ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.535 μηνύματα.

26-12-24

20:25
Μια χαρά υπάρχουν και καθόλου ανούσια δεν είναι. Αν είσαι Χριστιανός μαθαίνεις να ταπεινώνεις τον εαυτό σου απέναντι στον Κύριο και να θέτεις την περηφάνια και τα θέλω σου σε δεύτερη μοίρα.Τίποτα από αυτά δεν υπάρχουν. Ο άνθρωπος έχει απλά την συνήθεια να ασχολείται με ανούσια πράγματα και να δημιουργεί ιστορίες για να βάζει ταμπέλες.
Εφόσον δεν πιστεύετε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείστε. Απλά τα πράγματα.
(κι αν είσαι Χριστιανός, δεν είναι δα καμιά θυσία να ντυθείς ευπρεπώς όταν πας Εκκλησία, ήμαρτον δηλαδή.)
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.576 μηνύματα.

26-12-24

20:25
Ένας ανήρ μου άρεσε κι εμένα εμφανισιακά και σήμερα έμαθα ότι είναι γκέι.
Καλά Χριστούγεννα είπαμε;![]()
Καλά Χριστούγεννα και καλές αναζητήσεις.

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

26-12-24

20:27
Μπα, άστο. Δεν είναι αυτά για εμέναΚαλά Χριστούγεννα και καλές αναζητήσεις.![]()

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.576 μηνύματα.

26-12-24

20:29
Μπα, άστο. Δεν είναι αυτά για εμένα![]()
Καλά δεν το ξέρεις. Εκεί που λες δεν ... η ζωή ανατρέπεται ευχάριστα. Μην στερείς από τη ζωή σου το υπέρτατο αίσθημα του έρωτα. Δεν έχει δεύτερη ζωή.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

26-12-24

20:29
Η αριστερά φταίειΈνας ανήρ μου άρεσε κι εμένα εμφανισιακά και σήμερα έμαθα ότι είναι γκέι.
Καλά Χριστούγεννα είπαμε;![]()
nPb
Επιφανές μέλος

26-12-24

20:32
Η αριστερά φταίει
και ο δικαιωματισμός, η αφυλία και η απώλεια ατομικής ευθύνης
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

26-12-24

20:33
Η αριστερά σκοτώνει ηθοποιούς ή/και τους παίρνει τα γκομενάκια. Δεν είναι παίξε γέλασε, υφέρπει παντού το ΚΚΕκαι ο δικαιωματισμός, η αφυλία και η απώλεια ατομικής ευθύνης
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.535 μηνύματα.

26-12-24

20:35
Η αριστερά παίρνει τα γκομενάκια που έτσι κι αλλιώς οι συντηρητικοί δεν θα γύριζαν ποτέ να κοιτάξουν.Η αριστερά σκοτώνει ηθοποιούς ή/και τους παίρνει τα γκομενάκια.
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.

26-12-24

21:13
Επειδή πιστεύω ότι καμιά θρησκεία δεν με εκφράζει, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ με τέτοιο θέμα Ηλία…Μια χαρά υπάρχουν και καθόλου ανούσια δεν είναι. Αν είσαι Χριστιανός μαθαίνεις να ταπεινώνεις τον εαυτό σου απέναντι στον Κύριο και να θέτεις την περηφάνια και τα θέλω σου σε δεύτερη μοίρα.
Εφόσον δεν πιστεύετε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείστε. Απλά τα πράγματα.
(κι αν είσαι Χριστιανός, δεν είναι δα καμιά θυσία να ντυθείς ευπρεπώς όταν πας Εκκλησία, ήμαρτον δηλαδή.)
Ωραία τα λες. Αμα είσαι Χριστιανός, έτσι πρέπει να είσαι. Οταν πηγαίνεις σε έναν ναό οφείλεις να δείξεις σεβασμό, είτε πιστεύεις είτε όχι.
Τωρα, φορέματα ή παντελόνια… εμένα αυτά δεν με απασχολούν. Αρκεί το ντύσιμο να είναι όμορφο, συντηρητικό. Είναι ωραίο το πιο συντηρητικό στυλ, έχει άλλο χαρακτήρα. Δείχνει κάτι το ανώτερο.
Το πιστεύω γενικότερα αυτό, όχι μόνο όσον αφορά την Εκκλησία.
ilias90
Περιβόητο μέλος

26-12-24

21:26
Άλλο το να μιλήσεις για ένα θέμα και άλλο να κατηγορήσεις, ρε παιδί μου. Αν σου επέβαλλε η θρησκεία να ντύνεσαι κάπως, ενώ δεν ανήκεις σε αυτή, τότε θα υπήρχε κάποιο νόημα συζήτησης.Επειδή πιστεύω ότι καμιά θρησκεία δεν με εκφράζει, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ με τέτοιο θέμα Ηλία…
Τώρα η συζήτηση είναι μεγάλη και θα αναγκαστώ να μιλήσω τελείως σοβαρά, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι παλαβομάρες και οι εξαλλοσύνες του σύγχρονου κόσμου κάνουν τον κόσμο να γίνεται όλο και πιο συντηρητικός και από αντίδραση. Δηλαδή όταν βλέπεις τέτοια παράνοια εκεί έξω, να Θεοποιούν το όσο πιο μακριά από το φυσιολογικό και να βάζουν σε βάθρο την ασχήμια (πραγματικά πιστεύω στην αντικειμενικότητα της ομορφιάς) τότε κάτι γίνεται μέσα σου και λες: Όχι, αυτή την παρακμή δεν θα την ακολουθήσω, ας γίνω και μη αρεστός από τον υπόλοιπο κόσμο...Ωραία τα λες. Αμα είσαι Χριστιανός, έτσι πρέπει να είσαι. Οταν πηγαίνεις σε έναν ναό οφείλεις να δείξεις σεβασμό, είτε πιστεύεις είτε όχι.
Τωρα, φορέματα ή παντελόνια… εμένα αυτά δεν με απασχολούν. Αρκεί το ντύσιμο να είναι όμορφο, συντηρητικό. Είναι ωραίο το πιο συντηρητικό στυλ, έχει άλλο χαρακτήρα. Δείχνει κάτι το ανώτερο.
Το πιστεύω γενικότερα αυτό, όχι μόνο όσον αφορά την Εκκλησία.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.109 μηνύματα.

02-01-25

18:25
Επειδή εγώ γουστάρω να βγάλω βίτσια ηθοποιού σήμερα (μιας που ανανέωσε και ο Ερναγκόμεθ στον ΠΑΟ) ώρα να σας μιλήσω για το πως λειτουργεί η εμφάνιση
Όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνω το ποσο δύσκολο είναι να είσαι άντρας το 2024 για να έχεις έστω και ελάχιστη επιτυχία με τις γυναίκες…
Τα σοσιαλ μίντια ΑΛΛΑΞΑΝ τελειως τον ερωτικο χαρτη και δημιούργησαν νέα δεδομένα για όλες τις γυναικες ανεξάρτητου εμφάνισης…βλέπεις γυναικες άσχημες να έχουν πολυ υψηλά στανταρ στην εμφανιση και γενικά στο στάτους του άντρα που θέλουν να έχουν δίπλα τους…ο μέσος όρος για πολλές γυναίκες δεν υπάρχει-δεν τους βλέπει καν…
Ένας (μεσος) άντρας το 2024 θα πρέπει συνέχεια να προσπαθεί να βελτιώσει τον εαυτό του με αργά-σταθερά βήματα συνέχεια προκειμένου να έχει έστω και μερικη επιτυχία με το γυναικείο φίλο…
Μια μέση γυναίκα μπορεί να έχει 20-25 πεσίματα τη εβδομάδα ενώ ο μέσος άντρας μαξ θα έχει 5 πεσίματα τον χρόνο…αυτό δημιουργεί μια κατάσταση να βλέπεις αντρες 22-25 χρόνων Οχι μονο απλά ακόμα παρθένους αλλά έχω συναντήσει άτομα που δεν έχουν φιλήσει καν…Και τα πράγματα όσο πάνε χειροτερεύουν με τις κοπέλες να απομακρύνονται όσο πάει ολο κ πιο πολυ από την ελληνική (δυστυχισμένη) πραγματικότητα…
Αυτό που εγώ βλέπω εν τελεί είναι πως οι μόνοι οι οποίοι θα έχουν πέραση στο μέλλον είναι οι πραγματικά ωραίοι αντρες…ουτε χαρακτήρας ούτε τίποτα…ΩΜΗ ζωώδη ερωτική έλξη…
Αυτό ΘΑ ειναι πλέον το κυρίαρχο στοιχείο στις ερωτικες σχέσεις μεταξύ ανδρών κ γυναικών…
Αν δεν είσαι παίδαρος ερχονται ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ χρονια για τον μέσο άντρα…
Όσες φυσικά δεν βρίσκουν το παιδαρο είτε θα καταλήγουν με το απλό ΚΑΛΟ παιδί που θα τους κάνει όλα τα χατήρια και όταν τη πηδάνε εκείνη θα σκέφτεται τον παιδαρο που ειδε στο κλαμπ είτε θα μένουν μόνες τους με τα γατιά τους κλπ . Καμια δεν κβλωνει με κανενός την δουλεια και τον κοπο , ουτε με τις φετες αν ο αλλος ειναι με ασχημοφατσα η ειναι κοντος η καραφλας . Ολες εχουν επιλογες , ολες κοιτανε την τελειότητα . Γιατι ; διοτι εχουν επιλογες . Ο αντρας δεν εχει επιλογες γι αυτο συγχωρεί και το παχος , συγχωρει την σκατοφατσα συγχωρει πολλα γενικα . Γι αυτο και σημερα βλεπεις χοντρες ασχημες με απιστευτα υψηλα στανταρ και ωραιους αντρες διπλα τους . Ειναι οντως πραγματικοτητα , διοτι και οι ασχημες πλεον ξυπνήσανε καταλαβανε οτι οι αντρες ειναι διψασμένοι και λιμασμενοι και αυξησαν και αυτες τα στανταρ . Γι αυτο πλεον δεν υπαρχει νοημα . Αν καποιος κανει αυτοβελτιωση ας την κανει για τον εαυτο του , να μαθει να μην εξαρτατε απο κανεναν ουτε οικονομικα ουτε συναισθηματικα . Πρεπει κυριως οι αντρες να μαθουν να την βρισκουν με την μοναξια τους ( η μοναξια δεν ειναι ωραιο πραγμα αλλα κακα τα ψεματα ετσι εχει καταντησει ολη η κοινωνια με τα σοσιαλ οποτε δεν αλλαζει αυτο ) . Ολοι πλεον ειναι με ψυχοφαρμακα και μοναξια!!
Δεν υπαρχει χαρακτήρας κλπ αυτά είναι παραμύθια της χαλιμάς…όταν ο άλλος είναι 1,70 η άλλη δεν θέλει ούτε καν να βγει μαζί του ραντεβου…όταν συμβαίνει αυτό για ποιο χαρακτήρα μιλαμε; Επισης το 25+ ειναι το peak της εμφανισης του αντρα , διοτι ειναι η ηλικια οπου βγαινουν μουσια , η φατσα πλεον εχει αντρεψει δεν ειναι παιδικη οποτε εκει εχεις το τελειωτικο look της ενηλικιωσης οπου θεωρεισε οτι βρισκεσα στο peak στο αποκορυφωμα της ομορφιας σου , δηλαδη εκει πιανει ταβανι η εμφανιση . Μετα τα 30 ξεκιναει η κατω βολτα . Δεν σώζετε μετα η κατασταση . Αν στα 25 δεν μπορεις να βρεις , απλα καταπιε το μπλακ πιλλ αποδεξου το χωνεψε το και προχωρα στην ζωη αν σε πιασουν καβλες απλα πας ρδελα .Ναι κλασσικα οταν εισαι ασχημος παντοτε θα θεωρεισε ο κακος , ο περιεργος , ο απελπισμενος κλπ , αυτην την τακτικη οι γυναικες την ξεκινανε απο το σχολειο να φανταστεις γυμνασιο , λυκειο .
@Ion. Ξεκίνησα με ρεσιταλ ηθοποιίας το 25'
Όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνω το ποσο δύσκολο είναι να είσαι άντρας το 2024 για να έχεις έστω και ελάχιστη επιτυχία με τις γυναίκες…
Τα σοσιαλ μίντια ΑΛΛΑΞΑΝ τελειως τον ερωτικο χαρτη και δημιούργησαν νέα δεδομένα για όλες τις γυναικες ανεξάρτητου εμφάνισης…βλέπεις γυναικες άσχημες να έχουν πολυ υψηλά στανταρ στην εμφανιση και γενικά στο στάτους του άντρα που θέλουν να έχουν δίπλα τους…ο μέσος όρος για πολλές γυναίκες δεν υπάρχει-δεν τους βλέπει καν…
Ένας (μεσος) άντρας το 2024 θα πρέπει συνέχεια να προσπαθεί να βελτιώσει τον εαυτό του με αργά-σταθερά βήματα συνέχεια προκειμένου να έχει έστω και μερικη επιτυχία με το γυναικείο φίλο…
Μια μέση γυναίκα μπορεί να έχει 20-25 πεσίματα τη εβδομάδα ενώ ο μέσος άντρας μαξ θα έχει 5 πεσίματα τον χρόνο…αυτό δημιουργεί μια κατάσταση να βλέπεις αντρες 22-25 χρόνων Οχι μονο απλά ακόμα παρθένους αλλά έχω συναντήσει άτομα που δεν έχουν φιλήσει καν…Και τα πράγματα όσο πάνε χειροτερεύουν με τις κοπέλες να απομακρύνονται όσο πάει ολο κ πιο πολυ από την ελληνική (δυστυχισμένη) πραγματικότητα…
Αυτό που εγώ βλέπω εν τελεί είναι πως οι μόνοι οι οποίοι θα έχουν πέραση στο μέλλον είναι οι πραγματικά ωραίοι αντρες…ουτε χαρακτήρας ούτε τίποτα…ΩΜΗ ζωώδη ερωτική έλξη…
Αυτό ΘΑ ειναι πλέον το κυρίαρχο στοιχείο στις ερωτικες σχέσεις μεταξύ ανδρών κ γυναικών…
Όσες φυσικά δεν βρίσκουν το παιδαρο είτε θα καταλήγουν με το απλό ΚΑΛΟ παιδί που θα τους κάνει όλα τα χατήρια και όταν τη πηδάνε εκείνη θα σκέφτεται τον παιδαρο που ειδε στο κλαμπ είτε θα μένουν μόνες τους με τα γατιά τους κλπ . Καμια δεν κβλωνει με κανενός την δουλεια και τον κοπο , ουτε με τις φετες αν ο αλλος ειναι με ασχημοφατσα η ειναι κοντος η καραφλας . Ολες εχουν επιλογες , ολες κοιτανε την τελειότητα . Γιατι ; διοτι εχουν επιλογες . Ο αντρας δεν εχει επιλογες γι αυτο συγχωρεί και το παχος , συγχωρει την σκατοφατσα συγχωρει πολλα γενικα . Γι αυτο και σημερα βλεπεις χοντρες ασχημες με απιστευτα υψηλα στανταρ και ωραιους αντρες διπλα τους . Ειναι οντως πραγματικοτητα , διοτι και οι ασχημες πλεον ξυπνήσανε καταλαβανε οτι οι αντρες ειναι διψασμένοι και λιμασμενοι και αυξησαν και αυτες τα στανταρ . Γι αυτο πλεον δεν υπαρχει νοημα . Αν καποιος κανει αυτοβελτιωση ας την κανει για τον εαυτο του , να μαθει να μην εξαρτατε απο κανεναν ουτε οικονομικα ουτε συναισθηματικα . Πρεπει κυριως οι αντρες να μαθουν να την βρισκουν με την μοναξια τους ( η μοναξια δεν ειναι ωραιο πραγμα αλλα κακα τα ψεματα ετσι εχει καταντησει ολη η κοινωνια με τα σοσιαλ οποτε δεν αλλαζει αυτο ) . Ολοι πλεον ειναι με ψυχοφαρμακα και μοναξια!!
Δεν υπαρχει χαρακτήρας κλπ αυτά είναι παραμύθια της χαλιμάς…όταν ο άλλος είναι 1,70 η άλλη δεν θέλει ούτε καν να βγει μαζί του ραντεβου…όταν συμβαίνει αυτό για ποιο χαρακτήρα μιλαμε; Επισης το 25+ ειναι το peak της εμφανισης του αντρα , διοτι ειναι η ηλικια οπου βγαινουν μουσια , η φατσα πλεον εχει αντρεψει δεν ειναι παιδικη οποτε εκει εχεις το τελειωτικο look της ενηλικιωσης οπου θεωρεισε οτι βρισκεσα στο peak στο αποκορυφωμα της ομορφιας σου , δηλαδη εκει πιανει ταβανι η εμφανιση . Μετα τα 30 ξεκιναει η κατω βολτα . Δεν σώζετε μετα η κατασταση . Αν στα 25 δεν μπορεις να βρεις , απλα καταπιε το μπλακ πιλλ αποδεξου το χωνεψε το και προχωρα στην ζωη αν σε πιασουν καβλες απλα πας ρδελα .Ναι κλασσικα οταν εισαι ασχημος παντοτε θα θεωρεισε ο κακος , ο περιεργος , ο απελπισμενος κλπ , αυτην την τακτικη οι γυναικες την ξεκινανε απο το σχολειο να φανταστεις γυμνασιο , λυκειο .
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

02-01-25

18:39
Να στο κάνω απλό;Επειδή εγώ γουστάρω να βγάλω βίτσια ηθοποιού σήμερα (μιας που ανανέωσε και ο Ερναγκόμεθ στον ΠΑΟ) ώρα να σας μιλήσω για το πως λειτουργεί η εμφάνιση
8 δις πληθυσμός Γης.
Αμα δε σε θελουν εδω, θα σε θενε αλλού. Τελεία.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

02-01-25

18:52
Εμένα μου λες, ακόμη θυμάμαι πως χαμογελούσαν και τα μούσια μου όταν έμαθα ότι το προ πενταετίας crush μου (που εν τέλει παντρεύτηκα) που έφυγε UK λίγο πριν γίνει κάτι μεταξύ μας επιστρέφει Ελλάδα γιατί έμεινε από δουλειά λόγω Brexit...που να 'ξερα τι με περίμενε!Καλά δεν το ξέρεις. Εκεί που λες δεν ... η ζωή ανατρέπεται ευχάριστα.

Ποιο χρόνο ρε αγόρι μου, ο μέσος άντρας 5 πεσίματα (ακόμη κι από «σαύρες») δε θα ζήσει σ' όλη του τη ζωή!Μια μέση γυναίκα μπορεί να έχει 20-25 πεσίματα τη εβδομάδα ενώ ο μέσος άντρας μαξ θα έχει 5 πεσίματα τον χρόνο…
Το οποίο «απλό καλό παιδί» θα καταλήξει αργά ή γρήγορα κερατωμένο ψυχολογικό ράκος και με μια αγωγή διαζυγίου στα χέρια κι όλα της τα παρελκόμενα...γι' αυτό έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω, μην ασχολείστε σοβαρά (όσοι και για όσο μπορείτε) με γυναίκες άνω των 30 γιατί το πιθανότερο είναι πως θα πέσετε σε μια πολύ καλή ηθοποιό που έδωσε τα καλύτερά της χρόνια σ' άλλους άντρες και στο πρόσωπό σας βλέπει πλέον απλά και μόνο το «retirement plan» της!Όσες φυσικά δεν βρίσκουν το παιδαρο είτε θα καταλήγουν με το απλό ΚΑΛΟ παιδί που θα τους κάνει όλα τα χατήρια και όταν τη πηδάνε εκείνη θα σκέφτεται τον παιδαρο που ειδε στο κλαμπ είτε θα μένουν μόνες τους με τα γατιά τους κλπ . Καμια δεν κβλωνει με κανενός την δουλεια και τον κοπο , ουτε με τις φετες αν ο αλλος ειναι με ασχημοφατσα η ειναι κοντος η καραφλας . Ολες εχουν επιλογες , ολες κοιτανε την τελειότητα . Γιατι ; διοτι εχουν επιλογες . Ο αντρας δεν εχει επιλογες γι αυτο συγχωρεί και το παχος , συγχωρει την σκατοφατσα συγχωρει πολλα γενικα . Γι αυτο και σημερα βλεπεις χοντρες ασχημες με απιστευτα υψηλα στανταρ και ωραιους αντρες διπλα τους . Ειναι οντως πραγματικοτητα , διοτι και οι ασχημες πλεον ξυπνήσανε καταλαβανε οτι οι αντρες ειναι διψασμένοι και λιμασμενοι και αυξησαν και αυτες τα στανταρ .
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

02-01-25

19:22
Το οποίο «απλό καλό παιδί» θα καταλήξει αργά ή γρήγορα κερατωμένο, ψυχολογικό ράκος κι εν τέλει με μια αγωγή διαζυγίου στα χέρια κι όλα της τα παρελκόμενα...γι' αυτό έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω, μην ασχολείστε σοβαρά (όσοι και για όσο μπορείτε) με γυναίκες άνω των 30 γιατί το πιθανότερο είναι πως θα πέσετε σε μια πολύ καλή ηθοποιό που έδωσε τα καλύτερά της χρόνια σ' άλλους άντρες και στο πρόσωπό σας βλέπει πλέον απλά και μόνο το «retirement plan» της!
Και αρκετές μικρές έχουν θέματα.
Δε θέλω άλλες μικρές αυτή την εποχή, ξέρω πως υπάρχουν πολλές εξαιρετικές κοπέλες απο 18-24 αλλά έχω κουραστεί με κάποιες συμπεριφορές.
Μια ενδιάμεση (25-30) ή μεγαλύτερη γυναίκα (30+) ανα περίπτωση φυσικά, μπορεί να σου προσφέρει και ηρεμία, σύμπλευση ενδιαφερόντων. Δεν ειναι αναγκη να πας για γάμο ή να πιεστείς να γινεις η σύνταξή της.
Πήδημα διασκέδαση και παρέα.
Αμα τα συμφωνήσετε, ποιός χαλιέται;
Κι αμα δεν εχει και παιδιά το μενού (δικά σας ή από προηγούμενο γάμο), ποιός σας πιάνει. Όλο το χρήμα για την πάρτη σας.
Άσε που οι μεγάλες είναι και λιγο πιο πλαδαρές, πιο θρεμμένες για πιασίματα, πιο σεξουαλικές, απο αυτές τις όποιες λίγες μικρές που εχουν φάτσα σαύρας και χτυπιούνται στα γυμναστηρια και μετράνε τα γραμμάρια για να κάνουν αντισταθμιση στη μαλακία που τις δέρνει στον εγκέφαλο, τη σκατίλα στο χαρακτήρα ή τη νταλίκα που τους τράκαρε τη φάτσα.
Άσε να ναι και λίγο ξύπνια η άλλη, να χει καλμάρει λίγο το νευράκι της και το τουπέ της.
Ωραίους ανθρώπους θέλουμε, όχι όμορφους τάφους δίπλα μας.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

02-01-25

19:31
Πολύ καλό αν και εκεί που είπες ότι μετά τα 30 ξεκινάει η κάτω βόλτα δεν ισχύειΕπειδή εγώ γουστάρω να βγάλω βίτσια ηθοποιού σήμερα (μιας που ανανέωσε και ο Ερναγκόμεθ στον ΠΑΟ) ώρα να σας μιλήσω για το πως λειτουργεί η εμφάνιση

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

02-01-25

19:34
Χαίρω πολύ...γιατί όμως να παίζουμε με τις πιθανότητές μας οταν υπάρχουν ένα σωρό νεαρές ποιοτικές γυναίκες που 'χουν μπουχτίσει απ' τα παιδαρέλια και θέλουν έναν «κανονικό» άντρα;Και αρκετές μικρές έχουν θέματα.
Η «ενδιάμεση» είναι μια χαρά κι αν στέκεις καλά βιολογικά σαν άντρας (πέρα από θέματα κοινωνικοοικονομικά, φυσικής κατάστασης κ.λπ. όπου εννοείται πως πρέπει να είσαι εξέχων) μπορείς να την προσεγγίσεις μ' επιτυχία ακόμη και μετά τα 45...έχει ακόμη αρκετά «καλά» χρόνια μπροστά της να σου προσφέρει και περιθώρια να ζήσετε ένα σημαντικό διάστημα σαν γκόμενοι μέχρι να καταλήξετε στο αν όντως είναι καλή ιδέα να κάνετε το επόμενο βήμα μαζί (=δημιουργία οικογένειας) ή όχι...Μια ενδιάμεση (25-30) ή μεγαλύτερη γυναίκα (30+) ανα περίπτωση φυσικά, μπορεί να σου προσφέρει και ηρεμία, σύμπλευση ενδιαφερόντων.
Καλά ναι, δοκίμασε με καμιά 30άρα ή λίγο μεγαλύτερη, στοιχειωδώς εμφανίσιμη κι έχουσα σώας τας φρένας (γιατί σ' αυτή την ηλικία είναι που αρχίζουν να σαλτάρουν) να της προτείνεις «πήδημα διασκέδαση και παρέα» (μ' οποιοδήποτε τρόπο ή/και πλαίσιο «απενοχοποίησης») κι αν δε φας το μπουγέλο στην ψύχρα εμένα να με χέσεις!Δεν ειναι αναγκη να πας για γάμο ή να πιεστείς να γινεις η σύνταξή της.
Πήδημα διασκέδαση και παρέα.
Αμα τα συμφωνήσετε, ποιός χαλιέται;
Κι αμα δεν εχει και παιδιά το μενού (δικά σας ή από προηγούμενο γάμο), ποιός σας πιάνει. Όλο το χρήμα για την πάρτη σας.
Άσε που οι μεγάλες είναι και λιγο πιο πλαδαρές, πιο θρεμμένες για πιασίματα, πιο σεξουαλικές, απο αυτές τις όποιες λίγες μικρές που εχουν φάτσα σαύρας και χτυπιούνται στα γυμναστηρια και μετράνε τα γραμμάρια για να κάνουν αντισταθμιση στη μαλακία που τις δέρνει στον εγκέφαλο, τη σκατίλα στο χαρακτήρα ή τη νταλίκα που τους τράκαρε τη φάτσα.
Άσε να ναι και λίγο ξύπνια η άλλη, να χει καλμάρει λίγο το νευράκι της και το τουπέ της.
Ωραίους ανθρώπους θέλουμε, όχι όμορφους τάφους δίπλα μας.
Τέτοια γυναίκα θα βρεις μετά τα 40 (που το 'χουν ψιλοπάρει απόφαση ότι το «τρένο» τους το χάσανε κ.λπ.) κι ακόμη κι εκεί θα σε θέλει «κάπως» αν δεν είναι καμιά παχύσαρκη ή/και στέκεται καλά για την ηλικία της!
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

02-01-25

19:41
Θα πάθω εγκεφαλική έκρηξη με τις υπερβολές σου και δεν εκρηγνυμαι για μένα ( ούτως ή άλλως κατά τα λεγόμενα σου.. Αντε και καλά στερνά για τις γυναίκες της ηλικίας μου) , αλλά ρε φίλε τα κορίτσια 30++++ χρονών .. Ψάχνουν άνδρα για retirement plan ;;;;;καλά κάνουν και σας πηδάνε τα μικρά και σας παρατανε μετά.με γυναίκες άνω των 30 γιατί το πιθανότερο είναι πως θα πέσετε σε μια πολύ καλή ηθοποιό που έδωσε τα καλύτερά της χρόνια σ' άλλους άντρες και στο πρόσωπό σας βλέπει πλέον απλά και μόνο το «retirement plan» της!
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

02-01-25

19:46
Αυτό ισχύει κ για άνδρες μετά τα 35 . Ψάχνουν κάποια για να παντρευτούν αφού πρώτα έχουν καλοπεράσει.αλλά ρε φίλε τα κορίτσια 30++++ χρονών .. Ψάχνουν άνδρα για retirement plan
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

02-01-25

19:48
Αν δεν ψάχνουν αυτό τότε γιατί πολλές γυναίκες κι ενώ έχουν (φαινομενικά τουλάχιστον) όλο το «πακέτο» είναι ακόμη ελεύθερες σ' αυτή την ηλικία χωρίς να έχουν κάνει τίποτε σοβαρό με κάποιον άντρα ως τότε;...αλλά ρε φίλε τα κορίτσια 30++++ χρονών .. Ψάχνουν άνδρα για retirement plan ;;;;;καλά κάνουν και σας πηδάνε τα μικρά και σας παρατανε μετά...
Γιατί με τα σημερινά δεδομένα, μια τέτοια κοπέλα στα 30+ θα έπρεπε minimum να βρίσκεται σε μια μακροχρόνια σχέση και να ετοιμάζεται για γάμο κι οικογένεια!
Και μη μου το γυρίσεις σε φάση «για τον ίδιο λόγο που κι ένα σωρό καλοί άντρες στα 30+ είναι ελεύθεροι» διότι ΑΛΛΕΣ επιλογές, ευκαιρίες, προτάσεις κ.λπ. έχουν οι άντρες κι άλλες οι (αντίστοιχης εμφάνισης, status κ.ο.κ.) γυναίκες...
Ναι δε βλέπεις, όλοι οι 35άρηδες εκεί έξω έχουν ξεσκιστεί στην «καλοπέραση»!Αυτό ισχύει κ για άνδρες μετά τα 35 . Ψάχνουν κάποια για να παντρευτούν αφού πρώτα έχουν καλοπεράσει.

Netflix, τσόντες και κάνα studiάκι στο τσακίρ κέφι με 20€-30€ να τη βάζουν εκεί που την έβαλαν άλλοι 10 την ίδια μέρα...
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.109 μηνύματα.

02-01-25

19:54
Βαλ ασχέτως το πρόβλημα που έχω αναφέρει,το γεγονός ότι η κοπέλα μου είναι 25 δίνει τεράστιο πλεονέκτημα στην επικοινωνία που έχουμε και έχω και ηρεμία που στις προηγούμενες σχέσεις με μικρότερες και συνομίληκες δεν είχα δυστυχώς ή ευτυχώς...Μια ενδιάμεση (25-30) ή μεγαλύτερη γυναίκα (30+) ανα περίπτωση φυσικά, μπορεί να σου προσφέρει και ηρεμία
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 249 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- KOSTAS794396
- Jack of Spades
- Ωρορα
- Μήτσος10
- thenutritionist
- Paragontas7000
- iew
- ROM32
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Joji
- GeorgePap2003
- rafaela11
- Εριφύλη
- giannhs2001
- American Economist
- touvlo
- jellojina
- Reader
- Libertus
- taketrance
- chad
- NeosUser2023
- fourkaki
- A350
- jorgpa
- BatGuin
- Advocatus diaboli
- teacher_40
- Requiem
- dreamer!!
- Sosstoss
- iren
- Wanda
- angela_k
- Amorfati
- mixaelaaa
- TehWinnerGR
- allRed
- Ilma
- Wonderkid
- charmander
- Fernando_A
- suaimhneas
- chester20080
- physicscrazy
- Fafouta 93
- Johnnie
- Sophieex
- jj!
- kordella
- camil
- paolo1
- Luludaki
- Maraki_lar_1980
- fmarulezkd
- kalhkardia
- AggelikiGr
- chris91
- JasonPap
- afantos
- christos_glts
- Janne 007
- papadocGR
- Totreno
- Malenaa
- Giorgkalo
- Athens2002
- Abiogenesis
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Δροσουλίτης
- bikey77
- Shadowban
- marww
- Εχέμυθη
- Georgepap_21
- Human being
- Nikoleta05
- dijccixnc
- JimmyIT
- Sweet31
- Efewq
- hirasawayui
- the.m024
- Roulaki
- ΕυηΞ
- mpapa
- geordimi10
- _pathfinder_
- Stacypap
- Melina.
- xifomaxos
- harissak
- BloodyFairy
- User2350
- nobody8
- Manuela98
- Natalia143
- Morelo
- Kris.gr
- GeoCommand
- oups
- parrot/παπαγάλος
- J.Cameron
- Stelios725
- nicks1999
- Mexicanos
- Satan Claus
- ggl
- Idontknoww
- epan
- Mt73
- helloo
- Chrysak25
- MarcoReus
- Fin4
- Corona Borealis
- Giorgos03
- Λουίζα86
- Eleanna7
- L0st
- Sevasti
- kedros
- Lokeshtaneja90
- Citylights
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- SlimShady
- Ryuzaki
- Isida
- Mapas26
- Eua5
- 1011
- aggelosst9
- oudenoidax
- Antigonivol
- Viedo
- Housewife
- Panos_02
- βερα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.