MonaXoS
Διάσημο μέλος

Να το συγκεκριμενοποιήσω κι άλλο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS:Να το συγκεκριμενοποιήσω κι άλλο;![]()
Οχι...εκτος αν σου βρισκεται προσχειρος και ο αριθμος της πινακιδας του αυτοκινητου του...

Ειχα κι εγω τετοιο καθηγητη ο ποιος ειχε...περασει τον πατερα μου, την μητερα μου, την αδεφφη του πατερα μου, τον ξαδερφο μου, τον αδερφο μου, και τελος ενα ανηψακι μου...Φανταστειτε ποσα χρονια ηταν εκει η μουμια!

shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

^^Vampire^^
Πολύ δραστήριο μέλος

Nana
Δραστήριο μέλος

Αυτό είναι ένα βασικότατο κριτήριό μου.
Από εκεί και πέρα μου τη δίνουν όσοι είναι δήθεν. Από αυτούς που το παίζουν γκόμενοι/ες μέχρι αυτούς που το παίζουν και πολύ ψαγμένοι και απορρίπτουν όλους τους άλλους κοινούς θνητούς.
Επίσης μου τη δίνει πολύ η βλακεία. Είναι επίσης καθοριστικός παράγοντας στο αν θα σχετιστώ με ένα άτομο.

maxnikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS:Να είναι καθηγητής μου, να είναι απαρχαιωμένος, να κάνει βαρετό το μάθημα, να είναι κακός, δύστροπος και προσβλητικός απέναντί μας , να μας βλέπει με υποτιμητικό μάτι, να έχει πάρει σύνταξη εδώ και 3 χρόνια και ακόμη να συνεχίζει να διδάσκει!
Να το συγκεκριμενοποιήσω κι άλλο;![]()
Αμα το γυρισεις σε θυλικο, αμα αλλαξεις την συνταξει απο 3 σε 3000χρονια και αμα προσθετης οτι ητανε γυναικα του Ηροδοτου (και γι΄αυτο τον θαυμαζει τοσο) μηλας για την φιλολογο μου

ladycat
Δραστήριο μέλος

erodia
Δραστήριο μέλος

maxnikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

στο δηθεν
στο ετσι
και καλα
κοινως ψωνια...
Neraida
Επιφανές μέλος

Δηθεν, υποκριτες
Ψευτες
Ξερολες
Ψωνια
Υπεροπτες
Ανεντιμους
prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Η τσιγκουνιά γιατί ισούται με μιζέρια κυρίως ψυχική..απαίσιο και σε άντρες και σε γυναίκες..
Η ψευτιάααααααααα και δε μιλάω για αθώα μικρά ψέμματα..
Η γκρίνια και η συνεχής επίκριση των πάντων...γκρρρρρρρρρρρ
Η συνεχόμενη επίδοση σε κοινωνικά σχόλια, σε απλά ελληνικα να έχει κανέις χόμπι το κουτσομπολιο...

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgkalo
- rafaela11
- Ilma
- Rene2004
- johnsala
- Reader
- Luludaki
- despoina13
- Memetchi
- Kate1914
- fourkaki
- Jack of Spades
- Scandal
- tsiobieman
- Corfu kitty
- charmander
- American Economist
- Joji
- camil
- ROM32
- Destiny3
- Wanda
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- paolo1
- Sophieex
- Requiem
- eukleidhs1821
- marww
- fmarulezkd
- louminis
- Forgetit
- giannhs2001
- orchidea
- harry akritas
- Εχέμυθη
- Κλημεντίνη
- sokliap
- kogba
- jj!
- DimitraA.
- Athens2002
- Viedo
- Στεφανος56
- Βλα
- tslef8
- Annamaria34
- uni77
- Μαυρίκιος
- element skate
- Meow
- grtt
- hirasawayui
- Έμμα
- Ν.Χ.
- Danaoula2020
- Μάρκος Βασίλης
- Libertus
- iminspain
- Μί–Κά-Ἔλ
- Pipitsa
- Idontknoww
- tomicrotroll
- Elena345
- Unseen skygge
- giannist_
- chester20080
- New member
- efi25
- MarcoReus
- Johnny15
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.