Τι σας την σπάει/ενοχλεί στο (υποψήφιο) έτερον ήμισυ και γιατί;

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,404 μηνύματα.
Ας κάνω μια μικρή εισαγωγή.:D
Προσωπικά μ΄ενδιαφέρει να εκφράζω και να εξηγώ τα πάντα στο "έτερον ήμισυ" επειδή θέλω να ξέρει αυτό που αισθάνομαι, αυτό που σκέφτομαι, αυτό που με απασχολεί κτλ.
Το γνωστό "τι έχεις;" με απάντηση το "τίποτα" όταν όντως έχω κάτι, για μένα δεν ισχύει.

Θέλω λοιπόν να κάνει κι αυτός το ίδιο.
Την συντριπτική πλειοψηφία των φορών ξέρω τι έχει χωρίς να μου το πει.
Θέλω όμως να μου το εκφράζει.
Πες βρε άνθρωπε, "είμαι θυμωμένος", "είμαι στενοχωρημένος", "είμαι ενθουσιασμένος", "σ΄αγαπάω", "μου λείπεις", "μου έχεις σπάσει τα νεύρα" κτλ, κτλ, κτλ.
" Μα αφού ξέρεις..."
" Ας ξέρω, θέλω να μου τα πεις..."

Αυτά.:lol:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,968 μηνύματα.
Προσωπικά μ΄ενδιαφέρει να εκφράζω και να εξηγώ τα πάντα στο "έτερον ήμισυ" επειδή θέλω να ξέρει αυτό που αισθάνομαι, αυτό που σκέφτομαι, αυτό που με απασχολεί κτλ.
Το γνωστό "τι έχεις;" με απάντηση το "τίποτα" όταν όντως έχω κάτι, για μένα δεν ισχύει.

Πες βρε άνθρωπε, "είμαι θυμωμένος", "είμαι στενοχωρημένος", "είμαι ενθουσιασμένος", "σ΄αγαπάω", "μου λείπεις", "μου έχεις σπάσει τα νεύρα" κτλ, κτλ, κτλ.
" Μα αφού ξέρεις..."

Μια χαρά τα λες !! Και όχι τίποτα άλλο, αν τους πεις/πούμε και τίποτα είμαστε γκρινιάρες ύστερα...

Άσε που έχουν και άλλοθι...Για το ότι δεν πολυμιλάνε...

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,404 μηνύματα.
Μια χαρά τα λες !! Και όχι τίποτα άλλο, αν τους πεις/πούμε και τίποτα είμαστε γκρινιάρες ύστερα...

Άσε που έχουν και άλλοθι...Για το ότι δεν πολυμιλάνε...

Κατά τα άλλα η απάντηση "τίποτα" έχει ταυτιστεί με τις γυναίκες.
Ενίσταμαι σφόδρα για την αδικία.:lol:
Με τους άντρες έπρεπε να έχει ταυτιστεί.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,623 μηνύματα.

" Μα αφού ξέρεις..."

πόσω χρονών είσαι;
Κλασσικό χαρακτηριστικό πολλών αντρών, και του δικού μου.
Κάπου το πήρα απόφαση, πως θα τα μαντεύω. Ομολογώ πως με βόλεψε, γιατί τα 90% των <<τι έχεις;>> τα μαντεύω σωστά. Αν όμως κάτι δε θέλω να το ξέρω, κάνω άνετα τη χαζή, με το <ααα, δε μου το είπες>>.;)
Βέβαια, καλά θα ήταν, να το είχα παλέψει απ την αρχή, να κερδίσω την εμπιστοσύνη του σε όλα τα θέματα. Θέλει όμως, να έχει μια πλευρά του εαυτού του δική του. Ας έχω λιγότερα προβλήματα, γιατί συνήθως προβλήματα μου κρύβει.

Εμένα με εκενευρίζει που ποτέ μα ποτέ δεν παραδέχεται τα λάθη του και ποτέ ποτέ ποτέ των ποτών, δεν έχει ζητήσει συγνώμη, όλα τα 35 χρόνια! Όταν όμως μετανοιώνει, φέρνει ανθοδέσμη, μαστορεύει το ποδήλατό μου, πλένει τα μπάνια, κάνει τέλος πάντων κάτι, που δείχνει μεταμέλεια.
:give_rose::cleaning:
:sorry:

Friday_k

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα.
Εμένα παιδιά, με ενοχλεί πάρα πολύ όταν ο άλλος θέλει να δειχνεται! ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ.

Και φυσικά....τα μικρό ψέματα. Δεν μου αρέσουν τα ψέματα γενικά.
Καλύτερα να πει την αλήθεια και να με στεναχωρησει πάρα να το καλύψει.

Τέλος, δεν μου αρέσουν οι χαζό δικαιολογίες.
Προτιμώ να μου πει δεν έκανα αυτό για αυτόν τον λόγο και να πω ένα δεν πειράζει, παρά να πει χιλιάδες δικαιολογίες που σε άλλη φάση μπορεί να μπορεί να το κάνει αυτό που εγώ ζήτησα αλλά μαζί μου τότε δεν το έκανε.
Πχ. Λέω ότι θέλω να πάμε στο τάδε μαγαζί και λέει σε μένα δεν θέλω να παμε εκεί, δεν μου αρέσει και μόλις ένας φίλος πει πάμε εκεί, τρέχει χωρίς δευτερη σκέψη.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,095 μηνύματα.
Με ενοχλεί η επίδειξη, η επιτήδευση που προσπαθεί να κερδίσει εντυπώσεις, με ενοχλεί η ωραιοποίηση αδιέξοδων καταστάσεων που χρυσώνει το χάπι ,με ενοχλεί η ασυνέπεια, η έλλειψη ειλικρίνειας, η αδιαφορία προσέγγισης του ψυχισμού μου σε κρίσιμες καταστάσεις, με ενοχλεί η σωματική παραίτηση λόγω δεδομενοποιησης του ανθρώπου που έχεις απέναντι.
Θέλω αυθεντικούς ανθρώπους με όλα τους τα τρωτά σημεία.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33,218 μηνύματα.
Οτι πολλές φορές ξεχνάει οτι έχω πάντα δίκιο. :/:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,623 μηνύματα.
Με ενοχλεί η επίδειξη, η επιτήδευση που προσπαθεί να κερδίσει εντυπώσεις, με ενοχλεί η ωραιοποίηση αδιέξοδων καταστάσεων που χρυσώνει το χάπι ,με ενοχλεί η ασυνέπεια, η έλλειψη ειλικρίνειας, η αδιαφορία προσέγγισης του ψυχισμού μου σε κρίσιμες καταστάσεις, με ενοχλεί η σωματική παραίτηση λόγω δεδομενοποιησης του ανθρώπου που έχεις απέναντι.
Θέλω αυθεντικούς ανθρώπους με όλα τους τα τρωτά σημεία.
Βρε γλαυκούλα, πολλά σ΄ενοχλούν: 6 πράματα.
Πιστεύω, πως αν ήταν Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που θα σου έκανε το ΚΛΙΚ, πολλά απ αυτά ίσως δεν τα έβλεπες πια.
Μα 6 είναι πολλά. Ακόμα και ο σύμβουλος σχέσεων, σε ρωτά 3 πράματα, που δε σ΄αρέσουν στον άλλο.
Με 6, θα πει, <α, τότε δε σ΄αρέσει γενικά ο άλλος>

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Βρε γλαυκούλα, πολλά σ΄ενοχλούν: 6 πράματα.
Πιστεύω, πως αν ήταν Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που θα σου έκανε το ΚΛΙΚ, πολλά απ αυτά ίσως δεν τα έβλεπες πια.
Aμ...εκεί την πατάμε !! Δε βλέπουμε ό,τι πραγματικά ισχύει, αλλά ό,τι θέλουμε εμείς να δούμε...
Μα 6 είναι πολλά. Ακόμα και ο σύμβουλος σχέσεων, σε ρωτά 3 πράματα, που δε σ΄αρέσουν στον άλλο.
Με 6, θα πει, <α, τότε δε σ΄αρέσει γενικά ο άλλος>
Νομίζω ότι μίλησε γενικά. Όχι ότι, σώνει και ντε, ο...ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ (;;!!) θα τα συγκεντρώνει όλα αυτά. Αρκεί και κάποια απ΄ αυτά...

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,095 μηνύματα.
6 πράγματα.. Γενικά μιλώντας. Αν ίσχυαν και τα 6 εννοείται πως δεν θα άξιζε τον κόπο καν να ασχοληθεί κανείς παρα την έλξη και τις υποσχέσεις δραματικών αλλαγών. Αν κάτι έχω μάθει, είναι πως κάνεις δεν αλλάζει ( ίσως πρόσκαιρα για να κερδίσει τις εντυπώσεις) , μετά θα επανέλθει στις " Εργοστασιακές ρυθμίσεις "

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,721 μηνύματα.
6 πράγματα.. Γενικά μιλώντας. Αν ίσχυαν και τα 6 εννοείται πως δεν θα άξιζε τον κόπο καν να ασχοληθεί κανείς παρα την έλξη και τις υποσχέσεις δραματικών αλλαγών. Αν κάτι έχω μάθει, είναι πως κάνεις δεν αλλάζει ( ίσως πρόσκαιρα για να κερδίσει τις εντυπώσεις) , μετά θα επανέλθει στις " Εργοστασιακές ρυθμίσεις "
Αχ, 6 χρονια χαμένα...

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 818 μηνύματα.
Αν κάτι έχω μάθει, είναι πως κάνεις δεν αλλάζει ( ίσως πρόσκαιρα για να κερδίσει τις εντυπώσεις) , μετά θα επανέλθει στις " Εργοστασιακές ρυθμίσεις "
Εάν όμως κάνει ψυχοθεραπεία;

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Ποιοί να κάνουν ψυχοθεραπεία ; Ειδικά οι άντρες απέχουν από κάτι τέτοια. Είτε γιατί τα θεωρούν ντροπής πράγματα, είτε γιατί δεν τα πιστεύουν, είτε γιατί θεωρούν ότι δεν έχουν ανάγκη τέτοιου είδους "βοήθεια", κ.λπ....

Γι΄ αυτό έχουμε γεμίσει άτομα, γύρω μας, που πάντα θεωρούν ότι φταίνε οι άλλοι : που τους προδίδουν, που τους "την φέρνουν", που τους αδικούν, που...που...που. Που το "εγώ" τους είναι στον ουρανό και νομίζουν ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω τους...

vasilagas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 178 μηνύματα.
Να με γράφει σε βαθμό που χρειάζεται να καλέσω τη νικολούλη. δεν έχω χειρότερο από την αδιαφορία…

Εν έτει 2025 δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην αφιερώσεις 2 δεύτερα να τεξταρεις τον άλλον. Βεβαια πλέον έχω σταματήσει να σκάω και ξενερώνω γρήγορα με τέτοιες συμπεριφορές.

Βεβαια με ενοχλεί και το άλλο, να είναι πολύ clingy και να με ψάχνει όλη την ώρα. Θέλω λίγο χρόνο με τον εαυτό μου βρε παιδί μου. Μη το παίρνεις προσωπικά. Τεσπα, ισορροπία χρειάζεται σε όλα.

touvlo

Διάσημο μέλος

Είναι σφάλμα, το να ελπίζεις να <φέρεις τον άλλο στα μέτρα σου> έστω και με ψυχοθεραπεία. Σκοπός της θεραπείας, δεν είναι να βολευτεί ο σύντροφος.
Αν βλέπεις πως ο υποψήφιος σύντροφος έχει 6 χαρακτηριστικά, που δεν τα αντέχεις με τίποτα, καλύτερα μην συνεχίζεις. Αν τον ερωτεύτηκες τρελά, άντε δε θα τα βλέπεις και τα 6. Ίσως δε βλέπεις κανένα. Ίσως, παρά την <<τύφλωση>> του έρωτα, καταλάβεις, πως κάτι δεν πάει καλά μ΄αυτόν, αλλά δε θέλεις να τον αφήσεις. Ε, τότε, εγώ αν ήμουν, θα ζούσα τον έρωτά μου και ό,τι προκύψει.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Ίσως, παρά την <<τύφλωση>> του έρωτα, καταλάβεις, πως κάτι δεν πάει καλά μ΄αυτόν, αλλά δε θέλεις να τον αφήσεις. Ε, τότε, εγώ αν ήμουν, θα ζούσα τον έρωτά μου και ό,τι προκύψει.
Να σου πω τί θα προκύψει ; Με μαθηματική ακρίβεια σχεδόν...Ένας γάμος, παιδί/παιδιά και ύστερα από κάποια χρόνια "δε σε ξέρω, δε σε είδα"...

touvlo

Διάσημο μέλος

Να σου πω τί θα προκύψει ; Με μαθηματική ακρίβεια σχεδόν...Ένας γάμος, παιδί/παιδιά και ύστερα από κάποια χρόνια "δε σε ξέρω, δε σε είδα"...
έστω! Θα έχεις ζήσει έναν μεγάλο έρωτα όμως. Δεν είναι λίγο. Δεν τον ζουν όλοι. Στατιστικά, 1 στους 2,6 γάμους χωρίζουν. Ε, ένας τέτοιος θα είναι και ο δικός σου, πιθανότατα. Εγώ θα το έκανα 100%.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

έστω! Θα έχεις ζήσει έναν μεγάλο έρωτα όμως. Δεν είναι λίγο. Δεν τον ζουν όλοι. Στατιστικά, 1 στους 2,6 γάμους χωρίζουν. Ε, ένας τέτοιος θα είναι και ο δικός σου, πιθανότατα. Εγώ θα το έκανα 100%.
Τώρα πια θα πω..."όχι, ευχαριστώ". Θα προτιμούσα έναν πιο μικρής έντασης έρωτα (μα που να ταιριάζαμε στα περισσότερα...), παρά μια "θύελλα"...

Είμαι της άποψης πλέον...ότι οι μεγάλοι έρωτες/μεγάλες αγάπες, δεν πρέπει να προκαλούν/κάνουν μεγάλο "θόρυβο" στη ζωή μας. Γιατί αν κάνουν, απλά δεν είναι για μας.

Όλα τα "μεγάλα" έρχονται πιο ήρεμα. Κι ας πιστεύουμε το αντίθετο (τρελό πάθος, τρελός έρωτας κ.λπ...)...

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33,218 μηνύματα.
Το παιδί που το καταδικάζεις να έχει χωρισμένους γονείς το ρώτησες;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια