Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ειναι τόσο ξεροκέφαλος... που δεν έχω να πω τίποτα άλλο...πάντα οτι νομίζει αυτός σωστό. Και αυτό που κάνει δεν έιναι σωστό!
Λολζ, σα να νομίζει τα ίδια για σένα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Λολζ, σα να νομίζει τα ίδια για σένα...![]()
Ακριβως αυτό θα νομίζει... Αφου είναι ξεροκέφαλος και δεν ακούει (

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorelai
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και, που να παρει, αμα υποχωρησει το κανει απλα για να ληξει το θεμα, και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να πιστευει οτι εχει δικιο

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Και είχε το θράσος να πει "που χάθηκες εσύ πως και με θυμήθηκες"
Εγώ, έγω... και έκανε προτασει να πάμε για καφέ, δεν πήγα βεβαια... αν δεν έπερνα...
δεν θα με θυμόταν.... τι να κάνω μου την δίνει... λίγο ενδιαφέρων ζητάω τιποτα παραπάνω.
love_angel
Επιφανές μέλος

το οτι ουτε μια φορα δεν παραδεχτηκε οτι εφταιξε...
το οτι ηταν ο μεγαλυτερος εγωιστης που εχω γνωρισει ποτε...(και μαλιστα κατηγορουσε εμενα για εγωισμο)
το οτι θυμηθηκε να ζητησει συγνωμη... οταν πια δεν μπορουσε να αλλαξει κατι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
peiraias city..
Νεοφερμένος

Το ότι μιλούσε μπροστα μου υποτιμιτικα ενω στις φίλες της έλιωνε..
Ότι φλέρταρε μπροστά μου με άλλους ενώ έκανε μπαμ ότι θέλει εμένα..
Ότι αποφάσισε να πει την αλήθεια κ να μου το δείξει όταν πλέον ήμουν αλλού...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος

ουτε στα μηνυματα που του στελνω για να δω τι κανει δεν μου απανταει
και οταν βρισκομαστε ειναι σαν μην συμβαινει τιποτα....
και επειδη ξερει οτι μου αρεσει με παιδευει οσο δεν παει....
ελπιζω καποα στιγμη αυτο το μαρτυριο να εχει τουλαχιστον αισιο τελος....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JennyV
Δραστήριο μέλος

δεν τον καταλαβαίνω ώρες ώρες και μένω με την απορία και την ανασφάλεια γκρρ! και δεν έιναι καλό αυτό

επίσης ενώ εγώ τον ρωτάω πραγματα για να καταλάβω, για να ξέρω αν αυτά που σκέφτομαι είναι σωστ'α και δεν γίνομαι κατά φαντασίαν ασθενής, εκεινος έχει μια σιγουριά σε αυτά που βγάζει που δεν με έχει ρωτήσεισ ποτέ για τίποτα.. τώρα δεν ξέρω κατά πόσο είνα καλό αυτό

επίσης είναι πολύ νοικοκύρης με τον σπιτι του, και καμιά φορά αγχώνομαι μην κάνω καμιά πατάτα του στύλ" να κάτσω στον καναπέ με την πετσέτα, μετά που θα βγώ από το μπάνιο"

πάντως γενικά δεν εκνευρίζομαι έτσι με όλη την σημασία της λέξης...είναι καλέ γλυκούλη!!! και τον συγχωρώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

η εσωστέφειά του!!
δεν τον καταλαβαίνω ώρες ώρες και μένω με την απορία και την ανασφάλεια γκρρ! και δεν έιναι καλό αυτό![]()
Οταν αυτος θα κλεινεται στο καβουκι του για να μη σε δαγκωσει και τελικως φαγωθειτε με τις γκρινιες σου, εσυ θα βαφεις τα νυχια σου, θα πηγαινεις για ψωνια, θα διαβαζεις κανα βιβλιο κι οταν το αποφασισει να βγει απο κει μεσα, θα στε μια χαρα. Οταν στροβιλιζει κατι στο μυαλο ενος ανθρωπου, απο το πιο ασημαντο ως το πιο σημαντικο, η γυναικα συνηθως μιλαει, ο αντρας κλεινεται γιατι θεωρει πως ετσι θα λυσει το προβλημα του κι ετσι γινεται τελικα - το λυνει, εχοντας την αμεριστη συμπαρασταση (απο κοντα, διπλα χωρις πολλα πολλα) απο τη συντροφο του. Μπορει να συμβει και το αντιστροφο, σπανιοτερα, δηλ. η γυναικα να ειναι πιο κλειστη.
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

[πω πω μόνο γυναίκες έχουν γράψει. φαντάσου πόσο γκρινιάρες είμαστε Ο.Ο ]

Ή τι λάθος επιλογές κάνετε.[πω πω μόνο γυναίκες έχουν γράψει. φαντάσου πόσο γκρινιάρες είμαστε Ο.Ο ]
prinCess.
Επιφανές μέλος

Ή τι λάθος επιλογές κάνετε.
Είναι στη φύση του ανθρώπου να γκρινιάζει.

Τίποτα δεν του είναι αρκετό, οπότε βρίσκει μια ανάποδη σε όλα.

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Στη φυση της princess πιο συγκεκριμενα..Είναι στη φύση του ανθρώπου να γκρινιάζει.![]()

C.Spaniel
Νεοφερμένος

kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Με ξενερώνει να μην έχει ερωτισμό ο σύντροφός μου. Δε λέω αυτό να υπάρχει σε όλες τις καταστάσεις (δε γίνεται εξάλλου), αλλά όχι και μία φορά το εξάμηνο

Έχω κι εγώ τα απωθημένα μου

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

Εεε ναι, όπως το λες. Αυτός δεν (θα) είναι σύντροφος, με συγχωρείς. Θα είναι : "Σ' έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω..." που λέει και το τραγούδι...Δε θα 'λεγα ακριβώς ότι μου τη σπάει ή με ενοχλεί, αλλά με ξενερώνει
Με ξενερώνει να μην έχει ερωτισμό ο σύντροφός μου. Δε λέω αυτό να υπάρχει σε όλες τις καταστάσεις (δε γίνεται εξάλλου), αλλά όχι και μία φορά το εξάμηνο
Έχω κι εγώ τα απωθημένα μου![]()
Άκου μια φορά το εξάμηνο...Θα ξεχαστείτε έτσι. Και θα πρέπει να το πάρετε πάλι απ' την αρχή...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.