ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.703 μηνύματα.
20-12-25
21:32
Λαρισαίος ο συγγραφέας;
aLe3ouLa
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.402 μηνύματα.
20-12-25
21:34
Ξεκάθαρα, αλλά δεν λέει και ψέματα!Λαρισαίος ο συγγραφέας;
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.239 μηνύματα.
20-12-25
23:40
Για ν' απαντηθεί αυτό το θέμα, προσωπικά θα χώριζα τις γυναίκες σε 3 κύριες κατηγορίες με ηλικιακά κριτήρια (τις οποίες βγάζω τώρα απ' το στομάχι μου με Βρετανική ορολογία):
1)Γυναίκες σε pre-settled status (18 έως την ηλικία που θα πουν «θέλω να βρω ένα καλό παιδί να κάνω οικογένεια παιδιά κ.λπ. που ποικίλει ανάλογα τη γυναίκα π.χ. για κάποια μπορεί να είναι τα 25 και για κάποια άλλη τα 35),
2)Γυναίκες σε settled status (από το τέλος της pre-settled status ηλικίας έως την ηλικία «past their prime»),
3)Γυναίκες past their prime (40-45+)...
Οι πρώτες θέλουν κυρίως την «περιπέτεια»: να ζήσουν όσες περισσότερες/διαφορετικές εμπειρίες μπορούν, να γνωρίσουν όσο περισσότερους άντρες γίνεται κ.ο.κ.
Οι δεύτερες θέλουν κυρίως το «βόλεμα»: έναν άντρα ωραίο αλλά όχι τόσο ωραίο ώστε π.χ. να κινδυνεύουν να τον χάσουν από άλλη και να νιώθουν ανασφάλεια, έξυπνο αλλά όχι τόσο έξυπνο ώστε π.χ. να τους πηγαίνει κόντρα και να διαφωνεί μαζί τους, αξιοπρεπή αλλά όχι τόσο αξιοπρεπή ώστε π.χ. να μην τις κυνηγήσει όσο θέλουν κ.ο.κ. (γι' αυτό κι οι περισσότερες εν τέλει καταλήγουν μόνες με εφτά γάτες)...
Όσο για τις τρίτες, όπως μου 'χε πει μια 46χρονη που με ήθελε για toyboy προ δεκαετίας, ένα πράγμα θέλουν: «έναν τεράστιο π@@τσο να περάσουν καλά»!
1)Γυναίκες σε pre-settled status (18 έως την ηλικία που θα πουν «θέλω να βρω ένα καλό παιδί να κάνω οικογένεια παιδιά κ.λπ. που ποικίλει ανάλογα τη γυναίκα π.χ. για κάποια μπορεί να είναι τα 25 και για κάποια άλλη τα 35),
2)Γυναίκες σε settled status (από το τέλος της pre-settled status ηλικίας έως την ηλικία «past their prime»),
3)Γυναίκες past their prime (40-45+)...
Οι πρώτες θέλουν κυρίως την «περιπέτεια»: να ζήσουν όσες περισσότερες/διαφορετικές εμπειρίες μπορούν, να γνωρίσουν όσο περισσότερους άντρες γίνεται κ.ο.κ.
Οι δεύτερες θέλουν κυρίως το «βόλεμα»: έναν άντρα ωραίο αλλά όχι τόσο ωραίο ώστε π.χ. να κινδυνεύουν να τον χάσουν από άλλη και να νιώθουν ανασφάλεια, έξυπνο αλλά όχι τόσο έξυπνο ώστε π.χ. να τους πηγαίνει κόντρα και να διαφωνεί μαζί τους, αξιοπρεπή αλλά όχι τόσο αξιοπρεπή ώστε π.χ. να μην τις κυνηγήσει όσο θέλουν κ.ο.κ. (γι' αυτό κι οι περισσότερες εν τέλει καταλήγουν μόνες με εφτά γάτες)...
Όσο για τις τρίτες, όπως μου 'χε πει μια 46χρονη που με ήθελε για toyboy προ δεκαετίας, ένα πράγμα θέλουν: «έναν τεράστιο π@@τσο να περάσουν καλά»!

Το θέμα δεν είναι το «αν» ένας άντρας είναι εύπορος αλλά το «πως»: ένα παιδαρέλι που τα βρήκε όλα έτοιμα απ' τους γονείς του (και ειδικά αν κι οι γονείς δεν έκαναν καλή δουλειά μαζί του ώστε να του μάθουν να είναι εργατικός να τον σκληραγωγήσουν κ.λπ.) λογικό είναι να 'χει του κόσμου τα ψυχολογικά και τις ανασφάλειες και να είναι αδιάφορος σαν άντρας (καθώς πάντα θα ξέρει πως ό,τι είναι το χρωστάει σε άλλους κι όχι στον εαυτό του), ένας άντρας όμως που έπιασε τη ζωή απ' τα μαλλιά πέτυχε επαγγελματικά κονόμησε χωρίς τις πλάτες κανενός κ.λπ. δεν έχει καμία σχέση με τέτοια ανθρωπάκια (προσωπικά αν ήμουν γυναίκα θα έβρισκα πολύ ελκυστικό π.χ. έναν άντρα έστω κι αν απλά κατάφερε από 9 to 5 μισθωτούλης να κάνει κάτι δικό του ικανό να τον ζει άνετα)...Λοιπόν, εγώ ένα θα πω και θα μιλήσω για τον εαυτό μου και για την φίλη μου..
Έχουμε στην σχολή ένα αγόρι (γόνος πλούσιας οικογένειας) που με τα λεφτά του μπαμπά το παίζει γόης.. εννοείται έχει τρελά λεφτά και είναι και αντικειμενικά ωραίος. Αυτός ο τυπάς μου κολλάει από το πρώτο έτος και σε εμένα και σε μια κοπέλα που κάνουμε παρέα, και στις δύο, ταυτόχρονα, ακόμα και όταν είμαστε μαζί (εντάξει η φίλη μου είναι κουκλάρα, δεν είναι αδιάφορη σαν εμένα)
Το καλοκαίρι χάθηκε, διακοπές, και σίγουρα έχει πάει με όλο το Αιγαίο
Πριν καμιά εβδομάδα μου έστειλε μήνυμα να βρεθούμε (δεν έχω βγει ποτέ μαζί του και ούτε πρόκειται) και του εξήγησα επί λέξει ότι δεν θέλω να με ενοχλεί, γιατί πολύ απλά δεν έχουμε κανένα κοινό..
Αναμενόμενο ότι θα τα έπαιρνε και μου απάντησε με τόσο προσβλητικό τρόπο ότι: έχω ρίξει πολύ καλύτερες από εσένα, ποια είσαι εσύ που θα μου κάνεις την δύσκολη, να με παρακαλάς θα έπρεπε..
Κάπου εκεί, επειδή σαν την ειρωνία μου δεν έχει, του λέω " συμφωνώ, για αυτό πήγαινε στις θεογκομενες και άσε εμένα ήσυχη..
Τι θέλω να πω με αυτό; Ότι το συγκεκριμένο παιδί, έχει τρελά λεφτά, είναι σχετικά όμορφος, αλλά όποια έχει ένα δράμι μυαλό δεν θα τον ήθελε ούτε για διάλογο.. περιττό να πω ότι ο συγκεκριμένος θα δυστυχήσει στην άδεια ζωή του, γιατί το μόνο που τον χαροποιεί είναι τα έτοιμα φράγκα και οι γκόμενες..
Αυτά γιατί λέτε ότι οι γυναίκες κοιτάμε κυρίως τα λεφτά ή την εμφάνιση, πράγματα που για εμένα προσωπικά είναι ανούσια, τέτοιοι άνθρωποι δεν μου λένε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, είτε άντρας είτε γυναίκα..
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.703 μηνύματα.
21-12-25
00:13
Μεγάλη αλήθεια αυτή, γενικότερα για πολλές γυναίκες. Όσες κάνουν σχέση με ωραιότερο ή εξυπνότερο/αξιοπρεπέστερο από όσο αντέχουν είτε που θα πάθουν κανονική εξάρτηση [έχω δει πχ γυναίκα να αλλάζει ομάδα (όσο οπαδός μπορεί να είναι μια γυναίκα, οκ) και πολιτικές πεποιθήσεις για άντρα] και να μην θέλουν τίποτα πέρα από αυτόν είτε θα χωρίσουν και τον αποκαλούν μετά «τοξικό»...Οι δεύτερες θέλουν κυρίως το «βόλεμα»: έναν άντρα ωραίο αλλά όχι τόσο ωραίο ώστε π.χ. να κινδυνεύουν να τον χάσουν από άλλη και να νιώθουν ανασφάλεια, έξυπνο αλλά όχι τόσο έξυπνο ώστε π.χ. να τους πηγαίνει κόντρα και να διαφωνεί μαζί τους, αξιοπρεπή αλλά όχι τόσο αξιοπρεπή ώστε π.χ. να μην τις κυνηγήσει όσο θέλουν κ.ο.κ. (γι' αυτό κι οι περισσότερες εν τέλει καταλήγουν μόνες με εφτά γάτες)...
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.239 μηνύματα.
21-12-25
00:38
Και πολύ άβολη...διότι τι να σε κάνει π.χ. εσένα που έχεις απαιτήσεις, κριτήρια, την τεστάρεις/αξιολογείς κ.ο.κ. όταν υπάρχουν ένα σωρό μ@λακοβιόληδες εκεί έξω διατεθειμένοι να δώσουν γη και ύδωρ στην κάθε τυχάρπαστη;Μεγάλη αλήθεια αυτή, γενικότερα για πολλές γυναίκες...

Επειδή π.χ. έχεις καλύτερο χιούμορ (λες κι οι περισσότερες μπορούν να το αντιληφθούν/εκτιμήσουν
) ή έχεις πιο ωραία μάτια;Έεεεελα μωρέ τώρα δε βαριέσαι, βολικός να 'ναι πάνω απ' όλα κι αν είναι για τ' άλλα βρίσκουμε και κάνα γκόμενο παρακάτω να ξεκ@βλώσουμε!

Και μετά απορούμε για το 70%-80%+ αιτήσεων διαζυγίων από γυναίκες...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.316 μηνύματα.
21-12-25
01:07
Και ξανά λέω: αυτοί οι άντρες δεν μου λένε τίποτα απολύτως.ένα παιδαρέλι που τα βρήκε όλα έτοιμα απ' τους γονείς του
Πωω τι μου το θύμησες ρε αυτό το φιντάνι. Δύο χρόνια μετά κι ακόμα μλκας παραμένει
τις προάλλες με πέτυχε έξω που ήμουν με μια συμφοιτήτρια μας, χαιρέτησε μόνο αυτή. Του έπεσε βαρύ το φτύσιμο και ξεκίνησε τις προσβολές εναντίον μου

Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
21-12-25
01:16
Όπως και σε καμία σοβαρή γυναίκα, γιατί απλά δεν είναι άντρες...Και ξανά λέω: αυτοί οι άντρες δεν μου λένε τίποτα απολύτως.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.316 μηνύματα.
21-12-25
01:21
Τώρα μου θύμισες ένα από τα χειρότερα ζώα που έχω γνωρίσει🥹 έχει κάνει πολύ χειρότερα από τότε που έγραψα αυτό το 2023.γιατί απλά δεν είναι άντρες
προσβολές αμέτρητες για εμένα σε όλους τους κοινούς γνωστούς. Και το χειρότερο ήταν ότι φέτος την άνοιξη ήμασταν στην ίδια ομάδα (περιττό να πω ότι πήγαινα νταν στην ώρα που ξεκινάμε για να μην υφίσταμαι τον μλκα στα διαλείμματα
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
21-12-25
01:31
Και που 'σαι ακόμα, όσο μεγαλώνει τόσο πιο σκ@τάς θα γίνεται...δεν υπάρχει χειρότερο πλάσμα στον κόσμο από έναν άντρα που δεν έχει καταφέρει τίποτα στη ζωή του με τις δικές του δυνάμεις!...έχει κάνει πολύ χειρότερα από τότε που έγραψα αυτό το 2023...
Εγώ πάντως σκέφτομαι οτι, όσο οι απαιτήσεις των ανθρώπων αυξάνονται (και καλά κάνουν εν μέρει), τόσο πιο δύσκολο είναι να βρεις έναν άνθρωπο έτσι απλά, να κάτσετε να κάνετε μια αγκαλιά, να ακούσετε ένα τραγούδι, να πείτε μια ιστορία. Χαθήκαμε στα red flags και στις μοντέρνες ιστορίες.
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.204 μηνύματα.
Η απάντηση του σημερινού ελεύθερου άνδρα..
"Η γυναικα όταν είναι μικρή θέλει ένα χορηγό για γκομενο και όταν μεγαλώσει ενα ζιγκολό να την π@δαει .."
Ειλικρινά αυτές οι απόψεις ακούγονται και στους δικούς σας κύκλους;
Στην γυαλα θα βάλουμε τα αρσενικά που ξέρουμε
Να ενημερώσουμε πως μια γυναίκα δεν κοιμαται και ξυπνάει με τη έννοια ποιος θα την πηδηξει ή όχι ...Ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες που μπορεί να έχουν και παιδιά στην εφηβεία...
Συγνώμη που θα το πω ..
Αυτές οι γυναικες έχουν τρομερά θέματα...Κυρίως ηθικής και αξιοπρέπειας και απωθημένων...
Τώρα αν ο άνδρας θεωρείτε μαγκας που π@δαει μια παντρεμενη με παιδιά και το διατυμπανιζει να μην απορεί μετά γιατί ο κύκλος του είναι από ανάλογες γυναίκες...
"Η γυναικα όταν είναι μικρή θέλει ένα χορηγό για γκομενο και όταν μεγαλώσει ενα ζιγκολό να την π@δαει .."
Ειλικρινά αυτές οι απόψεις ακούγονται και στους δικούς σας κύκλους;
Στην γυαλα θα βάλουμε τα αρσενικά που ξέρουμε

Να ενημερώσουμε πως μια γυναίκα δεν κοιμαται και ξυπνάει με τη έννοια ποιος θα την πηδηξει ή όχι ...Ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες που μπορεί να έχουν και παιδιά στην εφηβεία...
Συγνώμη που θα το πω ..
Αυτές οι γυναικες έχουν τρομερά θέματα...Κυρίως ηθικής και αξιοπρέπειας και απωθημένων...
Τώρα αν ο άνδρας θεωρείτε μαγκας που π@δαει μια παντρεμενη με παιδιά και το διατυμπανιζει να μην απορεί μετά γιατί ο κύκλος του είναι από ανάλογες γυναίκες...
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Καλύτερα να χαθούμε στα red flags παρά στους διαζυγιολόγους και τους ψυχοθεραπευτές!Εγώ πάντως σκέφτομαι οτι, όσο οι απαιτήσεις των ανθρώπων αυξάνονται (και καλά κάνουν εν μέρει), τόσο πιο δύσκολο είναι να βρεις έναν άνθρωπο έτσι απλά, να κάτσετε να κάνετε μια αγκαλιά, να ακούσετε ένα τραγούδι, να πείτε μια ιστορία. Χαθήκαμε στα red flags και στις μοντέρνες ιστορίες.
Και προφανώς όσο οι απαιτήσεις αυξάνονται οι σοβαρές επιλογές μειώνονται (π.χ. γιατί οι γυναίκες που αντιλαμβάνονται ότι για τα πετύχει μια σχέση απαιτούνται θυσίες κι είναι διατεθειμένες να τις κάνουν σπανίζουν)...
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.204 μηνύματα.
Έχω καιρό ακόμα δεν βιάζομαι...δέκα χρόνια μετά...
Δε μίλησα για γάμους και σοβαρές σχέσεις. Μια ανθρώπινη αγκαλιά είπα. Σκέφτομαι πόσων ανθρώπων την απλή παρέα έχω απορρίψει (τα χρόνια που με ενδιέφεραν οι άνθρωποι) λόγω κάτι περίεργου που είχαν και αναρωτιέμαι αν θα είχα κάνει 5 αγκαλιές παραπάνω αν δεν τους είχα απορρίψει.Καλύτερα να χαθούμε στα red flags παρά στους διαζυγιολόγους και τους ψυχοθεραπευτές!
Ξεχνάμε οτι κι ο άλλος άνθρωπος δίπλα μας έχει κι αυτός τις ανασφάλειές του, τις φοβίες του, τις ανάγκες του. Ξεχνάμε οτι κι αυτός μπορεί απλά να θέλει μια παρεούλα.
Με έχουν πιάσει λίγο τα φιλοσοφικά μου.
Πώς γίνεται ένας άντρας να είναι πιο ωραίος από μια γυναίκα;; Χωρίς να φαίνεται γκευ κιόλας;;;;;Όσες κάνουν σχέση με ωραιότερο
Το όμορφο φύλο υποτίθεται είναι η γυναίκα, οπότε οι ομορφιές ανήκουν σε αυτές.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ε;;; Αντρικά όμορφος εννοώ προφανώς και αυτό που λέω είναι πχ ένας κούκλος άντρας με μία μέτρια γυναίκα.Πώς γίνεται ένας άντρας να είναι πιο ωραίος από μια γυναίκα;; Χωρίς να φαίνεται γκευ κιόλας;;;;;
Υποτίθεται. Αυτό που πιστεύω είναι ότι υπάρχουν πολλές ωραίες γυναίκες και λίγοι ωραίοι άντρες, αλλά σε αυτούς τους λίγους η ομορφιά τους είναι ασύγκριτη. Γενικά στη φύση τα αρσενικά είναι ωραιότερα (πχ παγώνι, λιοντάρι κ.λπ.) σε αρκετά είδη.Το όμορφο φύλο υποτίθεται είναι η γυναίκα, οπότε οι ομορφιές ανήκουν σε αυτές.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.566 μηνύματα.
Ε;;; Αντρικά όμορφος εννοώ προφανώς και αυτό που λέω είναι πχ ένας κούκλος άντρας με μία μέτρια γυναίκα.
Υποτίθεται. Αυτό που πιστεύω είναι ότι υπάρχουν πολλές ωραίες γυναίκες και λίγοι ωραίοι άντρες, αλλά σε αυτούς τους λίγους η ομορφιά τους είναι ασύγκριτη. Γενικά στη φύση τα αρσενικά είναι ωραιότερα (πχ παγώνι, λιοντάρι κ.λπ.) σε αρκετά είδη.
Λυγκας
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.423 μηνύματα.
Και τότε γιατί δεν έχεις γίνει καλόγρια ή λεσβία, αλλά καταδέχεσαι να σε ρίχνουν ασχημότεροι απο αυτούς που αξίζεις στα κυβικά σου;Πώς γίνεται ένας άντρας να είναι πιο ωραίος από μια γυναίκα;; Χωρίς να φαίνεται γκευ κιόλας;;;;;
Το όμορφο φύλο υποτίθεται είναι η γυναίκα, οπότε οι ομορφιές ανήκουν σε αυτές.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Libertus
- Εριφύλη
- taketrance
- Scandal
- camil
- Jack of Spades
- touvlo
- Entropy24
- GeorgePap2003
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Sotiris 12
- iew
- AggelikiGr
- American Economist
- rafaela11
- Ωρορα
- vas 78
- ggeorge1976
- Manikas
- Hased Babis
- fortheloveofshizaya
- thenutritionist
- Luludaki
- Drscientist
- pendejo
- Varus
- Wondering
- arko
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Memetchi
- Ilma
- NeosUser2023
- J.Cameron
- dreamer!!
- iren
- teacher_40
- Alessandra Eliza
- Μήτσος10
- Wanda
- Kitkat28!
- skiabox
- okatapeltis
- Αλκίμαχος
- lugar
- Joji
- Δροσουλίτης
- Shadowban
- charmander
- Jim175
- marww
- Arianara S3
- gmoutzour
- iiTzArismaltor_
- Anna7
- epote
- jj!
- fmarulezkd
- χημεια4λαιφ
- marina00
- Fernando_A
- manozzz
- Georgepap_21
- User2350
- Ολλανδός
- Jim2004
- JimmyIT
- _pathfinder_
- hirasawayui
- G.BOTAS
- giorgos78
- Εχέμυθη
- Stelios725
- king_sotirios
- misfit
- ggl
- kalhkardia
- fourkaki
- xristarac
- Johnny15
- Lefter
- chester20080
- Sevasti
- geordimi10
- xifomaxos
- BloodyFairy
- Stres
- Eeeee
- Giannis2307
- Morelo
- JasonPap
- oups
- GeoCommand
- nicks1999
- parrot/παπαγάλος
- Circe
- Ariana2018
- Josss
- Chrysak25
- MarcoReus
- Fin4
- L0st
- Housewife
- βερα
- Loozen
- Lathy
- Idontknoww
- Jimmy20
- Pseudonimo
- Αλκης Κ.
- Citylights
- physicscrazy
- Rapappas
- Ryuzaki
- Ada ada
- Unboxholics
- 1011
- ag97
- Thundergirl
- CiNeFiL
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool