Τι θεωρείτε ελκυστικό σε έναν άνθρωπο;

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.120 μηνύματα.
Αν το χρειάζεσαι, κάντο.
Κάποιες από μας, δεν το χρειαζόμαστε. Λάμπουμε από τη φύση μας!
Ειστε κουκλσρες εσεις εμεις οι Ασχημες τι να κανουμε ,καλα που υπαρχουν μπας και μας δει και κανας ανδρας :pfff:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.394 μηνύματα.
Ειστε κουκλσρες εσεις εμεις οι Ασχημες τι να κανουμε ,καλα που υπαρχουν μπας και μας δει και κανας ανδρας :pfff:
Καλά εσύ δε χρειάζεται να ανησυχείς. Μοντέλο δεν είσαι έτσι και αλλιώς; :P

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.446 μηνύματα.
Δεν είμαι άντρας, αλλά όσοι άντρες ξέρω, βρίσκουν κούκλες τις γυναίκες έτσι κι αλλιώς. Αν ένας άντρας της θέλει <<φτιαγμένη>>,...... :hmm::hmm:..... χμμ κάτι τρέχει....
Καλά αν φτιαγμένη εννοούμε μπότοξ, λέιζερ, νύχια , κομμωτήρια , λεύκανση, φρύδια, ρούχα, μόδα μακιγιάζ, πλαστικές , δεν φτάνει ο χρόνος ή και το χρήμα στη καθημερινότητα. Αν δηλαδή η γυναίκα πλέον καλείται να είναι και θεογκόμενα και νοικοκυρά και μάνα και εργαζόμενη. Οπότε όποιος θέλει θεογκόμενα ας τη συντηρεί κιόλας ή ας πλύνει και καμιά κουρτίνα .

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.362 μηνύματα.
Για μένα η φρόντιδα εικόνας και εαυτού αρχίζει και τελειώνει στη καθαριότητα σώματος , στη διατήρηση ενέργειας και όσο γίνεται στη διατήρηση του ιδανικού βάρους για το συγκεκριμένο σωματότυπο , στην προσεγμένη ανάλογα με το γούστο του καθενός ενδυματολογικη επιλογή, στη φροντίδα της ψυχικής υγείας και στην τροφοδότηση του πνεύματος( με οποίο τρόπο και ανάλογα με τις δυνατότητες καθενός) ... Όλα τα άλλα τροφοδοτούν την ματαιοδοξία.

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.569 μηνύματα.
Για μένα η φρόντιδα εικόνας και εαυτού αρχίζει και τελειώνει στη καθαριότητα σώματος , στη διατήρηση ενέργειας και όσο γίνεται στη διατήρηση του ιδανικού βάρους για το συγκεκριμένο σωματότυπο , στην προσεγμένη ανάλογα με το γούστο του καθενός ενδυματολογικη επιλογή, στη φροντίδα της ψυχικής υγείας και στην τροφοδότηση του πνεύματος( με οποίο τρόπο και ανάλογα με τις δυνατότητες καθενός) ... Όλα τα άλλα τροφοδοτούν την ματαιοδοξία.

πολυ σωστα ολα, αν και στα περισσοτερα αποτυγχανω. :smoke:

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.362 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.311 μηνύματα.
Δεν θα πω τι θεωρώ εγώ. Θα πω όμως τι θεωρούν οι περισσότεροι. Και δεν είναι μπέισικ.

καλή ενέργεια κι αυτοπεποίθηση παιδιά. Πλέον το έχω καταλάβει αυτό το ρητό.

στα 17-22 μου (μέχρι πέρυσι δηλαδή) ήμουν η ίδια εμφανισιακά αλλά η αυτοπεποίθηση μου ήταν στα τάρταρα και αυτό απωθούσε πολύ. Πλέον έκανα στροφή χωρίς γυρισμό και άρχισα να πιστεύω σε όλα αυτά που είμαι. Και αυτό φάνηκε και στους άλλους.

(Σαν εριφυλη δεν θα πάψω ποτέ να ελκύομαι από νταρκ ανθρώπους, όμως οι περισσότεροι δεν ζητάνε αυτό αλλά το αντίθετο)

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.212 μηνύματα.
Τίτλος του thread: «Τι θεωρείτε ελκυστικό σε έναν άνθρωπο;»
Πρώτη ατάκα πρώτου post από @Εριφύλη: «Δεν θα πω τι θεωρώ εγώ»!:rofl:

Βλέπω είσαι σε μεγάλη φόρμα τελευταία!:lol:

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.652 μηνύματα.
Τεράστιο στήθος να έχει και όλα τα άλλα βρίσκονται...

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.068 μηνύματα.
Πρόσωπο να έχει και να βλέπεται χωρίς μακιγιαζ-ξανθοφρικιάζ-ντεκαπάζ. :P

Fancy James: Πρέπει να μάθω ελληνικά για να κοιτάξω για Έλληνες άντρες, είπε ο στιλίστας της Κίμπερλι Γκιλφόιλ

Κάτι τέτοιο δηλαδή; Είναι και woke..:P

camil

Πολύ δραστήριο μέλος

Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.027 μηνύματα.

Ζωίτσα team...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πρόσωπο να έχει και να βλέπεται χωρίς μακιγιαζ-ξανθοφρικιάζ-ντεκαπάζ. :P

Fancy James: Πρέπει να μάθω ελληνικά για να κοιτάξω για Έλληνες άντρες, είπε ο στιλίστας της Κίμπερλι Γκιλφόιλ

Κάτι τέτοιο δηλαδή; Είναι και woke..:P

Φεύγει η Κίμπερλι, ο Τραμπ δεν τα ανέχεται αυτά.

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.212 μηνύματα.
Τι «στήθος» και φλωριές είναι αυτές ρε, πες εκεί πέρα «τεράστια ΒΥΖΓΙΑ» να γεμίσει το στόμα σου να το φχαριστηθείς!:rolleyes:

Hot Girl GIF

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.129 μηνύματα.
Τι θεωρείτε ελκυστικό σε έναν άνθρωπο;

΄Ενα νορμάλ σουλούπι και ένα εύστροφο μυαλό.

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.120 μηνύματα.
Τις κακές τους συνήθειες....
Ρώσος...πρώην φυλακισμένος :pfff:

Screenshot_20251210_181442_TikTok.jpg

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.311 μηνύματα.
Ανέκαθεν με τραβούσε η νταρκίλα και το μυστήριο σε έναν άνθρωπο. Καθόλου νορμαλ το ξέρω, αλλά αυτό με τραβάει. Εν αντιθέσει με μια προσωπικότητα ευχάριστη και ανοιχτή

:inlove:

euretra

Νεοφερμένο μέλος

Η euretra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
Ανέκαθεν με τραβούσε η νταρκίλα και το μυστήριο σε έναν άνθρωπο. Καθόλου νορμαλ το ξέρω, αλλά αυτό με τραβάει. Εν αντιθέσει με μια προσωπικότητα ευχάριστη και ανοιχτή

Εεεεχ… μια φάση είναι, θα περάσει…

camil

Πολύ δραστήριο μέλος

Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.027 μηνύματα.

Μπορεί να θες συνάδελφο στα δικά σου σκοτάδια, μπορεί και να έχεις επηρεαστεί από θεατρικά, σειρές και ταινίες. Πόσες δεκαετίες μας πουλάνε για γοητευτικό τον άνδρα τον προβληματικό, το βαρύ πεπόνι, το ψιλοπρεζόνι;

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Μπορεί να θες συνάδελφο στα δικά σου σκοτάδια, μπορεί και να έχεις επηρεαστεί από θεατρικά, σειρές και ταινίες. Πόσες δεκαετίες μας πουλάνε για γοητευτικό τον άνδρα τον προβληματικό, το βαρύ πεπόνι, το ψιλοπρεζόνι;
Και σε γυναίκες αυτό μου αρέσει🥹

προφανώς δεν εννοώ εγκληματία ούτε εθισμένο σε ουσίες. Απλά να έχει μια πιο κλειστή και κρυφή προσωπικότητα🥀

Χρήστες Βρείτε παρόμοια