tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Χαχαχα!!! Αλλαζει και η γευση??εγώ αγοράζω κόκκινο και μετά το βάφω![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Κι εγώ κάπως έτσι, ιδίως βότκα-cranberry. Αν και πριν κανά μήνα ανακάλυψα το bloody mary που το θεωρώ μακράν καλύτερο από όλα αυτά (επίσης με βότκα είναι). Δυστυχώς όμως δεν το πετυχαίνουν παντού.Το ποτο μου γενικοτερα ειναι η βοτκα με ολους τους συνδυασμος....
βοτκα-λεμονι
βοτκα- red bull
βοτκα-βυσσινο
βοτκα-πορτοκαλι
Επίσης πίνω αρκετά λευκό κρασί και μπύρες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνηθως Mojito ή Βότκα-Λεμόνι.Τωρα τελευταία άρχισα τα Bloody Mary.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Κι εγώ κάπως έτσι, ιδίως βότκα-cranberry. Αν και πριν κανά μήνα ανακάλυψα το bloody mary που το θεωρώ μακράν καλύτερο από όλα αυτά (επίσης με βότκα είναι). Δυστυχώς όμως δεν το πετυχαίνουν παντού.
Επίσης πίνω αρκετά λευκό κρασί και μπύρες.
Να και κάτι στο οποίο ταιριάζουμε Λία... Πίνουμε και οι δύο bloody Mary

(εγώ τους ζητάω να βάλουν έξτρα ταμπάσκο. Να είναι τούρμπο...)
Subject to change
e-steki.gr Founder

Εγώ πάλι τους ζητάω να βάλουν λιγότερο από το κανονικόΝα και κάτι στο οποίο ταιριάζουμε Λία... Πίνουμε και οι δύο bloody Mary
(εγώ τους ζητάω να βάλουν έξτρα ταμπάσκο. Να είναι τούρμπο...)

Εντύπωση μου κάνει πάντως που πίνει τόσος κόσμος Bloody Mary, οι περισσότεροι που ξέρω το απεχθάνονται.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

thanasis31
Νεοφερμένο μέλος

m(A).niC
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

Κουντερικης εμπνευσεως κοκτεηλ...

...στο τελος μενεις με βλεννωδεις εκκρισεις
να κοιτας χαοτικα το απειρο.
Σελήνη
Εκκολαπτόμενο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

jack daniels, bacardi με coca cola![]()
πλακα κανεις, εγω με πεπσι
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

πλακα κανεις, εγω με πεπσι
και παλι δε σας εννοω

Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 986132
Επισκέπτης

Κρασί / μπύρα / βότκα λεμόνι ή πορτοκάλι / bacardi cola
αορ
Εκκολαπτόμενο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Απο που κι ως που αυτος που δεν πινει ειναι παντα ο ''ξενερωτος'';Τι λογικη ειναι αυτή ;;;Δεν πίνω..Δεν έχω πιεί ποτε,γιατί δε μ αρεσει καθόλου.. Γι'αυτό παντα ειμαι ο "ξενέρωτος"....

fanclubsandwich
Νεοφερμένο μέλος

Απο που κι ως που αυτος που δεν πινει ειναι παντα ο ''ξενερωτος'';Τι λογικη ειναι αυτή ;;;Μαλλον ξενερωτοι ειναι αυτοι που προσπαθουν να σου περασουν μια τετοια εικονα ...και συγγνωμη για το θαρρος μου...μηπως θα επρεπε να εππανεξετασεις μερικες ''φιλιες'' στη ζωη σου
![]()
mindcircus εσύ ;;;

οντόπικ : βότκα πορτοκάλι με την τζένη μπότση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Kate1914
- ghоul
- touvlo
- taketrance
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- Εριφύλη
- Helen06
- johnsala
- ggl
- fockos
- Luludaki
- iew
- American Economist
- kalhkardia
- Fernando_A
- Dark_kronos
- Requiem
- Arianara S3
- Paragontas7000
- jj!
- Meow
- yellow
- giannhs2001
- Scandal
- Esperos1
- Joji
- ΘανάσοςG4
- Memetchi
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- Wonderkid
- Steliosgkougkou
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- charmander
- thenutritionist
- marww
- Στεφανος56
- camil
- fmarulezkd
- Libertus
- penelopenick
- Vicky13
- Roulaki
- J.Cameron
- User2350
- ThanasisR.
- Mexicanos
- sophiaa
- tslef8
- Ariana2018
- Mt73
- globglogabgalab
- Viedo
- Stelios725
- Εχέμυθη
- Μαυρίκιος
- petran_95
- Αναστασία197
- Unboxholics
- Αρίκος
- SlimShady
- New member
- Αλκης Κ.
- Idontknoww
- VasoGrimes
- tsiobieman
- harry akritas
- louminis
- sunsetpp
- manolisp
- Pink Panther
- chester20080
- Mapas26
- physicscrazy
- Johnny15
- Cookie_Monster
- το κοριτσι του μαη
- L0st
- Ace of Spades
- CiNeFiL
- 1011
- Nickx
- Ria99
- aishi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.