weak and powerless
Διάσημο μέλος

δεν γράφουν σκουπίδια όλοι οι δημοφιλείς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Η προσωπική μου άποψη είναι πως το γούστο καλλιεργήτε ήτε στην μουσική ήτε σε οποίαδήποτε άλλη τέχνη, αρκεί να μην παρασυρόμαστε από παιχνίδια marketing και "δήθεν" συμπεριφορές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εξηγησε το λιγο καλυτερα γιατι δεν το 'πιασα.Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:pop = popural.
δεν γράφουν σκουπίδια όλοι οι δημοφιλείς.
Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---:Έγω πιστεύω ότι η ποιότητα υπάρχει σε κάθε είδος μουσικής, ανεξάρτητα από τα προσωπικά μας γούστα...
Δεν συμφωνω γιατι ειδη μουσικης οπως η pop δεν νομιζω πως προσφερουν τιποτα παραπανω απο εμπορικοτητα και καθολου ποιοτητα.
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Hetfield:
Δεν συμφωνω γιατι ειδη μουσικης οπως η pop δεν νομιζω πως προσφερουν τιποτα παραπανω απο εμπορικοτητα και καθολου ποιοτητα.
Αποψή σου και την δέχομαι μην ξέχνας όμως ότι το ίδιο μπορεί να πεί κάποιος για το είδος μουσικής που ακούς.

Υ.Γ: Kαι εντελώς φιλικά ξέρεις πως ο λαός μας λέει "μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μη πείς" και για να στο εξηγήσω εννοώ πως πολλοί από αυτούς που ξέρω στα δεκαέξι τους ακούγαν μουσική τυπού μέταλ και γενικότερα rock και τέτοια στα τριάντα τους όμως ακούγαν στην καλύτερη περίπτωση pop (για να μην σου αναφέρω τα σκυλάδικα) άλλα stadarts βλέπεις...κάποιο όμως απλώς γίναν ποιο δεκτικοί σε άλλα είδη μουσικής διατηρώντας πάντα την ποιότητα στα ακούσματα τους.

Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οσον αφορα αυτο που λες στο υστερογραφο σου, πολυ απλα τετοιες περιπτωσεις φανερωνουν καθαρα ποιοι αγαπανε το ειδος της μουσικης που ακουνε και ποιοι οχι.
Επισης, το μεγεθος της γραμματοσειρας σου στο υστερογραφο μου εβγαλε τα ματια!

weak and powerless
Διάσημο μέλος

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Πώς ορίζουμε την ποιότητα στη μουσική;

Να μου πεις ποιότητα στη φέτα, να σου πω ναι, είναι κάτι που ορίζεται εύκολα...
αλλά στη μουσική;
Πώς θα την ορίσουμε;
Ότι έχει ηλεκτρική κιθάρα, μπάσο και ντράμς και δεν αναφέρει φράσεις όπως "μου 'λειψες, δεν ξέρεις πόσο μου 'λειψες", "μη μ' αφήνεις μόνο πονάω" κλπ είναι ποιοτικό, ενώ ότι έχει μπουζούκι και μιλάει για έρωτες και τέτοια σαχλά είναι σκουπίδια...
χμμμμμ... κάτι δεν μου πάει καλά...

Και μάλιστα Hetfield λές ότι "έχει αποδειχτεί"... μαθηματικά είναι; Μήπως βγήκε κανένας καινούριος τύπος που υπολογίζει την ποιότητα ενός τραγουδιού;;
Δε νομίζω...
Και εγώ στην ηλικία σου άκουγα Metal και έλεγα ότι τα ελληνικά είναι σκουπίδια και δεν πρόκειται να τα ακούσω ποτέ και άλλα τέτοια ωραία... Τώρα όμως ακούω κυρίως ελληνική μουσική (ναι σκυλάδικα λέω) χωρίς όμως να απορρίπτω κανένα είδος... κάθε είδος μουσικής έχει την ομορφιά του και την ποιότητά του... και φυσικά δεν είναι κάθε είδος μουσικής για κάθε άνθρωπο ή για όλες τις ώρες...

Τωρα πια ισως,αλλα καποτε ηταν διαφορετικα τα πραγματα!
Kαι το "la isla bonita" ποπ θεωρειται και ακουγεται ακομα 19 χρονια μετα την κυκλοφορια του...

Υπαρχουν και μπαλαντες που ανηκουν στην κατηγορια του "ποπ" οι οποιες ειναι απιστευτες.

Ακομα και συγκροτηματα "βλεπε Roxette" που εχουν αφησει εποχη.

Δεν λεω εσενα μπορει να σου αρεσει ενα αλλο ειδος μουσικης και χιλια δικια εχεις, αλλα αυτο δεν εκμηδενιζει αλλα(ειδη).
Τωρα θα μου πεις οτι μιλας για εσενα, οποτε περι ορεξεως...
Και μην ξεχναμε οτι στην Ελλαδα ουσιαστικα το "ποπ" ειναι τα λαϊκα!

Οποτε...Πασχαλης και ξερο ψωμι!

"Να σου θυμιιιιισω....Ειχε παλιοκαιρο την μερα που σε γνωωωωωρισα..."

P.S-Giostau...τετοιος συχρονισμος πια;

Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολυ σωστη η διαπιστωση σου

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

κάθε είδος μουσικής έχει να δώσει κάτι σε κάποιον που του αρέσει, οι υπόλοιποι ας μην ασχολούνται

Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μιλησα για τωρα, οχι για τη δεκαετια του '80.Αρχική Δημοσίευση από Hetfield:την παρουσα φαση η ποπ δεν προσφερει τιποτα
Για μενα η σημερινη ποπ δεν προσφερει τιποτα, κυριως δε η ελληνικη, οποτε επειμενω στο χαρακτηρισμο μου οτι προκειται για σκουπιδια και ας ειναι απολυτο.
Μα δεν ασχολουμαι, απλως εκφραζω η γνωμη μου.Αρχική Δημοσίευση από ifrit:κάθε είδος μουσικής έχει να δώσει κάτι σε κάποιον που του αρέσει, οι υπόλοιποι ας μην ασχολούνται
nikita13
Διάσημο μέλος

Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Εφόσον όμως προσφέρει σε άλλους, δεν είναι άχρηστη.Αρχική Δημοσίευση από Hetfield:Θα το πω αλλιως... Για μενα η ελληνικη ποπ ειναι αχρηστη! Εμενα προσωπικα δεν μου προσφερει απολυτως τιποτα...
Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikita13
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Hetfield:Σε εμενα ομως δεν προσφερει, αρα σε μενα μου ειναι αχρηστη.
Με αυτό τον τρόπο διάκρινεις την ποιότητα???

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

!!!!! ΕΔΩ!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.