Τι σας κάνει να δείτε κάποιον/α ερωτικά;

Τι πρέπει να έχει κάποιος οπωσδήποτε για να τον/την θεωρείτε sexy;
Multiple votes are allowed.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 326)
  • Πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση

Ψήφοι: 96 29,4%
  • Προκλητική εμφάνιση

Ψήφοι: 21 6,4%
  • Δυναμισμός/Αυτοπεποίθηση

Ψήφοι: 118 36,2%
  • Γλυκύτητα/Ευγένεια

Ψήφοι: 169 51,8%
  • Ρομαντισμός

Ψήφοι: 83 25,5%
  • Χιούμορ

Ψήφοι: 159 48,8%
  • Εξυπνάδα

Ψήφοι: 165 50,6%
  • Άλλο

Ψήφοι: 6 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 2 0,6%

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.
Αν δεν ψάχνουν αυτό τότε γιατί, ενώ έχουν (φαινομενικά τουλάχιστον) όλο το «πακέτο», είναι ακόμη ελεύθερες σ' αυτή την ηλικία χωρίς να έχουν κάνει τίποτε σοβαρό με κάποιον άντρα ως τότε;
Γιατί με τα σημερινά δεδομένα, μια τέτοια κοπέλα στα 30+ θα έπρεπε minimum να βρίσκεται σε μια μακροχρόνια σχέση και να ετοιμάζεται για γάμο κι οικογένεια!
Και μη μου το γυρίσεις σε φάση «για τον ίδιο λόγο που κι ένα σωρό καλοί άντρες στα 30+ είναι ελεύθεροι» διότι ΑΛΛΕΣ επιλογές, ευκαιρίες, προτάσεις κ.λπ. έχουν οι άντρες κι άλλες οι (αντίστοιχης εμφάνισης, status κ.ο.κ.) γυναίκες...
Τζακ, Τζάκ... Μια αναποδιά να τύχει και να τα πέρασες τα 30 πχ μια σχέση που δεν δούλεψε , σπουδές που σου στέρησαν χρόνο από το να πάρεις αποφάσεις για να εμπλακείς ενεργητικά σε μια σοβαρή σχέση, ένας τόπος διαμονής ( πχ επαρχία) που δεν προσφέρει καλές προοπτικές dating, μια οικογενειακή ατυχία που σε πήγε πίσω ψυχολογικά , ή ακόμα και η διάθεση να σοβαρευτεί κάποιος σε πιο μεγάλη ηλικία..η προτεραιότητα στην επαγγελματική καλή αποκατάσταση Ένα σωρό λόγοι υπάρχουν...

Τι ψάχνεις να βρεις.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Τι ψάχνεις να βρεις.
Τι πάει να πει αυτό;
Δε φυτρώσαμε ούτε είμαστε τίποτα χθεσινοί, ένα σωρό γυναίκες ξέρουμε σ' αυτές τις ηλικίες και ξέρουμε και το παρελθόν τους, οπότε μπορούμε και να κρίνουμε!
Τζακ, Τζάκ... Μια αναποδιά να τύχει και να τα πέρασες τα 30 πχ μια σχέση που δεν δούλεψε , σπουδές που σου στέρησαν χρόνο από το να πάρεις αποφάσεις για να εμπλακείς ενεργητικά σε μια σοβαρή σχέση, ένας τόπος διαμονής ( πχ επαρχία) που δεν προσφέρει καλές προοπτικές dating, μια οικογενειακή ατυχία που σε πήγε πίσω ψυχολογικά , ή ακόμα και η διάθεση να σοβαρευτεί κάποιος σε πιο μεγάλη ηλικία..η προτεραιότητα στην επαγγελματική καλή αποκατάσταση Ένα σωρό λόγοι υπάρχουν...
Δεν πιστεύω ότι το 2025 υπάρχει γυναίκα που ΔΕΝ έχει κάποιο ΠΟΛΥ σοβαρό κουσούρι (η συντριπτική πλειοψηφία δηλαδή) και μέχρι τα 30 της δεν έχει περάσει απ' τη ζωή της έστω κι ΕΝΑΣ καλός άντρας, ΟΠΩΣ και να 'χει ζήσει ως τότε...

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αν δεν ψάχνουν αυτό τότε γιατί πολλές γυναίκες κι ενώ έχουν (φαινομενικά τουλάχιστον) όλο το «πακέτο» είναι ακόμη ελεύθερες σ' αυτή την ηλικία χωρίς να έχουν κάνει τίποτε σοβαρό με κάποιον άντρα ως τότε;
Γτ μπορεί να μην βρέθηκε κάποιος . Κι εσυ ο ίδιος έχεις πει ότι δεν είναι πολλοί οι καλοί άντρες.
ΠΟΛΥ σοβαρό κουσούρι
Σαν τι ?

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
Χαίρω πολύ...γιατί όμως να παίζουμε με τις πιθανότητές μας οταν υπάρχουν ένα σωρό νεαρές ποιοτικές γυναίκες που 'χουν μπουχτίσει απ' τα παιδαρέλια και θέλουν έναν «κανονικό» άντρα;
Δε θέλουν όλες εναν 41 ετων σαν εμένα και ειναι δικαίωμά τους όσο και να με πονάει να το ακούω.

Αυτο που ειναι για σενα παιδαρέλι, μπορεί γι αυτη να ειναι οτι πρέπει.

Η «ενδιάμεση» είναι μια χαρά κι αν στέκεις καλά βιολογικά σαν άντρας (πέρα από θέματα κοινωνικοοικονομικά, φυσικής κατάστασης κ.λπ. όπου εννοείται πως πρέπει να είσαι εξέχων) μπορείς να την προσεγγίσεις μ' επιτυχία ακόμη και μετά τα 45...έχει ακόμη αρκετά «καλά» χρόνια μπροστά της να σου προσφέρει και περιθώρια να ζήσετε ένα σημαντικό διάστημα σαν γκόμενοι μέχρι να καταλήξετε στο αν όντως είναι καλή ιδέα να κάνετε το επόμενο βήμα μαζί (=δημιουργία οικογένειας) ή όχι...
Τα stroke out μου ειναι αδιάφορα. Δεν θα κάθομαι να κάνω τον τιραμόλα για να γαμήσω.

Να τον πάρτον φάτον. Τέλος. Δε θα καθομαι να δινω Ε9.

Όποια σκάψει κάτω απο τη μάσκα, θα πάρει και τα διαμάντια.

Καλά ναι, δοκίμασε με καμιά 30άρα ή λίγο μεγαλύτερη, στοιχειωδώς εμφανίσιμη κι έχουσα σώας τας φρένας (γιατί σ' αυτή την ηλικία είναι που αρχίζουν να σαλτάρουν) να της προτείνεις «πήδημα διασκέδαση και παρέα» (μ' οποιοδήποτε τρόπο ή/και πλαίσιο «απενοχοποίησης») κι αν δε φας το μπουγέλο στην ψύχρα εμένα να με χέσεις!
Έχω πάει ήδη μια το πρωι, με έκοψε το γλάσο απο τη βασιλόπιτα όρεο και χλιμίντριζα σαν άλογο. Δε μπορώ τώρα, μετά αμα θες.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Γτ μπορεί να μην βρέθηκε κάποιος . Κι εσυ ο ίδιος έχεις πει ότι δεν είναι πολλοί οι καλοί άντρες
Αυτό μπορεί να ισχύει για μια κοπέλα μέτρια εμφανισιακά, χαμηλών τόνων, που παλεύει για το μεροκάματο κ.λπ. κ.λπ. εγώ δεν αναφέρθηκα σ' αυτές αλλά στις γυναίκες που έχουν το «πακέτο»...ε, γι' αυτές δεν υπάρχουν δικαιολογίες γιατί οι (λίγοι, αλλά αρκετοί σ' αυτή την περίπτωση) καλοί άντρες πάντα τις βολιδοσκοπούσαν και πάντα ήταν διαθέσιμοι για εκείνες...αλλά ήθελαν να το γλεντήσουν ή/και είχαν τα standards τους τόσο στο Θεό που ακόμη κι ο καλύτερος άντρας της Ελλάδας δεν τα έπιανε!;)
Π.χ. να έχει κακάσχημο πρόσωπο ή κάποιο σοβαρό deformity στο σώμα της κ.ο.κ.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
Πάντως για να λέμε του στραβού το δικιο, για μένα μια όμορφη γυναίκα που ειναι κακιασμένη με ψυχολογικά ή ψεύτρα ή οτιδήποτε, είναι μακράν λιγότερο πιο ποθητή από μια "απλή" που είναι πένα στο μέσα της.

Μην περιορίζεις τις δυσμορφίες στο έξω.

Είχα φίλη με αρκετά εμφανισιακά ζητηματα που ήθελα να την γαμήσω πιο άγρια κι από την σκύλα μουνάρα με την οποία ήμουν σε σχέση.

Η κακία και η ανοησία στη γυναίκα είναι ντεκαβλέ.

Guest 881237

Επισκέπτης

Αυτό μπορεί να ισχύει για μια κοπέλα μέτρια εμφανισιακά, χαμηλών τόνων, που παλεύει για το μεροκάματο κ.λπ. κ.λπ. εγώ δεν αναφέρθηκα σ' αυτές αλλά στις γυναίκες που έχουν το «πακέτο».
Μπερδεύτηκα !!!!! Τη μια είπες αυτό κ την άλλη

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.
Τι πάει να πει αυτό;
Δε φυτρώσαμε ούτε είμαστε τίποτα χθεσινοί, ένα σωρό γυναίκες ξέρουμε σ' αυτές τις ηλικίες και ξέρουμε και το παρελθόν τους, οπότε μπορούμε και να κρίνουμε!

Δεν πιστεύω ότι το 2025 υπάρχει γυναίκα που ΔΕΝ έχει κάποιο ΠΟΛΥ σοβαρό κουσούρι (η συντριπτική πλειοψηφία δηλαδή) και μέχρι τα 30 της δεν έχει περάσει απ' τη ζωή της έστω κι ΕΝΑΣ καλός άντρας, ΟΠΩΣ και να 'χει ζήσει ως τότε..
Και εγώ ξέρω ένα σωρό καλούς ανθρώπους που η ζωή τα έφερε να μείνουν μόνοι. Επίσης δεν είμαι χθεσινή. Καλός μπορεί να ήταν και καλή μπορεί να ήταν. Αυτό δε σημαίνει πως σε μικρή ηλικία οι άνθρωποι είναι ικανοί και ώριμοι να το διακρίνουν ή ώριμοι να δεσμευτούν ισοβιως. Από τα 20+.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Πάντως για να λέμε του στραβού το δικιο, για μένα μια όμορφη γυναίκα που ειναι κακιασμένη με ψυχολογικά ή ψεύτρα ή οτιδήποτε, είναι μακράν λιγότερο πιο ποθητή από μια "απλή" που είναι πένα στο μέσα της.

Μην περιορίζεις τις δυσμορφίες στο έξω.

Είχα φίλη με αρκετά εμφανισιακά ζητηματα που ήθελα να την γαμήσω πιο άγρια κι από την σκύλα μουνάρα με την οποία ήμουν σε σχέση.

Η κακία και η ανοησία στη γυναίκα είναι ντεκαβλέ.
Συμφωνώ απόλυτα!
Μπερδεύτηκα !!!!! Τη μια είπες αυτό κ την άλλη
Ξέχασες το «ΔΕΝ» κι έχασες το νόημα!:lol:
Ξαναδιάβασε το αρχικό post και όσα ακολούθησαν, δεν έχει σχέση η μια παράθεση με την άλλη...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Και εγώ ξέρω ένα σωρό καλούς ανθρώπους που η ζωή τα έφερε να μείνουν μόνοι. Επίσης δεν είμαι χθεσινή. Καλός μπορεί να ήταν και καλή μπορεί να ήταν. Αυτό δε σημαίνει πως σε μικρή ηλικία οι άνθρωποι είναι ικανοί και ώριμοι να το διακρίνουν ή ώριμοι να δεσμευτούν ισοβιως. Από τα 20+.
Ας έκαναν ό,τι ήθελαν, δεν είμαστε εισαγγελείς ή δικαστές να κρίνουμε κανέναν και καμία εδώ, απλώς να μη λέμε μπαρμπούτσαλα του τύπου π.χ. ότι «η τάδε που είναι κουκλάρα, πλούσια κ.ο.κ. είναι ελεύθερη στα 30+ γιατί δεν έτυχε να γνωρίσει κανέναν άντρα της προκοπής»!:rolleyes:

Guest 881237

Επισκέπτης

glayki

Περιβόητο μέλος

Ας έκαναν ό,τι ήθελαν, δεν είμαστε εισαγγελείς ή δικαστές να κρίνουμε κανέναν και καμία εδώ, απλώς να μη λέμε μπαρμπούτσαλα του τύπου π.χ. ότι «η τάδε που είναι κουκλάρα, πλούσια κ.ο.κ. είναι ελεύθερη στα 30+ γιατί δεν έτυχε να γνωρίσει κανέναν άντρα της προκοπής»!:rolleyes:
Κατά τα λεγόμενα σου είσαι πολυ πάνω απο το μέσο όρο. Σωστά; και συναναστρεφεσαι με μικρές γυναίκες. Επίσης σωστά;

Γιατί λοιπόν καμια από αυτές δε διέκρινε τον πολλά υποσχόμενο άνδρα και δεν έκανε τα πάντα να τον κρατήσει;

Άρα, οι γυναίκες που βρίσκεις είναι προβληματικές, ανώριμες κλπ

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Κατά τα λεγόμενα σου είσαι πολυ πάνω απο το μέσο όρο. Σωστά; και συναναστρεφεσαι με μικρές γυναίκες. Επίσης σωστά;

Γιατί λοιπόν καμια από αυτές δε διέκρινε τον πολλά υποσχόμενο άνδρα και δεν έκανε τα πάντα να τον κρατήσει;

Άρα, οι γυναίκες που βρίσκεις είναι προβληματικές, ανώριμες κλπ
Και που ξέρεις εσύ αν και τι έκαναν όλες αυτές για να με κερδίσουν/κρατήσουν;

Κι ακόμη κι αν έκαναν, ποιος σου είπε ότι μ' έπεισαν ή/και ότι είμαι διατεθειμένος «να το δώσω» στην πρώτη πιτσιρίκα που θα μου δείξει αυτό που (ξέρει ότι) θέλω να δω από εκείνη;:rolleyes:
Είπα ότι μπορεί να μην βρέθηκε κάποιος καλός κ είπες αυτό !
Ναι, λέω ότι μια τέτοια κοπέλα όντως μπορεί ν' «ατύχησε» γιατί όντως μπορεί να μην την προσέγγισε ποτέ κάποιος καλός άντρας ούτε και να έτυχε να γνωρίσει κάποιον από κοινή παρέα κ.λπ. ή ακόμη και να έτυχε αλλά αυτός να μην την ήθελε (ακριβώς γιατί ήταν μέτρια εμφανισιακά κ.λπ. κ.λπ.)...μια γυναίκα όμως που είναι όμορφη, έξυπνη, πλούσια κ.λπ. κ.λπ. κι έχει όλο το «πακέτο» μου φαίνεται αδιανόητο να πιστεύουμε ότι έμεινε ελεύθερη στα 30+ γιατί δε γνώρισε ποτέ κάποιον καλό άντρα!

Δεν καταλαβαίνω τι σε μπερδεύει...

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.535 μηνύματα.
Να είναι εμφανίσιμη
Να είναι καλός άνθρωπος
Να μην είναι φεμινίστρια
Να είναι χωριάτισσα και Χριστιανή.

Λίγα και απλά πράγματα, δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση το θέμα.

glayki

Περιβόητο μέλος

Και που ξέρεις εσύ αν και τι έκαναν όλες αυτές για να με κρατήσουν;

Κι ακόμη κι αν έκαναν, ποιος σου είπε ότι μ' έπεισαν ή/και ότι είμαι διατεθειμένος «να το δώσω» στην πρώτη πιτσιρίκα που θα μου δείξει αυτό που (ξέρει ότι) θέλω να δω από εκείνη;:rolleyes:
Και κάπως έτσι η " Πιτσιρίκα " Μπορεί να γνωρίσει άλλους 10 τζακ που για αυτην να ήταν οι καλές περιπτώσεις και να απορρίφθηκε, γιατί δεν τους έπεισε. Και παμε λοιπόν στη δεκαετία των 30 με την πρώην πιτσιρικα νυν ενήλικη γυναίκα μόνη.

Guest 881237

Επισκέπτης

όμορφη, έξυπνη, πλούσια κ.λπ. κ.λπ
Τώρα μιλάς για ένα 20% των γυναικών . Οι υπόλοιπες που είναι στο 80% , είναι λογικό να μην έχουν συναντήσει κάποιον καλό στα 30 . Εσυ όμως αφήσες να εννοηθεί ότι (σχεδόν) όλες στα 30 έχουν κάποιο θέμα που δεν έχουν βρει κάποιον

Επίσης τι σοι ποιοτικός άντρας είναι αυτός που θα απορρίψει κάποια που δεν είναι η Μόνικα Μπελούτσι και πλούσια;
Ένας ποιοτικός άνθρωπος έχει πιο ουσιαστικά κριτήρια ....

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Να είναι εμφανίσιμη
Να είναι καλός άνθρωπος
Να μην είναι φεμινίστρια
Να είναι χωριάτισσα και Χριστιανή.
Εγώ θα έλεγα «να πιστεύει σε κάτι», όχι ντε και καλά στη θρησκεία μας (που απ' το τίποτα χίλιες φορές να 'ναι «παπαδιά»:lol:) αλλά σε «κάτι» βρε αδερφέ...πάσχουμε από γυναίκες (κι ανθρώπους γενικότερα) που ακριβώς επειδή δεν πιστεύουν σε τίποτα δρουν ανεξέλεγκτα κι απερίσκεπτα χωρίς να λογαριάζουν τις συνέπειες!
Πολύ underrated χαρακτηριστικό που πολύ λίγοι άντρες το λογαριάζουν...
Και κάπως έτσι η " Πιτσιρίκα " Μπορεί να γνωρίσει άλλους 10 τζακ που για αυτην να ήταν οι καλές περιπτώσεις και να απορρίφθηκε γιατί δεν τους έπεισε. Και παμε λοιπόν στη δεκαετία των 30 με την πρώην πιτσιρικα νυν ενήλικα γυναίκα μόνη.
Αν «δεν τους έπεισε» τότε αυτή έκανε κάποιο (σοβαρό) λάθος, άρα και πάλι δικό της το σφάλμα που έμεινε μόνη (κι όχι η έλλειψη καλών ανδρών ή η «κακιά η τύχη»)...εκτός αν έχεις την εντύπωση ότι ο (κάθε) Jack απορρίπτει με το παραμικρό ή/και δε θέλει να δίνει ευκαιρίες!
Εσυ όμως αφήσες να εννοηθεί ότι (σχεδόν) όλες στα 30 έχουν κάποιο θέμα που δεν έχουν βρει κάποιον
Κάνεις λάθος, δεν πρόσεξες καλά όσα έγραψα...
Επίσης τι σοι ποιοτικός άντρας είναι αυτός που θα απορρίψει κάποια που δεν είναι η Μόνικα Μπελούτσι και πλούσια;
Ένας ποιοτικός άνθρωπος έχει πιο ουσιαστικά κριτήρια ....
Γιατί μπορεί να έχει και την επιλογή κάποιας άλλης που εκτός από τα «ουσιαστικά» κριτήρια καλύπτει κι όλα τα υπόλοιπα (κι άρα θα είναι και πιο «συμβατή» μαζί του)...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Και κάπως έτσι η " Πιτσιρίκα " Μπορεί να γνωρίσει άλλους 10 τζακ που για αυτην να ήταν οι καλές περιπτώσεις και να απορρίφθηκε, γιατί δεν τους έπεισε. Και παμε λοιπόν στη δεκαετία των 30 με την πρώην πιτσιρικα νυν ενήλικη γυναίκα μόνη.
Δε γίνονται αυτά γλαύκα.

Ο μέσος άντρας (και βαζω και μενα μεσα) ειναι πιο ευκολος απο την Δανία του Β΄ΠΠ που σου θυμιζω οτι ο Βασιλιάς παρέδωσε το στέμμα του μέσα σε 6 ωρες σε μοτοσικλετιστη της Βέρμαχτ.

Βρισκουν εκει μια καλούλα, ξερουν οτι εχει πεντε δέκα μπαταριές στον εγκέφαλο, τους δινει και λίγο "γλυκό", σου λενε εδω ειμαστε και ωπ έγινες.

Σε φάση σχέσης ως επι το πλείστον η γυναίκα λεει τα όχι, η γυναίκα συνηθως χωρίζει. Αρα αν είχε σχέσεις και δεν πήγαν καλά, καποια μαλακία θα χει κάνει ή με καποιον μαλάκα θα τυφλώθηκε και θα μπλεξε που κι αυτο επιλογή της ήταν.

Εγω τουλάχιστον σε δυο περιπτώσεις θα διωξω γυναίκα. Είτε είναι Ουρουκ Χαι εμφανισιακά και υπέπεσα στο μέγα ολέθριο σφάλμα να θελήσω σεξ λόγω ακραίας πείνας αλλά δε θέλω τιποτε άλλο, είτε εχει χοντρά ψυχολογικά ή άλλες πνευματικές αναπηρίες στο χαρακτήρα, κέρατα, εκμετάλλευση, ψέμματα, εμμονές κλπ.

Πρέπει να είσαι πολύ μεγάλο χάλι της ζωής για να με κάνεις να μη θέλω να σε ξαναδώ στα μάτια μου. Αλίμονη, ζαλισμένη της ζωής, κινούμενο πρόβλημα.

Οπότε κι αυτο που λεει ο Τζακ, δεν ξερω αν το πιστευω πλήρως, ότι έχει τα χέρια του γεμάτα κι οτι αυτός τις έδιωχνε.

Θέλω ενας ρε πούστη μου να βγει και να πει "Ναι ειμαι για τον πούτσο, κομπλεξάρας ή κακάσχημη και με έκαναν πέρα"

Όχι. Όλοι άντρες αξίας και όλες σούπερ θεάρες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια