Άγγελος
Επιφανές μέλος

η belluci δεν μου αρεσει τοσο λογω φατσας και υφους,,δεν ξερω γιατι?και ειναι και 170 σχεδον,,ψηλη σχεδον..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

τετοιο και καλυτερο στυλ σε ελληνιδες υπαρχουν πολλες..
μεσου υψους γεματης γυναικας
για το σωμα μιλαμε τωρα,,
οχι για προσωπικοτητα κλπ
μην τα μπλεξουμε..

Joaquín
Διάσημο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν αντέχω καθόλου αυτούς που μιλάνε συνέχεια για τον εαυτό τους... λένε ανούσιες λεπτομέρειες και δεν ακούν το άνθρωπο που έχουν απέναντί τους. Ένας τέτοιος άντρας θα απωθούσε εντελώς ακόμη κι αν ήταν ο πιο ωραίος εμφανισιακά!
με ελκύει ένας άντρας που με κοιτά μέσα στα μάτια, κάτι που δείχνει ειλικρίνεια, καθαρότητα, ενδιαφέρον, και δύναμη..

χμμ...γιατι πρεπει να ειναι 2 η 3 πραγματα τα οποια μας ελκυουν στο αλλο φυλο;Γιατι να μην ειναι το συνολο των χαρακτιριστικων , σαν συνδιασμος.
πχ ενα αγορι μπορει να εχει απιστευτα ελκυστικο βλεμα αλλα ως ανθρωπος να μη με ελκυει....
Ενας ανθρωπος πρεπει να εχει πιστευω τοσο εσωτερικη οσο και εξωτερικη ομορφια...Μη ξεχναμε οτι η ομορφια ειναι κατι υποκειμενικο.
Και επειδη ακομα δεν εχω βρει τι ακριβως με ελκει στο αλλο φυλο επιτρεψτε μου να υποθεσω...Ισως λοιπον να ειναι τα ιδιαιτερα χαρακτιριστικα που τον κανουν διαφορετικο , ξεχωριστο απο ολους τους αλλους...Ισως παλι ειναι το βλεμα...ειλικρινα δε ξερω...οχι ακομη τουλαχιστον
Κύκλος
Νεοφερμένο μέλος

Εν πάση περιπτώση, επειδή υπάρχει και το 3ο φύλο αλλά και το φύλλο που πέφτει το φθινόπωρο, αυτό που μας προσελκύει και όχι....έλκει, φαντάζομαι είναι το βασικό ένστικτο, εκείνο της αναπαραγωγής αλλά λειτουργεί συγκεκαλυμμένο, έτσι
που νομίζουμε πως είναι θέμα ....γούστου!

Κοιτάξτε πως την πάτησε ο λαγός με την Λόλα Μπάνι, η φύση θέλει λαγουδάκια και του το προγραμμάτισε στον εγκέφαλο που στην ουσία είναι τσιπάκι με δυνατότητα "εξέλιξης" αλλά αυτός νομίζει πως....."γουστάρει"!

Ο ελκυσμός λοιπόν είναι εμφυτευμένο αρχείο υψηλής διαβάθμισης που το επεξεργάστηκε το μυαλό των ανθρώπων και...... φτάσαμε μέχρι την νεκρόφιλη κτηνοβασία!

Άλλες απορίες;

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Ωραία γυναίκα...Αν δεν είχε κάνει και τόσες πλαστικές.Όχι οτι είμαι κατά των πλαστικών αλλά το παρακάνουν μερικές φορές. Άλλωστε προηγουμένως μιλούσατε για φυσικότητα.
Ναι, Snow, έχεις δίκιο. Από τα πολλά botox και τις πλαστικές έχει αρχίσει να χάνει τη φυσικότητά της και το πρόσωπό της παρουσιάζει έντονη στατικότητα. Πολύ καλή η παρατήρησή σου.

^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος

Δεν με ελκυει κατι συγκεκριμενο. Μπορει ο αλλος να ειναι μαναρι,αλλα να μην με ελκυει. Μπορει να ειναι κατω του μετριου και να με ελκυει. Το θεμα ειναι να μου κανει "κλικ".
Αν γινει αυτο,κοιταζω πιο λεπτομερως την εμφανιση του και φυσικα τον χαρακτηρα.
just smile!
Δραστήριο μέλος

Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος

Με ελκυουν τα οπισθια,τα στηθη,τα ωραια μαλλια και το χαμογελο.Και τα ποδια.
souzana
Δραστήριο μέλος

μαρία_πικραλίδα
Νεοφερμένο μέλος

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

ειναι επισης πολυ ωραια
Μάξιμος
Διάσημο μέλος

Ακριβώς εδώ είναι που ακούγεται το κ λ ί κκκκκκ...μπούμ!!!Κάτι έχω πάθει με τα μάτια σου...![]()
και αν σε βρει απροετοίμαστ-η -ο,
χμμμμμ, αρχίζει και κατεβαίνει, κατεβαίνει,....

Ε, κάπου εκεί, αρχίζεις και μαθαίνεις. Εντάξει, εμείς λέμε οτι αρχίζεις, δεν είπαμε οτι θα μάθεις κιόλας...μη τρελαθούμε...

Ameli_Mare
Νεοφερμένο μέλος

Έλα όμως που μεγαλώσαμε,το κρυφό μου χτυποκάρδι κάπου εξαφανίστηκε σε άλλη πόλη και εγώ,να μένω πίσω να αναζητώ τα ίδια χαρακτηριστικά σε άλλον άντρα,λίγο άξεστος,λίγο μελαχροινός,λίγο σαν εκείνο το πρώτο το αίσθημα,μετέποιτα βέβαια ήρθαν και οι απαιτήσεις,αμ πως,τώρα θα γίνω γυναίκα,θέλω τον άντρα τρυφερό,πρίγκιπα,να μοιράζεται την κάθε σκέψη του,με τρομερό χιούμορ και πάντα ευδιάθετο,να μου λέει "ναι" και εγώ να λέω "έτσι μπράβο"
το συναισθηματικό χαστούκι όμως δεν άργησε να έρθει,το πρώτο "προσαρμόσου κοπελάρα μου" ήρθε από την πρώτη αγάπη της ζωής μου,όχι,δεν ήταν ο πρίγκιπας,ήταν όμως μυστηριώδης,λίγο νταρκ,ευδιάθετος αλλά και μελαγχολικός,και,πλέον δεν ήθελα να ξέρω την κάθε σκέψη κανενός άντρα,δεν ήθελα το τρομερό χιούμορ αλλά την ικανότητα να με κάνει να γελάσω τις κατάλληλες στιγμές,ήθελα να είναι ο εαυτός του και όχι το ρομπότ από τον κατάλογο των ονείρων μου.
Κάπως έτσι και κάτι τέτοιο...
Hlektrologos
Νεοφερμένο μέλος

απλά ....να είναι ο εαυτός της

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Τι να πω ; ήταν πολλά εκείνα που έλκυαν-με ελκύουν σε ένα άντρα.Θυμάμαι τα πρώτα περιστατικά "χτυποκάρδιας",ένας άντρας,συνεργάτης της μητέρας μου,πιτσιρίκα τότε εγώ 12 χρονών,με πιάνω να γέρνω το κεφάλι μου κάθε τρεις και λίγο προς το μέρος του,εκείνη η ελαφρύ του γενιάδα,το μαλλί (αναπολώντας εκείνη τι στιγμή σκέφτομαι τώρα ότι ήταν πολύ προχώ για την εποχή του)μελαχροινό και λίγο κάτι μεταξύ ελαφρώς φτιαγμένο και ελαφρώς "μόλις βγήκα από το κρεβάτι",με χέρια δυνατά αλλά όχι χοντροκομμένα δάχτυλα,σκεφτόμουν συνέχεια τι θα απογίνω θεέ μου εάν δεν έχω ΑΥΤΟΝ τον άντρα όταν μεγαλώσω ;
Έλα όμως που μεγαλώσαμε,το κρυφό μου χτυποκάρδι κάπου εξαφανίστηκε σε άλλη πόλη και εγώ,να μένω πίσω να αναζητώ τα ίδια χαρακτηριστικά σε άλλον άντρα,λίγο άξεστος,λίγο μελαχροινός,λίγο σαν εκείνο το πρώτο το αίσθημα,μετέποιτα βέβαια ήρθαν και οι απαιτήσεις,αμ πως,τώρα θα γίνω γυναίκα,θέλω τον άντρα τρυφερό,πρίγκιπα,να μοιράζεται την κάθε σκέψη του,με τρομερό χιούμορ και πάντα ευδιάθετο,να μου λέει "ναι" και εγώ να λέω "έτσι μπράβο"
το συναισθηματικό χαστούκι όμως δεν άργησε να έρθει,το πρώτο "προσαρμόσου κοπελάρα μου" ήρθε από την πρώτη αγάπη της ζωής μου,όχι,δεν ήταν ο πρίγκιπας,ήταν όμως μυστηριώδης,λίγο νταρκ,ευδιάθετος αλλά και μελαγχολικός,και,πλέον δεν ήθελα να ξέρω την κάθε σκέψη κανενός άντρα,δεν ήθελα το τρομερό χιούμορ αλλά την ικανότητα να με κάνει να γελάσω τις κατάλληλες στιγμές,ήθελα να είναι ο εαυτός του και όχι το ρομπότ από τον κατάλογο των ονείρων μου.
Κάπως έτσι και κάτι τέτοιο...
...απο την πληρη επιφανειακότητα
στους συμβιβασμούς του μικροαστικού γάμου
μεσα σε χρονο μηδεν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.