lilith
Δραστήριο μέλος

Αυτό που ξέρω όμως, είναι πως τις περισσότερες φορές, στο δίνει μια σπιθιροβόλα ματιά...
και ξαφνικά νομίζεις

πως σε χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα...
και τι ρεύμα... τουλάχιστον 2000 Volt

.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν θελω χιουμορ θα δω jay leno...
εξυπναδα:
δεν με απασχολει να συζηταω κβαντομηχανικη με το ετερον ημισι
ρομαντισμος:
νομιζω πως εχει βιαστει τοσο πολυ που εχει χασει καθε αξια, σε καθε περιπτοση δεν μπορω και δεν θελω να θυμαμαι απεξω ολους τους αστερισμους
δυναμισμος/αυτοπεποιθηση:
γεμισε ο τοπος απο carry, charlote και Miranda. Φτανει, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!
How about this:
αυτο που μου αρεσει σε μια γυναικα ειναι οταν την κοιταω στα ματια να νοιωθω εκεινο το συναισθημα οτι το στομαχι σου πεφτει. Και 4-5-50 χρονια μετα, οταν την κοιταω στα ματια να ξερω οτι βλεπω το ενα σταθερο και αναποσπαστο κοματι της ζωης μου στο οποιο μπορω παντα να βασιζομαι.
προσωπικα αυτο που με ελκει η αποθει στις γυναικες ειναι...η μυρωδια. Ενταξι λιγοι ανθρωποι μυριζουν ασχημα, αλλα ορισμενοι (-μια κατα πρωτιμηση) μυριζει ακριβος οπως *πρεπει*. Δεν περιγραφεται, απλα το βιωνεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιρνοντας το αρωμα του υποψηφιου παρτενερ μας (και δεν μιλαω για το αποσμητικο!), μας κανει να το δουμε ερωτικα ή οχι.
Προσωπικα συμφωνω απολυτα στις δυο τελευταιες παραγραφους σου.Απο το "how about this" και κατουθεν!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Sotiria
Νεοφερμένο μέλος

Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν κοιτάω συνολική εμφάνιση ή χαρακτήρα...
Κακά τα ψέμματα... Κάποια στιγμή παύεις να βλέπεις την εμφάνιση κάποιου όταν είσαι για καιρό μαζί του και αρχίζεις να βλέπεις και την συμπεριφορά του....
nikita13
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Sotiria:Θα έλεγα ότι το πρώτο που κοιτάω σε κάποιον είναι τα μάτια...
Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν κοιτάω συνολική εμφάνιση ή χαρακτήρα...
Κακά τα ψέμματα... Κάποια στιγμή παύεις να βλέπεις την εμφάνιση κάποιου όταν είσαι για καιρό μαζί του και αρχίζεις να βλέπεις και την συμπεριφορά του....
Όντως τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής..
Όσο για την εμφάνιση σίγουρα παίζει ρόλο ειδικά σαν πρώτη εικόνα του άλλου..
Απλώς τα υπόλοιπα στοιχεία όπως χιούμορ,προσωπικότητα και γενικότερα η συμπερφόρα του ατόμου είναι που θα σε κερδίσουν η θα σε απωθήσουν..
Sotiria
Νεοφερμένο μέλος

Γιατί ακόμα και αν είναι κούκλος κάποιος, δεν μπορείς να παραβλέψεις το γεγονός ότι μετά από λίγο καιρό είναι σκάρτος μέσα του και να είσαι μαζί του μόνο και μόνο επειδή "μετράει..."..........
nikita13
Διάσημο μέλος

Οι περισσότεροι ωραίοι δεν έχουν καλλιεργήσει και δεν δείχνουν τα υπόλοιπα στοιχεία τους ακριβώς επειδή δεν είναι αναγκαίο..Δεν έχετε παρατηρήσει ότι άντρες και γυναίκες συνήθως που δεν είναι και τόσο εμφανίσιμοι έχουν πολύ ιδιαίτερο και καλόγουστο χιούμορ ή άλλα στοιχεία?Αρχική Δημοσίευση από Sotiria:Αυτό ακριβώς...
Γιατί ακόμα και αν είναι κούκλος κάποιος, δεν μπορείς να παραβλέψεις το γεγονός ότι μετά από λίγο καιρό είναι σκάρτος μέσα του και να είσαι μαζί του μόνο και μόνο επειδή "μετράει..."..........
Σημειωτέον.δεν γενικέυω σε καμία περίπτωση..Απλώς είναι συνηθισμένο αυτό..Από προσωπική εμπειρία έστω..
Scandal
Διαχειριστής

Αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ και έχω δει πολλούς που έχουν καλύτερο χαρακτήρα από τον καθένα εμφανίσιμο.Αρχική Δημοσίευση από nikita13:Οι περισσότεροι ωραίοι δεν έχουν καλλιεργήσει και δεν δείχνουν τα υπόλοιπα στοιχεία τους ακριβώς επειδή δεν είναι αναγκαίο..Δεν έχετε παρατηρήσει ότι άντρες και γυναίκες συνήθως που δεν είναι και τόσο εμφανίσιμοι έχουν πολύ ιδιαίτερο και καλόγουστο χιούμορ ή άλλα στοιχεία?
Σημειωτέον.δεν γενικέυω σε καμία περίπτωση..Απλώς είναι συνηθισμένο αυτό..Από προσωπική εμπειρία έστω..
Respect

Sotiria
Νεοφερμένο μέλος

Αλλά σε μερικά χρόνια θα έχουν φάει τα μούτρα τους...

Ειναι τα ματια αλλα και η φωνη!
Προσωπικα η χροια της φωνης, οι διακυμανσεις της, ο "ηχος" της γενικοτερα μου δινοει να καταλαβω παρα πολλα γι' αυτον που εχω απεναντι μου.

Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

astrapogiannos
Νεοφερμένο μέλος

Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από astrapogiannos:Στήθος και μετά κ***ς. Όταν έχεις το στυλ και τα λεφτά, τα υπόλοιπα σε αφήνουν αδιάφορο![]()
lol...Νομίζω ότι όλοι οι άντρες θα συμφωνήσουν μαζί σου...δυστυχώς...

Για μένα όλα είναι εγκεφαλικά. Ένας έξυπνος, ευαίσθητος και με χιούμορ άντρας είναι άκρως ερωτικός (κι ας μην έχει εμφάνιση). Αντίθετα ένας κούκλαρος με φουσκωμένα μπριζολίδια (που λέει κι ένας φίλος μου) αλλά μυαλό και χιούμορ κουκούτσι μου φέρνει...

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αναλόγως τους άντρες

Και επειδή σίγουρα θα ακούσω οτι είμαι γυναίκα και δεν ξέρω μπλα μπλα μπλα, προκαλώ τους άνδρες της παρέας να πάρουν θέση (αν και πολλοί το έχουν κάνει ήδη και όπως θα δεις δεν είναι έτσι).
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:θα προτιμήσω να αφιερώσω τον χρόνο μου στο μήλο που βρίσκεται μπροστά μου.

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Ayla μην είσαι και τόσο σίγουροι οτι όλοι οι άντρες θα συμφωνήσουν μαζί του.
Αναλόγως τους άντρες
Και επειδή σίγουρα θα ακούσω οτι είμαι γυναίκα και δεν ξέρω μπλα μπλα μπλα, προκαλώ τους άνδρες της παρέας να πάρουν θέση (αν και πολλοί το έχουν κάνει ήδη και όπως θα δεις δεν είναι έτσι).
Δεν έχεις άδικο, Michelle. Σιγά-σιγά διαπιστώνω από τα posts μερικών, ότι υπάρχουν και άντρες που κοιτάνε και τον εσωτερικό κόσμο των γυναικών (και μη βιαστεί κανείς και πει τα εσώρουχα!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Πριν μερικά χρόνια πίστευα ακριβώς τα ίδια Ayla. Τελικά όμως κατέληξα οτι έφταιγε ο χώρος που κινομουν τότε![]()
lol!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 249 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- KOSTAS794396
- Jack of Spades
- Ωρορα
- Μήτσος10
- thenutritionist
- Paragontas7000
- iew
- ROM32
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Joji
- GeorgePap2003
- rafaela11
- Εριφύλη
- giannhs2001
- American Economist
- touvlo
- jellojina
- Reader
- Libertus
- taketrance
- chad
- NeosUser2023
- fourkaki
- A350
- jorgpa
- BatGuin
- Advocatus diaboli
- teacher_40
- Requiem
- dreamer!!
- Sosstoss
- iren
- Wanda
- angela_k
- Amorfati
- mixaelaaa
- TehWinnerGR
- allRed
- Ilma
- Wonderkid
- charmander
- Fernando_A
- suaimhneas
- chester20080
- physicscrazy
- Fafouta 93
- Johnnie
- Sophieex
- jj!
- kordella
- camil
- paolo1
- Luludaki
- Maraki_lar_1980
- fmarulezkd
- kalhkardia
- AggelikiGr
- chris91
- JasonPap
- afantos
- christos_glts
- Janne 007
- papadocGR
- Totreno
- Malenaa
- Giorgkalo
- Athens2002
- Abiogenesis
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Δροσουλίτης
- bikey77
- Shadowban
- marww
- Εχέμυθη
- Georgepap_21
- Human being
- Nikoleta05
- dijccixnc
- JimmyIT
- Sweet31
- Efewq
- hirasawayui
- the.m024
- Roulaki
- ΕυηΞ
- mpapa
- geordimi10
- _pathfinder_
- Stacypap
- Melina.
- xifomaxos
- harissak
- BloodyFairy
- User2350
- nobody8
- Manuela98
- Natalia143
- Morelo
- Kris.gr
- GeoCommand
- oups
- parrot/παπαγάλος
- J.Cameron
- Stelios725
- nicks1999
- Mexicanos
- Satan Claus
- ggl
- Idontknoww
- epan
- Mt73
- helloo
- Chrysak25
- MarcoReus
- Fin4
- Corona Borealis
- Giorgos03
- Λουίζα86
- Eleanna7
- L0st
- Sevasti
- kedros
- Lokeshtaneja90
- Citylights
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- SlimShady
- Ryuzaki
- Isida
- Mapas26
- Eua5
- 1011
- aggelosst9
- oudenoidax
- Antigonivol
- Viedo
- Housewife
- Panos_02
- βερα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.