nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.586 μηνύματα.

20-07-21

11:44
Δεν κατάλαβες τι εννοώ. Εννοούσα λοιπόν, ότι κάποιος που θέλει να μάθει πραγματικά, δε θα ρωτήσει κάποια άγνωστη μέσα από ένα forum, αλλά κάποια από τον κοινωνικό του περίγυρο. Ασφάλεια και εμπιστοσύνη λέγεται και δεν απορρέει από απρόσωπα μηνύματα μεταξύ αγνώστων μέσα από ένα thread. Το σημείο που θέλω να τονίσω είναι η οικειότητα, κι όχι η διαφορά ανάμεσα στις γυναίκες που γράφουν κι εκείνες που δε γράφουν. Διαφορετικά σενάρια, είναι αποκύημα της δικής σου φαντασίας. Επομένως δεν υπάρχει λόγος να αποχωρήσω, αλλά να γίνω κατανοητός.'Ηδη από τις πρώτες 2 γραμμές έχεις δυσκολέψει τη θέση σου ανεπανόρθωτα. Οι γυναίκες που γράφουν εδώ στο φόρουμ είναι κανονικές γυναίκες, σαν τις γυναίκες που δε γράφουν σε φόρουμ και αν έχεις πρόβλημα μ' αυτό, τότε καλύτερα να αποχωρήσεις.
Μα εδώ είναι η αντιπαράθεση μας Fast. Δε σημαίνει ότι δεν κάνουν καλή δουλειά επειδή το είπες εσύ, ή επειδή εσύ "έμαθες αλλιώς". Είσαι μια περίπτωση, δε βγαίνει λογικό συμπέρασμα έτσι. Τα βιώματά σου δεν είναι ο κανόνας. Δε μπορείς να κατηγορείς όλες τις γυναίκες ότι δεν ξέρουν/μπορούν/θέλουν να εκφράσουν τα θέλω τους επειδή εσύ, ενδεχομένως να μην τα εισέπραξες από κάποιες στο παρελθόν.Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι αυτό, αλλά πως οι άντρες μαθαίνουν τι θέλουν οι γυναίκες από τις ίδιες τις γυναίκες το οποίο είναι κάτι που βλέπουμε συνεχώς στην καθημερινότητα μας και προφανώς αυτό που βγάζει και το περισσότερο νόημα. Εγώ, επίσης, αφού είπα πως οι γυναίκες δεν κάνουν καλή δουλειά στο να επικοινωνούν τι θέλουν κλπ, γιατί να "έμαθα" έτσι;
Σαν alpha male κι εγώ, είμαι οξύθυμος και τα παίρνω με απόψεις που υποθάλπτουν μισογυνισμό, μην το παίρνεις προσωπικά, δε φταις εσύ.Είναι λοιπόν φανερό πως αυτά που έγραψα σε τρίγκαραν και βάλθηκες να τα παρανοήσεις και να μου απαντήσεις με μπόλικη δόση χοντριού αλατιού απ' το Μεσολόγγι, επομένως σταματάω εδώ.
Επίσης, δε χρησιμοποιώ αλάτι αυτή την περίοδο γιατί είμαι σε γράμμωση. Αν χρησιμοποιούσα κάτι στην απάντηση μου, θα' ταν ατμίζον θειϊκό οξύ. Αλλά δε μου είσαι αρκετός για να το κάνω.

20-07-21

12:35
Ναι αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα κοροϊδεύεις μια γυναίκα που δε φταίει πιστεύοντας οτι είσαι κάπως ενώ είσαι κάπως αλλιώς. Δε χρειάζεται να μπλέξεις έναν αθώο στην προσωπική σου αναζήτηση και αλλαγή. Κάντην πριν ξεκινήσεις να βρεις ταίρι αν τόσο πολύ πιστεύεις οτι ο εαυτός σου είναι αντιελκυστικός και επιδέχεται αλλαγές.Όσον αφορά το να παριστάνεις κάποιον άλλον αυτό σίγουρα δεν δουλεύει μακροπροθεσμα αλλά έχει σημαντικό όφελος για τον άντρα, διότι παριστανοντας αρχικά κάποιον άλλο θα δει πως όντως αυτός ο άλλος είναι πιο ελκυστικός και αποδεκτός, και όταν πάρει αυτή την έμπρακτη απόδειξη, είναι πολύ πιθανό να θελήσει να μπει στην διαδικασία του να γίνει αυτός ο άλλος.
Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-07-21

12:57
Ναι, θα κοροϊδευεις κάποια, αλλά και τι; Το πιο κοινό πράγμα που κάνουν όλοι οι άνθρωποι είναι να φοράνε μάσκες και να δείχνουν στους άλλους έναν διαφορετικό εαυτό, αν θες να τους κρίνεις λοιπόν επί τούτου υπάρχουν πιο χοντρά πράγματα από αυτό.Ναι αλλά μέχρι να γίνει αυτό θα κοροϊδεύεις μια γυναίκα που δε φταίει πιστεύοντας οτι είσαι κάπως ενώ είσαι κάπως αλλιώς. Δε χρειάζεται να μπλέξεις έναν αθώο στην προσωπική σου αναζήτηση και αλλαγή. Κάντην πριν ξεκινήσεις να βρεις ταίρι αν τόσο πολύ πιστεύεις οτι ο εαυτός σου είναι αντιελκυστικός και επιδέχεται αλλαγές.
Επίσης γιατί να μην το κάνει; Όλοι εγωιστές είμαστε και όλοι θέλουμε το καλό μας. Είναι τόσο παρανοϊκό να σκεφτούμε πως ένας άντρας θα προτιμήσει να πει ψέμματα για να βρεθεί σε μια σχέση, και να αποκτήσει την εμπειρία του να είναι σε σχέση από το να μείνει εκτός απλά και μόνο για να οφελησει την γυναίκα; Οι γυναίκες δεν κάνουν αντίστοιχα εγωιστικα πράγματα; Όλοι μας δεν βάζουμε εν τέλει πρώτα τον εαυτό μας;
Οπως έλεγε και ο Νίτσε, η αρετές στρέφονται κυρίως κατά του ατόμου και υπέρ του κοινωνικού συνόλου, και γι αυτό τις επαινεί το σύνολο. Για τον άντρα είναι πιο σημαντικό να αποκτήσει την εμπειρία της σχέσης, και για την γυναίκα να της πει την αλήθεια για να μην χάσει χρόνο μαζί του. Και κοινωνικα φυσικά το ενάρετο πράγμα είναι να πει την αλήθεια, κι ας μην οφελησει ποτέ ο ίδιος.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

20-07-21

12:59
Οπως είπα τόσες φορές, ένας άντρας που δεν τα πάει καλά με τις γυναίκες θα διαβάσει τα μηνύματα σας και μόνο τα σωστά πράγματα δεν θα καταλάβει.
Δεν καταλαβαίνω τι το παρεξηγησιμο είχε το ποστ μου. Είπα ξεκάθαρα, απλά και ρητά τι με ελκύει σ' έναν άντρα με τον οποίο επιθυμώ να έχω σοβαρή ερωτική σχέση. Τι το λάθος μπορεί να καταλάβεις από αυτά;
Αντί να μιλάτε για το τι πραγματικά σας ελκύει στην πράξη, μιλάτε για κερασάκια στην τούρτα όπως κοινά ενδιαφέροντα και, σα να μην έφτανε αυτό, μοιράζετε τοξικές και καταστροφικές συμβουλές όπως το "να είσαι ο εαυτός σου".
Απο αυτό το απόσπασμα εγώ εισπράττω ότι δε διάβασες καν το ποστ μου... Νομίζω ότι είπα ξεκάθαρα τι μου αρέσει στην πράξη και σε τι δε δίνω τόση σημασία, το αν το αμφισβητείς λόγω δικών σου προκαταλήψεων δε με αφορά.
Εσύ μπορεί να μην το κάνεις τόσο αυτό ή τόσο ενσυνείδητα, αλλά αυτό δεν έχει διαφορά για μένα γιατί δεν κατηγορώ καμία γυναίκα που το κάνει, είτε γιατί της λείπει η αυτογνωσία, είτε γιατί αν παραδεχτεί τι θέλει θα χαρακτηριστεί αρνητικά από άλλες ζηλιάρες γυναίκες, αρσενικές φεμινίστριες κλπ.
Τελικά εγώ κάνω όσα αναφέρεις στο ποστ σου ή όχι; Γιατί σ' εμένα απάντησες αρχικά και τώρα μου λες άλλα ντ' άλλων κι έχουμε μπλέξει τα μπουτακια μας τα μαυρισμένα.
Να προσθέσω πως όλα αυτά τα υποτιθέμενα αυτονόητα του να ξέρει ο άντρας πότε να προχωρήσει, πότε πάει πολύ γρήγορα, πότε πάει πολύ φιλικά είναι πράγματα που ελάχιστοι άντρες τα καταλαβαίνουν σε αξιόλογο επίπεδο και θέλουν πολλή προσπάθεια γι' αυτό και οι περισσότερες γυναίκες, ιδίως μετά περίπου τα 22, θα πρέπει να συμβιβάζονται με άντρες που δεν τα ξέρουν. Επίσης, αν σε ένα μπαρ μια γυναίκα έπρεπε να προσεγγίσει έναν άντρα, κάτι που δεν εγκρίνω btw, πόσο ποσοστό των γυναικών θα έτρεμε; 99%;
Και ξαναλέω, είπα την ιδανική για μένα αρχική προσέγγιση, που ειλικρινά τη θεωρώ και την πιο εύκολη γιατί δε χρειάζεται να καρφωθείς έντονα. Είπα επίσης ότι σιχαίνομαι το στενό μαρκάρισμα που είναι μια ακραία και επίμονη τακτική, ακόμη κι αν δείχνεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Δεν είπα ότι απορρίπτω όλο το υπόλοιπο φάσμα, δεν είμαι ηλίθια. Επίσης δεν ξέρω να σου απαντήσω για το τι θα έκανε το 99% των γυναικών, ξέρω να σου πω για το τι θα έκανα εγώ.
Τώρα, όσο για το "να είσαι ο εαυτός σου" ουδέποτε το ανέφερα αλλά guess what, αν δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου μέσα σε μια σχέση, δε θα νιώσεις ποτέ πραγματική οικειότητα, ελευθερία κι εμπιστοσύνη μέσα σ' αυτή.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εσύ το λες ιδεατό πρότυπο, εγώ το λέω βασικές προϋποθέσεις για να λειτουργήσει μια σχέση μαζί μου. Δεν είναι λίστα για ψώνια, είναι προϊόν αρκετής σκέψης, μοναξιάς που πληρώνω λόγω αυτών των απαιτήσεων και εμπειρίας απ' τη σχέση των γονιών μου που βλέπω τα τελευταία 24 χρόνια. Σε κάλυψα;
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.591 μηνύματα.

20-07-21

13:37
Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τι ακριβώς φαίνεται κάπως ή δύσκολο ή παρανοϊκό απ όσα γράφουμε με την @Agaphbou .
Τώρα αυτό που έμμεσα υπονοείς ότι χαλάω σχέσεις εύκολα δεν ξέρω από τι συμπέρασμα το βγάζεις, αλλά είναι τρομερά λανθασμένο.
Όχι ότι χρωστάω απολογία αλλά πληροφοριακά η μία μου σχέση κράτησε κάπου στα 3,5 χρόνια. Επισης είμαι ο άνθρωπος που όταν με ενδιαφέρει κάποιος το κυνηγάω αρκετά και δεν αφήνω εύκολα γενικά και ειδικά τίποτα. Γιατί ακριβώς για να με ενδιαφέρει πάει να πει πως το αξιολογώ σημαντικά.
Τωρα για τα υπόλοιπα που λες... δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί μια ειλικρινή απάντηση για το τι μας αρέσει και ψάχνουμε. Σίγουρα δεν είναι «χαμηλά στανταρ» (αν και αυτό τρομερά υποκειμενικό είναι) και στην τελική είναι δεν είναι, είναι αυτά που είναι.
Αλλά όπως είπε και η Αγάπη, ναι, προφανώς όταν έχεις απαιτήσεις που ο άλλος θα δυσκολευτεί να καλύψει σημαίνει πως δεν θα το βρεις τόσο γρήγορα αυτό που ψάχνεις ή τεσπα όχι τόσο όσο αν έλεγες «καθένας ευπρόσδεκτος». Αλλά guess what ?
Τους βρίσκουμε, υπάρχουν και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι

Το ότι μάλλον δεν είσαι εσυ αυτό που περιγράφουμε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι άντρες. Προσωπικά απλά διαφωνώ στο ότι ο καθένας μπορεί να αλλάξει τόσο χαρακτηρα, πραγμα που ειπώθηκε σε άλλα ποστ κατά κωρον από χθες-όπως του φαστ-,(από οποιο σημείο και αν ξεκινα) ώστε να γίνει κάτι άλλο. Ένας που μου ναι παντελώς αδιάφορος και δεν έχει τίποτα θα πρέπει να κάνει μεταμόσχευση εγκεφάλου και έπειτα να προχωρήσει σε πλήρη αλλαγή προσωπικότητας ενδεχομένως. Γιατί ακριβώς δεν μου λείπουν τα κερασάκια, μου λείπουν βασικά στοιχεία ή με ενοχλούν πράγματα που απλώς είναι ο τύπος που έχω απέναντι.

20-07-21

14:02
Νομίζω οτι το πρόβλημα του Φαστ είναι οτι οι γυναίκες λέμε στη θεωρία οτι θέλουμε κάποιον να μας σέβεται, να μας καταλαβαίνει, να είναι ειλικρινής κλπ και τελικά μπλέκουμε με κακά παιδιά που δε μας σέβονται καθόλου, μας έχουν για καβάτζα, μας λένε ψέματα, μας απατούν, αλλά εμείς μένουμε μαζί τους γιατί είτε κάνουν καλό σεξ, είτε έχουν λεφτά, είτε γιατί στην πραγματικότητα γουστάρουμε αγριάδες.
Guest 699855
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-07-21

14:20
Μπα, εγώ δεν κατάλαβα αυτό.Νομίζω οτι το πρόβλημα του Φαστ είναι οτι οι γυναίκες λέμε στη θεωρία οτι θέλουμε κάποιον να μας σέβεται, να μας καταλαβαίνει, να είναι ειλικρινής κλπ και τελικά μπλέκουμε με κακά παιδιά που δε μας σέβονται καθόλου, μας έχουν για καβάτζα, μας λένε ψέματα, μας απατούν, αλλά εμείς μένουμε μαζί τους γιατί είτε κάνουν καλό σεξ, είτε έχουν λεφτά, είτε γιατί στην πραγματικότητα γουστάρουμε αγριάδες.
Ας μας εξηγήσει λοιπον ο ίδιος ο @Fast με απλά λόγια τι εννοεί για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε.
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.591 μηνύματα.

20-07-21

14:20
Μα βρε Χιμέλα δεν μίλησα με τέτοιες γενικουρες. Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένα στοιχεία προσωπικότητας και τρόπο προσέγγισης.Νομίζω οτι το πρόβλημα του Φαστ είναι οτι οι γυναίκες λέμε στη θεωρία οτι θέλουμε κάποιον να μας σέβεται, να μας καταλαβαίνει, να είναι ειλικρινής κλπ και τελικά μπλέκουμε με κακά παιδιά που δε μας σέβονται καθόλου, μας έχουν για καβάτζα, μας λένε ψέματα, μας απατούν, αλλά εμείς μένουμε μαζί τους γιατί είτε κάνουν καλό σεξ, είτε έχουν λεφτά, είτε γιατί στην πραγματικότητα γουστάρουμε αγριάδες.
Τώρα το τι φαντάζεται κάποιος ότι κάνουν οι γυναίκες και το τι γενικεύσεις παίζονται δεν με αφορούν.
Εγω για μένα ξέρω και μιλάω με βάση εμένα, το τσαλεντζ της Αγάπης αυτό ήταν. Και για να απαντήσω σε αυτό που αναφέρεις, άσχετα με το πόσο μου αρέσει κάποιος αν δεν πληροί τις προϋποθέσεις που αναφέρω δεν θα βγω καν δεύτερο ραντεβού (εφόσον κάποια πράγματα κάνουν μπαμ και φανούν από το πρώτο). Ούτε θα μπλέξω με τύπο που παρουσιάζει τα χ red flags.
Οπότε όχι, τα παπούτσια στο χέρι θα του έδινα.
Τωρα το τελευταίο που υπονοείς ότι κάποιες μάλλον θέλουν άλλα και λένε άλλα, ας πάει να τα λύσει ο καθένας με αυτές που τα λένε. Αλλά μην το θέτουμε αυτό ως κανόνα και προχωράμε σε τσουβαλιάσματα
Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-07-21

14:26
Βρίσκω αυτά τα θέματα εντελώς ανούσια και πηγή ανασφάλειας.
όποιος δεν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά που γράφει κάποια εδώ θα θιχτεί και θα μας πεί ποτάνες.
όποιος τα έχει θα κοκορευτει και στην τελική θα σκεφτεί άρα γτ δεν γ@μάω; Και μετά θα θυμηθεί τα απανωτά "σε βλέπω σαν φίλο" που έχει λάβει.
Τέλος, όσες γράφουν τι θέλουν γελάνε μέσα τους επειδή ξέρουν πολύ καλά πως δεν ξέρουν τι θέλουν .
Και αυτό ειναι που πιστευω κι εγώ, δεν ξέρουμε (άντρες και γυναίκες) μέχρι που θα ξέρουμε.
Τα δικά μου στάνταρς για παράδειγμα είναι ο Χένρι Κάβιλ απο εμφάνιση και απόλυτα επιτυχημένος επιχειρηματίας λεφτάς.Αλλά και με τί μούτρα τα ζητάω,ετσι; Ούσα καλλονή, απόλυτα επιτυχημένη και με πολλά λεφτά.
Να ξέρουμε και τι είμαστε όχι μονο τι ζητάμε.
Φελάκια.
όποιος δεν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά που γράφει κάποια εδώ θα θιχτεί και θα μας πεί ποτάνες.
όποιος τα έχει θα κοκορευτει και στην τελική θα σκεφτεί άρα γτ δεν γ@μάω; Και μετά θα θυμηθεί τα απανωτά "σε βλέπω σαν φίλο" που έχει λάβει.
Τέλος, όσες γράφουν τι θέλουν γελάνε μέσα τους επειδή ξέρουν πολύ καλά πως δεν ξέρουν τι θέλουν .
Και αυτό ειναι που πιστευω κι εγώ, δεν ξέρουμε (άντρες και γυναίκες) μέχρι που θα ξέρουμε.
Τα δικά μου στάνταρς για παράδειγμα είναι ο Χένρι Κάβιλ απο εμφάνιση και απόλυτα επιτυχημένος επιχειρηματίας λεφτάς.Αλλά και με τί μούτρα τα ζητάω,ετσι; Ούσα καλλονή, απόλυτα επιτυχημένη και με πολλά λεφτά.
Να ξέρουμε και τι είμαστε όχι μονο τι ζητάμε.
Φελάκια.
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.591 μηνύματα.

20-07-21

14:36
Να μην απαντάς τότε σε αυτά, δεν σε πίεσε κανεις αλλά ήρθες να μας ηθικολογήσεις για το ότι είμαστε ανασφαλείς επειδή απανταμε σε μια ερώτηση.Βρίσκω αυτά τα θέματα εντελώς ανούσια και πηγή ανασφάλειας.
Δεν το ξερα άλλη φορά να μην απαντώ σε κάτι γιατί ο καθένας θα πει το μακρύ του και το κοντό του.
Απάντησα στο τσαλεντζ της @Agaphbou και δεν θα δώσω και κανα λογαριασμό γιατί μπήκα στη διαδικασία και απάντησα και τι είπα.
Αφού είναι εντελώς ανούσια απορώ γιατί μας διαβάζεις και χαλας χρόνο στο να γράφεις.
αν κάποιος θιχτεί μου ναι παγερά αδιάφορο και μάλλον κρύβει ανασφάλεια και θεματάκια για τον ίδιο και όχι για μένα που απάντησα μια απλούστατη ερώτηση στο τι συνήθως με ελκύειόποιος δεν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά που γράφει κάποια εδώ θα θιχτεί και θα μας πεί ποτάνες.
όποιος τα έχει θα κοκορευτει και στην τελική θα σκεφτεί άρα γτ δεν γ@μάω; Και μετά θα θυμηθεί τα απανωτά "σε βλέπω σαν φίλο" που έχει λάβει.
Μπα διαφωνώ, η εμπειρία μου στο γιατί απορρίπτω άντρες, τι με χαλάει και δε βγαίνω δεύτερο ραντεβού ή τι είδα και με κράτησε σε δυο σχέσεις που έκανα και υπήρχε το πλαίσιο της δίκης μου ευτυχίας όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, με κάνει να ξέρω.Τέλος, όσες γράφουν τι θέλουν γελάνε μέσα τους επειδή ξέρουν πολύ καλά πως δεν ξέρουν τι θέλουν .
Και αυτό ειναι που πιστευω κι εγώ, δεν ξέρουμε (άντρες και γυναίκες) μέχρι που θα ξέρουμε.
ξέρουμε πολύ καλά τι είμαστε και ζητάμε αυτά με τα οποια νιώθουμε πλήρειςΝα ξέρουμε και τι είμαστε όχι μονο τι ζητάμε
φιλακια και σε σένα
Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-07-21

14:42
Εντάξει αφού με ξεπρόστιασες ετσι θα το παραδεχτώ επιτέλους.Είμαι κομπλεξάρα και έχω πολλά άλυτα ψυχολικά προβλήματα.Δεν χρειάζεται να μου τα θυμίζετε.αν κάποιος θιχτεί μου ναι παγερά αδιάφορο και μάλλον κρύβει ανασφάλεια και θεματάκια για τον ίδιο
ΑΛΛΑ
Ανασφάλεια εννοούσα για την πλευρά των ανδρών αλλά καταλαβαίνω είναι δύσκολες μέρες.Rage at me,baby.
Αchtung achtung!
Για τα μελλοντικά πόστ:
Παρακαλώ πάρα πολύ όσοι δεν έχετε ίχνος χιούμορ να αγνοήσετε τα μηνύματά μου ή και εμένα την ίδια καθώς καταλήγετε να βράζετε και να είστε butthurt χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.591 μηνύματα.

20-07-21

14:50
Για τους άντρες που τα διαβάζουν εννοώ Κριστιν, ότι οποιος τα διαβάζει αν θιχτεί ή πάθει κρίση ταυτότητας ή ο,τι είναι θέμα δικό του. Όχι δικό μου επειδή απάντησα το τι με ελκύει .Εντάξει αφού με ξεπρόστιασες ετσι θα το παραδεχτώ επιτέλους.Είμαι κομπλεξάρα και έχω πολλά άλυτα ψυχολικά προβλήματα.Δεν χρειάζεται να μου τα θυμίζετε.
Δεν πήγαινε σε σένα οπότε, αλλά δεν θα υπονοήσω οτι οι δύσκολες μέρες είναι οι δικές σου επειδή παρανοησες κάτι.
Παρόλα αυτά σου εξηγώ.
το μήνυμα σου καθόλου χιουμορ δεν είχε, αλλά αν θες να το θεωρείς και να γράφεις κατεβατά go ahead , βάφτιζε τα χιουμορ.Αchtung achtung!
Για τα μελλοντικά πόστ:
Παρακαλώ πάρα πολύ όσοι δεν έχετε ίχνος χιούμορ να αγνοήσετε τα μηνύματά μου ή και εμένα την ίδια καθώς καταλήγετε να βράζετε και να είστε butthurt χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.
Αφιέρωσα χρόνο για να απαντήσω τι ρωτήθηκα από την Αγάπη και τα όσα λεπτα αφιέρωσα τα αφιερώνω απαντώντας σοβαρά σεβόμενη και την κοπέλα που ρωτησε και όλους τιυς άλλους με τους οποίους συνομιλώ.
Στα όσα διατύπωσες με ισχυρισμούς «πιστεύω» κτλ χιούμορ δεν βρίσκω αλλά τεσπα. Σαν προσωπική σου τοποθέτηση φαίνεται, που είναι δεν είναι καλά κάνει ο,τι είναι.
Εκνευρισμό δεν μου προκαλείς, μην αγχώνεσαι. Λειτουργούμε διαφορετικά και δεν τα παίρνω για κάτι που κάποιος λέει σε ένα φορουμ και το θεωρώ κοτσάνα.
Εκτός κι αν πρόκειται για κάτι ακραίο... που πολύ σπανια και σε εντελώς αλλου τύπου θρεντ θα συμβεί εάν συμβεί
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

20-07-21

14:51
Μωρέ Χάκερ, τι κάθεσαι και λες πάλι. Το να είσαι ο εαυτός σου, αν είσαι όντως τόσο αντιελκυστικός και αποκρουστικός, είναι κακό για εσένα τον ίδιο πρωτίστως. Κι αν είναι έτσι όπως τα λες, τότε όχι μόνο το φύλο προτίμησής σου θα σε απορρίπτει, αλλά όλοι. Από το να πουλάς λοιπόν φούμαρα, γιατί να μην αλλάξεις, αν θέλεις και θεωρείς πως αξίζει τον κόπο, αυτά που σε κρατάνε πίσω; Κι άμα δεν θέλεις, γιατί να μην βρεις έναν σύντροφο που θα είναι στα ίδια χάλια (συναισθηματικά και νοητικά) με σένα; Τα όμοια μόνο έλκονται εξάλλου.Το "να είσαι ο εαυτός σου" είναι καταστροφική συμβουλή διότι εμπεριέχει την κρυφη τοποθέτηση πως όποιος και να είσαι θα γίνεις αποδεκτός, πράγμα που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Είναι πολύ κοινό σενάριο κάποιος να έχει αντίελκυστικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας, τα οποία όταν φανερώσει στην πράξη η γυναίκα θα ξενερώσει.
Όσον αφορά το να παριστάνεις κάποιον άλλον αυτό σίγουρα δεν δουλεύει μακροπροθεσμα αλλά έχει σημαντικό όφελος για τον άντρα, διότι παριστανοντας αρχικά κάποιον άλλο θα δει πως όντως αυτός ο άλλος είναι πιο ελκυστικός και αποδεκτός, και όταν πάρει αυτή την έμπρακτη απόδειξη, είναι πολύ πιθανό να θελήσει να μπει στην διαδικασία του να γίνει αυτός ο άλλος.
Όσο για την δεύτερη παράγραφο, τι κάνεις ουσιαστικά; Προτρέπεις κάποιον να προσποιηθεί κάτι που δεν είναι γιατί έτσι ίσως βρει κίνητρο να βελτιωθεί; Με πόση βεβαιότητα ξέρεις πως αυτό θα συμβεί; Κι αν όντως συμβεί, τι λέει αυτό για τον άνθρωπο που άλλαξε όχι για δικό του καλό αλλά για να είναι απλώς αποδεχτός από το γκομενάκι;
Guest 896561
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-07-21

14:53
Μπορεί κάποιοι απλά να έχουμε καμιά φορά όρεξη να μαλώσουμε και να κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε, όπως σου έγραψα και τις προάλλεςΓια τα μελλοντικά πόστ:
Παρακαλώ πάρα πολύ όσοι δεν έχετε ίχνος χιούμορ να αγνοήσετε τα μηνύματά μου ή και εμένα την ίδια καθώς καταλήγετε να βράζετε και να είστε butthurt χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-07-21

15:09
Δεν είναι όλοι εκκρηκτικοι συνδιασμοι meetmeinmontauk, οι περισσότεροι μαθαίνουν με τον καιρό.Μωρέ Χάκερ, τι κάθεσαι και λες πάλι. Το να είσαι ο εαυτός σου, αν είσαι όντως τόσο αντιελκυστικός και αποκρουστικός, είναι κακό για εσένα τον ίδιο πρωτίστως. Κι αν είναι έτσι όπως τα λες, τότε όχι μόνο το φύλο προτίμησής σου θα σε απορρίπτει, αλλά όλοι. Από το να πουλάς λοιπόν φούμαρα, γιατί να μην αλλάξεις, αν θέλεις και θεωρείς πως αξίζει τον κόπο, αυτά που σε κρατάνε πίσω; Κι άμα δεν θέλεις, γιατί να μην βρεις έναν σύντροφο που θα είναι στα ίδια χάλια (συναισθηματικά και νοητικά) με σένα; Τα όμοια μόνο έλκονται εξάλλου.
Αυτό που κάνω ουσιαστικά στην δεύτερη παράγραφο είναι να δίνω μία λογική εξήγηση για ένα φαινόμενο το οποίο παρατηρούμε να συμβαίνει διαρκώς γύρω μας, και το οποίο για να συμβαίνει σημαίνει πως έχει κάποια οφέλη γι αυτούς που το κάνουν.Όσο για την δεύτερη παράγραφο, τι κάνεις ουσιαστικά; Προτρέπεις κάποιον να προσποιηθεί κάτι που δεν είναι γιατί έτσι ίσως βρει κίνητρο να βελτιωθεί; Με πόση βεβαιότητα ξέρεις πως αυτό θα συμβεί; Κι αν όντως συμβεί, τι λέει αυτό για τον άνθρωπο που άλλαξε όχι για δικό του καλό αλλά για να είναι απλώς αποδεχτός από το γκομενάκι;
Το σχόλιο "άλλαξε για να γίνει αποδεκτος από το γκόμενάκι, και όχι για το καλό του" σου εύχομαι να καταλάβεις γρήγορα πόσο υποκριτικό ειναι όταν μόλις στην από πάνω παράγραφο υποστήριξες πως κάποιος πρέπει να αλλάξει για να γίνει αποδεκτός από τους άλλους.

20-07-21

15:09
Δεν είσαι ο εαυτός σου με την έννοια ότι βελτιώνεις την συμπεριφορές σου και αυτό που θα ήθελες να είσαι . Μπορεί να έχω ανασφάλεια με το στήθος μου, δεν θα πρήξω τον άλλον επειδή αυτός είναι ο εαυτός μου . Αντίστοιχα σε όλες τις συμπεριφορές μπορεί να μην είμαι ο εαυτός μου και να ελέγχω συμπεριφοριστικά τη ζήλια , την γκρίνια , τη χειριστικότητα, την ηττοπάθεια ή ότι άλλο κρίνω. Εγώ έτσι το εννοώ και όχι να κοροϊδεύεις, αλλά ούτε και ''να είσαι ο εαυτός σου ''.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

20-07-21

15:11
Νομίζω οτι το πρόβλημα του Φαστ είναι οτι οι γυναίκες λέμε στη θεωρία οτι θέλουμε κάποιον να μας σέβεται, να μας καταλαβαίνει, να είναι ειλικρινής κλπ και τελικά μπλέκουμε με κακά παιδιά που δε μας σέβονται καθόλου, μας έχουν για καβάτζα, μας λένε ψέματα, μας απατούν, αλλά εμείς μένουμε μαζί τους γιατί είτε κάνουν καλό σεξ, είτε έχουν λεφτά, είτε γιατί στην πραγματικότητα γουστάρουμε αγριάδες.
Άρα εγώ που δεν ταυτίζομαι ούτε στο ελάχιστο με το ποστ σου δεν είμαι γυναίκα;
Guest 528707
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-07-21

15:13
Το "να είσαι ο εαυτός σου" είναι καταστροφική συμβουλή διότι εμπεριέχει την κρυφη τοποθέτηση πως όποιος και να είσαι θα γίνεις αποδεκτός, πράγμα που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Είναι πολύ κοινό σενάριο κάποιος να έχει αντίελκυστικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας, τα οποία όταν φανερώσει στην πράξη η γυναίκα θα ξενερώσει.
Αν παριστάνεις κάποιον σε μια σχέση σίγουρα όπως λες αυτή η σχέση θα καταρρεύσει όταν δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό,
.
Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο ?
Μα αν είσαι ο ευατος σου από τη πρώτη στιγμή θα γίνει αντιληπτω από τον άλλον αν είσαι κάποιος άσχημος χαρακτήρας και σίγουρα δεν θα τον εξαπατήσεις βγάζοντας κάτι άλλο το οποίο όμως δεν θα κρατήσει πολύ και στην πορεία σας θα φανερωθεί ότι ήταν κάτι ψεύτικο ..
Το λες και πιο κάτω ...
Άρα πως θεωρείς μια τέτοια συμβουλή καταστροφική ?
Για ποιον ακριβώς είναι ?
Για αυτόν που θέλει να εξαπατήσει έναν άνθρωπο για να πετύχει τον οποίο σκοπό του ?
Είμαι ο ευατο μους συνεπάγεται με το ότι βγάζω όλα τα στοιχεία του ευατου μου ,οποία είναι αυτά, χωρίς να κρύψω το παραμικρό που θα παραπλανήσει τον άλλον ..
Αλλιώς θα δίναμε συμβουλή κοίτα να προσποιηθείς μπας και καταφέρεις τον σκοπό σου ...
Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-07-21

15:19
Συγνώμη αλλά αν είσαι 18 χρονών και είσαι ανασφαλής needy χαρακτήρας και τρως ως εκ τούτου το ένα άκυρο μετά το άλλο, το θα προτιμήσεις να κάνεις; Να αρχίσεις ψυχανάλυση για τα επόμενα 5 χρόνια για να διορθώσεις τα παιδικά σου τραύματα, ή απλά θα κρύψεις τις ανασφάλειες σου; Είναι πασιφανές ότι ο μέσος άνθρωπος θα κάνει το δεύτερο και οι περισσότεροι θα συνεχίσουν να κάνουν το δεύτερο μέχρι να μην παίρνει άλλο, για τον απλούστατο λόγο πως είναι πολύ πιο εύκολο να πεις ψέμματα από το να μπεις στην διαδικασία μιας επίπονης και ριζικής αλλαγής.Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο ?
Μα αν είσαι ο ευατος σου από τη πρώτη στιγμή θα γίνει αντιληπτω από τον άλλον αν είσαι κάποιος άσχημος χαρακτήρας και σίγουρα δεν θα τον εξαπατήσεις βγάζοντας κάτι άλλο το οποίο όμως δεν θα κρατήσει πολύ και στην πορεία σας θα φανερωθεί ότι ήταν κάτι ψεύτικο ..
Το λες και πιο κάτω ...
Άρα πως θεωρείς μια τέτοια συμβουλή καταστροφική ?
Για ποιον ακριβώς είναι ?
Για αυτόν που θέλει να εξαπατήσει έναν άνθρωπο για να πετύχει τον οποίο σκοπό του ?
Είμαι ο ευατο μους συνεπάγεται με το ότι βγάζω όλα τα στοιχεία του ευατου μου ,οποία είναι αυτά, χωρίς να κρύψω το παραμικρό που θα παραπλανήσει τον άλλον ..
Αλλιώς θα δίναμε συμβουλή κοίτα να προσποιηθείς μπας και καταφέρεις τον σκοπό σου ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 198 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- Ωρορα
- touvlo
- Wonderkid
- camil
- Paragontas7000
- GeorgePap2003
- American Economist
- Memetchi
- rafaela11
- Reader
- Kate1914
- Scandal
- giannhs2001
- Varus
- Ilma
- NeosUser2023
- Hased Babis
- Advocatus diaboli
- J.Cameron
- dreamer!!
- iren
- teacher_40
- Alessandra Eliza
- Μήτσος10
- Wanda
- Kitkat28!
- skiabox
- okatapeltis
- Αλκίμαχος
- lugar
- Joji
- Δροσουλίτης
- Shadowban
- charmander
- Jim175
- taketrance
- AggelikiGr
- iew
- Εριφύλη
- marww
- Arianara S3
- gmoutzour
- iiTzArismaltor_
- Libertus
- Anna7
- epote
- jj!
- fmarulezkd
- χημεια4λαιφ
- marina00
- Fernando_A
- manosz
- Georgepap_21
- User2350
- Ολλανδός
- Jim2004
- JimmyIT
- _pathfinder_
- hirasawayui
- G.BOTAS
- giorgos78
- Εχέμυθη
- Stelios725
- king_sotirios
- misfit
- ggl
- kalhkardia
- fourkaki
- xristarac
- Johnny15
- Lefter
- chester20080
- Sevasti
- geordimi10
- xifomaxos
- BloodyFairy
- Stres
- Eeeee
- Giannis2307
- Morelo
- JasonPap
- oups
- GeoCommand
- nicks1999
- parrot/παπαγάλος
- Circe
- Ariana2018
- Josss
- Chrysak25
- MarcoReus
- Fin4
- L0st
- Housewife
- βερα
- Loozen
- Athens2002
- Idontknoww
- Jimmy20
- Pseudonimo
- Αλκης Κ.
- Citylights
- physicscrazy
- Rapappas
- Ryuzaki
- Ada ada
- Unboxholics
- 1011
- ag97
- Thundergirl
- CiNeFiL
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.