Τι ποτάκι πίνετε όταν βγαίνετε;

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.
άκυρο αλλά τι κόλημα αυτό που έχουν φάει με τη ρετσινα? Ή μόνο ο δικός μου περίγυρος το έχει?:worry:
Όχι μην ανησυχείς :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα.
ουισκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dark_Shadow

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα.
Tanqueray με κάποιο φρούτο αναλόγως τη διάθεση.

νικος ρεθυμνο

Διάσημο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Δάσκαλος/α και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα.
Βαρελισιο φραπέ με μπολικα παγακια.

trelomogolo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα.
πηγαμε με την τριημερη του σχολειου σε μια κλαμπαρα {με ολη την σημασία τησ λεξησ} και ολα τα αβγαλτα εμεισ πηραμε βοτκα με πορτοκαλι η λεμονι..βεβαια υπηρχε και ενα αγορι που ηθελε να το παιξει πιο ψαγμενοσ και τουσ ζητουσε Pina collada{αμα γράφεται ετσι} ,,δλδ ρε φιλε πιο κραγμενη παιρνεισ εκποπμη στο mega.τραγικοσ απλα ..pies ena blue curacao με smirnoff ice να σε παραδεχτω...

bkar1997

Νεοφερμένο μέλος

Ο bkar1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 79 μηνύματα.
Μόνο μπύρα!

HonoreDeBalzac

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λέκτορας και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα.
βότκα κόλα....

Darkness

Περιβόητο μέλος

Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα.
Απο ποτά διάφορα. Εξάλλου μαρέσει να δοκιμάζω και νέα.
(αν και την έπαθα το καλοκαίρι, μου λένε θες να πιούμε περγιέ και λέω γιατί όχι, ωραίο ακούγεται, και ήταν σόδα)
Όταν πάμε για φαι προτιμώ ρετσίνα αλλά οι ξενέρωτοι Γιαννιώτες την σνομπάρουν οπότε συμβιβάζομαι με τσίπουρο (με λίγα δάκρυα, ακόμη το συνηθίζω). Αν τύχω παρέα που πίνει κρασί ασφαλώς κρασί.
ΑΛΛΑ αν πετύχω παρέα που πίνει ρετσίνα κάνω πάρτυ.

Τελευταία επεξεργασία:

stefanos...

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα.
σταθερες αξιες...

Darkness

Περιβόητο μέλος

Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα.
σωστά

Dalian

Περιβόητο μέλος

Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.668 μηνύματα.
Συνήθως προτιμώ κάτι σε τύπο Breezer Lime ή Mojito.
Το αγαπημένο μου για όλο τον χρόνο είναι η Σαγκριά ^^
Τα βαριά ποτά τα αποφεύγω γιατί δεν μου αρέσει η αίσθηση ζαλάδας που φέρνουν :/: (ναι είμαι τρανή lightweight, γελάστε ελεύθερα).

puzzled

Νεοφερμένο μέλος

Η puzzled αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Λευκό κρασάκι!!

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.399 μηνύματα.

ΨΑΡΑΚΙ1993

Πολύ δραστήριο μέλος

Η BLOODY MARY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Παιδαγωγός και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.816 μηνύματα.
μαργαριτα μπακαρντι κολα η ροζ σφηνακι(βοτκα φραουλα)κολαση λεμε

skatoula14

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα.
χυμο μπανανα-βυσσινο και στο τσακιρ κεφι μπορει και να πιω μεχρι και κοκα κολα:P

kat xat

Νεοφερμένο μέλος

Η κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Μπύρα ως επί το πλείστον γιατί έχεις τις λιγότερες πιθανότητες να τη βρεις νοθευμένη... Αν είμαστε σε girls night out και το επιβάλλουν οι συνθήκες θα πάρω Malibu με κάποιο χυμό (κράνμπερυ-amita motion-κερασι-ανανα κτλ), Breezer καρπούζι ή κόκκινο κρασί σε ρεμπετάδικη φάση. Επίσης είμαι πολύ ανοιχτή σε σφηνάκια και κοκτέηλ, δεν επιλέγω όμως σχεδόν ποτέ όσα έχουν βάση τη βότκα γιατί δεν αντέχω και πολύ το ποτό οπότε μου πέφτει λίγο βαριά :P
Αν πρέπει να πιω αρκετά όμως το μυστικό μου είναι ότι φροντίζω Οπωσδήποτε να έχω φάει καλά πιο πριν, τρώω τα συνοδευτικά (ξηροί καρποί-ποπκόρν κτλ) καθώς πίνω το ποτό και πίνω πολύ νερό για να αραιωθεί η ποσότητα του αλκοόλ... (:

υδωρ

Νεοφερμένο μέλος

Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 67 μηνύματα.
μαρτινι

Agria Indiana

Νεοφερμένο μέλος

Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 68 μηνύματα.
εγώ είμαι παραδοσιακή...Ρακόμελα φυσικάαα ή καμιά μπυρίτσα! Τώρα για κοκτέιλ.καμια μαργαρίτα ή Πίνα Κολάντα ;)

edweimaste

Πολύ δραστήριο μέλος

Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.048 μηνύματα.
Baileys και δεν είμαι καλά!!! ... Μπορώ να πιώ και ολόκληρο μπουκάλι σα νερό!!!
:P:P:P:P:P

Guest 045911

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
πλέον το αγαπημένο μου ποτό όταν βγαίνω έξω έιναι τζιν με τονικ :clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια