bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από gianakin :Οταν καποιος ειναι πολυ καλος και καλοπροαιρετος με ολους κ εχει αυτο το υφος της "απεραντης αγαπης".Κατι δεν μου παει καλα.Φυσικα υπαρχει ο κινδυνος να τον παρεξηγησω,αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο,μου τη δινει.
κι εμένα μου την δίνει αυτό.
Μου την σπάει η τόση καλοσύνη,καταντάει αηδία στο τέλος :thumbsdown:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

:thumbsdown: :thumbsdown:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apostolos1986
Νεοφερμένο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

ka-li
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

2. Η υποκρισία
3. Η υστεροβουλία
4. Η κατινιά
5. Η αλλαζονία
top five....
Μπορώ να συνεχίσω ως το top ten αλλά άστο....

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

2. Κολακεια(ειδικα οταν κανει καραμπαμ οτι γινεται τελειως "για να γινει".. αν εχεις και υποψιες οτι ο αλλος σε θαβει κιολας, δεν το συζηταμε, ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!)
3. Υποκρισια
4. Υπερβολικη αυτοπεποιθηση..αν ειναι και χωρις λογο ακομη "καλυτερα", εχει μπει black list καραμπινατος!
5. Υπεροψια
6. Απολυτα κεφαλια (Το μυαλο ειναι σαν το αλεξιπτωτο, και τα υπολοιπα γνωστα)
7. Η ταση μερικων γυναικων να φερονται τελειως αλλοπροσαλλα οταν 'μπαινουν' ανδρες στην παρεα. Γελαμε πολυ, μιλαμε πολυ, ειμαστε ηλιθιες -ΠΟΛΥ!
8. Γενικα η βλακεια..οπως την προσδιοριζει ο καθενας
9. Τα χαζοχαρουμενα και τα χαζογελα και ολα αυτα τα σουξουμουξου..μπιεχ!
10. Η ζηλεια..απο συντροφο και απο φιλους(χειροτερη απο συντροφο..!)
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από katerina :(Το μυαλο ειναι σαν το αλεξιπτωτο, και τα υπολοιπα γνωστα)
Σαν τις ομπρέλες το ήξερα εγώ!

Πάντως συμφωνώ με όλα όσα λες εκτός απο την υπερβολικη αυτοπεποόιθηση: Όταν υπάρχει λόγος και δεν αποσκοπει και σε μειωση του άλλου τότε δεν έχω πρόβλημα. Στη σημερινή εποχή έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο σε αυτό το θέμα, να θεωρείσαι ψώνιο αν παραδεχτεις κάποιο προτέρημα σου. Δηλάδη αν κάποιος έχει το γνωθι'σ'αυτον ειναι ψώνιο? Έχουμε φτάσει να πρέπει να θεωρεις εαυτόν σκουπίδι για να μην σε πουν ψώνιο!

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle :Σαν τις ομπρέλες το ήξερα εγώ!
Πάντως συμφωνώ με όλα όσα λες εκτός απο την υπερβολικη αυτοπεποόιθηση: Όταν υπάρχει λόγος και δεν αποσκοπει και σε μειωση του άλλου τότε δεν έχω πρόβλημα. Στη σημερινή εποχή έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο σε αυτό το θέμα, να θεωρείσαι ψώνιο αν παραδεχτεις κάποιο προτέρημα σου. Δηλάδη αν κάποιος έχει το γνωθι'σ'αυτον ειναι ψώνιο? Έχουμε φτάσει να πρέπει να θεωρεις εαυτόν σκουπίδι για να μην σε πουν ψώνιο!![]()
Θα συμφωνήσω μαζί σου!

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από katerina :Μααα ειπα οτι μ'εκνευριζει η υπερβολικη αυτοπεποιθηση οταν την εχει καποιος ΧΩΡΙΣ να υπαρχει λογος!
4. Υπερβολικη αυτοπεποιθηση..αν ειναι και χωρις λογο ακομη "καλυτερα", εχει μπει black list καραμπινατος!
Όπως βλέπεις παραπάνω φαινεται (ή τουλάχιστον εγώ αυτο κατάλαβα) ότι όταν γινεται χωρίς λόγο απλα σε εκνευρίζει περισσότερο, δηλαδή οτι και να υπάρχει λόγος σε εκνευρίζει, απλα λιγότερο απ'οτι όταν δεν υπαρχει...

trelokotsidou
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ka-li :Δεν αντέχω με τίποτα την βλακεία και την χαζομάρα.
Συμφωνώ απόλυτα...
Αλεξάνδρα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να πω και άλλα;

Φιλιά.

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Μάλλον εννοείς ο εξυπνακισμός (sic), σωστά;
Αλεξάνδρα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα άτομα που το παίζουν περισσότερο έξυπνα απο ότι είναι καλέ.

Εντάξει τώρα emufear;

Φιλιά.

actaestfaboula
Νεοφερμένο μέλος

ines
Εκκολαπτόμενο μέλος

και επισης, περιπτωση που αυτη τη στιγμη τη ζω, να ειναι καποιος που τον εχεις για κολλητο σου φιλο και το καλυτερο παιδι, και ξαφνικα να γινεται το φως και να καταλαβαινεις οτι τοσο καιρο τωρα , σου εκανε τσατσιες!!!!
δεν αντεεεεεεεεεεεεχω!!!!:mad17:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgkalo
- rafaela11
- Ilma
- Rene2004
- johnsala
- Reader
- Luludaki
- despoina13
- Memetchi
- Kate1914
- fourkaki
- Jack of Spades
- Scandal
- tsiobieman
- Corfu kitty
- charmander
- American Economist
- Joji
- camil
- ROM32
- Destiny3
- Wanda
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- paolo1
- Sophieex
- Requiem
- eukleidhs1821
- marww
- fmarulezkd
- louminis
- Forgetit
- giannhs2001
- orchidea
- harry akritas
- Εχέμυθη
- Κλημεντίνη
- sokliap
- kogba
- jj!
- DimitraA.
- Athens2002
- Viedo
- Στεφανος56
- Βλα
- tslef8
- Annamaria34
- uni77
- Μαυρίκιος
- element skate
- Meow
- grtt
- hirasawayui
- Έμμα
- Ν.Χ.
- Danaoula2020
- Μάρκος Βασίλης
- Libertus
- iminspain
- Μί–Κά-Ἔλ
- Pipitsa
- Idontknoww
- tomicrotroll
- Elena345
- Unseen skygge
- giannist_
- chester20080
- New member
- efi25
- MarcoReus
- Johnny15
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.