amelie9
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
passenger123
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βασικά δεν πίνω πολύ και όταν πίνω παίρνω κάτι καλό , χωρίς να αναφέρω μάρκα συγκεκριμμένη .
Μου αρέσει και το τζίν (Tanqueray) κάπου - κάπου ..
Στο σπίτι water on the rocks

Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

μιά πέρδικα .... το τζίν κάπου - κάπου ..water on the rocks
επειδή με προκαλείς (λαθρ)επιβάτη:
Εγώ πάλι πίνω τα ασυνήθιστα:
ψηλαφώντας με τις δικές μου φλέβες τις φλέβες εκείνες πού μου ξεφεύγουν,
πίνω φλεβοτομώντας ό,τι μου επιτρέπει η όραση και το ατράνταχτο προσεχτικό μου κόψιμο,
μαζί με λίγο χυμό από νερολούλουδα
για να σπάσει λίγο η γεύση του σιδήρου.
Επίσης, λίγο απόσταγμα αλμοδοβαρικού Κύκνου,
βυζόγαλα συμπλέγματος τρανσέξουαλ μαμάς,
σταγόνες από πληγωμένες αραποσυκιές
και ασφοδίλια, ατμό καναρινιού και
υγροποιημένη σκόνη πεταλουδόφτερων
και τέλος ένα λικέρ
ζηλευτό, πολύ ζηλευτό όμως
με άρωμα καλάσνικωφ,
γεύση σημαδούρας
και χρώμα πένθους
και χριστοπαναγίας.
Κάτι ακόμα:
Το στυπόχαρτο, πίνεται?
(με δικά μου έξοδα πάντα, ποιος κερνάει σήμερα...)
ΚΟΡΩΝΕΥΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος

μονο για αλκοολικους ...
ariadny
Νεοφερμένο μέλος

rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος

και εγωωωωώ!!γενικα δεν πινω..αλλα οταν συμβει προτιμω ντισαρονο στημενο λεμονι..κ κανα λευκο κρασι αμα λαχει..![]()

Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Αντε κανα 2 γουλιτσες sex on the beach για την παρεα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Συνήθως παίρνω κανένα χυμούλη ( ανάμεικτο/βύσσινο κτλ)

Αλλά επειδή με κοροιδεύουν, για ποτό, παίρνω Bacardi Cola, Μαργαρίτα Φράουλα,Βότκα με λεμόνι ή καμιά μπύρα από τις ελαφριές (bud, carib).

Ατά!

Iliaso
Περιβόητο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Guest 045911
Επισκέπτης

prinCess.
Επιφανές μέλος

Λεμόνι και πάλι λεμόνι.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

όταν πάω σε μαγαζί προτιμώ μπιρίτσα πάλι ή κανένα κρασάκι, άντε και κάνα ουζάκι που και που.
moxa15
Διάσημο μέλος

Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Kate1914
- ghоul
- touvlo
- taketrance
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- Εριφύλη
- Helen06
- johnsala
- ggl
- fockos
- Luludaki
- iew
- American Economist
- kalhkardia
- Fernando_A
- Dark_kronos
- Requiem
- Arianara S3
- Paragontas7000
- jj!
- Meow
- yellow
- giannhs2001
- Scandal
- Esperos1
- Joji
- ΘανάσοςG4
- Memetchi
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- Wonderkid
- Steliosgkougkou
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- charmander
- thenutritionist
- marww
- Στεφανος56
- camil
- fmarulezkd
- Libertus
- penelopenick
- Vicky13
- Roulaki
- J.Cameron
- User2350
- ThanasisR.
- Mexicanos
- sophiaa
- tslef8
- Ariana2018
- Mt73
- globglogabgalab
- Viedo
- Stelios725
- Εχέμυθη
- Μαυρίκιος
- petran_95
- Αναστασία197
- Unboxholics
- Αρίκος
- SlimShady
- New member
- Αλκης Κ.
- Idontknoww
- VasoGrimes
- tsiobieman
- harry akritas
- louminis
- sunsetpp
- manolisp
- Pink Panther
- chester20080
- Mapas26
- physicscrazy
- Johnny15
- Cookie_Monster
- το κοριτσι του μαη
- L0st
- Ace of Spades
- CiNeFiL
- 1011
- Nickx
- Ria99
- aishi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.