weak and powerless
Διάσημο μέλος

κι εγώ τα ίδια όσον αφορά τη μουσική. άμα τα χω πάρει βάζω κάνα καφριλίκι και ισιώνω

ψ. άμα έχω νεύρα και ακούσω κλασσική παίζει και να πάρω κάνα αλυσοπρίονο, τσιτώνομαι πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

όταν πάλι δε ξέρω τί μου φτέει(όταν δηλαδή μου φτένε όλα και τίποτα μαζί) κλείνομαι στη σπηλιά μου ,μιζεριάζω για κανένα δυο μέρες,χωρίς να βλέπω άνθρωπο,και ως δια μαγείας εξαφανίζονται όλα μετά(κάτι σαν το τόπι που μόλις πιάσει πάτο ανεβαίνει από μόνο του)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
High_Voltage
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από plain:όταν ξέρω τί μου φτέει καταστρώνω σχέδιο δράσης για την εξουδετέρωση του ( εχμ...σ'αυτό περιλαμβάνονται και σχέδια δολοφονίας ενίοτε)
καλη ώρα σήμερα! ξερω εγώ τι μου φταίει ή μάλλον ποιος! Και μου έρχεται να του πετάξω κανα βαρακι στο κεφάλι απο αποσταση ασφαλείας!!! ααρργγκκκχχχ! πούναι οι γ@μημeν0ι οι slayer?

nikita13
Διάσημο μέλος

Τι έπαθες καλέ???Αρχική Δημοσίευση από High_Voltage:καλη ώρα σήμερα! ξερω εγώ τι μου φταίει ή μάλλον ποιος! Και μου έρχεται να του πετάξω κανα βαρακι στο κεφάλι απο αποσταση ασφαλείας!!! ααρργγκκκχχχ! πούναι οι γ@μημeν0ι οι slayer?![]()
![]()
![]()
:mad17:

Πρόσεχε μην πάθεις τίποτα βρε ηρέμησε η ζωή είναι ωραία!!

Αρχική Δημοσίευση από High_Voltage:καλη ώρα σήμερα! ξερω εγώ τι μου φταίει ή μάλλον ποιος! Και μου έρχεται να του πετάξω κανα βαρακι στο κεφάλι απο αποσταση ασφαλείας!!! ααρργγκκκχχχ! πούναι οι γ@μημeν0ι οι slayer?![]()
![]()
![]()
:mad17:
Tι βαρακι;

Για να εισαι εντεκα η ωρα περιπου gym χλωμο το κοβω...

Ελα,παμε βαθιες αναπνοες....

High_Voltage
Νεοφερμένο μέλος

H ζωη είναι ωραία αλλα τα έχει με άλλον ετσι δε λένε? :p
Το βαραρακι του γυμναστηρίου είναι ασφαλες για να το πετάξεις απο μακρυα στο κεφάλι ενός άσου στο kickboxing αρκεί να τον πετύχει!

Ok ηρέμησα απο χθές το βράδυ... ουφ!
Jason93
Δραστήριο μέλος

TAZ250
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Μμμμ...τι κάνω...Βρίζω αλλά πάρα πολύ...σαν νταλικέρηςΑν ακόμα δεν ηρεμίσω συνεχίζω να βρίζω κλαίγοντας...και αν ακομα δεν σταματήσω...ε...τότε βάζω και ένα σίδερο....όντως το τελευταίο παράλογο...αλλά και στο σίδερο ξεδίνω! 8)
και εγω τα κάνω αυτά αλλα ΟΧΙ το σίδερο. εγω θα τσαντιστώ περισσότερο αν σιδερώσω. παω βολτα όμως (όποτε μπορώ). ή πειραζω την bunny

adespoto
Περιβόητο μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

και αλλες φορες γραφω κατι σαν και αυτο εδω https://www.sachat.net/blogs/?p=22 η αυτο (ειχα πολλα νευρα) https://www.sachat.net/blogs/?p=13

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από zxr:Πηγαίνω για τρέξιμο. Μετά από 25 με 30 χιλιόμετρα όλα είναι υπέροχα!![]()
Το θεωρώ το καλύτερο ξέσπασμα ever! Άσε που συνδιάζει ξέσπασμα νεύρων και γυμναστική!!!! Super!

Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:Το θεωρώ το καλύτερο ξέσπασμα ever! Άσε που συνδιάζει ξέσπασμα νεύρων και γυμναστική!!!! Super!
Άσε που το συνδυάζω και με την προπόνησή μου (μαραθώνιος). Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!!!

tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

Γενικα δεν φωναζω δεν δεν δεν και μενει μεσα μου μεχρι να ηρεμησω αλλωστε οποως εχω αναφερει καπου αλλου ξεπερναω τα νευρα μου γρηγορα...
Βεβαια δεν θελει κανενας να με εκνευρισει πραγματικα.......γιατι 2 φορες εγινε......και καταλαβανε τι εστι βερυκοκο.......

Αμα εχω νεύρα γιατι απλα μου φταινε ολα η το βουλωνω και δεν δειχνω τπτ η παω κανα γυμναστηριο και την πληρωνει ο σακος

tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

panathas
Νεοφερμένο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

αλλά είναι ψυχοφθόρο

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Maggie
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.