Λοιπον γραφντας το τι μου αρεσει σε μια κοπελα, ουσιαστηκα ειναι αναφορα στο τι βρηκα στη δικια μου...
Η εξωτερικη εμφανιση παιζει σημαντικο ρολο για εμενα και δεν το αρνουμε.
Μου αρεσει να εχει ομορφο προσωπο (ειδικα αν εινα babyface...), να εχει ενα οσο γινετε καλλιτερο σωμα καθως και ομορφα οπισθια...
Σορρυ αλλα ειναι κατι που πραγματικα μου κεντριζει την προσοχη...
Απο εκει και περα, θελω να ειναι ειλικρινης μαζι μου, και οτι μπερδεματα κτλ γινουν, θελω να τα συζηταμε "αμεσως" και να μην τα αφηνουμε αλυτα.
Να μην ξεχναμε οτι "ενα προβλημα μεγαλο θα μπορουσε να ειχε λυθει πολυ ευκολα οταν ηταν ακομα μικρο..."Bynner-Συγγραφεας.
Μετα δεν θελω με τιποτα, με το που τα φτιαξουμε, να παψει να περιποιηται τον εαυτο της.
Κατι που γινεται με τις περισσοτερες.
Καλο ειναι να ειναι συζητησμη.
ειναι ισως το πιο σημαντικο.
Τα παντα ξεπερνιουνται με τον διαλογο.
Ακομα και προβληματα (σεξουαλικα, συναισθηματικα, οικονομικα κτλ κτλ) εαν ο αλλος ειναι ανοιχτος σε συζητησεις, η λυση θα βρεθει.
Α!Και θελω να ειναι αισιοδοξη,ευθυμη και παιχνιδιαρα....
και χιλιους αλλους λογους οι οποιοι βρισκονται καθε μερα στο μυαλο μου και μου ζωγραφιζουν ενα τεραστιο χαμογελο στο προσωπο, μου ακομα και οταν ειμαι down, αλλα που τωρα δεν μου ερχονται...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.