lacky
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το χειμωνα σαμπουκα μαυρη.
Το ποτο μου γενικοτερα ειναι η βοτκα με ολους τους συνδυασμος....

βοτκα-λεμονι
βοτκα- red bull
βοτκα-βυσσινο
βοτκα-πορτοκαλι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Tις εχω δοκιμασει, πολυ γλυκες μου ειχαν φανει. Thanks anyway![]()
Ναι και γλυκιες ειναι και δεν μοιαζουν με μπιρα... Παρακαλω

βοτκα- red bull
Μα γιατι??????
βοτκα-βυσσινο
Καλα ε... Νομιζα πως μονο ενα ατομο επινε ετσι την βοτκα του....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος

τελευταια πινω μαρτινι.![]()
μπλιαχ...

Το ποτο μου γενικοτερα ειναι η βοτκα
και πάλι μπλιαχ...

Εγώ τώρα τελευταία όταν βγαίνω πίνω....

Τώρα τελευταία δεν βγαίνω...
lacky
Εκκολαπτόμενο μέλος

γιατι ειναι παρα πολυ γευστικο, δροσιστικο, και "ακουστικο"!!Μα γιατι??????

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

γιατι ειναι παρα πολυ γευστικο, δροσιστικο, και "ακουστικο"!!![]()
Και σε βαραει κατ' ευθειαν, και καταληγεις μ' ενα στομαχι χαλια... Λες και δεν φτανει η βοτκα απο μονη της που κανει αθλιο μεθυσι...
lacky
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και σε βαραει κατ' ευθειαν, και καταληγεις μ' ενα στομαχι χαλια... Λες και δεν φτανει η βοτκα απο μονη της που κανει αθλιο μεθυσι...
προσωπικα μετα τα τρια τεσσερα ποτα αρχιζει να με πειραζει, αλλα ποτε δεν εχω φτασει με βοτκα σε αθλιο σημειο, παρολο που να επισημανω πως δεν ειμαι και ποτης, γενικοτερα δεν πινω πολυ!!
το χειροτερο μεθυσι που χω κανει ειναι με μπυρα!!! ελεος!!

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Aνακαλυψα προχθες σε μια αυστριακη μπυραρια στη Γλυφαδα τη Veltins lemon. Παιζει να ενθουσιαστηκα τοσο γιατι εμοιαζε με λεμοναδα περισσοτερο, ηταν απιστευτα δροσιστικη και νοστιμη. Δεν αφηνε την κλασσικη πικραδα και τελειωσε στο τσακα τσακα. Και μια με ροδι ειχα δοκιμασει παλιοτερα και πινοταν στο ιδιο μαγαζι. Ξερει κανεις αν μπορω να την βρω σε super market?
βασικά η veltins είναι από μόνη της πολύ ελαφριά , σε σημείο που νομίζεις ότι σε έχουνε κοροΐδέψει και σου βάλανε λεμονάδα
στο σούπερμάρκετ δεν έχω δει με λεμόνι , αλλά γιατί δεν ψάχνεις σε κάβες ;
οντόπικ : όταν βγαίνω πλέον παραγγέλνω johnny walker green label με κόκα κόλα
αλλά μου φέρνουν red label

και το χρεώνουν σαν black label
τα labels μου μέσα
π.σ.
Mιαμ μιαμ.Πολύ μ'αρέσει αυτή η γεύση.
kalypso ;

χικ
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

προσωπικα μετα τα τρια τεσσερα ποτα αρχιζει να με πειραζει, αλλα ποτε δεν εχω φτασει με βοτκα σε αθλιο σημειο, παρολο που να επισημανω πως δεν ειμαι και ποτης, γενικοτερα δεν πινω πολυ!!
το χειροτερο μεθυσι που χω κανει ειναι με μπυρα!!! ελεος!!![]()
Βασικα μετα τα 3-4 το καταλαβαινεις οτι σε πειραζει...
Η μπιρα ειναι το χειροτερο ποτο για να μεθυσεις... Ευτυχως δεν το εχω παθει ποτε...
οντόπικ : όταν βγαίνω πλέον παραγγέλνω johnny walker green label με κόκα κόλα
αλλά μου φέρνουν red label
και το χρεώνουν σαν black label
τα labels μου μέσα
Κοψε το johnnie τοτε... Πιες ενα που δεν εχει labels... Ενα Jack ας πουμε, ενα Cardhu...
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Νερο..![]()
Την καλυτερη δουλεια κανεις!!!
Αλλα με το μαλακο... Γιατι βαραει ασχημα το νερο...

Στο σπίτι συνήθως πίνω αλλα ssshhh.
ria17
Νεοφερμένο μέλος

thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το καλοκαιρακι πινω συνηθως πολυχρωμα κοκτειλς, cosmopolitan, τεκιλα sunrise, μαλιμπου ανανα και τα κλασσικα μπριζερ καρπουζι και λεμονι...
Το χειμωνα σαμπουκα μαυρη.
Το ποτο μου γενικοτερα ειναι η βοτκα με ολους τους συνδυασμος....
βοτκα-λεμονι
βοτκα- red bull
βοτκα-βυσσινο
βοτκα-πορτοκαλι
επεινα το 2. απο την ωρα που δοκιμασα το 3 εχω αλλαξει γνωμη για την βοτκα και ετσι αρχησα παλι την κλασικη λευκη βοτκα βρυσης

thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βασικα μετα τα 3-4 το καταλαβαινεις οτι σε πειραζει...
Η μπιρα ειναι το χειροτερο ποτο για να μεθυσεις... Ευτυχως δεν το εχω παθει ποτε...
Κοψε το johnnie τοτε... Πιες ενα που δεν εχει labels... Ενα Jack ας πουμε, ενα Cardhu...
τοτε γιατι δεν περνεις ενα johnnie μαυροπρασινοκοκκινο label να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο?

Devina
Τιμώμενο Μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

τοτε γιατι δεν περνεις ενα johnnie μαυροπρασινοκοκκινο label να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο?![]()
Γιατι δεν μου αρεσει καθολου το johnie... Τουλαχιστον τα κοκκινο , μαυρο, πρασινο...
Για το χρυσο και το μπλε δεν ξερω... Αλλα δεν τα αντεχει και η τσεπη μου...
katalinos
Δραστήριο μέλος

Γιατι δεν μου αρεσει καθολου το johnie... Τουλαχιστον τα κοκκινο , μαυρο, πρασινο...
Για το χρυσο και το μπλε δεν ξερω... Αλλα δεν τα αντεχει και η τσεπη μου...
εγώ αγοράζω κόκκινο και μετά το βάφω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Kate1914
- ghоul
- touvlo
- taketrance
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- Εριφύλη
- Helen06
- johnsala
- ggl
- fockos
- Luludaki
- iew
- American Economist
- kalhkardia
- Fernando_A
- Dark_kronos
- Requiem
- Arianara S3
- Paragontas7000
- jj!
- Meow
- yellow
- giannhs2001
- Scandal
- Esperos1
- Joji
- ΘανάσοςG4
- Memetchi
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- Wonderkid
- Steliosgkougkou
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- charmander
- thenutritionist
- marww
- Στεφανος56
- camil
- fmarulezkd
- Libertus
- penelopenick
- Vicky13
- Roulaki
- J.Cameron
- User2350
- ThanasisR.
- Mexicanos
- sophiaa
- tslef8
- Ariana2018
- Mt73
- globglogabgalab
- Viedo
- Stelios725
- Εχέμυθη
- Μαυρίκιος
- petran_95
- Αναστασία197
- Unboxholics
- Αρίκος
- SlimShady
- New member
- Αλκης Κ.
- Idontknoww
- VasoGrimes
- tsiobieman
- harry akritas
- louminis
- sunsetpp
- manolisp
- Pink Panther
- chester20080
- Mapas26
- physicscrazy
- Johnny15
- Cookie_Monster
- το κοριτσι του μαη
- L0st
- Ace of Spades
- CiNeFiL
- 1011
- Nickx
- Ria99
- aishi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.