Valder όμως δεν υπάρχουν εκδιδόμενες με τέτοια προγράμματα ; γιατί κάποιος διαλέγει τρανς;
Καταρχάς μου κάνει εντύπωση που επιλέγεις αυτή τη χρονική στιγμή να μου απαντήσεις, σκέψου το να κάνεις καριέρα ως νεκροθάφτης ή αρχαιολόγος, αφού είσαι εξαιρετική στο να ξεθάβεις παλιά ποστς μου.
Επι του θέματος. Κάποιος διαλέγει τρανς για τους δικούς του λόγους. Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται ο καθένας. 7 δις άνθρωποι, 7 δις προτιμήσεις.
Εκείνο που έχω πάρει μυρωδιά είναι ότι τα προγράμματα bdsm των γυναικών, είναι πολύ light μπροστά στο ζόρι που τρως από μια
μη εντελώς θηλυκοποιημένη τρανς, χαστούκια, μπουκώματα, ξέσκισμα να πονάς να κάτσεις μια βδομάδα.
Και κάποιες τρανς δεν λυπούνται, μια ώρα δουλεύει το κομπρεσέρ, μετά σου κάνει ένα άντερο κούκλα.
Δεν πας να πιείς τσαγάκι. Πας να φας π..., τελεία και παύλα και δε θέλει φιόγκους και εξωραισμούς.
Μήπως κάτι σε διεγείρει εγκεφαλικά που η κοπέλα είναι πρώην άντρας ; δηλαδή είναι , έστω για κάποιους, ένα είδος σεξουαλικού προσανατολισμού ;
Τώρα θα μου πεις το ''αληθινό πουλί ''θα είναι καλύτερο από το ομοίωμά του αλλά είναι αυτό ;
Σκέψου το τελείως πρακτικά. Έχεις τα καλύτερα των δυο κόσμων, ένα θηλυπρεπές σώμα και πρόσωπο χωρίς την τρίχα του γορίλα ή την αντρική ορμόνη, και την προβοσκίδα την αληθινή την ορθόδοξη.
Και δεν υπάρχουν άντρες που θέλουν παθητικές τρανς ; αν ήταν θα τους αρκούσε να πηδάνε (με το μπαρδόν )μόνο γυναίκες .
Κάτι σε έλκει και το επιλέγεις, οποιοδήποτε πράγμα, και δεν βρίσκω το λόγο γιατί πρέπει να απλοποιηθεί σε μια τελείως καταχρηστική ερμηνεία "αρκεί να πηδάνε", τι; Κώλο; Πολύ απλοικό. Η όλη εμπειρία μάλλον παίζει ρόλο, δεν καταλαβαίνω όμως που κολλάς.
Επίσης μην υποτιμάς ποτέ τη δύναμη της ανθρώπινης περιέργειας εξου και ο όρος bi-curious.