Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,663 μηνύματα.

15-01-25

16:27
Το ήξερα ότι θα το έλεγες. Στοιχημάτιζα, μάλιστα...Και πολύ άργησες...Το παιδί που το καταδικάζεις να έχει χωρισμένους γονείς το ρώτησες;
Πέρα από την πλάκα, μια χαρά οικογένεια έχει, 35 χρόνια τώρα (και εύχομαι μια ζωή να είναι μαζί...). Η επιλογή της ήταν σωστή.
Azur
Δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 539 μηνύματα.

15-01-25

19:12
Καλά κάνεις και το επισημαίνεις, touvlo. Έπρεπε να το είχα διευκρινίσει πριν.Είναι σφάλμα, το να ελπίζεις να <φέρεις τον άλλο στα μέτρα σου> έστω και με ψυχοθεραπεία.
Εννοούσα αν πιστεύει η glayki ότι ο άνθρωπος αλλάζει με ψυχοθεραπεία γενικά και όχι για να φέρει τον άλλον στα μέτρα του.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.

15-01-25

20:22
Την ψυχοθεραπεία θα την κάνουμε αν και εφόσον έχουμε αντιληφθεί πως έχουμε τραύματα από το παρελθόν ή αρνητικά στοιχεία χαρακτήρα που μας εμποδίζουν να κάνουμε υγιείς σχέσεις με τους άλλους και πρωτίστως με τον εαυτό μας. Είναι στα πλαίσια της αποδοχής πως κάτι πάει στραβά με μας και θέλουμε αλλαγή. Είναι προσωπική υπόθεση και απαιτεί συνειδητοποιημένη επιλογή.Καλά κάνεις και το επισημαίνεις, touvlo. Έπρεπε να το είχα διευκρινίσει πριν.
Εννοούσα αν πιστεύει η glayki ότι ο άνθρωπος αλλάζει με ψυχοθεραπεία γενικά και όχι για να φέρει τον άλλον στα μέτρα του.
Το να το κάνουμε πιεστικά, επειδή ο σύντροφος το ζητά ίσως και εκβιαστικά, πιθανόν και να μην έχει αποτελέσματα.

15-01-25

21:09
Πότε προκύπτει αυτή η "τύφλωση" του έρωτα που ενώ βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά μ΄έναν άνθρωπο, δεν θέλεις να τον αφήσεις;Ίσως, παρά την <<τύφλωση>> του έρωτα, καταλάβεις, πως κάτι δεν πάει καλά μ΄αυτόν, αλλά δε θέλεις να τον αφήσεις. Ε, τότε, εγώ αν ήμουν, θα ζούσα τον έρωτά μου και ό,τι προκύψει.
Με το που τον βλέπεις; Με το που σου δείχνει ενδιαφέρον; Με το που κινεί το δικό σου ενδιαφέρον; Στην πρώτη εβδομάδα της γνωριμίας σας;
Αυτό μάλλον ενθουσιασμός είναι παρά έρωτας.
Ο έρωτας θεωρώ ότι έρχεται αργότερα και η αγάπη (αν προκύψει) αρκετά αργότερα.
Και τι θα πει "θα ζούσες τον έρωτά σου και ό,τι προκύψει";
Θα ζούσες τον έρωτά σου ενώ έχεις συνειδητοποιήσει ότι κάτι δεν πάει καλά μ΄αυτόν; Ενώ δηλαδή βλέπεις ότι αυτό που δεν πάει καλά, είναι ένα δεδομένο που σίγουρα θα σου δημιουργήσει αργότερα προβλήματα;
Κάπως αυτοκαταστροφικό, μου φαίνεται αυτό.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,338 μηνύματα.

15-01-25

22:52
"Για να σου κάτσω πρέπει να κανεις ψυχοθεραπεία"Το να το κάνουμε πιεστικά, επειδή ο σύντροφος το ζητά ίσως και εκβιαστικά, πιθανόν και να μην έχει αποτελέσματα.
Το χω ζήσει. Πήγα με άλλη και ησύχασα.
Ά στα διαλα απο κει, βλογιοκομμένες.
Ψυχολόγο, συνεδριούλες, πσυχοθεραπειούλα, να τα συζητάμε, να αναλύουμε τις αδυναμίες μας να είμαστε ευάλωτοι να να να ΜΠΑΜ!
Να στο ρημάξω θέλω μωρό μου, όχι να πιάσουμε και κουβέντα.
Azur
Δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 539 μηνύματα.

16-01-25

00:12
Θα μπορούσα να το έλεγα εγώ αυτό"Για να σου κάτσω πρέπει να κανεις ψυχοθεραπεία"

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,338 μηνύματα.

16-01-25

01:09
Φιλαράκι, σε αυτό και στο "εγω θα φάω μια σαλάτα" ενω εχουμε μπροστα κρέατα και ποικιλίες, αυτά ειναι ρεντ φλαγκς για μένα.Θα μπορούσα να το έλεγα εγώ αυτό![]()
Δυο πράγματα δε μπορώ στην άλληνα. Χορταρικά και ενδιαμέσους.
Το θεμα ειναι να κανεις κατι με καποιον για να ριλαξάρεις την ζόρικη ζωούλα σου. Αμα ειναι να βάλουμε κι άλλα ζόρια άσε με, ανάβω πούρο μόνος και την περνάω ζάχαρη.
Azur
Δραστήριο μέλος

16-01-25

01:15
Και για μένα είναι, μη νομίζειςαυτά ειναι ρεντ φλαγκς για μένα

Απλά μου έχει περάσει από το μυαλό το «Εγώ δεν κάνω σχέση με κάποιον αν δεν κάνει / δεν έχει κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία στη ζωή του» και αυτό που είπες προηγουμένως με έκανε και γέλασα

Valder
Τιμώμενο Μέλος

16-01-25

01:22
Ναι ξέρω, λογικό να γελάς και μενα μου αρεσουν πολύ τα αστεια μου, γι αυτο και τα λέω. Πολύ με πάω!Και για μένα είναι, μη νομίζεις
Απλώς μου έχει περάσει από το μυαλό το «Εγώ δεν κάνω σχέση με κάποιον αν δεν κάνει / δεν έχει κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία στη ζωή του» και αυτό που είπες προηγουμένως με έκανε και γέλασα![]()
Το ζήτημα και το κωμικο της υποθεσης ειναι οτι η άλλη μπορει να χει 3 συνεδριες τη μερα με 5 διαφορετικους "θεράποντες" και να ρχεται να σου ζητάει εσένα να κανεις ψυχοθεραπεία για να "φας γλυκό" να το πω ευγενικά.
Επειδή η άλλη έχει τη μπαταριά ασούμε να τσοντάρει 30ευρα στην τύπισσα για να της λέει "ο καινούριος γκόμενος που γνώρισα δεν εγκρίνει τα κασκαντεριλίκια μου με τον πρώην μου, μήπως είναι χειριστικός;", να πρέπει κι εσυ να σαρώσεις ασούμε τους ψυχιάτρους για να βρεις το τυχερό.
Εδω δε μπορεί να καταλάβει αν αυτή είναι καλά μετα απο 80 ωρες και 60 καρτέλες χάπια, θα κρίνει εμένα;
Κάπου έχουμε φτάσει και στη μόδα της ψυχοθεραπείας. Κάπου ώπα.
Άσε να βγω με το μπουρνουζι 3 τη νυχτα και τη μασέτα ανα χείρας και με στέλνεις μάνα μου στον ψυχίατρο.
Όχι με το καλημέρα.
Azur
Δραστήριο μέλος

16-01-25

01:29
Καταλαβαίνω πώς το εννοείς αυτό.Κάπου έχουμε φτάσει και στη μόδα της ψυχοθεραπείας. Κάπου ώπα.
Βέβαια για εμένα η ψυχοθεραπεία είναι τρόπος ζωής, αλλά απεχθάνομαι το πουτσοπρήξιμο (γενικά μιλώντας, όχι μόνο για την ψυχοθεραπεία).
Μακριά από νευρωτικούς ανθρώπους, παιδιά

Ήμουνα τέτοιος και είναι ντεκαβλέ για τους άλλους

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.

16-01-25

01:48
Καλά καλά βρες εσυ το ασιατικό εξωτικό κοριτσάκι που είναι 30 πχ και έχει όψη 18 αρας που να σε θέλει σφόδρα και απέρριψε την γιατί είναι της πρασιναδας και του basmati( τεραστιο red flagΦιλαράκι, σε αυτό και στο "εγω θα φάω μια σαλάτα" ενω εχουμε μπροστα κρέατα και ποικιλίες, αυτά ειναι ρεντ φλαγκς για μένα.
Δυο πράγματα δε μπορώ στην άλληνα. Χορταρικά και ενδιαμέσους.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

16-01-25

01:56
Ε μα ναι! Θες να το κανεις για την πάρτη σου κυρία μου; Μαζι σου. Εμένα τι με ζαλίζεις, γιατρός είσαι κι έκανες διάγνωση;Καταλαβαίνω πώς το εννοείς αυτό.
Βέβαια για εμένα η ψυχοθεραπεία είναι τρόπος ζωής, αλλά απεχθάνομαι το πουτσοπρήξιμο (γενικά μιλώντας, όχι μόνο για την ψυχοθεραπεία).
Μακριά από νευρωτικούς ανθρώπους, παιδιά
Ήμουνα τέτοιος και είναι ντεκαβλέ για τους άλλους![]()
Κι εγω καποια στιγμή θα θελα να κανω καμια συνεδρία ή να παω και σε παπά για εξομολόγηση (ναι αυτό γουστάρω, αυτο θα κάνω) άσε με να το κάνω μόνη μου η πουτάνα, μη μου τα κανεις μελιτζάνες.
Πες τα ρε μεγάλε, πουτσοπρήξημο ολκής!
ΑΜΑΣΗΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΩ το μαρουλόφυλλο απο την Ασιάτα κι ας μη δειχνει 18. ΘΑ ΤΟ ΡΗΜΑΞΩ μέχρι τη ρίζα το δέντρο.Καλά καλά βρες εσυ το ασιατικό εξωτικό κοριτσάκι που είναι 30 πχ και έχει όψη 18 αρας που να σε θέλει σφόδρα και απέρριψε την γιατί είναι της πρασιναδας και του basmati( τεραστιο red flag)

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,447 μηνύματα.

16-01-25

08:31
διαφωνώ Χριστίνα μου. Η ζωή αξίζει για τις θύελλες, όχι για τα χλιαρά πράματα. Ίσως κάνω λάθος, προσωπικές επιλογές είναι.Τώρα πια θα πω..."όχι, ευχαριστώ". Θα προτιμούσα έναν πιο μικρής έντασης έρωτα (μα που να ταιριάζαμε στα περισσότερα...), παρά μια "θύελλα"...
καλέ, γρήγορα έφτασες στο παιδί. Όταν λέω, όπου φτάσει, ίσως να μη φτάσει στο παιδί. Υπάρχουν και μέσα αντισύλληψης (δες σχετικό θέμα), μέχρις ώτου βεβαιωθείς, ότι αξίζει να τον κάνεις πατέρα/μάνα του παιδιού σου. Μπορεί να αργήσεις να το καταλάβεις, πράγματι και να έρθει νωρίτερα το παιδί. Συμβαίνουν αυτά. Μπορείς να χάσεις τη <<θύελλα>>, επειδή υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον, να κάνεις ένα παιδί, που υπάρχει πιθανότητα να μη γίνει ευτυχισμένο; Πολύ με πιθανότητες παίζουμε. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί και με άλλες συνθήκεςΤο παιδί που το καταδικάζεις να έχει χωρισμένους γονείς το ρώτησες;
μην είσαι τόσο βέβαιη. Ξέρεις πόσες φορές έφτασα στα όρια της <ανδροκτονίας>; Αλλά ευτυχώς το ότι εκείνος είναι ήρεμος (σφάζει με το βαμβάκι) και το ότι θέλω να κάνω ένα ταξίδι και να μην κλειστώ φυλακή, τον σώζει.Πέρα από την πλάκα, μια χαρά οικογένεια έχει, 35 χρόνια τώρα (και εύχομαι μια ζωή να είναι μαζί...). Η επιλογή της ήταν σωστή

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

16-01-25

13:27
Κι εγώ, κάποτε, χλιαρά τα έλεγα...Αλλά με το πέρασμα των χρόνων, έφτασα να έχω άλλη άποψη (χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη και πάλι...). Οι "θύελλες" είναι θύελλες. Όπως το λέει η λέξη...Κορυφώνονται και φεύγουν ύστερα, αφήνοντας πίσω τους συντρίμμια...διαφωνώ Χριστίνα μου. Η ζωή αξίζει για τις θύελλες, όχι για τα χλιαρά πράματα. Ίσως κάνω λάθος, προσωπικές επιλογές είναι.
Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, στην τελική.
Πάρε παράδειγμα τα "παλιά ζευγάρια". Που παντρεύονταν είτε από προξενιό, είτε από μια ματιά και μόνο. Και έφταναν να γερνάνε μαζί...Σιγά σιγά θέριεψε και στέριωσε, αυτό που ένιωθε ο ένας για τον άλλον...
Το αποτέλεσμα μετράει (και σου εύχομαι, ολόψυχα, να είστε για πάντα μαζί...). Όλα τα υπόλοιπα, λογικό να συμβαίνουν...μην είσαι τόσο βέβαιη. Ξέρεις πόσες φορές έφτασα στα όρια της <ανδροκτονίας>; Αλλά ευτυχώς το ότι εκείνος είναι ήρεμος (σφάζει με το βαμβάκι) και το ότι θέλω να κάνω ένα ταξίδι και να μην κλειστώ φυλακή, τον σώζει.![]()

16-01-25

14:43
Την περίπτωση να γνωρίσουμε έναν άνθρωπο που μας αρέσει και με την παρέα που θα κάνουμε, ανακαλύψουμε ότι έχουμε αρκετά κοινά και ενθουσιαζόμαστε ο ένας από τον άλλον και ξεκινάμε μια σχέση η οποία στην πορεία της εξελίσσεται σε θύελλα, όχι απ΄αυτές που εξασθενούν αλλά απ΄αυτές που όσο περνάει ο χρόνος δυναμώνουν, την αποκλείουμε;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

16-01-25

14:46
Όχι, βέβαια...Είναι αυτό που είπα και παραπάνω. Ότι θα έρθει πιο...ήρεμα. Και όχι σαν κατακλυσμός. Μα στην πορεία θα πάει σε άλλα "επίπεδα"...Την περίπτωση να γνωρίσουμε έναν άνθρωπο που μας αρέσει και με την παρέα που θα κάνουμε, ανακαλύψουμε ότι έχουμε αρκετά κοινά και ενθουσιαζόμαστε ο ένας από τον άλλον και ξεκινάμε μια σχέση η οποία στην πορεία της εξελίσσεται σε θύελλα, όχι απ΄αυτές που εξασθενούν αλλά απ΄αυτές που όσο περνάει ο χρόνος δυναμώνουν, την αποκλείουμε;
Μερικοί αυτό το βλέπουν ως "χλιαρό"...

16-01-25

14:57
Χλιαρό αυτό που περιέγραψα; Ε, όχι δα...Όχι, βέβαια...Είναι αυτό που είπα και παραπάνω. Ότι θα έρθει πιο...ήρεμα. Και όχι σαν κατακλυσμός. Μα στην πορεία θα πάει σε άλλα "επίπεδα"...
Μερικοί αυτό το βλέπουν ως "χλιαρό"...
Φλόγα που γίνεται φωτιά και φωτιά που γίνεται πυρκαγιά που όσο περνάει ο χρόνος σε καίει περισσότερο, είναι.
Τόσα ξέρουν, τόσα λένε...

Μάθαμε τώρα στις fast track διαδικασίες που όταν ξεθυμάνουν σ΄αφήνουν άδειο σακί.
glayki
Περιβόητο μέλος

16-01-25

15:00
Όταν κοπάσει η θύελλα συνήθως βλέπεις. λασπωμένα απόνερα, ακαθαρσίες, σκουπίδια που παρασύρθηκαν και ξενερώνεις, ενώ στην καλοκαιρια οι βρωμιες φαίνονται εξ αρχής και αλλάζεις άμεσα δρόμο για να μην πέσεις πάνω τους. 

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,447 μηνύματα.

16-01-25

16:07
τέλειο!Την περίπτωση να γνωρίσουμε έναν άνθρωπο που μας αρέσει και με την παρέα που θα κάνουμε, ανακαλύψουμε ότι έχουμε αρκετά κοινά και ενθουσιαζόμαστε ο ένας από τον άλλον και ξεκινάμε μια σχέση η οποία στην πορεία της εξελίσσεται σε θύελλα, όχι απ΄αυτές που εξασθενούν αλλά απ΄αυτές που όσο περνάει ο χρόνος δυναμώνουν, την αποκλείουμε;
Δεν το αποκλείουμε, το επιδιώκουμε.

16-01-25

17:40
Τρομερή ανευθυνότητα και δε συνεχίζω.Μπορείς να χάσεις τη <<θύελλα>>, επειδή υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον, να κάνεις ένα παιδί, που υπάρχει πιθανότητα να μη γίνει ευτυχισμένο; Πολύ με πιθανότητες παίζουμε. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί και με άλλες συνθήκες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.