Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Το βλέμα του κυρίως και το νάζι του...
Κάνουν και οι άντρες νάζια;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τωρα, εαν τα αντιλαμβανομαστε τοσο διαφορετικα, τι να πω...μη με παιρνεις και πολυ στα σοβαρα...ξανθια ειμαι![]()
Κι εγώ είμαι στη δουλειά, ετοιμάζοντας τα ποστς στο outlook.
Όλοι έχουμε τα προβλήματα μας :P
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Μα εσυ Εδαδ συμφωνησες με αυτο...
Αυτο τι σημαινει???! Οτι καποιος που σου ειναι μεχρι στιγμης αδιαφορος, επειδη εκδηλωνει ενδιαφερον, μπαινεις στη διαδικασια να τον δεις διαφορετικα...
Τι εχει να κανει με τις πρωτες εντυπωσεις?!...Σαφως και οι πρωτες εντυπωσεις δεν ειναι κριτηριο για να συναψει κανεις σχεση...Εννοειται πως δινεις και παιρνεις απο τον αλλο, ωστε να καταληξεις σε σχεση...
Εμενα η ενσταση μου αναφεροταν καθαρα στην παραθεση με την οποια συμφωνησες....Και σε αυτη την περιπτωση...σορρυ..αλλα δεν επιλεγεις, σε επιλεγουν....
Τωρα, εαν τα αντιλαμβανομαστε τοσο διαφορετικα, τι να πω...μη με παιρνεις και πολυ στα σοβαρα...ξανθια ειμαι![]()
Καλέ λίγο έλειψα κι έγινε πανικός

For me αυτό συμβαίνει γιατί ποτέ δεν βλέπω κανέναν άντρα που γνωρίζω ερωτικά με την πρώτη... Οι εξαιρέσεις που έχει γίνει αυτό μετρούνται ούτε καν στα δάχτυλα του ενός χεριού

Είμαι πάντα μου ταιριάζει ή όχι η παρέα του...περνάω ή όχι καλά μαζί του σε φιλικό επίπεδο...
Το ερωτικό ακόμα κι αν υπάρχει είναι πάντα στο πολύ πίσω μέρος του κεφαλιού μου και δεν βγαίνει ποτέ με την πρώτη....
Η ίντριγκα και το ερωτικό στοιχείο ξεκινάει αφού αρχίζει το παιχνίδι και το φλερτ... Εκεί αν όντως νιώθω κάτι θα συμμετάσχω με μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση και ας πέσω και με τα μούτρα κι ας τα φάω μετά... Δεν με αφορά

Εννοείται ότι αυτοί που θα με φλερτάρουν με επιλέγουν...αλλά εννοείται ότι κι εγώ από αυτούς που με φλερτάρουν θα επιλέξω σε ποιον θα δώσω το πράσινο φως... Δεν είμαι ποτέ "αυτός μου έκατσε ας κάνω κάτι μιας και κανένας άλλος δεν ενδιαφέρεται"

Απλά πάντα είμαι στον κόσμο μου...δεν με νοιάζει ποιος με θέλει και πως.... οπότε πολλές φορές όντως πρέπει να'ρθει κάποιος και να μου το τρίψει στα μούτρα και να μείνω με το στόμα ανοιχτό....(οπότε εκεί κολλά το "πρέπει" for me

panagiotis1988
Νεοφερμένο μέλος

olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος

commie
Πολύ δραστήριο μέλος

katerina_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

[Σημείωση ΟΔ: Αυτό το μήνυμα προήλθε από άλλο θέμα και ενδέχεται να μην ταιριάζει ακριβώς στην ροής της συζήτησης]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ice-girl
Νεοφερμένο μέλος

Αλλα έτσι και ο αντρας έχει τέλεια μαλλιά τοτε με κάνει να προσέξω κ όλα τα υπόλοιπα.
(Οχι οτι αν είναι γουλί και έχει τελειο πρόσωπο δεν θα τον προσέξω..)
[Σημείωση ΟΔ: Αυτό το μήνυμα προήλθε από άλλο θέμα και ενδέχεται να μην ταιριάζει ακριβώς στην ροής της συζήτησης]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tsipouro
Διάσημο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Η αετίσιο με την έννοια μου κόβονται τα γόνατα ή μεθυστικό με την έννοια να είναι γλυκό αλλά να αποχαυνώνομαι κοιτάζοντάς το.
Μετά πάνε τα μαλλιά και το στήθος. Τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα όμως όσον αφορά τις αποφάσεις μου πλέον και γι αυτό θα πω πολύ δύσκολα ότι "θέλω αυτήν, εδώ και τώρα", σε σημείο που να προβληματίζομαι πραγματικά (δε σας δουλεύω

Φωτό 1 (Συγγνώμη για το μέγεθος):

kalypso
Περιβόητο μέλος

Speedy
Δραστήριο μέλος

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

paschouale
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

το μεγαλυτερο κολλημα μου, δεν μου αρεσε ιδιαιτερα εμφανισιακα ωστοσο, ηταν πανεξυπνος, και αυτο με εκανε να λιωνω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

να ειναι μανα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 249 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- KOSTAS794396
- Jack of Spades
- Ωρορα
- Μήτσος10
- thenutritionist
- Paragontas7000
- iew
- ROM32
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Joji
- GeorgePap2003
- rafaela11
- Εριφύλη
- giannhs2001
- American Economist
- touvlo
- jellojina
- Reader
- Libertus
- taketrance
- chad
- NeosUser2023
- fourkaki
- A350
- jorgpa
- BatGuin
- Advocatus diaboli
- teacher_40
- Requiem
- dreamer!!
- Sosstoss
- iren
- Wanda
- angela_k
- Amorfati
- mixaelaaa
- TehWinnerGR
- allRed
- Ilma
- Wonderkid
- charmander
- Fernando_A
- suaimhneas
- chester20080
- physicscrazy
- Fafouta 93
- Johnnie
- Sophieex
- jj!
- kordella
- camil
- paolo1
- Luludaki
- Maraki_lar_1980
- fmarulezkd
- kalhkardia
- AggelikiGr
- chris91
- JasonPap
- afantos
- christos_glts
- Janne 007
- papadocGR
- Totreno
- Malenaa
- Giorgkalo
- Athens2002
- Abiogenesis
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Δροσουλίτης
- bikey77
- Shadowban
- marww
- Εχέμυθη
- Georgepap_21
- Human being
- Nikoleta05
- dijccixnc
- JimmyIT
- Sweet31
- Efewq
- hirasawayui
- the.m024
- Roulaki
- ΕυηΞ
- mpapa
- geordimi10
- _pathfinder_
- Stacypap
- Melina.
- xifomaxos
- harissak
- BloodyFairy
- User2350
- nobody8
- Manuela98
- Natalia143
- Morelo
- Kris.gr
- GeoCommand
- oups
- parrot/παπαγάλος
- J.Cameron
- Stelios725
- nicks1999
- Mexicanos
- Satan Claus
- ggl
- Idontknoww
- epan
- Mt73
- helloo
- Chrysak25
- MarcoReus
- Fin4
- Corona Borealis
- Giorgos03
- Λουίζα86
- Eleanna7
- L0st
- Sevasti
- kedros
- Lokeshtaneja90
- Citylights
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- SlimShady
- Ryuzaki
- Isida
- Mapas26
- Eua5
- 1011
- aggelosst9
- oudenoidax
- Antigonivol
- Viedo
- Housewife
- Panos_02
- βερα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.