Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 01:21 Η Neraida έγραψε: #401 25-04-10 01:21 Μπορατ, δεν ξερω εαν το προσεξες, αλλα δε σου προτεινε Σουβλακερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 01:37 Ο Γιώργος έγραψε: #402 25-04-10 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μπορατ, δεν ξερω εαν το προσεξες, αλλα δε σου προτεινε Σουβλακερι Click για ανάπτυξη... Έχω ακριβώς την παρέα που θα τον πείσει να έρθει. Αρχική Δημοσίευση από borat: Μέρα και ώρα. Click για ανάπτυξη... Pm me για πληροφορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 16:38 Η ioannaki95: #403 25-04-10 16:38 δεν τα πάω καλά με το ποτά γιατί έχω κακές εμπειρίες, όταν βγαίνω άντε να πιω κανα gordon's space αν κ προτιμώ τον καφέ που έχω τρελό κόλλημα..χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:58 Ο spyroskaftanis: #404 25-04-10 21:58 Votca λεμόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:45 Η love_angel: #405 26-04-10 18:45 τελευταια το χω ριξει στο Strawberry Daquiri. μαρεσει που ναι ροζ Υλικά για το Strawberry Daquiri - 30 ml λευκό ρούμι - 30 ml χυμό lime - 30 ml φράουλες - 15 ml strawberry schnapps - 1 κουταλιά ζάχαρη άχνη - θρυματισμένο πάγο Όσον αφορά στην εκτέλεση απλά βάλτε όλα τα υλικά μέσα στο blender, ανακατέψτε μέχρι να σπάσει ο πάγος σε ψιλά κομμάτια και σερβίρετέ το παγωμένο στο ποτήρι που σας αρέσει, γαρνίροντας με μία φράουλα. Έχω δει σε διάφορα μαγαζιά να σερβίρουν το Daquiri από τα κλασικά ποτήρια κοκτέιλ μέχρι χαμηλά ποτήρια, οπότε βάλτε το στο ποτήρι που σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaisarionas Νεοφερμένο μέλος Ο kaisarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πωλητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 28 Απριλίου 2010 στις 08:54 Ο kaisarionas: #406 28-04-10 08:54 Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι λευκό κρασι: α)έχει μόνο 55 θερμίδες β)δεν νοθεύεται γ)συνηθως το χρεώνουν πιό φθηνά από τα άλλα ποτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Απριλίου 2010 στις 09:00 Η Noisette έγραψε: #407 28-04-10 09:00 Αρχική Δημοσίευση από kaisarionas: β)δεν νοθεύεται Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να το "νερώσουν"??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaisarionas Νεοφερμένο μέλος Ο kaisarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πωλητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 28 Απριλίου 2010 στις 13:10 Ο kaisarionas: #408 28-04-10 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν μπορούν να το "νερώσουν"??????? Click για ανάπτυξη... σίγουρα αλλά δεν μου έχει τύχει. και αν γίνεται πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με τις μπόμπες. Έχω πάθει μεγάλη ζημιά από βότκα σε πολύ γνωστό μαγαζί της παραλιακής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kelly:) Νεοφερμένο μέλος Η Kelly:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:01 Η Kelly:) έγραψε: #409 08-09-10 00:01 malibu ανανα vodka λεμονι north cosmopolitan μαργαριτα φραουλα long island bacardi cola αυτα συνηθως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:11 Ο Liakouras: #410 08-09-10 00:11 έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο self-instructive depressing: #411 08-09-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Liakouras: έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Click για ανάπτυξη... ναι εκεί που χόρευα έξαλλα δίπλα από την μπάρα , ρίχνω κάτω το ποτό ενός δίμετρου γορίλα και πριν προλάβω να ζητήσω συγγνώμη , με άρχισε στο mai tai και το κουνφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:38 Ο Guest 990498: #412 08-09-10 00:38 Ξέρω Μάη Τάη, Κουν Φου, Καράτε και άλλες 47 επικίνδυνες λέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:38 Η kaleidoscope: #413 11-09-10 14:38 Ανάλογα με την εποχή και σε ποιο μαγαζί είμαι. Το καλοκαίρι συνήθως πίνω cocktails (mojito, cosmopolitan, margarita, caipirinia). Σε μπιραρίες συνήθως παίρνω μοναστηριακές μπίρες. Τον χειμώνα, αν δεν είμαι σε μπιραρία, πίνω ρούμι ή καμιά απλή μπίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.324 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Ο Scandal έγραψε: #414 11-09-10 14:41 Συνήθως πίνω φυσικό χυμό πορτοκαλί (αν πάω σε καφετέρια). Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι, λεμόνι ή πορτοκάλι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Η woochoogirl: #415 11-09-10 14:41 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:27 Η Devina έγραψε: #416 11-09-10 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι -petros Click για ανάπτυξη... Mιαμ μιαμ. Πολύ μ'αρέσει αυτή η γεύση. Χμ, εγώ μπυρίτσα...Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες μάρκες από τις ήδη γνωστές... Κρασάκι μου αρέσει επίσης πολύ. Και αν είναι κόκκινο ημίγλυκο έχω κέφια. Από δοκιμές,μια φορά είχα πιει ένα ursus που είναι καλούλι...Γλυκό ποτάκι θα έλεγα.. Bacardi με coca cola μέσα επίσης, που δεν τρελαίνομαι θα έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η love_angel: #417 11-09-10 15:30 τελευταια πινω μαρτινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:25 Ο tsarachaf: #418 11-09-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε και τις Timmermans... Εχει σιγουρα βατομουρο και κερασι, νομιζω και ροδακινο...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν γτ ειμαι της βαριας μπιρας αλλα αν σου αρεσε η Veltins θα σου αρεσει και αυτη μαλλον... Για εξω?? Η καμια μπυριτσα, οποτε παει αναλογα με την διαθεση και την θερμοκρασια... Απο ποτακι, συνηθως κιτρινη τεκιλα με παγο ή βοτκα με στυμενο λεμονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:29 Η MissKit έγραψε: #419 11-09-10 16:29 Breezer καρπουζάκι κι εγώ! Παλιά έπινα vodka αλλά είναι βαριά για 'μένα και την έκοψα. Δεν μου αρέσει καθόλου η μπύρα, κρασί πίνω ίσα για να δοκιμάσω. Μόνο σαμπάνια μπορεί να πιω ολόκληρο ποτήρι. Τουλάχιστον ξέρω ότι οι πιθανότητες να γίνω αλκοολική είναι πολύ μικρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η woochoogirl: #420 11-09-10 16:31 Tις εχω δοκιμασει, πολυ γλυκες μου ειχαν φανει. Thanks anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady Πουπουλίνα New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορατ, δεν ξερω εαν το προσεξες, αλλα δε σου προτεινε Σουβλακερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 01:37 Ο Γιώργος έγραψε: #402 25-04-10 01:37 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μπορατ, δεν ξερω εαν το προσεξες, αλλα δε σου προτεινε Σουβλακερι Click για ανάπτυξη... Έχω ακριβώς την παρέα που θα τον πείσει να έρθει. Αρχική Δημοσίευση από borat: Μέρα και ώρα. Click για ανάπτυξη... Pm me για πληροφορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 16:38 Η ioannaki95: #403 25-04-10 16:38 δεν τα πάω καλά με το ποτά γιατί έχω κακές εμπειρίες, όταν βγαίνω άντε να πιω κανα gordon's space αν κ προτιμώ τον καφέ που έχω τρελό κόλλημα..χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:58 Ο spyroskaftanis: #404 25-04-10 21:58 Votca λεμόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:45 Η love_angel: #405 26-04-10 18:45 τελευταια το χω ριξει στο Strawberry Daquiri. μαρεσει που ναι ροζ Υλικά για το Strawberry Daquiri - 30 ml λευκό ρούμι - 30 ml χυμό lime - 30 ml φράουλες - 15 ml strawberry schnapps - 1 κουταλιά ζάχαρη άχνη - θρυματισμένο πάγο Όσον αφορά στην εκτέλεση απλά βάλτε όλα τα υλικά μέσα στο blender, ανακατέψτε μέχρι να σπάσει ο πάγος σε ψιλά κομμάτια και σερβίρετέ το παγωμένο στο ποτήρι που σας αρέσει, γαρνίροντας με μία φράουλα. Έχω δει σε διάφορα μαγαζιά να σερβίρουν το Daquiri από τα κλασικά ποτήρια κοκτέιλ μέχρι χαμηλά ποτήρια, οπότε βάλτε το στο ποτήρι που σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaisarionas Νεοφερμένο μέλος Ο kaisarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πωλητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 28 Απριλίου 2010 στις 08:54 Ο kaisarionas: #406 28-04-10 08:54 Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι λευκό κρασι: α)έχει μόνο 55 θερμίδες β)δεν νοθεύεται γ)συνηθως το χρεώνουν πιό φθηνά από τα άλλα ποτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Απριλίου 2010 στις 09:00 Η Noisette έγραψε: #407 28-04-10 09:00 Αρχική Δημοσίευση από kaisarionas: β)δεν νοθεύεται Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να το "νερώσουν"??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaisarionas Νεοφερμένο μέλος Ο kaisarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πωλητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 28 Απριλίου 2010 στις 13:10 Ο kaisarionas: #408 28-04-10 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν μπορούν να το "νερώσουν"??????? Click για ανάπτυξη... σίγουρα αλλά δεν μου έχει τύχει. και αν γίνεται πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με τις μπόμπες. Έχω πάθει μεγάλη ζημιά από βότκα σε πολύ γνωστό μαγαζί της παραλιακής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kelly:) Νεοφερμένο μέλος Η Kelly:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:01 Η Kelly:) έγραψε: #409 08-09-10 00:01 malibu ανανα vodka λεμονι north cosmopolitan μαργαριτα φραουλα long island bacardi cola αυτα συνηθως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:11 Ο Liakouras: #410 08-09-10 00:11 έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο self-instructive depressing: #411 08-09-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Liakouras: έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Click για ανάπτυξη... ναι εκεί που χόρευα έξαλλα δίπλα από την μπάρα , ρίχνω κάτω το ποτό ενός δίμετρου γορίλα και πριν προλάβω να ζητήσω συγγνώμη , με άρχισε στο mai tai και το κουνφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:38 Ο Guest 990498: #412 08-09-10 00:38 Ξέρω Μάη Τάη, Κουν Φου, Καράτε και άλλες 47 επικίνδυνες λέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:38 Η kaleidoscope: #413 11-09-10 14:38 Ανάλογα με την εποχή και σε ποιο μαγαζί είμαι. Το καλοκαίρι συνήθως πίνω cocktails (mojito, cosmopolitan, margarita, caipirinia). Σε μπιραρίες συνήθως παίρνω μοναστηριακές μπίρες. Τον χειμώνα, αν δεν είμαι σε μπιραρία, πίνω ρούμι ή καμιά απλή μπίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.324 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Ο Scandal έγραψε: #414 11-09-10 14:41 Συνήθως πίνω φυσικό χυμό πορτοκαλί (αν πάω σε καφετέρια). Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι, λεμόνι ή πορτοκάλι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Η woochoogirl: #415 11-09-10 14:41 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:27 Η Devina έγραψε: #416 11-09-10 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι -petros Click για ανάπτυξη... Mιαμ μιαμ. Πολύ μ'αρέσει αυτή η γεύση. Χμ, εγώ μπυρίτσα...Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες μάρκες από τις ήδη γνωστές... Κρασάκι μου αρέσει επίσης πολύ. Και αν είναι κόκκινο ημίγλυκο έχω κέφια. Από δοκιμές,μια φορά είχα πιει ένα ursus που είναι καλούλι...Γλυκό ποτάκι θα έλεγα.. Bacardi με coca cola μέσα επίσης, που δεν τρελαίνομαι θα έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η love_angel: #417 11-09-10 15:30 τελευταια πινω μαρτινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:25 Ο tsarachaf: #418 11-09-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε και τις Timmermans... Εχει σιγουρα βατομουρο και κερασι, νομιζω και ροδακινο...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν γτ ειμαι της βαριας μπιρας αλλα αν σου αρεσε η Veltins θα σου αρεσει και αυτη μαλλον... Για εξω?? Η καμια μπυριτσα, οποτε παει αναλογα με την διαθεση και την θερμοκρασια... Απο ποτακι, συνηθως κιτρινη τεκιλα με παγο ή βοτκα με στυμενο λεμονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:29 Η MissKit έγραψε: #419 11-09-10 16:29 Breezer καρπουζάκι κι εγώ! Παλιά έπινα vodka αλλά είναι βαριά για 'μένα και την έκοψα. Δεν μου αρέσει καθόλου η μπύρα, κρασί πίνω ίσα για να δοκιμάσω. Μόνο σαμπάνια μπορεί να πιω ολόκληρο ποτήρι. Τουλάχιστον ξέρω ότι οι πιθανότητες να γίνω αλκοολική είναι πολύ μικρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η woochoogirl: #420 11-09-10 16:31 Tις εχω δοκιμασει, πολυ γλυκες μου ειχαν φανει. Thanks anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady Πουπουλίνα New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Μπορατ, δεν ξερω εαν το προσεξες, αλλα δε σου προτεινε Σουβλακερι Click για ανάπτυξη... Έχω ακριβώς την παρέα που θα τον πείσει να έρθει. Αρχική Δημοσίευση από borat: Μέρα και ώρα. Click για ανάπτυξη... Pm me για πληροφορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioannaki95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ioannaki95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 130 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 16:38 Η ioannaki95: #403 25-04-10 16:38 δεν τα πάω καλά με το ποτά γιατί έχω κακές εμπειρίες, όταν βγαίνω άντε να πιω κανα gordon's space αν κ προτιμώ τον καφέ που έχω τρελό κόλλημα..χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:58 Ο spyroskaftanis: #404 25-04-10 21:58 Votca λεμόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:45 Η love_angel: #405 26-04-10 18:45 τελευταια το χω ριξει στο Strawberry Daquiri. μαρεσει που ναι ροζ Υλικά για το Strawberry Daquiri - 30 ml λευκό ρούμι - 30 ml χυμό lime - 30 ml φράουλες - 15 ml strawberry schnapps - 1 κουταλιά ζάχαρη άχνη - θρυματισμένο πάγο Όσον αφορά στην εκτέλεση απλά βάλτε όλα τα υλικά μέσα στο blender, ανακατέψτε μέχρι να σπάσει ο πάγος σε ψιλά κομμάτια και σερβίρετέ το παγωμένο στο ποτήρι που σας αρέσει, γαρνίροντας με μία φράουλα. Έχω δει σε διάφορα μαγαζιά να σερβίρουν το Daquiri από τα κλασικά ποτήρια κοκτέιλ μέχρι χαμηλά ποτήρια, οπότε βάλτε το στο ποτήρι που σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaisarionas Νεοφερμένο μέλος Ο kaisarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πωλητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 28 Απριλίου 2010 στις 08:54 Ο kaisarionas: #406 28-04-10 08:54 Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι λευκό κρασι: α)έχει μόνο 55 θερμίδες β)δεν νοθεύεται γ)συνηθως το χρεώνουν πιό φθηνά από τα άλλα ποτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Απριλίου 2010 στις 09:00 Η Noisette έγραψε: #407 28-04-10 09:00 Αρχική Δημοσίευση από kaisarionas: β)δεν νοθεύεται Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να το "νερώσουν"??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaisarionas Νεοφερμένο μέλος Ο kaisarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πωλητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 28 Απριλίου 2010 στις 13:10 Ο kaisarionas: #408 28-04-10 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν μπορούν να το "νερώσουν"??????? Click για ανάπτυξη... σίγουρα αλλά δεν μου έχει τύχει. και αν γίνεται πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με τις μπόμπες. Έχω πάθει μεγάλη ζημιά από βότκα σε πολύ γνωστό μαγαζί της παραλιακής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kelly:) Νεοφερμένο μέλος Η Kelly:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:01 Η Kelly:) έγραψε: #409 08-09-10 00:01 malibu ανανα vodka λεμονι north cosmopolitan μαργαριτα φραουλα long island bacardi cola αυτα συνηθως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:11 Ο Liakouras: #410 08-09-10 00:11 έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο self-instructive depressing: #411 08-09-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Liakouras: έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Click για ανάπτυξη... ναι εκεί που χόρευα έξαλλα δίπλα από την μπάρα , ρίχνω κάτω το ποτό ενός δίμετρου γορίλα και πριν προλάβω να ζητήσω συγγνώμη , με άρχισε στο mai tai και το κουνφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:38 Ο Guest 990498: #412 08-09-10 00:38 Ξέρω Μάη Τάη, Κουν Φου, Καράτε και άλλες 47 επικίνδυνες λέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:38 Η kaleidoscope: #413 11-09-10 14:38 Ανάλογα με την εποχή και σε ποιο μαγαζί είμαι. Το καλοκαίρι συνήθως πίνω cocktails (mojito, cosmopolitan, margarita, caipirinia). Σε μπιραρίες συνήθως παίρνω μοναστηριακές μπίρες. Τον χειμώνα, αν δεν είμαι σε μπιραρία, πίνω ρούμι ή καμιά απλή μπίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.324 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Ο Scandal έγραψε: #414 11-09-10 14:41 Συνήθως πίνω φυσικό χυμό πορτοκαλί (αν πάω σε καφετέρια). Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι, λεμόνι ή πορτοκάλι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Η woochoogirl: #415 11-09-10 14:41 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:27 Η Devina έγραψε: #416 11-09-10 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι -petros Click για ανάπτυξη... Mιαμ μιαμ. Πολύ μ'αρέσει αυτή η γεύση. Χμ, εγώ μπυρίτσα...Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες μάρκες από τις ήδη γνωστές... Κρασάκι μου αρέσει επίσης πολύ. Και αν είναι κόκκινο ημίγλυκο έχω κέφια. Από δοκιμές,μια φορά είχα πιει ένα ursus που είναι καλούλι...Γλυκό ποτάκι θα έλεγα.. Bacardi με coca cola μέσα επίσης, που δεν τρελαίνομαι θα έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η love_angel: #417 11-09-10 15:30 τελευταια πινω μαρτινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:25 Ο tsarachaf: #418 11-09-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε και τις Timmermans... Εχει σιγουρα βατομουρο και κερασι, νομιζω και ροδακινο...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν γτ ειμαι της βαριας μπιρας αλλα αν σου αρεσε η Veltins θα σου αρεσει και αυτη μαλλον... Για εξω?? Η καμια μπυριτσα, οποτε παει αναλογα με την διαθεση και την θερμοκρασια... Απο ποτακι, συνηθως κιτρινη τεκιλα με παγο ή βοτκα με στυμενο λεμονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:29 Η MissKit έγραψε: #419 11-09-10 16:29 Breezer καρπουζάκι κι εγώ! Παλιά έπινα vodka αλλά είναι βαριά για 'μένα και την έκοψα. Δεν μου αρέσει καθόλου η μπύρα, κρασί πίνω ίσα για να δοκιμάσω. Μόνο σαμπάνια μπορεί να πιω ολόκληρο ποτήρι. Τουλάχιστον ξέρω ότι οι πιθανότητες να γίνω αλκοολική είναι πολύ μικρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η woochoogirl: #420 11-09-10 16:31 Tις εχω δοκιμασει, πολυ γλυκες μου ειχαν φανει. Thanks anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady Πουπουλίνα New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν τα πάω καλά με το ποτά γιατί έχω κακές εμπειρίες, όταν βγαίνω άντε να πιω κανα gordon's space αν κ προτιμώ τον καφέ που έχω τρελό κόλλημα..χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 25 Απριλίου 2010 στις 21:58 Ο spyroskaftanis: #404 25-04-10 21:58 Votca λεμόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:45 Η love_angel: #405 26-04-10 18:45 τελευταια το χω ριξει στο Strawberry Daquiri. μαρεσει που ναι ροζ Υλικά για το Strawberry Daquiri - 30 ml λευκό ρούμι - 30 ml χυμό lime - 30 ml φράουλες - 15 ml strawberry schnapps - 1 κουταλιά ζάχαρη άχνη - θρυματισμένο πάγο Όσον αφορά στην εκτέλεση απλά βάλτε όλα τα υλικά μέσα στο blender, ανακατέψτε μέχρι να σπάσει ο πάγος σε ψιλά κομμάτια και σερβίρετέ το παγωμένο στο ποτήρι που σας αρέσει, γαρνίροντας με μία φράουλα. Έχω δει σε διάφορα μαγαζιά να σερβίρουν το Daquiri από τα κλασικά ποτήρια κοκτέιλ μέχρι χαμηλά ποτήρια, οπότε βάλτε το στο ποτήρι που σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaisarionas Νεοφερμένο μέλος Ο kaisarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πωλητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 28 Απριλίου 2010 στις 08:54 Ο kaisarionas: #406 28-04-10 08:54 Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι λευκό κρασι: α)έχει μόνο 55 θερμίδες β)δεν νοθεύεται γ)συνηθως το χρεώνουν πιό φθηνά από τα άλλα ποτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Απριλίου 2010 στις 09:00 Η Noisette έγραψε: #407 28-04-10 09:00 Αρχική Δημοσίευση από kaisarionas: β)δεν νοθεύεται Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να το "νερώσουν"??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaisarionas Νεοφερμένο μέλος Ο kaisarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πωλητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 28 Απριλίου 2010 στις 13:10 Ο kaisarionas: #408 28-04-10 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν μπορούν να το "νερώσουν"??????? Click για ανάπτυξη... σίγουρα αλλά δεν μου έχει τύχει. και αν γίνεται πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με τις μπόμπες. Έχω πάθει μεγάλη ζημιά από βότκα σε πολύ γνωστό μαγαζί της παραλιακής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kelly:) Νεοφερμένο μέλος Η Kelly:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:01 Η Kelly:) έγραψε: #409 08-09-10 00:01 malibu ανανα vodka λεμονι north cosmopolitan μαργαριτα φραουλα long island bacardi cola αυτα συνηθως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:11 Ο Liakouras: #410 08-09-10 00:11 έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο self-instructive depressing: #411 08-09-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Liakouras: έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Click για ανάπτυξη... ναι εκεί που χόρευα έξαλλα δίπλα από την μπάρα , ρίχνω κάτω το ποτό ενός δίμετρου γορίλα και πριν προλάβω να ζητήσω συγγνώμη , με άρχισε στο mai tai και το κουνφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:38 Ο Guest 990498: #412 08-09-10 00:38 Ξέρω Μάη Τάη, Κουν Φου, Καράτε και άλλες 47 επικίνδυνες λέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:38 Η kaleidoscope: #413 11-09-10 14:38 Ανάλογα με την εποχή και σε ποιο μαγαζί είμαι. Το καλοκαίρι συνήθως πίνω cocktails (mojito, cosmopolitan, margarita, caipirinia). Σε μπιραρίες συνήθως παίρνω μοναστηριακές μπίρες. Τον χειμώνα, αν δεν είμαι σε μπιραρία, πίνω ρούμι ή καμιά απλή μπίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.324 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Ο Scandal έγραψε: #414 11-09-10 14:41 Συνήθως πίνω φυσικό χυμό πορτοκαλί (αν πάω σε καφετέρια). Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι, λεμόνι ή πορτοκάλι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Η woochoogirl: #415 11-09-10 14:41 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:27 Η Devina έγραψε: #416 11-09-10 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι -petros Click για ανάπτυξη... Mιαμ μιαμ. Πολύ μ'αρέσει αυτή η γεύση. Χμ, εγώ μπυρίτσα...Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες μάρκες από τις ήδη γνωστές... Κρασάκι μου αρέσει επίσης πολύ. Και αν είναι κόκκινο ημίγλυκο έχω κέφια. Από δοκιμές,μια φορά είχα πιει ένα ursus που είναι καλούλι...Γλυκό ποτάκι θα έλεγα.. Bacardi με coca cola μέσα επίσης, που δεν τρελαίνομαι θα έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η love_angel: #417 11-09-10 15:30 τελευταια πινω μαρτινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:25 Ο tsarachaf: #418 11-09-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε και τις Timmermans... Εχει σιγουρα βατομουρο και κερασι, νομιζω και ροδακινο...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν γτ ειμαι της βαριας μπιρας αλλα αν σου αρεσε η Veltins θα σου αρεσει και αυτη μαλλον... Για εξω?? Η καμια μπυριτσα, οποτε παει αναλογα με την διαθεση και την θερμοκρασια... Απο ποτακι, συνηθως κιτρινη τεκιλα με παγο ή βοτκα με στυμενο λεμονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:29 Η MissKit έγραψε: #419 11-09-10 16:29 Breezer καρπουζάκι κι εγώ! Παλιά έπινα vodka αλλά είναι βαριά για 'μένα και την έκοψα. Δεν μου αρέσει καθόλου η μπύρα, κρασί πίνω ίσα για να δοκιμάσω. Μόνο σαμπάνια μπορεί να πιω ολόκληρο ποτήρι. Τουλάχιστον ξέρω ότι οι πιθανότητες να γίνω αλκοολική είναι πολύ μικρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η woochoogirl: #420 11-09-10 16:31 Tις εχω δοκιμασει, πολυ γλυκες μου ειχαν φανει. Thanks anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady Πουπουλίνα New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Votca λεμόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 26 Απριλίου 2010 στις 18:45 Η love_angel: #405 26-04-10 18:45 τελευταια το χω ριξει στο Strawberry Daquiri. μαρεσει που ναι ροζ Υλικά για το Strawberry Daquiri - 30 ml λευκό ρούμι - 30 ml χυμό lime - 30 ml φράουλες - 15 ml strawberry schnapps - 1 κουταλιά ζάχαρη άχνη - θρυματισμένο πάγο Όσον αφορά στην εκτέλεση απλά βάλτε όλα τα υλικά μέσα στο blender, ανακατέψτε μέχρι να σπάσει ο πάγος σε ψιλά κομμάτια και σερβίρετέ το παγωμένο στο ποτήρι που σας αρέσει, γαρνίροντας με μία φράουλα. Έχω δει σε διάφορα μαγαζιά να σερβίρουν το Daquiri από τα κλασικά ποτήρια κοκτέιλ μέχρι χαμηλά ποτήρια, οπότε βάλτε το στο ποτήρι που σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaisarionas Νεοφερμένο μέλος Ο kaisarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πωλητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 28 Απριλίου 2010 στις 08:54 Ο kaisarionas: #406 28-04-10 08:54 Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι λευκό κρασι: α)έχει μόνο 55 θερμίδες β)δεν νοθεύεται γ)συνηθως το χρεώνουν πιό φθηνά από τα άλλα ποτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Απριλίου 2010 στις 09:00 Η Noisette έγραψε: #407 28-04-10 09:00 Αρχική Δημοσίευση από kaisarionas: β)δεν νοθεύεται Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να το "νερώσουν"??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaisarionas Νεοφερμένο μέλος Ο kaisarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πωλητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 28 Απριλίου 2010 στις 13:10 Ο kaisarionas: #408 28-04-10 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν μπορούν να το "νερώσουν"??????? Click για ανάπτυξη... σίγουρα αλλά δεν μου έχει τύχει. και αν γίνεται πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με τις μπόμπες. Έχω πάθει μεγάλη ζημιά από βότκα σε πολύ γνωστό μαγαζί της παραλιακής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kelly:) Νεοφερμένο μέλος Η Kelly:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:01 Η Kelly:) έγραψε: #409 08-09-10 00:01 malibu ανανα vodka λεμονι north cosmopolitan μαργαριτα φραουλα long island bacardi cola αυτα συνηθως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:11 Ο Liakouras: #410 08-09-10 00:11 έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο self-instructive depressing: #411 08-09-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Liakouras: έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Click για ανάπτυξη... ναι εκεί που χόρευα έξαλλα δίπλα από την μπάρα , ρίχνω κάτω το ποτό ενός δίμετρου γορίλα και πριν προλάβω να ζητήσω συγγνώμη , με άρχισε στο mai tai και το κουνφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:38 Ο Guest 990498: #412 08-09-10 00:38 Ξέρω Μάη Τάη, Κουν Φου, Καράτε και άλλες 47 επικίνδυνες λέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:38 Η kaleidoscope: #413 11-09-10 14:38 Ανάλογα με την εποχή και σε ποιο μαγαζί είμαι. Το καλοκαίρι συνήθως πίνω cocktails (mojito, cosmopolitan, margarita, caipirinia). Σε μπιραρίες συνήθως παίρνω μοναστηριακές μπίρες. Τον χειμώνα, αν δεν είμαι σε μπιραρία, πίνω ρούμι ή καμιά απλή μπίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.324 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Ο Scandal έγραψε: #414 11-09-10 14:41 Συνήθως πίνω φυσικό χυμό πορτοκαλί (αν πάω σε καφετέρια). Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι, λεμόνι ή πορτοκάλι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Η woochoogirl: #415 11-09-10 14:41 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:27 Η Devina έγραψε: #416 11-09-10 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι -petros Click για ανάπτυξη... Mιαμ μιαμ. Πολύ μ'αρέσει αυτή η γεύση. Χμ, εγώ μπυρίτσα...Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες μάρκες από τις ήδη γνωστές... Κρασάκι μου αρέσει επίσης πολύ. Και αν είναι κόκκινο ημίγλυκο έχω κέφια. Από δοκιμές,μια φορά είχα πιει ένα ursus που είναι καλούλι...Γλυκό ποτάκι θα έλεγα.. Bacardi με coca cola μέσα επίσης, που δεν τρελαίνομαι θα έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η love_angel: #417 11-09-10 15:30 τελευταια πινω μαρτινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:25 Ο tsarachaf: #418 11-09-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε και τις Timmermans... Εχει σιγουρα βατομουρο και κερασι, νομιζω και ροδακινο...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν γτ ειμαι της βαριας μπιρας αλλα αν σου αρεσε η Veltins θα σου αρεσει και αυτη μαλλον... Για εξω?? Η καμια μπυριτσα, οποτε παει αναλογα με την διαθεση και την θερμοκρασια... Απο ποτακι, συνηθως κιτρινη τεκιλα με παγο ή βοτκα με στυμενο λεμονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:29 Η MissKit έγραψε: #419 11-09-10 16:29 Breezer καρπουζάκι κι εγώ! Παλιά έπινα vodka αλλά είναι βαριά για 'μένα και την έκοψα. Δεν μου αρέσει καθόλου η μπύρα, κρασί πίνω ίσα για να δοκιμάσω. Μόνο σαμπάνια μπορεί να πιω ολόκληρο ποτήρι. Τουλάχιστον ξέρω ότι οι πιθανότητες να γίνω αλκοολική είναι πολύ μικρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η woochoogirl: #420 11-09-10 16:31 Tις εχω δοκιμασει, πολυ γλυκες μου ειχαν φανει. Thanks anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady Πουπουλίνα New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελευταια το χω ριξει στο Strawberry Daquiri. μαρεσει που ναι ροζ Υλικά για το Strawberry Daquiri - 30 ml λευκό ρούμι - 30 ml χυμό lime - 30 ml φράουλες - 15 ml strawberry schnapps - 1 κουταλιά ζάχαρη άχνη - θρυματισμένο πάγο Όσον αφορά στην εκτέλεση απλά βάλτε όλα τα υλικά μέσα στο blender, ανακατέψτε μέχρι να σπάσει ο πάγος σε ψιλά κομμάτια και σερβίρετέ το παγωμένο στο ποτήρι που σας αρέσει, γαρνίροντας με μία φράουλα. Έχω δει σε διάφορα μαγαζιά να σερβίρουν το Daquiri από τα κλασικά ποτήρια κοκτέιλ μέχρι χαμηλά ποτήρια, οπότε βάλτε το στο ποτήρι που σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaisarionas Νεοφερμένο μέλος Ο kaisarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πωλητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 28 Απριλίου 2010 στις 08:54 Ο kaisarionas: #406 28-04-10 08:54 Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι λευκό κρασι: α)έχει μόνο 55 θερμίδες β)δεν νοθεύεται γ)συνηθως το χρεώνουν πιό φθηνά από τα άλλα ποτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Απριλίου 2010 στις 09:00 Η Noisette έγραψε: #407 28-04-10 09:00 Αρχική Δημοσίευση από kaisarionas: β)δεν νοθεύεται Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να το "νερώσουν"??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaisarionas Νεοφερμένο μέλος Ο kaisarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πωλητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 28 Απριλίου 2010 στις 13:10 Ο kaisarionas: #408 28-04-10 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν μπορούν να το "νερώσουν"??????? Click για ανάπτυξη... σίγουρα αλλά δεν μου έχει τύχει. και αν γίνεται πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με τις μπόμπες. Έχω πάθει μεγάλη ζημιά από βότκα σε πολύ γνωστό μαγαζί της παραλιακής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kelly:) Νεοφερμένο μέλος Η Kelly:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:01 Η Kelly:) έγραψε: #409 08-09-10 00:01 malibu ανανα vodka λεμονι north cosmopolitan μαργαριτα φραουλα long island bacardi cola αυτα συνηθως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:11 Ο Liakouras: #410 08-09-10 00:11 έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο self-instructive depressing: #411 08-09-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Liakouras: έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Click για ανάπτυξη... ναι εκεί που χόρευα έξαλλα δίπλα από την μπάρα , ρίχνω κάτω το ποτό ενός δίμετρου γορίλα και πριν προλάβω να ζητήσω συγγνώμη , με άρχισε στο mai tai και το κουνφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:38 Ο Guest 990498: #412 08-09-10 00:38 Ξέρω Μάη Τάη, Κουν Φου, Καράτε και άλλες 47 επικίνδυνες λέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:38 Η kaleidoscope: #413 11-09-10 14:38 Ανάλογα με την εποχή και σε ποιο μαγαζί είμαι. Το καλοκαίρι συνήθως πίνω cocktails (mojito, cosmopolitan, margarita, caipirinia). Σε μπιραρίες συνήθως παίρνω μοναστηριακές μπίρες. Τον χειμώνα, αν δεν είμαι σε μπιραρία, πίνω ρούμι ή καμιά απλή μπίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.324 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Ο Scandal έγραψε: #414 11-09-10 14:41 Συνήθως πίνω φυσικό χυμό πορτοκαλί (αν πάω σε καφετέρια). Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι, λεμόνι ή πορτοκάλι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Η woochoogirl: #415 11-09-10 14:41 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:27 Η Devina έγραψε: #416 11-09-10 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι -petros Click για ανάπτυξη... Mιαμ μιαμ. Πολύ μ'αρέσει αυτή η γεύση. Χμ, εγώ μπυρίτσα...Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες μάρκες από τις ήδη γνωστές... Κρασάκι μου αρέσει επίσης πολύ. Και αν είναι κόκκινο ημίγλυκο έχω κέφια. Από δοκιμές,μια φορά είχα πιει ένα ursus που είναι καλούλι...Γλυκό ποτάκι θα έλεγα.. Bacardi με coca cola μέσα επίσης, που δεν τρελαίνομαι θα έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η love_angel: #417 11-09-10 15:30 τελευταια πινω μαρτινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:25 Ο tsarachaf: #418 11-09-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε και τις Timmermans... Εχει σιγουρα βατομουρο και κερασι, νομιζω και ροδακινο...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν γτ ειμαι της βαριας μπιρας αλλα αν σου αρεσε η Veltins θα σου αρεσει και αυτη μαλλον... Για εξω?? Η καμια μπυριτσα, οποτε παει αναλογα με την διαθεση και την θερμοκρασια... Απο ποτακι, συνηθως κιτρινη τεκιλα με παγο ή βοτκα με στυμενο λεμονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:29 Η MissKit έγραψε: #419 11-09-10 16:29 Breezer καρπουζάκι κι εγώ! Παλιά έπινα vodka αλλά είναι βαριά για 'μένα και την έκοψα. Δεν μου αρέσει καθόλου η μπύρα, κρασί πίνω ίσα για να δοκιμάσω. Μόνο σαμπάνια μπορεί να πιω ολόκληρο ποτήρι. Τουλάχιστον ξέρω ότι οι πιθανότητες να γίνω αλκοολική είναι πολύ μικρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η woochoogirl: #420 11-09-10 16:31 Tις εχω δοκιμασει, πολυ γλυκες μου ειχαν φανει. Thanks anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady Πουπουλίνα New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι λευκό κρασι: α)έχει μόνο 55 θερμίδες β)δεν νοθεύεται γ)συνηθως το χρεώνουν πιό φθηνά από τα άλλα ποτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Απριλίου 2010 στις 09:00 Η Noisette έγραψε: #407 28-04-10 09:00 Αρχική Δημοσίευση από kaisarionas: β)δεν νοθεύεται Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να το "νερώσουν"??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaisarionas Νεοφερμένο μέλος Ο kaisarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πωλητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 28 Απριλίου 2010 στις 13:10 Ο kaisarionas: #408 28-04-10 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν μπορούν να το "νερώσουν"??????? Click για ανάπτυξη... σίγουρα αλλά δεν μου έχει τύχει. και αν γίνεται πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με τις μπόμπες. Έχω πάθει μεγάλη ζημιά από βότκα σε πολύ γνωστό μαγαζί της παραλιακής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kelly:) Νεοφερμένο μέλος Η Kelly:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:01 Η Kelly:) έγραψε: #409 08-09-10 00:01 malibu ανανα vodka λεμονι north cosmopolitan μαργαριτα φραουλα long island bacardi cola αυτα συνηθως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:11 Ο Liakouras: #410 08-09-10 00:11 έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο self-instructive depressing: #411 08-09-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Liakouras: έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Click για ανάπτυξη... ναι εκεί που χόρευα έξαλλα δίπλα από την μπάρα , ρίχνω κάτω το ποτό ενός δίμετρου γορίλα και πριν προλάβω να ζητήσω συγγνώμη , με άρχισε στο mai tai και το κουνφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:38 Ο Guest 990498: #412 08-09-10 00:38 Ξέρω Μάη Τάη, Κουν Φου, Καράτε και άλλες 47 επικίνδυνες λέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:38 Η kaleidoscope: #413 11-09-10 14:38 Ανάλογα με την εποχή και σε ποιο μαγαζί είμαι. Το καλοκαίρι συνήθως πίνω cocktails (mojito, cosmopolitan, margarita, caipirinia). Σε μπιραρίες συνήθως παίρνω μοναστηριακές μπίρες. Τον χειμώνα, αν δεν είμαι σε μπιραρία, πίνω ρούμι ή καμιά απλή μπίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.324 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Ο Scandal έγραψε: #414 11-09-10 14:41 Συνήθως πίνω φυσικό χυμό πορτοκαλί (αν πάω σε καφετέρια). Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι, λεμόνι ή πορτοκάλι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Η woochoogirl: #415 11-09-10 14:41 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:27 Η Devina έγραψε: #416 11-09-10 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι -petros Click για ανάπτυξη... Mιαμ μιαμ. Πολύ μ'αρέσει αυτή η γεύση. Χμ, εγώ μπυρίτσα...Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες μάρκες από τις ήδη γνωστές... Κρασάκι μου αρέσει επίσης πολύ. Και αν είναι κόκκινο ημίγλυκο έχω κέφια. Από δοκιμές,μια φορά είχα πιει ένα ursus που είναι καλούλι...Γλυκό ποτάκι θα έλεγα.. Bacardi με coca cola μέσα επίσης, που δεν τρελαίνομαι θα έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η love_angel: #417 11-09-10 15:30 τελευταια πινω μαρτινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:25 Ο tsarachaf: #418 11-09-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε και τις Timmermans... Εχει σιγουρα βατομουρο και κερασι, νομιζω και ροδακινο...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν γτ ειμαι της βαριας μπιρας αλλα αν σου αρεσε η Veltins θα σου αρεσει και αυτη μαλλον... Για εξω?? Η καμια μπυριτσα, οποτε παει αναλογα με την διαθεση και την θερμοκρασια... Απο ποτακι, συνηθως κιτρινη τεκιλα με παγο ή βοτκα με στυμενο λεμονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:29 Η MissKit έγραψε: #419 11-09-10 16:29 Breezer καρπουζάκι κι εγώ! Παλιά έπινα vodka αλλά είναι βαριά για 'μένα και την έκοψα. Δεν μου αρέσει καθόλου η μπύρα, κρασί πίνω ίσα για να δοκιμάσω. Μόνο σαμπάνια μπορεί να πιω ολόκληρο ποτήρι. Τουλάχιστον ξέρω ότι οι πιθανότητες να γίνω αλκοολική είναι πολύ μικρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η woochoogirl: #420 11-09-10 16:31 Tις εχω δοκιμασει, πολυ γλυκες μου ειχαν φανει. Thanks anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady Πουπουλίνα New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kaisarionas: β)δεν νοθεύεται Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούν να το "νερώσουν"??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaisarionas Νεοφερμένο μέλος Ο kaisarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πωλητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 28 Απριλίου 2010 στις 13:10 Ο kaisarionas: #408 28-04-10 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν μπορούν να το "νερώσουν"??????? Click για ανάπτυξη... σίγουρα αλλά δεν μου έχει τύχει. και αν γίνεται πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με τις μπόμπες. Έχω πάθει μεγάλη ζημιά από βότκα σε πολύ γνωστό μαγαζί της παραλιακής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kelly:) Νεοφερμένο μέλος Η Kelly:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:01 Η Kelly:) έγραψε: #409 08-09-10 00:01 malibu ανανα vodka λεμονι north cosmopolitan μαργαριτα φραουλα long island bacardi cola αυτα συνηθως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:11 Ο Liakouras: #410 08-09-10 00:11 έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο self-instructive depressing: #411 08-09-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Liakouras: έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Click για ανάπτυξη... ναι εκεί που χόρευα έξαλλα δίπλα από την μπάρα , ρίχνω κάτω το ποτό ενός δίμετρου γορίλα και πριν προλάβω να ζητήσω συγγνώμη , με άρχισε στο mai tai και το κουνφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:38 Ο Guest 990498: #412 08-09-10 00:38 Ξέρω Μάη Τάη, Κουν Φου, Καράτε και άλλες 47 επικίνδυνες λέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:38 Η kaleidoscope: #413 11-09-10 14:38 Ανάλογα με την εποχή και σε ποιο μαγαζί είμαι. Το καλοκαίρι συνήθως πίνω cocktails (mojito, cosmopolitan, margarita, caipirinia). Σε μπιραρίες συνήθως παίρνω μοναστηριακές μπίρες. Τον χειμώνα, αν δεν είμαι σε μπιραρία, πίνω ρούμι ή καμιά απλή μπίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.324 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Ο Scandal έγραψε: #414 11-09-10 14:41 Συνήθως πίνω φυσικό χυμό πορτοκαλί (αν πάω σε καφετέρια). Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι, λεμόνι ή πορτοκάλι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Η woochoogirl: #415 11-09-10 14:41 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:27 Η Devina έγραψε: #416 11-09-10 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι -petros Click για ανάπτυξη... Mιαμ μιαμ. Πολύ μ'αρέσει αυτή η γεύση. Χμ, εγώ μπυρίτσα...Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες μάρκες από τις ήδη γνωστές... Κρασάκι μου αρέσει επίσης πολύ. Και αν είναι κόκκινο ημίγλυκο έχω κέφια. Από δοκιμές,μια φορά είχα πιει ένα ursus που είναι καλούλι...Γλυκό ποτάκι θα έλεγα.. Bacardi με coca cola μέσα επίσης, που δεν τρελαίνομαι θα έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η love_angel: #417 11-09-10 15:30 τελευταια πινω μαρτινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:25 Ο tsarachaf: #418 11-09-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε και τις Timmermans... Εχει σιγουρα βατομουρο και κερασι, νομιζω και ροδακινο...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν γτ ειμαι της βαριας μπιρας αλλα αν σου αρεσε η Veltins θα σου αρεσει και αυτη μαλλον... Για εξω?? Η καμια μπυριτσα, οποτε παει αναλογα με την διαθεση και την θερμοκρασια... Απο ποτακι, συνηθως κιτρινη τεκιλα με παγο ή βοτκα με στυμενο λεμονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:29 Η MissKit έγραψε: #419 11-09-10 16:29 Breezer καρπουζάκι κι εγώ! Παλιά έπινα vodka αλλά είναι βαριά για 'μένα και την έκοψα. Δεν μου αρέσει καθόλου η μπύρα, κρασί πίνω ίσα για να δοκιμάσω. Μόνο σαμπάνια μπορεί να πιω ολόκληρο ποτήρι. Τουλάχιστον ξέρω ότι οι πιθανότητες να γίνω αλκοολική είναι πολύ μικρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η woochoogirl: #420 11-09-10 16:31 Tις εχω δοκιμασει, πολυ γλυκες μου ειχαν φανει. Thanks anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady Πουπουλίνα New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Δεν μπορούν να το "νερώσουν"??????? Click για ανάπτυξη... σίγουρα αλλά δεν μου έχει τύχει. και αν γίνεται πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με τις μπόμπες. Έχω πάθει μεγάλη ζημιά από βότκα σε πολύ γνωστό μαγαζί της παραλιακής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kelly:) Νεοφερμένο μέλος Η Kelly:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:01 Η Kelly:) έγραψε: #409 08-09-10 00:01 malibu ανανα vodka λεμονι north cosmopolitan μαργαριτα φραουλα long island bacardi cola αυτα συνηθως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:11 Ο Liakouras: #410 08-09-10 00:11 έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο self-instructive depressing: #411 08-09-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Liakouras: έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Click για ανάπτυξη... ναι εκεί που χόρευα έξαλλα δίπλα από την μπάρα , ρίχνω κάτω το ποτό ενός δίμετρου γορίλα και πριν προλάβω να ζητήσω συγγνώμη , με άρχισε στο mai tai και το κουνφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:38 Ο Guest 990498: #412 08-09-10 00:38 Ξέρω Μάη Τάη, Κουν Φου, Καράτε και άλλες 47 επικίνδυνες λέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:38 Η kaleidoscope: #413 11-09-10 14:38 Ανάλογα με την εποχή και σε ποιο μαγαζί είμαι. Το καλοκαίρι συνήθως πίνω cocktails (mojito, cosmopolitan, margarita, caipirinia). Σε μπιραρίες συνήθως παίρνω μοναστηριακές μπίρες. Τον χειμώνα, αν δεν είμαι σε μπιραρία, πίνω ρούμι ή καμιά απλή μπίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.324 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Ο Scandal έγραψε: #414 11-09-10 14:41 Συνήθως πίνω φυσικό χυμό πορτοκαλί (αν πάω σε καφετέρια). Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι, λεμόνι ή πορτοκάλι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Η woochoogirl: #415 11-09-10 14:41 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:27 Η Devina έγραψε: #416 11-09-10 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι -petros Click για ανάπτυξη... Mιαμ μιαμ. Πολύ μ'αρέσει αυτή η γεύση. Χμ, εγώ μπυρίτσα...Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες μάρκες από τις ήδη γνωστές... Κρασάκι μου αρέσει επίσης πολύ. Και αν είναι κόκκινο ημίγλυκο έχω κέφια. Από δοκιμές,μια φορά είχα πιει ένα ursus που είναι καλούλι...Γλυκό ποτάκι θα έλεγα.. Bacardi με coca cola μέσα επίσης, που δεν τρελαίνομαι θα έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η love_angel: #417 11-09-10 15:30 τελευταια πινω μαρτινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:25 Ο tsarachaf: #418 11-09-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε και τις Timmermans... Εχει σιγουρα βατομουρο και κερασι, νομιζω και ροδακινο...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν γτ ειμαι της βαριας μπιρας αλλα αν σου αρεσε η Veltins θα σου αρεσει και αυτη μαλλον... Για εξω?? Η καμια μπυριτσα, οποτε παει αναλογα με την διαθεση και την θερμοκρασια... Απο ποτακι, συνηθως κιτρινη τεκιλα με παγο ή βοτκα με στυμενο λεμονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:29 Η MissKit έγραψε: #419 11-09-10 16:29 Breezer καρπουζάκι κι εγώ! Παλιά έπινα vodka αλλά είναι βαριά για 'μένα και την έκοψα. Δεν μου αρέσει καθόλου η μπύρα, κρασί πίνω ίσα για να δοκιμάσω. Μόνο σαμπάνια μπορεί να πιω ολόκληρο ποτήρι. Τουλάχιστον ξέρω ότι οι πιθανότητες να γίνω αλκοολική είναι πολύ μικρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η woochoogirl: #420 11-09-10 16:31 Tις εχω δοκιμασει, πολυ γλυκες μου ειχαν φανει. Thanks anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady Πουπουλίνα New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
malibu ανανα vodka λεμονι north cosmopolitan μαργαριτα φραουλα long island bacardi cola αυτα συνηθως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:11 Ο Liakouras: #410 08-09-10 00:11 έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο self-instructive depressing: #411 08-09-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Liakouras: έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Click για ανάπτυξη... ναι εκεί που χόρευα έξαλλα δίπλα από την μπάρα , ρίχνω κάτω το ποτό ενός δίμετρου γορίλα και πριν προλάβω να ζητήσω συγγνώμη , με άρχισε στο mai tai και το κουνφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:38 Ο Guest 990498: #412 08-09-10 00:38 Ξέρω Μάη Τάη, Κουν Φου, Καράτε και άλλες 47 επικίνδυνες λέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:38 Η kaleidoscope: #413 11-09-10 14:38 Ανάλογα με την εποχή και σε ποιο μαγαζί είμαι. Το καλοκαίρι συνήθως πίνω cocktails (mojito, cosmopolitan, margarita, caipirinia). Σε μπιραρίες συνήθως παίρνω μοναστηριακές μπίρες. Τον χειμώνα, αν δεν είμαι σε μπιραρία, πίνω ρούμι ή καμιά απλή μπίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.324 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Ο Scandal έγραψε: #414 11-09-10 14:41 Συνήθως πίνω φυσικό χυμό πορτοκαλί (αν πάω σε καφετέρια). Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι, λεμόνι ή πορτοκάλι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Η woochoogirl: #415 11-09-10 14:41 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:27 Η Devina έγραψε: #416 11-09-10 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι -petros Click για ανάπτυξη... Mιαμ μιαμ. Πολύ μ'αρέσει αυτή η γεύση. Χμ, εγώ μπυρίτσα...Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες μάρκες από τις ήδη γνωστές... Κρασάκι μου αρέσει επίσης πολύ. Και αν είναι κόκκινο ημίγλυκο έχω κέφια. Από δοκιμές,μια φορά είχα πιει ένα ursus που είναι καλούλι...Γλυκό ποτάκι θα έλεγα.. Bacardi με coca cola μέσα επίσης, που δεν τρελαίνομαι θα έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η love_angel: #417 11-09-10 15:30 τελευταια πινω μαρτινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:25 Ο tsarachaf: #418 11-09-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε και τις Timmermans... Εχει σιγουρα βατομουρο και κερασι, νομιζω και ροδακινο...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν γτ ειμαι της βαριας μπιρας αλλα αν σου αρεσε η Veltins θα σου αρεσει και αυτη μαλλον... Για εξω?? Η καμια μπυριτσα, οποτε παει αναλογα με την διαθεση και την θερμοκρασια... Απο ποτακι, συνηθως κιτρινη τεκιλα με παγο ή βοτκα με στυμενο λεμονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:29 Η MissKit έγραψε: #419 11-09-10 16:29 Breezer καρπουζάκι κι εγώ! Παλιά έπινα vodka αλλά είναι βαριά για 'μένα και την έκοψα. Δεν μου αρέσει καθόλου η μπύρα, κρασί πίνω ίσα για να δοκιμάσω. Μόνο σαμπάνια μπορεί να πιω ολόκληρο ποτήρι. Τουλάχιστον ξέρω ότι οι πιθανότητες να γίνω αλκοολική είναι πολύ μικρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η woochoogirl: #420 11-09-10 16:31 Tις εχω δοκιμασει, πολυ γλυκες μου ειχαν φανει. Thanks anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady Πουπουλίνα New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:34 Ο self-instructive depressing: #411 08-09-10 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Liakouras: έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Click για ανάπτυξη... ναι εκεί που χόρευα έξαλλα δίπλα από την μπάρα , ρίχνω κάτω το ποτό ενός δίμετρου γορίλα και πριν προλάβω να ζητήσω συγγνώμη , με άρχισε στο mai tai και το κουνφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:38 Ο Guest 990498: #412 08-09-10 00:38 Ξέρω Μάη Τάη, Κουν Φου, Καράτε και άλλες 47 επικίνδυνες λέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:38 Η kaleidoscope: #413 11-09-10 14:38 Ανάλογα με την εποχή και σε ποιο μαγαζί είμαι. Το καλοκαίρι συνήθως πίνω cocktails (mojito, cosmopolitan, margarita, caipirinia). Σε μπιραρίες συνήθως παίρνω μοναστηριακές μπίρες. Τον χειμώνα, αν δεν είμαι σε μπιραρία, πίνω ρούμι ή καμιά απλή μπίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.324 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Ο Scandal έγραψε: #414 11-09-10 14:41 Συνήθως πίνω φυσικό χυμό πορτοκαλί (αν πάω σε καφετέρια). Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι, λεμόνι ή πορτοκάλι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Η woochoogirl: #415 11-09-10 14:41 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:27 Η Devina έγραψε: #416 11-09-10 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι -petros Click για ανάπτυξη... Mιαμ μιαμ. Πολύ μ'αρέσει αυτή η γεύση. Χμ, εγώ μπυρίτσα...Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες μάρκες από τις ήδη γνωστές... Κρασάκι μου αρέσει επίσης πολύ. Και αν είναι κόκκινο ημίγλυκο έχω κέφια. Από δοκιμές,μια φορά είχα πιει ένα ursus που είναι καλούλι...Γλυκό ποτάκι θα έλεγα.. Bacardi με coca cola μέσα επίσης, που δεν τρελαίνομαι θα έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η love_angel: #417 11-09-10 15:30 τελευταια πινω μαρτινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:25 Ο tsarachaf: #418 11-09-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε και τις Timmermans... Εχει σιγουρα βατομουρο και κερασι, νομιζω και ροδακινο...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν γτ ειμαι της βαριας μπιρας αλλα αν σου αρεσε η Veltins θα σου αρεσει και αυτη μαλλον... Για εξω?? Η καμια μπυριτσα, οποτε παει αναλογα με την διαθεση και την θερμοκρασια... Απο ποτακι, συνηθως κιτρινη τεκιλα με παγο ή βοτκα με στυμενο λεμονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:29 Η MissKit έγραψε: #419 11-09-10 16:29 Breezer καρπουζάκι κι εγώ! Παλιά έπινα vodka αλλά είναι βαριά για 'μένα και την έκοψα. Δεν μου αρέσει καθόλου η μπύρα, κρασί πίνω ίσα για να δοκιμάσω. Μόνο σαμπάνια μπορεί να πιω ολόκληρο ποτήρι. Τουλάχιστον ξέρω ότι οι πιθανότητες να γίνω αλκοολική είναι πολύ μικρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η woochoogirl: #420 11-09-10 16:31 Tις εχω δοκιμασει, πολυ γλυκες μου ειχαν φανει. Thanks anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady Πουπουλίνα New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Liakouras: έχει δοκιμάσει κανείς mai tai(το ποτό) Click για ανάπτυξη... ναι εκεί που χόρευα έξαλλα δίπλα από την μπάρα , ρίχνω κάτω το ποτό ενός δίμετρου γορίλα και πριν προλάβω να ζητήσω συγγνώμη , με άρχισε στο mai tai και το κουνφού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:38 Ο Guest 990498: #412 08-09-10 00:38 Ξέρω Μάη Τάη, Κουν Φου, Καράτε και άλλες 47 επικίνδυνες λέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:38 Η kaleidoscope: #413 11-09-10 14:38 Ανάλογα με την εποχή και σε ποιο μαγαζί είμαι. Το καλοκαίρι συνήθως πίνω cocktails (mojito, cosmopolitan, margarita, caipirinia). Σε μπιραρίες συνήθως παίρνω μοναστηριακές μπίρες. Τον χειμώνα, αν δεν είμαι σε μπιραρία, πίνω ρούμι ή καμιά απλή μπίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.324 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Ο Scandal έγραψε: #414 11-09-10 14:41 Συνήθως πίνω φυσικό χυμό πορτοκαλί (αν πάω σε καφετέρια). Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι, λεμόνι ή πορτοκάλι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Η woochoogirl: #415 11-09-10 14:41 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:27 Η Devina έγραψε: #416 11-09-10 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι -petros Click για ανάπτυξη... Mιαμ μιαμ. Πολύ μ'αρέσει αυτή η γεύση. Χμ, εγώ μπυρίτσα...Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες μάρκες από τις ήδη γνωστές... Κρασάκι μου αρέσει επίσης πολύ. Και αν είναι κόκκινο ημίγλυκο έχω κέφια. Από δοκιμές,μια φορά είχα πιει ένα ursus που είναι καλούλι...Γλυκό ποτάκι θα έλεγα.. Bacardi με coca cola μέσα επίσης, που δεν τρελαίνομαι θα έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η love_angel: #417 11-09-10 15:30 τελευταια πινω μαρτινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:25 Ο tsarachaf: #418 11-09-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε και τις Timmermans... Εχει σιγουρα βατομουρο και κερασι, νομιζω και ροδακινο...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν γτ ειμαι της βαριας μπιρας αλλα αν σου αρεσε η Veltins θα σου αρεσει και αυτη μαλλον... Για εξω?? Η καμια μπυριτσα, οποτε παει αναλογα με την διαθεση και την θερμοκρασια... Απο ποτακι, συνηθως κιτρινη τεκιλα με παγο ή βοτκα με στυμενο λεμονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:29 Η MissKit έγραψε: #419 11-09-10 16:29 Breezer καρπουζάκι κι εγώ! Παλιά έπινα vodka αλλά είναι βαριά για 'μένα και την έκοψα. Δεν μου αρέσει καθόλου η μπύρα, κρασί πίνω ίσα για να δοκιμάσω. Μόνο σαμπάνια μπορεί να πιω ολόκληρο ποτήρι. Τουλάχιστον ξέρω ότι οι πιθανότητες να γίνω αλκοολική είναι πολύ μικρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η woochoogirl: #420 11-09-10 16:31 Tις εχω δοκιμασει, πολυ γλυκες μου ειχαν φανει. Thanks anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady Πουπουλίνα New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέρω Μάη Τάη, Κουν Φου, Καράτε και άλλες 47 επικίνδυνες λέξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:38 Η kaleidoscope: #413 11-09-10 14:38 Ανάλογα με την εποχή και σε ποιο μαγαζί είμαι. Το καλοκαίρι συνήθως πίνω cocktails (mojito, cosmopolitan, margarita, caipirinia). Σε μπιραρίες συνήθως παίρνω μοναστηριακές μπίρες. Τον χειμώνα, αν δεν είμαι σε μπιραρία, πίνω ρούμι ή καμιά απλή μπίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.324 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Ο Scandal έγραψε: #414 11-09-10 14:41 Συνήθως πίνω φυσικό χυμό πορτοκαλί (αν πάω σε καφετέρια). Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι, λεμόνι ή πορτοκάλι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Η woochoogirl: #415 11-09-10 14:41 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:27 Η Devina έγραψε: #416 11-09-10 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι -petros Click για ανάπτυξη... Mιαμ μιαμ. Πολύ μ'αρέσει αυτή η γεύση. Χμ, εγώ μπυρίτσα...Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες μάρκες από τις ήδη γνωστές... Κρασάκι μου αρέσει επίσης πολύ. Και αν είναι κόκκινο ημίγλυκο έχω κέφια. Από δοκιμές,μια φορά είχα πιει ένα ursus που είναι καλούλι...Γλυκό ποτάκι θα έλεγα.. Bacardi με coca cola μέσα επίσης, που δεν τρελαίνομαι θα έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η love_angel: #417 11-09-10 15:30 τελευταια πινω μαρτινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:25 Ο tsarachaf: #418 11-09-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε και τις Timmermans... Εχει σιγουρα βατομουρο και κερασι, νομιζω και ροδακινο...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν γτ ειμαι της βαριας μπιρας αλλα αν σου αρεσε η Veltins θα σου αρεσει και αυτη μαλλον... Για εξω?? Η καμια μπυριτσα, οποτε παει αναλογα με την διαθεση και την θερμοκρασια... Απο ποτακι, συνηθως κιτρινη τεκιλα με παγο ή βοτκα με στυμενο λεμονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:29 Η MissKit έγραψε: #419 11-09-10 16:29 Breezer καρπουζάκι κι εγώ! Παλιά έπινα vodka αλλά είναι βαριά για 'μένα και την έκοψα. Δεν μου αρέσει καθόλου η μπύρα, κρασί πίνω ίσα για να δοκιμάσω. Μόνο σαμπάνια μπορεί να πιω ολόκληρο ποτήρι. Τουλάχιστον ξέρω ότι οι πιθανότητες να γίνω αλκοολική είναι πολύ μικρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η woochoogirl: #420 11-09-10 16:31 Tις εχω δοκιμασει, πολυ γλυκες μου ειχαν φανει. Thanks anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady Πουπουλίνα New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ανάλογα με την εποχή και σε ποιο μαγαζί είμαι. Το καλοκαίρι συνήθως πίνω cocktails (mojito, cosmopolitan, margarita, caipirinia). Σε μπιραρίες συνήθως παίρνω μοναστηριακές μπίρες. Τον χειμώνα, αν δεν είμαι σε μπιραρία, πίνω ρούμι ή καμιά απλή μπίρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.324 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Ο Scandal έγραψε: #414 11-09-10 14:41 Συνήθως πίνω φυσικό χυμό πορτοκαλί (αν πάω σε καφετέρια). Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι, λεμόνι ή πορτοκάλι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Η woochoogirl: #415 11-09-10 14:41 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:27 Η Devina έγραψε: #416 11-09-10 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι -petros Click για ανάπτυξη... Mιαμ μιαμ. Πολύ μ'αρέσει αυτή η γεύση. Χμ, εγώ μπυρίτσα...Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες μάρκες από τις ήδη γνωστές... Κρασάκι μου αρέσει επίσης πολύ. Και αν είναι κόκκινο ημίγλυκο έχω κέφια. Από δοκιμές,μια φορά είχα πιει ένα ursus που είναι καλούλι...Γλυκό ποτάκι θα έλεγα.. Bacardi με coca cola μέσα επίσης, που δεν τρελαίνομαι θα έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η love_angel: #417 11-09-10 15:30 τελευταια πινω μαρτινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:25 Ο tsarachaf: #418 11-09-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε και τις Timmermans... Εχει σιγουρα βατομουρο και κερασι, νομιζω και ροδακινο...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν γτ ειμαι της βαριας μπιρας αλλα αν σου αρεσε η Veltins θα σου αρεσει και αυτη μαλλον... Για εξω?? Η καμια μπυριτσα, οποτε παει αναλογα με την διαθεση και την θερμοκρασια... Απο ποτακι, συνηθως κιτρινη τεκιλα με παγο ή βοτκα με στυμενο λεμονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:29 Η MissKit έγραψε: #419 11-09-10 16:29 Breezer καρπουζάκι κι εγώ! Παλιά έπινα vodka αλλά είναι βαριά για 'μένα και την έκοψα. Δεν μου αρέσει καθόλου η μπύρα, κρασί πίνω ίσα για να δοκιμάσω. Μόνο σαμπάνια μπορεί να πιω ολόκληρο ποτήρι. Τουλάχιστον ξέρω ότι οι πιθανότητες να γίνω αλκοολική είναι πολύ μικρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η woochoogirl: #420 11-09-10 16:31 Tις εχω δοκιμασει, πολυ γλυκες μου ειχαν φανει. Thanks anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady Πουπουλίνα New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συνήθως πίνω φυσικό χυμό πορτοκαλί (αν πάω σε καφετέρια). Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι, λεμόνι ή πορτοκάλι. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:41 Η woochoogirl: #415 11-09-10 14:41 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:27 Η Devina έγραψε: #416 11-09-10 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι -petros Click για ανάπτυξη... Mιαμ μιαμ. Πολύ μ'αρέσει αυτή η γεύση. Χμ, εγώ μπυρίτσα...Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες μάρκες από τις ήδη γνωστές... Κρασάκι μου αρέσει επίσης πολύ. Και αν είναι κόκκινο ημίγλυκο έχω κέφια. Από δοκιμές,μια φορά είχα πιει ένα ursus που είναι καλούλι...Γλυκό ποτάκι θα έλεγα.. Bacardi με coca cola μέσα επίσης, που δεν τρελαίνομαι θα έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η love_angel: #417 11-09-10 15:30 τελευταια πινω μαρτινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:25 Ο tsarachaf: #418 11-09-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε και τις Timmermans... Εχει σιγουρα βατομουρο και κερασι, νομιζω και ροδακινο...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν γτ ειμαι της βαριας μπιρας αλλα αν σου αρεσε η Veltins θα σου αρεσει και αυτη μαλλον... Για εξω?? Η καμια μπυριτσα, οποτε παει αναλογα με την διαθεση και την θερμοκρασια... Απο ποτακι, συνηθως κιτρινη τεκιλα με παγο ή βοτκα με στυμενο λεμονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:29 Η MissKit έγραψε: #419 11-09-10 16:29 Breezer καρπουζάκι κι εγώ! Παλιά έπινα vodka αλλά είναι βαριά για 'μένα και την έκοψα. Δεν μου αρέσει καθόλου η μπύρα, κρασί πίνω ίσα για να δοκιμάσω. Μόνο σαμπάνια μπορεί να πιω ολόκληρο ποτήρι. Τουλάχιστον ξέρω ότι οι πιθανότητες να γίνω αλκοολική είναι πολύ μικρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η woochoogirl: #420 11-09-10 16:31 Tις εχω δοκιμασει, πολυ γλυκες μου ειχαν φανει. Thanks anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady Πουπουλίνα New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:27 Η Devina έγραψε: #416 11-09-10 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι -petros Click για ανάπτυξη... Mιαμ μιαμ. Πολύ μ'αρέσει αυτή η γεύση. Χμ, εγώ μπυρίτσα...Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες μάρκες από τις ήδη γνωστές... Κρασάκι μου αρέσει επίσης πολύ. Και αν είναι κόκκινο ημίγλυκο έχω κέφια. Από δοκιμές,μια φορά είχα πιει ένα ursus που είναι καλούλι...Γλυκό ποτάκι θα έλεγα.. Bacardi με coca cola μέσα επίσης, που δεν τρελαίνομαι θα έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η love_angel: #417 11-09-10 15:30 τελευταια πινω μαρτινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:25 Ο tsarachaf: #418 11-09-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε και τις Timmermans... Εχει σιγουρα βατομουρο και κερασι, νομιζω και ροδακινο...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν γτ ειμαι της βαριας μπιρας αλλα αν σου αρεσε η Veltins θα σου αρεσει και αυτη μαλλον... Για εξω?? Η καμια μπυριτσα, οποτε παει αναλογα με την διαθεση και την θερμοκρασια... Απο ποτακι, συνηθως κιτρινη τεκιλα με παγο ή βοτκα με στυμενο λεμονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:29 Η MissKit έγραψε: #419 11-09-10 16:29 Breezer καρπουζάκι κι εγώ! Παλιά έπινα vodka αλλά είναι βαριά για 'μένα και την έκοψα. Δεν μου αρέσει καθόλου η μπύρα, κρασί πίνω ίσα για να δοκιμάσω. Μόνο σαμπάνια μπορεί να πιω ολόκληρο ποτήρι. Τουλάχιστον ξέρω ότι οι πιθανότητες να γίνω αλκοολική είναι πολύ μικρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η woochoogirl: #420 11-09-10 16:31 Tις εχω δοκιμασει, πολυ γλυκες μου ειχαν φανει. Thanks anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady Πουπουλίνα New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ειδάλλως πίνω Bacardi Breezer καρπούζι -petros Click για ανάπτυξη... Mιαμ μιαμ. Πολύ μ'αρέσει αυτή η γεύση. Χμ, εγώ μπυρίτσα...Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες μάρκες από τις ήδη γνωστές... Κρασάκι μου αρέσει επίσης πολύ. Και αν είναι κόκκινο ημίγλυκο έχω κέφια. Από δοκιμές,μια φορά είχα πιει ένα ursus που είναι καλούλι...Γλυκό ποτάκι θα έλεγα.. Bacardi με coca cola μέσα επίσης, που δεν τρελαίνομαι θα έλεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:30 Η love_angel: #417 11-09-10 15:30 τελευταια πινω μαρτινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:25 Ο tsarachaf: #418 11-09-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε και τις Timmermans... Εχει σιγουρα βατομουρο και κερασι, νομιζω και ροδακινο...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν γτ ειμαι της βαριας μπιρας αλλα αν σου αρεσε η Veltins θα σου αρεσει και αυτη μαλλον... Για εξω?? Η καμια μπυριτσα, οποτε παει αναλογα με την διαθεση και την θερμοκρασια... Απο ποτακι, συνηθως κιτρινη τεκιλα με παγο ή βοτκα με στυμενο λεμονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:29 Η MissKit έγραψε: #419 11-09-10 16:29 Breezer καρπουζάκι κι εγώ! Παλιά έπινα vodka αλλά είναι βαριά για 'μένα και την έκοψα. Δεν μου αρέσει καθόλου η μπύρα, κρασί πίνω ίσα για να δοκιμάσω. Μόνο σαμπάνια μπορεί να πιω ολόκληρο ποτήρι. Τουλάχιστον ξέρω ότι οι πιθανότητες να γίνω αλκοολική είναι πολύ μικρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η woochoogirl: #420 11-09-10 16:31 Tις εχω δοκιμασει, πολυ γλυκες μου ειχαν φανει. Thanks anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady Πουπουλίνα New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τελευταια πινω μαρτινι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:25 Ο tsarachaf: #418 11-09-10 16:25 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε και τις Timmermans... Εχει σιγουρα βατομουρο και κερασι, νομιζω και ροδακινο...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν γτ ειμαι της βαριας μπιρας αλλα αν σου αρεσε η Veltins θα σου αρεσει και αυτη μαλλον... Για εξω?? Η καμια μπυριτσα, οποτε παει αναλογα με την διαθεση και την θερμοκρασια... Απο ποτακι, συνηθως κιτρινη τεκιλα με παγο ή βοτκα με στυμενο λεμονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:29 Η MissKit έγραψε: #419 11-09-10 16:29 Breezer καρπουζάκι κι εγώ! Παλιά έπινα vodka αλλά είναι βαριά για 'μένα και την έκοψα. Δεν μου αρέσει καθόλου η μπύρα, κρασί πίνω ίσα για να δοκιμάσω. Μόνο σαμπάνια μπορεί να πιω ολόκληρο ποτήρι. Τουλάχιστον ξέρω ότι οι πιθανότητες να γίνω αλκοολική είναι πολύ μικρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η woochoogirl: #420 11-09-10 16:31 Tις εχω δοκιμασει, πολυ γλυκες μου ειχαν φανει. Thanks anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Ωρορα Kate1914 touvlo taketrance fourkaki rafaela11 AggelikiGr Μήτσος10 Εριφύλη Helen06 johnsala ggl fockos Luludaki iew American Economist kalhkardia Fernando_A Dark_kronos Requiem Arianara S3 Paragontas7000 jj! Meow yellow giannhs2001 Scandal Esperos1 Joji ΘανάσοςG4 Memetchi GeorgePap2003 P.Dam. Wonderkid Steliosgkougkou Δροσουλίτης Maria_Xagorari charmander thenutritionist marww Στεφανος56 camil fmarulezkd Libertus penelopenick Vicky13 Roulaki J.Cameron User2350 ThanasisR. Mexicanos sophiaa tslef8 Ariana2018 Mt73 globglogabgalab Viedo Stelios725 Εχέμυθη Μαυρίκιος petran_95 Αναστασία197 Unboxholics Αρίκος SlimShady Πουπουλίνα New member Αλκης Κ. Idontknoww VasoGrimes tsiobieman harry akritas louminis sunsetpp manolisp Pink Panther chester20080 Atarax physicscrazy Johnny15 Cookie_Monster το κοριτσι του μαη L0st Ace of Spades CiNeFiL 1011 Nickx Ria99 aishi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρηκα μπιρα που να μπορω να πιω κι εγω! Γενικα με το αλκοολ δεν τα παω καλα, μονο λιγο κρασακι αντεχω. Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market? Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε και τις Timmermans... Εχει σιγουρα βατομουρο και κερασι, νομιζω και ροδακινο...Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν γτ ειμαι της βαριας μπιρας αλλα αν σου αρεσε η Veltins θα σου αρεσει και αυτη μαλλον... Για εξω?? Η καμια μπυριτσα, οποτε παει αναλογα με την διαθεση και την θερμοκρασια... Απο ποτακι, συνηθως κιτρινη τεκιλα με παγο ή βοτκα με στυμενο λεμονι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:29 Η MissKit έγραψε: #419 11-09-10 16:29 Breezer καρπουζάκι κι εγώ! Παλιά έπινα vodka αλλά είναι βαριά για 'μένα και την έκοψα. Δεν μου αρέσει καθόλου η μπύρα, κρασί πίνω ίσα για να δοκιμάσω. Μόνο σαμπάνια μπορεί να πιω ολόκληρο ποτήρι. Τουλάχιστον ξέρω ότι οι πιθανότητες να γίνω αλκοολική είναι πολύ μικρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η woochoogirl: #420 11-09-10 16:31 Tις εχω δοκιμασει, πολυ γλυκες μου ειχαν φανει. Thanks anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Breezer καρπουζάκι κι εγώ! Παλιά έπινα vodka αλλά είναι βαριά για 'μένα και την έκοψα. Δεν μου αρέσει καθόλου η μπύρα, κρασί πίνω ίσα για να δοκιμάσω. Μόνο σαμπάνια μπορεί να πιω ολόκληρο ποτήρι. Τουλάχιστον ξέρω ότι οι πιθανότητες να γίνω αλκοολική είναι πολύ μικρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:31 Η woochoogirl: #420 11-09-10 16:31 Tις εχω δοκιμασει, πολυ γλυκες μου ειχαν φανει. Thanks anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tις εχω δοκιμασει, πολυ γλυκες μου ειχαν φανει. Thanks anyway Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.