Τι σας κάνει να δείτε κάποιον/α ερωτικά;

Τι πρέπει να έχει κάποιος οπωσδήποτε για να τον/την θεωρείτε sexy;
Multiple votes are allowed.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 326)
  • Πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση

Ψήφοι: 96 29.4%
  • Προκλητική εμφάνιση

Ψήφοι: 21 6.4%
  • Δυναμισμός/Αυτοπεποίθηση

Ψήφοι: 118 36.2%
  • Γλυκύτητα/Ευγένεια

Ψήφοι: 169 51.8%
  • Ρομαντισμός

Ψήφοι: 83 25.5%
  • Χιούμορ

Ψήφοι: 159 48.8%
  • Εξυπνάδα

Ψήφοι: 165 50.6%
  • Άλλο

Ψήφοι: 6 1.8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 2 0.6%

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,559 μηνύματα.
feminism entered the chat.
ilias90_out.
Ποιος φεμινισμός?

Εσυ ο ίδιος δεν είπες πάνω ότι θες να είναι εμφανίσιμη ? Πρώτο πρώτο κι όλας το έβαλες .

Είναι μια αλήθεια αυτό που λέει η Εριφύλη κ όλες οι γυναίκες συμφωνούν σε αυτό καθώς το έχουν βιώσει .

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,923 μηνύματα.
Κορίτσια μου, να κοιτάτε να σας αγαπάνε για αυτό που είστε, για την προσωπικότητα σας. Όχι για την εμφάνιση σας!

(από κάποια που δεν βάφεται ΠΟΤΈ😘)

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,732 μηνύματα.
Δεν είναι θέμα φεμινισμού. Είναι η πραγματικότητα.

Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό..

Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά πραγματικά δεν μου φταίνε εκείνες οι γυναίκες. Φταίει όλη η κοινωνία που επιβάλλει στην γυναίκα να είναι γλυκιά και όμορφη πάντα.
Προφανώς οι φίλες σου μονο αυτο εχουν να δειξουν γι αυτο και το περιποιούνται.

Μια φυσικά όμορφη γυναικα με τσαγανό και χαρακτήρα, δεν θα ειχε αναγκη να τρέχει για τόσο ρεκτιφιέ.

Συγγνώμη που στο λεω αλλά αυτο εχω παρατηρήσει και σε γυναίκες και σε άντρες.

Η μια μιλάει με τη μάπα της γιατι αν ανοιξει το στόμα θα βγουνε νυχτερίδες, κι ο άλλος μιλάει λες και στηνει σταρταπ επιχειρήσεις γιατι αν του μιλήσεις για ρομάντζα θα σε πει pussy.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4,446 μηνύματα.
Ποιος φεμινισμός?

Εσυ ο ίδιος δεν είπες πάνω ότι θες να είναι εμφανίσιμη ? Πρώτο πρώτο κι όλας το έβαλες .

Είναι μια αλήθεια αυτό που λέει η Εριφύλη κ όλες οι γυναίκες συμφωνούν σε αυτό καθώς το έχουν βιώσει .
Φυσικά και θέλω να είναι εμφανίσιμη, όπως θέλει και η γυναίκα για τον άντρα το ίδιο (απλά ο άντρας σε λίγο μεγαλύτερο βαθμό.) Εγώ την υποκρισία σχολιάζω, Ιον.
Εν πάση περιπτώσει, άλλα οφέλη από την κοινωνία έχει η γυναίκα, άλλα ο άντρας.
Βλακείες του στιλ ότι ο κόσμος είναι φτιαγμένος για τους άντρες είναι ό,τι να' ναι, επιεικώς.

Και τώρα αποσύρομαι, πριν κολλήσω φεμινίτιδα και ανέβουν τα οιστρογόνα μου :(

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,923 μηνύματα.
Μια φυσικά όμορφη γυναικα με τσαγανό και χαρακτήρα, δεν θα ειχε αναγκη να τρέχει για τόσο ρεκτιφιέ.
Δεν ξέρω αν είναι οι φυσικά όμορφες εκείνες ή απλά έχουν προσωπικότητα και δεν τους νοιάζει.

Εμένα ας πούμε, δεν με νοιάζει καθόλου. Δεν με απασχολεί καν που οι φίλες μου ακούνε κομπλιμέντα από τους άντρες, επειδή είναι περιποιημένες (εννοώ αυτό που περιέγραψα και πάνω).

Άνθρωπος που θα κοιτάξει μόνο αυτό και τίποτα άλλο (όπως οι περισσότεροι άντρες) δεν αξίζει καν στη ζωή μου.

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Όλες μου οι φίλες πάνε κομμωτήρια δύο φορές τον μήνα, βάφονται ολημερίς, φτιάχνουν νύχια, κάνουν ηλίθιες δίαιτες, κοπανιούνται στα γυμναστήρια και όλα αυτά, για να μην τρώνε απόρριψη. Ποιος άντρας λοιπόν, ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του; Θλιβερό..
Έχω καταλήξει στο ότι όλο αυτό με την εμφάνιση είναι ένας φαύλος κύκλος, δεν νιώθεις ποτέ καλά με την εικόνα σου ο,τι και να κάνεις. Απλά συνέχεια νιώθεις άσχημα για κάτι καινούργιο . Στην αρχή έλεγα "αν χάσω Χ κιλα θα νιώθω καλύτερα" τα έχασα . Και ? Από τότε έχω βρει αλλά 1000 πράγματα που με ενοχλούν πάνω μου κ με το που αλλάζω κάτι, βρίσκω κάτι άλλο κ νιώθω πάντα ανεπαρκής .

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4,446 μηνύματα.
(όπως οι περισσότεροι άντρες)
Αν κάνει άντρας τέτοιες γενικεύσεις, τον αρχίζετε στα "σεξιστή", "μισογύνη" και δεν συμμαζεύεται. Η γυναίκα επιτρέπεται να στολίζει το αντρικό φύλο χωρίς επιπτώσεις, άλλη μια απόδειξη του ότι ο κόσμος είναι φτιαγμένος για τους άντρες. Αφού το είπε και η κομμουνίστρια ηθοποιός, δεν θα ισχύει;
Τι πλάκα που έχετε...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,732 μηνύματα.
Κορίτσια μου, να κοιτάτε να σας αγαπάνε για αυτό που είστε, για την προσωπικότητα σας. Όχι για την εμφάνιση σας!

(από κάποια που δεν βάφεται ΠΟΤΈ😘)
Ξες τι έχω παρατηρήσει ειδικά στις μικρές;

Ότι αμα δεν την εγκρίνεις για το μέσα, θα βρει τρόπο να το γυρίσει και να αυταπατηθεί ότι δεν τη θες επειδή δεν σου αρεσε το έξω της.

Έχουν τεράστιο νόσημα αυταπάτης.

Μα δε σε θελω γιατι εχεις ψυχολογικά, γιατί τρέχεις πίσω απο άλλα τσουτσούνια, γιατί γιατί γιατί...

Ε θα παει στις φίλες της και θα πει "το γουρουνι δε με ηθελε γιατι με θεωρεί χοντρή/άσχημη".

Δεν εχετε το γνωθι σ αυτον και δεν το βρίσκετε ούτε με apple air tag

(οι μεγάλες μια χαρά το καταλαβαίνουν ασχετα αν δεν το ομολογούν, γι αυτο και παθαινουν κρισάρες)

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Αν κάνει άντρας τέτοιες γενικεύσεις, τον αρχίζετε στα "σεξιστή", "μισογύνη" και δεν συμμαζεύεται. Η γυναίκα επιτρέπεται να στολίζει το αντρικό φύλο χωρίς επιπτώσεις, άλλη μια απόδειξη του ότι ο κόσμος είναι φτιαγμένος για τους άντρες. Αφού το είπε και η κομμουνίστρια ηθοποιός, δεν θα ισχύει;
Τι πλάκα που έχετε...
Μη ζορίζεσαι, αφού ισχύει, πώς να το κάνουμε δηλαδή;

Αν ήσουν για μια μέρα γυναίκα, θα καταλάβαινες. Τώρα δεν μπορείς και δεν το κατηγορώ.

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Άνθρωπος που θα κοιτάξει μόνο αυτό και τίποτα άλλο (όπως οι περισσότεροι άντρες) δεν αξίζει καν στη ζωή μου.
Δε χρειάζεται να μην τον νοιάζει καθόλου η εμφάνιση . Αλλά σε λογικά πλαίσια . Έχω δει πολλές όμορφες κοπελιτσες που έχουν απορριφθεί κ έχουν χαρακτηριστεί μπαζα από άνδρες (οι οποίοι ας μην σχολιάσουμε το πώς ήταν κ ότι δεν είχαν στον ήλιο μοίρα ) γτ δεν ήταν σαν μοντέλα του Instagram !

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Δεν ξέρω αν είναι οι φυσικά όμορφες εκείνες ή απλά έχουν προσωπικότητα και δεν τους νοιάζει.

Εμένα ας πούμε, δεν με νοιάζει καθόλου. Δεν με απασχολεί καν που οι φίλες μου ακούνε κομπλιμέντα από τους άντρες, επειδή είναι περιποιημένες (εννοώ αυτό που περιέγραψα και πάνω).

Πολύ ωραια τα είπες εδω και δείχνεις να έχεις βαλει τα όριά σου για το ποιος αξιζει στη ζωη σου και ποιος οχι.

Γιατι στενοχωριεσαι λοιπον πιο πάνω με τσιτάτα "α δεν ξερετε ποσο δυσκολα ειναι για ΤΗΣ ΓΕΙΝΕΚΑΙΣ"

Σιαγμένα δεν τα χεις; Ευκολα δε θα πρεπε να ναι;

Άνθρωπος που εχει βαλει τα όριά του, δεν εχει παράπονα απο τη ζωή για αδικίες. Ξερει τις ανισότητες και προχωράει.

Τα χεις ή δεν τα χεις τελικά καλά με τον εαυτό σου;

ilias90

Περιβόητο μέλος

Μη ζορίζεσαι, αφού ισχύει, πώς να το κάνουμε δηλαδή;
Τι να με ζορίζει, βρε Εριφύλη; Ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις την ανάγκη επιβεβαίωσης του γυναικείου φύλου; Ότι πολλές που λένε τέτοια τσιτάτα ταυτόχρονα ανεβάζουν τούρλα τον κώλο στο ινσταγκραμ; Και ότι ακόμα κι αυτό λέτε ότι είναι κατάλοιπο της πατριαρχίας;

Είναι η φύση, η αρχέγονη πρόκληση του θηλυκού προς το αρσενικό. Όλα τα άλλα είναι βαρετά, χιλιοειπωμένα και απελπιστικά προβλέψιμα τσιτάτα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Μιλάς σε άνθρωπο που

1. Δεν έχει καν ινσταγραμ πλέον
2. Δεν βάφεται ποτέ και δεν παρεμβαίνει στην φάτσα του
και 3. Δεν τον αφορούν καν τα κομπλιμέντα

Εγώ τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Λέω απλά τι συμβαίνει! Και εγώ θεωρούμαι και μεγάλη στα 22 μου. Τώρα σου μιλάω για τα 15-18χρονα που γίνεται χαμός από χαμηλή αυτοπεποίθηση λόγω της απόρριψης που τρώνε και λόγω των ηλίθιων προτύπων που επικρατούνε.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Μιλάς σε άνθρωπο που

1. Δεν έχει καν ινσταγραμ πλέον
2. Δεν βάφεται ποτέ και δεν παρεμβαίνει στην φάτσα του
και 3. Δεν τον αφορούν καν τα κομπλιμέντα
Ποτέ δεν μιλάω συγκεκριμένα για τον άνθρωπο με τον οποίω συζητώ, αλλά γενικά.
Εγώ τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Λέω απλά τι συμβαίνει! Και εγώ θεωρούμαι και μεγάλη στα 22 μου. Τώρα σου μιλάω για τα 15-18χρονα που γίνεται χαμός από χαμηλή αυτοπεποίθηση λόγω της απόρριψης που τρώνε και λόγω των ηλίθιων προτύπων που επικρατούνε.
Και, δηλαδή, στα αγόρια της ηλικίας σου δεν βλέπεις να βιώνουν απόρριψη; Ξέρεις πόσα νέα παιδιά γνωρίζω που δυσκολεύονται πάρα πολύ στον τομέα αυτόν;

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Και, δηλαδή, στα αγόρια της ηλικίας σου δεν βλέπεις να βιώνουν απόρριψη;
Όχι😂

Και σου μιλάω ειλικρινά τώρα. Έχω συμφοιτητές που πραγματικά δεν έχουν καμία εμφάνιση (και κανέναν χαρακτήρα κιόλας) και ρίχνουν κάθε εβδομάδα και από μια καινούργια. Και όχι τα της ηλικίας μας, αλλά και 30αρες (αν έχεις τον Θεό σου).

Ε αν κρίνω από το πώς μοιάζουν αυτά τα συγκεκριμένα, όχι, δεν κοιτάνε τόσο την εμφάνιση οι γυναίκες.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,637 μηνύματα.
Έλα παιδιά, εντάξει..

Η καταπίεση που βιώνει η μέση γυναίκα, η οποία ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όμορφη στην καθημερινότητα της, είναι τουλάχιστον βάρβαρη. Και όποια δεν είναι, ακούει αισχρά σχόλια από τα αρσενικά.

Δυστυχώς, αυτή η κοινωνία είναι φτιαγμένη για άντρες, όπως είπε και η Ράντου στη σειρά με την Κάλλας (μου έμεινε η ατάκα😌)

Με την ίδια λογική οι άντρες είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν στρατό, να κάνουν βαριες δουλειές όπως η οικοδομή και ο πόλεμος, ο άντρας αν δεν εργάζεται έχει την ταμπέλα του τεμπέλη μια ζωή, και γενικά αντιμετωπίζουμε εκατοντάδες δυσκολίες. Επίσης, αν ο άντρας είναι άσχημος, χοντρός και δεν έχει ύψος άνω του 1.75 τότε καμία γυναίκα δεν τον κοιτάει.

Να τα λέμε όλα, όχι μόνο αυτά που μας συμφέρουν. Αυτό να κατηγορείτε τους άντρες για τα πάντα έχει καταντήσει βαρετό και δεν στέκει κιόλας.

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,407 μηνύματα.
Αυτό:
Επειδή εγώ γουστάρω να βγάλω βίτσια ηθοποιού σήμερα (μιας που ανανέωσε και ο Ερναγκόμεθ στον ΠΑΟ) ώρα να σας μιλήσω για το πως λειτουργεί η εμφάνιση

Όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνω το ποσο δύσκολο είναι να είσαι άντρας το 2024 για να έχεις έστω και ελάχιστη επιτυχία με τις γυναίκες…
Τα σοσιαλ μίντια ΑΛΛΑΞΑΝ τελειως τον ερωτικο χαρτη και δημιούργησαν νέα δεδομένα για όλες τις γυναικες ανεξάρτητου εμφάνισης…βλέπεις γυναικες άσχημες να έχουν πολυ υψηλά στανταρ στην εμφανιση και γενικά στο στάτους του άντρα που θέλουν να έχουν δίπλα τους…ο μέσος όρος για πολλές γυναίκες δεν υπάρχει-δεν τους βλέπει καν…
Ένας (μεσος) άντρας το 2024 θα πρέπει συνέχεια να προσπαθεί να βελτιώσει τον εαυτό του με αργά-σταθερά βήματα συνέχεια προκειμένου να έχει έστω και μερικη επιτυχία με το γυναικείο φίλο…
Μια μέση γυναίκα μπορεί να έχει 20-25 πεσίματα τη εβδομάδα ενώ ο μέσος άντρας μαξ θα έχει 5 πεσίματα τον χρόνο…αυτό δημιουργεί μια κατάσταση να βλέπεις αντρες 22-25 χρόνων Οχι μονο απλά ακόμα παρθένους αλλά έχω συναντήσει άτομα που δεν έχουν φιλήσει καν…Και τα πράγματα όσο πάνε χειροτερεύουν με τις κοπέλες να απομακρύνονται όσο πάει ολο κ πιο πολυ από την ελληνική (δυστυχισμένη) πραγματικότητα…
Αυτό που εγώ βλέπω εν τελεί είναι πως οι μόνοι οι οποίοι θα έχουν πέραση στο μέλλον είναι οι πραγματικά ωραίοι αντρες…ουτε χαρακτήρας ούτε τίποτα…ΩΜΗ ζωώδη ερωτική έλξη…
Αυτό ΘΑ ειναι πλέον το κυρίαρχο στοιχείο στις ερωτικες σχέσεις μεταξύ ανδρών κ γυναικών…
Αν δεν είσαι παίδαρος ερχονται ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ χρονια για τον μέσο άντρα…
Όσες φυσικά δεν βρίσκουν το παιδαρο είτε θα καταλήγουν με το απλό ΚΑΛΟ παιδί που θα τους κάνει όλα τα χατήρια και όταν τη πηδάνε εκείνη θα σκέφτεται τον παιδαρο που ειδε στο κλαμπ είτε θα μένουν μόνες τους με τα γατιά τους κλπ . Καμια δεν κβλωνει με κανενός την δουλεια και τον κοπο , ουτε με τις φετες αν ο αλλος ειναι με ασχημοφατσα η ειναι κοντος η καραφλας . Ολες εχουν επιλογες , ολες κοιτανε την τελειότητα . Γιατι ; διοτι εχουν επιλογες . Ο αντρας δεν εχει επιλογες γι αυτο συγχωρεί και το παχος , συγχωρει την σκατοφατσα συγχωρει πολλα γενικα . Γι αυτο και σημερα βλεπεις χοντρες ασχημες με απιστευτα υψηλα στανταρ και ωραιους αντρες διπλα τους . Ειναι οντως πραγματικοτητα , διοτι και οι ασχημες πλεον ξυπνήσανε καταλαβανε οτι οι αντρες ειναι διψασμένοι και λιμασμενοι και αυξησαν και αυτες τα στανταρ . Γι αυτο πλεον δεν υπαρχει νοημα . Αν καποιος κανει αυτοβελτιωση ας την κανει για τον εαυτο του , να μαθει να μην εξαρτατε απο κανεναν ουτε οικονομικα ουτε συναισθηματικα . Πρεπει κυριως οι αντρες να μαθουν να την βρισκουν με την μοναξια τους ( η μοναξια δεν ειναι ωραιο πραγμα αλλα κακα τα ψεματα ετσι εχει καταντησει ολη η κοινωνια με τα σοσιαλ οποτε δεν αλλαζει αυτο ) . Ολοι πλεον ειναι με ψυχοφαρμακα και μοναξια!!

Δεν υπαρχει χαρακτήρας κλπ αυτά είναι παραμύθια της χαλιμάς…όταν ο άλλος είναι 1,70 η άλλη δεν θέλει ούτε καν να βγει μαζί του ραντεβου…όταν συμβαίνει αυτό για ποιο χαρακτήρα μιλαμε; Επισης το 25+ ειναι το peak της εμφανισης του αντρα , διοτι ειναι η ηλικια οπου βγαινουν μουσια , η φατσα πλεον εχει αντρεψει δεν ειναι παιδικη οποτε εκει εχεις το τελειωτικο look της ενηλικιωσης οπου θεωρεισε οτι βρισκεσα στο peak στο αποκορυφωμα της ομορφιας σου , δηλαδη εκει πιανει ταβανι η εμφανιση . Μετα τα 30 ξεκιναει η κατω βολτα . Δεν σώζετε μετα η κατασταση . Αν στα 25 δεν μπορεις να βρεις , απλα καταπιε το μπλακ πιλλ αποδεξου το χωνεψε το και προχωρα στην ζωη αν σε πιασουν καβλες απλα πας ρδελα .Ναι κλασσικα οταν εισαι ασχημος παντοτε θα θεωρεισε ο κακος , ο περιεργος , ο απελπισμενος κλπ , αυτην την τακτικη οι γυναικες την ξεκινανε απο το σχολειο να φανταστεις γυμνασιο , λυκειο .

Με αυτό:
Όχι😂

Και σου μιλάω ειλικρινά τώρα. Έχω συμφοιτητές που πραγματικά δεν έχουν καμία εμφάνιση (και κανέναν χαρακτήρα κιόλας) και ρίχνουν κάθε εβδομάδα και από μια καινούργια. Και όχι τα της ηλικίας μας, αλλά και 30αρες (αν έχεις τον Θεό σου).

Ε αν κρίνω από το πώς μοιάζουν αυτά τα συγκεκριμένα, όχι, δεν κοιτάνε τόσο την εμφάνιση οι γυναίκες.

Είναι εντελώς αντίθετα.
Τι ισχύει τελικά σ΄αυτές τις ηλικίες;;;

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,535 μηνύματα.
Νομίζω πως ο @GeorgePap2003 ειρωνεύεται τους πολλούς relationship coaches που κυκλοφορούν βασικά, εκτός και αν εγώ δεν κατάλαβα σωστά.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Αυτό:

Με αυτό:

Είναι εντελώς αντίθετα.
Τι ισχύει τελικά σ΄αυτές τις ηλικίες;;;
Τόσα χρόνια βρε Λένω εδώ μέσα, τι έγινε, σκούριασες; :P
Αυτό, δεν το είδες;
Ξεκίνησα με ρεσιταλ ηθοποιίας το 25'
... τρολάρει, κοροϊδεύει αυτές τις απόψεις. Εκτός κι αν σκούριασα εγώ, δηλαδή...

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,407 μηνύματα.
Τόσα χρόνια βρε Λένω εδώ μέσα, τι έγινε, σκούριασες; :P
Αυτό, δεν το είδες;

... τρολάρει, κοροϊδεύει αυτές τις απόψεις. Εκτός κι αν σκούριασα εγώ, δηλαδή...
Το είδα αλλά δεν κατάλαβα αυτό που κατάλαβες εσύ.
Τι να σου πω;
Δεν το αποκλείω και να σκούριασα.:lol:

Νομίζω πως ο @GeorgePap2003 ειρωνεύεται τους πολλούς relationship coaches που κυκλοφορούν βασικά, εκτός και αν εγώ δεν κατάλαβα σωστά.
Μακάρι επειδή το πήρα σοβαρά και πολύ στενοχωρήθηκα.

@Ion. Πλάκα έκανε ο άτιμος;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια