Neraida
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Έχω ακριβώς την παρέα που θα τον πείσει να έρθει.Μπορατ, δεν ξερω εαν το προσεξες, αλλα δε σου προτεινε Σουβλακερι
Pm me για πληροφορίες.Μέρα και ώρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioannaki95
Εκκολαπτόμενο μέλος
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
μαρεσει που ναι ροζ
Υλικά για το Strawberry Daquiri
- 30 ml λευκό ρούμι
- 30 ml χυμό lime
- 30 ml φράουλες
- 15 ml strawberry schnapps
- 1 κουταλιά ζάχαρη άχνη
- θρυματισμένο πάγο
Όσον αφορά στην εκτέλεση απλά βάλτε όλα τα υλικά μέσα στο blender, ανακατέψτε μέχρι να σπάσει ο πάγος σε ψιλά κομμάτια και σερβίρετέ το παγωμένο στο ποτήρι που σας αρέσει, γαρνίροντας με μία φράουλα. Έχω δει σε διάφορα μαγαζιά να σερβίρουν το Daquiri από τα κλασικά ποτήρια κοκτέιλ μέχρι χαμηλά ποτήρια, οπότε βάλτε το στο ποτήρι που σας αρέσει!
kaisarionas
Νεοφερμένος
α)έχει μόνο 55 θερμίδες
β)δεν νοθεύεται
γ)συνηθως το χρεώνουν πιό φθηνά από τα άλλα ποτά...
Noisette
Περιβόητο μέλος
β)δεν νοθεύεται
Δεν μπορούν να το "νερώσουν"???????
kaisarionas
Νεοφερμένος
σίγουρα αλλά δεν μου έχει τύχει. και αν γίνεται πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με τις μπόμπες. Έχω πάθει μεγάλη ζημιά από βότκα σε πολύ γνωστό μαγαζί της παραλιακήςΔεν μπορούν να το "νερώσουν"???????
Kelly:)
Νεοφερμένος
vodka λεμονι
north
cosmopolitan
μαργαριτα φραουλα
long island
bacardi cola
αυτα συνηθως..
Liakouras
Δραστήριο μέλος
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό)
ναι
εκεί που χόρευα έξαλλα δίπλα από την μπάρα , ρίχνω κάτω το ποτό ενός δίμετρου γορίλα και πριν προλάβω να ζητήσω συγγνώμη , με άρχισε στο mai tai και το κουνφού
borat
Επιφανές μέλος
και άλλες 47 επικίνδυνες λέξεις.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Το καλοκαίρι συνήθως πίνω cocktails (mojito, cosmopolitan, margarita, caipirinia).
Σε μπιραρίες συνήθως παίρνω μοναστηριακές μπίρες.
Τον χειμώνα, αν δεν είμαι σε μπιραρία, πίνω ρούμι ή καμιά απλή μπίρα.
Scandal
Διαχειριστής
-petros
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι
-petros
Mιαμ μιαμ. Πολύ μ'αρέσει αυτή η γεύση.
Χμ, εγώ μπυρίτσα...Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες μάρκες από τις ήδη γνωστές...
Κρασάκι μου αρέσει επίσης πολύ. Και αν είναι κόκκινο ημίγλυκο έχω κέφια.
Από δοκιμές,μια φορά είχα πιει ένα ursus που είναι καλούλι...Γλυκό ποτάκι θα έλεγα..
Bacardi με coca cola μέσα επίσης, που δεν τρελαίνομαι θα έλεγα.
love_angel
Επιφανές μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market?
Δοκιμασε και τις Timmermans... Εχει σιγουρα βατομουρο και κερασι, νομιζω και ροδακινο...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν γτ ειμαι της βαριας μπιρας αλλα αν σου αρεσε η Veltins θα σου αρεσει και αυτη μαλλον...
Για εξω?? Η καμια μπυριτσα, οποτε παει αναλογα με την διαθεση και την θερμοκρασια...
Απο ποτακι, συνηθως κιτρινη τεκιλα με παγο ή βοτκα με στυμενο λεμονι...
MissKit
Επιφανές μέλος
Δεν μου αρέσει καθόλου η μπύρα, κρασί πίνω ίσα για να δοκιμάσω. Μόνο σαμπάνια μπορεί να πιω ολόκληρο ποτήρι. Τουλάχιστον ξέρω ότι οι πιθανότητες να γίνω αλκοολική είναι πολύ μικρές.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 180 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Ωρορα
- Kate1914
- ghоul
- touvlo
- taketrance
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- Εριφύλη
- Helen06
- johnsala
- ggl
- fockos
- Luludaki
- iew
- American Economist
- kalhkardia
- Fernando_A
- Dark_kronos
- Requiem
- Arianara S3
- Paragontas7000
- jj!
- Meow
- yellow
- giannhs2001
- Scandal
- Esperos1
- Joji
- ΘανάσοςG4
- Memetchi
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- Wonderkid
- Steliosgkougkou
- Δροσουλίτης
- Johny4Life
- Maria_Xagorari
- charmander
- thenutritionist
- marww
- Στεφανος56
- camil
- fmarulezkd
- Libertus
- penelopenick
- Vicky13
- Roulaki
- J.Cameron
- brizoulis
- ThanasisR.
- Mexicanos
- sophiaa
- tslef8
- Ariana2018
- Mt73
- globglogabgalab
- Viedo
- Stelios725
- Εχέμυθη
- Μαυρίκιος
- petran_95
- Αναστασία197
- Unboxholics
- Αρίκος
- SlimShady
- New member
- Αλκης Κ.
- Idontknoww
- VasoGrimes
- tsiobieman
- harry akritas
- louminis
- sunsetpp
- manolisp
- Pink Panther
- chester20080
- Mapas26
- physicscrazy
- Johnny15
- Cookie_Monster
- το κοριτσι του μαη
- L0st
- Ace of Spades
- CiNeFiL
- 1011
- Nickx
- Ria99
- aishi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.