Subject to change
e-steki.gr Founder

Γιατί οι γυναίκες τι κοιτάνε στο σέξ; Τον εσωτερικό κόσμο του άλλου; Έλα τώρα!Αρχική Δημοσίευση από Aayla:lol!E, κοίτα, αυτό μπορεί να συνέβη σε σένα, πάντως εγώ μιλάω γενικά. Το χάλι που συμβαίνει δλδ γενικά με τους άντρες [στις ονειρώξεις τους απίθανο το έχω να φαντάζονται απλές, καθημερινές αλλά κι έξυπνες γυναίκες. Αντιθέτως, φαντάζονται κάποια σαν την Πάμελα Άντερσον...
]
Το θέμα δεν είναι το κοιτάει ο καθένας για να πάει με κάποιον/α αλλά για να κάνει σχέση μαζί του, να τον/την ερωτευτεί. Έχει μεγάλη διαφορά. Εννοείται οτι στο σεξ σε ενδιαφέρουν άλλα πράγματα, είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Ακόμα και αν ήταν τελείως αποκρουστικός εμφανισιακα θα πήγαινες μαζί του;;
Όσο τρελό κι αν σου ακούγεται, michelle...ναι, θα πήγαινα! Γιατί από τη στιγμή που εγκεφαλικά με είχε φτιάξει, δε θα κολλούσα τόσο στην εμφάνιση (βέβαια λάβε υπ'όψη σου ότι ένα νορμάλ κι έξυπνο άτομο δε θα ήταν π.χ. βρωμύλος ή να φοράει καπέλο με φτερά ή νά'χει βάψει τα μαλλιά του με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου

Σκέψου μόνο πώς η Πεντάμορφη ερωτεύτηκε το Τέρας!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Το θέμα πάντως είναι οτι στην πλειοψηφία τους και οι γυναίκες κοιτούν εμφάνιση, τουλάχιστον στο σεξ. Πάντως ο panraf που άνοιξε το θέμα, είχε δηλώσει κάποτε οτι στη γυναίκα δεν κοιτά καθόλου μα καθόλου την εμφάνιση. Υπάρχουν και τέτοιοι άντρες, τίποτα δεν είναι απόλυτο

Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Ναι αλλά αυτό είναι σπάνιο και στις γυναίκες Ayla. Κι εμένα μπορεί να με γοήτευε κάποιος εγκεφαλικά, αλλά αν ήταν εντελώς άσχημος, δεν νομίζω οτι θα τον ερωτευόμουν. Πρέπει να χει κι ένα "κάτι" και εμφανισιακά, ακόμα κι αν δεν είναι "ωραίος". Βέβαια όταν κάποιος σε γοητεύει πνευματικά αρχίζεις πολλές φορές και τον βλέπεις όμορφο, ακόμη κι αν δεν είναι. Το έχω ζήσει κι εγώ.
Το θέμα πάντως είναι οτι στην πλειοψηφία τους και οι γυναίκες κοιτούν εμφάνιση, τουλάχιστον στο σεξ. Πάντως ο panraf που άνοιξε το θέμα, είχε δηλώσει κάποτε οτι στη γυναίκα δεν κοιτά καθόλου μα καθόλου την εμφάνιση. Υπάρχουν και τέτοιοι άντρες, τίποτα δεν είναι απόλυτο![]()
Έλα!

Καταρχην να πω οτι οταν θα πρωτοδω μια κοπελα (δεν την ξερω-δεν με ξερει-δεν εχουμε μιλησει!), αυτα που αναγκαστικα θα μου τραβηξουν την προσοχη και θα μου κανουν κλικ, θα ειναι θελοντας και μη, η εξωτερικη της εμφανιση,ο αερας της, το στυλ της, το περπατημα της...κτλ κτλ.
Απαξ και καθισω και μιλησω με μια κοπελα, υπαρχει η περιπτωση να μου αρεσει τρομερα εμφανησιακα αλλα να αποδειχθει οτι η συνενοηση μας ειναι σαν σβολιασμενη μπεσαμελ...οποτε και ΔΕΝ θα δεσει το γλυκο.Προσωπικα μιλωντας παντα.Γιατι υπαρχουν και αλλοι που που τους ενδιαφερει μονο η εμφανιση.
Απο την αλλη μπορει να μην μου "βγουν" τα ματια μολις την δω απο ομορφια, αλλα μολις αρχισουμε να μιλαμε να με κανει να μεινω αναυδος απο το ποσο μοναδικη κοπελα ειναι.
Και σε αυτο για εμενα συμβαλουν τοσο ο τροπος σκεψης της, εαν ειναι συζητησμη,χιουμορ κτλ κτλ, αλλα και η χροια της φωνης της, αλλ και 1002 αλλα μικροπραγματα που φτιαχνουν ενα παζλ.
Για να ολοκληρωσω, και η εξωτερικη εμφανιση παιζει τον ρολο της -και αν οχι τοσο τα φυσικα χαρακτηριστικα του αλλου, πολο παιζει το κατα ποσο φροντιζει-περιποιειται τον εαυτο του-, οσο και το τι "θησαυρο" ή αντιθετα τενεκεδακια αδεια κρυβει μεσα του.
Ειναι πολυ σημαντικο για εμενα η κοπελα μου περα απο την ομορφια (η οποια ειναι υποκειμενικη), να μπορει τοσο να συνενοηθει μαζι μου, να μπορει να βγαλει τον καλλιτερο Μαριο προς τα εξω και να μου "πει" οτι.... "κοιτα μεσα μου...κρυβω ολα οσα εψαχνες"!
Να με κανει δηλαδη να θελω καθε μερα ολο και πιο πολυ να την "ανακαλυπτω"!Και φυσικα η καθε στιγμη που θα περναω μαζι της να μου φευγουν τα μυαλα και να μην θελω να τελειωσει...
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να και κάποιος που προσέχει την ευγένεια!Αρχική Δημοσίευση από kostakiss:εμενα παλι..ειναι αναλογα πως μου ερθει εκεινη την στιγμη..συνηθως προσεχω την εμφανιση και την γλυκητητα..και φυσικα η ευγενεια!!

Αρχική Δημοσίευση από Mario:Για εμενα ειναι συνδιασμος...
Καταρχην να πω οτι οταν θα πρωτοδω μια κοπελα (δεν την ξερω-δεν με ξερει-δεν εχουμε μιλησει!), αυτα που αναγκαστικα θα μου τραβηξουν την προσοχη και θα μου κανουν κλικ, θα ειναι θελοντας και μη, η εξωτερικη της εμφανιση,ο αερας της, το στυλ της, το περπατημα της...κτλ κτλ.[...]Να με κανει δηλαδη να θελω καθε μερα ολο και πιο πολυ να την "ανακαλυπτω"!Και φυσικα η καθε στιγμη που θα περναω μαζι της να μου φευγουν τα μυαλα και να μην θελω να τελειωσει...
Ήσουν τόσο κατατοπιστικός, mario, που το post σου πρέπει να μπει οπωσδήποτε στα αγαπημένα των απανταχού ελεύθερων κοριτσιών που ψάχνουν ένα καλό παιδί...

[Υ.Γ. Πολύ καλή η παρατήρησή σου για το δέσιμο του...mario

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

ΥΓ : Ξέχασα την πρίκα ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flyer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντα αυτό ήταν μεγάλο πρόβλημα στη ζωή μ

- έξυπνος
- "ψαγμένος"
- φιλόδοξος

Vkey
Επιφανές μέλος

Το πολύ αλκοόλ.
Τώρα καταλαβαίνω γιατί όσοι τα έμπλεξαν μαζί μου ήταν αλκοολικοί

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Χημεία, darling, χημεία.Προσωπικά ένας άνθρωπος με γοητεύει όταν εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος. Δεν ξέρω πως ακριβώς να το εξηγήσω[...]

Αυτή είναι κι η δική μου απάντηση στο θέμα.
(Περισσότερα δεν έχω να πω, με κάλυψες)
mania
Επιφανές μέλος

Ρομαντισμός
Χιούμορ
Εξυπνάδα
αυτά με έκανα να τον δώ έτσι ισως και να είναι και ντροπαλός

zanin
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 249 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- KOSTAS794396
- Jack of Spades
- Ωρορα
- Μήτσος10
- thenutritionist
- Paragontas7000
- iew
- ROM32
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Joji
- GeorgePap2003
- rafaela11
- Εριφύλη
- giannhs2001
- American Economist
- touvlo
- jellojina
- Reader
- Libertus
- taketrance
- chad
- NeosUser2023
- fourkaki
- A350
- jorgpa
- BatGuin
- Advocatus diaboli
- teacher_40
- Requiem
- dreamer!!
- Sosstoss
- iren
- Wanda
- angela_k
- Amorfati
- mixaelaaa
- TehWinnerGR
- allRed
- Ilma
- Wonderkid
- charmander
- Fernando_A
- suaimhneas
- chester20080
- physicscrazy
- Fafouta 93
- Johnnie
- Sophieex
- jj!
- kordella
- camil
- paolo1
- Luludaki
- Maraki_lar_1980
- fmarulezkd
- kalhkardia
- AggelikiGr
- chris91
- JasonPap
- afantos
- christos_glts
- Janne 007
- papadocGR
- Totreno
- Malenaa
- Giorgkalo
- Athens2002
- Abiogenesis
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Δροσουλίτης
- bikey77
- Shadowban
- marww
- Εχέμυθη
- Georgepap_21
- Human being
- Nikoleta05
- dijccixnc
- JimmyIT
- Sweet31
- Efewq
- hirasawayui
- the.m024
- Roulaki
- ΕυηΞ
- mpapa
- geordimi10
- _pathfinder_
- Stacypap
- Melina.
- xifomaxos
- harissak
- BloodyFairy
- User2350
- nobody8
- Manuela98
- Natalia143
- Morelo
- Kris.gr
- GeoCommand
- oups
- parrot/παπαγάλος
- J.Cameron
- Stelios725
- nicks1999
- Mexicanos
- Satan Claus
- ggl
- Idontknoww
- epan
- Mt73
- helloo
- Chrysak25
- MarcoReus
- Fin4
- Corona Borealis
- Giorgos03
- Λουίζα86
- Eleanna7
- L0st
- Sevasti
- kedros
- Lokeshtaneja90
- Citylights
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- SlimShady
- Ryuzaki
- Isida
- Mapas26
- Eua5
- 1011
- aggelosst9
- oudenoidax
- Antigonivol
- Viedo
- Housewife
- Panos_02
- βερα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.