Εμαθα λοιπόν ότι τα άτομα που σκοπεύουν όντως να αυτοκτονήσουν ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!
Κανουν πραγματα που ειναι ενδειξεις αλλά δεν λενε ποτε... θα αυτοκτονήσω ή θέλω να αυτοκτονήσω... ή σκέφτομαι να αυτοκτονήσω...
Τα πράγματα που κανουν αφορουν κυριως αυτους που ειναι πολυ κοντα τους (οικογενεια και στενους φιλους)
Παράδειγμα: Παιρνουν ξαφνικά τηλέφωνο και σου λενε... ρε συ... εισαι κολληταρι και σε αγαπω πολύ... θέλω να σου χαρισω όλα μου τα αγαπημένα μου cd
Κοινώς και με κάποιο ιδιομορφο τροπο σου κληροδωτουν τα αγαπημένα τους αποκτήματα, σου λένε ότι σε αγαπουν και "κλεινουν τους ανοιχτους λογαριασμούς τους"
Οι περιπτώσεις σαν αυτή που περιγραφεις, ως επι το πλήστον είναι τα μάλα απογοητευμένα και στεναχωρημένα άτομα που έχουν απόλυτη ανάγκη την προσοχή σου... η πιθανότητα όμως του να αυτοκτονήσουν είναι μηδαμινή ως ανύπαρκτη.
Υπάρχουν επίσης άτομα που προσπαθούν με αυτή την κουβέντα που θα σου πουν, να σε χειραγωγήσουν και να σε εκβιάσουν ψυχολογικά ωστε να εισαι του χεριου τους...
Στις περισσοτερες περιπτωσεις το κανουν χωρις να το καταλάβουν...
ΑΝ λοιπόν έχεις το κουράγιο και την επόμενη φορα που θα σου πει... "αν συμβει αυτό, θα αυτοκτονήσω" γυρίσεις και του πεις..."ε οκ αν νομίζεις ότι αυτό είναι το καλύτερο για σενα και ότι έτσι θα λύσεις τα προβλήματα σου, κάντο" ... κατά κανόνα θα αντιμετώπισεις ένα επιθετικό άτομο που δεν θα το πιστεύει αυτο που του λες και που θα θυμωσει μαζί σου που δεν το καταλαβαίνεις...
Είναι επίσης πολύ πιθανό το άτομο το οποίο αναφέρεις να σε ζηλεύει για την κατάσταση που βρίσκεσαι όπως την έχει πλάσει στο μυαλό του και να μιζεριάζει με την δική του ζωή...
Ατομα που κλαιγονται όλη την ώρα για την άδικη ζωή και το πόσο χάλια περνάνε υπάρχουν παντού και πολλά.... αυτό που αποζητούν κατα βάθος είναι να νοιώσουν καλύτερα κάνοντας σε να νοιώσεις θκατα καθώς και ευθυνη για τη δική τους ζωή....