grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

εσεις τι λετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Το ποιοτικό ίσως είναι και στην ευχέρεια του καθενός. Δηλαδή για μένα, ποιοτικά είναι τα παραδοσιακά...
Πολυφωνικά, περίεργα μουσικά όργανα, καταπληκτικές φωνές και ακόμα πιο καταπληκτικοί στίχοι...
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

evangeline
Εκκολαπτόμενο μέλος

είναι αυτή που αντέχει στο χρόνο
που την ακούς μετά από 10, 20,30,40 χρόνια και λες
ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΙ και σ κάνει να νοσταλγείς
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

Συμφωνώ με την προλαλήσασα...Ποιοτική μουσική μπορεί να είναι πολλά και διαφορετικά πράγματα.να εκφράζει συναισθήματα, αλλά και να γεννάει συναισθήματα...να είναι καλοδουλεμένη και όχι πρόχειρη και βιαστική....:-) (αν και δεν μπορώ να ορίσω ολοκληρωμένα την ποιοτική μουσική...είναι κατι αφηρημένο στο μυαλό μου...εντούτοις περιλαμβάνει και αυτά που είπα)
Να προσθέσω ότι αγαπώ τα τραγούδια που έχουν κάτι με διδάξουν, να μου θυμήσουν, να με προβληματίσουν, να φέρουν εικόνες στο μυαλό μου...
Μου αρέσουν τραγούδια με ποιητικό στίχο και ενίοτε αλληγορικό. Αν δεν είναι ξεκάθαρο το νόημα τότε κάθε άνθρωπος το βλέπει διαφορετικά...
Φυσικά παιζει ρόλο και η μουσική επένδυση...
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

Τελοσπάντων, για να σας δώσω να καταλάβετε τι θεωρώ ποιοτική μουσική θα γράψω ονόματα.
- παπακωνσταντίνου
θηβαίος
μαχαιρίτσας
πασχαλίδης
μικρούτσικος(τρελαίνομαι για μελοποιημένο καββαδία)
χάρούλα αλεξίου
τσακνής
αλκίνοος ιωαννίδης
και άλλοι φυσικά...
και τέλος δεν θα μπορούσα να παραλείψω τον καλύτερο για μένα έλληνα συνθέτη και ερμηνευτή ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΙΜΟΣ
evangeline
Εκκολαπτόμενο μέλος

φυσικά και υπάρχει και στην ελλάδα ποιοτική μουσική,αλίμονο.Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει .Δεν ξέρω αλλά δυσκολεύομαι να δώσω τον ορισμό της ποιοτικής μουσικής,ίσως και να μην γίνεται.
Τελοσπάντων, για να σας δώσω να καταλάβετε τι θεωρώ ποιοτική μουσική θα γράψω ονόματα.
- παπακωνσταντίνου
θηβαίος
μαχαιρίτσας
πασχαλίδης
μικρούτσικος(τρελαίνομαι για μελοποιημένο καββαδία)
χάρούλα αλεξίου
τσακνής
αλκίνοος ιωαννίδης
και άλλοι φυσικά...
και τέλος δεν θα μπορούσα να παραλείψω τον καλύτερο για μένα έλληνα συνθέτη και ερμηνευτή ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΙΜΟΣ
βάλε και τη Monika

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

τι πράμα?δεν το κατάλαβα.τι εννοείς?βάλε και τη Monika)μπορεί να είναι νέα, αλλά το κορίτσι δείχνει ότι ήρθε για να μείνει με ποιότητα

evangeline
Εκκολαπτόμενο μέλος

τι πράμα?δεν το κατάλαβα.τι εννοείς?![]()
Monika
εννοώ οτι αν και είναι λίγο νωρίς για να βγάλεις συμπεράσματα
αυτή η κοπέλα δείχνει ότι θα εδραιωθεί γιατί έχει ποιότητα....
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Που με ταξιδεύει.
Από darkwave μέχρι και trip-hop. Metal,αλλά και rock. =)
akiroskirios
Δραστήριο μέλος

Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η μουσική κατ' εμέ είναι εξ' ορισμού ποιοτική...Ακόμα και τα τραγούδια που ακούγονται στα νυχτερινά μαγαζιά κάνουν ανθρώπους να ξεχνούν τα πρβλήματα της καθημερινότητάς τους και να διασκεδάζουν...Άλλα είδη μουσικής σε ταξιδεύουν, σου θυμίζουν διάφορες καταστάσεις, σε συγκινούν κ.ά. Συνεπώς, θεωρώ αδόκιμο να ψάχνουμε να βρούμε ποιο είδος και ποιο τραγούδι είναι ποιοτικά...
Δηλαδη θα θεωρουσες ποιοτικο ενα κομματι που δημιουργειται στιχουργικα απο "επαγγελματιες" στιχουργους που εχουν βρει ποια θεματα και ποιες φρασεις "πουλανε", παραγοντας με βιομηχανικο ρυθμο αχρηστους στιχους, και μουσικα απο "επαγγελματιες" μουσικους που εχουν βρει πεντε-εξι πιασαρικους ρυθμους και """""δημιουργουνε""""" ολα τα υπολοιπα με βαση αυτους, ενω ερμηνευονται απο τραγουδισταδες που τους νοιαζει το πώς θα κανουν δισκο και το ποσα βραβεια θα παρουν;

Εγω προσωπικα παντως δεν θα εβαζα τον Μυτακιδη, τον Κουρμενταλα, τον Ασιμο ή τον Θ. Παπακωνσταντινου στο ιδιο τσουβαλι με τον φοιβο, τη βανδη, την καλομοιρα και τον κιαμο...

pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω προσωπικα παντως δεν θα εβαζα τον Μυτακιδη, τον Κουρμενταλα, τον Ασιμο ή τον Θ. Παπακωνσταντινου στο ιδιο τσουβαλι με τον φοιβο, τη βανδη, την καλομοιρα και τον κιαμο...![]()

+1...
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω προσωπικα παντως δεν θα εβαζα τον Μυτακιδη, τον Κουρμενταλα, τον Ασιμο ή τον Θ. Παπακωνσταντινου στο ιδιο τσουβαλι με τον φοιβο, τη βανδη, την καλομοιρα και τον κιαμο...![]()

υγ: μου έκανε εντύπωση που αναφέρθηκες μόνο στον Θ,τον Β τον παρέλειψες σκόπιμα?
fly
Δραστήριο μέλος

+την νατασσα μποφιλιου και τον μαραβεγια που οσοι τους ξερετε θα συμφωνησετε οτι κανουν καταπληκτικα βηματα!
παντως για μενα ποιοτικη μουσικη=αλκινοος ιωαννιδης για πολλους λογους....
akiroskirios
Δραστήριο μέλος

Δηλαδη θα θεωρουσες ποιοτικο ενα κομματι που δημιουργειται στιχουργικα απο "επαγγελματιες" στιχουργους που εχουν βρει ποια θεματα και ποιες φρασεις "πουλανε", παραγοντας με βιομηχανικο ρυθμο αχρηστους στιχους, και μουσικα απο "επαγγελματιες" μουσικους που εχουν βρει πεντε-εξι πιασαρικους ρυθμους και """""δημιουργουνε""""" ολα τα υπολοιπα με βαση αυτους, ενω ερμηνευονται απο τραγουδισταδες που τους νοιαζει το πώς θα κανουν δισκο και το ποσα βραβεια θα παρουν;
Φυσικά και θα το θεωρούσα ποιοτικό εφόσον υπάρχουν άνθρωποι που ακούν το κομμάτι, τους αρέσει, συγκινούνται κ.ά. Γιατί δεν υπολογίζεις τους ανθρώπους που ακούνε αυτή τη μουσική που "πουλάει" (που στην τελική αποτελούν πλειοψηφία) ; Για εσένα, ίσως "πουλάει" ένας άλλος ερμηνευτής...Αυτό είναι υποκειμενικό...
ΥΓ: κανένα δε βάζω σε τσουβάλι...ο κάθε ερμηνευτής είναι ξεχωριστός...όπως και κάθε άνθρωπος άλλωστε...
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος

akiroskirios
Δραστήριο μέλος

μου είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που τέτοιου είδους μουσική τους αγγίζει,τους γεμίζει,τους προκαλεί συγκίνηση και συναισθήματα...
και φυσικά υπάρχουν...δεν καταλαβαίνω γιατί είστε τόσο αρνητικοί...ίσως δεν έχετε ακούσει ποτέ τέτοια μουσική...τότε μιλάμε για προκατάληψη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.