Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

και απορρυπαντικό και μαλακτικόεμένα μου αρέσει ο άλλος να έχει 2 πρόσωπα
και γλυκός, αλλά και αρσενικό με το Α κεφαλαίο
και υποχωρητικός, αλλά και να πατάει πόδι μερικές φορές
και ιππότης αλλά και βασιλιάς
και όμορφος αλλά και να τσαλακώνεται όταν κάνουμε πλάκα
και έξυπνος αλλά όχι να μιλά σαν αυθεντία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX
Διάσημο μέλος

και απορρυπαντικό και μαλακτικό
και ατμομαγειρα με πολυμιξερ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχαχαχαχα ειπαμε!!

katalinos
Δραστήριο μέλος

όχι γυναικείες λίστες στο παρόν τόπικΕμφανιση
Χιουμορ
Ευστροφια
Καλοι τροποι
Εξυπναδα
Καλο φλερτ
και κερδιζει ενα
Πολυ καλο κρεβατι
Ανθρωπια
Εμπιστοσυνη
Ειλικρινεια
Καλη παρεα
Κουβεντα
και κερδιζει μια σχεση....
Να βγαζει δυο φορες οσα βγαζω εγω...... χαχαχαχχαχα αν μπορει........ δυσκολος στοχος.....
και κερδιζει ενα μπελα....εμενα.....

θα πέσει ο σέρβερ
εμένα μου αρέσει ο άλλος να έχει 2 πρόσωπα
και γλυκός, αλλά και αρσενικό με το Α κεφαλαίο
και υποχωρητικός, αλλά και να πατάει πόδι μερικές φορές
και ιππότης αλλά και βασιλιάς
και όμορφος αλλά και να τσαλακώνεται όταν κάνουμε πλάκα
και έξυπνος αλλά όχι να μιλά σαν αυθεντία
βασικά μου αρέσουν οι ΑΝΤΡΕΣ που εκπέμπουν δυναμισμό
αν και δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι μπορώ να βάζω σε καλούπια αυτό που θέλω...
και κυρίως θέλω να είναι δυναμικός και να έχει αυτοπεποίθηση
και πολύ ωραία τα λες και καλή υπομονή
passenger123
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είδατε κάτι που έως τότε δεν βλέπατε ; Μιά κίνηση απο μέρους του/της που σας άγγιξε ; Έπαιξαν αποφασιστικό ρόλο ο τόπος - χρόνος ή κάποιες ειδικές συνθήκες που καθορίσθηκαν απο αυτόν/ή γιά να εξελιχθεί θετικά η απόφασή σας ;
Ήταν τσικνοπέμπτη και είχαμε βγεί ένα φιλικό ζευγάρι εγώ και η "υποψήφια" .
Ήταν η δεύτερη φορά που βγαίναμε με παρέα πάντα και είχε ήδη διαφανεί ένα αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον απο μεριά της .
Όπως τρώγαμε στο τραπέζι , ο ένας απέναντι από τον άλλο , με μιά ενστικτώδη κίνηση πήρα μιά πηρουνιά φαγητό από το πιάτο μου και της το πρότεινα να δοκιμάσει . Τό δέχθηκε..το κλίκ στο μυαλό μου χτύπησε κόκκινο και η συνέχεια υπήρξε θετική .Περιττό να σας πώ ότι το αλληλοτάισμα συνεχίσθηκε μέχρι εσχάτων

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Τί λοιπόν σας έδωσε το τελικό ψυχικό οκ ή κλίκ στο να γείρει η πλάστιγγα από μέρους σας θετικά στην απόφαση να κάνετε το επόμενο βήμα στην δημιουργία μιάς ερωτικής σχέσης με την/τον υποψήφια/ο παρτενέρ σας ;
Είδατε κάτι που έως τότε δεν βλέπατε ; Μιά κίνηση απο μέρους του/της που σας άγγιξε ; Έπαιξαν αποφασιστικό ρόλο ο τόπος - χρόνος ή κάποιες ειδικές συνθήκες που καθορίσθηκαν απο αυτόν/ή γιά να εξελιχθεί θετικά η απόφασή σας ;
Ήταν τσικνοπέμπτη και είχαμε βγεί ένα φιλικό ζευγάρι εγώ και η "υποψήφια" .
Ήταν η δεύτερη φορά που βγαίναμε με παρέα πάντα και είχε ήδη διαφανεί ένα αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον απο μεριά της .
Όπως τρώγαμε στο τραπέζι , ο ένας απέναντι από τον άλλο , με μιά ενστικτώδη κίνηση πήρα μιά πηρουνιά φαγητό από το πιάτο μου και της το πρότεινα να δοκιμάσει . Τό δέχθηκε..το κλίκ στο μυαλό μου χτύπησε κόκκινο και η συνέχεια υπήρξε θετική .Περιττό να σας πώ ότι το αλληλοτάισμα συνεχίσθηκε μέχρι εσχάτων![]()
Τοσο ρομαντικοοοο

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

bettina
Εκκολαπτόμενο μέλος

rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Και εξακολουθεί να παραμένει σημαντικό για μένα ... αλλά up to a point. Την εξυπνάδα εγώ πλέον την αποσύρω από αυτά που ψήφισα, καθώς η εξυπνάδα σε όλους τους άλλους τομείς δεν συνεπάγεται, εν τέλει, την ύπαρξη της αντίστοιχης εξυπνάδας που απαιτείται για να χειριστείς μια σχέση.
Συνεπώς, δεν δίνω δεκάρα αν θα σκίζει η κοπέλα στα test της Mensa. Να ξέρει να φέρεται αξιοπρεπώς, όμως, το θέλω.
Ζητάω βέβαια κάποια αυτονόητα πράγματα - να μπορούμε να συζητάμε, να λέμε πράγματα, να είναι καλή σύντροφος γενικά - αλλά εντάξει, δεν είναι απαραίτητο να λύνει ολοκληρώματα ή να ξέρει και C++. Μου αρκεί να είναι passionate με κάτι, κι ας είναι η φωτογραφία ή το θέατρο.
Στη θέση του βάζω πλέον το δυναμισμός/αυτοπεποίθηση, γιατί δεν μου αρέσουν τα μίζερα άτομα. Θέλω άτομο που να πιστεύει στον εαυτό της.
Αυτά που παραμένουν για μένα είναι:
- Χιούμορ: θέλω να σπάω την πλάκα μου μες στην ημέρα, δεν ζω χωρίς χιούμορ, απλά. Και θέλω να το εκτιμά η άλλη.
- Ρομαντισμός: να υπάρχει τις ώρες που πρέπει. Τι πιο ωραίο από μια ζεστή αγκαλίτσα;
- Γλυκύτητα/Ευγένεια: με τους άλλους ας είναι ό,τι θέλει. Εγώ όμως θέλω κάτι τέτοιο.
Τα της εμφάνισης δεν τα έχω ΚΑΝ αγγίξει. Προτιμώ να κοιτάζω το δάσος, αντί για το δέντρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος

Στη θέση του βάζω πλέον το δυναμισμός/αυτοπεποίθηση, γιατί δεν μου αρέσουν τα μίζερα άτομα. Θέλω άτομο που να πιστεύει στον εαυτό της.
Γενικά συμφωνώ με όλο σου το ποστ αλλά περισσότερο με αυτό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτά που παραμένουν για μένα είναι:
- Χιούμορ: θέλω να σπάω την πλάκα μου μες στην ημέρα, δεν ζω χωρίς χιούμορ, απλά. Και θέλω να το εκτιμά η άλλη.
- Ρομαντισμός: να υπάρχει τις ώρες που πρέπει. Τι πιο ωραίο από μια ζεστή αγκαλίτσα;
- Γλυκύτητα/Ευγένεια: με τους άλλους ας είναι ό,τι θέλει. Εγώ όμως θέλω κάτι τέτοιο.
Τα της εμφάνισης δεν τα έχω ΚΑΝ αγγίξει. Προτιμώ να κοιτάζω το δάσος, αντί για το δέντρο.
Με εκπλήσσεις ευχάριστα. Σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να βρεις αυτήν που ψάχνεις - αν δεν την έχεις βρει ήδη.

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

yperoxi
Δραστήριο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

εγω το θεωρω πολυ ασχημο (το λεω γιατι ειμαι πολυΜε τραβάνε πολύ οι ντροπαλοί![]()

adespoto
Περιβόητο μέλος

εγω το θεωρω πολυ ασχημο (το λεω γιατι ειμαι πολυ)
Εμένα μου αρέσει, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σκέφτεται ο άλλος, γιατί μπαίνεις στη διαδικασία να κερδίσεις την κάθε του κίνηση

nikos kant
Νεοφερμένο μέλος

Εμένα μου αρέσει, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σκέφτεται ο άλλος, γιατί μπαίνεις στη διαδικασία να κερδίσεις την κάθε του κίνηση![]()
και μετά... τι ?
οταν περάσει εκείνο το "σε μαθαινω"..
ποσο ευχάριστος θα ειναι ένας τέτοιος ερως?
ποσο θα καλύπτει τις αδυναμίες,τις ευαισθησίες και..αλλες στιγμες σου

για εμένα ολα ξεκινούν απο τον συνδυασμό..
βλέμμα , επικοινωνία , χαρακτήρας.
Ακολουθεί η εμφάνιση.
adespoto
Περιβόητο μέλος

και μετά... τι ?
οταν περάσει εκείνο το "σε μαθαινω"..
ποσο ευχάριστος θα ειναι ένας τέτοιος ερως?
ποσο θα καλύπτει τις αδυναμίες,τις ευαισθησίες και..αλλες στιγμες σου?
Ενώ αν είναι ψηλός ξανθός και με αστραφτερά δόντια ο έρως θα κρατήσει για πάντα ας πούμε...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 249 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- KOSTAS794396
- Jack of Spades
- Ωρορα
- Μήτσος10
- thenutritionist
- Paragontas7000
- iew
- ROM32
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Joji
- GeorgePap2003
- rafaela11
- Εριφύλη
- giannhs2001
- American Economist
- touvlo
- jellojina
- Reader
- Libertus
- taketrance
- chad
- NeosUser2023
- fourkaki
- A350
- jorgpa
- BatGuin
- Advocatus diaboli
- teacher_40
- Requiem
- dreamer!!
- Sosstoss
- iren
- Wanda
- angela_k
- Amorfati
- mixaelaaa
- TehWinnerGR
- allRed
- Ilma
- Wonderkid
- charmander
- Fernando_A
- suaimhneas
- chester20080
- physicscrazy
- Fafouta 93
- Johnnie
- Sophieex
- jj!
- kordella
- camil
- paolo1
- Luludaki
- Maraki_lar_1980
- fmarulezkd
- kalhkardia
- AggelikiGr
- chris91
- JasonPap
- afantos
- christos_glts
- Janne 007
- papadocGR
- Totreno
- Malenaa
- Giorgkalo
- Athens2002
- Abiogenesis
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Δροσουλίτης
- bikey77
- Shadowban
- marww
- Εχέμυθη
- Georgepap_21
- Human being
- Nikoleta05
- dijccixnc
- JimmyIT
- Sweet31
- Efewq
- hirasawayui
- the.m024
- Roulaki
- ΕυηΞ
- mpapa
- geordimi10
- _pathfinder_
- Stacypap
- Melina.
- xifomaxos
- harissak
- BloodyFairy
- User2350
- nobody8
- Manuela98
- Natalia143
- Morelo
- Kris.gr
- GeoCommand
- oups
- parrot/παπαγάλος
- J.Cameron
- Stelios725
- nicks1999
- Mexicanos
- Satan Claus
- ggl
- Idontknoww
- epan
- Mt73
- helloo
- Chrysak25
- MarcoReus
- Fin4
- Corona Borealis
- Giorgos03
- Λουίζα86
- Eleanna7
- L0st
- Sevasti
- kedros
- Lokeshtaneja90
- Citylights
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- SlimShady
- Ryuzaki
- Isida
- Mapas26
- Eua5
- 1011
- aggelosst9
- oudenoidax
- Antigonivol
- Viedo
- Housewife
- Panos_02
- βερα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.