rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2012 στις 11:58 Η rakels έγραψε: #481 11-06-12 11:58 όπως λέει και ένα τραγούδι..: So what are we looking for, someone we just can't ignore.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιουνίου 2012 Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 02:09 Ο Jimaraz97: #482 07-10-12 02:09 γεια σας παιδια τον τελευταιο καιρο με βασανιζει η απορια τι ελκυει τις κοπελες? κθως βλεπω κατι ατομα τα οποια ειναι σχετικα ομορφα ενταξει οχι και κατι το ιδιαιτερο και ελκυουν πολλεσ κοπελες.. Πως το καταφερνουν αυτο και πως μπορω να το επιχειρησω καιγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyeshine Νεοφερμένο μέλος Ο eyeshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 02:58 Ο eyeshine έγραψε: #483 07-10-12 02:58 Αν έχεις γερή τσέπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 10:39 Η kit-kat έγραψε: #484 07-10-12 10:39 οι κοπέλες ελκύονται από πολλά, είναι ανάλογα και με τη κάθε κοπέλα!εμένα προσωπικά δεν με ελκύει ποτέ η εξωτερική εμφάνιση,βεβαίως τη προσέχω αλλα δεν είναι αυτή που με κάνει να προχωρίσω σε κάτι παραπάνω!κοιτάω το μυαλό,το χιούμορ...αυτά!τωρα υπάρχουν και κοπέλες που βάζουν την εμφάνιση πάνω από όλα,ειδικά στην εφηβεία!πάντως μια κάλη εμφάνιση πρέπει να χει και το αντίστοιχο πνεύμα για να κρατήσει κάποιον κοντά του!αυτή την άποψη έχω..μπορει να κάνω και λάθος φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:28 Ο Βλα έγραψε: #485 07-10-12 11:28 Εγώ πιστεύω ότι περισσότερο μετράει το στυλ! Αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:47 Ο Jimaraz97: #486 07-10-12 11:47 στυλ εννοοντας το παντελονακι το σολινα και τη μπλουζα την ετνισ η τη ντισι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:04 Ο Βλα έγραψε: #487 07-10-12 12:04 Ε δεν ξέρω πως να το εξηγήσω! Αλλά σίγουρα όχι το στυλ με την έννοια ποζερί και έτσι! Εννοώ ένα δικό σου τρόπο ρε παιδί μου!! Μοναδικό! (Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:28 Η just smile!: #488 07-10-12 12:28 Υπάρχουν διάφοροι τυποι που αρεσουν στα κοριτσια.Ας πούμε εμένα μου αρεσει ο αλλος να ειναι εμφανισιακα γλυκουλης οχι πολυ γλυκαναλατος,η συμπεριφορα του ................να κανει βλακειουλες αλλα αν χρειαστει να μιλαει σοβαρα να εχει χιουμος κοσμοθεωρια να εχει διαβασει κατιτι και οπωσδιποτε να ακουει ροκ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:54 Ο theio_vrefos: #489 07-10-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: γεια σας παιδια τον τελευταιο καιρο με βασανιζει η απορια τι ελκυει τις κοπελες? κθως βλεπω κατι ατομα τα οποια ειναι σχετικα ομορφα ενταξει οχι και κατι το ιδιαιτερο και ελκυουν πολλεσ κοπελες.. Πως το καταφερνουν αυτο και πως μπορω να το επιχειρησω καιγω?? Click για ανάπτυξη... Ότι ελκύει τους άντρες ελκύει και τις γυναίκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 13:02 Ο Βλα έγραψε: #490 07-10-12 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Υπάρχουν διάφοροι τυποι που αρεσουν στα κοριτσια.Ας πούμε εμένα μου αρεσει ο αλλος να ειναι εμφανισιακα γλυκουλης οχι πολυ γλυκαναλατος,η συμπεριφορα του ................να κανει βλακειουλες αλλα αν χρειαστει να μιλαει σοβαρα να εχει χιουμος κοσμοθεωρια να εχει διαβασει κατιτι και οπωσδιποτε να ακουει ροκ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως, αυτά είναι τα πιο γαμάτα κρητήρια!! Γουέλ νταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:04 Ο grayxx έγραψε: #491 07-10-12 14:04 https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:34 Ο Jimaraz97: #492 28-10-12 00:34 Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Σημείωση Συντονιστή:Τα μηνύματα #492-506 προήλθαν έπειτα απο συγχώνευση με το θέμα:" τι κοιταν οι κοπελες στα αγορια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Οκτωβρίου 2012 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Ο Mercury έγραψε: #493 28-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 03:23 Ο diotima έγραψε: #494 28-10-12 03:23 Ποσο χοντρο ειναι το...πορτοφολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 16:27 Η just smile!: #495 28-10-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Click για ανάπτυξη... Άκου και τον mercury.Κατι ξερει..Και μην συγκρινεις το fb με την πραγματικοτητα...........Κοιτα τι γινεται στο σχολειο και αμα εχει καμια σχεση με το τι γινεται στο fb,γραψε μου.Αλλα και να χει ακομη καλυτεραΣημαινει πως οι εφηβοι του 21ου αιωνα δεν μενουν μονο στην εξωτερικη εμφανιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 17:43 Η ανθηδρ έγραψε: #496 28-10-12 17:43 βασικα δν κοιταμε μονο εμφανιση φυσικα..εχει σημασια και ο χαρακτηρας, ο τροπος που μας προσεγγιζετε και τετοια οσο για εκεινους που λες πως εχουν πολλα λαικ εντα3ει στο φβ γινεται της τρελης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:27 Ο Jimaraz97: #497 28-10-12 18:27 Παιζει ρολο λετε και το αν βοηθαμε στις δυσκολες στιγμες σας?? γιατι εχω παρατηρησει οτι παιζει ρολο αλλα θελω να σιγουρευτω.. χΔΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ανθηδρ έγραψε: #498 28-10-12 18:39 ναι παιζει ρολο πολλα παιζουν ρολο βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:00 Ο grayxx έγραψε: #499 28-10-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Τα like δειχνουν ποσο δημοφηλης ειναι καποιος και οχι απαραιτητα ποσο ελκυστικος ειναι για αυτο και βλεπεις και ασχημουλες-ληδες να εχουν και 300 και 400 like. Μετα δες εδω για το τι τραβαει τις γυναικες https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 21:51 Η Cassiopeia: #500 28-10-12 21:51 Το παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου..και να έχεις μοναδικό στυλ..αυτό είναι που τραβάει τα κορίτσια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 218 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo Ωρορα Dmzk Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 Angelikaaa American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Δροσουλίτης Shadowban charmander marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όπως λέει και ένα τραγούδι..: So what are we looking for, someone we just can't ignore.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 02:09 Ο Jimaraz97: #482 07-10-12 02:09 γεια σας παιδια τον τελευταιο καιρο με βασανιζει η απορια τι ελκυει τις κοπελες? κθως βλεπω κατι ατομα τα οποια ειναι σχετικα ομορφα ενταξει οχι και κατι το ιδιαιτερο και ελκυουν πολλεσ κοπελες.. Πως το καταφερνουν αυτο και πως μπορω να το επιχειρησω καιγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eyeshine Νεοφερμένο μέλος Ο eyeshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 02:58 Ο eyeshine έγραψε: #483 07-10-12 02:58 Αν έχεις γερή τσέπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 10:39 Η kit-kat έγραψε: #484 07-10-12 10:39 οι κοπέλες ελκύονται από πολλά, είναι ανάλογα και με τη κάθε κοπέλα!εμένα προσωπικά δεν με ελκύει ποτέ η εξωτερική εμφάνιση,βεβαίως τη προσέχω αλλα δεν είναι αυτή που με κάνει να προχωρίσω σε κάτι παραπάνω!κοιτάω το μυαλό,το χιούμορ...αυτά!τωρα υπάρχουν και κοπέλες που βάζουν την εμφάνιση πάνω από όλα,ειδικά στην εφηβεία!πάντως μια κάλη εμφάνιση πρέπει να χει και το αντίστοιχο πνεύμα για να κρατήσει κάποιον κοντά του!αυτή την άποψη έχω..μπορει να κάνω και λάθος φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:28 Ο Βλα έγραψε: #485 07-10-12 11:28 Εγώ πιστεύω ότι περισσότερο μετράει το στυλ! Αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:47 Ο Jimaraz97: #486 07-10-12 11:47 στυλ εννοοντας το παντελονακι το σολινα και τη μπλουζα την ετνισ η τη ντισι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:04 Ο Βλα έγραψε: #487 07-10-12 12:04 Ε δεν ξέρω πως να το εξηγήσω! Αλλά σίγουρα όχι το στυλ με την έννοια ποζερί και έτσι! Εννοώ ένα δικό σου τρόπο ρε παιδί μου!! Μοναδικό! (Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:28 Η just smile!: #488 07-10-12 12:28 Υπάρχουν διάφοροι τυποι που αρεσουν στα κοριτσια.Ας πούμε εμένα μου αρεσει ο αλλος να ειναι εμφανισιακα γλυκουλης οχι πολυ γλυκαναλατος,η συμπεριφορα του ................να κανει βλακειουλες αλλα αν χρειαστει να μιλαει σοβαρα να εχει χιουμος κοσμοθεωρια να εχει διαβασει κατιτι και οπωσδιποτε να ακουει ροκ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:54 Ο theio_vrefos: #489 07-10-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: γεια σας παιδια τον τελευταιο καιρο με βασανιζει η απορια τι ελκυει τις κοπελες? κθως βλεπω κατι ατομα τα οποια ειναι σχετικα ομορφα ενταξει οχι και κατι το ιδιαιτερο και ελκυουν πολλεσ κοπελες.. Πως το καταφερνουν αυτο και πως μπορω να το επιχειρησω καιγω?? Click για ανάπτυξη... Ότι ελκύει τους άντρες ελκύει και τις γυναίκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 13:02 Ο Βλα έγραψε: #490 07-10-12 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Υπάρχουν διάφοροι τυποι που αρεσουν στα κοριτσια.Ας πούμε εμένα μου αρεσει ο αλλος να ειναι εμφανισιακα γλυκουλης οχι πολυ γλυκαναλατος,η συμπεριφορα του ................να κανει βλακειουλες αλλα αν χρειαστει να μιλαει σοβαρα να εχει χιουμος κοσμοθεωρια να εχει διαβασει κατιτι και οπωσδιποτε να ακουει ροκ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως, αυτά είναι τα πιο γαμάτα κρητήρια!! Γουέλ νταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:04 Ο grayxx έγραψε: #491 07-10-12 14:04 https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:34 Ο Jimaraz97: #492 28-10-12 00:34 Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Σημείωση Συντονιστή:Τα μηνύματα #492-506 προήλθαν έπειτα απο συγχώνευση με το θέμα:" τι κοιταν οι κοπελες στα αγορια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Οκτωβρίου 2012 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Ο Mercury έγραψε: #493 28-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 03:23 Ο diotima έγραψε: #494 28-10-12 03:23 Ποσο χοντρο ειναι το...πορτοφολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 16:27 Η just smile!: #495 28-10-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Click για ανάπτυξη... Άκου και τον mercury.Κατι ξερει..Και μην συγκρινεις το fb με την πραγματικοτητα...........Κοιτα τι γινεται στο σχολειο και αμα εχει καμια σχεση με το τι γινεται στο fb,γραψε μου.Αλλα και να χει ακομη καλυτεραΣημαινει πως οι εφηβοι του 21ου αιωνα δεν μενουν μονο στην εξωτερικη εμφανιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 17:43 Η ανθηδρ έγραψε: #496 28-10-12 17:43 βασικα δν κοιταμε μονο εμφανιση φυσικα..εχει σημασια και ο χαρακτηρας, ο τροπος που μας προσεγγιζετε και τετοια οσο για εκεινους που λες πως εχουν πολλα λαικ εντα3ει στο φβ γινεται της τρελης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:27 Ο Jimaraz97: #497 28-10-12 18:27 Παιζει ρολο λετε και το αν βοηθαμε στις δυσκολες στιγμες σας?? γιατι εχω παρατηρησει οτι παιζει ρολο αλλα θελω να σιγουρευτω.. χΔΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ανθηδρ έγραψε: #498 28-10-12 18:39 ναι παιζει ρολο πολλα παιζουν ρολο βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:00 Ο grayxx έγραψε: #499 28-10-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Τα like δειχνουν ποσο δημοφηλης ειναι καποιος και οχι απαραιτητα ποσο ελκυστικος ειναι για αυτο και βλεπεις και ασχημουλες-ληδες να εχουν και 300 και 400 like. Μετα δες εδω για το τι τραβαει τις γυναικες https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 21:51 Η Cassiopeia: #500 28-10-12 21:51 Το παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου..και να έχεις μοναδικό στυλ..αυτό είναι που τραβάει τα κορίτσια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 218 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo Ωρορα Dmzk Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 Angelikaaa American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Δροσουλίτης Shadowban charmander marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας παιδια τον τελευταιο καιρο με βασανιζει η απορια τι ελκυει τις κοπελες? κθως βλεπω κατι ατομα τα οποια ειναι σχετικα ομορφα ενταξει οχι και κατι το ιδιαιτερο και ελκυουν πολλεσ κοπελες.. Πως το καταφερνουν αυτο και πως μπορω να το επιχειρησω καιγω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eyeshine Νεοφερμένο μέλος Ο eyeshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 02:58 Ο eyeshine έγραψε: #483 07-10-12 02:58 Αν έχεις γερή τσέπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 10:39 Η kit-kat έγραψε: #484 07-10-12 10:39 οι κοπέλες ελκύονται από πολλά, είναι ανάλογα και με τη κάθε κοπέλα!εμένα προσωπικά δεν με ελκύει ποτέ η εξωτερική εμφάνιση,βεβαίως τη προσέχω αλλα δεν είναι αυτή που με κάνει να προχωρίσω σε κάτι παραπάνω!κοιτάω το μυαλό,το χιούμορ...αυτά!τωρα υπάρχουν και κοπέλες που βάζουν την εμφάνιση πάνω από όλα,ειδικά στην εφηβεία!πάντως μια κάλη εμφάνιση πρέπει να χει και το αντίστοιχο πνεύμα για να κρατήσει κάποιον κοντά του!αυτή την άποψη έχω..μπορει να κάνω και λάθος φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:28 Ο Βλα έγραψε: #485 07-10-12 11:28 Εγώ πιστεύω ότι περισσότερο μετράει το στυλ! Αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:47 Ο Jimaraz97: #486 07-10-12 11:47 στυλ εννοοντας το παντελονακι το σολινα και τη μπλουζα την ετνισ η τη ντισι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:04 Ο Βλα έγραψε: #487 07-10-12 12:04 Ε δεν ξέρω πως να το εξηγήσω! Αλλά σίγουρα όχι το στυλ με την έννοια ποζερί και έτσι! Εννοώ ένα δικό σου τρόπο ρε παιδί μου!! Μοναδικό! (Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:28 Η just smile!: #488 07-10-12 12:28 Υπάρχουν διάφοροι τυποι που αρεσουν στα κοριτσια.Ας πούμε εμένα μου αρεσει ο αλλος να ειναι εμφανισιακα γλυκουλης οχι πολυ γλυκαναλατος,η συμπεριφορα του ................να κανει βλακειουλες αλλα αν χρειαστει να μιλαει σοβαρα να εχει χιουμος κοσμοθεωρια να εχει διαβασει κατιτι και οπωσδιποτε να ακουει ροκ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:54 Ο theio_vrefos: #489 07-10-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: γεια σας παιδια τον τελευταιο καιρο με βασανιζει η απορια τι ελκυει τις κοπελες? κθως βλεπω κατι ατομα τα οποια ειναι σχετικα ομορφα ενταξει οχι και κατι το ιδιαιτερο και ελκυουν πολλεσ κοπελες.. Πως το καταφερνουν αυτο και πως μπορω να το επιχειρησω καιγω?? Click για ανάπτυξη... Ότι ελκύει τους άντρες ελκύει και τις γυναίκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 13:02 Ο Βλα έγραψε: #490 07-10-12 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Υπάρχουν διάφοροι τυποι που αρεσουν στα κοριτσια.Ας πούμε εμένα μου αρεσει ο αλλος να ειναι εμφανισιακα γλυκουλης οχι πολυ γλυκαναλατος,η συμπεριφορα του ................να κανει βλακειουλες αλλα αν χρειαστει να μιλαει σοβαρα να εχει χιουμος κοσμοθεωρια να εχει διαβασει κατιτι και οπωσδιποτε να ακουει ροκ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως, αυτά είναι τα πιο γαμάτα κρητήρια!! Γουέλ νταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:04 Ο grayxx έγραψε: #491 07-10-12 14:04 https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:34 Ο Jimaraz97: #492 28-10-12 00:34 Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Σημείωση Συντονιστή:Τα μηνύματα #492-506 προήλθαν έπειτα απο συγχώνευση με το θέμα:" τι κοιταν οι κοπελες στα αγορια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Οκτωβρίου 2012 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Ο Mercury έγραψε: #493 28-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 03:23 Ο diotima έγραψε: #494 28-10-12 03:23 Ποσο χοντρο ειναι το...πορτοφολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 16:27 Η just smile!: #495 28-10-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Click για ανάπτυξη... Άκου και τον mercury.Κατι ξερει..Και μην συγκρινεις το fb με την πραγματικοτητα...........Κοιτα τι γινεται στο σχολειο και αμα εχει καμια σχεση με το τι γινεται στο fb,γραψε μου.Αλλα και να χει ακομη καλυτεραΣημαινει πως οι εφηβοι του 21ου αιωνα δεν μενουν μονο στην εξωτερικη εμφανιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 17:43 Η ανθηδρ έγραψε: #496 28-10-12 17:43 βασικα δν κοιταμε μονο εμφανιση φυσικα..εχει σημασια και ο χαρακτηρας, ο τροπος που μας προσεγγιζετε και τετοια οσο για εκεινους που λες πως εχουν πολλα λαικ εντα3ει στο φβ γινεται της τρελης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:27 Ο Jimaraz97: #497 28-10-12 18:27 Παιζει ρολο λετε και το αν βοηθαμε στις δυσκολες στιγμες σας?? γιατι εχω παρατηρησει οτι παιζει ρολο αλλα θελω να σιγουρευτω.. χΔΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ανθηδρ έγραψε: #498 28-10-12 18:39 ναι παιζει ρολο πολλα παιζουν ρολο βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:00 Ο grayxx έγραψε: #499 28-10-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Τα like δειχνουν ποσο δημοφηλης ειναι καποιος και οχι απαραιτητα ποσο ελκυστικος ειναι για αυτο και βλεπεις και ασχημουλες-ληδες να εχουν και 300 και 400 like. Μετα δες εδω για το τι τραβαει τις γυναικες https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 21:51 Η Cassiopeia: #500 28-10-12 21:51 Το παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου..και να έχεις μοναδικό στυλ..αυτό είναι που τραβάει τα κορίτσια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 218 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo Ωρορα Dmzk Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 Angelikaaa American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Δροσουλίτης Shadowban charmander marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν έχεις γερή τσέπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kit-kat Πολύ δραστήριο μέλος Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.741 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 10:39 Η kit-kat έγραψε: #484 07-10-12 10:39 οι κοπέλες ελκύονται από πολλά, είναι ανάλογα και με τη κάθε κοπέλα!εμένα προσωπικά δεν με ελκύει ποτέ η εξωτερική εμφάνιση,βεβαίως τη προσέχω αλλα δεν είναι αυτή που με κάνει να προχωρίσω σε κάτι παραπάνω!κοιτάω το μυαλό,το χιούμορ...αυτά!τωρα υπάρχουν και κοπέλες που βάζουν την εμφάνιση πάνω από όλα,ειδικά στην εφηβεία!πάντως μια κάλη εμφάνιση πρέπει να χει και το αντίστοιχο πνεύμα για να κρατήσει κάποιον κοντά του!αυτή την άποψη έχω..μπορει να κάνω και λάθος φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:28 Ο Βλα έγραψε: #485 07-10-12 11:28 Εγώ πιστεύω ότι περισσότερο μετράει το στυλ! Αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:47 Ο Jimaraz97: #486 07-10-12 11:47 στυλ εννοοντας το παντελονακι το σολινα και τη μπλουζα την ετνισ η τη ντισι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:04 Ο Βλα έγραψε: #487 07-10-12 12:04 Ε δεν ξέρω πως να το εξηγήσω! Αλλά σίγουρα όχι το στυλ με την έννοια ποζερί και έτσι! Εννοώ ένα δικό σου τρόπο ρε παιδί μου!! Μοναδικό! (Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:28 Η just smile!: #488 07-10-12 12:28 Υπάρχουν διάφοροι τυποι που αρεσουν στα κοριτσια.Ας πούμε εμένα μου αρεσει ο αλλος να ειναι εμφανισιακα γλυκουλης οχι πολυ γλυκαναλατος,η συμπεριφορα του ................να κανει βλακειουλες αλλα αν χρειαστει να μιλαει σοβαρα να εχει χιουμος κοσμοθεωρια να εχει διαβασει κατιτι και οπωσδιποτε να ακουει ροκ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:54 Ο theio_vrefos: #489 07-10-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: γεια σας παιδια τον τελευταιο καιρο με βασανιζει η απορια τι ελκυει τις κοπελες? κθως βλεπω κατι ατομα τα οποια ειναι σχετικα ομορφα ενταξει οχι και κατι το ιδιαιτερο και ελκυουν πολλεσ κοπελες.. Πως το καταφερνουν αυτο και πως μπορω να το επιχειρησω καιγω?? Click για ανάπτυξη... Ότι ελκύει τους άντρες ελκύει και τις γυναίκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 13:02 Ο Βλα έγραψε: #490 07-10-12 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Υπάρχουν διάφοροι τυποι που αρεσουν στα κοριτσια.Ας πούμε εμένα μου αρεσει ο αλλος να ειναι εμφανισιακα γλυκουλης οχι πολυ γλυκαναλατος,η συμπεριφορα του ................να κανει βλακειουλες αλλα αν χρειαστει να μιλαει σοβαρα να εχει χιουμος κοσμοθεωρια να εχει διαβασει κατιτι και οπωσδιποτε να ακουει ροκ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως, αυτά είναι τα πιο γαμάτα κρητήρια!! Γουέλ νταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:04 Ο grayxx έγραψε: #491 07-10-12 14:04 https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:34 Ο Jimaraz97: #492 28-10-12 00:34 Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Σημείωση Συντονιστή:Τα μηνύματα #492-506 προήλθαν έπειτα απο συγχώνευση με το θέμα:" τι κοιταν οι κοπελες στα αγορια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Οκτωβρίου 2012 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Ο Mercury έγραψε: #493 28-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 03:23 Ο diotima έγραψε: #494 28-10-12 03:23 Ποσο χοντρο ειναι το...πορτοφολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 16:27 Η just smile!: #495 28-10-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Click για ανάπτυξη... Άκου και τον mercury.Κατι ξερει..Και μην συγκρινεις το fb με την πραγματικοτητα...........Κοιτα τι γινεται στο σχολειο και αμα εχει καμια σχεση με το τι γινεται στο fb,γραψε μου.Αλλα και να χει ακομη καλυτεραΣημαινει πως οι εφηβοι του 21ου αιωνα δεν μενουν μονο στην εξωτερικη εμφανιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 17:43 Η ανθηδρ έγραψε: #496 28-10-12 17:43 βασικα δν κοιταμε μονο εμφανιση φυσικα..εχει σημασια και ο χαρακτηρας, ο τροπος που μας προσεγγιζετε και τετοια οσο για εκεινους που λες πως εχουν πολλα λαικ εντα3ει στο φβ γινεται της τρελης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:27 Ο Jimaraz97: #497 28-10-12 18:27 Παιζει ρολο λετε και το αν βοηθαμε στις δυσκολες στιγμες σας?? γιατι εχω παρατηρησει οτι παιζει ρολο αλλα θελω να σιγουρευτω.. χΔΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ανθηδρ έγραψε: #498 28-10-12 18:39 ναι παιζει ρολο πολλα παιζουν ρολο βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:00 Ο grayxx έγραψε: #499 28-10-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Τα like δειχνουν ποσο δημοφηλης ειναι καποιος και οχι απαραιτητα ποσο ελκυστικος ειναι για αυτο και βλεπεις και ασχημουλες-ληδες να εχουν και 300 και 400 like. Μετα δες εδω για το τι τραβαει τις γυναικες https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 21:51 Η Cassiopeia: #500 28-10-12 21:51 Το παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου..και να έχεις μοναδικό στυλ..αυτό είναι που τραβάει τα κορίτσια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 218 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo Ωρορα Dmzk Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 Angelikaaa American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Δροσουλίτης Shadowban charmander marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οι κοπέλες ελκύονται από πολλά, είναι ανάλογα και με τη κάθε κοπέλα!εμένα προσωπικά δεν με ελκύει ποτέ η εξωτερική εμφάνιση,βεβαίως τη προσέχω αλλα δεν είναι αυτή που με κάνει να προχωρίσω σε κάτι παραπάνω!κοιτάω το μυαλό,το χιούμορ...αυτά!τωρα υπάρχουν και κοπέλες που βάζουν την εμφάνιση πάνω από όλα,ειδικά στην εφηβεία!πάντως μια κάλη εμφάνιση πρέπει να χει και το αντίστοιχο πνεύμα για να κρατήσει κάποιον κοντά του!αυτή την άποψη έχω..μπορει να κάνω και λάθος φυσικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:28 Ο Βλα έγραψε: #485 07-10-12 11:28 Εγώ πιστεύω ότι περισσότερο μετράει το στυλ! Αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:47 Ο Jimaraz97: #486 07-10-12 11:47 στυλ εννοοντας το παντελονακι το σολινα και τη μπλουζα την ετνισ η τη ντισι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:04 Ο Βλα έγραψε: #487 07-10-12 12:04 Ε δεν ξέρω πως να το εξηγήσω! Αλλά σίγουρα όχι το στυλ με την έννοια ποζερί και έτσι! Εννοώ ένα δικό σου τρόπο ρε παιδί μου!! Μοναδικό! (Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:28 Η just smile!: #488 07-10-12 12:28 Υπάρχουν διάφοροι τυποι που αρεσουν στα κοριτσια.Ας πούμε εμένα μου αρεσει ο αλλος να ειναι εμφανισιακα γλυκουλης οχι πολυ γλυκαναλατος,η συμπεριφορα του ................να κανει βλακειουλες αλλα αν χρειαστει να μιλαει σοβαρα να εχει χιουμος κοσμοθεωρια να εχει διαβασει κατιτι και οπωσδιποτε να ακουει ροκ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:54 Ο theio_vrefos: #489 07-10-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: γεια σας παιδια τον τελευταιο καιρο με βασανιζει η απορια τι ελκυει τις κοπελες? κθως βλεπω κατι ατομα τα οποια ειναι σχετικα ομορφα ενταξει οχι και κατι το ιδιαιτερο και ελκυουν πολλεσ κοπελες.. Πως το καταφερνουν αυτο και πως μπορω να το επιχειρησω καιγω?? Click για ανάπτυξη... Ότι ελκύει τους άντρες ελκύει και τις γυναίκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 13:02 Ο Βλα έγραψε: #490 07-10-12 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Υπάρχουν διάφοροι τυποι που αρεσουν στα κοριτσια.Ας πούμε εμένα μου αρεσει ο αλλος να ειναι εμφανισιακα γλυκουλης οχι πολυ γλυκαναλατος,η συμπεριφορα του ................να κανει βλακειουλες αλλα αν χρειαστει να μιλαει σοβαρα να εχει χιουμος κοσμοθεωρια να εχει διαβασει κατιτι και οπωσδιποτε να ακουει ροκ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως, αυτά είναι τα πιο γαμάτα κρητήρια!! Γουέλ νταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:04 Ο grayxx έγραψε: #491 07-10-12 14:04 https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:34 Ο Jimaraz97: #492 28-10-12 00:34 Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Σημείωση Συντονιστή:Τα μηνύματα #492-506 προήλθαν έπειτα απο συγχώνευση με το θέμα:" τι κοιταν οι κοπελες στα αγορια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Οκτωβρίου 2012 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Ο Mercury έγραψε: #493 28-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 03:23 Ο diotima έγραψε: #494 28-10-12 03:23 Ποσο χοντρο ειναι το...πορτοφολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 16:27 Η just smile!: #495 28-10-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Click για ανάπτυξη... Άκου και τον mercury.Κατι ξερει..Και μην συγκρινεις το fb με την πραγματικοτητα...........Κοιτα τι γινεται στο σχολειο και αμα εχει καμια σχεση με το τι γινεται στο fb,γραψε μου.Αλλα και να χει ακομη καλυτεραΣημαινει πως οι εφηβοι του 21ου αιωνα δεν μενουν μονο στην εξωτερικη εμφανιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 17:43 Η ανθηδρ έγραψε: #496 28-10-12 17:43 βασικα δν κοιταμε μονο εμφανιση φυσικα..εχει σημασια και ο χαρακτηρας, ο τροπος που μας προσεγγιζετε και τετοια οσο για εκεινους που λες πως εχουν πολλα λαικ εντα3ει στο φβ γινεται της τρελης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:27 Ο Jimaraz97: #497 28-10-12 18:27 Παιζει ρολο λετε και το αν βοηθαμε στις δυσκολες στιγμες σας?? γιατι εχω παρατηρησει οτι παιζει ρολο αλλα θελω να σιγουρευτω.. χΔΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ανθηδρ έγραψε: #498 28-10-12 18:39 ναι παιζει ρολο πολλα παιζουν ρολο βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:00 Ο grayxx έγραψε: #499 28-10-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Τα like δειχνουν ποσο δημοφηλης ειναι καποιος και οχι απαραιτητα ποσο ελκυστικος ειναι για αυτο και βλεπεις και ασχημουλες-ληδες να εχουν και 300 και 400 like. Μετα δες εδω για το τι τραβαει τις γυναικες https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 21:51 Η Cassiopeia: #500 28-10-12 21:51 Το παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου..και να έχεις μοναδικό στυλ..αυτό είναι που τραβάει τα κορίτσια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 218 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo Ωρορα Dmzk Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 Angelikaaa American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Δροσουλίτης Shadowban charmander marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πιστεύω ότι περισσότερο μετράει το στυλ! Αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 11:47 Ο Jimaraz97: #486 07-10-12 11:47 στυλ εννοοντας το παντελονακι το σολινα και τη μπλουζα την ετνισ η τη ντισι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:04 Ο Βλα έγραψε: #487 07-10-12 12:04 Ε δεν ξέρω πως να το εξηγήσω! Αλλά σίγουρα όχι το στυλ με την έννοια ποζερί και έτσι! Εννοώ ένα δικό σου τρόπο ρε παιδί μου!! Μοναδικό! (Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:28 Η just smile!: #488 07-10-12 12:28 Υπάρχουν διάφοροι τυποι που αρεσουν στα κοριτσια.Ας πούμε εμένα μου αρεσει ο αλλος να ειναι εμφανισιακα γλυκουλης οχι πολυ γλυκαναλατος,η συμπεριφορα του ................να κανει βλακειουλες αλλα αν χρειαστει να μιλαει σοβαρα να εχει χιουμος κοσμοθεωρια να εχει διαβασει κατιτι και οπωσδιποτε να ακουει ροκ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:54 Ο theio_vrefos: #489 07-10-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: γεια σας παιδια τον τελευταιο καιρο με βασανιζει η απορια τι ελκυει τις κοπελες? κθως βλεπω κατι ατομα τα οποια ειναι σχετικα ομορφα ενταξει οχι και κατι το ιδιαιτερο και ελκυουν πολλεσ κοπελες.. Πως το καταφερνουν αυτο και πως μπορω να το επιχειρησω καιγω?? Click για ανάπτυξη... Ότι ελκύει τους άντρες ελκύει και τις γυναίκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 13:02 Ο Βλα έγραψε: #490 07-10-12 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Υπάρχουν διάφοροι τυποι που αρεσουν στα κοριτσια.Ας πούμε εμένα μου αρεσει ο αλλος να ειναι εμφανισιακα γλυκουλης οχι πολυ γλυκαναλατος,η συμπεριφορα του ................να κανει βλακειουλες αλλα αν χρειαστει να μιλαει σοβαρα να εχει χιουμος κοσμοθεωρια να εχει διαβασει κατιτι και οπωσδιποτε να ακουει ροκ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως, αυτά είναι τα πιο γαμάτα κρητήρια!! Γουέλ νταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:04 Ο grayxx έγραψε: #491 07-10-12 14:04 https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:34 Ο Jimaraz97: #492 28-10-12 00:34 Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Σημείωση Συντονιστή:Τα μηνύματα #492-506 προήλθαν έπειτα απο συγχώνευση με το θέμα:" τι κοιταν οι κοπελες στα αγορια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Οκτωβρίου 2012 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Ο Mercury έγραψε: #493 28-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 03:23 Ο diotima έγραψε: #494 28-10-12 03:23 Ποσο χοντρο ειναι το...πορτοφολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 16:27 Η just smile!: #495 28-10-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Click για ανάπτυξη... Άκου και τον mercury.Κατι ξερει..Και μην συγκρινεις το fb με την πραγματικοτητα...........Κοιτα τι γινεται στο σχολειο και αμα εχει καμια σχεση με το τι γινεται στο fb,γραψε μου.Αλλα και να χει ακομη καλυτεραΣημαινει πως οι εφηβοι του 21ου αιωνα δεν μενουν μονο στην εξωτερικη εμφανιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 17:43 Η ανθηδρ έγραψε: #496 28-10-12 17:43 βασικα δν κοιταμε μονο εμφανιση φυσικα..εχει σημασια και ο χαρακτηρας, ο τροπος που μας προσεγγιζετε και τετοια οσο για εκεινους που λες πως εχουν πολλα λαικ εντα3ει στο φβ γινεται της τρελης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:27 Ο Jimaraz97: #497 28-10-12 18:27 Παιζει ρολο λετε και το αν βοηθαμε στις δυσκολες στιγμες σας?? γιατι εχω παρατηρησει οτι παιζει ρολο αλλα θελω να σιγουρευτω.. χΔΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ανθηδρ έγραψε: #498 28-10-12 18:39 ναι παιζει ρολο πολλα παιζουν ρολο βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:00 Ο grayxx έγραψε: #499 28-10-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Τα like δειχνουν ποσο δημοφηλης ειναι καποιος και οχι απαραιτητα ποσο ελκυστικος ειναι για αυτο και βλεπεις και ασχημουλες-ληδες να εχουν και 300 και 400 like. Μετα δες εδω για το τι τραβαει τις γυναικες https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 21:51 Η Cassiopeia: #500 28-10-12 21:51 Το παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου..και να έχεις μοναδικό στυλ..αυτό είναι που τραβάει τα κορίτσια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 218 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo Ωρορα Dmzk Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 Angelikaaa American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Δροσουλίτης Shadowban charmander marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στυλ εννοοντας το παντελονακι το σολινα και τη μπλουζα την ετνισ η τη ντισι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:04 Ο Βλα έγραψε: #487 07-10-12 12:04 Ε δεν ξέρω πως να το εξηγήσω! Αλλά σίγουρα όχι το στυλ με την έννοια ποζερί και έτσι! Εννοώ ένα δικό σου τρόπο ρε παιδί μου!! Μοναδικό! (Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:28 Η just smile!: #488 07-10-12 12:28 Υπάρχουν διάφοροι τυποι που αρεσουν στα κοριτσια.Ας πούμε εμένα μου αρεσει ο αλλος να ειναι εμφανισιακα γλυκουλης οχι πολυ γλυκαναλατος,η συμπεριφορα του ................να κανει βλακειουλες αλλα αν χρειαστει να μιλαει σοβαρα να εχει χιουμος κοσμοθεωρια να εχει διαβασει κατιτι και οπωσδιποτε να ακουει ροκ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:54 Ο theio_vrefos: #489 07-10-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: γεια σας παιδια τον τελευταιο καιρο με βασανιζει η απορια τι ελκυει τις κοπελες? κθως βλεπω κατι ατομα τα οποια ειναι σχετικα ομορφα ενταξει οχι και κατι το ιδιαιτερο και ελκυουν πολλεσ κοπελες.. Πως το καταφερνουν αυτο και πως μπορω να το επιχειρησω καιγω?? Click για ανάπτυξη... Ότι ελκύει τους άντρες ελκύει και τις γυναίκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 13:02 Ο Βλα έγραψε: #490 07-10-12 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Υπάρχουν διάφοροι τυποι που αρεσουν στα κοριτσια.Ας πούμε εμένα μου αρεσει ο αλλος να ειναι εμφανισιακα γλυκουλης οχι πολυ γλυκαναλατος,η συμπεριφορα του ................να κανει βλακειουλες αλλα αν χρειαστει να μιλαει σοβαρα να εχει χιουμος κοσμοθεωρια να εχει διαβασει κατιτι και οπωσδιποτε να ακουει ροκ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως, αυτά είναι τα πιο γαμάτα κρητήρια!! Γουέλ νταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:04 Ο grayxx έγραψε: #491 07-10-12 14:04 https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:34 Ο Jimaraz97: #492 28-10-12 00:34 Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Σημείωση Συντονιστή:Τα μηνύματα #492-506 προήλθαν έπειτα απο συγχώνευση με το θέμα:" τι κοιταν οι κοπελες στα αγορια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Οκτωβρίου 2012 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Ο Mercury έγραψε: #493 28-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 03:23 Ο diotima έγραψε: #494 28-10-12 03:23 Ποσο χοντρο ειναι το...πορτοφολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 16:27 Η just smile!: #495 28-10-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Click για ανάπτυξη... Άκου και τον mercury.Κατι ξερει..Και μην συγκρινεις το fb με την πραγματικοτητα...........Κοιτα τι γινεται στο σχολειο και αμα εχει καμια σχεση με το τι γινεται στο fb,γραψε μου.Αλλα και να χει ακομη καλυτεραΣημαινει πως οι εφηβοι του 21ου αιωνα δεν μενουν μονο στην εξωτερικη εμφανιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 17:43 Η ανθηδρ έγραψε: #496 28-10-12 17:43 βασικα δν κοιταμε μονο εμφανιση φυσικα..εχει σημασια και ο χαρακτηρας, ο τροπος που μας προσεγγιζετε και τετοια οσο για εκεινους που λες πως εχουν πολλα λαικ εντα3ει στο φβ γινεται της τρελης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:27 Ο Jimaraz97: #497 28-10-12 18:27 Παιζει ρολο λετε και το αν βοηθαμε στις δυσκολες στιγμες σας?? γιατι εχω παρατηρησει οτι παιζει ρολο αλλα θελω να σιγουρευτω.. χΔΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ανθηδρ έγραψε: #498 28-10-12 18:39 ναι παιζει ρολο πολλα παιζουν ρολο βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:00 Ο grayxx έγραψε: #499 28-10-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Τα like δειχνουν ποσο δημοφηλης ειναι καποιος και οχι απαραιτητα ποσο ελκυστικος ειναι για αυτο και βλεπεις και ασχημουλες-ληδες να εχουν και 300 και 400 like. Μετα δες εδω για το τι τραβαει τις γυναικες https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 21:51 Η Cassiopeia: #500 28-10-12 21:51 Το παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου..και να έχεις μοναδικό στυλ..αυτό είναι που τραβάει τα κορίτσια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 218 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo Ωρορα Dmzk Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 Angelikaaa American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Δροσουλίτης Shadowban charmander marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε δεν ξέρω πως να το εξηγήσω! Αλλά σίγουρα όχι το στυλ με την έννοια ποζερί και έτσι! Εννοώ ένα δικό σου τρόπο ρε παιδί μου!! Μοναδικό! (Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:28 Η just smile!: #488 07-10-12 12:28 Υπάρχουν διάφοροι τυποι που αρεσουν στα κοριτσια.Ας πούμε εμένα μου αρεσει ο αλλος να ειναι εμφανισιακα γλυκουλης οχι πολυ γλυκαναλατος,η συμπεριφορα του ................να κανει βλακειουλες αλλα αν χρειαστει να μιλαει σοβαρα να εχει χιουμος κοσμοθεωρια να εχει διαβασει κατιτι και οπωσδιποτε να ακουει ροκ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:54 Ο theio_vrefos: #489 07-10-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: γεια σας παιδια τον τελευταιο καιρο με βασανιζει η απορια τι ελκυει τις κοπελες? κθως βλεπω κατι ατομα τα οποια ειναι σχετικα ομορφα ενταξει οχι και κατι το ιδιαιτερο και ελκυουν πολλεσ κοπελες.. Πως το καταφερνουν αυτο και πως μπορω να το επιχειρησω καιγω?? Click για ανάπτυξη... Ότι ελκύει τους άντρες ελκύει και τις γυναίκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 13:02 Ο Βλα έγραψε: #490 07-10-12 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Υπάρχουν διάφοροι τυποι που αρεσουν στα κοριτσια.Ας πούμε εμένα μου αρεσει ο αλλος να ειναι εμφανισιακα γλυκουλης οχι πολυ γλυκαναλατος,η συμπεριφορα του ................να κανει βλακειουλες αλλα αν χρειαστει να μιλαει σοβαρα να εχει χιουμος κοσμοθεωρια να εχει διαβασει κατιτι και οπωσδιποτε να ακουει ροκ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως, αυτά είναι τα πιο γαμάτα κρητήρια!! Γουέλ νταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:04 Ο grayxx έγραψε: #491 07-10-12 14:04 https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:34 Ο Jimaraz97: #492 28-10-12 00:34 Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Σημείωση Συντονιστή:Τα μηνύματα #492-506 προήλθαν έπειτα απο συγχώνευση με το θέμα:" τι κοιταν οι κοπελες στα αγορια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Οκτωβρίου 2012 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Ο Mercury έγραψε: #493 28-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 03:23 Ο diotima έγραψε: #494 28-10-12 03:23 Ποσο χοντρο ειναι το...πορτοφολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 16:27 Η just smile!: #495 28-10-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Click για ανάπτυξη... Άκου και τον mercury.Κατι ξερει..Και μην συγκρινεις το fb με την πραγματικοτητα...........Κοιτα τι γινεται στο σχολειο και αμα εχει καμια σχεση με το τι γινεται στο fb,γραψε μου.Αλλα και να χει ακομη καλυτεραΣημαινει πως οι εφηβοι του 21ου αιωνα δεν μενουν μονο στην εξωτερικη εμφανιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 17:43 Η ανθηδρ έγραψε: #496 28-10-12 17:43 βασικα δν κοιταμε μονο εμφανιση φυσικα..εχει σημασια και ο χαρακτηρας, ο τροπος που μας προσεγγιζετε και τετοια οσο για εκεινους που λες πως εχουν πολλα λαικ εντα3ει στο φβ γινεται της τρελης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:27 Ο Jimaraz97: #497 28-10-12 18:27 Παιζει ρολο λετε και το αν βοηθαμε στις δυσκολες στιγμες σας?? γιατι εχω παρατηρησει οτι παιζει ρολο αλλα θελω να σιγουρευτω.. χΔΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ανθηδρ έγραψε: #498 28-10-12 18:39 ναι παιζει ρολο πολλα παιζουν ρολο βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:00 Ο grayxx έγραψε: #499 28-10-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Τα like δειχνουν ποσο δημοφηλης ειναι καποιος και οχι απαραιτητα ποσο ελκυστικος ειναι για αυτο και βλεπεις και ασχημουλες-ληδες να εχουν και 300 και 400 like. Μετα δες εδω για το τι τραβαει τις γυναικες https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 21:51 Η Cassiopeia: #500 28-10-12 21:51 Το παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου..και να έχεις μοναδικό στυλ..αυτό είναι που τραβάει τα κορίτσια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 218 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo Ωρορα Dmzk Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 Angelikaaa American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Δροσουλίτης Shadowban charmander marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπάρχουν διάφοροι τυποι που αρεσουν στα κοριτσια.Ας πούμε εμένα μου αρεσει ο αλλος να ειναι εμφανισιακα γλυκουλης οχι πολυ γλυκαναλατος,η συμπεριφορα του ................να κανει βλακειουλες αλλα αν χρειαστει να μιλαει σοβαρα να εχει χιουμος κοσμοθεωρια να εχει διαβασει κατιτι και οπωσδιποτε να ακουει ροκ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theio_vrefos Πολύ δραστήριο μέλος Ο theio_vrefos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 12:54 Ο theio_vrefos: #489 07-10-12 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: γεια σας παιδια τον τελευταιο καιρο με βασανιζει η απορια τι ελκυει τις κοπελες? κθως βλεπω κατι ατομα τα οποια ειναι σχετικα ομορφα ενταξει οχι και κατι το ιδιαιτερο και ελκυουν πολλεσ κοπελες.. Πως το καταφερνουν αυτο και πως μπορω να το επιχειρησω καιγω?? Click για ανάπτυξη... Ότι ελκύει τους άντρες ελκύει και τις γυναίκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 13:02 Ο Βλα έγραψε: #490 07-10-12 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Υπάρχουν διάφοροι τυποι που αρεσουν στα κοριτσια.Ας πούμε εμένα μου αρεσει ο αλλος να ειναι εμφανισιακα γλυκουλης οχι πολυ γλυκαναλατος,η συμπεριφορα του ................να κανει βλακειουλες αλλα αν χρειαστει να μιλαει σοβαρα να εχει χιουμος κοσμοθεωρια να εχει διαβασει κατιτι και οπωσδιποτε να ακουει ροκ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως, αυτά είναι τα πιο γαμάτα κρητήρια!! Γουέλ νταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:04 Ο grayxx έγραψε: #491 07-10-12 14:04 https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:34 Ο Jimaraz97: #492 28-10-12 00:34 Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Σημείωση Συντονιστή:Τα μηνύματα #492-506 προήλθαν έπειτα απο συγχώνευση με το θέμα:" τι κοιταν οι κοπελες στα αγορια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Οκτωβρίου 2012 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Ο Mercury έγραψε: #493 28-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 03:23 Ο diotima έγραψε: #494 28-10-12 03:23 Ποσο χοντρο ειναι το...πορτοφολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 16:27 Η just smile!: #495 28-10-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Click για ανάπτυξη... Άκου και τον mercury.Κατι ξερει..Και μην συγκρινεις το fb με την πραγματικοτητα...........Κοιτα τι γινεται στο σχολειο και αμα εχει καμια σχεση με το τι γινεται στο fb,γραψε μου.Αλλα και να χει ακομη καλυτεραΣημαινει πως οι εφηβοι του 21ου αιωνα δεν μενουν μονο στην εξωτερικη εμφανιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 17:43 Η ανθηδρ έγραψε: #496 28-10-12 17:43 βασικα δν κοιταμε μονο εμφανιση φυσικα..εχει σημασια και ο χαρακτηρας, ο τροπος που μας προσεγγιζετε και τετοια οσο για εκεινους που λες πως εχουν πολλα λαικ εντα3ει στο φβ γινεται της τρελης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:27 Ο Jimaraz97: #497 28-10-12 18:27 Παιζει ρολο λετε και το αν βοηθαμε στις δυσκολες στιγμες σας?? γιατι εχω παρατηρησει οτι παιζει ρολο αλλα θελω να σιγουρευτω.. χΔΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ανθηδρ έγραψε: #498 28-10-12 18:39 ναι παιζει ρολο πολλα παιζουν ρολο βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:00 Ο grayxx έγραψε: #499 28-10-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Τα like δειχνουν ποσο δημοφηλης ειναι καποιος και οχι απαραιτητα ποσο ελκυστικος ειναι για αυτο και βλεπεις και ασχημουλες-ληδες να εχουν και 300 και 400 like. Μετα δες εδω για το τι τραβαει τις γυναικες https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 21:51 Η Cassiopeia: #500 28-10-12 21:51 Το παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου..και να έχεις μοναδικό στυλ..αυτό είναι που τραβάει τα κορίτσια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 218 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo Ωρορα Dmzk Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 Angelikaaa American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Δροσουλίτης Shadowban charmander marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: γεια σας παιδια τον τελευταιο καιρο με βασανιζει η απορια τι ελκυει τις κοπελες? κθως βλεπω κατι ατομα τα οποια ειναι σχετικα ομορφα ενταξει οχι και κατι το ιδιαιτερο και ελκυουν πολλεσ κοπελες.. Πως το καταφερνουν αυτο και πως μπορω να το επιχειρησω καιγω?? Click για ανάπτυξη... Ότι ελκύει τους άντρες ελκύει και τις γυναίκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 13:02 Ο Βλα έγραψε: #490 07-10-12 13:02 Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Υπάρχουν διάφοροι τυποι που αρεσουν στα κοριτσια.Ας πούμε εμένα μου αρεσει ο αλλος να ειναι εμφανισιακα γλυκουλης οχι πολυ γλυκαναλατος,η συμπεριφορα του ................να κανει βλακειουλες αλλα αν χρειαστει να μιλαει σοβαρα να εχει χιουμος κοσμοθεωρια να εχει διαβασει κατιτι και οπωσδιποτε να ακουει ροκ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως, αυτά είναι τα πιο γαμάτα κρητήρια!! Γουέλ νταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:04 Ο grayxx έγραψε: #491 07-10-12 14:04 https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:34 Ο Jimaraz97: #492 28-10-12 00:34 Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Σημείωση Συντονιστή:Τα μηνύματα #492-506 προήλθαν έπειτα απο συγχώνευση με το θέμα:" τι κοιταν οι κοπελες στα αγορια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Οκτωβρίου 2012 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Ο Mercury έγραψε: #493 28-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 03:23 Ο diotima έγραψε: #494 28-10-12 03:23 Ποσο χοντρο ειναι το...πορτοφολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 16:27 Η just smile!: #495 28-10-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Click για ανάπτυξη... Άκου και τον mercury.Κατι ξερει..Και μην συγκρινεις το fb με την πραγματικοτητα...........Κοιτα τι γινεται στο σχολειο και αμα εχει καμια σχεση με το τι γινεται στο fb,γραψε μου.Αλλα και να χει ακομη καλυτεραΣημαινει πως οι εφηβοι του 21ου αιωνα δεν μενουν μονο στην εξωτερικη εμφανιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 17:43 Η ανθηδρ έγραψε: #496 28-10-12 17:43 βασικα δν κοιταμε μονο εμφανιση φυσικα..εχει σημασια και ο χαρακτηρας, ο τροπος που μας προσεγγιζετε και τετοια οσο για εκεινους που λες πως εχουν πολλα λαικ εντα3ει στο φβ γινεται της τρελης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:27 Ο Jimaraz97: #497 28-10-12 18:27 Παιζει ρολο λετε και το αν βοηθαμε στις δυσκολες στιγμες σας?? γιατι εχω παρατηρησει οτι παιζει ρολο αλλα θελω να σιγουρευτω.. χΔΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ανθηδρ έγραψε: #498 28-10-12 18:39 ναι παιζει ρολο πολλα παιζουν ρολο βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:00 Ο grayxx έγραψε: #499 28-10-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Τα like δειχνουν ποσο δημοφηλης ειναι καποιος και οχι απαραιτητα ποσο ελκυστικος ειναι για αυτο και βλεπεις και ασχημουλες-ληδες να εχουν και 300 και 400 like. Μετα δες εδω για το τι τραβαει τις γυναικες https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 21:51 Η Cassiopeia: #500 28-10-12 21:51 Το παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου..και να έχεις μοναδικό στυλ..αυτό είναι που τραβάει τα κορίτσια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 218 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo Ωρορα Dmzk Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 Angelikaaa American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Δροσουλίτης Shadowban charmander marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nancaki@papaki: Υπάρχουν διάφοροι τυποι που αρεσουν στα κοριτσια.Ας πούμε εμένα μου αρεσει ο αλλος να ειναι εμφανισιακα γλυκουλης οχι πολυ γλυκαναλατος,η συμπεριφορα του ................να κανει βλακειουλες αλλα αν χρειαστει να μιλαει σοβαρα να εχει χιουμος κοσμοθεωρια να εχει διαβασει κατιτι και οπωσδιποτε να ακουει ροκ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως, αυτά είναι τα πιο γαμάτα κρητήρια!! Γουέλ νταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2012 στις 14:04 Ο grayxx έγραψε: #491 07-10-12 14:04 https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:34 Ο Jimaraz97: #492 28-10-12 00:34 Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Σημείωση Συντονιστή:Τα μηνύματα #492-506 προήλθαν έπειτα απο συγχώνευση με το θέμα:" τι κοιταν οι κοπελες στα αγορια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Οκτωβρίου 2012 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Ο Mercury έγραψε: #493 28-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 03:23 Ο diotima έγραψε: #494 28-10-12 03:23 Ποσο χοντρο ειναι το...πορτοφολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 16:27 Η just smile!: #495 28-10-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Click για ανάπτυξη... Άκου και τον mercury.Κατι ξερει..Και μην συγκρινεις το fb με την πραγματικοτητα...........Κοιτα τι γινεται στο σχολειο και αμα εχει καμια σχεση με το τι γινεται στο fb,γραψε μου.Αλλα και να χει ακομη καλυτεραΣημαινει πως οι εφηβοι του 21ου αιωνα δεν μενουν μονο στην εξωτερικη εμφανιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 17:43 Η ανθηδρ έγραψε: #496 28-10-12 17:43 βασικα δν κοιταμε μονο εμφανιση φυσικα..εχει σημασια και ο χαρακτηρας, ο τροπος που μας προσεγγιζετε και τετοια οσο για εκεινους που λες πως εχουν πολλα λαικ εντα3ει στο φβ γινεται της τρελης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:27 Ο Jimaraz97: #497 28-10-12 18:27 Παιζει ρολο λετε και το αν βοηθαμε στις δυσκολες στιγμες σας?? γιατι εχω παρατηρησει οτι παιζει ρολο αλλα θελω να σιγουρευτω.. χΔΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ανθηδρ έγραψε: #498 28-10-12 18:39 ναι παιζει ρολο πολλα παιζουν ρολο βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:00 Ο grayxx έγραψε: #499 28-10-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Τα like δειχνουν ποσο δημοφηλης ειναι καποιος και οχι απαραιτητα ποσο ελκυστικος ειναι για αυτο και βλεπεις και ασχημουλες-ληδες να εχουν και 300 και 400 like. Μετα δες εδω για το τι τραβαει τις γυναικες https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 21:51 Η Cassiopeia: #500 28-10-12 21:51 Το παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου..και να έχεις μοναδικό στυλ..αυτό είναι που τραβάει τα κορίτσια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 218 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo Ωρορα Dmzk Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 Angelikaaa American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Δροσουλίτης Shadowban charmander marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:34 Ο Jimaraz97: #492 28-10-12 00:34 Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Σημείωση Συντονιστή:Τα μηνύματα #492-506 προήλθαν έπειτα απο συγχώνευση με το θέμα:" τι κοιταν οι κοπελες στα αγορια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Οκτωβρίου 2012 Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Ο Mercury έγραψε: #493 28-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 03:23 Ο diotima έγραψε: #494 28-10-12 03:23 Ποσο χοντρο ειναι το...πορτοφολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 16:27 Η just smile!: #495 28-10-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Click για ανάπτυξη... Άκου και τον mercury.Κατι ξερει..Και μην συγκρινεις το fb με την πραγματικοτητα...........Κοιτα τι γινεται στο σχολειο και αμα εχει καμια σχεση με το τι γινεται στο fb,γραψε μου.Αλλα και να χει ακομη καλυτεραΣημαινει πως οι εφηβοι του 21ου αιωνα δεν μενουν μονο στην εξωτερικη εμφανιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 17:43 Η ανθηδρ έγραψε: #496 28-10-12 17:43 βασικα δν κοιταμε μονο εμφανιση φυσικα..εχει σημασια και ο χαρακτηρας, ο τροπος που μας προσεγγιζετε και τετοια οσο για εκεινους που λες πως εχουν πολλα λαικ εντα3ει στο φβ γινεται της τρελης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:27 Ο Jimaraz97: #497 28-10-12 18:27 Παιζει ρολο λετε και το αν βοηθαμε στις δυσκολες στιγμες σας?? γιατι εχω παρατηρησει οτι παιζει ρολο αλλα θελω να σιγουρευτω.. χΔΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ανθηδρ έγραψε: #498 28-10-12 18:39 ναι παιζει ρολο πολλα παιζουν ρολο βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:00 Ο grayxx έγραψε: #499 28-10-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Τα like δειχνουν ποσο δημοφηλης ειναι καποιος και οχι απαραιτητα ποσο ελκυστικος ειναι για αυτο και βλεπεις και ασχημουλες-ληδες να εχουν και 300 και 400 like. Μετα δες εδω για το τι τραβαει τις γυναικες https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 21:51 Η Cassiopeia: #500 28-10-12 21:51 Το παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου..και να έχεις μοναδικό στυλ..αυτό είναι που τραβάει τα κορίτσια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 218 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo Ωρορα Dmzk Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 Angelikaaa American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Δροσουλίτης Shadowban charmander marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Σημείωση Συντονιστή:Τα μηνύματα #492-506 προήλθαν έπειτα απο συγχώνευση με το θέμα:" τι κοιταν οι κοπελες στα αγορια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 00:42 Ο Mercury έγραψε: #493 28-10-12 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 03:23 Ο diotima έγραψε: #494 28-10-12 03:23 Ποσο χοντρο ειναι το...πορτοφολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 16:27 Η just smile!: #495 28-10-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Click για ανάπτυξη... Άκου και τον mercury.Κατι ξερει..Και μην συγκρινεις το fb με την πραγματικοτητα...........Κοιτα τι γινεται στο σχολειο και αμα εχει καμια σχεση με το τι γινεται στο fb,γραψε μου.Αλλα και να χει ακομη καλυτεραΣημαινει πως οι εφηβοι του 21ου αιωνα δεν μενουν μονο στην εξωτερικη εμφανιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 17:43 Η ανθηδρ έγραψε: #496 28-10-12 17:43 βασικα δν κοιταμε μονο εμφανιση φυσικα..εχει σημασια και ο χαρακτηρας, ο τροπος που μας προσεγγιζετε και τετοια οσο για εκεινους που λες πως εχουν πολλα λαικ εντα3ει στο φβ γινεται της τρελης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:27 Ο Jimaraz97: #497 28-10-12 18:27 Παιζει ρολο λετε και το αν βοηθαμε στις δυσκολες στιγμες σας?? γιατι εχω παρατηρησει οτι παιζει ρολο αλλα θελω να σιγουρευτω.. χΔΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ανθηδρ έγραψε: #498 28-10-12 18:39 ναι παιζει ρολο πολλα παιζουν ρολο βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:00 Ο grayxx έγραψε: #499 28-10-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Τα like δειχνουν ποσο δημοφηλης ειναι καποιος και οχι απαραιτητα ποσο ελκυστικος ειναι για αυτο και βλεπεις και ασχημουλες-ληδες να εχουν και 300 και 400 like. Μετα δες εδω για το τι τραβαει τις γυναικες https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 21:51 Η Cassiopeia: #500 28-10-12 21:51 Το παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου..και να έχεις μοναδικό στυλ..αυτό είναι που τραβάει τα κορίτσια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 218 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo Ωρορα Dmzk Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 Angelikaaa American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Δροσουλίτης Shadowban charmander marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 03:23 Ο diotima έγραψε: #494 28-10-12 03:23 Ποσο χοντρο ειναι το...πορτοφολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 16:27 Η just smile!: #495 28-10-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Click για ανάπτυξη... Άκου και τον mercury.Κατι ξερει..Και μην συγκρινεις το fb με την πραγματικοτητα...........Κοιτα τι γινεται στο σχολειο και αμα εχει καμια σχεση με το τι γινεται στο fb,γραψε μου.Αλλα και να χει ακομη καλυτεραΣημαινει πως οι εφηβοι του 21ου αιωνα δεν μενουν μονο στην εξωτερικη εμφανιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 17:43 Η ανθηδρ έγραψε: #496 28-10-12 17:43 βασικα δν κοιταμε μονο εμφανιση φυσικα..εχει σημασια και ο χαρακτηρας, ο τροπος που μας προσεγγιζετε και τετοια οσο για εκεινους που λες πως εχουν πολλα λαικ εντα3ει στο φβ γινεται της τρελης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:27 Ο Jimaraz97: #497 28-10-12 18:27 Παιζει ρολο λετε και το αν βοηθαμε στις δυσκολες στιγμες σας?? γιατι εχω παρατηρησει οτι παιζει ρολο αλλα θελω να σιγουρευτω.. χΔΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ανθηδρ έγραψε: #498 28-10-12 18:39 ναι παιζει ρολο πολλα παιζουν ρολο βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:00 Ο grayxx έγραψε: #499 28-10-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Τα like δειχνουν ποσο δημοφηλης ειναι καποιος και οχι απαραιτητα ποσο ελκυστικος ειναι για αυτο και βλεπεις και ασχημουλες-ληδες να εχουν και 300 και 400 like. Μετα δες εδω για το τι τραβαει τις γυναικες https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 21:51 Η Cassiopeia: #500 28-10-12 21:51 Το παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου..και να έχεις μοναδικό στυλ..αυτό είναι που τραβάει τα κορίτσια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 218 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo Ωρορα Dmzk Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 Angelikaaa American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Δροσουλίτης Shadowban charmander marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποσο χοντρο ειναι το...πορτοφολι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 16:27 Η just smile!: #495 28-10-12 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Click για ανάπτυξη... Άκου και τον mercury.Κατι ξερει..Και μην συγκρινεις το fb με την πραγματικοτητα...........Κοιτα τι γινεται στο σχολειο και αμα εχει καμια σχεση με το τι γινεται στο fb,γραψε μου.Αλλα και να χει ακομη καλυτεραΣημαινει πως οι εφηβοι του 21ου αιωνα δεν μενουν μονο στην εξωτερικη εμφανιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 17:43 Η ανθηδρ έγραψε: #496 28-10-12 17:43 βασικα δν κοιταμε μονο εμφανιση φυσικα..εχει σημασια και ο χαρακτηρας, ο τροπος που μας προσεγγιζετε και τετοια οσο για εκεινους που λες πως εχουν πολλα λαικ εντα3ει στο φβ γινεται της τρελης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:27 Ο Jimaraz97: #497 28-10-12 18:27 Παιζει ρολο λετε και το αν βοηθαμε στις δυσκολες στιγμες σας?? γιατι εχω παρατηρησει οτι παιζει ρολο αλλα θελω να σιγουρευτω.. χΔΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ανθηδρ έγραψε: #498 28-10-12 18:39 ναι παιζει ρολο πολλα παιζουν ρολο βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:00 Ο grayxx έγραψε: #499 28-10-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Τα like δειχνουν ποσο δημοφηλης ειναι καποιος και οχι απαραιτητα ποσο ελκυστικος ειναι για αυτο και βλεπεις και ασχημουλες-ληδες να εχουν και 300 και 400 like. Μετα δες εδω για το τι τραβαει τις γυναικες https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 21:51 Η Cassiopeia: #500 28-10-12 21:51 Το παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου..και να έχεις μοναδικό στυλ..αυτό είναι που τραβάει τα κορίτσια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 218 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo Ωρορα Dmzk Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 Angelikaaa American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Δροσουλίτης Shadowban charmander marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Άστο φίλε... Άν περιμένεις απο το FB,σώθηκες. Ξεκολλάτε πιά με αυτήν την χαζομάρα "Γουστάρω μία,της κάνω like.wow!! μου έκανε like και αυτή,με θέλει". Click για ανάπτυξη... Άκου και τον mercury.Κατι ξερει..Και μην συγκρινεις το fb με την πραγματικοτητα...........Κοιτα τι γινεται στο σχολειο και αμα εχει καμια σχεση με το τι γινεται στο fb,γραψε μου.Αλλα και να χει ακομη καλυτεραΣημαινει πως οι εφηβοι του 21ου αιωνα δεν μενουν μονο στην εξωτερικη εμφανιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 17:43 Η ανθηδρ έγραψε: #496 28-10-12 17:43 βασικα δν κοιταμε μονο εμφανιση φυσικα..εχει σημασια και ο χαρακτηρας, ο τροπος που μας προσεγγιζετε και τετοια οσο για εκεινους που λες πως εχουν πολλα λαικ εντα3ει στο φβ γινεται της τρελης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:27 Ο Jimaraz97: #497 28-10-12 18:27 Παιζει ρολο λετε και το αν βοηθαμε στις δυσκολες στιγμες σας?? γιατι εχω παρατηρησει οτι παιζει ρολο αλλα θελω να σιγουρευτω.. χΔΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ανθηδρ έγραψε: #498 28-10-12 18:39 ναι παιζει ρολο πολλα παιζουν ρολο βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:00 Ο grayxx έγραψε: #499 28-10-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Τα like δειχνουν ποσο δημοφηλης ειναι καποιος και οχι απαραιτητα ποσο ελκυστικος ειναι για αυτο και βλεπεις και ασχημουλες-ληδες να εχουν και 300 και 400 like. Μετα δες εδω για το τι τραβαει τις γυναικες https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 21:51 Η Cassiopeia: #500 28-10-12 21:51 Το παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου..και να έχεις μοναδικό στυλ..αυτό είναι που τραβάει τα κορίτσια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 218 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo Ωρορα Dmzk Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 Angelikaaa American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Δροσουλίτης Shadowban charmander marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βασικα δν κοιταμε μονο εμφανιση φυσικα..εχει σημασια και ο χαρακτηρας, ο τροπος που μας προσεγγιζετε και τετοια οσο για εκεινους που λες πως εχουν πολλα λαικ εντα3ει στο φβ γινεται της τρελης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jimaraz97 Νεοφερμένο μέλος Ο Jimaraz97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:27 Ο Jimaraz97: #497 28-10-12 18:27 Παιζει ρολο λετε και το αν βοηθαμε στις δυσκολες στιγμες σας?? γιατι εχω παρατηρησει οτι παιζει ρολο αλλα θελω να σιγουρευτω.. χΔΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ανθηδρ έγραψε: #498 28-10-12 18:39 ναι παιζει ρολο πολλα παιζουν ρολο βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:00 Ο grayxx έγραψε: #499 28-10-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Τα like δειχνουν ποσο δημοφηλης ειναι καποιος και οχι απαραιτητα ποσο ελκυστικος ειναι για αυτο και βλεπεις και ασχημουλες-ληδες να εχουν και 300 και 400 like. Μετα δες εδω για το τι τραβαει τις γυναικες https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 21:51 Η Cassiopeia: #500 28-10-12 21:51 Το παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου..και να έχεις μοναδικό στυλ..αυτό είναι που τραβάει τα κορίτσια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 218 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo Ωρορα Dmzk Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 Angelikaaa American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Δροσουλίτης Shadowban charmander marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιζει ρολο λετε και το αν βοηθαμε στις δυσκολες στιγμες σας?? γιατι εχω παρατηρησει οτι παιζει ρολο αλλα θελω να σιγουρευτω.. χΔΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ανθηδρ Νεοφερμένο μέλος Η ανθηδρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 18:39 Η ανθηδρ έγραψε: #498 28-10-12 18:39 ναι παιζει ρολο πολλα παιζουν ρολο βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:00 Ο grayxx έγραψε: #499 28-10-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Τα like δειχνουν ποσο δημοφηλης ειναι καποιος και οχι απαραιτητα ποσο ελκυστικος ειναι για αυτο και βλεπεις και ασχημουλες-ληδες να εχουν και 300 και 400 like. Μετα δες εδω για το τι τραβαει τις γυναικες https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 21:51 Η Cassiopeia: #500 28-10-12 21:51 Το παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου..και να έχεις μοναδικό στυλ..αυτό είναι που τραβάει τα κορίτσια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 218 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo Ωρορα Dmzk Scandal F1L1PAS Advocatus diaboli Paragontas7000 Jack of Spades Entropy24 Memetchi GeorgePap2003 Jim_2004 rafaela11 Kate1914 fourkaki Drscientist giorgos5002 ROM32 camil iew taketrance Libertus Εριφύλη touvlo giannhs2001 Sotiris 12 Angelikaaa American Economist vas 78 ggeorge1976 Manikas fortheloveofshizaya thenutritionist Luludaki Varus Wondering arko Wonderkid Ilma J.Cameron dreamer!! iren teacher_40 Alessandra Eliza Μήτσος10 Wanda Kitkat28! skiabox okatapeltis Αλκίμαχος lugar Δροσουλίτης Shadowban charmander marww Arianara S3 gmoutzour iiTzArismaltor_ Anna7 epote jj! fmarulezkd χημεια4λαιφ marina00 Fernando_A manozzz Georgepap_21 User2350 Ολλανδός Jim2004 JimmyIT _pathfinder_ hirasawayui G.BOTAS giorgos78 Εχέμυθη Stelios725 king_sotirios misfit ggl kalhkardia xristarac Johnny15 Lefter chester20080 Sevasti geordimi10 xifomaxos BloodyFairy Stres Eeeee Giannis2307 Morelo JasonPap oups GeoCommand nicks1999 parrot/παπαγάλος Circe Ariana2018 Josss Chrysak25 MarcoReus Fin4 L0st Housewife βερα Loozen Lathy Idontknoww Jimmy20 Pseudonimo Αλκης Κ. Citylights physicscrazy Rapappas Ryuzaki Ada ada Unboxholics 1011 ag97 Thundergirl CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι παιζει ρολο πολλα παιζουν ρολο βασικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grayxx Νεοφερμένο μέλος Ο grayxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 72 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 19:00 Ο grayxx έγραψε: #499 28-10-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Τα like δειχνουν ποσο δημοφηλης ειναι καποιος και οχι απαραιτητα ποσο ελκυστικος ειναι για αυτο και βλεπεις και ασχημουλες-ληδες να εχουν και 300 και 400 like. Μετα δες εδω για το τι τραβαει τις γυναικες https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 21:51 Η Cassiopeia: #500 28-10-12 21:51 Το παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου..και να έχεις μοναδικό στυλ..αυτό είναι που τραβάει τα κορίτσια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 70 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Jimaraz97: Γεια σας παιδια. Εχω την απορεια με ποιο κριτηριο οι κοπελες κοιταν τα αγορια γιατι βλεπω κατι παιδια σχετικα ασχημα να εχουν τα τρελα λικες στο φεισμουκ και απορω.. Τι παιζει το σημαντικοτερο ρολο στο αγορι για να ελκυει κοπελες??? Click για ανάπτυξη... Τα like δειχνουν ποσο δημοφηλης ειναι καποιος και οχι απαραιτητα ποσο ελκυστικος ειναι για αυτο και βλεπεις και ασχημουλες-ληδες να εχουν και 300 και 400 like. Μετα δες εδω για το τι τραβαει τις γυναικες https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=15516 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cassiopeia Νεοφερμένο μέλος Η Cassiopeia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2012 στις 21:51 Η Cassiopeia: #500 28-10-12 21:51 Το παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου..και να έχεις μοναδικό στυλ..αυτό είναι που τραβάει τα κορίτσια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το παν είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου..και να έχεις μοναδικό στυλ..αυτό είναι που τραβάει τα κορίτσια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.