ανατολή
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalker70
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Α ρε τρέλα

Vogue001
Νεοφερμένο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

Άντε στα 12-18 να το κατανοήσω, δεν έχετε και κάτι σπουδαιότερο συνήθως.
Αλλά όταν αυτό ξεφεύγει πάνω από τα 25 μοιάζει αηδία και την προκαλεί κιόλας. Και έντονα κιόλας.
anwnymos
Δραστήριο μέλος

Μου τι δίνουν τα ζευγαράκια που είναι κώλος και βρακί.
Άντε στα 12-18 να το κατανοήσω, δεν έχετε και κάτι σπουδαιότερο συνήθως.
Αλλά όταν αυτό ξεφεύγει πάνω από τα 25 μοιάζει αηδία και την προκαλεί κιόλας. Και έντονα κιόλας.
διαισθανομαι μια υφερπουσα ζηλια

Darkness
Περιβόητο μέλος

Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα.
Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω.
Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω.
anwnymos
Δραστήριο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;''
Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί.
Δλδ αυτό.
Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον.
Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό;
Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά.
anwnymos
Δραστήριο μέλος

Ρε τι γούστα; Αυτοί ξεχνάνε να ζουν.
Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;''
Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί.
Δλδ αυτό.
Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον.
Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό;
Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά.

elepan
Δραστήριο μέλος

Να μην ζητά συγνώμη και να μην αναγνωρίζει τα λάθη του (μέσα σε αυτά κ' τα ψέματα).Tι σας "τη δίνει" σε έναν άνθρωπο;
Ειδικά όταν πρόκειται για το έτερον ήμισυ με ενοχλεί ακόμα πιο πολύ.
Συγχωρώ μέχρι και το ψέμα, αν γίνει έστω και με λίγη καθυστέρηση...η παραδοχή αυτού.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατεΝαι παίζει να φαίνεται έτσι.
Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα.
Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω.
Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω.

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 209912
Επισκέπτης

Darkness
Περιβόητο μέλος

Λοιπόν για να δούμε.Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε![]()
Για να μιλάμε για 40 λογικά θα έχω μεγαλώσει. Ίσως να έχω και παιδιά. Οπότε δεν θα κάνω ότι μου καυλώνει.
Ίσως έχω κάνει πράγματα. Ίσως μου καλμάρει και η όποια επανάσταση στο μυαλό.
Οπότε τα 40 σα να μου φαίνονται χρόνια ηρεμίας με αυτόν που θα έχεις δίπλα σου. Λίγο μεγαλωμένα παιδιά, ίσως κάποια δουλειά αν είμαστε στους τυχερούς, θα προγραμματίζουμε ταξίδια και θα αράζουμε σε ξαπλώστρες.
Οι φίλοι μας θα είναι στα ίδια οπότε θα καταλαβαινόμαστε.
Και όπως και να χει ποτέ δεν απέκλεισα το να μιλάς με τον άλλον. Δλδ τι θα κάνεις μόνο σεξ και έχε γεια τα λέμε σε 3 μέρες;
Απλά τώρα είσαι με κάποιον, είσαι θεωρητικά και πρακτικά πιο νέος από τα 40, προγραμματίζεις κάτι ή και δεν προγραμματίζεις, το κάνεις, το αλλάζεις, το κοιτάς και το χαζέυεις και δεν μπορώ να καταλάβω γτ δίπλα σου σε αυτή τη μαλάκινση πρέπει να έχεις και τον όποιο γκόμενο/σύντροφο.
Δεν είπαμε να μην μιλάμε. Είπαμε έχουμε 2 ζωές σαν 2 άτομα που είμαστε και όταν γουστάρουμε τις ενώνουμε και όταν δεν οχι. Τώρα στα 40 η ζωή σε κάποια πράγματα καταντά κοινή.
~Dida~
Δραστήριο μέλος

Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Let.It.Go:\
Εκκολαπτόμενο μέλος

christidim
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgkalo
- rafaela11
- Ilma
- Rene2004
- johnsala
- Reader
- Luludaki
- despoina13
- Memetchi
- Kate1914
- fourkaki
- Jack of Spades
- Scandal
- tsiobieman
- Corfu kitty
- charmander
- American Economist
- Joji
- camil
- ROM32
- Destiny3
- Wanda
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- paolo1
- Sophieex
- Requiem
- eukleidhs1821
- marww
- fmarulezkd
- louminis
- Forgetit
- giannhs2001
- orchidea
- harry akritas
- Εχέμυθη
- Κλημεντίνη
- sokliap
- kogba
- jj!
- DimitraA.
- Athens2002
- Viedo
- Στεφανος56
- Βλα
- tslef8
- Annamaria34
- uni77
- Μαυρίκιος
- element skate
- Meow
- grtt
- hirasawayui
- Έμμα
- Ν.Χ.
- Danaoula2020
- Μάρκος Βασίλης
- Libertus
- iminspain
- Μί–Κά-Ἔλ
- Pipitsa
- Idontknoww
- tomicrotroll
- Elena345
- Unseen skygge
- giannist_
- chester20080
- New member
- efi25
- MarcoReus
- Johnny15
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.