Σωστα δεν ειναι τυχαιο το εγω ειμαι φυσει κερατας,κατι υποδηλωνει φιλε μου το ατερμονο κερατωμα,περα απο το οτι δεν καθεσαι σε ενα μερος,ε κατι θες να κρυψεις,καποια αδυναμια ενδεχομενως καταλαβες.
Βεβαια οπως υπαρχουν ατομα που επιλεγουν τερμα τη μοναξια,το να ζουν μονοι τους και αυτο για εκεινους περα απο συνειδητη επιλογη ειναι και μια σταδη ζωης και μια νοοτροπια οπως εγραψες
@Margarita 00 .
Οποτε τους αφηνεις κι εκεινους που επιλεγουν την εσαει ξεπετα ως νοοτροπια ζωης,δικα τους τα θεματα αν θες και που προκαλουν και κουβαλουν αν θες.
Ο καθενας κανει οτι θελει και σιγουρα μεσα απο ολο αυτο βγαζει ο καθενας τα συμπερασματα που θελει καταλαβες.
Δεν κρινουμε κανεναν ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του,στη ζωη του γενικοτερα.
Και επιλεγει αν θες.
Οποτε επιλογη σου ειναι να μη συναναστραφεις,το οτι δεν γουσταρω εγω το κερατο σα φιλοσοφια ζωης δε σημαινει οτι πρεπει να εξοντωσουμε οσους κερατωνουν.Τους αφηνεις και δεν ανακατευεσαι στο δρομο τους ουτε εκεινοι στο δικο σου δρομο,καπως ετσι.Αποδεκτη η διαφορετικοτητα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε ολους.Υπαρχουν και οι παρατραβηγμενες συμπεριφορες ενταξει (πχ ανταλλαγη συντροφων για παραδειγμα ) αλλα ο καθενας κανει στη ζωη του αυτο που θελει. Ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει και στο κρεβατι του και έξω απο αυτο, εφοσον δεν μας βλάπτει.
Γιατί πρέπει πάντα κάποιος να αποδεχτεί κάτι που δεν θέλει?Λεμε τωρα.Δεν πέφτει λόγος σε κανεναν και οτι δεν ειναι δουλεια μας να κρίνουμε σώματα κι ανθρωπους.Με τα γούστα του καθενός δεν βγάζεις άκρη. Ας κάνει ο καθένας οτι θέλει , αλλά ας το κρατάει για την πάρτη του.