fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξαφνικά βρέθηκα με 2 βαζάκια merenda και δεν έχω ιδέα τι να τα κάνω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Δεν ευθυνόμαστε για τις όποιες συνέπειες...
πς. δουλεύει και με τσουρέκι

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

πιάνεις ένα ταψάκι ή ένα πυρέξ (καλύτερα πυρέξ)
Στρώνεις μια στρώση από μπισκότα πτι μπερ ή μιράντα
Βάζεις μια στρώση μερέντας
Βάζεις άλλη μια στρώση μπισκότα
Φτιάχνεις μια κρέμα γιώτης (κατά προτίμηση άσπρη μην λιγώσεις απ την πολύ σοκολάτα)
Τη ρίχνεις από πάνω
Βάζεις και λίγη κουβερτούρα τριμμένη (κατά τη Βίκυ μυρμηγκάκια

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

πηγαίνοντας στη κουζίνα για νερό είδα τις μπανάνες και θυμήθηκα...
κρεπούλες με γέμιση σοκολάτα μπανάνα και τριμμένους ξηρούς καρπούς!
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Για όνομα..

kalypso
Περιβόητο μέλος

στο σουπερ μάρκετ υπάρχει μία συσκευασία με βάφλες πολύ γιάμι
τους βάζω από πάνω μερέντα και τις τρώω έτσι

και μετά αναρωτιέμαι γιατί δεν χάνω αυτά τα χαζοκιλά

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Είσαστε αδίστακτοι
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεύτερον, καλή μου κορπς με τίποτα δεν μπορώ να το κάνω αυτό γιατί με ανακατεύει η μερέντα αν τη φάω έτσι, γι αυτό ζήτησα κάποια συνταγή. Κ γενικά δεν μπορώ να τη φάω σε ψωμί ή σκέτη γιατί μου πέφτει κάπως βαριά (Ενώ σε γλυκό μαζί με άλλα 10 υλικά μου είναι εντάξει

Αναστασία πολύ καλή η πρότασή σου!!! Κ δε χρειάζεται και περίεργα υλικά. Χμ...Θα το δοκιμάσω πολύ πολύ σύντομα νομίζω

Γιδάκι αυτό με τα maltiesers (το σκότωσα ε;

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

κι αν είναι να μιλήσουμε για σοβαρές θερμίδες ....
πιάνεις ένα ταψάκι ή ένα πυρέξ (καλύτερα πυρέξ)
Στρώνεις μια στρώση από μπισκότα πτι μπερ ή μιράντα
Βάζεις μια στρώση μερέντας
Βάζεις άλλη μια στρώση μπισκότα
Φτιάχνεις μια κρέμα γιώτης (κατά προτίμηση άσπρη μην λιγώσεις απ την πολύ σοκολάτα)
Τη ρίχνεις από πάνω
Βάζεις και λίγη κουβερτούρα τριμμένη (κατά τη Βίκυ μυρμηγκάκιαδε θα το ξεχάσω ποτέ αυτό
) το βάζεις στο ψυγείο και σε μισή ώρα το τσακάς μονάχη σου κοιτώντας με δολοφονικό βλέμμα όποιον τολμήσει και πλησιάσει με πρόθεση να φάει
![]()
:O:O:O
3458793530867 θερμιδες η μπουκια and still counting. Καταπληκτικο φαινεται, θα το δοκιμασω.
Τι να σου πω βρε fielda, ποτε δεν ειχα τετοιες ευαισθησιες.. Νερο να υπαρχει κοντα, κι ολα ξεπερνιουνται

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Ζητώ βοήθεια!!!
Ξαφνικά βρέθηκα με 2 βαζάκια merenda και δεν έχω ιδέα τι να τα κάνω(Ναι, δώρο ήταν με κάτι άλλο που πήρα) Καμία ιδέα για κάποιο γλυκό ή κάτι τέλοσπάντων;
όσο κι αν συμμερίζομαι την αισιοδοξία της υπογραφής σου (''Όλα θα πάνε καλά, πρέπει να πάνε καλά...''), θα πρότεινα να μην φτιάξεις τίποτε μ' αυτές, 9μιση χρόνια μετά το ρίσκο παραείναι μεγάλο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

Ναι, είχε πάρει κάτι παρόμοιο η μαμά μου για όταν είναι περίοδος νηστείας. Καλούτσικη ήταν, αλλά η κανονική μερέντα είναι άλλο επίπεδο φυσικά.Άσχετο, ξέρατε οτι υπάρχει βιολογική πραλίνα;
https://www.skroutz.gr/s/26311623/Kakau-Worship-Viologiki-Pralina-Vegalina-Fountoukiou-45-350gr.htmlΈλεος ρε φίλε, τί άλλο θα κάνουν για να βγάλουν λεφτά;![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Μόνο μερέντα. Το μεγάλο.
Που το χα πάρει πριν 5-6 χρονια σε μια παρορμητική αγορά και έκανε serparation το υγρο απο το στερεό και μετα το κλαιγα ενα μηνα θρηνο.
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

rafaela11
Περιβόητο μέλος

Γενικά η Μερέντα μας έχει σώσει όλους μια φορά σε σκληρή υπογλυκαιμία

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Α δυνατό αυτό! Η καλυτερη χρήση της μερέντας. Γλείφεις με μεγαλυτερη όρεξη αν την έχεις αλείψει σε κορμάκι.
Μερέντα σε κρέπα, σε γλυκό τοστ, σε κέικ
Γενικά η Μερέντα μας έχει σώσει όλους μια φορά σε σκληρή υπογλυκαιμία![]()
Σε βυζια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.