, γεια σου!!! Επισης... Στον ιδιο αντρα υπαρχει η περιπτωση αυτο που σας μαγευει, να σας απωθει κιολας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 217 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli euretra Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Ωρορα Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 AggelikiGr American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki pendejo Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Joji Δροσουλίτης Shadowban charmander Jim175 marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:41 Ο Άγγελος έγραψε: #374 17-11-10 18:41 φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Click για ανάπτυξη... ω ναι,,, τι φαντασιωσεις μπορει να εχει ενας ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:49 Ο Γιώργος έγραψε: #375 17-11-10 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Ο tsarachaf: #376 17-11-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Click για ανάπτυξη... Ο Αγγελος ηταν που εμαθε στον Πιτ Παπαδακο οσα ξερει ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:37 Η love_angel: #377 17-11-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:52 Ο tsarachaf: #378 17-11-10 20:52 Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Boom έγραψε: #379 17-11-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #380 17-11-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Click για ανάπτυξη... Ανα, γεια σου!!! Επισης... Στον ιδιο αντρα υπαρχει η περιπτωση αυτο που σας μαγευει, να σας απωθει κιολας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 217 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli euretra Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Ωρορα Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 AggelikiGr American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki pendejo Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Joji Δροσουλίτης Shadowban charmander Jim175 marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
φυλακας αγγελος εξ ουρανου!! Click για ανάπτυξη... ω ναι,,, τι φαντασιωσεις μπορει να εχει ενας ανθρωπος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:49 Ο Γιώργος έγραψε: #375 17-11-10 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Ο tsarachaf: #376 17-11-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Click για ανάπτυξη... Ο Αγγελος ηταν που εμαθε στον Πιτ Παπαδακο οσα ξερει ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:37 Η love_angel: #377 17-11-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:52 Ο tsarachaf: #378 17-11-10 20:52 Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Boom έγραψε: #379 17-11-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #380 17-11-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Click για ανάπτυξη... Ανα, γεια σου!!! Επισης... Στον ιδιο αντρα υπαρχει η περιπτωση αυτο που σας μαγευει, να σας απωθει κιολας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 217 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli euretra Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Ωρορα Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 AggelikiGr American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki pendejo Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Joji Δροσουλίτης Shadowban charmander Jim175 marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Ο tsarachaf: #376 17-11-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Click για ανάπτυξη... Ο Αγγελος ηταν που εμαθε στον Πιτ Παπαδακο οσα ξερει ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:37 Η love_angel: #377 17-11-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:52 Ο tsarachaf: #378 17-11-10 20:52 Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Boom έγραψε: #379 17-11-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #380 17-11-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Click για ανάπτυξη... Ανα, γεια σου!!! Επισης... Στον ιδιο αντρα υπαρχει η περιπτωση αυτο που σας μαγευει, να σας απωθει κιολας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 217 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli euretra Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Ωρορα Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 AggelikiGr American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki pendejo Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Joji Δροσουλίτης Shadowban charmander Jim175 marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Κι εσύ πού ξέρεις τι θέλουν; Ρώτησες τον Πιτ Παπαδάκο ή έκανες και γυναίκα; Click για ανάπτυξη... Ο Αγγελος ηταν που εμαθε στον Πιτ Παπαδακο οσα ξερει ρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:37 Η love_angel: #377 17-11-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:52 Ο tsarachaf: #378 17-11-10 20:52 Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Boom έγραψε: #379 17-11-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #380 17-11-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Click για ανάπτυξη... Ανα, γεια σου!!! Επισης... Στον ιδιο αντρα υπαρχει η περιπτωση αυτο που σας μαγευει, να σας απωθει κιολας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 217 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli euretra Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Ωρορα Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 AggelikiGr American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki pendejo Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Joji Δροσουλίτης Shadowban charmander Jim175 marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: παντα να διαφωνουμε.. γιατι? αφου θελετε να νιωθετε ασφαλεις με εναν ανδρα..μεσας σας βαθια,,αυτο ζητατε .. γιατι ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτητε δημοσιως? (δεν θα μειωθειτε ως χειραφετημενες και ανεξαρτητες γυναικες..μη φοβαστε..) Click για ανάπτυξη... Και εγώ κάτι τέτοιο θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 20:52 Ο tsarachaf: #378 17-11-10 20:52 Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Boom έγραψε: #379 17-11-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #380 17-11-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Click για ανάπτυξη... Ανα, γεια σου!!! Επισης... Στον ιδιο αντρα υπαρχει η περιπτωση αυτο που σας μαγευει, να σας απωθει κιολας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 217 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli euretra Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Ωρορα Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 AggelikiGr American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki pendejo Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Joji Δροσουλίτης Shadowban charmander Jim175 marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:36 Ο Boom έγραψε: #379 17-11-10 21:36 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #380 17-11-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Click για ανάπτυξη... Ανα, γεια σου!!! Επισης... Στον ιδιο αντρα υπαρχει η περιπτωση αυτο που σας μαγευει, να σας απωθει κιολας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ερωτηση προς τις γυναικες: Ειστε σιγουρες οτι ξερετε πως τον θελετε τον αντρα??? Click για ανάπτυξη... Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 21:38 Ο tsarachaf: #380 17-11-10 21:38 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Click για ανάπτυξη... Ανα, γεια σου!!! Επισης... Στον ιδιο αντρα υπαρχει η περιπτωση αυτο που σας μαγευει, να σας απωθει κιολας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από theodora: Τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο πιστεύω. Στον Χ μπορεί να μας μαγέψει αυτό ενώ στον Ψ το άλλο. Click για ανάπτυξη... Ανα, γεια σου!!! Επισης... Στον ιδιο αντρα υπαρχει η περιπτωση αυτο που σας μαγευει, να σας απωθει κιολας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.