nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

17-05-24

00:33
Να μην ειναι εαακίτισσα
να ειναι μελαχρινή
να έχει μπούκλες
να παιζει μουσικη
να ειναι μελαχρινή
να έχει μπούκλες
να παιζει μουσικη
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

17-05-24

00:36
Για άντρες:
Ξανθοί ή καστανόξανθοι (μελαμψοί μελαχρινοί με τίποτα)
Κάτασπροι στο δέρμα
Hazel ή καστανά μάτια
Αδύνατοι
1,75 ύψος
Καθόλου γυμνασμένοι
Ολίγον σχιστά ματάκια, τσακίρικα
Και κυρίως νεαροί (17-23 βαριά)
Κάτασπροι στο δέρμα
Hazel ή καστανά μάτια
Αδύνατοι
1,75 ύψος
Καθόλου γυμνασμένοι

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.653 μηνύματα.

17-05-24

00:37
Να μην ειναι εαακίτισσα
να ειναι μελαχρινή
να έχει μπούκλες
να παιζει μουσικη
τι παίζει με τα εαακ; π.χ. κνίτισσα κρατικοκαπιταλίστρια είναι οκ;
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

17-05-24

00:40
Nαι. Οτιδηποτε εκτος απο εαακ. κια χρυσαυγητισσα ακομα.......τι παίζει με τα εαακ; π.χ. κνίτισσα κρατικοκαπιταλίστρια είναι οκ;
Συν να ειναι ελληνίδα, εξτρα ποντοι αν ειναι νησιωτισσα και σιγουρο εισητηριο αν ειναι φασαία.
πλακα κανω, να ειναι καλη με μενα, ευγενική, ομορφη εξωτερικα και εσωτερικα και να ειναι καλη με την οικογενεια μου 

Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

17-05-24

00:41
Να με θέλει κι αυτός 
Πέρα από την πλάκα, δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο τύπο στην εξωτερική εμφάνιση (δηλαδή χρώμα μαλλιών, ματιών κτλ), αρκεί να υπάρχει μια «αρμονία» στο πρόσωπο που και αυτό παίζει. Όσον αφορά το σώμα, γυμνασμένοι αλλά μου αρέσει και η κοιλίτσα
Υ.Γ. Να ταιριάζει το χιούμορ μας, να παίρνει πρωτοβουλίες, να θέλει να δοκιμάσει νέα πράγματα και να αποκτά νέες εμπειρίες, ευγενικός κ.α

Πέρα από την πλάκα, δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο τύπο στην εξωτερική εμφάνιση (δηλαδή χρώμα μαλλιών, ματιών κτλ), αρκεί να υπάρχει μια «αρμονία» στο πρόσωπο που και αυτό παίζει. Όσον αφορά το σώμα, γυμνασμένοι αλλά μου αρέσει και η κοιλίτσα

Υ.Γ. Να ταιριάζει το χιούμορ μας, να παίρνει πρωτοβουλίες, να θέλει να δοκιμάσει νέα πράγματα και να αποκτά νέες εμπειρίες, ευγενικός κ.α
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

17-05-24

00:43
Α επίσης και κυρίως, να είναι της τέχνης.. ηθοποιός, σκηνοθέτης, ζωγράφος, μουσικός, ποιητής (αν έβρισκα έναν ποιητή θα τον παντρευόμουν από την πρώτη μέραΓια άντρες:
Κάτασπροι στο δέρμα
Hazel ή καστανά μάτια
Αδύνατοι
1,75 ύψος
Καθόλου γυμνασμένοι

nearos
Επιφανές μέλος

17-05-24

00:44
Nαχα μια φασαια να γρατζουναει την κιθαρα η μια κουλτουριαρα να μου γραφει ποιηματα τα καλοκαιριαΑ επίσης και κυρίως, να είναι της τέχνης.. ηθοποιός, σκηνοθέτης, ζωγράφος, μουσικός, ποιητής (αν έβρισκα έναν ποιητή θα τον παντρευόμουν από την πρώτη μέρα)
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.653 μηνύματα.

17-05-24

00:44
Nαι. Οτιδηποτε εκτος απο εαακ. κια χρυσαυγητισσα ακομα.......
Συν να ειναι ελληνίδα, εξτρα ποντοι αν ειναι νησιωτισσα και σιγουρο εισητηριο αν ειναι φασαία.
πλακα κανω, να ειναι καλη με μενα, ευγενική, ομορφη εξωτερικα και εσωτερικα και να ειναι καλη με την οικογενεια μου
να είναι καλή με την οικογένειά σου; από τώρα έτσι σκέφτεσαι ρε μπρο; ζήστε για την πάρτη σας, και μετά βλέπετε τι θα κάνετε και με τους γέρους.

nearos
Επιφανές μέλος

17-05-24

00:46
αμα δε παει καλα με τους γονεις μου ειναι αυτοματο Χ, οπως και γω αντιμετωπίζω τους γονεις ολων με απολυτο σεβασμο ακομα και αν διαφωνω μαζι τους ετσι περιμενω και απο αυτηννα είναι καλή με την οικογένειά σου; από τώρα έτσι σκέφτεσαι ρε μπρο; ζήστε για την πάρτη σας, και μετά βλέπετε τι θα κάνετε και με τους γέρους.
![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

17-05-24

00:46
Γαμώτο
Πού εξαφανίστηκαν οι ποιητές;
Όχι, δεν είμαι delulu, όντως το έχω απορία ..

dum dum boy
Διάσημο μέλος

17-05-24

00:47
αμα δε παει καλα με τους γονεις μου ειναι αυτοματο Χ, οπως και γω αντιμετωπίζω τους γονεις ολων με απολυτο σεβασμο ακομα και αν διαφωνω μαζι τους ετσι περιμενω και απο αυτην
ρε Γιώργη, έτσι από περιέργεια. πόσο χρονών είναι οι γονείς σου;
nearos
Επιφανές μέλος

17-05-24

00:48
μεγαλοι ειναι δυστυχως, κοντα 65 και 55 καπου κειρε Γιώργη, έτσι από περιέργεια. πόσο χρονών είναι οι γονείς σου;
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

17-05-24

00:48
το χιούμορ της, η αμεσότητα σκέψης και λόγου, και φυσικά τα κομμένα (περιποιημένα) νύχια
δεν αντέχω την μειωμένη αίσθηση ή την έλλειψη υγιεινής
δεν αντέχω την μειωμένη αίσθηση ή την έλλειψη υγιεινής

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

17-05-24

00:50
Α καλά, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ να έχει πεντακάθαρα δοντάκια, χωρίς κανένα απολύτως ελάττωμα! Όπως έχω κι εγώ. Αλλιώς έφυγε. Είναι ό,τι σιχαίνομαι.
dum dum boy
Διάσημο μέλος

17-05-24

00:51
μεγαλοι ειναι δυστυχως, κοντα 65 και 55 καπου κει
αχα! σε έκαναν σε μεγάλη ηλικία σχετικά. έτσι εξηγούνται κάποιες παλιακές αναφορές στα λεγόμενά σου.

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

17-05-24

00:52
Γαμώτο
οι καταραμένοι ποιητές;

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

17-05-24

00:52
Και αυτοί, ναι..οι καταραμένοι ποιητές;![]()
dum dum boy
Διάσημο μέλος

17-05-24

00:53
Γαμώτο
Φέρτε μία θάλασσα φραπέ να πέσω μέσα,
έφυγε πάλι το κορίτσι που αγαπώ,
είχε 2 τζίβες και έμοιαζε στη Βίκυ Φλέσσα,
μα στο myspace, θα την βρω.
nearos
Επιφανές μέλος

17-05-24

00:53
νομιζω οτι το να ζητας σεβασμο στην οικογενεια ειναι απολυτα λογικο και οχι παλιακο, ωστοσο καποιες αξιες πρεπει να διατηρουνται οσο δηθεν πεπαλαιωμενες ειναιαχα! σε έκαναν σε μεγάλη ηλικία σχετικά. έτσι εξηγούνται κάποιες παλιακές αναφορές στα λεγόμενά σου.![]()
dum dum boy
Διάσημο μέλος

17-05-24

00:54
νομιζω οτι το να ζητας σεβασμο στην οικογενεια ειναι απολυτα λογικο και οχι παλιακο, ωστοσο καποιες αξιες πρεπει να διατηρουνται οσο δηθεν πεπαλαιωμενες ειναι
συμφωνώ. το παλιακό δεν το αναφέρω για την σχέση με τους γονείς.
ωστόσο, στην ηλικία που είσαι δεν χρειάζονται πολλά-πολλά της σχέσης σου, με τους γονείς.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 249 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- KOSTAS794396
- Jack of Spades
- Ωρορα
- Μήτσος10
- thenutritionist
- Paragontas7000
- iew
- ROM32
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Joji
- GeorgePap2003
- rafaela11
- Εριφύλη
- giannhs2001
- American Economist
- touvlo
- jellojina
- Reader
- Libertus
- taketrance
- chad
- NeosUser2023
- fourkaki
- A350
- jorgpa
- BatGuin
- Advocatus diaboli
- teacher_40
- Requiem
- dreamer!!
- Sosstoss
- iren
- Wanda
- angela_k
- Amorfati
- mixaelaaa
- TehWinnerGR
- allRed
- Ilma
- Wonderkid
- charmander
- Fernando_A
- suaimhneas
- chester20080
- physicscrazy
- Fafouta 93
- Johnnie
- Sophieex
- jj!
- kordella
- camil
- paolo1
- Luludaki
- Maraki_lar_1980
- fmarulezkd
- kalhkardia
- AggelikiGr
- chris91
- JasonPap
- afantos
- christos_glts
- Janne 007
- papadocGR
- Totreno
- Malenaa
- Giorgkalo
- Athens2002
- Abiogenesis
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Δροσουλίτης
- bikey77
- Shadowban
- marww
- Εχέμυθη
- Georgepap_21
- Human being
- Nikoleta05
- dijccixnc
- JimmyIT
- Sweet31
- Efewq
- hirasawayui
- the.m024
- Roulaki
- ΕυηΞ
- mpapa
- geordimi10
- _pathfinder_
- Stacypap
- Melina.
- xifomaxos
- harissak
- BloodyFairy
- User2350
- nobody8
- Manuela98
- Natalia143
- Morelo
- Kris.gr
- GeoCommand
- oups
- parrot/παπαγάλος
- J.Cameron
- Stelios725
- nicks1999
- Mexicanos
- Satan Claus
- ggl
- Idontknoww
- epan
- Mt73
- helloo
- Chrysak25
- MarcoReus
- Fin4
- Corona Borealis
- Giorgos03
- Λουίζα86
- Eleanna7
- L0st
- Sevasti
- kedros
- Lokeshtaneja90
- Citylights
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- SlimShady
- Ryuzaki
- Isida
- Mapas26
- Eua5
- 1011
- aggelosst9
- oudenoidax
- Antigonivol
- Viedo
- Housewife
- Panos_02
- βερα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.