Τι θεωρείτε ελκυστικό σε έναν άνθρωπο;

Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες
1770310474882.png

Νμζ ο κυρJason θα διαφωνίσει 😆

Παρολαυτα όντως το να χάσει κάποιος τα μαλλιά του τον ρίχνει εμφανισιακά τουλάχιστον 50% ειδικά αν είναι σε νέα ηλικία

View attachment 209775

Παρολαυτα όντως το να χάσει κάποιος τα μαλλιά του τον ρίχνει εμφανισιακά τουλάχιστον 50% ειδικά αν είναι σε νέα ηλικία
Ίσως από τους λίγους που του ταιριάζει όντως το φαλακρό. Αλλά κατα τ'αλλα έχει πολύ προσεγμένη εμφάνιση και στην ένδυση και στο σώμα (γυμνασμενος).

Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει;:rolleyes:

Άραγε αν αυτόν δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έβλεπες π.χ. στην Αριστοτέλους ντυμένο casual να κάθεται σ' ένα παγκάκι και να παίζει μ' ένα κομπολόι, θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει;:rolleyes:
θα γυρναγαν σιγουρα 10 τουινκ γκει με νταντι ισιουζ

Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του :lol:

θα γύριζε ΜΙΑ γυναίκα να τον κοιτάξει;
Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου)

Στιγμιότυπο οθόνης 2026-02-05 190656.png
Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους.

Όχι. Βέβαια ξέρω και γυναίκες που γουστάρουν τρέλα το ξυρισμένο έτσι. Ο/Η καθένας με τα βίτσια του :lol:
Άσε το ξυρισμένο, λέω έτσι όπως είναι τώρα στη photo αξύριστος με γένια και τη μπιφτέκα στο κεφάλι να δεσπόζει!
Εγώ λέω ότι παίζει να του έδιναν κι ελεημοσύνη αν είχε π.χ. καμιά τραγιάσκα αφημένη ανάποδα!
Πάρα πολλές γυναίκες τον γουστάρουν σαν τρελές. Εχει σωματαρα και η καράφλα του πάει απίστευτα. Και με 0€ πάλι θα ήταν ένας τρομερά γοητευτικός άντρας (γνώμη μου)
Επειδή είναι πλούσιος, διάσημος και παίζει τον σκληρό στις ταινίες (μεγάλος φλώρος in real life btw), όχι γιατί έχει κάτι ωραίο/ιδιαίτερο αντικειμενικά πάνω του (τέτοιο σώμα έχουν πολλοί στο Hollywood δε λέει κάτι αυτό)...

View attachment 209776
Η μοναδική διαφορετικότητα που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στο ανθρώπινο είδος από τους Ευρωπαίους και τους απόγονούς τους σε άλλες ηπείρους.
Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια.

Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι😌. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια :P
Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Από πότε η Δούκισσα έγινε μέτωπο νεολαίας ρε μλκ; Μία τύπισσα που αράζει κάθε Σάββατο στη Σάρισα εσύ είσαι; :skull:
Who is dat
Μέτωπο δεν είμαι, ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι.
Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; 😭
Δεν με τραβάνε, πως να το πω.

Μεσογειακή μελαχρινή δεν βλέπω πάντως και τα καφέ μάτια.

Ωραίοι είναι και οι Κινέζοι/Γιαπωνέζοι πάντως, σαν κουκλακια είναι😌. Βλέπω κάτι Κινέζους ηθοποιούς λες ουαου. Αλλά μας πέφτουν μακρια :P
Η φύση έχει κάνει θαύματα, ομορφιά υπάρχει σε όλες τις φυλές, το θέμα είναι όταν προσπαθούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές φυλές με ίδια κριτήρια και να θέλουμε να γίνουμε κάτι άλλο
Για εμένα οι λευκοί-άριοι είναι σαν άγγελοι, πάντα έτσι τους είχα στο μυαλό μου.
Σίγουρα υπάρχει ομορφιά παντού αλλά δεν συμφωνώ όμως με το διεθνιστικό ότι είναι το ίδιο όμορφες όλες οι φυλές. Ούτε καν.

ένα τιμιοτατο μετριόφρων κέντρο είμαι.
Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά;
Καλά εγώ αντιπροσωπευω εμφανισιακά τον μέσο δαπίτη - μου το έχουν πει αρκετές

Δηλαδή επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με μαυρο σονι και ντε είμαι ακροδεξιά; 😭
Δεν με τραβάνε, πως να το πω.
Δεν πειράζει, το κρατάμε αυτό και ας μην είσαι ακροδεξιά. Μας κάνει.

Κέντρο κέντρο είμαι πιο κέντρο δεν πάει πιστεύω
Και ο Λευτεράκης μας κέντρο δήλωνε!

images.jpg
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

μου το έχουν πει αρκετές
bro, this ain't a compliment or something to flex about

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back