Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Μμμμ...εγώ γιατί στο μικρό μου μυαλό νομίζω ότι μας επιλέγουν και τους επιλέγουμε ταυτόχρονα;![]()
Μάλλον μας επιλέγει κάτι άλλο πέρα από τις δυνάμεις μας, οπότε μην σκοτίζεστε. Κάποτε πετυχαίνει για λόγους που ακόμα ούτε κι εγώ, ο σοφός (και πάνω απ'όλα πολύ μετριόφρων)

Isiliel
Επιφανές μέλος

Ακόμα και το αντρικό κορμί είναι πιο εντυπωσιακό (στα μάτια των γυναικών τουλάχιστον

You got a point nevertheless

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Το αντρικό κορμί έχει καλύτερη συμμετρία από το γυναικείο, από πλευράς ψυχρής αισθητικής. Αυτό πίστευαν και οι αρχαίοι Έλληνες καλλιτέχνες, οι οποίοι από άποψη συμμετρίας και αρμονίας είναι ακόμη αξεπέραστοι...
Isiliel
Επιφανές μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Επίσης, αν ίσχυε αυτό για το μυαλό και αντιστρόφως, για τους άνδρες, όπως είπαν η Μισέλ και η Πύλη, εγώ κι ο Δόκτωρ, που εκτός των άλλων ξεχωρίζουμε και για τη μετριοφροσύνη μας, θα έπρεπε να έχουμε από ένα χαρέμι.Θα φτιάξω χαρέμι όταν θα αποκτήσω τα φράγκα, απλά για να σας αποδείξω ότι αυτό και μόνο είναι το ζητούμενο και το πλέον αφροδισιακό.
![]()
Τα χρήματα ή το μυαλό είναι το αφροδισιακό ? Δεν παρακολούθησα το thread, για πες τη γνώμη σου, μόνο γρήγορα γιατί φεύγω.
Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Τα φράγκα φίλε, τα φράγκα. Δεν βλέπεις τι παίζει με το δήθεν μυαλό μας, ουρά περιμένουν έξω από την πόρτα μας. Μαμώ κι εμένα και τη μόρφωσή μου και τη Νανοτεχνολογία μου. Μια Μπέμπα κάμπριο τα πατάει κάτω όλα αυτά.
Oxi αναγκαστικα...
Πολλες φορες και μια δουλεια οπως μπαρμαν,πορτιερης κτλ κτλ ειναι εξισου αρκετα.Δεν ξερω φυσικα αν συνοδευονται απο καμπριο.
Αλλα και παλι απο την στιγμη που ολα ειναι επιλογες, ετσι και μια κοπελα δεν σε επιλεξει επειδη εισαι,καλος,μορφωμενος,"ξεχωριστος", ομορφος (οσο ομορφος) και θελει να σε επιλεξει βαση του καμπριο,ή αυτων που λεω πιο πανω, ή κι εγω δεν ξερω τι, τοτε οσο δεν κανεις εσυ για αυτην, αλλο τοσο δεν κανει αυτη για εσενα.
Τα χρηματα ειναι κινητηρια δυναμη κακα τα ψεματα.
Αλλοι τα αναγαγουν σε προσωπικο Θεο τους κι αλλοι απλος σαν το μεσο που θα τους βοηθησει στο να ζησουν οσο πιο ανετα γινεται.Χωρις ομως να ξεχναναι αλλα πραγματα.
Ετσι και σε πολλες κοπελες ειναι βασικοτατο κριτηριο.Βασικο κριτηριο το να υπαρχουν για να εξασφαλισουν σε αυτη οσο δυνατον περισσοτερες ανεσεις, δισως εκεινη να χρειαστει να κανει κατι.
Απο την αλλη ομως υπαρχουν κι αλλες τοσες κοπελες οι οποιες καθε αλλο παρα αυτο κοιτανε.
Κι ενω εκεινες πραγματικα λαμπουν σαν τον "χρυσο" εμεις παμε και πεφτουμε στα σκα@τα.
Καπου εχουμε κι εμεις την ευθυνη μας.
Δεν μας τραβηξε καμια απο το μανικι με το ζορι να παμε εκει.Επιλογες καναμε και την πατησαμε.
Συγχωρεσε με για το πρωτο προσωπο και τον α πλυθηντικο μετα.

Δεν ειναι οτι λεω κατι αντιθετο με εσενα,απλως το εκανα πιο "προσωπικο" ετσι.

Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Oxi αναγκαστικα...
Πολλες φορες και μια δουλεια οπως μπαρμαν,πορτιερης κτλ κτλ ειναι εξισου αρκετα.Δεν ξερω φυσικα αν συνοδευονται απο καμπριο.
Αλλα και παλι απο την στιγμη που ολα ειναι επιλογες, ετσι και μια κοπελα δεν σε επιλεξει επειδη εισαι,καλος,μορφωμενος,"ξεχωριστος", ομορφος (οσο ομορφος) και θελει να σε επιλεξει βαση του καμπριο,ή αυτων που λεω πιο πανω, ή κι εγω δεν ξερω τι, τοτε οσο δεν κανεις εσυ για αυτην, αλλο τοσο δεν κανει αυτη για εσενα.
Ετσι και σε πολλες κοπελες ειναι βασικοτατο κριτηριο.Βασικο κριτηριο το να υπαρχουν για να εξασφαλισουν σε αυτη οσο δυνατον περισσοτερες ανεσεις, δισως εκεινη να χρειαστει να κανει κατι.
Κι ενω εκεινες πραγματικα λαμπουν σαν τον "χρυσο" εμεις παμε και πεφτουμε στα σκα@τα.
Συγχωρεσε με για το πρωτο προσωπο και τον α πλυθηντικο μετα.![]()
Δεν ειναι οτι λεω κατι αντιθετο με εσενα,απλως το εκανα πιο "προσωπικο" ετσι.![]()
Α) Γι' αυτό κι ένας συμφοιτητής μου της Νανοτεχνολογίας, τα παράτησε και δουλεύει μπάρμαν σε κεντρικό μπαράκι της Σαλλονίκης. Ήξερε ο μάγκας τι έκανε, όχι βλακείες σαν κάποιους που νομίζουν ότι μόλις μια γυναίκα τους πει "τι έξυπνος που είσαι", "τι γοητευτικός που είναι ο λόγος σου", "τι ωραίο το χιούμορ σου", "τι ξεχωριστό το μυαλό σου", είναι τάχα ερωτευμένη μαζί τους.

Β) Φυσικά αυτό που λες είναι πολύ σωστό, όμως ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Εγώ προσωπικά και κάτι λαλάκες σαν και μένα δεν κάνουν για καμία. Άντε κανά πήδημα, μέχρι εκεί. Ποιος να εκτιμήσει...Ή μάλλον η εκτίμηση είναι αντισεξουαλική. Δεν πάνε ποτέ με κάποιον που εκτιμούν, γιατί αν το δουν γυμνό μπορεί να αλλάξουν γνώμη...

Γ) Ποιος είναι ο ορισμός της πορνείας;;; (Παρακαλώ απάντηση απ' όποιον γνωρίζει)
Δ) Ξέρεις πόσους χιλιάδες τόνους τη μέρα από αυτά τα... που λες παράγει ο πολιτισμός μας; Πού αλλού να πέσεις δηλαδή. Οι θέσεις είναι ήδη πιασμένες και όποιος πάει να χωθεί τρώει κλωτσιά, και ξανά στα ...κόπρανα.
Ε) Δεν χρειαζόταν να το πεις, ξέρω να διαβάζω και ν' ακούω τι λέει ο άλλος. Πολλοί πάλι πιστεύουν εντελώς το αντίθετο, μου έχουν απαντήσει ότι καταλαβαίνω ό,τι θέλω. Άλλες φορές πάλι κάνω το λάθος να καταλάβω περισσότερα απ' όσα θα ήθελε ο άλλος να μου φανερώσει. Τότε βέβαια, γίνομαι ξαφνικά βλαξ και τα έχω καταλάβει όλα λάθος. Τι τα θες...

Ασε, δε κανει να λεω πολλα εδω(Πού είσαι Lorien φίλε μου;)

Γιαυτο ειναι ετσι, ωστε να διαλεγει το θυληκο, ποιο αρσενικο θα αποδεχθει για την διαιωνιση γονιδιων. Στα ντοκυμαντερ για τα ζωα, μπορει να παρατηρηθει ευκολα.Ποτέ δεν το είχα σκεφτεί έτσι Χάος,αν και αν το σκεφτεί κανείς, τα αρσενικά είναι πάντα πιο εντυπωσιακά στην όψη (βλέπε: παγώνια, ελάφια, πολλά είδη πουλιών κτλ.)
Ακόμα και το αντρικό κορμί είναι πιο εντυπωσιακό (στα μάτια των γυναικών τουλάχιστον)
Οχι ρε συ, μη λες τετοια. Δε συμβαινουν αυτα τα πραματα. Μονο στις ταινιες αυταΠολλοί πάλι πιστεύουν εντελώς το αντίθετο, μου έχουν απαντήσει ότι καταλαβαίνω ό,τι θέλω. Άλλες φορές πάλι κάνω το λάθος να καταλάβω περισσότερα απ' όσα θα ήθελε ο άλλος να μου φανερώσει. Τότε βέβαια, γίνομαι ξαφνικά βλαξ και τα έχω καταλάβει όλα λάθος. Τι τα θες...

Παντως το τοπικ απο το τι θελουν οι αντρες εχει παει και στο τι θελουν οι γυναικες. Εγω παντως "απλο σεξ" δε θελω ! Τουλαχιστον 100 οκτανιων

Και οπως αναφερθηκε και καποια στιγμη, η απαντηση αλλαζει αναλογα με το "πότε". Τις "αναγκες" ικανοποιησης του "εγω" και το πως διαφοροποιουνται μεσα στο χρονο.
roumana
Διάσημο μέλος

αυτό το έγραψες για να αντιδράσω εγώ δεν είναι?Τα φράγκα φίλε, τα φράγκα. Δεν βλέπεις τι παίζει με το δήθεν μυαλό μας, ουρά περιμένουν έξω από την πόρτα μας. Μαμώ κι εμένα και τη μόρφωσή μου και τη Νανοτεχνολογία μου. Μια Μπέμπα κάμπριο τα πατάει κάτω όλα αυτά.

[FONT="][/FONT] …Χαος μου γλυκό... όσο μια κούκλα θέλει το κάμπριο της και δεν εκτιμάται το μυαλό, άλλο τόσο θέλετε εσείς μια «Pamela Anderson» και δεν εκτιμάτε την "νοικοκυρά-πιστη-οχι τοσο ομορφη" που δεν ενδιαφέρεται για το κάμπριο... φαύλος κύκλος και κανένας δεν έχει δίκιο να παραπονεθεί...
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Τα φράγκα φίλε, τα φράγκα. Δεν βλέπεις τι παίζει με το δήθεν μυαλό μας, ουρά περιμένουν έξω από την πόρτα μας. Μαμώ κι εμένα και τη μόρφωσή μου και τη Νανοτεχνολογία μου. Μια Μπέμπα κάμπριο τα πατάει κάτω όλα αυτά.
Tώρα τα ισοπεδώνεις... Άσε που οι περισσότεροι σπουδάζουν Νανοτοχνολογίες για να αποκτήσουν κάμπριο μια μέρα

hamsteraki
Δραστήριο μέλος

** Συγνώμη για τα τεράστια γράμματα στο προηγούμενο ποστ, δεν τα είχα προσέξει

lilith
Δραστήριο μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

@fandago δεν θα διαφωνησω με το : " Μονιμη σχεση με καλο σεξ " , αλλα μηπως παιζει ρολο κι η ηλικια ??? Ενας 20αρης τι να την κανει την μονιμη σχεση ? Το μονο που εχει στο μυαλο του ειναι το σεξ ( οχι βεβαια πως μεγαλωνοντας αυτο αλλαζει...!!! ) Ο αντρας εχει παντα στο μυαλο του το σεξ. Μεγαλωνοντας ομως , λογικο ειναι να ζητα και κατι περισσοτερο , κατι πιο " βαθυ " ας πουμε. Το σεξ για το σεξ , δεν αντιλεγω οτι ειναι !!!![]()
Αρκει ομως μονο αυτο ? Μαλλον οχι !!! Αρα , ενω συμφωνω μ'αυτο που λες , φοβαμαι οτι ειναι πολυ καλο...για να ειναι αληθινο 'η τουλαχιστον να εχει διαρκεια. Οπως λεει κι ενας φιλος μου : " Καθε μερα αστακο...??? Ας φαμε και καμμια φασολαδα! "
![]()
![]()
Φυσικα δεν θα μπορουσα να μην
![]()
![]()
![]()
τον
Λοιπόν, ποιος λέει ότι εμπειρία αποκτάς κάνοντας πολλές μικρές-πρόσκαιρες σχέσεις; Η μόνιμη σχέση που αναφέρεται στο topic εννοείται ότι δεν είναι σχέσεις γάμου, αλλά σχέσεις μεγαλύτερες των 6 μηνών πχ. Προσωπικά μπορεί να έχω απολαύσει κάτι πρόσκαιρό που μου έτυχε, αλλά απολαμβάνω περισσότερο κάτι σταθερό με το οποίο είμαι συναισθηματικά δεμένος και πολύ πιο άνετος να δοκιμάσω νέα πράγματα που όσο να ναι προσθέτουν στην εμπειρία που λέτε.Πολυ απλα , γνωμη μου ειναι , οτι σ'αυτες τις ηλικιες , οι αντρες κι ισως κι οι γυναικες τωρα πια , δεν αναζητουν τοσο την μονιμη σχεση , αλλα το ν' αποκτησουν περισσοτερες εμπειριες !!! Αλλωστε , ποιος μπορει να γνωριζει ξεκινωντας μια σχεση , αν θα ειναι μονιμη η' οχι ??? Μαλλον κανεις !!!
Μάλιστα, επιτρέψτε μου να πω ότι κάποιος σε μια "μόνιμη σχέση" κάνει κατά κανόνα πολύ περισσότερο και ποιοτικότερο sex από κάποιον που ψάχνει one night stands πχ.
Κλείνοντας, κανείς δεν ξέρει ξεκινώντας μια σχέση ότι αυτή θα είναι μόνιμη, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν έχει καλό sex έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να γίνει. Οπότε επιμένω για όλες τις ηλικίες: Μόνιμη σχέση με καλό sex...

Niyia
Διάσημο μέλος

[...]
Μάλιστα, επιτρέψτε μου να πω ότι κάποιος σε μια "μόνιμη σχέση" κάνει κατά κανόνα πολύ περισσότερο και ποιοτικότερο sex από κάποιον που ψάχνει one night stands πχ. [...]
Συμφωνώ σε αυτό.
Όσο για το αρχικό ερώτημα του θέματος...
Καταρχήν, εξαρτάται από τη φάση που βρισκόμαστε (κ όχι μόνο οι άντρες, ίσως κ τα 2 φύλα). Ωστόσο, πιστεύω πως το απλό σεξ σε κρατάει στην επιφάνεια, δεν σε "αναπτύσσει", δεν υπάρχει εξέλιξη μέσα μας, απλά σκορπάμε ενέργεια κ μένουμε παρ' όλα αυτά ανικανοποίητοι. Μια μόνιμη σχέση σου δίνει πολλά περισσότερα, κ πάνω απ' όλα, σε γεμίζει συναισθηματικά.

Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Θα συμφωνησω με την πρασινη χελωνα και την χαλκινομαλλουσα![]()
Παραδόξως κι εγώ. Μήπως μας έπιασε το πνεύμα των Χριστουγέννων ξαφνικά και συμφωνούμε; Αίσχος, θα απογοητεύσουμε τους αναρίθμητους οπαδούς μας που περιμένουν τον επόμενο αγώνα των δεινοσαύρων

Αρχική Δημοσίευση από PYLH:Το μονο που εχει στο μυαλο του ειναι το σεξ ( οχι βεβαια πως μεγαλωνοντας αυτο αλλαζει...!!! ) Ο αντρας εχει παντα στο μυαλο του το σεξ
Αυτά τα στερεότυπα με ενοχλούν ιδιαίτερα, όπως θα ενοχλείτο η Μισέλ αν ακούγονταν τέτοια για τις γυναίκες

Κάτι αντίστοιχο θα μπορούσαμε να πούμε και για τις γυναίκες. Το στερεότυπο λέει πως οι γυναίκες δεν έχουν συχνά στο μυαλό τους το σεξ. Φυσικά, απ' όσα έχω δει, κάτι τέτοιο δεν αληθεύει. Όμως, αν η γυναίκα σκέφτεται το σεξ, το στερεότυπο τη χαρακτηρίζει ως πόρνη. Έτσι, οι γυναίκες που νιώθουν πως χρειάζονται το σεξ, φοβούνται μην χαρακτηριστούν ως πόρνες, δηλώνουν ότι δεν σκέφτονται το σεξ και συχνά μάλιστα πείθουν τον εαυτό τους για κάτι τέτοιο.
Θάνατος στα στερεότυπα λοιπόν...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.