ανατολή Νεοφερμένο μέλος Η ανατολή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2013 στις 18:12 Η ανατολή έγραψε: #361 05-07-13 18:12 Η αχαριστία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stalker70 Νεοφερμένο μέλος Ο Stalker70 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2013 στις 18:17 Ο Stalker70: #362 05-07-13 18:17 Η ειρωνία.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 22:02 Η Ψαραδέλλη: #363 14-07-13 22:02 Όταν κάποιοι έχουν από σένα αξιώσεις και φαντάζονται διάφορα σενάρια μέσα στο κεφάλι τους, χωρίς εσύ ποτέ να τους έχεις δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Και αν δεν ανταποκριθείς, θυμώνουν κιόλας. Α ρε τρέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vogue001 Νεοφερμένο μέλος Ο Mαριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 22:12 Ο Vogue001 έγραψε: #364 14-07-13 22:12 η περηφανεια ανευ λογου και αιτιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:21 Η Darkness έγραψε: #365 25-07-13 18:21 Μου τι δίνουν τα ζευγαράκια που είναι κώλος και βρακί. Άντε στα 12-18 να το κατανοήσω, δεν έχετε και κάτι σπουδαιότερο συνήθως. Αλλά όταν αυτό ξεφεύγει πάνω από τα 25 μοιάζει αηδία και την προκαλεί κιόλας. Και έντονα κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:32 Ο anwnymos έγραψε: #366 25-07-13 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Μου τι δίνουν τα ζευγαράκια που είναι κώλος και βρακί. Άντε στα 12-18 να το κατανοήσω, δεν έχετε και κάτι σπουδαιότερο συνήθως. Αλλά όταν αυτό ξεφεύγει πάνω από τα 25 μοιάζει αηδία και την προκαλεί κιόλας. Και έντονα κιόλας. Click για ανάπτυξη... διαισθανομαι μια υφερπουσα ζηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #367 25-07-13 18:43 Ναι παίζει να φαίνεται έτσι. Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα. Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω. Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:49 Ο anwnymos έγραψε: #368 25-07-13 18:49 νταξ περα απο τον χαβαλε τωρα , και μενα προσωπικα δεν μαρεσει αυτο το κωλος κ βρακι που λες . αλλα οκ δεν με ενοχλει κ ιδιαιτερα αμα το κανει καποιο ζευγαρι ας πουμε , αμα βγαζει γουστα ετσι εγω παω πασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:36 Η Darkness έγραψε: #369 25-07-13 22:36 Ρε τι γούστα; Αυτοί ξεχνάνε να ζουν. Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;'' Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί. Δλδ αυτό. Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον. Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό; Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:29 Ο anwnymos έγραψε: #370 26-07-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ρε τι γούστα; Αυτοί ξεχνάνε να ζουν. Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;'' Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί. Δλδ αυτό. Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον. Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό; Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά. Click για ανάπτυξη... παιζει να σαι κ απο τις πιο χαλαρες κοπελες που κυκλοφορουν εκει εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elepan Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Αναλυτής Συστημάτων και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 736 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:10 Ο elepan έγραψε: #371 26-07-13 12:10 Tι σας "τη δίνει" σε έναν άνθρωπο; Click για ανάπτυξη... Να μην ζητά συγνώμη και να μην αναγνωρίζει τα λάθη του (μέσα σε αυτά κ' τα ψέματα). Ειδικά όταν πρόκειται για το έτερον ήμισυ με ενοχλεί ακόμα πιο πολύ. Συγχωρώ μέχρι και το ψέμα, αν γίνει έστω και με λίγη καθυστέρηση...η παραδοχή αυτού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:03 Ο timonierhs: #372 26-07-13 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ναι παίζει να φαίνεται έτσι. Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα. Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω. Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω. Click για ανάπτυξη... Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η OoOkoβοldOoO: #373 26-07-13 14:28 Μου τη δίνει η μονομέρεια του άλλου, το να είναι απόλυτος στις απόψεις του, αμετάκλητος, μονοδιάστατος, γενικώς να μην είναι ανοιχτός σε τίποτα πέρα από αυτά που έχει καλά χωμένα μέσα στο μυαλό του...ας είναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Ο Guest 209912: #374 26-07-13 15:03 Εμένα μου τη δίνουν οι homo που δεν είναι sapiens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:07 Η Darkness έγραψε: #375 26-07-13 17:07 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για να δούμε. Για να μιλάμε για 40 λογικά θα έχω μεγαλώσει. Ίσως να έχω και παιδιά. Οπότε δεν θα κάνω ότι μου καυλώνει. Ίσως έχω κάνει πράγματα. Ίσως μου καλμάρει και η όποια επανάσταση στο μυαλό. Οπότε τα 40 σα να μου φαίνονται χρόνια ηρεμίας με αυτόν που θα έχεις δίπλα σου. Λίγο μεγαλωμένα παιδιά, ίσως κάποια δουλειά αν είμαστε στους τυχερούς, θα προγραμματίζουμε ταξίδια και θα αράζουμε σε ξαπλώστρες. Οι φίλοι μας θα είναι στα ίδια οπότε θα καταλαβαινόμαστε. Και όπως και να χει ποτέ δεν απέκλεισα το να μιλάς με τον άλλον. Δλδ τι θα κάνεις μόνο σεξ και έχε γεια τα λέμε σε 3 μέρες; Απλά τώρα είσαι με κάποιον, είσαι θεωρητικά και πρακτικά πιο νέος από τα 40, προγραμματίζεις κάτι ή και δεν προγραμματίζεις, το κάνεις, το αλλάζεις, το κοιτάς και το χαζέυεις και δεν μπορώ να καταλάβω γτ δίπλα σου σε αυτή τη μαλάκινση πρέπει να έχεις και τον όποιο γκόμενο/σύντροφο. Δεν είπαμε να μην μιλάμε. Είπαμε έχουμε 2 ζωές σαν 2 άτομα που είμαστε και όταν γουστάρουμε τις ενώνουμε και όταν δεν οχι. Τώρα στα 40 η ζωή σε κάποια πράγματα καταντά κοινή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:12 Η ~Dida~ έγραψε: #376 26-07-13 17:12 Η ''αγαπη '' απο συμφέρον και η πονηριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:15 Ο Γιώργος Mt: #377 26-07-13 17:15 Μου τη δίνει να με αγνοούν.Γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:08 Ο johnietraf: #378 26-07-13 18:08 αγνοια υποκρισια δεν σου λενε την αληθεια και αλλα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:23 Η Let.It.Go:\: #379 27-07-13 21:23 η υποκρισία και ο σνομπισμός μερικών ανθρώπων καθώς επίσης και το στιλ "εγώ είμαι και κανείς άλλος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Η christidim: #380 27-07-13 21:35 Να είναι κάποιος αδιάκριτος.Πρέπει να προσέχουμε πολύ με όσα λέμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πως το εκλαμβάνει ο άλλος και κινδυνεύουμε να τον πληγώσουμε,ακόμη και αν το λέμε με αγνή πρόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist Joji camil ROM32 Destiny3 Wanda AggelikiGr Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η αχαριστία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalker70 Νεοφερμένο μέλος Ο Stalker70 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2013 στις 18:17 Ο Stalker70: #362 05-07-13 18:17 Η ειρωνία.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 22:02 Η Ψαραδέλλη: #363 14-07-13 22:02 Όταν κάποιοι έχουν από σένα αξιώσεις και φαντάζονται διάφορα σενάρια μέσα στο κεφάλι τους, χωρίς εσύ ποτέ να τους έχεις δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Και αν δεν ανταποκριθείς, θυμώνουν κιόλας. Α ρε τρέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vogue001 Νεοφερμένο μέλος Ο Mαριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 22:12 Ο Vogue001 έγραψε: #364 14-07-13 22:12 η περηφανεια ανευ λογου και αιτιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:21 Η Darkness έγραψε: #365 25-07-13 18:21 Μου τι δίνουν τα ζευγαράκια που είναι κώλος και βρακί. Άντε στα 12-18 να το κατανοήσω, δεν έχετε και κάτι σπουδαιότερο συνήθως. Αλλά όταν αυτό ξεφεύγει πάνω από τα 25 μοιάζει αηδία και την προκαλεί κιόλας. Και έντονα κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:32 Ο anwnymos έγραψε: #366 25-07-13 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Μου τι δίνουν τα ζευγαράκια που είναι κώλος και βρακί. Άντε στα 12-18 να το κατανοήσω, δεν έχετε και κάτι σπουδαιότερο συνήθως. Αλλά όταν αυτό ξεφεύγει πάνω από τα 25 μοιάζει αηδία και την προκαλεί κιόλας. Και έντονα κιόλας. Click για ανάπτυξη... διαισθανομαι μια υφερπουσα ζηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #367 25-07-13 18:43 Ναι παίζει να φαίνεται έτσι. Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα. Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω. Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:49 Ο anwnymos έγραψε: #368 25-07-13 18:49 νταξ περα απο τον χαβαλε τωρα , και μενα προσωπικα δεν μαρεσει αυτο το κωλος κ βρακι που λες . αλλα οκ δεν με ενοχλει κ ιδιαιτερα αμα το κανει καποιο ζευγαρι ας πουμε , αμα βγαζει γουστα ετσι εγω παω πασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:36 Η Darkness έγραψε: #369 25-07-13 22:36 Ρε τι γούστα; Αυτοί ξεχνάνε να ζουν. Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;'' Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί. Δλδ αυτό. Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον. Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό; Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:29 Ο anwnymos έγραψε: #370 26-07-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ρε τι γούστα; Αυτοί ξεχνάνε να ζουν. Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;'' Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί. Δλδ αυτό. Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον. Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό; Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά. Click για ανάπτυξη... παιζει να σαι κ απο τις πιο χαλαρες κοπελες που κυκλοφορουν εκει εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elepan Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Αναλυτής Συστημάτων και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 736 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:10 Ο elepan έγραψε: #371 26-07-13 12:10 Tι σας "τη δίνει" σε έναν άνθρωπο; Click για ανάπτυξη... Να μην ζητά συγνώμη και να μην αναγνωρίζει τα λάθη του (μέσα σε αυτά κ' τα ψέματα). Ειδικά όταν πρόκειται για το έτερον ήμισυ με ενοχλεί ακόμα πιο πολύ. Συγχωρώ μέχρι και το ψέμα, αν γίνει έστω και με λίγη καθυστέρηση...η παραδοχή αυτού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:03 Ο timonierhs: #372 26-07-13 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ναι παίζει να φαίνεται έτσι. Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα. Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω. Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω. Click για ανάπτυξη... Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η OoOkoβοldOoO: #373 26-07-13 14:28 Μου τη δίνει η μονομέρεια του άλλου, το να είναι απόλυτος στις απόψεις του, αμετάκλητος, μονοδιάστατος, γενικώς να μην είναι ανοιχτός σε τίποτα πέρα από αυτά που έχει καλά χωμένα μέσα στο μυαλό του...ας είναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Ο Guest 209912: #374 26-07-13 15:03 Εμένα μου τη δίνουν οι homo που δεν είναι sapiens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:07 Η Darkness έγραψε: #375 26-07-13 17:07 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για να δούμε. Για να μιλάμε για 40 λογικά θα έχω μεγαλώσει. Ίσως να έχω και παιδιά. Οπότε δεν θα κάνω ότι μου καυλώνει. Ίσως έχω κάνει πράγματα. Ίσως μου καλμάρει και η όποια επανάσταση στο μυαλό. Οπότε τα 40 σα να μου φαίνονται χρόνια ηρεμίας με αυτόν που θα έχεις δίπλα σου. Λίγο μεγαλωμένα παιδιά, ίσως κάποια δουλειά αν είμαστε στους τυχερούς, θα προγραμματίζουμε ταξίδια και θα αράζουμε σε ξαπλώστρες. Οι φίλοι μας θα είναι στα ίδια οπότε θα καταλαβαινόμαστε. Και όπως και να χει ποτέ δεν απέκλεισα το να μιλάς με τον άλλον. Δλδ τι θα κάνεις μόνο σεξ και έχε γεια τα λέμε σε 3 μέρες; Απλά τώρα είσαι με κάποιον, είσαι θεωρητικά και πρακτικά πιο νέος από τα 40, προγραμματίζεις κάτι ή και δεν προγραμματίζεις, το κάνεις, το αλλάζεις, το κοιτάς και το χαζέυεις και δεν μπορώ να καταλάβω γτ δίπλα σου σε αυτή τη μαλάκινση πρέπει να έχεις και τον όποιο γκόμενο/σύντροφο. Δεν είπαμε να μην μιλάμε. Είπαμε έχουμε 2 ζωές σαν 2 άτομα που είμαστε και όταν γουστάρουμε τις ενώνουμε και όταν δεν οχι. Τώρα στα 40 η ζωή σε κάποια πράγματα καταντά κοινή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:12 Η ~Dida~ έγραψε: #376 26-07-13 17:12 Η ''αγαπη '' απο συμφέρον και η πονηριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:15 Ο Γιώργος Mt: #377 26-07-13 17:15 Μου τη δίνει να με αγνοούν.Γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:08 Ο johnietraf: #378 26-07-13 18:08 αγνοια υποκρισια δεν σου λενε την αληθεια και αλλα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:23 Η Let.It.Go:\: #379 27-07-13 21:23 η υποκρισία και ο σνομπισμός μερικών ανθρώπων καθώς επίσης και το στιλ "εγώ είμαι και κανείς άλλος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Η christidim: #380 27-07-13 21:35 Να είναι κάποιος αδιάκριτος.Πρέπει να προσέχουμε πολύ με όσα λέμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πως το εκλαμβάνει ο άλλος και κινδυνεύουμε να τον πληγώσουμε,ακόμη και αν το λέμε με αγνή πρόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist Joji camil ROM32 Destiny3 Wanda AggelikiGr Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η ειρωνία.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 22:02 Η Ψαραδέλλη: #363 14-07-13 22:02 Όταν κάποιοι έχουν από σένα αξιώσεις και φαντάζονται διάφορα σενάρια μέσα στο κεφάλι τους, χωρίς εσύ ποτέ να τους έχεις δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Και αν δεν ανταποκριθείς, θυμώνουν κιόλας. Α ρε τρέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vogue001 Νεοφερμένο μέλος Ο Mαριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 22:12 Ο Vogue001 έγραψε: #364 14-07-13 22:12 η περηφανεια ανευ λογου και αιτιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:21 Η Darkness έγραψε: #365 25-07-13 18:21 Μου τι δίνουν τα ζευγαράκια που είναι κώλος και βρακί. Άντε στα 12-18 να το κατανοήσω, δεν έχετε και κάτι σπουδαιότερο συνήθως. Αλλά όταν αυτό ξεφεύγει πάνω από τα 25 μοιάζει αηδία και την προκαλεί κιόλας. Και έντονα κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:32 Ο anwnymos έγραψε: #366 25-07-13 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Μου τι δίνουν τα ζευγαράκια που είναι κώλος και βρακί. Άντε στα 12-18 να το κατανοήσω, δεν έχετε και κάτι σπουδαιότερο συνήθως. Αλλά όταν αυτό ξεφεύγει πάνω από τα 25 μοιάζει αηδία και την προκαλεί κιόλας. Και έντονα κιόλας. Click για ανάπτυξη... διαισθανομαι μια υφερπουσα ζηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #367 25-07-13 18:43 Ναι παίζει να φαίνεται έτσι. Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα. Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω. Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:49 Ο anwnymos έγραψε: #368 25-07-13 18:49 νταξ περα απο τον χαβαλε τωρα , και μενα προσωπικα δεν μαρεσει αυτο το κωλος κ βρακι που λες . αλλα οκ δεν με ενοχλει κ ιδιαιτερα αμα το κανει καποιο ζευγαρι ας πουμε , αμα βγαζει γουστα ετσι εγω παω πασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:36 Η Darkness έγραψε: #369 25-07-13 22:36 Ρε τι γούστα; Αυτοί ξεχνάνε να ζουν. Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;'' Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί. Δλδ αυτό. Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον. Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό; Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:29 Ο anwnymos έγραψε: #370 26-07-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ρε τι γούστα; Αυτοί ξεχνάνε να ζουν. Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;'' Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί. Δλδ αυτό. Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον. Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό; Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά. Click για ανάπτυξη... παιζει να σαι κ απο τις πιο χαλαρες κοπελες που κυκλοφορουν εκει εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elepan Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Αναλυτής Συστημάτων και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 736 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:10 Ο elepan έγραψε: #371 26-07-13 12:10 Tι σας "τη δίνει" σε έναν άνθρωπο; Click για ανάπτυξη... Να μην ζητά συγνώμη και να μην αναγνωρίζει τα λάθη του (μέσα σε αυτά κ' τα ψέματα). Ειδικά όταν πρόκειται για το έτερον ήμισυ με ενοχλεί ακόμα πιο πολύ. Συγχωρώ μέχρι και το ψέμα, αν γίνει έστω και με λίγη καθυστέρηση...η παραδοχή αυτού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:03 Ο timonierhs: #372 26-07-13 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ναι παίζει να φαίνεται έτσι. Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα. Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω. Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω. Click για ανάπτυξη... Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η OoOkoβοldOoO: #373 26-07-13 14:28 Μου τη δίνει η μονομέρεια του άλλου, το να είναι απόλυτος στις απόψεις του, αμετάκλητος, μονοδιάστατος, γενικώς να μην είναι ανοιχτός σε τίποτα πέρα από αυτά που έχει καλά χωμένα μέσα στο μυαλό του...ας είναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Ο Guest 209912: #374 26-07-13 15:03 Εμένα μου τη δίνουν οι homo που δεν είναι sapiens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:07 Η Darkness έγραψε: #375 26-07-13 17:07 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για να δούμε. Για να μιλάμε για 40 λογικά θα έχω μεγαλώσει. Ίσως να έχω και παιδιά. Οπότε δεν θα κάνω ότι μου καυλώνει. Ίσως έχω κάνει πράγματα. Ίσως μου καλμάρει και η όποια επανάσταση στο μυαλό. Οπότε τα 40 σα να μου φαίνονται χρόνια ηρεμίας με αυτόν που θα έχεις δίπλα σου. Λίγο μεγαλωμένα παιδιά, ίσως κάποια δουλειά αν είμαστε στους τυχερούς, θα προγραμματίζουμε ταξίδια και θα αράζουμε σε ξαπλώστρες. Οι φίλοι μας θα είναι στα ίδια οπότε θα καταλαβαινόμαστε. Και όπως και να χει ποτέ δεν απέκλεισα το να μιλάς με τον άλλον. Δλδ τι θα κάνεις μόνο σεξ και έχε γεια τα λέμε σε 3 μέρες; Απλά τώρα είσαι με κάποιον, είσαι θεωρητικά και πρακτικά πιο νέος από τα 40, προγραμματίζεις κάτι ή και δεν προγραμματίζεις, το κάνεις, το αλλάζεις, το κοιτάς και το χαζέυεις και δεν μπορώ να καταλάβω γτ δίπλα σου σε αυτή τη μαλάκινση πρέπει να έχεις και τον όποιο γκόμενο/σύντροφο. Δεν είπαμε να μην μιλάμε. Είπαμε έχουμε 2 ζωές σαν 2 άτομα που είμαστε και όταν γουστάρουμε τις ενώνουμε και όταν δεν οχι. Τώρα στα 40 η ζωή σε κάποια πράγματα καταντά κοινή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:12 Η ~Dida~ έγραψε: #376 26-07-13 17:12 Η ''αγαπη '' απο συμφέρον και η πονηριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:15 Ο Γιώργος Mt: #377 26-07-13 17:15 Μου τη δίνει να με αγνοούν.Γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:08 Ο johnietraf: #378 26-07-13 18:08 αγνοια υποκρισια δεν σου λενε την αληθεια και αλλα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:23 Η Let.It.Go:\: #379 27-07-13 21:23 η υποκρισία και ο σνομπισμός μερικών ανθρώπων καθώς επίσης και το στιλ "εγώ είμαι και κανείς άλλος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Η christidim: #380 27-07-13 21:35 Να είναι κάποιος αδιάκριτος.Πρέπει να προσέχουμε πολύ με όσα λέμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πως το εκλαμβάνει ο άλλος και κινδυνεύουμε να τον πληγώσουμε,ακόμη και αν το λέμε με αγνή πρόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist Joji camil ROM32 Destiny3 Wanda AggelikiGr Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν κάποιοι έχουν από σένα αξιώσεις και φαντάζονται διάφορα σενάρια μέσα στο κεφάλι τους, χωρίς εσύ ποτέ να τους έχεις δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Και αν δεν ανταποκριθείς, θυμώνουν κιόλας. Α ρε τρέλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vogue001 Νεοφερμένο μέλος Ο Mαριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2013 στις 22:12 Ο Vogue001 έγραψε: #364 14-07-13 22:12 η περηφανεια ανευ λογου και αιτιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:21 Η Darkness έγραψε: #365 25-07-13 18:21 Μου τι δίνουν τα ζευγαράκια που είναι κώλος και βρακί. Άντε στα 12-18 να το κατανοήσω, δεν έχετε και κάτι σπουδαιότερο συνήθως. Αλλά όταν αυτό ξεφεύγει πάνω από τα 25 μοιάζει αηδία και την προκαλεί κιόλας. Και έντονα κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:32 Ο anwnymos έγραψε: #366 25-07-13 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Μου τι δίνουν τα ζευγαράκια που είναι κώλος και βρακί. Άντε στα 12-18 να το κατανοήσω, δεν έχετε και κάτι σπουδαιότερο συνήθως. Αλλά όταν αυτό ξεφεύγει πάνω από τα 25 μοιάζει αηδία και την προκαλεί κιόλας. Και έντονα κιόλας. Click για ανάπτυξη... διαισθανομαι μια υφερπουσα ζηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #367 25-07-13 18:43 Ναι παίζει να φαίνεται έτσι. Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα. Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω. Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:49 Ο anwnymos έγραψε: #368 25-07-13 18:49 νταξ περα απο τον χαβαλε τωρα , και μενα προσωπικα δεν μαρεσει αυτο το κωλος κ βρακι που λες . αλλα οκ δεν με ενοχλει κ ιδιαιτερα αμα το κανει καποιο ζευγαρι ας πουμε , αμα βγαζει γουστα ετσι εγω παω πασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:36 Η Darkness έγραψε: #369 25-07-13 22:36 Ρε τι γούστα; Αυτοί ξεχνάνε να ζουν. Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;'' Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί. Δλδ αυτό. Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον. Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό; Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:29 Ο anwnymos έγραψε: #370 26-07-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ρε τι γούστα; Αυτοί ξεχνάνε να ζουν. Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;'' Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί. Δλδ αυτό. Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον. Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό; Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά. Click για ανάπτυξη... παιζει να σαι κ απο τις πιο χαλαρες κοπελες που κυκλοφορουν εκει εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elepan Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Αναλυτής Συστημάτων και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 736 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:10 Ο elepan έγραψε: #371 26-07-13 12:10 Tι σας "τη δίνει" σε έναν άνθρωπο; Click για ανάπτυξη... Να μην ζητά συγνώμη και να μην αναγνωρίζει τα λάθη του (μέσα σε αυτά κ' τα ψέματα). Ειδικά όταν πρόκειται για το έτερον ήμισυ με ενοχλεί ακόμα πιο πολύ. Συγχωρώ μέχρι και το ψέμα, αν γίνει έστω και με λίγη καθυστέρηση...η παραδοχή αυτού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:03 Ο timonierhs: #372 26-07-13 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ναι παίζει να φαίνεται έτσι. Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα. Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω. Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω. Click για ανάπτυξη... Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η OoOkoβοldOoO: #373 26-07-13 14:28 Μου τη δίνει η μονομέρεια του άλλου, το να είναι απόλυτος στις απόψεις του, αμετάκλητος, μονοδιάστατος, γενικώς να μην είναι ανοιχτός σε τίποτα πέρα από αυτά που έχει καλά χωμένα μέσα στο μυαλό του...ας είναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Ο Guest 209912: #374 26-07-13 15:03 Εμένα μου τη δίνουν οι homo που δεν είναι sapiens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:07 Η Darkness έγραψε: #375 26-07-13 17:07 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για να δούμε. Για να μιλάμε για 40 λογικά θα έχω μεγαλώσει. Ίσως να έχω και παιδιά. Οπότε δεν θα κάνω ότι μου καυλώνει. Ίσως έχω κάνει πράγματα. Ίσως μου καλμάρει και η όποια επανάσταση στο μυαλό. Οπότε τα 40 σα να μου φαίνονται χρόνια ηρεμίας με αυτόν που θα έχεις δίπλα σου. Λίγο μεγαλωμένα παιδιά, ίσως κάποια δουλειά αν είμαστε στους τυχερούς, θα προγραμματίζουμε ταξίδια και θα αράζουμε σε ξαπλώστρες. Οι φίλοι μας θα είναι στα ίδια οπότε θα καταλαβαινόμαστε. Και όπως και να χει ποτέ δεν απέκλεισα το να μιλάς με τον άλλον. Δλδ τι θα κάνεις μόνο σεξ και έχε γεια τα λέμε σε 3 μέρες; Απλά τώρα είσαι με κάποιον, είσαι θεωρητικά και πρακτικά πιο νέος από τα 40, προγραμματίζεις κάτι ή και δεν προγραμματίζεις, το κάνεις, το αλλάζεις, το κοιτάς και το χαζέυεις και δεν μπορώ να καταλάβω γτ δίπλα σου σε αυτή τη μαλάκινση πρέπει να έχεις και τον όποιο γκόμενο/σύντροφο. Δεν είπαμε να μην μιλάμε. Είπαμε έχουμε 2 ζωές σαν 2 άτομα που είμαστε και όταν γουστάρουμε τις ενώνουμε και όταν δεν οχι. Τώρα στα 40 η ζωή σε κάποια πράγματα καταντά κοινή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:12 Η ~Dida~ έγραψε: #376 26-07-13 17:12 Η ''αγαπη '' απο συμφέρον και η πονηριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:15 Ο Γιώργος Mt: #377 26-07-13 17:15 Μου τη δίνει να με αγνοούν.Γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:08 Ο johnietraf: #378 26-07-13 18:08 αγνοια υποκρισια δεν σου λενε την αληθεια και αλλα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:23 Η Let.It.Go:\: #379 27-07-13 21:23 η υποκρισία και ο σνομπισμός μερικών ανθρώπων καθώς επίσης και το στιλ "εγώ είμαι και κανείς άλλος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Η christidim: #380 27-07-13 21:35 Να είναι κάποιος αδιάκριτος.Πρέπει να προσέχουμε πολύ με όσα λέμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πως το εκλαμβάνει ο άλλος και κινδυνεύουμε να τον πληγώσουμε,ακόμη και αν το λέμε με αγνή πρόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist Joji camil ROM32 Destiny3 Wanda AggelikiGr Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η περηφανεια ανευ λογου και αιτιας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:21 Η Darkness έγραψε: #365 25-07-13 18:21 Μου τι δίνουν τα ζευγαράκια που είναι κώλος και βρακί. Άντε στα 12-18 να το κατανοήσω, δεν έχετε και κάτι σπουδαιότερο συνήθως. Αλλά όταν αυτό ξεφεύγει πάνω από τα 25 μοιάζει αηδία και την προκαλεί κιόλας. Και έντονα κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:32 Ο anwnymos έγραψε: #366 25-07-13 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Μου τι δίνουν τα ζευγαράκια που είναι κώλος και βρακί. Άντε στα 12-18 να το κατανοήσω, δεν έχετε και κάτι σπουδαιότερο συνήθως. Αλλά όταν αυτό ξεφεύγει πάνω από τα 25 μοιάζει αηδία και την προκαλεί κιόλας. Και έντονα κιόλας. Click για ανάπτυξη... διαισθανομαι μια υφερπουσα ζηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #367 25-07-13 18:43 Ναι παίζει να φαίνεται έτσι. Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα. Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω. Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:49 Ο anwnymos έγραψε: #368 25-07-13 18:49 νταξ περα απο τον χαβαλε τωρα , και μενα προσωπικα δεν μαρεσει αυτο το κωλος κ βρακι που λες . αλλα οκ δεν με ενοχλει κ ιδιαιτερα αμα το κανει καποιο ζευγαρι ας πουμε , αμα βγαζει γουστα ετσι εγω παω πασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:36 Η Darkness έγραψε: #369 25-07-13 22:36 Ρε τι γούστα; Αυτοί ξεχνάνε να ζουν. Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;'' Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί. Δλδ αυτό. Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον. Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό; Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:29 Ο anwnymos έγραψε: #370 26-07-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ρε τι γούστα; Αυτοί ξεχνάνε να ζουν. Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;'' Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί. Δλδ αυτό. Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον. Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό; Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά. Click για ανάπτυξη... παιζει να σαι κ απο τις πιο χαλαρες κοπελες που κυκλοφορουν εκει εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elepan Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Αναλυτής Συστημάτων και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 736 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:10 Ο elepan έγραψε: #371 26-07-13 12:10 Tι σας "τη δίνει" σε έναν άνθρωπο; Click για ανάπτυξη... Να μην ζητά συγνώμη και να μην αναγνωρίζει τα λάθη του (μέσα σε αυτά κ' τα ψέματα). Ειδικά όταν πρόκειται για το έτερον ήμισυ με ενοχλεί ακόμα πιο πολύ. Συγχωρώ μέχρι και το ψέμα, αν γίνει έστω και με λίγη καθυστέρηση...η παραδοχή αυτού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:03 Ο timonierhs: #372 26-07-13 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ναι παίζει να φαίνεται έτσι. Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα. Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω. Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω. Click για ανάπτυξη... Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η OoOkoβοldOoO: #373 26-07-13 14:28 Μου τη δίνει η μονομέρεια του άλλου, το να είναι απόλυτος στις απόψεις του, αμετάκλητος, μονοδιάστατος, γενικώς να μην είναι ανοιχτός σε τίποτα πέρα από αυτά που έχει καλά χωμένα μέσα στο μυαλό του...ας είναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Ο Guest 209912: #374 26-07-13 15:03 Εμένα μου τη δίνουν οι homo που δεν είναι sapiens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:07 Η Darkness έγραψε: #375 26-07-13 17:07 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για να δούμε. Για να μιλάμε για 40 λογικά θα έχω μεγαλώσει. Ίσως να έχω και παιδιά. Οπότε δεν θα κάνω ότι μου καυλώνει. Ίσως έχω κάνει πράγματα. Ίσως μου καλμάρει και η όποια επανάσταση στο μυαλό. Οπότε τα 40 σα να μου φαίνονται χρόνια ηρεμίας με αυτόν που θα έχεις δίπλα σου. Λίγο μεγαλωμένα παιδιά, ίσως κάποια δουλειά αν είμαστε στους τυχερούς, θα προγραμματίζουμε ταξίδια και θα αράζουμε σε ξαπλώστρες. Οι φίλοι μας θα είναι στα ίδια οπότε θα καταλαβαινόμαστε. Και όπως και να χει ποτέ δεν απέκλεισα το να μιλάς με τον άλλον. Δλδ τι θα κάνεις μόνο σεξ και έχε γεια τα λέμε σε 3 μέρες; Απλά τώρα είσαι με κάποιον, είσαι θεωρητικά και πρακτικά πιο νέος από τα 40, προγραμματίζεις κάτι ή και δεν προγραμματίζεις, το κάνεις, το αλλάζεις, το κοιτάς και το χαζέυεις και δεν μπορώ να καταλάβω γτ δίπλα σου σε αυτή τη μαλάκινση πρέπει να έχεις και τον όποιο γκόμενο/σύντροφο. Δεν είπαμε να μην μιλάμε. Είπαμε έχουμε 2 ζωές σαν 2 άτομα που είμαστε και όταν γουστάρουμε τις ενώνουμε και όταν δεν οχι. Τώρα στα 40 η ζωή σε κάποια πράγματα καταντά κοινή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:12 Η ~Dida~ έγραψε: #376 26-07-13 17:12 Η ''αγαπη '' απο συμφέρον και η πονηριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:15 Ο Γιώργος Mt: #377 26-07-13 17:15 Μου τη δίνει να με αγνοούν.Γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:08 Ο johnietraf: #378 26-07-13 18:08 αγνοια υποκρισια δεν σου λενε την αληθεια και αλλα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:23 Η Let.It.Go:\: #379 27-07-13 21:23 η υποκρισία και ο σνομπισμός μερικών ανθρώπων καθώς επίσης και το στιλ "εγώ είμαι και κανείς άλλος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Η christidim: #380 27-07-13 21:35 Να είναι κάποιος αδιάκριτος.Πρέπει να προσέχουμε πολύ με όσα λέμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πως το εκλαμβάνει ο άλλος και κινδυνεύουμε να τον πληγώσουμε,ακόμη και αν το λέμε με αγνή πρόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist Joji camil ROM32 Destiny3 Wanda AggelikiGr Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου τι δίνουν τα ζευγαράκια που είναι κώλος και βρακί. Άντε στα 12-18 να το κατανοήσω, δεν έχετε και κάτι σπουδαιότερο συνήθως. Αλλά όταν αυτό ξεφεύγει πάνω από τα 25 μοιάζει αηδία και την προκαλεί κιόλας. Και έντονα κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:32 Ο anwnymos έγραψε: #366 25-07-13 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Μου τι δίνουν τα ζευγαράκια που είναι κώλος και βρακί. Άντε στα 12-18 να το κατανοήσω, δεν έχετε και κάτι σπουδαιότερο συνήθως. Αλλά όταν αυτό ξεφεύγει πάνω από τα 25 μοιάζει αηδία και την προκαλεί κιόλας. Και έντονα κιόλας. Click για ανάπτυξη... διαισθανομαι μια υφερπουσα ζηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #367 25-07-13 18:43 Ναι παίζει να φαίνεται έτσι. Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα. Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω. Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:49 Ο anwnymos έγραψε: #368 25-07-13 18:49 νταξ περα απο τον χαβαλε τωρα , και μενα προσωπικα δεν μαρεσει αυτο το κωλος κ βρακι που λες . αλλα οκ δεν με ενοχλει κ ιδιαιτερα αμα το κανει καποιο ζευγαρι ας πουμε , αμα βγαζει γουστα ετσι εγω παω πασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:36 Η Darkness έγραψε: #369 25-07-13 22:36 Ρε τι γούστα; Αυτοί ξεχνάνε να ζουν. Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;'' Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί. Δλδ αυτό. Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον. Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό; Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:29 Ο anwnymos έγραψε: #370 26-07-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ρε τι γούστα; Αυτοί ξεχνάνε να ζουν. Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;'' Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί. Δλδ αυτό. Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον. Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό; Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά. Click για ανάπτυξη... παιζει να σαι κ απο τις πιο χαλαρες κοπελες που κυκλοφορουν εκει εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elepan Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Αναλυτής Συστημάτων και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 736 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:10 Ο elepan έγραψε: #371 26-07-13 12:10 Tι σας "τη δίνει" σε έναν άνθρωπο; Click για ανάπτυξη... Να μην ζητά συγνώμη και να μην αναγνωρίζει τα λάθη του (μέσα σε αυτά κ' τα ψέματα). Ειδικά όταν πρόκειται για το έτερον ήμισυ με ενοχλεί ακόμα πιο πολύ. Συγχωρώ μέχρι και το ψέμα, αν γίνει έστω και με λίγη καθυστέρηση...η παραδοχή αυτού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:03 Ο timonierhs: #372 26-07-13 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ναι παίζει να φαίνεται έτσι. Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα. Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω. Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω. Click για ανάπτυξη... Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η OoOkoβοldOoO: #373 26-07-13 14:28 Μου τη δίνει η μονομέρεια του άλλου, το να είναι απόλυτος στις απόψεις του, αμετάκλητος, μονοδιάστατος, γενικώς να μην είναι ανοιχτός σε τίποτα πέρα από αυτά που έχει καλά χωμένα μέσα στο μυαλό του...ας είναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Ο Guest 209912: #374 26-07-13 15:03 Εμένα μου τη δίνουν οι homo που δεν είναι sapiens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:07 Η Darkness έγραψε: #375 26-07-13 17:07 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για να δούμε. Για να μιλάμε για 40 λογικά θα έχω μεγαλώσει. Ίσως να έχω και παιδιά. Οπότε δεν θα κάνω ότι μου καυλώνει. Ίσως έχω κάνει πράγματα. Ίσως μου καλμάρει και η όποια επανάσταση στο μυαλό. Οπότε τα 40 σα να μου φαίνονται χρόνια ηρεμίας με αυτόν που θα έχεις δίπλα σου. Λίγο μεγαλωμένα παιδιά, ίσως κάποια δουλειά αν είμαστε στους τυχερούς, θα προγραμματίζουμε ταξίδια και θα αράζουμε σε ξαπλώστρες. Οι φίλοι μας θα είναι στα ίδια οπότε θα καταλαβαινόμαστε. Και όπως και να χει ποτέ δεν απέκλεισα το να μιλάς με τον άλλον. Δλδ τι θα κάνεις μόνο σεξ και έχε γεια τα λέμε σε 3 μέρες; Απλά τώρα είσαι με κάποιον, είσαι θεωρητικά και πρακτικά πιο νέος από τα 40, προγραμματίζεις κάτι ή και δεν προγραμματίζεις, το κάνεις, το αλλάζεις, το κοιτάς και το χαζέυεις και δεν μπορώ να καταλάβω γτ δίπλα σου σε αυτή τη μαλάκινση πρέπει να έχεις και τον όποιο γκόμενο/σύντροφο. Δεν είπαμε να μην μιλάμε. Είπαμε έχουμε 2 ζωές σαν 2 άτομα που είμαστε και όταν γουστάρουμε τις ενώνουμε και όταν δεν οχι. Τώρα στα 40 η ζωή σε κάποια πράγματα καταντά κοινή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:12 Η ~Dida~ έγραψε: #376 26-07-13 17:12 Η ''αγαπη '' απο συμφέρον και η πονηριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:15 Ο Γιώργος Mt: #377 26-07-13 17:15 Μου τη δίνει να με αγνοούν.Γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:08 Ο johnietraf: #378 26-07-13 18:08 αγνοια υποκρισια δεν σου λενε την αληθεια και αλλα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:23 Η Let.It.Go:\: #379 27-07-13 21:23 η υποκρισία και ο σνομπισμός μερικών ανθρώπων καθώς επίσης και το στιλ "εγώ είμαι και κανείς άλλος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Η christidim: #380 27-07-13 21:35 Να είναι κάποιος αδιάκριτος.Πρέπει να προσέχουμε πολύ με όσα λέμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πως το εκλαμβάνει ο άλλος και κινδυνεύουμε να τον πληγώσουμε,ακόμη και αν το λέμε με αγνή πρόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist Joji camil ROM32 Destiny3 Wanda AggelikiGr Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Μου τι δίνουν τα ζευγαράκια που είναι κώλος και βρακί. Άντε στα 12-18 να το κατανοήσω, δεν έχετε και κάτι σπουδαιότερο συνήθως. Αλλά όταν αυτό ξεφεύγει πάνω από τα 25 μοιάζει αηδία και την προκαλεί κιόλας. Και έντονα κιόλας. Click για ανάπτυξη... διαισθανομαι μια υφερπουσα ζηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:43 Η Darkness έγραψε: #367 25-07-13 18:43 Ναι παίζει να φαίνεται έτσι. Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα. Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω. Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:49 Ο anwnymos έγραψε: #368 25-07-13 18:49 νταξ περα απο τον χαβαλε τωρα , και μενα προσωπικα δεν μαρεσει αυτο το κωλος κ βρακι που λες . αλλα οκ δεν με ενοχλει κ ιδιαιτερα αμα το κανει καποιο ζευγαρι ας πουμε , αμα βγαζει γουστα ετσι εγω παω πασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:36 Η Darkness έγραψε: #369 25-07-13 22:36 Ρε τι γούστα; Αυτοί ξεχνάνε να ζουν. Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;'' Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί. Δλδ αυτό. Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον. Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό; Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:29 Ο anwnymos έγραψε: #370 26-07-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ρε τι γούστα; Αυτοί ξεχνάνε να ζουν. Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;'' Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί. Δλδ αυτό. Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον. Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό; Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά. Click για ανάπτυξη... παιζει να σαι κ απο τις πιο χαλαρες κοπελες που κυκλοφορουν εκει εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elepan Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Αναλυτής Συστημάτων και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 736 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:10 Ο elepan έγραψε: #371 26-07-13 12:10 Tι σας "τη δίνει" σε έναν άνθρωπο; Click για ανάπτυξη... Να μην ζητά συγνώμη και να μην αναγνωρίζει τα λάθη του (μέσα σε αυτά κ' τα ψέματα). Ειδικά όταν πρόκειται για το έτερον ήμισυ με ενοχλεί ακόμα πιο πολύ. Συγχωρώ μέχρι και το ψέμα, αν γίνει έστω και με λίγη καθυστέρηση...η παραδοχή αυτού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:03 Ο timonierhs: #372 26-07-13 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ναι παίζει να φαίνεται έτσι. Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα. Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω. Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω. Click για ανάπτυξη... Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η OoOkoβοldOoO: #373 26-07-13 14:28 Μου τη δίνει η μονομέρεια του άλλου, το να είναι απόλυτος στις απόψεις του, αμετάκλητος, μονοδιάστατος, γενικώς να μην είναι ανοιχτός σε τίποτα πέρα από αυτά που έχει καλά χωμένα μέσα στο μυαλό του...ας είναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Ο Guest 209912: #374 26-07-13 15:03 Εμένα μου τη δίνουν οι homo που δεν είναι sapiens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:07 Η Darkness έγραψε: #375 26-07-13 17:07 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για να δούμε. Για να μιλάμε για 40 λογικά θα έχω μεγαλώσει. Ίσως να έχω και παιδιά. Οπότε δεν θα κάνω ότι μου καυλώνει. Ίσως έχω κάνει πράγματα. Ίσως μου καλμάρει και η όποια επανάσταση στο μυαλό. Οπότε τα 40 σα να μου φαίνονται χρόνια ηρεμίας με αυτόν που θα έχεις δίπλα σου. Λίγο μεγαλωμένα παιδιά, ίσως κάποια δουλειά αν είμαστε στους τυχερούς, θα προγραμματίζουμε ταξίδια και θα αράζουμε σε ξαπλώστρες. Οι φίλοι μας θα είναι στα ίδια οπότε θα καταλαβαινόμαστε. Και όπως και να χει ποτέ δεν απέκλεισα το να μιλάς με τον άλλον. Δλδ τι θα κάνεις μόνο σεξ και έχε γεια τα λέμε σε 3 μέρες; Απλά τώρα είσαι με κάποιον, είσαι θεωρητικά και πρακτικά πιο νέος από τα 40, προγραμματίζεις κάτι ή και δεν προγραμματίζεις, το κάνεις, το αλλάζεις, το κοιτάς και το χαζέυεις και δεν μπορώ να καταλάβω γτ δίπλα σου σε αυτή τη μαλάκινση πρέπει να έχεις και τον όποιο γκόμενο/σύντροφο. Δεν είπαμε να μην μιλάμε. Είπαμε έχουμε 2 ζωές σαν 2 άτομα που είμαστε και όταν γουστάρουμε τις ενώνουμε και όταν δεν οχι. Τώρα στα 40 η ζωή σε κάποια πράγματα καταντά κοινή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:12 Η ~Dida~ έγραψε: #376 26-07-13 17:12 Η ''αγαπη '' απο συμφέρον και η πονηριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:15 Ο Γιώργος Mt: #377 26-07-13 17:15 Μου τη δίνει να με αγνοούν.Γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:08 Ο johnietraf: #378 26-07-13 18:08 αγνοια υποκρισια δεν σου λενε την αληθεια και αλλα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:23 Η Let.It.Go:\: #379 27-07-13 21:23 η υποκρισία και ο σνομπισμός μερικών ανθρώπων καθώς επίσης και το στιλ "εγώ είμαι και κανείς άλλος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Η christidim: #380 27-07-13 21:35 Να είναι κάποιος αδιάκριτος.Πρέπει να προσέχουμε πολύ με όσα λέμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πως το εκλαμβάνει ο άλλος και κινδυνεύουμε να τον πληγώσουμε,ακόμη και αν το λέμε με αγνή πρόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist Joji camil ROM32 Destiny3 Wanda AggelikiGr Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι παίζει να φαίνεται έτσι. Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα. Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω. Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 18:49 Ο anwnymos έγραψε: #368 25-07-13 18:49 νταξ περα απο τον χαβαλε τωρα , και μενα προσωπικα δεν μαρεσει αυτο το κωλος κ βρακι που λες . αλλα οκ δεν με ενοχλει κ ιδιαιτερα αμα το κανει καποιο ζευγαρι ας πουμε , αμα βγαζει γουστα ετσι εγω παω πασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:36 Η Darkness έγραψε: #369 25-07-13 22:36 Ρε τι γούστα; Αυτοί ξεχνάνε να ζουν. Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;'' Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί. Δλδ αυτό. Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον. Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό; Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:29 Ο anwnymos έγραψε: #370 26-07-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ρε τι γούστα; Αυτοί ξεχνάνε να ζουν. Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;'' Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί. Δλδ αυτό. Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον. Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό; Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά. Click για ανάπτυξη... παιζει να σαι κ απο τις πιο χαλαρες κοπελες που κυκλοφορουν εκει εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elepan Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Αναλυτής Συστημάτων και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 736 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:10 Ο elepan έγραψε: #371 26-07-13 12:10 Tι σας "τη δίνει" σε έναν άνθρωπο; Click για ανάπτυξη... Να μην ζητά συγνώμη και να μην αναγνωρίζει τα λάθη του (μέσα σε αυτά κ' τα ψέματα). Ειδικά όταν πρόκειται για το έτερον ήμισυ με ενοχλεί ακόμα πιο πολύ. Συγχωρώ μέχρι και το ψέμα, αν γίνει έστω και με λίγη καθυστέρηση...η παραδοχή αυτού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:03 Ο timonierhs: #372 26-07-13 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ναι παίζει να φαίνεται έτσι. Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα. Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω. Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω. Click για ανάπτυξη... Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η OoOkoβοldOoO: #373 26-07-13 14:28 Μου τη δίνει η μονομέρεια του άλλου, το να είναι απόλυτος στις απόψεις του, αμετάκλητος, μονοδιάστατος, γενικώς να μην είναι ανοιχτός σε τίποτα πέρα από αυτά που έχει καλά χωμένα μέσα στο μυαλό του...ας είναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Ο Guest 209912: #374 26-07-13 15:03 Εμένα μου τη δίνουν οι homo που δεν είναι sapiens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:07 Η Darkness έγραψε: #375 26-07-13 17:07 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για να δούμε. Για να μιλάμε για 40 λογικά θα έχω μεγαλώσει. Ίσως να έχω και παιδιά. Οπότε δεν θα κάνω ότι μου καυλώνει. Ίσως έχω κάνει πράγματα. Ίσως μου καλμάρει και η όποια επανάσταση στο μυαλό. Οπότε τα 40 σα να μου φαίνονται χρόνια ηρεμίας με αυτόν που θα έχεις δίπλα σου. Λίγο μεγαλωμένα παιδιά, ίσως κάποια δουλειά αν είμαστε στους τυχερούς, θα προγραμματίζουμε ταξίδια και θα αράζουμε σε ξαπλώστρες. Οι φίλοι μας θα είναι στα ίδια οπότε θα καταλαβαινόμαστε. Και όπως και να χει ποτέ δεν απέκλεισα το να μιλάς με τον άλλον. Δλδ τι θα κάνεις μόνο σεξ και έχε γεια τα λέμε σε 3 μέρες; Απλά τώρα είσαι με κάποιον, είσαι θεωρητικά και πρακτικά πιο νέος από τα 40, προγραμματίζεις κάτι ή και δεν προγραμματίζεις, το κάνεις, το αλλάζεις, το κοιτάς και το χαζέυεις και δεν μπορώ να καταλάβω γτ δίπλα σου σε αυτή τη μαλάκινση πρέπει να έχεις και τον όποιο γκόμενο/σύντροφο. Δεν είπαμε να μην μιλάμε. Είπαμε έχουμε 2 ζωές σαν 2 άτομα που είμαστε και όταν γουστάρουμε τις ενώνουμε και όταν δεν οχι. Τώρα στα 40 η ζωή σε κάποια πράγματα καταντά κοινή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:12 Η ~Dida~ έγραψε: #376 26-07-13 17:12 Η ''αγαπη '' απο συμφέρον και η πονηριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:15 Ο Γιώργος Mt: #377 26-07-13 17:15 Μου τη δίνει να με αγνοούν.Γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:08 Ο johnietraf: #378 26-07-13 18:08 αγνοια υποκρισια δεν σου λενε την αληθεια και αλλα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:23 Η Let.It.Go:\: #379 27-07-13 21:23 η υποκρισία και ο σνομπισμός μερικών ανθρώπων καθώς επίσης και το στιλ "εγώ είμαι και κανείς άλλος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Η christidim: #380 27-07-13 21:35 Να είναι κάποιος αδιάκριτος.Πρέπει να προσέχουμε πολύ με όσα λέμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πως το εκλαμβάνει ο άλλος και κινδυνεύουμε να τον πληγώσουμε,ακόμη και αν το λέμε με αγνή πρόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist Joji camil ROM32 Destiny3 Wanda AggelikiGr Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νταξ περα απο τον χαβαλε τωρα , και μενα προσωπικα δεν μαρεσει αυτο το κωλος κ βρακι που λες . αλλα οκ δεν με ενοχλει κ ιδιαιτερα αμα το κανει καποιο ζευγαρι ας πουμε , αμα βγαζει γουστα ετσι εγω παω πασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2013 στις 22:36 Η Darkness έγραψε: #369 25-07-13 22:36 Ρε τι γούστα; Αυτοί ξεχνάνε να ζουν. Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;'' Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί. Δλδ αυτό. Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον. Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό; Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:29 Ο anwnymos έγραψε: #370 26-07-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ρε τι γούστα; Αυτοί ξεχνάνε να ζουν. Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;'' Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί. Δλδ αυτό. Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον. Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό; Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά. Click για ανάπτυξη... παιζει να σαι κ απο τις πιο χαλαρες κοπελες που κυκλοφορουν εκει εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elepan Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Αναλυτής Συστημάτων και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 736 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:10 Ο elepan έγραψε: #371 26-07-13 12:10 Tι σας "τη δίνει" σε έναν άνθρωπο; Click για ανάπτυξη... Να μην ζητά συγνώμη και να μην αναγνωρίζει τα λάθη του (μέσα σε αυτά κ' τα ψέματα). Ειδικά όταν πρόκειται για το έτερον ήμισυ με ενοχλεί ακόμα πιο πολύ. Συγχωρώ μέχρι και το ψέμα, αν γίνει έστω και με λίγη καθυστέρηση...η παραδοχή αυτού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:03 Ο timonierhs: #372 26-07-13 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ναι παίζει να φαίνεται έτσι. Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα. Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω. Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω. Click για ανάπτυξη... Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η OoOkoβοldOoO: #373 26-07-13 14:28 Μου τη δίνει η μονομέρεια του άλλου, το να είναι απόλυτος στις απόψεις του, αμετάκλητος, μονοδιάστατος, γενικώς να μην είναι ανοιχτός σε τίποτα πέρα από αυτά που έχει καλά χωμένα μέσα στο μυαλό του...ας είναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Ο Guest 209912: #374 26-07-13 15:03 Εμένα μου τη δίνουν οι homo που δεν είναι sapiens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:07 Η Darkness έγραψε: #375 26-07-13 17:07 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για να δούμε. Για να μιλάμε για 40 λογικά θα έχω μεγαλώσει. Ίσως να έχω και παιδιά. Οπότε δεν θα κάνω ότι μου καυλώνει. Ίσως έχω κάνει πράγματα. Ίσως μου καλμάρει και η όποια επανάσταση στο μυαλό. Οπότε τα 40 σα να μου φαίνονται χρόνια ηρεμίας με αυτόν που θα έχεις δίπλα σου. Λίγο μεγαλωμένα παιδιά, ίσως κάποια δουλειά αν είμαστε στους τυχερούς, θα προγραμματίζουμε ταξίδια και θα αράζουμε σε ξαπλώστρες. Οι φίλοι μας θα είναι στα ίδια οπότε θα καταλαβαινόμαστε. Και όπως και να χει ποτέ δεν απέκλεισα το να μιλάς με τον άλλον. Δλδ τι θα κάνεις μόνο σεξ και έχε γεια τα λέμε σε 3 μέρες; Απλά τώρα είσαι με κάποιον, είσαι θεωρητικά και πρακτικά πιο νέος από τα 40, προγραμματίζεις κάτι ή και δεν προγραμματίζεις, το κάνεις, το αλλάζεις, το κοιτάς και το χαζέυεις και δεν μπορώ να καταλάβω γτ δίπλα σου σε αυτή τη μαλάκινση πρέπει να έχεις και τον όποιο γκόμενο/σύντροφο. Δεν είπαμε να μην μιλάμε. Είπαμε έχουμε 2 ζωές σαν 2 άτομα που είμαστε και όταν γουστάρουμε τις ενώνουμε και όταν δεν οχι. Τώρα στα 40 η ζωή σε κάποια πράγματα καταντά κοινή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:12 Η ~Dida~ έγραψε: #376 26-07-13 17:12 Η ''αγαπη '' απο συμφέρον και η πονηριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:15 Ο Γιώργος Mt: #377 26-07-13 17:15 Μου τη δίνει να με αγνοούν.Γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:08 Ο johnietraf: #378 26-07-13 18:08 αγνοια υποκρισια δεν σου λενε την αληθεια και αλλα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:23 Η Let.It.Go:\: #379 27-07-13 21:23 η υποκρισία και ο σνομπισμός μερικών ανθρώπων καθώς επίσης και το στιλ "εγώ είμαι και κανείς άλλος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Η christidim: #380 27-07-13 21:35 Να είναι κάποιος αδιάκριτος.Πρέπει να προσέχουμε πολύ με όσα λέμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πως το εκλαμβάνει ο άλλος και κινδυνεύουμε να τον πληγώσουμε,ακόμη και αν το λέμε με αγνή πρόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist Joji camil ROM32 Destiny3 Wanda AggelikiGr Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε τι γούστα; Αυτοί ξεχνάνε να ζουν. Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;'' Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί. Δλδ αυτό. Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον. Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό; Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 00:29 Ο anwnymos έγραψε: #370 26-07-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ρε τι γούστα; Αυτοί ξεχνάνε να ζουν. Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;'' Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί. Δλδ αυτό. Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον. Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό; Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά. Click για ανάπτυξη... παιζει να σαι κ απο τις πιο χαλαρες κοπελες που κυκλοφορουν εκει εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elepan Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Αναλυτής Συστημάτων και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 736 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:10 Ο elepan έγραψε: #371 26-07-13 12:10 Tι σας "τη δίνει" σε έναν άνθρωπο; Click για ανάπτυξη... Να μην ζητά συγνώμη και να μην αναγνωρίζει τα λάθη του (μέσα σε αυτά κ' τα ψέματα). Ειδικά όταν πρόκειται για το έτερον ήμισυ με ενοχλεί ακόμα πιο πολύ. Συγχωρώ μέχρι και το ψέμα, αν γίνει έστω και με λίγη καθυστέρηση...η παραδοχή αυτού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:03 Ο timonierhs: #372 26-07-13 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ναι παίζει να φαίνεται έτσι. Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα. Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω. Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω. Click για ανάπτυξη... Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η OoOkoβοldOoO: #373 26-07-13 14:28 Μου τη δίνει η μονομέρεια του άλλου, το να είναι απόλυτος στις απόψεις του, αμετάκλητος, μονοδιάστατος, γενικώς να μην είναι ανοιχτός σε τίποτα πέρα από αυτά που έχει καλά χωμένα μέσα στο μυαλό του...ας είναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Ο Guest 209912: #374 26-07-13 15:03 Εμένα μου τη δίνουν οι homo που δεν είναι sapiens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:07 Η Darkness έγραψε: #375 26-07-13 17:07 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για να δούμε. Για να μιλάμε για 40 λογικά θα έχω μεγαλώσει. Ίσως να έχω και παιδιά. Οπότε δεν θα κάνω ότι μου καυλώνει. Ίσως έχω κάνει πράγματα. Ίσως μου καλμάρει και η όποια επανάσταση στο μυαλό. Οπότε τα 40 σα να μου φαίνονται χρόνια ηρεμίας με αυτόν που θα έχεις δίπλα σου. Λίγο μεγαλωμένα παιδιά, ίσως κάποια δουλειά αν είμαστε στους τυχερούς, θα προγραμματίζουμε ταξίδια και θα αράζουμε σε ξαπλώστρες. Οι φίλοι μας θα είναι στα ίδια οπότε θα καταλαβαινόμαστε. Και όπως και να χει ποτέ δεν απέκλεισα το να μιλάς με τον άλλον. Δλδ τι θα κάνεις μόνο σεξ και έχε γεια τα λέμε σε 3 μέρες; Απλά τώρα είσαι με κάποιον, είσαι θεωρητικά και πρακτικά πιο νέος από τα 40, προγραμματίζεις κάτι ή και δεν προγραμματίζεις, το κάνεις, το αλλάζεις, το κοιτάς και το χαζέυεις και δεν μπορώ να καταλάβω γτ δίπλα σου σε αυτή τη μαλάκινση πρέπει να έχεις και τον όποιο γκόμενο/σύντροφο. Δεν είπαμε να μην μιλάμε. Είπαμε έχουμε 2 ζωές σαν 2 άτομα που είμαστε και όταν γουστάρουμε τις ενώνουμε και όταν δεν οχι. Τώρα στα 40 η ζωή σε κάποια πράγματα καταντά κοινή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:12 Η ~Dida~ έγραψε: #376 26-07-13 17:12 Η ''αγαπη '' απο συμφέρον και η πονηριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:15 Ο Γιώργος Mt: #377 26-07-13 17:15 Μου τη δίνει να με αγνοούν.Γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:08 Ο johnietraf: #378 26-07-13 18:08 αγνοια υποκρισια δεν σου λενε την αληθεια και αλλα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:23 Η Let.It.Go:\: #379 27-07-13 21:23 η υποκρισία και ο σνομπισμός μερικών ανθρώπων καθώς επίσης και το στιλ "εγώ είμαι και κανείς άλλος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Η christidim: #380 27-07-13 21:35 Να είναι κάποιος αδιάκριτος.Πρέπει να προσέχουμε πολύ με όσα λέμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πως το εκλαμβάνει ο άλλος και κινδυνεύουμε να τον πληγώσουμε,ακόμη και αν το λέμε με αγνή πρόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist Joji camil ROM32 Destiny3 Wanda AggelikiGr Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ρε τι γούστα; Αυτοί ξεχνάνε να ζουν. Γκλιν ανα 5 λεπτά τα τηλέφωνα και τα μηνύματα 26 και 35 χρωνών άνθρωποι και λες τι σκατά; Φοβούνται μη πέθανε το άλλο τους μισό; Γιατί για να πουν ''πως είσαι;'' ''τι νέα;'' ''πότε τελειώνεις;'' Ήμουν όπως ήμουν, τα νέα μου τα ίδια, τελειώνω την ώρα που σου είπα 100 φορές από το πρωί. Δλδ αυτό. Και να όταν δεν υποχρεώνεσαι να σαι πχ στη δουλειά γιατί απαραίτητα να είσαι με τον άλλον. Εγώ έκανα και μέρες να μιλήσω με τον άλλον. Τι το τραγικό έχει αυτό; Αλλά ανέκαθεν ήμουν παράξενη οπότε δεν μετράνε και πολύ αυτά. Click για ανάπτυξη... παιζει να σαι κ απο τις πιο χαλαρες κοπελες που κυκλοφορουν εκει εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elepan Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Αναλυτής Συστημάτων και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 736 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 12:10 Ο elepan έγραψε: #371 26-07-13 12:10 Tι σας "τη δίνει" σε έναν άνθρωπο; Click για ανάπτυξη... Να μην ζητά συγνώμη και να μην αναγνωρίζει τα λάθη του (μέσα σε αυτά κ' τα ψέματα). Ειδικά όταν πρόκειται για το έτερον ήμισυ με ενοχλεί ακόμα πιο πολύ. Συγχωρώ μέχρι και το ψέμα, αν γίνει έστω και με λίγη καθυστέρηση...η παραδοχή αυτού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:03 Ο timonierhs: #372 26-07-13 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ναι παίζει να φαίνεται έτσι. Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα. Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω. Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω. Click για ανάπτυξη... Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η OoOkoβοldOoO: #373 26-07-13 14:28 Μου τη δίνει η μονομέρεια του άλλου, το να είναι απόλυτος στις απόψεις του, αμετάκλητος, μονοδιάστατος, γενικώς να μην είναι ανοιχτός σε τίποτα πέρα από αυτά που έχει καλά χωμένα μέσα στο μυαλό του...ας είναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Ο Guest 209912: #374 26-07-13 15:03 Εμένα μου τη δίνουν οι homo που δεν είναι sapiens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:07 Η Darkness έγραψε: #375 26-07-13 17:07 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για να δούμε. Για να μιλάμε για 40 λογικά θα έχω μεγαλώσει. Ίσως να έχω και παιδιά. Οπότε δεν θα κάνω ότι μου καυλώνει. Ίσως έχω κάνει πράγματα. Ίσως μου καλμάρει και η όποια επανάσταση στο μυαλό. Οπότε τα 40 σα να μου φαίνονται χρόνια ηρεμίας με αυτόν που θα έχεις δίπλα σου. Λίγο μεγαλωμένα παιδιά, ίσως κάποια δουλειά αν είμαστε στους τυχερούς, θα προγραμματίζουμε ταξίδια και θα αράζουμε σε ξαπλώστρες. Οι φίλοι μας θα είναι στα ίδια οπότε θα καταλαβαινόμαστε. Και όπως και να χει ποτέ δεν απέκλεισα το να μιλάς με τον άλλον. Δλδ τι θα κάνεις μόνο σεξ και έχε γεια τα λέμε σε 3 μέρες; Απλά τώρα είσαι με κάποιον, είσαι θεωρητικά και πρακτικά πιο νέος από τα 40, προγραμματίζεις κάτι ή και δεν προγραμματίζεις, το κάνεις, το αλλάζεις, το κοιτάς και το χαζέυεις και δεν μπορώ να καταλάβω γτ δίπλα σου σε αυτή τη μαλάκινση πρέπει να έχεις και τον όποιο γκόμενο/σύντροφο. Δεν είπαμε να μην μιλάμε. Είπαμε έχουμε 2 ζωές σαν 2 άτομα που είμαστε και όταν γουστάρουμε τις ενώνουμε και όταν δεν οχι. Τώρα στα 40 η ζωή σε κάποια πράγματα καταντά κοινή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:12 Η ~Dida~ έγραψε: #376 26-07-13 17:12 Η ''αγαπη '' απο συμφέρον και η πονηριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:15 Ο Γιώργος Mt: #377 26-07-13 17:15 Μου τη δίνει να με αγνοούν.Γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:08 Ο johnietraf: #378 26-07-13 18:08 αγνοια υποκρισια δεν σου λενε την αληθεια και αλλα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:23 Η Let.It.Go:\: #379 27-07-13 21:23 η υποκρισία και ο σνομπισμός μερικών ανθρώπων καθώς επίσης και το στιλ "εγώ είμαι και κανείς άλλος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Η christidim: #380 27-07-13 21:35 Να είναι κάποιος αδιάκριτος.Πρέπει να προσέχουμε πολύ με όσα λέμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πως το εκλαμβάνει ο άλλος και κινδυνεύουμε να τον πληγώσουμε,ακόμη και αν το λέμε με αγνή πρόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist Joji camil ROM32 Destiny3 Wanda AggelikiGr Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tι σας "τη δίνει" σε έναν άνθρωπο; Click για ανάπτυξη... Να μην ζητά συγνώμη και να μην αναγνωρίζει τα λάθη του (μέσα σε αυτά κ' τα ψέματα). Ειδικά όταν πρόκειται για το έτερον ήμισυ με ενοχλεί ακόμα πιο πολύ. Συγχωρώ μέχρι και το ψέμα, αν γίνει έστω και με λίγη καθυστέρηση...η παραδοχή αυτού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:03 Ο timonierhs: #372 26-07-13 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ναι παίζει να φαίνεται έτσι. Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα. Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω. Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω. Click για ανάπτυξη... Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η OoOkoβοldOoO: #373 26-07-13 14:28 Μου τη δίνει η μονομέρεια του άλλου, το να είναι απόλυτος στις απόψεις του, αμετάκλητος, μονοδιάστατος, γενικώς να μην είναι ανοιχτός σε τίποτα πέρα από αυτά που έχει καλά χωμένα μέσα στο μυαλό του...ας είναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Ο Guest 209912: #374 26-07-13 15:03 Εμένα μου τη δίνουν οι homo που δεν είναι sapiens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:07 Η Darkness έγραψε: #375 26-07-13 17:07 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για να δούμε. Για να μιλάμε για 40 λογικά θα έχω μεγαλώσει. Ίσως να έχω και παιδιά. Οπότε δεν θα κάνω ότι μου καυλώνει. Ίσως έχω κάνει πράγματα. Ίσως μου καλμάρει και η όποια επανάσταση στο μυαλό. Οπότε τα 40 σα να μου φαίνονται χρόνια ηρεμίας με αυτόν που θα έχεις δίπλα σου. Λίγο μεγαλωμένα παιδιά, ίσως κάποια δουλειά αν είμαστε στους τυχερούς, θα προγραμματίζουμε ταξίδια και θα αράζουμε σε ξαπλώστρες. Οι φίλοι μας θα είναι στα ίδια οπότε θα καταλαβαινόμαστε. Και όπως και να χει ποτέ δεν απέκλεισα το να μιλάς με τον άλλον. Δλδ τι θα κάνεις μόνο σεξ και έχε γεια τα λέμε σε 3 μέρες; Απλά τώρα είσαι με κάποιον, είσαι θεωρητικά και πρακτικά πιο νέος από τα 40, προγραμματίζεις κάτι ή και δεν προγραμματίζεις, το κάνεις, το αλλάζεις, το κοιτάς και το χαζέυεις και δεν μπορώ να καταλάβω γτ δίπλα σου σε αυτή τη μαλάκινση πρέπει να έχεις και τον όποιο γκόμενο/σύντροφο. Δεν είπαμε να μην μιλάμε. Είπαμε έχουμε 2 ζωές σαν 2 άτομα που είμαστε και όταν γουστάρουμε τις ενώνουμε και όταν δεν οχι. Τώρα στα 40 η ζωή σε κάποια πράγματα καταντά κοινή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:12 Η ~Dida~ έγραψε: #376 26-07-13 17:12 Η ''αγαπη '' απο συμφέρον και η πονηριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:15 Ο Γιώργος Mt: #377 26-07-13 17:15 Μου τη δίνει να με αγνοούν.Γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:08 Ο johnietraf: #378 26-07-13 18:08 αγνοια υποκρισια δεν σου λενε την αληθεια και αλλα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:23 Η Let.It.Go:\: #379 27-07-13 21:23 η υποκρισία και ο σνομπισμός μερικών ανθρώπων καθώς επίσης και το στιλ "εγώ είμαι και κανείς άλλος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Η christidim: #380 27-07-13 21:35 Να είναι κάποιος αδιάκριτος.Πρέπει να προσέχουμε πολύ με όσα λέμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πως το εκλαμβάνει ο άλλος και κινδυνεύουμε να τον πληγώσουμε,ακόμη και αν το λέμε με αγνή πρόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist Joji camil ROM32 Destiny3 Wanda AggelikiGr Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Darkness: Ναι παίζει να φαίνεται έτσι. Αν ήθελα να έχω κάποιον στο βρακί μου θα τον είχα. Και ποτέ δεν άντεξα να εξαρτώμαι από κανέναν για να μπορώ να αναπνεύσω. Και σιγά να μην ασχολιόμουν αλλά να στη δουλειά έχω 2 τέτοιες περιπτώσεις και πάντα κόβω φλέβα με ότι ακούω. Click για ανάπτυξη... Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 14:28 Η OoOkoβοldOoO: #373 26-07-13 14:28 Μου τη δίνει η μονομέρεια του άλλου, το να είναι απόλυτος στις απόψεις του, αμετάκλητος, μονοδιάστατος, γενικώς να μην είναι ανοιχτός σε τίποτα πέρα από αυτά που έχει καλά χωμένα μέσα στο μυαλό του...ας είναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Ο Guest 209912: #374 26-07-13 15:03 Εμένα μου τη δίνουν οι homo που δεν είναι sapiens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:07 Η Darkness έγραψε: #375 26-07-13 17:07 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για να δούμε. Για να μιλάμε για 40 λογικά θα έχω μεγαλώσει. Ίσως να έχω και παιδιά. Οπότε δεν θα κάνω ότι μου καυλώνει. Ίσως έχω κάνει πράγματα. Ίσως μου καλμάρει και η όποια επανάσταση στο μυαλό. Οπότε τα 40 σα να μου φαίνονται χρόνια ηρεμίας με αυτόν που θα έχεις δίπλα σου. Λίγο μεγαλωμένα παιδιά, ίσως κάποια δουλειά αν είμαστε στους τυχερούς, θα προγραμματίζουμε ταξίδια και θα αράζουμε σε ξαπλώστρες. Οι φίλοι μας θα είναι στα ίδια οπότε θα καταλαβαινόμαστε. Και όπως και να χει ποτέ δεν απέκλεισα το να μιλάς με τον άλλον. Δλδ τι θα κάνεις μόνο σεξ και έχε γεια τα λέμε σε 3 μέρες; Απλά τώρα είσαι με κάποιον, είσαι θεωρητικά και πρακτικά πιο νέος από τα 40, προγραμματίζεις κάτι ή και δεν προγραμματίζεις, το κάνεις, το αλλάζεις, το κοιτάς και το χαζέυεις και δεν μπορώ να καταλάβω γτ δίπλα σου σε αυτή τη μαλάκινση πρέπει να έχεις και τον όποιο γκόμενο/σύντροφο. Δεν είπαμε να μην μιλάμε. Είπαμε έχουμε 2 ζωές σαν 2 άτομα που είμαστε και όταν γουστάρουμε τις ενώνουμε και όταν δεν οχι. Τώρα στα 40 η ζωή σε κάποια πράγματα καταντά κοινή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:12 Η ~Dida~ έγραψε: #376 26-07-13 17:12 Η ''αγαπη '' απο συμφέρον και η πονηριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:15 Ο Γιώργος Mt: #377 26-07-13 17:15 Μου τη δίνει να με αγνοούν.Γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:08 Ο johnietraf: #378 26-07-13 18:08 αγνοια υποκρισια δεν σου λενε την αληθεια και αλλα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:23 Η Let.It.Go:\: #379 27-07-13 21:23 η υποκρισία και ο σνομπισμός μερικών ανθρώπων καθώς επίσης και το στιλ "εγώ είμαι και κανείς άλλος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Η christidim: #380 27-07-13 21:35 Να είναι κάποιος αδιάκριτος.Πρέπει να προσέχουμε πολύ με όσα λέμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πως το εκλαμβάνει ο άλλος και κινδυνεύουμε να τον πληγώσουμε,ακόμη και αν το λέμε με αγνή πρόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist Joji camil ROM32 Destiny3 Wanda AggelikiGr Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου τη δίνει η μονομέρεια του άλλου, το να είναι απόλυτος στις απόψεις του, αμετάκλητος, μονοδιάστατος, γενικώς να μην είναι ανοιχτός σε τίποτα πέρα από αυτά που έχει καλά χωμένα μέσα στο μυαλό του...ας είναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιουλίου 2013 στις 15:03 Ο Guest 209912: #374 26-07-13 15:03 Εμένα μου τη δίνουν οι homo που δεν είναι sapiens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:07 Η Darkness έγραψε: #375 26-07-13 17:07 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για να δούμε. Για να μιλάμε για 40 λογικά θα έχω μεγαλώσει. Ίσως να έχω και παιδιά. Οπότε δεν θα κάνω ότι μου καυλώνει. Ίσως έχω κάνει πράγματα. Ίσως μου καλμάρει και η όποια επανάσταση στο μυαλό. Οπότε τα 40 σα να μου φαίνονται χρόνια ηρεμίας με αυτόν που θα έχεις δίπλα σου. Λίγο μεγαλωμένα παιδιά, ίσως κάποια δουλειά αν είμαστε στους τυχερούς, θα προγραμματίζουμε ταξίδια και θα αράζουμε σε ξαπλώστρες. Οι φίλοι μας θα είναι στα ίδια οπότε θα καταλαβαινόμαστε. Και όπως και να χει ποτέ δεν απέκλεισα το να μιλάς με τον άλλον. Δλδ τι θα κάνεις μόνο σεξ και έχε γεια τα λέμε σε 3 μέρες; Απλά τώρα είσαι με κάποιον, είσαι θεωρητικά και πρακτικά πιο νέος από τα 40, προγραμματίζεις κάτι ή και δεν προγραμματίζεις, το κάνεις, το αλλάζεις, το κοιτάς και το χαζέυεις και δεν μπορώ να καταλάβω γτ δίπλα σου σε αυτή τη μαλάκινση πρέπει να έχεις και τον όποιο γκόμενο/σύντροφο. Δεν είπαμε να μην μιλάμε. Είπαμε έχουμε 2 ζωές σαν 2 άτομα που είμαστε και όταν γουστάρουμε τις ενώνουμε και όταν δεν οχι. Τώρα στα 40 η ζωή σε κάποια πράγματα καταντά κοινή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:12 Η ~Dida~ έγραψε: #376 26-07-13 17:12 Η ''αγαπη '' απο συμφέρον και η πονηριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:15 Ο Γιώργος Mt: #377 26-07-13 17:15 Μου τη δίνει να με αγνοούν.Γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:08 Ο johnietraf: #378 26-07-13 18:08 αγνοια υποκρισια δεν σου λενε την αληθεια και αλλα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:23 Η Let.It.Go:\: #379 27-07-13 21:23 η υποκρισία και ο σνομπισμός μερικών ανθρώπων καθώς επίσης και το στιλ "εγώ είμαι και κανείς άλλος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Η christidim: #380 27-07-13 21:35 Να είναι κάποιος αδιάκριτος.Πρέπει να προσέχουμε πολύ με όσα λέμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πως το εκλαμβάνει ο άλλος και κινδυνεύουμε να τον πληγώσουμε,ακόμη και αν το λέμε με αγνή πρόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist Joji camil ROM32 Destiny3 Wanda AggelikiGr Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα μου τη δίνουν οι homo που δεν είναι sapiens Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:07 Η Darkness έγραψε: #375 26-07-13 17:07 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για να δούμε. Για να μιλάμε για 40 λογικά θα έχω μεγαλώσει. Ίσως να έχω και παιδιά. Οπότε δεν θα κάνω ότι μου καυλώνει. Ίσως έχω κάνει πράγματα. Ίσως μου καλμάρει και η όποια επανάσταση στο μυαλό. Οπότε τα 40 σα να μου φαίνονται χρόνια ηρεμίας με αυτόν που θα έχεις δίπλα σου. Λίγο μεγαλωμένα παιδιά, ίσως κάποια δουλειά αν είμαστε στους τυχερούς, θα προγραμματίζουμε ταξίδια και θα αράζουμε σε ξαπλώστρες. Οι φίλοι μας θα είναι στα ίδια οπότε θα καταλαβαινόμαστε. Και όπως και να χει ποτέ δεν απέκλεισα το να μιλάς με τον άλλον. Δλδ τι θα κάνεις μόνο σεξ και έχε γεια τα λέμε σε 3 μέρες; Απλά τώρα είσαι με κάποιον, είσαι θεωρητικά και πρακτικά πιο νέος από τα 40, προγραμματίζεις κάτι ή και δεν προγραμματίζεις, το κάνεις, το αλλάζεις, το κοιτάς και το χαζέυεις και δεν μπορώ να καταλάβω γτ δίπλα σου σε αυτή τη μαλάκινση πρέπει να έχεις και τον όποιο γκόμενο/σύντροφο. Δεν είπαμε να μην μιλάμε. Είπαμε έχουμε 2 ζωές σαν 2 άτομα που είμαστε και όταν γουστάρουμε τις ενώνουμε και όταν δεν οχι. Τώρα στα 40 η ζωή σε κάποια πράγματα καταντά κοινή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:12 Η ~Dida~ έγραψε: #376 26-07-13 17:12 Η ''αγαπη '' απο συμφέρον και η πονηριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:15 Ο Γιώργος Mt: #377 26-07-13 17:15 Μου τη δίνει να με αγνοούν.Γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:08 Ο johnietraf: #378 26-07-13 18:08 αγνοια υποκρισια δεν σου λενε την αληθεια και αλλα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:23 Η Let.It.Go:\: #379 27-07-13 21:23 η υποκρισία και ο σνομπισμός μερικών ανθρώπων καθώς επίσης και το στιλ "εγώ είμαι και κανείς άλλος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Η christidim: #380 27-07-13 21:35 Να είναι κάποιος αδιάκριτος.Πρέπει να προσέχουμε πολύ με όσα λέμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πως το εκλαμβάνει ο άλλος και κινδυνεύουμε να τον πληγώσουμε,ακόμη και αν το λέμε με αγνή πρόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist Joji camil ROM32 Destiny3 Wanda AggelikiGr Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Άμα λες τέτοια απο τώρα, στα 40 και βάλε με τον άντρα ή τον συντροφο σου δεν θα θες καν να μιλατε Click για ανάπτυξη... Λοιπόν για να δούμε. Για να μιλάμε για 40 λογικά θα έχω μεγαλώσει. Ίσως να έχω και παιδιά. Οπότε δεν θα κάνω ότι μου καυλώνει. Ίσως έχω κάνει πράγματα. Ίσως μου καλμάρει και η όποια επανάσταση στο μυαλό. Οπότε τα 40 σα να μου φαίνονται χρόνια ηρεμίας με αυτόν που θα έχεις δίπλα σου. Λίγο μεγαλωμένα παιδιά, ίσως κάποια δουλειά αν είμαστε στους τυχερούς, θα προγραμματίζουμε ταξίδια και θα αράζουμε σε ξαπλώστρες. Οι φίλοι μας θα είναι στα ίδια οπότε θα καταλαβαινόμαστε. Και όπως και να χει ποτέ δεν απέκλεισα το να μιλάς με τον άλλον. Δλδ τι θα κάνεις μόνο σεξ και έχε γεια τα λέμε σε 3 μέρες; Απλά τώρα είσαι με κάποιον, είσαι θεωρητικά και πρακτικά πιο νέος από τα 40, προγραμματίζεις κάτι ή και δεν προγραμματίζεις, το κάνεις, το αλλάζεις, το κοιτάς και το χαζέυεις και δεν μπορώ να καταλάβω γτ δίπλα σου σε αυτή τη μαλάκινση πρέπει να έχεις και τον όποιο γκόμενο/σύντροφο. Δεν είπαμε να μην μιλάμε. Είπαμε έχουμε 2 ζωές σαν 2 άτομα που είμαστε και όταν γουστάρουμε τις ενώνουμε και όταν δεν οχι. Τώρα στα 40 η ζωή σε κάποια πράγματα καταντά κοινή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:12 Η ~Dida~ έγραψε: #376 26-07-13 17:12 Η ''αγαπη '' απο συμφέρον και η πονηριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:15 Ο Γιώργος Mt: #377 26-07-13 17:15 Μου τη δίνει να με αγνοούν.Γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:08 Ο johnietraf: #378 26-07-13 18:08 αγνοια υποκρισια δεν σου λενε την αληθεια και αλλα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:23 Η Let.It.Go:\: #379 27-07-13 21:23 η υποκρισία και ο σνομπισμός μερικών ανθρώπων καθώς επίσης και το στιλ "εγώ είμαι και κανείς άλλος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Η christidim: #380 27-07-13 21:35 Να είναι κάποιος αδιάκριτος.Πρέπει να προσέχουμε πολύ με όσα λέμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πως το εκλαμβάνει ο άλλος και κινδυνεύουμε να τον πληγώσουμε,ακόμη και αν το λέμε με αγνή πρόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist Joji camil ROM32 Destiny3 Wanda AggelikiGr Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η ''αγαπη '' απο συμφέρον και η πονηριά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 17:15 Ο Γιώργος Mt: #377 26-07-13 17:15 Μου τη δίνει να με αγνοούν.Γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:08 Ο johnietraf: #378 26-07-13 18:08 αγνοια υποκρισια δεν σου λενε την αληθεια και αλλα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:23 Η Let.It.Go:\: #379 27-07-13 21:23 η υποκρισία και ο σνομπισμός μερικών ανθρώπων καθώς επίσης και το στιλ "εγώ είμαι και κανείς άλλος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Η christidim: #380 27-07-13 21:35 Να είναι κάποιος αδιάκριτος.Πρέπει να προσέχουμε πολύ με όσα λέμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πως το εκλαμβάνει ο άλλος και κινδυνεύουμε να τον πληγώσουμε,ακόμη και αν το λέμε με αγνή πρόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist Joji camil ROM32 Destiny3 Wanda AggelikiGr Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου τη δίνει να με αγνοούν.Γενικώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2013 στις 18:08 Ο johnietraf: #378 26-07-13 18:08 αγνοια υποκρισια δεν σου λενε την αληθεια και αλλα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:23 Η Let.It.Go:\: #379 27-07-13 21:23 η υποκρισία και ο σνομπισμός μερικών ανθρώπων καθώς επίσης και το στιλ "εγώ είμαι και κανείς άλλος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Η christidim: #380 27-07-13 21:35 Να είναι κάποιος αδιάκριτος.Πρέπει να προσέχουμε πολύ με όσα λέμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πως το εκλαμβάνει ο άλλος και κινδυνεύουμε να τον πληγώσουμε,ακόμη και αν το λέμε με αγνή πρόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist Joji camil ROM32 Destiny3 Wanda AggelikiGr Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αγνοια υποκρισια δεν σου λενε την αληθεια και αλλα πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:23 Η Let.It.Go:\: #379 27-07-13 21:23 η υποκρισία και ο σνομπισμός μερικών ανθρώπων καθώς επίσης και το στιλ "εγώ είμαι και κανείς άλλος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Η christidim: #380 27-07-13 21:35 Να είναι κάποιος αδιάκριτος.Πρέπει να προσέχουμε πολύ με όσα λέμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πως το εκλαμβάνει ο άλλος και κινδυνεύουμε να τον πληγώσουμε,ακόμη και αν το λέμε με αγνή πρόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
η υποκρισία και ο σνομπισμός μερικών ανθρώπων καθώς επίσης και το στιλ "εγώ είμαι και κανείς άλλος". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2013 στις 21:35 Η christidim: #380 27-07-13 21:35 Να είναι κάποιος αδιάκριτος.Πρέπει να προσέχουμε πολύ με όσα λέμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πως το εκλαμβάνει ο άλλος και κινδυνεύουμε να τον πληγώσουμε,ακόμη και αν το λέμε με αγνή πρόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να είναι κάποιος αδιάκριτος.Πρέπει να προσέχουμε πολύ με όσα λέμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πως το εκλαμβάνει ο άλλος και κινδυνεύουμε να τον πληγώσουμε,ακόμη και αν το λέμε με αγνή πρόθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.