Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:38 Ο Zukov_v2 έγραψε: #281 Χθες στις 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος. Click για ανάπτυξη... Ευτυχως πηρα απο τη μανα μου και δε φερνω σε κατοικο Μενιδιου Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:40 Η Grand Duchess: #282 Χθες στις 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ευτυχως πηρα απο τη μανα μου και δε φερνω σε κατοικο Μενιδιου Click για ανάπτυξη... Θα περιμένουμε τότε να σε δούμε στον ρόλο του Αχιλλέα GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 18:55 Ο GeorgePap2003: #283 Χθες στις 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... Νμζ ο κυρJason θα διαφωνίσει Παρολαυτα όντως το να χάσει κάποιος τα μαλλιά του τον ρίχνει εμφανισιακά τουλάχιστον 50% ειδικά αν είναι σε νέα ηλικία Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:57 Η Grand Duchess: #284 Χθες στις 18:57 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: View attachment 209775 Νμζ ο κυρJason θα διαφωνίσει Παρολαυτα όντως το να χάσει κάποιος τα μαλλιά του τον ρίχνει εμφανισιακά τουλάχιστον 50% ειδικά αν είναι σε νέα ηλικία Click για ανάπτυξη... Ίσως από τους λίγους που του ταιριάζει όντως το φαλακρό. Αλλά κατα τ'αλλα έχει πολύ προσεγμένη εμφάνιση και στην ένδυση και στο σώμα (γυμνασμενος). giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:01 Ο giannhs2001: #285 Χθες στις 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας Click για ανάπτυξη... Κάτι για Σλάβους δεν μας έλεγες; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:03 Η Grand Duchess: #286 Χθες στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κάτι για Σλάβους δεν μας έλεγες; Click για ανάπτυξη... Και οι Σλάβοι λευκοί είναι. Δικοί μας με αυτήν την έννοια. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 19:03 Ο Jack of Spades: #287 Χθες στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Νμζ ο κυρJason θα διαφωνίσει Click για ανάπτυξη... Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #288 Χθες στις 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... θα γυρναγαν σιγουρα 10 τουινκ γκει με νταντι ισιουζ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο giannhs2001: #289 Χθες στις 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και οι Σλάβοι λευκοί είναι. Δικοί μας με αυτήν την έννοια. Click για ανάπτυξη... Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Η Grand Duchess: #290 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #291 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο GeorgePap2003: #292 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο ilias90 έγραψε: #293 Χθες στις 19:09 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Jack of Spades: #294 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Click για ανάπτυξη... Άσε το ξυρισμένο, λέω έτσι όπως είναι τώρα στη photo αξύριστος με γένια και τη μπιφτέκα στο κεφάλι να δεσπόζει! Εγώ λέω ότι παίζει να του έδιναν κι ελεημοσύνη αν είχε π.χ. καμιά τραγιάσκα αφημένη ανάποδα! Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:10 Ο giannhs2001: #295 Χθες στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Επωάζεται το αυγό του φιδιού στους κύκλους του στεκιού! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:15 Η Grand Duchess: #296 Χθες στις 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Click για ανάπτυξη... Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Who is dat Μέτωπο δεν είμαι, ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο ilias90 έγραψε: #297 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Για εμένα οι λευκοί-άριοι είναι σαν άγγελοι, πάντα έτσι τους είχα στο μυαλό μου. Σίγουρα υπάρχει ομορφιά παντού αλλά δεν συμφωνώ όμως με το διεθνιστικό ότι είναι το ίδιο όμορφες όλες οι φυλές. Ούτε καν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Η Grand Duchess: #298 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο GeorgePap2003: #299 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ αντιπροσωπευω εμφανισιακά τον μέσο δαπίτη - μου το έχουν πει αρκετές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο giannhs2001: #300 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: μου το έχουν πει αρκετές Click για ανάπτυξη... bro, this ain't a compliment or something to flex about Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος. Click για ανάπτυξη... Ευτυχως πηρα απο τη μανα μου και δε φερνω σε κατοικο Μενιδιου
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:40 Η Grand Duchess: #282 Χθες στις 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ευτυχως πηρα απο τη μανα μου και δε φερνω σε κατοικο Μενιδιου Click για ανάπτυξη... Θα περιμένουμε τότε να σε δούμε στον ρόλο του Αχιλλέα GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 18:55 Ο GeorgePap2003: #283 Χθες στις 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... Νμζ ο κυρJason θα διαφωνίσει Παρολαυτα όντως το να χάσει κάποιος τα μαλλιά του τον ρίχνει εμφανισιακά τουλάχιστον 50% ειδικά αν είναι σε νέα ηλικία Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:57 Η Grand Duchess: #284 Χθες στις 18:57 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: View attachment 209775 Νμζ ο κυρJason θα διαφωνίσει Παρολαυτα όντως το να χάσει κάποιος τα μαλλιά του τον ρίχνει εμφανισιακά τουλάχιστον 50% ειδικά αν είναι σε νέα ηλικία Click για ανάπτυξη... Ίσως από τους λίγους που του ταιριάζει όντως το φαλακρό. Αλλά κατα τ'αλλα έχει πολύ προσεγμένη εμφάνιση και στην ένδυση και στο σώμα (γυμνασμενος). giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:01 Ο giannhs2001: #285 Χθες στις 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας Click για ανάπτυξη... Κάτι για Σλάβους δεν μας έλεγες; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:03 Η Grand Duchess: #286 Χθες στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κάτι για Σλάβους δεν μας έλεγες; Click για ανάπτυξη... Και οι Σλάβοι λευκοί είναι. Δικοί μας με αυτήν την έννοια. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 19:03 Ο Jack of Spades: #287 Χθες στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Νμζ ο κυρJason θα διαφωνίσει Click για ανάπτυξη... Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #288 Χθες στις 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... θα γυρναγαν σιγουρα 10 τουινκ γκει με νταντι ισιουζ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο giannhs2001: #289 Χθες στις 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και οι Σλάβοι λευκοί είναι. Δικοί μας με αυτήν την έννοια. Click για ανάπτυξη... Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Η Grand Duchess: #290 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #291 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο GeorgePap2003: #292 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο ilias90 έγραψε: #293 Χθες στις 19:09 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Jack of Spades: #294 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Click για ανάπτυξη... Άσε το ξυρισμένο, λέω έτσι όπως είναι τώρα στη photo αξύριστος με γένια και τη μπιφτέκα στο κεφάλι να δεσπόζει! Εγώ λέω ότι παίζει να του έδιναν κι ελεημοσύνη αν είχε π.χ. καμιά τραγιάσκα αφημένη ανάποδα! Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:10 Ο giannhs2001: #295 Χθες στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Επωάζεται το αυγό του φιδιού στους κύκλους του στεκιού! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:15 Η Grand Duchess: #296 Χθες στις 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Click για ανάπτυξη... Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Who is dat Μέτωπο δεν είμαι, ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο ilias90 έγραψε: #297 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Για εμένα οι λευκοί-άριοι είναι σαν άγγελοι, πάντα έτσι τους είχα στο μυαλό μου. Σίγουρα υπάρχει ομορφιά παντού αλλά δεν συμφωνώ όμως με το διεθνιστικό ότι είναι το ίδιο όμορφες όλες οι φυλές. Ούτε καν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Η Grand Duchess: #298 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο GeorgePap2003: #299 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ αντιπροσωπευω εμφανισιακά τον μέσο δαπίτη - μου το έχουν πει αρκετές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο giannhs2001: #300 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: μου το έχουν πει αρκετές Click για ανάπτυξη... bro, this ain't a compliment or something to flex about Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ευτυχως πηρα απο τη μανα μου και δε φερνω σε κατοικο Μενιδιου Click για ανάπτυξη... Θα περιμένουμε τότε να σε δούμε στον ρόλο του Αχιλλέα
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 18:55 Ο GeorgePap2003: #283 Χθες στις 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... Νμζ ο κυρJason θα διαφωνίσει Παρολαυτα όντως το να χάσει κάποιος τα μαλλιά του τον ρίχνει εμφανισιακά τουλάχιστον 50% ειδικά αν είναι σε νέα ηλικία Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:57 Η Grand Duchess: #284 Χθες στις 18:57 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: View attachment 209775 Νμζ ο κυρJason θα διαφωνίσει Παρολαυτα όντως το να χάσει κάποιος τα μαλλιά του τον ρίχνει εμφανισιακά τουλάχιστον 50% ειδικά αν είναι σε νέα ηλικία Click για ανάπτυξη... Ίσως από τους λίγους που του ταιριάζει όντως το φαλακρό. Αλλά κατα τ'αλλα έχει πολύ προσεγμένη εμφάνιση και στην ένδυση και στο σώμα (γυμνασμενος). giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:01 Ο giannhs2001: #285 Χθες στις 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας Click για ανάπτυξη... Κάτι για Σλάβους δεν μας έλεγες; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:03 Η Grand Duchess: #286 Χθες στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κάτι για Σλάβους δεν μας έλεγες; Click για ανάπτυξη... Και οι Σλάβοι λευκοί είναι. Δικοί μας με αυτήν την έννοια. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 19:03 Ο Jack of Spades: #287 Χθες στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Νμζ ο κυρJason θα διαφωνίσει Click για ανάπτυξη... Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #288 Χθες στις 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... θα γυρναγαν σιγουρα 10 τουινκ γκει με νταντι ισιουζ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο giannhs2001: #289 Χθες στις 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και οι Σλάβοι λευκοί είναι. Δικοί μας με αυτήν την έννοια. Click για ανάπτυξη... Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Η Grand Duchess: #290 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #291 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο GeorgePap2003: #292 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο ilias90 έγραψε: #293 Χθες στις 19:09 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Jack of Spades: #294 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Click για ανάπτυξη... Άσε το ξυρισμένο, λέω έτσι όπως είναι τώρα στη photo αξύριστος με γένια και τη μπιφτέκα στο κεφάλι να δεσπόζει! Εγώ λέω ότι παίζει να του έδιναν κι ελεημοσύνη αν είχε π.χ. καμιά τραγιάσκα αφημένη ανάποδα! Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:10 Ο giannhs2001: #295 Χθες στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Επωάζεται το αυγό του φιδιού στους κύκλους του στεκιού! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:15 Η Grand Duchess: #296 Χθες στις 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Click για ανάπτυξη... Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Who is dat Μέτωπο δεν είμαι, ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο ilias90 έγραψε: #297 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Για εμένα οι λευκοί-άριοι είναι σαν άγγελοι, πάντα έτσι τους είχα στο μυαλό μου. Σίγουρα υπάρχει ομορφιά παντού αλλά δεν συμφωνώ όμως με το διεθνιστικό ότι είναι το ίδιο όμορφες όλες οι φυλές. Ούτε καν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Η Grand Duchess: #298 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο GeorgePap2003: #299 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ αντιπροσωπευω εμφανισιακά τον μέσο δαπίτη - μου το έχουν πει αρκετές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο giannhs2001: #300 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: μου το έχουν πει αρκετές Click για ανάπτυξη... bro, this ain't a compliment or something to flex about Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... Νμζ ο κυρJason θα διαφωνίσει Παρολαυτα όντως το να χάσει κάποιος τα μαλλιά του τον ρίχνει εμφανισιακά τουλάχιστον 50% ειδικά αν είναι σε νέα ηλικία
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:57 Η Grand Duchess: #284 Χθες στις 18:57 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: View attachment 209775 Νμζ ο κυρJason θα διαφωνίσει Παρολαυτα όντως το να χάσει κάποιος τα μαλλιά του τον ρίχνει εμφανισιακά τουλάχιστον 50% ειδικά αν είναι σε νέα ηλικία Click για ανάπτυξη... Ίσως από τους λίγους που του ταιριάζει όντως το φαλακρό. Αλλά κατα τ'αλλα έχει πολύ προσεγμένη εμφάνιση και στην ένδυση και στο σώμα (γυμνασμενος). giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:01 Ο giannhs2001: #285 Χθες στις 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας Click για ανάπτυξη... Κάτι για Σλάβους δεν μας έλεγες; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:03 Η Grand Duchess: #286 Χθες στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κάτι για Σλάβους δεν μας έλεγες; Click για ανάπτυξη... Και οι Σλάβοι λευκοί είναι. Δικοί μας με αυτήν την έννοια. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 19:03 Ο Jack of Spades: #287 Χθες στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Νμζ ο κυρJason θα διαφωνίσει Click για ανάπτυξη... Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #288 Χθες στις 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... θα γυρναγαν σιγουρα 10 τουινκ γκει με νταντι ισιουζ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο giannhs2001: #289 Χθες στις 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και οι Σλάβοι λευκοί είναι. Δικοί μας με αυτήν την έννοια. Click για ανάπτυξη... Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Η Grand Duchess: #290 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #291 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο GeorgePap2003: #292 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο ilias90 έγραψε: #293 Χθες στις 19:09 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Jack of Spades: #294 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Click για ανάπτυξη... Άσε το ξυρισμένο, λέω έτσι όπως είναι τώρα στη photo αξύριστος με γένια και τη μπιφτέκα στο κεφάλι να δεσπόζει! Εγώ λέω ότι παίζει να του έδιναν κι ελεημοσύνη αν είχε π.χ. καμιά τραγιάσκα αφημένη ανάποδα! Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:10 Ο giannhs2001: #295 Χθες στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Επωάζεται το αυγό του φιδιού στους κύκλους του στεκιού! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:15 Η Grand Duchess: #296 Χθες στις 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Click για ανάπτυξη... Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Who is dat Μέτωπο δεν είμαι, ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο ilias90 έγραψε: #297 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Για εμένα οι λευκοί-άριοι είναι σαν άγγελοι, πάντα έτσι τους είχα στο μυαλό μου. Σίγουρα υπάρχει ομορφιά παντού αλλά δεν συμφωνώ όμως με το διεθνιστικό ότι είναι το ίδιο όμορφες όλες οι φυλές. Ούτε καν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Η Grand Duchess: #298 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο GeorgePap2003: #299 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ αντιπροσωπευω εμφανισιακά τον μέσο δαπίτη - μου το έχουν πει αρκετές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο giannhs2001: #300 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: μου το έχουν πει αρκετές Click για ανάπτυξη... bro, this ain't a compliment or something to flex about Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: View attachment 209775 Νμζ ο κυρJason θα διαφωνίσει Παρολαυτα όντως το να χάσει κάποιος τα μαλλιά του τον ρίχνει εμφανισιακά τουλάχιστον 50% ειδικά αν είναι σε νέα ηλικία Click για ανάπτυξη... Ίσως από τους λίγους που του ταιριάζει όντως το φαλακρό. Αλλά κατα τ'αλλα έχει πολύ προσεγμένη εμφάνιση και στην ένδυση και στο σώμα (γυμνασμενος).
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:01 Ο giannhs2001: #285 Χθες στις 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας Click για ανάπτυξη... Κάτι για Σλάβους δεν μας έλεγες; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:03 Η Grand Duchess: #286 Χθες στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κάτι για Σλάβους δεν μας έλεγες; Click για ανάπτυξη... Και οι Σλάβοι λευκοί είναι. Δικοί μας με αυτήν την έννοια. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 19:03 Ο Jack of Spades: #287 Χθες στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Νμζ ο κυρJason θα διαφωνίσει Click για ανάπτυξη... Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #288 Χθες στις 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... θα γυρναγαν σιγουρα 10 τουινκ γκει με νταντι ισιουζ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο giannhs2001: #289 Χθες στις 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και οι Σλάβοι λευκοί είναι. Δικοί μας με αυτήν την έννοια. Click για ανάπτυξη... Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Η Grand Duchess: #290 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #291 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο GeorgePap2003: #292 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο ilias90 έγραψε: #293 Χθες στις 19:09 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Jack of Spades: #294 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Click για ανάπτυξη... Άσε το ξυρισμένο, λέω έτσι όπως είναι τώρα στη photo αξύριστος με γένια και τη μπιφτέκα στο κεφάλι να δεσπόζει! Εγώ λέω ότι παίζει να του έδιναν κι ελεημοσύνη αν είχε π.χ. καμιά τραγιάσκα αφημένη ανάποδα! Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:10 Ο giannhs2001: #295 Χθες στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Επωάζεται το αυγό του φιδιού στους κύκλους του στεκιού! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:15 Η Grand Duchess: #296 Χθες στις 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Click για ανάπτυξη... Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Who is dat Μέτωπο δεν είμαι, ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο ilias90 έγραψε: #297 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Για εμένα οι λευκοί-άριοι είναι σαν άγγελοι, πάντα έτσι τους είχα στο μυαλό μου. Σίγουρα υπάρχει ομορφιά παντού αλλά δεν συμφωνώ όμως με το διεθνιστικό ότι είναι το ίδιο όμορφες όλες οι φυλές. Ούτε καν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Η Grand Duchess: #298 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο GeorgePap2003: #299 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ αντιπροσωπευω εμφανισιακά τον μέσο δαπίτη - μου το έχουν πει αρκετές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο giannhs2001: #300 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: μου το έχουν πει αρκετές Click για ανάπτυξη... bro, this ain't a compliment or something to flex about Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας Click για ανάπτυξη... Κάτι για Σλάβους δεν μας έλεγες;
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:03 Η Grand Duchess: #286 Χθες στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κάτι για Σλάβους δεν μας έλεγες; Click για ανάπτυξη... Και οι Σλάβοι λευκοί είναι. Δικοί μας με αυτήν την έννοια. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 19:03 Ο Jack of Spades: #287 Χθες στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Νμζ ο κυρJason θα διαφωνίσει Click για ανάπτυξη... Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #288 Χθες στις 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... θα γυρναγαν σιγουρα 10 τουινκ γκει με νταντι ισιουζ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο giannhs2001: #289 Χθες στις 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και οι Σλάβοι λευκοί είναι. Δικοί μας με αυτήν την έννοια. Click για ανάπτυξη... Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Η Grand Duchess: #290 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #291 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο GeorgePap2003: #292 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο ilias90 έγραψε: #293 Χθες στις 19:09 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Jack of Spades: #294 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Click για ανάπτυξη... Άσε το ξυρισμένο, λέω έτσι όπως είναι τώρα στη photo αξύριστος με γένια και τη μπιφτέκα στο κεφάλι να δεσπόζει! Εγώ λέω ότι παίζει να του έδιναν κι ελεημοσύνη αν είχε π.χ. καμιά τραγιάσκα αφημένη ανάποδα! Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:10 Ο giannhs2001: #295 Χθες στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Επωάζεται το αυγό του φιδιού στους κύκλους του στεκιού! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:15 Η Grand Duchess: #296 Χθες στις 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Click για ανάπτυξη... Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Who is dat Μέτωπο δεν είμαι, ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο ilias90 έγραψε: #297 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Για εμένα οι λευκοί-άριοι είναι σαν άγγελοι, πάντα έτσι τους είχα στο μυαλό μου. Σίγουρα υπάρχει ομορφιά παντού αλλά δεν συμφωνώ όμως με το διεθνιστικό ότι είναι το ίδιο όμορφες όλες οι φυλές. Ούτε καν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Η Grand Duchess: #298 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο GeorgePap2003: #299 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ αντιπροσωπευω εμφανισιακά τον μέσο δαπίτη - μου το έχουν πει αρκετές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο giannhs2001: #300 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: μου το έχουν πει αρκετές Click για ανάπτυξη... bro, this ain't a compliment or something to flex about Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κάτι για Σλάβους δεν μας έλεγες; Click για ανάπτυξη... Και οι Σλάβοι λευκοί είναι. Δικοί μας με αυτήν την έννοια.
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 19:03 Ο Jack of Spades: #287 Χθες στις 19:03 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Νμζ ο κυρJason θα διαφωνίσει Click για ανάπτυξη... Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #288 Χθες στις 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... θα γυρναγαν σιγουρα 10 τουινκ γκει με νταντι ισιουζ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο giannhs2001: #289 Χθες στις 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και οι Σλάβοι λευκοί είναι. Δικοί μας με αυτήν την έννοια. Click για ανάπτυξη... Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Η Grand Duchess: #290 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #291 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο GeorgePap2003: #292 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο ilias90 έγραψε: #293 Χθες στις 19:09 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Jack of Spades: #294 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Click για ανάπτυξη... Άσε το ξυρισμένο, λέω έτσι όπως είναι τώρα στη photo αξύριστος με γένια και τη μπιφτέκα στο κεφάλι να δεσπόζει! Εγώ λέω ότι παίζει να του έδιναν κι ελεημοσύνη αν είχε π.χ. καμιά τραγιάσκα αφημένη ανάποδα! Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:10 Ο giannhs2001: #295 Χθες στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Επωάζεται το αυγό του φιδιού στους κύκλους του στεκιού! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:15 Η Grand Duchess: #296 Χθες στις 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Click για ανάπτυξη... Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Who is dat Μέτωπο δεν είμαι, ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο ilias90 έγραψε: #297 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Για εμένα οι λευκοί-άριοι είναι σαν άγγελοι, πάντα έτσι τους είχα στο μυαλό μου. Σίγουρα υπάρχει ομορφιά παντού αλλά δεν συμφωνώ όμως με το διεθνιστικό ότι είναι το ίδιο όμορφες όλες οι φυλές. Ούτε καν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Η Grand Duchess: #298 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο GeorgePap2003: #299 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ αντιπροσωπευω εμφανισιακά τον μέσο δαπίτη - μου το έχουν πει αρκετές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο giannhs2001: #300 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: μου το έχουν πει αρκετές Click για ανάπτυξη... bro, this ain't a compliment or something to flex about Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Νμζ ο κυρJason θα διαφωνίσει Click για ανάπτυξη... Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει;
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο Zukov_v2 έγραψε: #288 Χθες στις 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... θα γυρναγαν σιγουρα 10 τουινκ γκει με νταντι ισιουζ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο giannhs2001: #289 Χθες στις 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και οι Σλάβοι λευκοί είναι. Δικοί μας με αυτήν την έννοια. Click για ανάπτυξη... Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Η Grand Duchess: #290 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #291 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο GeorgePap2003: #292 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο ilias90 έγραψε: #293 Χθες στις 19:09 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Jack of Spades: #294 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Click για ανάπτυξη... Άσε το ξυρισμένο, λέω έτσι όπως είναι τώρα στη photo αξύριστος με γένια και τη μπιφτέκα στο κεφάλι να δεσπόζει! Εγώ λέω ότι παίζει να του έδιναν κι ελεημοσύνη αν είχε π.χ. καμιά τραγιάσκα αφημένη ανάποδα! Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:10 Ο giannhs2001: #295 Χθες στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Επωάζεται το αυγό του φιδιού στους κύκλους του στεκιού! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:15 Η Grand Duchess: #296 Χθες στις 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Click για ανάπτυξη... Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Who is dat Μέτωπο δεν είμαι, ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο ilias90 έγραψε: #297 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Για εμένα οι λευκοί-άριοι είναι σαν άγγελοι, πάντα έτσι τους είχα στο μυαλό μου. Σίγουρα υπάρχει ομορφιά παντού αλλά δεν συμφωνώ όμως με το διεθνιστικό ότι είναι το ίδιο όμορφες όλες οι φυλές. Ούτε καν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Η Grand Duchess: #298 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο GeorgePap2003: #299 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ αντιπροσωπευω εμφανισιακά τον μέσο δαπίτη - μου το έχουν πει αρκετές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο giannhs2001: #300 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: μου το έχουν πει αρκετές Click για ανάπτυξη... bro, this ain't a compliment or something to flex about Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... θα γυρναγαν σιγουρα 10 τουινκ γκει με νταντι ισιουζ
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:05 Ο giannhs2001: #289 Χθες στις 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και οι Σλάβοι λευκοί είναι. Δικοί μας με αυτήν την έννοια. Click για ανάπτυξη... Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Η Grand Duchess: #290 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #291 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο GeorgePap2003: #292 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο ilias90 έγραψε: #293 Χθες στις 19:09 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Jack of Spades: #294 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Click για ανάπτυξη... Άσε το ξυρισμένο, λέω έτσι όπως είναι τώρα στη photo αξύριστος με γένια και τη μπιφτέκα στο κεφάλι να δεσπόζει! Εγώ λέω ότι παίζει να του έδιναν κι ελεημοσύνη αν είχε π.χ. καμιά τραγιάσκα αφημένη ανάποδα! Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:10 Ο giannhs2001: #295 Χθες στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Επωάζεται το αυγό του φιδιού στους κύκλους του στεκιού! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:15 Η Grand Duchess: #296 Χθες στις 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Click για ανάπτυξη... Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Who is dat Μέτωπο δεν είμαι, ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο ilias90 έγραψε: #297 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Για εμένα οι λευκοί-άριοι είναι σαν άγγελοι, πάντα έτσι τους είχα στο μυαλό μου. Σίγουρα υπάρχει ομορφιά παντού αλλά δεν συμφωνώ όμως με το διεθνιστικό ότι είναι το ίδιο όμορφες όλες οι φυλές. Ούτε καν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Η Grand Duchess: #298 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο GeorgePap2003: #299 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ αντιπροσωπευω εμφανισιακά τον μέσο δαπίτη - μου το έχουν πει αρκετές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο giannhs2001: #300 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: μου το έχουν πει αρκετές Click για ανάπτυξη... bro, this ain't a compliment or something to flex about Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Και οι Σλάβοι λευκοί είναι. Δικοί μας με αυτήν την έννοια. Click για ανάπτυξη... Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι;
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Η Grand Duchess: #290 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #291 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο GeorgePap2003: #292 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο ilias90 έγραψε: #293 Χθες στις 19:09 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Jack of Spades: #294 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Click για ανάπτυξη... Άσε το ξυρισμένο, λέω έτσι όπως είναι τώρα στη photo αξύριστος με γένια και τη μπιφτέκα στο κεφάλι να δεσπόζει! Εγώ λέω ότι παίζει να του έδιναν κι ελεημοσύνη αν είχε π.χ. καμιά τραγιάσκα αφημένη ανάποδα! Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:10 Ο giannhs2001: #295 Χθες στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Επωάζεται το αυγό του φιδιού στους κύκλους του στεκιού! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:15 Η Grand Duchess: #296 Χθες στις 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Click για ανάπτυξη... Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Who is dat Μέτωπο δεν είμαι, ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο ilias90 έγραψε: #297 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Για εμένα οι λευκοί-άριοι είναι σαν άγγελοι, πάντα έτσι τους είχα στο μυαλό μου. Σίγουρα υπάρχει ομορφιά παντού αλλά δεν συμφωνώ όμως με το διεθνιστικό ότι είναι το ίδιο όμορφες όλες οι φυλές. Ούτε καν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Η Grand Duchess: #298 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο GeorgePap2003: #299 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ αντιπροσωπευω εμφανισιακά τον μέσο δαπίτη - μου το έχουν πει αρκετές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο giannhs2001: #300 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: μου το έχουν πει αρκετές Click για ανάπτυξη... bro, this ain't a compliment or something to flex about Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο Zukov_v2 έγραψε: #291 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο GeorgePap2003: #292 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο ilias90 έγραψε: #293 Χθες στις 19:09 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Jack of Spades: #294 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Click για ανάπτυξη... Άσε το ξυρισμένο, λέω έτσι όπως είναι τώρα στη photo αξύριστος με γένια και τη μπιφτέκα στο κεφάλι να δεσπόζει! Εγώ λέω ότι παίζει να του έδιναν κι ελεημοσύνη αν είχε π.χ. καμιά τραγιάσκα αφημένη ανάποδα! Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:10 Ο giannhs2001: #295 Χθες στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Επωάζεται το αυγό του φιδιού στους κύκλους του στεκιού! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:15 Η Grand Duchess: #296 Χθες στις 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Click για ανάπτυξη... Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Who is dat Μέτωπο δεν είμαι, ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο ilias90 έγραψε: #297 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Για εμένα οι λευκοί-άριοι είναι σαν άγγελοι, πάντα έτσι τους είχα στο μυαλό μου. Σίγουρα υπάρχει ομορφιά παντού αλλά δεν συμφωνώ όμως με το διεθνιστικό ότι είναι το ίδιο όμορφες όλες οι φυλές. Ούτε καν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Η Grand Duchess: #298 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο GeorgePap2003: #299 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ αντιπροσωπευω εμφανισιακά τον μέσο δαπίτη - μου το έχουν πει αρκετές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο giannhs2001: #300 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: μου το έχουν πει αρκετές Click για ανάπτυξη... bro, this ain't a compliment or something to flex about Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:07 Ο GeorgePap2003: #292 Χθες στις 19:07 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο ilias90 έγραψε: #293 Χθες στις 19:09 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Jack of Spades: #294 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Click για ανάπτυξη... Άσε το ξυρισμένο, λέω έτσι όπως είναι τώρα στη photo αξύριστος με γένια και τη μπιφτέκα στο κεφάλι να δεσπόζει! Εγώ λέω ότι παίζει να του έδιναν κι ελεημοσύνη αν είχε π.χ. καμιά τραγιάσκα αφημένη ανάποδα! Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:10 Ο giannhs2001: #295 Χθες στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Επωάζεται το αυγό του φιδιού στους κύκλους του στεκιού! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:15 Η Grand Duchess: #296 Χθες στις 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Click για ανάπτυξη... Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Who is dat Μέτωπο δεν είμαι, ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο ilias90 έγραψε: #297 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Για εμένα οι λευκοί-άριοι είναι σαν άγγελοι, πάντα έτσι τους είχα στο μυαλό μου. Σίγουρα υπάρχει ομορφιά παντού αλλά δεν συμφωνώ όμως με το διεθνιστικό ότι είναι το ίδιο όμορφες όλες οι φυλές. Ούτε καν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Η Grand Duchess: #298 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο GeorgePap2003: #299 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ αντιπροσωπευω εμφανισιακά τον μέσο δαπίτη - μου το έχουν πει αρκετές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο giannhs2001: #300 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: μου το έχουν πει αρκετές Click για ανάπτυξη... bro, this ain't a compliment or something to flex about Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει; Click για ανάπτυξη... Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου)
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο ilias90 έγραψε: #293 Χθες στις 19:09 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Jack of Spades: #294 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Click για ανάπτυξη... Άσε το ξυρισμένο, λέω έτσι όπως είναι τώρα στη photo αξύριστος με γένια και τη μπιφτέκα στο κεφάλι να δεσπόζει! Εγώ λέω ότι παίζει να του έδιναν κι ελεημοσύνη αν είχε π.χ. καμιά τραγιάσκα αφημένη ανάποδα! Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:10 Ο giannhs2001: #295 Χθες στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Επωάζεται το αυγό του φιδιού στους κύκλους του στεκιού! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:15 Η Grand Duchess: #296 Χθες στις 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Click για ανάπτυξη... Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Who is dat Μέτωπο δεν είμαι, ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο ilias90 έγραψε: #297 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Για εμένα οι λευκοί-άριοι είναι σαν άγγελοι, πάντα έτσι τους είχα στο μυαλό μου. Σίγουρα υπάρχει ομορφιά παντού αλλά δεν συμφωνώ όμως με το διεθνιστικό ότι είναι το ίδιο όμορφες όλες οι φυλές. Ούτε καν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Η Grand Duchess: #298 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο GeorgePap2003: #299 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ αντιπροσωπευω εμφανισιακά τον μέσο δαπίτη - μου το έχουν πει αρκετές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο giannhs2001: #300 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: μου το έχουν πει αρκετές Click για ανάπτυξη... bro, this ain't a compliment or something to flex about Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους.
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Jack of Spades: #294 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Click για ανάπτυξη... Άσε το ξυρισμένο, λέω έτσι όπως είναι τώρα στη photo αξύριστος με γένια και τη μπιφτέκα στο κεφάλι να δεσπόζει! Εγώ λέω ότι παίζει να του έδιναν κι ελεημοσύνη αν είχε π.χ. καμιά τραγιάσκα αφημένη ανάποδα! Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)... giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:10 Ο giannhs2001: #295 Χθες στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Επωάζεται το αυγό του φιδιού στους κύκλους του στεκιού! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:15 Η Grand Duchess: #296 Χθες στις 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Click για ανάπτυξη... Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Who is dat Μέτωπο δεν είμαι, ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο ilias90 έγραψε: #297 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Για εμένα οι λευκοί-άριοι είναι σαν άγγελοι, πάντα έτσι τους είχα στο μυαλό μου. Σίγουρα υπάρχει ομορφιά παντού αλλά δεν συμφωνώ όμως με το διεθνιστικό ότι είναι το ίδιο όμορφες όλες οι φυλές. Ούτε καν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Η Grand Duchess: #298 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο GeorgePap2003: #299 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ αντιπροσωπευω εμφανισιακά τον μέσο δαπίτη - μου το έχουν πει αρκετές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο giannhs2001: #300 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: μου το έχουν πει αρκετές Click για ανάπτυξη... bro, this ain't a compliment or something to flex about Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του Click για ανάπτυξη... Άσε το ξυρισμένο, λέω έτσι όπως είναι τώρα στη photo αξύριστος με γένια και τη μπιφτέκα στο κεφάλι να δεσπόζει! Εγώ λέω ότι παίζει να του έδιναν κι ελεημοσύνη αν είχε π.χ. καμιά τραγιάσκα αφημένη ανάποδα! Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου) Click για ανάπτυξη... Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)...
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:10 Ο giannhs2001: #295 Χθες στις 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Επωάζεται το αυγό του φιδιού στους κύκλους του στεκιού! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:15 Η Grand Duchess: #296 Χθες στις 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Click για ανάπτυξη... Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Who is dat Μέτωπο δεν είμαι, ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο ilias90 έγραψε: #297 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Για εμένα οι λευκοί-άριοι είναι σαν άγγελοι, πάντα έτσι τους είχα στο μυαλό μου. Σίγουρα υπάρχει ομορφιά παντού αλλά δεν συμφωνώ όμως με το διεθνιστικό ότι είναι το ίδιο όμορφες όλες οι φυλές. Ούτε καν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Η Grand Duchess: #298 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο GeorgePap2003: #299 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ αντιπροσωπευω εμφανισιακά τον μέσο δαπίτη - μου το έχουν πει αρκετές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο giannhs2001: #300 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: μου το έχουν πει αρκετές Click για ανάπτυξη... bro, this ain't a compliment or something to flex about Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Επωάζεται το αυγό του φιδιού στους κύκλους του στεκιού!
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:15 Η Grand Duchess: #296 Χθες στις 19:15 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Click για ανάπτυξη... Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Who is dat Μέτωπο δεν είμαι, ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο ilias90 έγραψε: #297 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Για εμένα οι λευκοί-άριοι είναι σαν άγγελοι, πάντα έτσι τους είχα στο μυαλό μου. Σίγουρα υπάρχει ομορφιά παντού αλλά δεν συμφωνώ όμως με το διεθνιστικό ότι είναι το ίδιο όμορφες όλες οι φυλές. Ούτε καν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Η Grand Duchess: #298 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο GeorgePap2003: #299 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ αντιπροσωπευω εμφανισιακά τον μέσο δαπίτη - μου το έχουν πει αρκετές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο giannhs2001: #300 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: μου το έχουν πει αρκετές Click για ανάπτυξη... bro, this ain't a compliment or something to flex about Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: View attachment 209776 Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους. Click για ανάπτυξη... Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; Click για ανάπτυξη... Who is dat Μέτωπο δεν είμαι, ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 19:17 Ο ilias90 έγραψε: #297 Χθες στις 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Για εμένα οι λευκοί-άριοι είναι σαν άγγελοι, πάντα έτσι τους είχα στο μυαλό μου. Σίγουρα υπάρχει ομορφιά παντού αλλά δεν συμφωνώ όμως με το διεθνιστικό ότι είναι το ίδιο όμορφες όλες οι φυλές. Ούτε καν. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Η Grand Duchess: #298 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο GeorgePap2003: #299 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ αντιπροσωπευω εμφανισιακά τον μέσο δαπίτη - μου το έχουν πει αρκετές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο giannhs2001: #300 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: μου το έχουν πει αρκετές Click για ανάπτυξη... bro, this ain't a compliment or something to flex about Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια. Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Για εμένα οι λευκοί-άριοι είναι σαν άγγελοι, πάντα έτσι τους είχα στο μυαλό μου. Σίγουρα υπάρχει ομορφιά παντού αλλά δεν συμφωνώ όμως με το διεθνιστικό ότι είναι το ίδιο όμορφες όλες οι φυλές. Ούτε καν.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Η Grand Duchess: #298 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο GeorgePap2003: #299 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ αντιπροσωπευω εμφανισιακά τον μέσο δαπίτη - μου το έχουν πει αρκετές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο giannhs2001: #300 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: μου το έχουν πει αρκετές Click για ανάπτυξη... bro, this ain't a compliment or something to flex about Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ολοι οι κεντρωοι σε καιρο κρισης γινονται δεξιοι Click για ανάπτυξη... Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο GeorgePap2003: #299 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ αντιπροσωπευω εμφανισιακά τον μέσο δαπίτη - μου το έχουν πει αρκετές giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο giannhs2001: #300 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: μου το έχουν πει αρκετές Click για ανάπτυξη... bro, this ain't a compliment or something to flex about Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι. Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Click για ανάπτυξη... Καλά εγώ αντιπροσωπευω εμφανισιακά τον μέσο δαπίτη - μου το έχουν πει αρκετές
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 19:19 Ο giannhs2001: #300 Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: μου το έχουν πει αρκετές Click για ανάπτυξη... bro, this ain't a compliment or something to flex about
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; Δεν με τραβάνε, πως να το πω. Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει. Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω Click για ανάπτυξη... Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:19 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: μου το έχουν πει αρκετές Click για ανάπτυξη... bro, this ain't a compliment or something to flex about